Paul Purea
acum 6 ore
In Romania, iarna, si daca ciorile zboara cu burta in sus te trezesti cu troiene de excremente pe cap…
Cu ce sa incep ? Cine mai are chef de cuvinte scrise pe un astfel de viscol …? – viscol peste constiinte, peste minciuni , peste neputinte , peste autoritati …Deocamdata , singur Parlamentul , -acest “urs “ gras si urias, de 588 de kg , din care 99% grasime pura - , sta in vizuina , la caldura , hibernand …Si bine face ! Daca ar fi treaz ar incurca si mai mult situatia …ar trebui sa ne ucupam si cu deszapezirea lui din troienele coruptiei si ale incompetentei .Deocamdata , din partea acestui “carpatin “ e liniste totala, intr-un fel e vara in miez de iarna .Sa-i tina Dumnezeu, pe parlamentari , mereu asa- cum spuneam , in hibernare- pana in 2016 cand poate vom reusi sa scapam de ei . Dar sa trecem la lucruri mult mai serioase …1) Sorin Oprescu , s-a imbracat bine , si-a luat caciula si fularul , si a iesit sa opreasca, cu palma , caderea zapezii , si sa dea un interviu de barbatie direct in “bataia viscolului” …este singurul lucru “palpabil “pe care il face in ultimii 2 ani , din noul mandat , de pastorire a Bucurestilor … De maidanezi deocamdata a uitat…Bucuresteni , va rog ,sa aplaudati ! Este cel mai bun primar al vostru din toate timpurile ! 2) Autostrazile si drumurile dintr-o buna parte a tarii sunt viscolite si inchise .Este singura masura “eficienta “pe care toate guvernele din tara noastra o pot lua iarna . Si cea mai ieftina ! ( prostii de occidentali cheltuiesc atatia bani aiurea ! In timp de 26 de ani nu-mi amintesc , ca in Germania – spre exemplu - vreo autostrada sa fi fost inchisa iarna din cauza zapezii si a viscolului - poate doar 2-3 ore, ca sa fiu foarte exact ) Traiasca Guvernul tarii, organele de resort ! Cetateni , va rog, din nou, sa aplaudati ! 3) Presedintele tarii s-a dus la mormantul pilotului Iovan , cu toate riscurile care pot descinde din “intemperiile vremii”. Se gandeste cineva la “exploatarea gazelor electorale “ pana si pe viscol ? Nu cred… Oricum , gestul este de a aplauda , si mai ales de a o realege romanii pe …Eba … Dar si pe sotiile premierului tarii si a presedintelui de Senat, cum, de altfel , pe toti aceeasi buhaiti si incompetenti ! Poate ca doar asa iernile noastre o sa fie mai blande … Deci , va rog , inca o data , aplaudati ! 3) Aplaudati si mai cu “ vână “ competenta si actiunea de salvare a bietilor “naufragiati “din Apuseni ! Totul s-a desfasurat ca dupa carte – o carte de incompetenta crasa , care doar la noi in Romania putea fi scrisa . De data aceasta aplaudati-l pe Premier personal , pe ministrii lui extraordinari , dar mai ales pe un anume Arafat , care a cheltuit sute de milioane de euro cu neprioritati ( cine incearca sa ma contrazica , sa o faca , dar mai inainte sa discute despre …si …cu oricare dintre adevaratii medici ai tarii ).Intr-adevar , m-am plictisit, sa insir pe un astfel de frig , banalitati . N-as termina nici pana la primavara …Si in plus mi-e frica …oare cati “ortaci “ , n-o sa incerce sa ma “inghete “ cu injuraturile lor ? Asa ca , mai pun un vreasc pe focul maniei si revoltei mele ,singuratice, si voi avea caldura pana dupa-masa. Iar daca nu , voi iesi si eu in strada si voi aplauda , pana la destramarea manusilor , INCOMPETENTA noastra ROMANEASCA…!!
PS. Un lucru va rog , nu priviti inspre vazduh ( vazduhul politicii romanesti !! unde ciorile zboara cu burta in sus ) fiindca s-ar putea sa va treziti pe crestet cu excremente in loc de fulgi de zapada…
Marcaje