Buna seara,
Am trimis ultima parte a mesajului Dumneavoastra pe facebook catre Domnul dr Paul Purea.
O sa trimit mesajul catre un prieten care ar putea sa ajute si el cu idei privind cererea Dumneavoastra.
O seara buna,
Adrian Pop
On 1/12/2014 5:11 PM, ION PANA - Sfatul Batranilor wrote:
Următorul mesaj v-a fost trimis prin formularul Contactează-ne al Sfatul Batranilor de către ION PANA (
mailto:www.panaion@xyz.ro ).
--------------------------------
Dumnezeu de la rasarit ,nu a reusit sa ne determine sa vorbim cu totii limba rusa , pentru ca in noaptea de 09-10 martie 1977, am tergiversat toata noaptea o telegrama urgenta venita din Moscova. Undeva la Ungheni 500 de tancuri asteptau permisiunea GRL. COL. HORTOPAN, ION IONITA FIIND PLECAT DIN TARA. GRL. ION COMAN ESTE UN EROU NATIONAL NERECUNOSCUT. EL A RESPINS AJUTORUL DE LA RASARIT. DUMNEZEU NE-A VRUT DINTOTDEAUNA, SI NE VREA. Cauza pentru care acum am dublu baipas. Gasiti amanunte pe
www.veticunoaste.blogspot.com tf. 0785702321. ,, AM OPRIT MACELUL IN 1989 DIN BUCURESTI" reprezinta titlul unui articol postat pe blogul meu. Veti constata ca am interzis transportul de munitie de la un depoizit de la broscarie in p-ta. UNIVERSITATII., ALTFEL TOTUL DEGENERA IN RAZBOI CIVIL GREU DE OPRIT. SIRIA , INVATA MULTE DE LA ROMANI.
CU AJUTORUL D-VOASTRA. as dori ajutor din partea d-lui dr. PAUL PUREA PENTRU A BREVETA O PLANTA CU CARE AM VINDECAT PANA IN 1989 METASTAZE VITILIGO SI ALTELE. ,,VITILIGO NETRATABIL PE TOATA PLANETA, CETATEANUL TUTUN IONEL ESTE VINDECAT IN 3-4 ZILE, IL GASITI IN LOCALITATEA BAILESTI ,PUTETI VERIFICA, ARE 43-45 DE ANI. CU RESPECT VA SALUT.
--------------------------------
Pagină de referință:
Adresă IP: 92.87.40.91
Nume Utilizator: Neînregistrat
ID Utilizator: 0
Email:
www.panaion@xyz.ro
Marcaje