Eu va sfatuiesc sa luati legatura cu asociatia crescatorilor de chinchilla din Romania. Va dau un nr de telefon de la un crescator care are ferma intre Alba Iulia si Deva care este membru al asocietiei. Poate va poate da el informatii mai complete sau chear chinchilla.
Gabi 0744222805.
Mai sant si alte persoane, zicem noi serioase, in cresterea chinchillelor dar incercati la asociatie.
Sediul asociatiei este in judetul Cluj, presedinte Calin nr. telefon 0726181476
SC BOBILECH SRL BISTRITA
www.custi-animale.ro
petras.radu@yahoo.com
0727806635
0744791239
On Tuesday, January 7, 2014 7:43 PM, adi <adipop@popservice.ro> wrote:
Multumesc pentru raspuns.
Nu am idee deocamdata despre o astfel de afacere, dar...asa cum am spus, suntem interesati de-a face primele investitii in acest domeniu. Sunt craiovean si ferma pe care vrem s-o facem o sa fie in jurul Craiovei, la cativa km.
Puteti sa ne recomandati o firma serioasa de la care putem sa cumparam primele schinchilelle pana invatam sa lucram cu ele? Pot ei, astfel, sa ne recomande ce custi sa luam de la Dumneavoastra.
Custile pe care le comercializati pot sa fie puse in rastel inalt, pe circumferinta unei camere ?
Dorim sa cumparam module de acest gen, sa putem dezvolta afacerea pe etape de lucru.
tel - 0251 183627
V-am adaugat pe messenger, unde putem discuta mai rapid.
O seara placuta,
Adrian Pop
On 1/7/2014 8:27 PM, Petras Radu wrote:
Va rugam sa ne trimiteti un nr de telefon la care va putem contacta pentru mai multe detalii.
Sant mai multe tipuri de custi pentru cresterea chinchilla. De regala cei de la care cumparati aceste animale si incheiati un contract de preluare a puilor o sa va spuna sau arate ce tip de custi recomanda.
Noi fabricam toate tipurile de custi.
Nu va sfatuiesc sa cumparati chinchilla fara un contract de preluare a puilor si fara a face cateva vizite de documentatie la acel crescator si chear sa va interesati de seriozitatea si de dimensiunile crescatoriei pe care o are.
Nu luati chinchilla de ocazie.
Noi, sigur ca santem interesati sa ne vindem marfa dar nu am vrea sa faceti o investitie pe care sa o regretati.
Daca santeti documentat in acest domeniu va rugam sa ne spuneti ce tip de custi doriti, locatia dumneavoastra si sigur o sa va dam un pret convenabil dar cel mai bine este sa ne contactati telefonic.
Va doresc succes si toate cele bune
Radu Petras
SC BOBILECH SRL BISTRITA
www.custi-animale.ro
petras.radu@yahoo.com
0727806635
0744791239
Marcaje