- Gabriela Netea a distribuit un link via Mioc Marius.
acum 2 ore
Generalul Marin Oană - relatare despre revoluţia din Bucureşti
mariusmioc.wordpress.com
Reproduc aici o declaraţie olografă a generalului Marin Oană, în 1989 locotenent-colonel şi comandant al regimentului 1 mecanizat Bucureşti, dată parchetului în dosarul revoluţiei. Respectiva decla...
Îmi place · · Distribuie
- Gabriela Netea a distribuit un link via Alina Stredie.
acum 2 ore
INDIGNAȚI-VĂ! Atâta impostură şi farsă nu sunt de ajuns pentru a ne indigna într-un glas?
gandeste.org
Din prefata la volumul Indignati-va! de Stephane Hessel “Textul lui Stéphane Hessel este evident scris pentru francezi, chiar dacă i-a sedus şi pe germani, şi pe englezi. E un manifest receptabil de occidentalul care trăieşte astăzi în aceeaşi atmosferă social-politică, acelaşi ambient al „corupţiei...
Îmi place · · Distribuie
- Gabriela Netea a distribuit un link via Serbanescu Cristi.
acum 2 ore
DISCURSUL LUI GODFREY BLOOM IN PARLAMENTUL EUROPEAN: “VA VOR ASALTA SI VA VOR SPANZURA!”
2blackjack1.wordpress.com
O intervenţie distrugătoare a eurodeputatului Godfrey Bloom la Parlamentul European, un om care merită să fie ascultat atunci când vorbeşte:“Statul este instituția Hoției! Când popoarele îşi vor da...
Îmi place · · Distribuie
- Gabriela Netea a distribuit fotografia postată de Romanian Breaking News - RBN press.
acum 2 ore
Dezbaterea: ADEVĂRURI DESPRE NOI, ADN II – ROMÂNII SUD-DUNĂRENI ÎN OPERA PROFESORULUI GHEORGHE ZBUCHEA. Video/Foto...Read more: http://www.rbnpress.info/wp/romanii-...#ixzz2noyhkuAE
Îmi place · · Distribuie
Marcaje