Pe la jumătatea anilor 70 un cercetător al unui prestigions institut care studia tratamente pentru cancer a dovedit în repetate rânduri că această mâncare care nu este toxică micșorează tumori. În cele ce urmează îți voi spune cum a încercat respectivul spital să îi oprească cercetările. Dar mai întâi, să îți spun cum funcționează leacul pe oameni. Aşa cum probabil ştii deja, atunci când cancerul se împrăştie dincolo de tumoarea originală, doctorii de obicei spun că este în faza terminală. Eu unul cunosc un caz al unei persoane din străinătate care, ajuns în această fază, a spus că nu mai are nimic de pierdut, aşa că şi-a dedicat timpul rămas încercând acest leac ne-toxic.Doctorul său, în cuvinte cel puţin, l-a condamnat la moarte. I-a spus că mai are doar câteva luni de trăit. Aşadar, pacientul a refuzat chimoterapia şi a căutat în schimb alternative naturale. A dat peste leacul pe care eu îl descriu acum în această carte şi a citit despre prevenirea cancerului prin metoda provenită din India.La câteva luni după, persoana respectivă – un preot reformat – îmi scria că „Mi-am făcut analize de sânge pe 19 octombrie 2010, iar oncologistul mi-a spus: Felicitări! Eşti sănătos! I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru vindecarea mea. Alte 31 de teste diferite au confirmat diagnosticul.
M-am vindecat. Corpul meu a scăpat de cancer! Asta în condiţiile în care pe 12 Aprilie în acelaşi an am fost diagnosticat cu cancer la colon în fază terminală, care mi se răspândise în sistemul limfatic”.Acesta este un caz recent. Doctorii mizează pe o supravieţuire de aproximativ 5 ani. Şi eu îţi pot arăta, în câteva momente, cum mai multe persoane au reuşit să scape de această maladie fatală şi au trăit până la câteva zeci de ani apoi.Greu de crezut? Poate. Dar nu îţi cer să crezi nimic deocamdată, până când nu vei vedea cu ochii tăi dovada. Tot ce îţi cer e să te abţii de la a nu crede câtă vreme îmi expun dovezile, inclusiv dovezi foto. Permite-mi să trec puţin în revistă cum această carte poate ajuta oameni, la fel ca pe acel preot amintit mai sus.
Sunt autorul unei cărţi care prezintă o alternativă. Pentru că nu sunt un doctor, sunt liber să îţi spun adevărul în ceea ce priveşte opţiunile pe care le ai cu privire la tratarea cancerului. Nu ştiam mai nimic despre cancer până când această boală mi-a luat de lângă mine şapte membrii ai familiei, inclusiv pe mama şi pe tata!
Nu voi uita niciodată ochii limpezi ai tatălui meu, zâmbetul lui şi vitalitatea. Mi-a fost foarte greu să accept când a fost diagnosticat cu cancer la colon. La un metru nouăzeci înălţime şi 94 de kilograme era un bărbat în toată puterea cuvântului. Puternic şi vânjos. A trăit o viaţă curată, fără excese. Nu a fumat, a făcut sport şi a mâncat corect. Cu toate aceasta, corpul său puternic s-a veştejit încetul cu încetul şi a murit de cancer la 52 de ani, în vara lui 1997. |
Draga prieten,
Numele meu este Sergiu si as vrea ca tu sa nu ai parte de durerea prin care am trecut eu si familia mea.
Sotia mea a fost diagnosticata cu cancer la putin timp dupa aniversarea a 25 de ani de casatorie. Ni s-a spus ca exista pericolul iminent de deces daca nu actionam rapid. Am fost luati total prin surprindere ! Din moment ce sotia mea a consumat numai hrana sanatoasa intreaga viata, era ultima persoana la care ne asteptam sa fie diagnosticata cu cancer.
Toate deciziile medicale ce trebuiau luate ne-au luat prin surprindere, astfel incat nu am avut timp sa ne hotaram ce sa facem.
Auzisem de cateva tratamente alternative, insa nu stiam mare lucru despre ele. Cand i-am intrebat pe doctori acestia ne-au raspuns ca singura speranta consta intr-o interventie chirurgicala rapida, chemoterapie si probabil o radioterapie.
De cand acest cosmar s-a terminat, am inceput sa descopar niste metode noi si promitatoare de a elimina cancerul din organism. Insa era prea tarziu iar sotia mea a decedat intre timp. Nimeni nu trebuie sa treaca prin asta.
Am aflat destul de multe lucruri despre tratamentele alternative pentru cancer, si mi-am continuat cercetarile pentru a-i ajuta pe unii dintre prietenii mei care duceau aceeasi lupta. Cu cat descopeream mai mult cu atat eram mai socat de ceea ce se intampla. Deveneam din ce in ce mai furios deoarece nu descoperisem aceasta mai devreme !
Astfel am aflat ca sunt sute de optiuni disponibile insa institutiile medicale si industria farmaceutica nu doreste ca acestea sa fie cunoscute noua. |
Marcaje