Criterii de selectie pentru Tineri - 7

Collapse
X

• Ora
  • Show
Clear All
new posts
  • Adrian Pop
    Senior Member
    • 10.10.2011
    • 79448

O sa va rog sa raspundeti la aceste intrebari, dupa care stam de vorba despre fiecare raspuns in parte al Dumneavostra. Aceste intrebari care fac parte din Sfaturile Batranilor ( SB ) de pe acest forum ( SB 1 - SB 107 ). Discutiile comune despre aceste subiecte ca si altele, le atasati dupa CV-ul Dumneavoastra de pe forum.

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/30-Sfatul-Bătrânilor-1

a. Ati avut sansa in Viata sa cunoasteti un Om ?
    b. Ce doriţi să faceţi în Viaţă, în următorii 70-80 de ani ?
    c. Sunteţi pregătiţi să intraţi în istorie ?
    d. Ce intrebari le-ati pune voi celorlalti Tineri, pentru a selecta astfel numai persoanele
    care au BUN SIMT ?

O sa va rog sa aflati care sunt Tinerii care urmeaza cursurile acestei Scoli online de afaceri, pentru a comunica si a colabora cu ei. Nu plec mai departe cu nici un Tanar care nu comunica eficient, deschis si public cu ceilalti cursanti ai Scolii online Zalmoxa.

Va rog sa ma credeti ca sunt ferm in deciziile mele. Consider ca actionand in acest mod cu voi, veti intelege in Timp ca doar asa veti deveni profesionisti in domeniu de lucru pe care vi-l alegeti.

================================================== =========

Acesta este pasul 7.

Florin Piersic - Unde ni sunt visatorii

Scara valorii se urca individual, treapta cu treapta. Ca orice scara la propriu, ea trebuie pusa pe-o BAZA ( cultura ) solida. Stam de vorba dupa ce sunt depasite toate aceste criterii de selectie. Voi raspunde dupa aceasta la tot ce scrieti pe forum, respectandu-va munca depusa. Dorim sa aflam in cel mai scurt timp posibil, cu cine plecam la drum nou.

Sa nu va apucati niciodata sa faceti ceva in ce nu credeti.

Manipularea oamenilor se bazeaza pe minciuna, " modelarea " lor in schimb, are la Baza Adevarul.

Pasul 8.
    http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...entru-Tineri-8
    Last edited by Adrian Pop; 15.12.2020, 14:54.
    adipop@popservice.ro;
    zalmoxa_adipop@yahoo.com;
    ID : zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    tel : 0251 483627

www.popservice.ro
    www.bender.ro
    www.ruris.ro
    www.softwarepse.com
    www.fashiongps.com/clients.php
    http://www.magazinruris.ro/
  • Paul
    Senior Member
    • 10.10.2011
    • 116

a. da am cunoscut mai multe persoane de acest fel, indeosebi un prieten bun care este acum in Bucuresti la facultate.
    b. tot ce trebuie pentru a fi multumit de mine.
    c. daca se va intampla vreodata asa ceva, istoria nu ma va intreba daca sunt pregatit sau nu.
    d. nu stiu ce i-as intreba, m-as aproape total pe intuitia mea.

Comment

• Adrian Pop
      Senior Member
      • 10.10.2011
      • 79448

Postat în original de Paul
      a. da am cunoscut mai multe persoane de acest fel, indeosebi un prieten bun care este acum in Bucuresti la facultate.
      c. daca se va intampla vreodata asa ceva, istoria nu ma va intreba daca sunt pregatit sau nu.
      d. nu stiu ce i-as intreba, m-as aproape total pe intuitia mea.
      a. El stie de ce faci tu pe acest forum ?

c. De 99,99..99 % dintre semenii trecuti in alte dimensiuni nimeni nu pomeneste.

d. Intuitia se cizeleaza in functie de Consilierii alesi.
      Diferenta dintre " slefuirea unui diamant si-a unui ciob " este fundamentala....

adi
      adipop@popservice.ro;
      skype - adrianpop58

www.popservice.ro
      www.bender.ro
      www.ruris.ro
      www.softwarepse.com

Comment

• arienne2003
        Senior Member
        • 24.10.2011
        • 931

a.da
        b.ca firma diamantele mosului
        ca meserie:actorie, dr veterinar, avocata nu m-am hotarat
        sa am bani, sa am animale si o vila si masina
        si
        c.da sunt
        d. vii cu mine ?
        arienne2003@yahoo.com
        ingrid@artazalmoxa.eu
        ariana2001@facebook.com
        http://www.facebook.com/ariana2001
        http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...rid-Sonleitner
        http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...rid-Sonleitner

Comment

• arienne2003
          Senior Member
          • 24.10.2011
          • 931

a.da
          b.ca firma diamantele mosului
          ca meserie:actorie, dr veterinar, avocata nu m-am hotarat
          sa am bani, sa am animale si o vila si masina
          si
          c.da sunt
          d. vii cu mine ?
          ariana
          arienne2003@yahoo.com
          ingrid@artazalmoxa.eu
          ariana2001@facebook.com
          http://www.facebook.com/ariana2001
          http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...rid-Sonleitner
          http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...rid-Sonleitner

Comment

• Dragos
            Super Moderator
            • 19.11.2011
            • 1745

Da.

Grea intrebare!
            In urmatorii 5 ani, sa ajung sa am o firma/mai multe cu o cifra de afaceri de peste 1M de $.
            In urmatorii 10 ani, sa imi intemeiez o familie.
            In urmatorii 15 ani sa caut si sa ajut o persoana (maxim 5, sunt constient ca se gasesc foarte greu aceste persoane) sa faca ce am facut eu mai sus si sa isi doreasca sa ajute si el o alta persoana.
            In urmatorii 30 de ani sa ajung la un nivel spiritual mai mare.
            In urmatorii 80 de ani (mai bine am spune 60) sa cresc continuu in cele 4 ramuri ale vietii (Sanatate, Bani, Spiritualitate, Cunostinte (familie, prieteni, cunoscuti))

Singurul lucru pe care indraznesc sa mi-l doresc, legat de istorie, este acela ca, urmasii mei, urmasii urmasilor mei, etc... sa poata spune 2 lucruri frumoase despre mine, lucruri care i-au influentat si pe ei, pozitiv.
            Nu caut sa intru in "cartile" de istorie, dar, daca este necesar acest lucru, il pot face.

d. Ce intrebari le-ati pune voi celorlalti Tineri, pentru a selecta astfel numai persoanele
            care au BUN SIMT ?
            Spune-mi 2 lucruri frumoase, adevarate, despre parintii si bunicii tai.
            Cand erai mic, ca cine doreai sa fi. Dar acum? Mai ai un astfel de "erou"?
            "Cand elevul este pregatit, invatatorul va aparea"

Comment

• Adrian Pop
              Senior Member
              • 10.10.2011
              • 79448

Nu comunicam pe mess....
              Nu ajungem nicaieri asa !!!

adi
              adipop@popservice.ro;
              skype - adrianpop58

www.popservice.ro
              www.bender.ro
              www.ruris.ro
              www.softwarepse.com

Comment

• Paul
                Senior Member
                • 10.10.2011
                • 116

d. nu stiu ce i-as intreba, m-as baza aproape total pe intuitia mea.

Comment

• ana_maria
                  Senior Member
                  • 15.03.2012
                  • 1866

a.Ati avut sansa in Viata sa cunoasteti un Om?
                  DA!

b.Ce doriti sa faceti in Viata in urmatorii 70-80 de ani?
                  1.In urmatorii 70-80 ani doresc ca firma VegaArt sa devina ce amai puternica de pe piata! Atat de dezvolata incat va deveni o "MARCA"…si va asigura locuri de munca la multe persoane. Va avea multe domenii de activitate in domeniul artistic…tot ce inseamna Decorare!Va avea retea de maganine proprii, retea de ateliere proprii…o Scoala proprie !
                  Va cuprinde Asociatii de integrare , re-integrare si educare a persoanelor cu dificultati cat si a copiilor!
                  2.Voi avea in paralel si alte afaceri prospere!
                  3.Voi lucra ,bineinteles,la realizarea Proiectelor de pe forum!
                  4.Ar fi bine daca as intra in politica sociala…astfel prin Asociatiile infiintare se va face re-educarea tinerilor in domeniul economic.
                  5.Voi cauta mereu sa inteleg "de ce-ul" lucrurilor….cat si "cum" se pot rezolva! Voi lua de peste tot ceea ce este bun,inbinandu-le ,astfel, se vor completa realizand solutia finala si completa!

c.Sunteti pregatiti sa intrati in istorie?
                  DA!

d.Ce intrebari le-ati pune celorlalti tineri pentru a selecta persoanele cu BUN SIMT?
                  1.Pentru prima data le-as pune aceste 4 intrebari la care am raspuns deja.
                  2.La ce valori morale adera sau ce principii are in viata?
                  3.Daca ar avea puterea absoluta cum ar folosi-o?
                  Dupa aceasta prima selectie…se va urmari comportamentul propiu-zis al tanarului….continuitatea,perseverenta…modul de abordare...
                  ID Ymess : ana_mariavegaart
                  ana_vega_art@yahoo.com
                  eu_sunt9910@yahoo.com

Comment

• Adrian Pop
                    Senior Member
                    • 10.10.2011
                    • 79448

Postat în original de ana_maria
                    a.Ati avut sansa in Viata sa cunoasteti un Om?
                    DA!

1.In urmatorii 70-80 ani doresc ca firma VegaArt sa devina ce amai puternica de pe piata! Atat de dezvolata incat va deveni o "MARCA"…si va asigura locuri de munca la multe persoane. Va avea multe domenii de activitate in domeniul artistic…tot ce inseamna Decorare!Va avea retea de maganine proprii, retea de ateliere proprii…o Scoala proprie !
                    Va cuprinde Asociatii de integrare , re-integrare si educare a persoanelor cu dificultati cat si a copiilor!
                    4.Ar fi bine daca as intra in politica sociala…astfel prin Asociatiile infiintare se va face re-educarea tinerilor in domeniul economic.
                    5.Voi cauta mereu sa inteleg "de ce-ul" lucrurilor….cat si "cum" se pot rezolva! Voi lua de peste tot ceea ce este bun,inbinandu-le ,astfel, se vor completa realizand solutia finala si completa!

c.Sunteti pregatiti sa intrati in istorie?
                    DA!

d.Ce intrebari le-ati pune celorlalti tineri pentru a selecta persoanele cu BUN SIMT?
                    1.Pentru prima data le-as pune aceste 4 intrebari la care am raspuns deja.
                    2.La ce valori morale adera sau ce principii are in viata?
                    3.Daca ar avea puterea absoluta cum ar folosi-o?
                    Dupa aceasta prima selectie…se va urmari comportamentul propiu-zis al tanarului….continuitatea, perseverenta…modul de abordare...

NU ma asteptam..... M-ai uimit sincer cu ce-ai scris aici
                    .
                    Toata munca comuna din toti acesti ani, vad ca-si spune cuvantul.
                    Repet, nu ma asteptam. Este o buna carte de vizita pentru a face parte dintre membri SB.
                    Sa asteptam ceva rezultate...

Avem de realizat impreuna un Oras al Sanatatii - Vega, o Statiune Montana - Darius, un lant de gradinite, de hoteluri, design-ul pentru localitatile Romaniei...si toate celelalte proiecte, pentru ca sunt in stransa legatura.
                    Trebuie sa angrenam corect mii, zeci de mii de tineri in toate acestea...
                    Trebuie sa-i invatam la inceput sa fie Oameni.

Esti tanara. Ai Viata in fata !

Last edited by Adrian Pop; 22.03.2012, 18:06.
                    adipop@popservice.ro;
                    skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                    www.bender.ro
                    www.ruris.ro
                    www.softwarepse.com

Comment

• ana_maria
                      Senior Member
                      • 15.03.2012
                      • 1866

A fost odata ...un ou de vultur!....Un om,nestiind,l-a luat si la adus in casa sa, l-a dus in ograda sa si l-a pus in cuibarul unei gaini. Dupa un timp, din ou ,s-a nascut o tanara pasare ,un pui de vultur. El toata viata sa a crescut impreuna cu gainile,crezand ca este si el o gaina.Prin urmare isi petrecea ziua ca si celelalte gaini...pe movila de balegar scurma si scurma dupa viermi si lacuste.
                      Intr-o zi ,tot scurmand in gradina ,atentia i-a fost atrasa de ceva uimitor...ce zbura in inaltul cerului. " Ce este acesta?" intreba el cocosul,stapanul ograzii.Cocosul raspunse: " O... Acela este un Vultur...Imparatul Cerului...Maestrul Zborului si al Inaltimilor....El apartine Cerului! Noi...noi suntem gaini,apartinem pamantului,ne petrecem viata scurmand si cotcodacind!"
                      MORALA : "FII CONSTIENT DE INALTIMILE LA CARE POTI ZBURA"!

ID Ymess : ana_mariavegaart
                      ana_vega_art@yahoo.com
                      eu_sunt9910@yahoo.com

Comment

• Adrian Pop
                        Senior Member
                        • 10.10.2011
                        • 79448

Lambert the Sheepish Lion

Cati mai multi Romani sa-si aduca aminte din ce Neam fac parte....
                        Last edited by Adrian Pop; 22.03.2012, 23:28.
                        adipop@popservice.ro;
                        skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                        www.bender.ro
                        www.ruris.ro
                        www.softwarepse.com

Comment

• Valeria
                          Senior Member
                          • 23.04.2012
                          • 199

Da. Pentru fiecare, OM este cel de la care invata ceva, de la care primeste ceva util pentru propria evolutie...

1. Vreau să-mi aleg o profesie care să-mi fie de folos în viitor.
                          2. Vreau să fiu iubitoare de patrie, de plaiul meu natal, să am bunul simţ şi să fiu educata.
                          3. Sa traiesc frumos. Sa gandesc frumos. Sa traiesc liber dar cu responsabilitate. Sa fiu responsabila. Sa cresc. Sa ma dezvolt. Sa invat. Sa vizitez. Sa am succes. Sa reusesc in orice. Sa incerc. Sa indraznesc. Sa sper. Sa fac. Sa atrag. Sa castig. Sa ofer. Sa ajut. Sa am. Sa fiu fericita. Sa creez.

Consider ca pentru a intra in istorie trebuie sa excelezi intr-un anumit domeniu, iar eu mai am foarte multe lucruri de invatat......raspunsul este nu.

care au BUN SIMT ?
                          Ce inseamna pentru ei bunul simt....cum se poate aplica in zilele noastre, in viata de zi cu zi.

Comment

• Adrian Pop
                            Senior Member
                            • 10.10.2011
                            • 79448

Postat în original de Valeria
                            Da. Pentru fiecare, OM este cel de la care invata ceva, de la care primeste ceva util pentru propria evolutie...

1. Vreau să-mi aleg o profesie care să-mi fie de folos în viitor.
                            2. Vreau să fiu iubitoare de patrie, de plaiul meu natal, să am bunul simţ şi să fiu educata.
                            3. Sa traiesc frumos. Sa gandesc frumos. Sa traiesc liber dar cu responsabilitate. Sa fiu responsabila. Sa cresc. Sa ma dezvolt. Sa invat. Sa vizitez. Sa am succes. Sa reusesc in orice. Sa incerc. Sa indraznesc. Sa sper. Sa fac. Sa atrag. Sa castig. Sa ofer. Sa ajut. Sa am. Sa fiu fericita. Sa creez.

Consider ca pentru a intra in istorie trebuie sa excelezi intr-un anumit domeniu, iar eu mai am foarte multe lucruri de invatat......raspunsul este nu.

care au BUN SIMT ?
                            Ce inseamna pentru ei bunul simt....cum se poate aplica in zilele noastre, in viata de zi cu zi.

Asta o s-o discutam pe mess...

adi
                            adipop@popservice.ro;
                            skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                            www.bender.ro
                            www.ruris.ro
                            www.softwarepse.com

Comment

• Gratiela
                              Member
                              • 10.04.2012
                              • 53

DA
                              Vreau sa traiesc frumos, cinstit, sa ma dezvolt continuu pe toate planurile, sa-mi ajut semenii. Sa urmaresc acest scop nu cu mintea, ci sa devina o atitudine de viata, care vine de la sine, zi de zi, ora de ora.
                              Nu m-am gandit niciodata sa intru in istorie...singurul lucru pe care mi l-am propus este sa-mi fac parintii sa fie mandri de mine.
                              care au BUN SIMT ?
                              I-as intreba care sunt valorile morale in care cred.

Comment

Working...