CV - Adrian Pop

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Ora
  • Show
Clear All
new posts
  • Adrian Pop
    Senior Member
    • 10.10.2011
    • 80659

Cine doreste sa discute cu mine despre afaceri eficiente si cinstite ?
    adipop@popservice.ro;
    zalmoxa_adipop@yahoo.com;
    ID : zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    tel : 0251 483627

www.popservice.ro
    www.bender.ro
    www.ruris.ro
    www.softwarepse.com
    www.fashiongps.com/clients.php
    http://www.magazinruris.ro/

Comment

• Adrian Pop
      Senior Member
      • 10.10.2011
      • 80659

https://www.facebook.com/groups/4337...77036029736508

EXPOZITIA PACII

Adrian Pop

https://www.facebook.com/groups/4337...0002378853251/

Pop Adrian

Bei Facebook anmelden
      https://www.facebook.com/pop.adrian.75/
      Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.

Realizările noastre până în acest moment din domeniul Păcii și cartea noastră de vizită:

1.https://www.youtube.com/watch?v=xUU1PcMcxgE&t=726s
      PRINCIPII DE CONVIEȚUIRE PE PLANETA PĂCII

2.Principles of coexistence on the Planet of PEACE

https://www.youtube.com/watch?v=og-h...ature=youtu.be

3.Am reușit să organizăm Festivalul Păcii la Craiova pe data de 2 Iunie 2023.

4.Inregistrare video de la Expozitia Pacii de astazi - https://www.youtube.com/playlist?lis...Gq-v84LtjbEEQL
      Festivalul Pacii, Craiova 2023 - YouTube
      Facebook

5.https://www.facebook.com/groups/SARMIZEGETUSA2050

DOAMNE AJUTA!
      adipop@popservice.ro;
      skype - adrianpop58

www.popservice.ro
      www.bender.ro
      www.ruris.ro
      www.softwarepse.com

Comment

• MiriIonut
        Junior Member
        • 20.06.2025
        • 4

Da,sunt de acord să fac parte din școală zalmoxiana
        Last edited by Adrian Pop; 06.07.2025, 21:02.

Comment

• Adrian Pop
          Senior Member
          • 10.10.2011
          • 80659

Sunt nevoit sa iau decizia asta definitiva, pentru ca degeaba platesc din pensia mea tineri care n-au nici o viziune si mai ales nici o ambitie sa faca ceva alaturi de noi.

Ma voi ocupa doar de cei care se inscriu la Scoala Zalmoxiana si care-si doresc sa infiinteze propriile firme private. Doar acestia, cred, ca nu se comporta doar ca simpli angajati, permitindu-si zile libere saptamanal.

CEI CARE AU SUCCES CAT DE CAT IN DOMENIUL PRIVAT SI TRAIASC DECENT, STIU BINE CA FIECARE CLIPA DIN PRIMII 10-20 DE ANI ESTE IMPORTANTA, ASA CA IDEEA DE WEEKEND SAU CONCEDIU DISPARE !

DE ORFANI TINERI MA VOI OCUPA IN SPECIAL !!!

DOAMNE AJUTA !
          Last edited by Adrian Pop; 06.07.2025, 23:38.
          adipop@popservice.ro;
          skype - adrianpop58

www.popservice.ro
          www.bender.ro
          www.ruris.ro
          www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
            Senior Member
            • 10.10.2011
            • 80659

Cateva Legi de functionare sunt necesare oricarui Proiect la care lucram sa fie finalizat, indiferent de marimea acestuia :

1. Respectam Legile Frumoase, Legile Belagine ale Neamului nostru Nobil, comasate ulterior in Decalogul Biblic.
            2. Nu uitam ceea ce ne propunem sa facem.
            3. Cerand Divinitatii sprijin in toate actiunile noastre, pentru slava lui DUMNEZEU, sa nu ne indoim ca vom reusi.
            4. Sa devenim capabili sa muncim cinstit si eficient, minim12 ore pe zi.

Acum trebuie stiu ca Timpul de realizare al orcarui Proiect depinde de curatenia Sufleteasca si logica celor implicati, de analiza corecta a marimilor de intrare si mai ales de reactia sistemului creat. Aceasta reactie este singura care ne arata calea si ne propulseaza catre marimea de iesire a sistemului, adica la ce ne dorim sa realizam.

Mai trebuie stiu ca atat Timp cat ne gandim noi la Proiect, atat Timp se va gandi acesta la noi.

DOAMNE AJUTA !
            Last edited by Adrian Pop; 13.07.2025, 15:16.
            adipop@popservice.ro;
            skype - adrianpop58

www.popservice.ro
            www.bender.ro
            www.ruris.ro
            www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
              Senior Member
              • 10.10.2011
              • 80659

As vrea sa ma ocup doar de copiii orfani din Romania, Pentru inceput incepem cu Craiova.
              Prioritate zero - Fundatia Orfanii Romaniei - Orfanii Terrei

Voi dezvolta sectorul de microplante pana devine rentabil si ulterior fabrica de motoare prihoplasmatice actionate cu Forte PSY. Depind cele 2 sectoare de mine.

Astfel pot sa dau de lucru tinerilor orfani.

DOAMNE AJUTA !
              adipop@popservice.ro;
              skype - adrianpop58

www.popservice.ro
              www.bender.ro
              www.ruris.ro
              www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                Senior Member
                • 10.10.2011
                • 80659

[11:03, 21.07.2025] Serghei Danisin Basarabia: Bună dimineața, domnule Adrian. Sunt invizibil, în fiecare dimineață vă văd, ce scrieți și ce publicați.
                [11:09, 21.07.2025] Adrian Pop: Ma bucur Prietene ! Trebuie sa invatam sa facem bani, ca este nevoie de ei...dar in mod cinstit si demn. Altfel nu putem sa ajtam mai mult. Imi ofer serviciile cui vrea, fara sa cer nimic. Traim decent si sunt mai mult decat multumit din acest motiv si caut parteneri plini de Omenie si Bun Simt, care nu se uita la cati bani trebuie sa le dau ca sa comunicam eficient, ci inteleg ca au partener care lucreaza pentru bunastoarea lor, din toate punctele de vedere !
                adipop@popservice.ro;
                skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                www.bender.ro
                www.ruris.ro
                www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                  Senior Member
                  • 10.10.2011
                  • 80659

Adevarata noblete nu vine din nume sau bani, ci din caracter si dedicare !
                  adipop@popservice.ro;
                  skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                  www.bender.ro
                  www.ruris.ro
                  www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                    Senior Member
                    • 10.10.2011
                    • 80659

Am inteles ca sunt averi si averi, unele pe pamant si altele Sufletesti !!!! Se pare ca am ales-o inconstient pe ce-a de-a doua, pentru ca nu intelegeam pana azi, pana la varsta aceasta, ca de ce de cand ma stiu constient dau toti banii pe care-i am sau de care fac rost. Cred ca asa ceva am promis in fata lui DUMNEZEU ca voi face si asa ceva ma face fericit. Acum de doua saptamani am luat hotararea sa infiintez Fundatia Orfanii Romaniei - Orfanii Terrei. Oare gasesc un coechipier cu aceleasi atribute de Omenie si Bun Simt? Sper ca Divinitatea a ajutat un alt Suflet Nobil sa ajunga la un astfel de daruire, de cizelare si de altruism, incat sa devina capabil sa mi se alature.
                    Last edited by Adrian Pop; 21.07.2025, 18:37.
                    adipop@popservice.ro;
                    skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                    www.bender.ro
                    www.ruris.ro
                    www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                      Senior Member
                      • 10.10.2011
                      • 80659

adipop@popservice.ro;
                      skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                      www.bender.ro
                      www.ruris.ro
                      www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                        Senior Member
                        • 10.10.2011
                        • 80659

Domnule Josef,

MULTUMESC PENTRU MESAJ ! Va respect mult !

Ideea Dumneavoastra de a deschide un cont in care sa fie depusi bani de cine si cat doreste, este una din cai prin care pot oamenii sa ajute tinerii orfani. Cu ce ii impiedica in schimb s-o faca, cum fac eu destul de des, atat cat pot? Sau sa deschida cine vrea acest cont de care spuneti. Inca nu am gasit parteneri care sa se implice serios pentru a infiinta ONG-ul Orfanii Pacii. NU problema banilor este cea mare ci implicarea altor Romani in a le spune acestor copii o vorba buna, din Suflet, Romani capabili sa caute continuu idei, solutii si locuri de munca, pentru ca doar DUMNEZEU da toate acestea in momentul cand ai credit in fata LUI. Mai multi au dorit sa finanteze conturi infiintate de noi cei de la Scoala Zalmoxiana pentru spitalul cardiologic de la Maglavit sau pentru expozitia Pacii a Piciumanilor, dar implicare Sufleteasca in nici un caz. NU am acceptat colaborarea cu ei pentrub ca era ceva de fatada, lucru pe care eu nu pot sa ma fac ca nu observ. Plus ca nici nu vreau sa ma amestec cu toata lumea, pentru ca-i simt....

Am fost la directia copilului, la cateva centre, la un liceu si la un birou cu inspectori. Din partea lor neimplicare totala, deci alt Timp pierdut.

Cred ca DUMNEZEU ne trimite doar cati tineri orfani putem ajuta cu resursele proprii. Avem acum doar 3 familii de care ma ocup zilnic sa-i ajut sa devina Oameni. Sper sa ajungem la zeci, sute, mii de astfel de familii si de tineri orfani pe care sa-i ajutam cu tot ce putem. Tin mult sa vad ca acestia cu care discut se implica. Tot ce pot face este ca sa-mi ofer neconditionat si altruist serviciile. Sper ca in scurt Timp cei care raman alaturi de noi sa-si gaseasca drum propriu, sa inteleaga ca ceea ce fac pentru ei reprezinta o cale corecta, din pacate unica, aceasta pe care suntem acum a ScoliiZalmoxiana.

Stiu ca toti de pe forum si din conferintele whatsapp stiu ca acesti tineri orfani au nevoie de bani, de ajutor, de respect si omenie....si atunci, de ce nu-i ajuta? Nu trebuie aprobarea nimanui pentru acest lucru. Aici ajuti sau nu, spimplu spus. Cred ca le este mai bine celor care stau si privesc doar actiunile noastre de zi cu zi, sa nu citeasca cele postate pe forum pentru ca de-abia atunci este pacatul lor cat casa, pentru ca stiu, pentru ca atunci cand nu stiu de tolate acestea, scapa de sub lupa.

Repet, cat despre contul de care spuneti, sa-l faca cine vrea...si cu siguranta ca voi depune si eu bani, numai ca merg pe calea mea cizelata in peste 3 decenii de " cuplare " la sistemul Omeniei, Bunului Simt si PACII. Cred ca a sta zilnic alaturi de tinerii orfani, face mai mult decat orice suma de bani de care au nevoie. Ce-au trait ei in singuratatea centrelor de plasament, ne inchipuim doar, fiind singurii care stiu cata nevoie aveau de un Suflet de om pe care sa-l stie alaturi.

ONG-ul acesta pe care o sa-l infiintez alaturi de cei care se implica in cel mai serios mod cu putinta, va avea un impact imens in tot sistemul socio-economic nu numai din Romania, pentru ca la baza avem PRINCIPIILE ancestrale ale Neamului nostru Nobil.

Cati stiu ca mai toti aproape suntem fara DUMNEZEU si Maica Domnului, adevarati orfani.

DOAMNE AJUTA !
                        Last edited by Adrian Pop; 23.08.2025, 21:18.
                        adipop@popservice.ro;
                        skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                        www.bender.ro
                        www.ruris.ro
                        www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                          Senior Member
                          • 10.10.2011
                          • 80659

O sa incerc sa ma fac inteles cam ce se intampla cand iti propui sa faci ceva anume.

Vom invata sa folosim corect trei notiuni :

- Constientul
                          - Inconstientul
                          - Subconstientul

Ele sunt folosite din punctul meu de vedere anapoda de cei mai multi oameni, fiind atrasi de teoriile altora ( Freud) nu de trairile lor in mod Constient.

Consteint ne propunem sa facem ceva, orice, plan sau proiect, motiv pentru care avem nevoie de informatii pentru a pune in practica. La inceut planul este mental, asa cum ni-l propunem, Trebuie sa stim ca pe langa corpul Fizic ( 1 ) suntem invaluiti in alte 6 corpuri distincte :

2. - Eteric
                          3. - Astral
                          4. - Mental
                          5. - Spiritual
                          6. - Cauzal
                          7. - Crist

Trebuie sa facem efortul ca din planul 4 cel Mental sa-l aducem prin conceptul Cauza-Efect in planul Fizic 1. O sa discutam mai tarziu care este Legea Cosmosurilor, Legea lui MI, ca sa devenim capabili ca tot ceea ce ne propunem sa facem sa si realizam acest lucru.

In planul 4 Mental se intersecteaza in paralel multe ganduri, proiecte, planuri, informatii si din ignoranta le putem pierde pe cele esentiale, daca nu devenim capabili ca prin vointa proprie sa aducem in planul fizic ceea ce ne propunem.

Barbatii gandesc Constient cu un singur lob al creierului, alternativ, pe cand femeile gandesc cu ambii lobi in paralel. Ele sunt mai profunde, dar puterea de emisie este diminuata fata de cea a barbatului. Inconstientul se gaseste in zona cefei, facand legatura prin sinapse intre creier si coloana vertebrala unde se gaseste Subconstientul.

Informatiile de care avem nevoie pentru a duce un plan Constient le gasim in Subconstient ( Banca Universala de date ), numai ca ele trec prin intermediul sau filtrul Inconstientului, care la randul lui poate sa fie infantil sau pe grade diferite de CONTIIENTA. Simplu spus Inconstientului ca si termeni uzuali folositi ca fiind EUL tau, sau SINELE tau.

Cand in mod Constient ai nevoie de o informatie din Subconstient, ea este trunchiata de acest Inconstient, revenind catre Constient total eronata, adica nefolositoare.

Oamenii comunica intre ei prin intermediu Constientului si Inconstientului.

In momentul cand interlocutorul tau este pregatit, Inconstientul este indepartat Constient si astfel se face legatura directa Constient cu Subconstientul. Daca cei doi interlocutori sau mai multi discuta sa faca ceva si toti sunt nepregatiti, niciodata nu au acces Constient la Subconstient si din acest motiv planurile lor sunt incomplete sau de slaba factura.

Cu alte cuvinte este nevoie ca intr-o echipa sa fie macar o persoana care are acces Constient la Subconstient. Cum o distingi pe aceasta ? Asa cum am spus Inconstientul sau Sinele tau il indepartezi Constient, prin VOINTA PROPRIE si prin Comportament, adica uiti de tine si te ocupi de toti ceilalti.

IISUS Hristos spune ca in momentul cand iti indepartezi Sinele tau, dai de Mine.

Oamenii au mai multe personalitati care se succed la putere de decizie intr-un mod anapoda functie de starea de spirit si in momentul cand una din aceste personalitati ale tale comunica cu o alta a altei persoane, dupa o perioada de Timp, nu mai reconosc ce-au discutat perosnalitatile anterioare si astfel totul devine un haos generalizat.

O sa dezvolt aceste concepte ca sa le intelegeti la propriu si sa invatati sa le puneti in practica. Acestea mi s-au dezvaluit in miile de nopti albe din acesti ultimi zeci de ani in care am dormit doar un minut pe noapte, scriind zeci de mii de pagini despre lumea vazuta si nevazuta.

DOAMNE AJUTA !
                          Last edited by Adrian Pop; 31.08.2025, 09:01.
                          adipop@popservice.ro;
                          skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                          www.bender.ro
                          www.ruris.ro
                          www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                            Senior Member
                            • 10.10.2011
                            • 80659

SIMPOZIOANELE - VIZIONARII NEAMULUI NOSTRU Vizionarii Neamului nostru 2018 http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/24360-Sectiunile-Simpozionului-quot-Vizionarii-Neamului-nostru-quot-Editia-1-3-Noiembrie-2018 Vizionarii Neamului nostru 2019 http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/25774-Simpozionul-quot-Vizionarii
                            adipop@popservice.ro;
                            skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                            www.bender.ro
                            www.ruris.ro
                            www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                              Senior Member
                              • 10.10.2011
                              • 80659

Dragul meu Adrian, te urmaresc cu drag zilnic, pentru ca merg pe acelasi drum cu tine, numai ca in tramvaie diferite! Este drumul pe care care am fost calauziti la randul nostru de parinti, si oamenii buni pe care Bunul Dumnezeu ni-i i-a dat sa-i intalnim, ca sa ne indrume sa devenim "vatmani" la randul nostru. Azi suntem "vatmani in tramvaiele noastre", care merg numai pe traseul nostru, inainte, curat si cinstit! Al tau, merge incet, si are usile larg deschise pentru orice vrea sa urce in el, chiar si din mers. Ai pachete pe scaune si in loc ca "doamna din fund" sa rupa bilete, ea da bani la oricine cere, care apoi, din pacate, toti coboara apoi din tramvaiul tau, chiar si din mers! La al meu, i-am mai lasat doar o usa care se deschide, cea de langa vatman, pentru a urca numai cate un pasager, pe care il tin pe scara, si il evaluez, ii fac un profil si apoi ii prezint planul de drum in tramvaiul meu! Daca promite ca va face cu mine atatea ture pana ce invata drumul, locurile, oamenii din statii, si chiar sa poata conduca tramvaiul, il iau, si incepem calatoria impreuna! Din fericire eu ma fac o analiza de traseu la fiecare depou. Asta mai mult pentru el, sia vad ce a inteles din drumul parcurs, costurile si randamentul lor, si a ne face apoi impreuna, urmatoarea fisa de parcurs! Apoi, putem merge mai departe! Tu, esti cel care te opresti doar in "locurile de alimentare" si umpli iar tramvaiul cu de toate pentru toti! Si iar apoi e zarva mare si bucurie, pana cand se termina pachetele, tramvaiul se goleste, fara macar sa spuna careva, multumesc. Iar daca lasi cumva pe careva sa "aiba grija de tramvai, sa faca curat, sa repare cate ceva" ca sa mai vezi si de ale tale... uppsss, cand te intorci, zero treaba. Din pacate, dupa mii de ture, dintr-un drum clar, luminat, cu semne si reguli clare de circulatie si conducatori cu perspectiva clara, parca s-a luat lumina, s-au furat semnele de circulatie, si oamenii au ajuns sa nu mai respecte nimic si pe nimeni! Eu, din fericire, din cand in cand mai primesc cate o carte postala, de la cei cațiva care dupa o realizare mare pe care o au, inevitabil trebuie sa-si recunoasca că: daca nu oprea vatmanul Florin ca sa ii ia de pe steada, si nu ii lasa inapoi pe o strada NUMAI cand o cunosteau la perfectie, si aveau permis de conducere pentru TOATE VEHICULELE care treceau pe acolo, nu ar fi.putut sa poata sa scrie si sa-mi trimita acea carte postala! Ei stiu ca lucru care ma bucura cel mai mult sunt cartile postale pe care le primesc si le am pe perete!
                              NOI copii fiind, am vazut cartile postale pe care le primeau ai nostrii parinti si despre care aflam totul(cine le-au trimis, cum si cand au ajuns acolo, ce este acel loc si cel mai important DE CE Este important sa ajungi acolo, ca apoi sa le pastreze ca pe moastele sfinte! Nu am bucurie mai mare decat sa vad, zilnic, ceea ce au reusit ajutorii mei de vatman, si ce au ajuns sa conduca EI! Uite asa am ajuns sa am pereti intregi cu carti postale ( de aceea le cheama CARTI si nu vederi) pentru ca in doua pagini au o intreaga poveste! O poza, pe care daca o intelegi, spune mai mult decat o carte, iar pe verso sunt cele mai intime informatii, pe care "trimitatorul" isi permite sa la faca publice!!! Dar care au semnificatii extraordinare! Cum se adreseaza primitorului, la ce adresa o trimite, ce mesaj are si cum o incheie! Mama a fost profesoara de Limba Romana, Latina si Rusa si Tata de Sport, Limba Franceza si Limba Maghiara, si primeau zeci de carti postale anual(au avut peste 40 de generatii de copii pe care le-au educat in satul nostru) si pe care in vacanta de iarna le analizam cu ei. Si fiecare imi povestea despre trimitator, ce a fost si ce a ajuns si ce a fost important in "educatia lor" de slefuit, din partea ambilor, ca sa ajunga sa trimita acea carte postala!
                              Stii ca sunt suparat ca ... NU PRIMESTI CARTI POSTALE! Tu, care ar trebuii sa primesti mii, in fiecare zi! Dar, ne "spunem" ca Posta Romana nu mai functioneaza si acum un emoji sau LOL spune tot! Eu cred ca nu este adevarat, si ca am ajuns aici TOCMAI ca sa poata sa se evite substanta din comunicare si educatie sa se creada ca ... este la indemână si la butoane! Adevarata educatie este in Motto-ul Tau: OM BUN CU OM BUN SI BAN CURAT CU BAN CURAT! Cand o sa avem acest motto Al Scolii Zalmoxiene pe fiecare coperta de carte din scolile noastre, o sa putem incepe cu adevarat reconstructia natiei noastre milenare si promordiale Geto-Dacă! Amin! Te pup cu drag!❤

Acest mesaj este pentru tine Adrian, Prietenul meu drag!❤

MULTUMESC Florine ! Viata m-a invatat sa pun pres Sufletul, stiind bine ca este calcat in picioare, Dar asta fac pentru ca am promis in fata lui DUMNEZEU cand am venit pe pamant si vad ca n-am uitat. Voi merge mai departe asa, pentru ca alt drum in ceea ce ma priveste nu exista. Cat despre multumiri, Loredana, fetita fara maini care a castigat concursul Romanii au talent pentru darul imens dat de Divinitate, acela de a avea o voce Ingereasca, fetita aceasta mi-a scris MULTUMESC de TREI ORI cu degetele de la picioare, pentru ca am initiat un proiect pentru ea Florile si bradutii Ingerului. In curtea mea am sute de brazi, de tuir, chiparosi si flori de-atunci si astept sa-mi trimita DUMNEZEU tineri care sa extrapoleze totul la nivelul Tarii si Planetei. MULTUMESC din Suflet inca odata !

Draga Adrian, eu iti multumesc pentru ca m-ai primit langa sufletul tau mare!

Cine se aseamănă, se aduna!
                              Last edited by Adrian Pop; 11.09.2025, 20:56.
                              adipop@popservice.ro;
                              skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                              www.bender.ro
                              www.ruris.ro
                              www.softwarepse.com

Comment

• Adrian Pop
                                Senior Member
                                • 10.10.2011
                                • 80659

1 - Sfantul Arsenie Boca
                                2 - Mos Ilie
                                3 - Mosu - Tudor Diaconu
                                4 - Sfantul Nil Dorobantu
                                5 - Sfantul Pantelimon Munteanu
                                6 - Sfantul Ghelasie Gheorghe
                                7 - Sfantul Petrache Lupu
                                8 - Sfanta Veronica
                                9 - Sfanta Cuvioasa Parascheva
                                10 - Sfanta Mucenita Tatiana
                                11 - Sfanta Paraschevi
                                12 - Mos Gelu
                                13 - Mos Ion
                                14 - ED, ION, Zal, Sal, IOM, OM, DAC, IO

188 - Eroina Ecaterina Teodoroiu
                                189 - Erou Pavel Corut

190 - Sfantul Ilie Cleopa
                                191 - Sfantul Arsenie Papacioc
                                192 - Sfantul Andrei Şaguna
                                193 - Sfantul Nectarie de la Eghina
                                194 - Sfantul Serafim de Sarov
                                195 - Sfantul Ioan Iacob Hezovitul
                                196 - Sfantul Efrem cel nou
                                197 - Sfantul Iosif Isihastul
                                198 - Sfantul Ioan Gura de Aur
                                199 - Sfantul Ierarh Nicolae
                                200 - Sfantul Gheorghe
                                201 - Stefan Odobleja
                                202 - Henri Coanda
                                203 -
                                George Constantinescu
                                204 -
                                Nikola Tesla
                                205 - Sfantul Onufrie
                                206 - Sfantul Paisie Aghioritul
                                207 - Sfantul Proroc Ilie
                                208 - Sfantul Mare Mucenic Dimitrie
                                209 - Sfantul Spiridon
                                210 -
                                Sfântul Atanasie Athonitul
                                211 - Sfanta Teodora de la Sihla
                                212 - Sfantul Mina
                                213 - Sfantul Pangratie
                                214 - Sfantul Haralambie
                                215 - Sfantul Dimitrie Basarabov
                                216. Grigore Albu Gral
                                217. Sfantul Alexandru
                                218. Sfanta Maria Egipteanca
                                219. Sfantul NIcodim de la Tismana
                                220. Sfantul Ioan Valahu
                                221. Sfantul Antonie cel Mare
                                222. Sfantul Enoch
                                223. Sfantul Sofian Boghiu

224.Dumitru Stăniloae
                                225. Constantin Sârbu
                                226. Arsenie Boca
                                227. Ilie Lăcătușu
                                228. Paisie Olaru
                                229. Cleopa Ilie
                                230. Dometie Manolache
                                231. Serafim Popescu
                                232. Liviu Galaction Munteanu
                                233. Gherasim Iscu
                                234. Visarion Toia
                                235. Calistrat Bobu
                                236. Ilarion Felea
                                237. Iraclie Flocea
                                238. Alexandru Baltaga

DOAMNE AJUTA !
                                Last edited by Adrian Pop; 11.09.2025, 20:32.
                                adipop@popservice.ro;
                                skype - adrianpop58

www.popservice.ro
                                www.bender.ro
                                www.ruris.ro
                                www.softwarepse.com

Comment