NIMD
[11/11/2024 10:47] Lucian: Dear Lucian,
Thank you very much for reaching out to NIMD.
Could you maybe tell a bit more about where you work and with who?
Then it is easier for me to see if it makes sense for us to have a call or not.
Thanks in advance,
Heleen Schrooyen
[11/11/2024 10:48] Lucian: Dragă Lucian,
Îți mulțumim foarte mult că ai contactat NIMD.
Ai putea, te rog, să ne oferi mai multe detalii despre locul în care lucrezi și cu cine colaborezi?
Astfel, îmi va fi mai ușor s ă îmi dau seama dacă are sens să organizăm o discuție.
Îți mulțumesc anticipat,
Heleen Schrooyen
Am vizualizat site ul dumneavoastra pentru care va felicitam pentru acctivitate.
O sa va dau cateva informatii despre noi.
https://www.youtube.com/watch?v=LStcgdj1T
Va Informam ca noi ne finantam toate actiunile pe baza principilor noastre de lucru, tinand cont de modul cinstit de obtinerea baniilor, pentru ca lucram cu copii de gradinita, implememntand asfel clubul angelic al pacii.
We have visited your website, and we congratulate you on the work you are doing.
Allow me to share some information about us:
We would like to inform you that we fund all our activities based on our principles of work, ensuring that the funds are obtained in an honest and ethical manner. This aspect is particularly important as we work with kindergarten children, thereby implementing the Angelic Peace Club.
[11/11/2024 10:47] Lucian: Dear Lucian,
Thank you very much for reaching out to NIMD.
Could you maybe tell a bit more about where you work and with who?
Then it is easier for me to see if it makes sense for us to have a call or not.
Thanks in advance,
Heleen Schrooyen
[11/11/2024 10:48] Lucian: Dragă Lucian,
Îți mulțumim foarte mult că ai contactat NIMD.
Ai putea, te rog, să ne oferi mai multe detalii despre locul în care lucrezi și cu cine colaborezi?
Astfel, îmi va fi mai ușor s ă îmi dau seama dacă are sens să organizăm o discuție.
Îți mulțumesc anticipat,
Heleen Schrooyen
Am vizualizat site ul dumneavoastra pentru care va felicitam pentru acctivitate.
O sa va dau cateva informatii despre noi.
https://www.youtube.com/watch?v=LStcgdj1T
Va Informam ca noi ne finantam toate actiunile pe baza principilor noastre de lucru, tinand cont de modul cinstit de obtinerea baniilor, pentru ca lucram cu copii de gradinita, implememntand asfel clubul angelic al pacii.
We have visited your website, and we congratulate you on the work you are doing.
Allow me to share some information about us:
We would like to inform you that we fund all our activities based on our principles of work, ensuring that the funds are obtained in an honest and ethical manner. This aspect is particularly important as we work with kindergarten children, thereby implementing the Angelic Peace Club.