Elinorela Moca

23 ore

Am si eu o intrebare pentru cei care consumati apa de gans, care este proportia cea mai buna intre cele trei tipuri de apa de gans? multumesc!

Îmi place
Îmi place

Ador

Haha

Uau!

Tristeţe

Furie

Distribuie

22

Comentarii

Kakasi Sándor Nu consumati la intamplare apa de gans. Noi nu suntem medici si nu dam sfaturi medicale. Daca suferiti de vreo conditie, vereti si urmati sfatul medicului sau al personalului medical calificat.https://health.keshefoundation.org/find-a-doctor
Îmi place · 2 · 9 ore · Editat

Kakasi Sándor Din cand in cand D-l Keshe, Fundatia Keshe sau membrii Fundatiei Keshe faci afirmatii generalizate despre aplicatii de sanatate sau despre conditii medicale si tratamentedoar cu scop educativ. Aceste informatii nu constituie sfat medical, si nu trebuie interpretat ca atare. Aplicarea acestor metode noi nu trebuie sa fie o substituire a sfatului medicului sau a cadrelor medicale profesionale. Daca credeti ca suferiti de vreo conditie medicala, apelati imediat la ajutorul cadrelor medicale. Nu trebuie sa intarziati sa cereti sfatul medicului, sa neglijati sfatul medicului sau sa suspendati sau abandonati tratamentul medical din cauza informatiilor de la surcele Keshe.