Răspuns: Fwd: Revista Scurt Circuit Oltean nr 5-6, februarie-martie 2012
Wednesday, March 14, 2012 5:47 PM
From:
"adi pop" <adipop@popservice.ro>
View contact details
To:
"marinela preoteasa" <scurtcircuitoltean@gmail.com>
Cc:
"Emilia Mirela Moisa" <moisa.emilia@gmail.com>, "Ioana Alex" <ioanaalex68@yahoo.com>, "Miscarea pentru Bunul Simt" <pentrubunulsimt@hotmail.com>, "Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, "0_ana_1" <eu_sunt9910@yahoo.com>, ana_mariavegaart@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, administrator@cab.ro, "cioroianu cecilia" <cici7773@yahoo.fr>, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, "Enciu Doru" <enciudoru@yahoo.com>, nicolaenacioiu@yahoo.com, "kety briio" <bel_briio@yahoo.com>, nicolaerolea@clicknet.ro, achimescu_ovidiu@yahoo.com
Il cunosc bine pe acest domn....
Din cate stiu eu nici un membru SB nu face parte din serviciile secrete sau dintr-o organizatie oculta.
Stiu bine doar ca aecest domn nu va face niciodata parte din aceasta echipa de oameni cu bun simt.
Va asigur Doamna Marinela ca suntem oameni seriosi.
Multumesc inca odata pentru sprijinul pe care ni-l dati.
O zi plina,
Asdrian Pop
----- Original Message -----
From: marinela preoteasa
To: Teleoaca George-Liviu
Sent: Wednesday, March 14, 2012 7:15 AM
Subject: Re: Răspuns: Fwd: Revista Scurt Circuit Oltean nr 5-6, februarie-martie 2012
Domnule George Liviu Teleoaca, imi pare foarte corect mesajul dumneavoastra.Intrebarea e justa. eu sunt redactor-sef la Scurt Circuit Oltean si nu stiu sa va raspund. asa ca va transmit intrebarea catre unul dintre membri in Staful Batranilor.
Multumesc ca lecturati cu atentie revista. Intre timp am sa mai reflectez si am sa va dau si un raspuns in nr urmator al SCO,
Numai ganduri de bine,
Redactor-sef Marinela Preoteasa
Doamne ajuta!
On Tue, Mar 13, 2012 at 6:26 PM, Teleoaca George-Liviu <
liviuteleoaca@yahoo.com> wrote:
CALITATEA DE MEMBRU ÎN SFATUL BĂTRÂNILOR SE OBŢINE LA CERERE SAU PRIN INVITAŢIE.
Mesaj destul de ciudat, dacă este să avem în vedere un minim de precauţie.
Ce dovezi aduc şi ce garanţii prezintă cei care cer să facă parte din SFATUL BĂTRÂNILOR?
S-ar putea ca unii dintre ei să nu posede calităţile necesare, iar parte din cei care le posedă s-ar putea să vină din partea unor servicii secrete, aşa încât anunţul mi se pare destul de bizar.
Cu multă circumspecţie
George Liviu Teleoacă
De la: marinela preoteasa <scurtcircuitoltean@gmail.com>
Către: p m <preoteasa_marinela@yahoo.com>
Trimis: Marţi, 13 Martie 2012 14:15:04
Subiect: Fwd: Revista Scurt Circuit Oltean nr 5-6, februarie-martie 2012
Colectivul redacțional, va oferă pentru lectura si eventual, colaborare: Revista Scurt Circuit Oltean, nr 5-6, februarie-martie, 2012Redactor-șef Marinela Preoteasahttp://www.scribd.com/doc/85177060/S...r-5-6-tie-2012
---------- Forwarded message ----------From: preoteasa marinela <preoteasa_marinela@yahoo.com> Date: Tue, Mar 13, 2012 at 1:57 PMSubject: Revista Scurt Circuit Oltean nr 5-6, februarie-martie 2012To: revista SCO <scurtcircuitoltean@gmail.com>Cc: marinela preoteasa <preoteasa_marinela@yahoo.com>
Marcaje