Adrian Pop
02.11.2011, 01:52
http://www.ecentre.ro/ecentre/Home.aspx
E-centrul Patarlagele- Centru de formare profesionala pentru persoane cu dizabilitati
editor: Constantin Mircica | Categorie: Informatii generale
E-centrul Pătârlagele a devenit centru de formare profesionala in urma parteneriatului cu Fundatia EOS din Timisoara. In urma acestui parteneriat Fundația EOS a intreprins toate demersurile pentru a acredita cursul “Operator calculator electronic si retele”, iar e-centrul din Patarlagele beneficiaza de toate drepturile ce revin in urma acestei acreditari.
http://www.ecentre.ro/ecentre/Articol_Arad.aspx
În luna iulie, în cadrul Centrului de consiliere, orientare, formare şi integrare profesională al Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor filiala Arad au absolvit primii 27 de tineri cursul acreditat “Operator introducere, validare şi prelucrare date” (COR 411301). Acest curs este parte integrata a unui plan de măsuri elaborat de FDP Arad în vederea stimulării ocupării forţei de muncă, fiind oferit gratuit, alături de consiliere şi orientare profesională, persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca.
Structura cursului se bazează în proporţie de 100% pe platforma curriculară a Microsoft Unlimited Potential, iar acreditarea şi implementarea lui sunt rodul colaborării dintre Fundația EOS Romania si Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor filiala Arad.
Ca urmare a acestei forţe triangulare, Centrul de consiliere, orientare, formare şi integrare profesională își propune să sprijine anual cel puţin 200 de persoane pentru a-şi găsi un loc de muncă, iar, în mod suplimentar, în vederea atenuării diviziunii digitale, va oferi anual, în mod gratuit, cursul de “Operator introducere, validare şi prelucrare date” (COR 411301) pentru cel puţin 30 de persoane.
----- Original Message -----
From: adi pop
To: anamaria@civitas.ro
Sent: Wednesday, November 03, 2010 9:09 AM
Subject: Colaborare eficienta
Buna dimineata,
Am aflat acum de la Tv ca România a intrat în programul international „Global Libraries“ finantat de Fundatia Bill & Melinda Gates, alaturi de alte 13 state.
Cautand pe net informatii suplimentare am aflat de Dumneavoastra.
As fi onorat sa colaboram impreuna.
O zi plina,
ing. Adrian Pop
Wed Nov 03, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote Edit/Delete this post
To: Ana-Maria Dobarta ; Zamfir Catalin ; eu_sunt9910@yahoo.com
Sent: Wednesday, November 03, 2010 2:24 PM
Subject: Re: Colaborare eficienta
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
De ceva ani, ma ocup de pregatirea tinerilor. Caut continuu solutii de redresare morala si economica a Romaniei.
Avem si ceva proiecte la care lucram zilnic.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=813
Pentru reusita scopurilor noastre, am infiintat o scoala on line de afaceri - Zalmoxa.
http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
Ne-ar face mare placere sa cautam proiecte comune, in care sa ne implicam.
Succes in tot ce faceti,
adi
From: Ana-Maria Dobarta
To: adi pop
Sent: Wednesday, November 03, 2010 10:22 AM
Buna dimineata,
Romania a intrat in programul "Global Libraries" din anul 2008. In acest an a fost faza pilot in care au fost incluse judetele Salaj, Hunedoara, Iasi, Ilfov si Tulcea.
Iar din anul 2009 au inceput sa intre in program mai multe judete.
Noi am fost implicati in prima faza, in anul 2008. In momentul de fata mai pastram legatura cu BJ din Salaj si Hunedoara, si incercam sa implicam comunitatile cu care am lucrat in alte proiecte implementate de catre fundatie.
Ne bucuram ca va intereseza activitatea noastra si as vrea sa va rog daca imi puteti spune mai multe despre dvs. sau organizatia dvs. si in ce domeniu ati dori sa colaboram.
O zi frumoasa,
Ana
Pe 03.11.2010 09:09, adi pop a scris:
Buna dimineata,
Am aflat acum de la Tv ca România a intrat în programul international „Global Libraries“ finantat de Fundatia Bill & Melinda Gates, alaturi de alte 13 state.
O zi plina,
ing. Adrian Pop
--
Ana-Maria Dobârtă
Project assistant
Civitas Foundation for Civil Society, Romania
Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă
Civitas Alapítvány a Civil Társadalomért
Cluj Napoca office: Bd. 21 Decembrie No. 108/22, 3400 Cluj Napoca
www.civitas.ro
tel: +40-264-590554
fax: +40-264-590555
mobile: +40-740.063.682
E-centrul Patarlagele- Centru de formare profesionala pentru persoane cu dizabilitati
editor: Constantin Mircica | Categorie: Informatii generale
E-centrul Pătârlagele a devenit centru de formare profesionala in urma parteneriatului cu Fundatia EOS din Timisoara. In urma acestui parteneriat Fundația EOS a intreprins toate demersurile pentru a acredita cursul “Operator calculator electronic si retele”, iar e-centrul din Patarlagele beneficiaza de toate drepturile ce revin in urma acestei acreditari.
http://www.ecentre.ro/ecentre/Articol_Arad.aspx
În luna iulie, în cadrul Centrului de consiliere, orientare, formare şi integrare profesională al Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor filiala Arad au absolvit primii 27 de tineri cursul acreditat “Operator introducere, validare şi prelucrare date” (COR 411301). Acest curs este parte integrata a unui plan de măsuri elaborat de FDP Arad în vederea stimulării ocupării forţei de muncă, fiind oferit gratuit, alături de consiliere şi orientare profesională, persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca.
Structura cursului se bazează în proporţie de 100% pe platforma curriculară a Microsoft Unlimited Potential, iar acreditarea şi implementarea lui sunt rodul colaborării dintre Fundația EOS Romania si Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor filiala Arad.
Ca urmare a acestei forţe triangulare, Centrul de consiliere, orientare, formare şi integrare profesională își propune să sprijine anual cel puţin 200 de persoane pentru a-şi găsi un loc de muncă, iar, în mod suplimentar, în vederea atenuării diviziunii digitale, va oferi anual, în mod gratuit, cursul de “Operator introducere, validare şi prelucrare date” (COR 411301) pentru cel puţin 30 de persoane.
To: anamaria@civitas.ro
Sent: Wednesday, November 03, 2010 9:09 AM
Subject: Colaborare eficienta
Buna dimineata,
O zi plina,
ing. Adrian Pop
Wed Nov 03, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote Edit/Delete this post
To: Ana-Maria Dobarta ; Zamfir Catalin ; eu_sunt9910@yahoo.com
Sent: Wednesday, November 03, 2010 2:24 PM
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns.
De ceva ani, ma ocup de pregatirea tinerilor. Caut continuu solutii de redresare morala si economica a Romaniei.
Avem si ceva proiecte la care lucram zilnic.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=813
Pentru reusita scopurilor noastre, am infiintat o scoala on line de afaceri - Zalmoxa.
http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
Ne-ar face mare placere sa cautam proiecte comune, in care sa ne implicam.
Succes in tot ce faceti,
adi
From: Ana-Maria Dobarta
To: adi pop
Sent: Wednesday, November 03, 2010 10:22 AM
Buna dimineata,
Romania a intrat in programul "Global Libraries" din anul 2008. In acest an a fost faza pilot in care au fost incluse judetele Salaj, Hunedoara, Iasi, Ilfov si Tulcea.
Iar din anul 2009 au inceput sa intre in program mai multe judete.
Noi am fost implicati in prima faza, in anul 2008. In momentul de fata mai pastram legatura cu BJ din Salaj si Hunedoara, si incercam sa implicam comunitatile cu care am lucrat in alte proiecte implementate de catre fundatie.
Ne bucuram ca va intereseza activitatea noastra si as vrea sa va rog daca imi puteti spune mai multe despre dvs. sau organizatia dvs. si in ce domeniu ati dori sa colaboram.
O zi frumoasa,
Ana
Pe 03.11.2010 09:09, adi pop a scris:
Buna dimineata,
O zi plina,
ing. Adrian Pop
--
Ana-Maria Dobârtă
Project assistant
Civitas Foundation for Civil Society, Romania
Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă
Civitas Alapítvány a Civil Társadalomért
Cluj Napoca office: Bd. 21 Decembrie No. 108/22, 3400 Cluj Napoca
www.civitas.ro
tel: +40-264-590554