PDA

Arată versiune întreagă : Leacurile Mosului

Adrian Pop
01.11.2011, 10:02
Leacurile Mosului
Show Recent Messages (F3)

Pop Adrian: Buna Petre
Petre Titi: Buna Adi
Pop Adrian: azi am stat cateva ore la discutii cu Doamna dr, Ionascu Elena
Pop Adrian: m-a impresionat
Pop Adrian: as vrea sa purtam o discutie amandoi, cand ai Timp
Petre Titi: Fain
Pop Adrian: http://www.imunomod.com/
Petre Titi: Acum am venit pana acasa si la 14.45 plec iar pana la Agronomie, apoi la gara, apoi la Medicina
Pop Adrian: Petre este o treaba extraordinara ce-a descoperit D-na Ionascu
Petre Titi: o sa ma uit mai mult pe toate mesajele de la dna dr ptr ca am fost chiar in criza de timp
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: discutam pe seara, tarziu
Pop Adrian: sa te uiti la galerie
Pop Adrian: 3.000 de persoane a tratat d-na dr
Petre Titi: ma ocup sio de licenta si de programare , mai ales de "intrari" practica studenteasca pentru 90 persoane
Petre Titi: interesant
Petre Titi: ce ai scris
Pop Adrian: are brevet in Europa si America
Petre Titi: azi ma chemasera unii de la B Transilvania la niste prezentari pe Fonduri structurale
Petre Titi: dar n-am putut ajunge...
Pop Adrian: e...
Pop Adrian: lasaa
Petre Titi: ieri am stat o ora la discutii, langa bloc, cu un posibil beneficiar de investitie
Petre Titi: e posibil sa faca un proiect de 1,5milioane E
Pop Adrian: as vrea sa ne consultam cum am putea sa facem o mare fabrica care face aceste produse din plante. Cam ce face Hofigalul
Petre Titi: asa ceva as fi vrut sa fac si eu demult...
Petre Titi: e f importanta si e loc pe piata...
Petre Titi: mai ales daca produsele sunt puternice
Petre Titi: "Leacul Mosului"
Pop Adrian: Vaticanul a vrut sa ia el sa produca as aceva, dar sintetic
Petre Titi: ar suna interesant
Pop Adrian: ok. punem asa denumirea
Pop Adrian: discutam
Petre Titi: la noi sunt anumite componente mai scumpe (ma refer la utilaje) dar am inteles ca sunt la chinezi...
Petre Titi: mult mai ieftine...
Pop Adrian: si i-am msp0us D-nei dr. ca ne vom ocupa de tataneasa, dar este inceputul, ca vreau sa iau toata plantele decriptate de Mos
Pop Adrian: luam de acolo
Pop Adrian: eu zic sa ncepem cu asta si trecem uloterior la Lapte si Miere
Pop Adrian: I-am spus de tine si de cornel
Petre Titi: ar fi f bine daca s-ar face ...si mai ales daca s-ar ajunge cu produse de genul acesta cu principii active puternice si daca am atinge un pret mult mai mic decat pretul piertii
Pop Adrian: la asta ma gandii si eu/ Ii spusai D-nei sa se gandeaca ca are 1 milion, 10, 100 di un miliard de Euro.
Petre Titi: unele produse naturiste care sunt pe piata sunt f bune dar si f scumpe (produse prin USA, Canada...Germania)...iar altele sunt f slabe (dpdv al principiilor active)
Pop Adrian: vreau s-o invat sa viseze. Se pot face banii astea
Petre Titi: interesant
Pop Adrian: nu ma pricep, dar am incredere in tine
Petre Titi: cred ca ar fi bine sa incepem cu asa ceva...
Pop Adrian: sa te uiti pe cazuistica si..ramai masca
Petre Titi: inainte de lapte si miere...
Pop Adrian: DA
Petre Titi: DA
Pop Adrian: OK
Petre Titi: mai ai informatii despre piata chineza?
Pop Adrian: orice
Pop Adrian: avem acolo un puternic partener
Petre Titi: ma refer la extractoare, distilatoare, linii de ambalat sub diferite forme..
Pop Adrian: cautam
Petre Titi: ca am inteles ca au preturi f f mici
Pop Adrian: problema este ca nu sunt omologate serurile, alifiile si gelul
Pop Adrian: dar Doamna a stat azi 3 ore in aer conditionat, fara s-o deranjeze deloc. noi am fi racit complet
Pop Adrian: si-mi arata multe lucrur
Petre Titi: cel mai dificil (dar nu greu) la plantele acestea este de gasit locul optim si perioada de recoltare optima (cand au maximum de principii active)...
Pop Adrian: 3 ore jumate am discutat des[re multe lucruri
Petre Titi: de aceasta se spune ca unele se culeg doar noaptea "la Sanziene", altele doar la anumite sarbatori populare si numai intre anumite ore...
Petre Titi: dar strainii nu stiu asta...
Petre Titi: de omologat le omologam noi, mai ales daca stim ce puternice sunt...
Petre Titi: interesant ceea ce ai scris cu aerul conditionat...
Pop Adrian: cica de ani buni n-a mai racit
Pop Adrian: sotul ei duce un cancer de 17 ani
Pop Adrian: sa te uiti la Galeri
Pop Adrian: la site-ul ei
Petre Titi: la noi e alta energie a locurilor si se poate ajunge la o anumita concentratie a principiilor active in anumite locuri iar daca mai sunt si in Romania terenul se reface mai usor...
Petre Titi: interesant si cu sotul dansei
Pop Adrian: a incercat de 4 ori sa breveteze in Romania.
Pop Adrian: si-a plecat afara
Petre Titi: pe site-ul de sus?
Petre Titi: http://www.imunomod.com/ ?
Petre Titi: o sa ma uit imediat cum am putin timp...ptr ca vreau sa ma uit cu maxima atentie...
Petre Titi: sa vad ce idei imi mai vin la parcurgerea textului
Pop Adrian: fii atent, ca este o treaba deosebita
Pop Adrian: si asa seva numi - Leacurile Mosului
Petre Titi: azi sunt f bucuros ptr ca ai mei copii de la proiectele de licenta mi-au adus cadou o icoana sfintiita cu Maica Domnului
Petre Titi: de ziua mea (ieri, 45 ani)
Pop Adrian: o sa discut cu ai mei, cu toate ca sunt suparati de ce s-a intamplat cu toti ceilalti dinainte
Petre Titi: si un album pe care scrie "Romania mea"
Pop Adrian: La multi ani.
Petre Titi: nu l-am desfacut dar asa scrie...
Petre Titi: Multumesc!
Petre Titi: La fel!
Pop Adrian: uite, de ziua ta, hai sa ne unim toti 3, sa facem aceasta fabricuta.
Pop Adrian: merci
Petre Titi: trebuie sa discutam sa punem pe hartie ceea ce inseamna
Petre Titi: si facem
Petre Titi: "Şase profesori români, la o sesiune de pregătire pentru astronauţi în SUA" ....Titlul unui articol
Petre Titi: http://www.edumanager.ro/articol.php?id=7033
Petre Titi: Şase profesori români vor participa la o sesiune de pregătire pentru astronauţi la ediţia din acest an a programului "Profesorii Honeywell la Space Academy", informează un comunicat de presă. Profesorii români se vor alătura la US Space & Rocket Center altor 214 de cadre didactice din întreaga lume. Potrivit comunicatului de presă al Honeywell, programul de burse va furniza metode eficiente de predare a ştiinţelor exacte şi matematicii.
Creat în 2004, programul "Profesorii Honeywell la Space Academy" a fost conceput pentru a oferi profesorilor de matematică şi ştiinţe metode alternative de predare prin intermediul unui program de pregătire pentru astronauţi şi a unor instrumente pedagogice inovatoare.

Anul acesta, şase profesori români din Bucureşti, Prahova, Dâmboviţa şi Iaşi iau pa
Petre Titi: Anul acesta, şase profesori români din Bucureşti, Prahova, Dâmboviţa şi Iaşi iau parte la program: doi vor participa la cursuri avansate, în perioada 16 iunie-22 iunie, iar patru la cursurile de începători, programate din 18 iunie până pe 22 iunie. Programul constă în 45 de ore de cursuri de dezvoltare profesională, precum şi într-un program intensiv de educare ce pune accentul pe ştiinţă spaţială şi explorare.

Fiecare profesor va participa şi la sesiuni reale de pregătire pentru astronauţi, cu exerciţii care includ simulări de zbor, misiuni spaţiale bazate pe un anumit scenariu, pregătire pentru supravieţuire pe uscat şi în apă, precum şi programe de dinamică a zborului de ultimă generaţie. Fiecare profesor primeşte o bursă completă în urma unui proces de aplicare şi selecţie riguros.
Petre Titi: interesant, nu/
Pop Adrian: da
Petre Titi: si acesta e interesant
Petre Titi: http://www.edumanager.ro/articol.php?id=7038
Petre Titi: Despre suferinta geniilor si mitul tineretii vesnice cu neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea, la UPA din Iasi
Ce se întâmplă în creierul unui artist de geniu și drumul în căutarea secretului tinereții fără bătrânețe. Acestea au fost subiectele cu care Prof.univ.dr. Alexandru Vlad Ciurea, președinte al Societății Române de Neurochirugie, și-a fascinat audiența din Aula Magna a Universității “Petre Andrei” din Iași, la conferința “Brain Disorder in Famous Personalities. Evergreen in Brain Activities”.

Alături de specialiști din lumea medicală, profesori și studenți ai UPA din Iași, invitați la întâlnirea cu șeful Clinicii I de Neurochirugie a Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni au fost și elevii de la Colegiul de Artă “Octav Băncila”. Aceștia au putut afla de la Prof.univ.dr.
Petre Titi: Alături de specialiști din lumea medicală, profesori și studenți ai UPA din Iași, invitați la întâlnirea cu șeful Clinicii I de Neurochirugie a Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni au fost și elevii de la Colegiul de Artă “Octav Băncila”. Aceștia au putut afla de la Prof.univ.dr. Alexandru Vlad Ciurea secretele dureroase ale marilor geniilor care au marcat cultura universală, secrete care și-au pus amprenta asupra operei lor.

“Dostoievski, acest clasic al literaturii mondiale, suferea de epilepsie temporală, o boală, care acum se tratează complet, dar care atunci l-a chinuit extraordinar. Gustave Flaubert, un scriitor formidabil, se bănuiește că ar fi suferit de o malformație care de asemenea îi provoca repetate crize de epilepsie. Guy de Maupassant, acest extraordinar scriitor
Petre Titi: În cea de-a doua parte a conferinței Profesorul Alexandru Vlad Ciurea a povestit istoria încercărilor omenirii de a descoperi secretul tinereții. “Mitul tineretii veșnice a existat dintotdeauna. Eu am descoperit, de exemplu, la Brașov un studiu de sănătate publicat în 1551, în care erau recomandări cu privire la alimentație, la importanța mișcării și a odihnei. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult de atunci ”, a spus neurochirurgul. Acesta a explicat în continuare publicului progresele pe care le-a făcut știința în încercarea de a amâna îmbătrânirea organismului și a făcut câteva recomandări pentru cei care vor sa amâne problemele bătrâneții pentru cât mai mult timp.

La final, profesorul le-a spus tinerilor ce și-ar dori ca ei să nu uite din aceasta întâlnire. “Am încercat să vă povest
Petre Titi: La final, profesorul le-a spus tinerilor ce și-ar dori ca ei să nu uite din aceasta întâlnire. “Am încercat să vă povestesc ceva astăzi și două lucruri aș vrea să nu uitați: că românii nu sunt tâmpiți, poate doar superficiali, și ca dumneavoastră veți impinge această țară înainte”, a spus prof.univ.dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Rectorul UPA din Iași i-a mulțumit neurochirurgului pentru privilegiul acestei conferințe și l-a invitat la Universitate cât mai curând. “Mi-aș dori să ne onorați, acceptând în toamna aceasta decizia Senatului UPA din Iași de a vă conferi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității noastre”, a spus Prof.univ.dr. Doru Tompea.
Petre Titi: Mi s-a parut interesant...
Pop Adrian: vad
Petre Titi: si e in legatura cu ceea ce am vorbit mai inainte
Petre Titi: MITUL TINERETII VESCNICE
Petre Titi: VESNICE, scuze
Pop Adrian: eu ma gandesc la VEGA
Pop Adrian: sa ne propunem sa ni se dezvaluie astfel de informatii.
Petre Titi: ...si ca dumneavoastră veti impinge această tară înainte"...
Pop Adrian: ...
Petre Titi: cred ca daca plecam de la plante , apa, extracte...insecte... gasim mult mai multe informatii...e mai permisiv...
Petre Titi: in 1992 veneam in tren, de la Bucuresti cu un domn care facuse 100.000 DM din cultura si vanzarea plantelor medicinale pe undeva, prin dealurile Gorjului...
Pop Adrian: http://www.formula-as.ro/1999/358/medicina-naturista-25/o-speranta-in-lupta-cu-sida-imunomod-510
Pop Adrian: i-auzi
Pop Adrian: Gradin Edenului.
Petre Titi: acel biolog a lucrat cu Germania...pacat ca facea o treaba intensiva...
Pop Adrian: Gradina Edenului. Sa facem o firma noi trei, tu, Cornel si cu mine.
Pop Adrian: ce zici.
Pop Adrian: ?
Pop Adrian: de idee
Pop Adrian: noi, trebuie sa plantam suprafete mari de tataneasa
Petre Titi: era cu niste culturi (la cerere din Germania, cu precontracte deja) care secau de minerale pamanturile inchiriate de pe la altii...
Pop Adrian: dac ai cartea Mosului cu Medicina Sacra, sa vedem ce face Tataneasa, din ce-a decriptat el
Petre Titi: eu zic ca e musai...
Petre Titi: sa facem o firma de genul acesta...
Pop Adrian: OK
Petre Titi: nu am dar mai vin si eu cu informatii
Petre Titi: mai are si Cornel, sigur,
Petre Titi: avea si dna dr Tuluca
Pop Adrian: http://www.formula-as.ro/1999/358/medicina-naturista-25/o-speranta-in-lupta-cu-sida-imunomod-510
Pop Adrian: s-o luam si pe Doamna alaturid e noi.
Pop Adrian: facem in patru, doua firme.
Petre Titi: cu prioritate pe cele ale lui Moshu
Petre Titi: asa e frumos
Pop Adrian: noi doi si cele doua doamne. noi trei si D-na Tuluca
Petre Titi: si chiar sunt probate...
Pop Adrian: pai pusaram cele doua nume
Pop Adrian: sa vedem echipele
Pop Adrian: Leacurile Mosului
Pop Adrian: Gradina Edenului
Petre Titi: vad ca dna dr e din Craiova,
Petre Titi: Frumos
Pop Adrian: sta pe langa mine.
Petre Titi: super
Pop Adrian: lua toate cartile lui Traian...sa le rasfoiasca
Pop Adrian: toate domne
Pop Adrian: are o energie cum n-am vazuyt niciodata
Petre Titi: interesant...
Pop Adrian: normal
Petre Titi: inseamna ca stie f multe
Pop Adrian: enorm
Petre Titi: e super...
Pop Adrian: citesc acum articolele de prin ziare
Petre Titi: o sa citesc tot articolul
Pop Adrian: si eu, sunt mai multe
Petre Titi: pe care mi l-ai trimis in link
Pop Adrian: http://www.google.ro/search?hl=ro&source=hp&q=imunomod.it&meta=&rlz=1W1GGLL_ro&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Pop Adrian: stiu ca a avut mari probleme in justitie, ca-mi spuse
Petre Titi: Doamne fereste...
Pop Adrian: din 300 de cazuri, doi au dat-o pe mana procuratorii. si s-a dus cu 600 de cazuri rezolvate...si au lasat-o in pace complet.
Petre Titi: Doamne prin ce a trebuit sa treaca...reactia sistemului
Petre Titi: undeva o fi gresit...
Petre Titi: dar a avut argumente, nu glume
Pop Adrian: secret...de acolo
Pop Adrian: o sa idscutam
Petre Titi: sigur...
Pop Adrian: Petre, dupa mii de nopti albe, sistemele s-au deschis.....si stim acum petre. Tu intelegi cel mai mult dintre toti ceilalti metafizica
Petre Titi: am vazut ca totul sta in curatenie...
Petre Titi: asa patrunde mai bine Raza printr-un volum "fara nor"
Petre Titi: si ti se deschid...
Petre Titi: eu cer ceva si pac apare un articol, un prieten, o carte...si aflu ca stiam atat de putin...
Pop Adrian: credit Petre
Pop Adrian: ai credit
Pop Adrian: eu prn asta vad daca sunt pe calea cea bina
Petre Titi: dar ai mare dreptate cand scrii "CURAT"..."Bani Curati"
Petre Titi: Multam fain
Pop Adrian: ce-a mai mare Petre
Petre Titi: asa e de simplu...cred ca nici nu trebuie sa stim f multe inainte ptr ca sistemul iti arata calea...daca esti pe ea
Petre Titi: iti daruieste mereu confirmari sau negari...
Pop Adrian: asa DA, asa NU, cum spun
Petre Titi: dar oamenii le ignora cu buna stiinta
Petre Titi: ma uit de cate ori scrii tu asta si ...
Petre Titi: eu ma si mir cate Resurse ti-a dat bunul Dumnezeu...
Petre Titi: dar e tot Credit
Petre Titi: si acolo...
Pop Adrian: supraefort constant
Pop Adrian: ca si Mosului
Petre Titi: asa e...
Pop Adrian: 40 de ani de munca constanta Timp de 22 de ore zilnic
Petre Titi: asta-i in Legea Cererii si Ofertei...
Pop Adrian: si scop NOBIL
Petre Titi: Oferi mult ...poti si cere
Pop Adrian: dar, este mare lucru si la tine ca intelegi asta
Pop Adrian: si, la c vom face, tu vei avea un rol IMENS
Pop Adrian: ca stiu asta
Petre Titi: sa dea domnul!
Petre Titi: Sa fie cat mai mult ca asa-mi pare rau de romanii nostrii.
Petre Titi: de nu-ti pot scrie...
Pop Adrian: normal ca gandim la fel...
Petre Titi: asa e...
Petre Titi: si eu simt asta...
Pop Adrian: ...DA
Petre Titi: Adi eu trebuie sa ma pregatesc sa plec iar
Petre Titi: iti doresc o dupa amiaza frumoasa!
Petre Titi: poate vedem cum facem si ne mai vedem sambata
Pop Adrian: pa. petre. ii scriam lui Liviu
Petre Titi: pa Adi
Petre Titi: si salutari lui Liviu!
Petre Titi: paaa
Petre Titi has signed out. (17.06.2010 14:53)

Last message received on 17.06.2010 at 14:51Bookmark

Thu Jun 17, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Reply with quote Edit/Delete this post
Trimis la un nou topic de la Scoala Zalmoxa :

S-a incercat infiintarea acestor firme !