PDA

Arată versiune īntreagă : Intalnirea de ieri de la Slobozia poate insemna un nou impuls...

Adrian Pop
30.10.2011, 16:45
----- Original Message -----
From: adi pop
To: Geo Stroe
Cc: Elena Armenescu ; BAGIU OVIDIU ILIE ; nicolaenacioiu@yahoo.com ; Alecu Ioan ; achimescu_ovidiu@yahoo.com ; enciustefan@yahoo.com ; banuionutgabriel1@gmail.com ; Alice Nacioiu ; "Zamfir Catalin" ; adi pop ; Pop Adrian
Sent: Sunday, October 30, 2011 2:35 PM
Subject: Intalnirea de ieri de la Slobozia poate insemna un nou impuls pentru cele doua Nuclee de lucru, unindu-le.

Am ramas in minte cu ideea ca poate nu am facut bine ca nu v-am asteptat, lucru care mi-ar fi parut foarte rau sa stiu daca nu am intuit bine asta. Nu am dorit sa va deranjez la Traian.

Intalnirea de ieri de la Slobozia poate insemna un nou impuls pentru cele doua Nuclee de lucru, unindu-le. Oamenii sub egida ADR coordonati cu mare pricepere de Dumneavoastra sunt cu Adevarat buni Romani cu un nivel intelectual deosebit, alaturi de cei din Scoala de afaceri online Zalmoxa pe care-i " modelez ", pot realiza armonia Spiritului cu Materia atat de necesara reconstructiei Romaniei. Nae are meritul incontestabil de-a ne ajuta in aceste sens, avand certe capabilitati de liant.

Sa fie intr-un ceas bun.

----- Original Message -----
From: Geo Stroe
To: adi pop
Cc: Elena Armenescu ; Elena Armenescu
Sent: Sunday, October 30, 2011 10:07 AM

Imi pare rau, a trebuit s a raman mai mult la Traian-Ialomita, fratele meu avea dreptate... trebuia sa merg.

Cum vi s-a parut ziua la Ialomita ?
--
GeoStroe

0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com
Fundația Academia DacoRomān㠔TDC” - FADRTDC
Partidul Romāniei Europene - P.R.E.
SC.Tempus DacoRomānia ComTerra SRL - Editura DacoRomān㠔TDC”