PDA

Arată versiune întreagă : Desteapta-te Romane.... de peste tot !

Adrian Pop
28.10.2011, 14:18
Desteapta-te Romane.... de peste tot !
Show Recent Messages (F3)

Toata Romania: http://www.chat.toataromania.ro Intra pe cea mai mare comunitate de RADIO-CHAT din Romania. TOATAROMANIA un chat al romanilor de pretutindeni.
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
Pop Adrian: http://alege-ti-viitorul.forumgratuit.ro/forum.htm
Pop Adrian: si asta
Toata Romania: http://www.chat.toataromania.ro Intra pe cea mai mare comunitate de RADIO-CHAT din Romania. TOATAROMANIA un chat al romanilor de pretutindeni.
Pop Adrian: okBookmark

Tue Mar 23, 2010

Dan Dumitru

Sentimentul romanesc al isteriei - text de Mircea Cartarescu
Daca traiesti numai in Romania , e posibil sa nu-ti dai seama ca e ceva in neregula cu lumea din jur. Ai culoarea mediului si te misti o data cu el.Esti una cu toti ceilalti. Dar daca te intorci, dupa o vreme indelungata, in tara e cu neputinta sa nu fii izbit de cat de anormala e umanitatea de aici De cat de chinuiti sunt oamenii si de cat de rai devin din cauza asta.

Nu se poate sa nu fii uluit de faptul, de pilda, ca una dintre cele mai raspandite strategii de supravietuire e mitocania agresiva. In orice tara civilizata oamenii incearca sa-si menajeze nervii cat se poate de mult. Sunt prevenitori unii fata de altii in forme duse aproape pana la caricatura. Si-au dezvoltat zambete sociale si ritualuri de contact care sa elimine, practic, posibilitatea oricaror conflicte. Cand cineva te contrazice, ii zambesti si spui: "We agree to disagree" ("am cazut de acord ca nu suntem de acord"). Cand cineva te calca pe picior, te grabesti sa-ti ceri tu scuze. O ipocrizie blanda si surazatoare te intampina peste tot, ca un balsam care alina toate ranile si satisface toate susceptibilitatile. Aceasta ipocrizie poarta numele de politete si e esentiala pentru fluidizarea substantei sociale.
Romanul nu este asa pentru ca nu poate fi, obiectiv, asa. Pentru ca la noi, daca esti bun, esti calcat in picioare. Sa ne imaginam o tanara care devine vanzatoare. Isi iubeste meseria si isi propune sa fie cat mai draguta si mai serviabila cu clientii. Zambetul profesional, acel zambet care vinde marfa, i se va sterge insa curand de pe fata dupa ce vreo cinci-sase insi ii vor tranti cate-o badaranie sau vor incepe sa urle la ea ca nebunii, chiar din prima zi de lucru. Sunt toate sansele ca dupa o luna de zile zambetul sa-i dispara complet, iar dupa un an sa avem vanzatoarea noastra standard, acra si scarbita, care te repede de nu te vezi..
Badaranii de care-am vorbit nu sunt nici ei badarani din nastere. Si ei sunt bieti oameni la care s-a urlat si care-au fost umiliti de cand se stiu. Au devenit scarbosi pentru ca au simtit pe pielea lor ca nu tine sa fii dragut cu ceilalti. Pentru ca, la toate ghiseele, au rezolvat numai urland. Pentru ca doar fiind mitocani au avansat social, calcand peste cei blanzi.

In armata, soldatii sunt extrem de chinuiti "in perioada" de sergentii lor. Cand ajung ei insisi sergenti, ii chinuiesc pe noii recruit si mai abitir. Si tot asa, in toate straturile sociale si la toate nivelurile, romanii isi sunt propriii calai si propriile victime intr-o societate profound alienata psihic, o societate isterica.

Cred ca asta ne distinge, ca romani, in lume, la ora actuala: tensiunea continua la nivelul vietii cotidiene. Starea continua de explozie, care ne provoaca ulcere si atacuri cerebrale. Conflictul generalizat al fiecaruia cu fiecare. Nu vreau sa spun prin asta ca suntem fundamental rai.
Fireste, ne-au impins spre asta saracia si lipsa de orizont, carentele de educatie, perplexitatea maselor taranesti dezradacinate si aduse in ghetourile marilor orase. Pot fi si alte explicatii obiective. Dar e inca ceva, mai subtil, mai intunecat in tot acest chimism social. Inraiti de lumea in mijlocul careia traim, cu timpul incepe sa ne placa sa fim rai.
Sadismul nostru rabufneste atunci in insulta si obscenitate. Incepem sa ne mandrim cu grobianismul nostru si, exhibitionisti ai moralei, ne dezbracam voluptuos de caracter in aplauzele excitate ale publicului. Curand, devenim la fel de cinici, la fel de incapabili de a distinge binele de rau
ca tarfele si noii imbogatiti.

Ascensiunea (sau doar supravietuirea) noastra sociala e marele premiu castigat cu pretul mitocaniei noastre.
Iar cercul acestei nevroze nationale nu ar putea fi spart decat printr-o lunga terapie care, ca orice demers psihanalitic, ar fi lunga, scumpa si cu un rezultat incert. Nu cred ca ne-o putem permite... deocamdata...

Wed Mar 31, 2010

Adrian Pop

Mircea - Kuweit

fulgerul is not in your Messenger List
Use caution in corresponding with people you don't know and never share confidential or private information with them.
Report as Spam

fulgerul: Paste Fericit Adrian, tie si la intreaga familie
Pop Adrian: Buna Mircea
Pop Adrian: Sarbatori fericite
Pop Adrian: Si voua, tot ce va doriti. La multi ani !
Pop Adrian: sa fiti Sanatosi si Fericiti.
fulgerul: de asemenea
fulgerul: ce mai faci?
Pop Adrian: lucrez 10-12 ore pe zi..daca nu mai mult...pentru Romania
Pop Adrian: Mi-am luat acest serviciu
Pop Adrian: pe acel forum.
Pop Adrian: tu ?
fulgerul: eu tot in Kuwait
fulgerul: dar nu stiu pentru cine muncesc cred ca pentru sistem
Pop Adrian: ...e bine.
Pop Adrian: ne ducem cu totii Crucea
Pop Adrian: cu Dan, ma inteleg bine. s-a cuplat si el la noi si este unul din oamenii de baza de pe forum.
fulgerul: ma bucur
Pop Adrian: incercam sa facem fiorma Energia RA in sistem Mosu.
Pop Adrian: S 99
fulgerul: si eu as dori sa promovam si sa creiem un dispozitiv free energy
Pop Adrian: da...
Pop Adrian: sa te uiti pe forum, ce facem....
fulgerul: eu am in minte unul care sa produca energie dar in acelasi timp apa calda
Pop Adrian: acum, suntem pe punctul de-a face niste experimentari PSI cu Bioenergie de la distanta
Pop Adrian: da....o sa le discutam pas cu pas....
fulgerul: am discutat mult cu Dan pe aceasta tema,
Pop Adrian: te cred....
Pop Adrian: ca mi-a spus ca va cunosteti bine
fulgerul: dar nu ajung numai discutii, si eu si el suntem pe actiune
Pop Adrian: stiu
Pop Adrian: sa terminam experimentele astea de saptamana viitoare, cu distrugerea celulelor tumorale in Vitro si a virusului HIV
fulgerul: eu gandesc ca util ar fi un dispozitiv care sa asigure independenta energetica a fiecarei locuinte, asta nu va fi pe placul sistemului dar gasim o solutie
Pop Adrian: Mike a facut asa ceva
Pop Adrian: dar i s-a luat....
fulgerul: acum ationezi asupra efectului Adrian? de la tine am invaztat sa actionezi asupra cauzei
Pop Adrian: o sa facem altele si mai si..
fulgerul: virusul HIV? o cana cu apa si credintza
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=144
Pop Adrian: da...am scris mult despre cauza-efect..asa am invatat ca intr-o Clipa etse totul si daca actionezi intr-o singura Clipa, luan tot ce este mai bun , asa cum iti convine si ai continuitate..asa va fi
Pop Adrian: si nu mai tu mai poti schimba ceea ce ti-ai propus
Pop Adrian: mai ales daca faci ceea ce ai promis lui DUMNEZEU....ca vei face.
Pop Adrian: ai vazut Sfaturile Batranilor...de pe forum...
Pop Adrian: acum, vreau sa facem in S 99 mii, zeci de mii de firme....cu Tineri si cu Persoane de exceptie
Pop Adrian: Daca vrei, facem amandoi ceva in acest sistem. Ne cunostem bine-bine..si mi-ar face placere sa facem ceva...
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=107
fulgerul is typing a message.
fulgerul: Sigur ca vreau, imreuna cu Dan
Pop Adrian: pe actiune
Pop Adria
Dan Dumitru: salut Valentin
Dan Dumitru: cu mine nu mai vb?
Dan Dumitru: sa-i trimite-ti
Pop Adrian: da....o sa le discutam pas cu pas....
fulgerul: am discutat mult cu Dan pe aceasta tema,
Pop Adrian: te cred....
Pop Adrian: ca mi-a spus ca va cunosteti bine
fulgerul: dar nu ajung numai discutii, si eu si el suntem pe actiune
Pop Adrian: scriei si lui...Bookmark

Sat Apr 03, 2010

Adrian Pop

Pop Adrian (03.04.2010 17:24:42): mi-ar face placere sa lucram toti trei. avem aceiasi configuratie Sufleteasca
Dan Dumitru (03.04.2010 17:24:58): si eu as fi incantat
Dan Dumitru (03.04.2010 17:25:11): mai ales ca Valentin e unul din cei in care am incredere
Pop Adrian (03.04.2010 17:25:15): da...pa-i ce ne lipseste.
Pop Adrian (03.04.2010 17:25:17): ?
fulgerul (03.04.2010 17:26:36): Prima data Paste Fericit Danutz,
Pop Adrian (03.04.2010 17:26:52): i-auite, suntem toti trei....
Dan Dumitru (03.04.2010 17:26:57): Paste ferricit!
Pop Adrian (03.04.2010 17:26:59): mare lucru...
Dan Dumitru (03.04.2010 17:27:12): tie si familiei tale, prietenilor si cunoscutilor
fulgerul (03.04.2010 17:27:26): Multumesc Danutz, la fel si tie
fulgerul (03.04.2010 17:27:47): si familiei tale
Dan Dumitru (03.04.2010 17:27:49): ce ami faci?
Dan Dumitru (03.04.2010 17:27:58): nu am mai vb de mult timp....
Pop Adrian (03.04.2010 17:28:11): Ca sa strangem bani Mirceo, dan si cu mine, incercam sa gasim tot felul de afaceri cu oameni din zona.
fulgerul (03.04.2010 17:28:21): muncesc mult, foarte rar ajung sa-mi mai vad corespondenta, am sute de e-mailuri necitite
Dan Dumitru (03.04.2010 17:28:34): inteleg
Pop Adrian (03.04.2010 17:28:42): Intre Timp, incerc sa finalizam cercetari importante si sa demaram niste fabrici de materiale de constructii.
Pop Adrian (03.04.2010 17:29:03): sa iei ce-i important Mircea.....
fulgerul (03.04.2010 17:29:29): strangem bani, asta nu e o problema, intrebarea e ce facem cu ei ? tot de la Adrian am invaztat ca bani sunt, oameni nu mai sunt
Dan Dumitru (03.04.2010 17:30:03): devenim oameni noi si vin si altii
fulgerul (03.04.2010 17:30:05): iar cu oamenii se fac toate
Dan Dumitru (03.04.2010 17:30:13): si cresc si cei mici
fulgerul (03.04.2010 17:30:33): de ani de zile se duce lupta in mine sa devin OM, inca nu am reusit in totalitate
fulgerul (03.04.2010 17:30:47): o spun deschis
fulgerul (03.04.2010 17:30:55): amandoi ma cunoaste-ti bine
Dan Dumitru (03.04.2010 17:30:57): pai si ce nu facem nimic pana nu devenim?
fulgerul (03.04.2010 17:30:58): asa sper
Pop Adrian (03.04.2010 17:31:07): ii crestem Mirceo
Dan Dumitru (03.04.2010 17:31:09): toate merg impreuna
Pop Adrian (03.04.2010 17:31:12): pas cu pas....
Dan Dumitru (03.04.2010 17:31:32): transformarea si in acelasi timp sa facem si cate ceva bun
Pop Adrian (03.04.2010 17:31:45): e....Mirceo....
Pop Adrian (03.04.2010 17:32:02): toti avem de curatit enorm la noi in curte....
Pop Adrian (03.04.2010 17:32:06): incepand cu noi...
Pop Adrian (03.04.2010 17:32:17): pana la capat o s afacem asta....cu siguranta
fulgerul (03.04.2010 17:32:22): si aici sa dus o lupta in interiorul meu, daca fac ceva sa fac calumea, iar daca eu nu pot face si nu sunt multumit cum pot sa-i invazt pe altii
fulgerul (03.04.2010 17:32:54): gata cu povestile, actiune
Dan Dumitru (03.04.2010 17:33:04): invatam din greseli
Dan Dumitru (03.04.2010 17:33:08): actiunea e superioara
Dan Dumitru (03.04.2010 17:33:25): statul cu maineile in san si asteptatul nu aduce nimic
Pop Adrian (03.04.2010 17:33:37): ACTIUNE
Pop Adrian (03.04.2010 17:33:49): prima data....comunicam....si multa multa bunavointa
fulgerul (03.04.2010 17:33:51): ba, conform gravitatie pica para
Pop Adrian (03.04.2010 17:34:09): si ne vine mintea la cap...
Dan Dumitru (03.04.2010 17:34:29): comunicam
Pop Adrian (03.04.2010 17:34:41): sansele nostre crec considerabil sa fi alaturi de noi doi Mircea
Pop Adrian (03.04.2010 17:34:49): cu siguranta....
fulgerul (03.04.2010 17:35:24): am pierdut fereastra
Pop Adrian (03.04.2010 17:35:29): cred ca i-a cazut calculatorul
Dan Dumitru (03.04.2010 17:35:33): da
Pop Adrian (03.04.2010 17:35:35): a ok
Pop Adrian (03.04.2010 17:35:37): e bine
Pop Adrian (03.04.2010 17:39:03): pica tensiunea
fulgerul (03.04.2010 17:39:10): acu e ok
Dan Dumitru (03.04.2010 17:39:10): oki
Pop Adrian (03.04.2010 17:39:22): okBookmark

Sat Apr 03, 2010

Adrian Pop

fulgerul has joined the conference.

Dan Dumitru has joined the conference.

Pop Adrian: pica tensiunea
fulgerul: acu e ok
Dan Dumitru: oki
Pop Adrian: ok
fulgerul: as vrea sa mai mergem in Bucegi si sa coboram pe jos de la Omu, il luam si pe Dan si avem ce povesti tot drumul
Dan Dumitru: cand se poate cu drag
Pop Adrian: da, o sa facem cum spui tu
Dan Dumitru: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=127&sid=518c79d58f1d3f3bfe663c407815b1ba
Dan Dumitru: uite ce facem de ceva vreme
fulgerul: am vazut,
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=11104#11104
fulgerul: ma-m uitat acum pe adresa, e conversatia noastra
Dan Dumitru: http://www.energielibera.net/Teste-si-verificari/generator-termoelectric-cu-module-seebeck-peltier.html
Dan Dumitru: si cu Mitica
Dan Dumitru: facem treaba
Dan Dumitru: Mitica e perseverent in practica
Pop Adrian: sa te gandesti la ce vrei sa facem Mircea....
Pop Adrian: Mitica ?
Dan Dumitru: Badila Dumitru
Pop Adrian: a...
Dan Dumitru: a comunicat un pic cu dv
fulgerul: Da
Dan Dumitru: dar nu-i place pe forum
Pop Adrian: pas cu aps...sa ne cunostem
fulgerul:
Dan Dumitru: el e omul cu practica
Dan Dumitru: cercetare si aplicare
Dan Dumitru: mai ptuin cu comunicarea
Pop Adrian: m-as bucura
fulgerul: Mitica e cu surubelnitza, de aceia nu cred ca-i place pe forum
Dan Dumitru: e bun pe astea
Pop Adrian: nu etse vorba de noi...ci de tinerii care ne citesc
Pop Adrian: si in cercetare ...tot asa
Dan Dumitru: si are legaturi in cercetare
Pop Adrian: ar fi bine....sa vina langa noi...
Dan Dumitru: el e alaturi de mine
Dan Dumitru: prin mine este si aici
Dan Dumitru: am mai vb cu el
Dan Dumitru: nu e importriva dar e mai carcotas
Pop Adrian: si daca fiecare dintre noi venim cu una doua persoane, ne impultim...
Pop Adrian: imultim
Pop Adrian: scuze
fulgerul: ok
Pop Adrian: vorbesc la telefon....
fulgerul: nu vanam greselile
Dan Dumitru: corect
Pop Adrian: normal...
Pop Adrian: telefonul asta...
Dan Dumitru: m-as bucura tare mult sa revi
fulgerul: unde?
Dan Dumitru: Valentin
Dan Dumitru: e
Dan Dumitru: zic si eu asa
Pop Adrian: e
Pop Adrian: la JOC
Dan Dumitru: sa te implici
Dan Dumitru: stii ca noi am vb mult si multe
fulgerul: pai eu nu am plecat nicaieri, am fost tot timpul prezent, nu fizic cei drept, dar cu sufletul da
Dan Dumitru: si cred ca in acest mod putem sa le realizam
Dan Dumitru: tot ce ziceam noi
Dan Dumitru: asa e, am simtit cumva ca ai stat retras
Pop Adrian: vezi ca esti pe neve Mirceo. nu te vad...pe mess
fulgerul: am avut mult de munca, doarmeam cateva ore pe noapte, nici acum nu stau bine cu timpul dar gasesc eu si pentru ce am discutat
Dan Dumitru: super
Pop Adrian: cu Sufletul si mintea
fulgerul: acum ma vezi ADi?
fulgerul: Danutz, cand mai mergi acasa?
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1899
Dan Dumitru: pe 25 luna asta
Pop Adrian: acum DA...esti alaturi de noi
Pop Adrian: sa ramai asa
fulgerul:
Dan Dumitru: tu?
fulgerul: la propriu si figurat
fulgerul: eu nu am fost de 3 ani
fulgerul: probabil ca am sa merg anul acesta
Dan Dumitru:
Dan Dumitru: zi cand
Dan Dumitru: sa ne potrivim amandoi
fulgerul: nu pot sa precizez
fulgerul: sa nu raman ca neserios
Dan Dumitru: cand afli sa-mi zici
Dan Dumitru: ei na
Pop Adrian: vedem noi....
Dan Dumitru: e de inteles, ce se poate bine ce nu ...
Pop Adrian: sa pui pe forum Mircea, visele tale....sa vedem pe ce ne intersectam...
Pop Adrian: si nu uitati, ca vom pleca din zero bani...
Pop Adrian: sa invete si tinerii nostri...ca se poate
fulgerul: pe forum le pui tu sau Dan, eu le scriu acum aici
Pop Adrian: nu-i corect asa...punem fiecare cand putem....
Pop Adrian: Dan, pune mai mult pe forum din discutiile nostre, ca eu mai am alte zeci de persoane cu care comunic...si nu mai am Timp..dar la tine,e ste berechet...din cate stii si tu
fulgerul: 1. o sursa de energie, sa devina fiecare dintre noi in primul rand independent energetic si prin puterea exemplului ne va urma si altii, nu investim in publicitate, nu umblam cu artificii publicitare, etc tacem si facem, cine vrea sa ne intrebe cum am facut si cu siguranta fvor fi multi care vor sa scape de facturi
Pop Adrian: o analizam asta
Dan Dumitru: e corect oarecum ce zic Valentin
Dan Dumitru: dar cum vor afla cat mai mult de asta?
Pop Adrian: IDEI :

1. Ideile vor fi impartite in doua categorii :
a. Idei aducatoare de bani necesari sistemului ADDA
b. Idei de pus in parctica si de dezvoltare a sistemului ADDA.

2. Absolut toate ideile initiatorilor acestei Asociatii, sa fie trecute aici sa fie cunoscute de toti.
3a. Sa facem un plan de lucru concret pentru ideea cu care a venit Catalin Zamfir, referitor la redirectionarea a 2 % din impozitul pe venit, de la cat mai multe firme catre aceasta Asociatie.
4a. Sa discutam cu fiecare persoana in parte ( din cei care se implica la acest proiect ) cum sa producem banii necesari activitatii ADDA. Personal, prefer acest sistem, pentru ca as fi sigur de modul de obtinere a banilor. Din respect pentru toti copiii nostri, as folosi bani obtinuti numai din munca cinstita. Singur
Dan Dumitru: si cum vor ajunge cat mai multi sa beneficieze ?
fulgerul: 2. Cu ani in urma vb. cu tine Adrian despre mici centre de sanatate/spirituale plasate la o distanta de 100 de km unul de altul si un centru mama
Pop Adrian: Singura sansa ca ei sa invete de mici, consecintele modului de obtinere a banilor.
5b. Sa facem o sinteza a activitatilor existente in tara si in strainatate, pe tema aceasta.
6b. Sa facem scrisori de colaborare eficienta cu asociatii similare de peste tot. Noi sigur o sa venim cu o filosofie si psihologie proprie Neamului Romanesc, cea a Omeniei, cea a bunului simt, asa ca o sa-i ajutam si pe ceilalti sa inteleaga aceste concepte.
7b. As extrapola sistemul ADDA pentru toti copiii, pentru gradinite si pentru scoli generale, tinand cont de faptul ca educatia primara are rol hotarator la modul nostru de a traii cu totii Frumos, Fericiti si decent.
8b. In aceste linkuri sunt cateva idei ale noastre cu privire la noul sistem de invatamant pe care l-am gandit noi, inainte de-a ne cunost
Pop Adrian: da ..un sistem palsa
Pop Adrian: 50 pe teritorul Romaniei...
Pop Adrian: am fost in vara cu Doina prin zona ta...Minunat... Este frumos sus la voi la Vatra Dornei...
Pop Adrian: Toata tara etse minunata
Pop Adrian: 8b. In aceste linkuri sunt cateva idei ale noastre cu privire la noul sistem de invatamant pe care l-am gandit noi, inainte de-a ne cunoste cu totii ieri la Prefectura Craiovei.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1837
http://alege-ti-viitorul.forumgratuit.ro/educatie-f10/
http://alege-ti-viitorul.forumgratuit.ro/educatie-f10/gradinita-formarea-noilor-generatii-t69.htm
fulgerul: asa este, numai sa avem ochii pentru ea
Pop Adrian: uite...ieir am discutat cu cateva zeci de persoane sa ne ocupam de gradinite si de spatii pt copii.
Pop Adrian: da....o s aavem. eu, lucrz cum ti-am spus Mircea...m-am retras ...sa lucrez numai pentru Romania.
Pop Adrian: Copiii sunt mari acum si au afacerile lor si Doina duce PSE-ul mai departe
Pop Adrian: eu, sunt cuplat 100 % la sistemul S 99
Pop Adrian: sa te uiti si tu acolo, sa vezi ce si cum...
fulgerul: Sarut mana lui D-na Doina, Cristina, Mihai sunt bine?
Pop Adrian: da...avem un nepotel
Pop Adrian: Pe Sebi. El m-a ajutat sa ma intorc...
fulgerul: la-m vazut in fotografie la tine in brate, sa-ti traiasca si sa fie fericit
Pop Adrian: merci
fulgerul: cu placere
Dan Dumitru: Valentin o sapun pe forum discutiile noastre
Dan Dumitru: cum incerc sa fac cu toti
fulgerul: pune-le Danutz
Pop Adrian: jucam sah impreuna, aproape zilnic.....si face tot ce este prostie...ma distreaza de nu crezi pt asta
Dan Dumitru: noi am vb multe si frumos
fulgerul: da si o sa si facem ce am vb.
Pop Adrian: sigur, ca sunteti compatibili...suntem cu toti compatibili....
Dan Dumitru: sunt sigur
Dan Dumitru: trebuie sa avem rabdare, credinta si sa fim perseverenti
Pop Adrian: DA
fulgerul: eu gandesc ca nu ne lipsete, totul cred ca e o chestiune de timp
Dan Dumitru: asa e
Pop Adrian: deci Mirceo....nu crezi ca a venit Timpul...sa PUNCTAM
Dan Dumitru: dar trebuie sa ne si implicat cat de mult putem
fulgerul: eu am markat 2 puncte
Dan Dumitru: implicam
fulgerul: la ce ma pricem si imi si plake
Dan Dumitru: da amanunte
Pop Adrian: ok. mergem pe ele....
Pop Adrian: in paralel.
Pop Adrian: Mircea, tu ai firma ?
fulgerul: 1. sursa alternativa de energie,de aici se desprind mai multe 2. Centru de sanatate
fulgerul: Minidava a cui era cand am inceput noi o afacere?
Pop Adrian: ok. o mai ti ?
Pop Adrian: mai este activa ?
Pop Adrian: s-o luam de la capat
fulgerul: daca nu e activa o activez, daca e radiata fac alta, ce mare lucru e?
Pop Adrian: cu Dan, o sa discutati voi doi, cum s ava asociati sa facem ce ne propunem....
Pop Adrian: corect
Dan Dumitru: asta sigur
Pop Adrian: si cu mine Mircea, pui un nume...si facem una identic..dar, in sistem S: noi tot am discutat sa facem dar fiind distanta
Dan Dumitru: si neavand persoane in tara de incredere
Pop Adrian: tin mult la asta, pentru ca am muncit inuman de mult pana mi-a cazut fisa...si-am gasit , CRED, liantul de unire a Romanilor...
fulgerul: vreti sa facem o firma toti trei?
fulgerul: o facem
Pop Adrian: putems a facem si asta...exceptia confirma regula..dar eu...raman in sistemul S 99.
fulgerul: un nume, un mik capital si o facem, nu in actes si hartii e baza,
fulgerul: dar trebuie facute si ele
Dan Dumitru: asa e
Pop Adrian: cred mult in el. adica, 1 % ala al meu, vi-l las..sa-l impartiti asa cum am scris pe forum...
Dan Dumitru: sa ne gandim sa gasim o solutie
Pop Adrian: si Doru Enciu...cu rusnacul....vor sa facem toti trei Mosul Constructor, firma de constructii...
Dan Dumitru: am vazut
Dan Dumitru: poate e mai bine asa
fulgerul: propune-ti si eu acum pe loc va dau raspunsul meu, nu o mai lungim pe maine, tot de la Adrian am invatzat "legea lui ACUM" ei acum pe loc sa va decideti voi
Dan Dumitru: unde-s 3 puterea creste
Dan Dumitru: eu propun sa vi alturi de noi la SC Energia RA
Pop Adrian: da...exceptiile. Pe mine ma intereseaza si sotiile lor...sa se cupleze la ceva....cum face Dana. Mergem incet..dar o las sa constientizeze pasii...'
Dan Dumitru: dl Adrian 1%
Pop Adrian: toate se vor strange odata...
Dan Dumitru: noi doi egal
Pop Adrian: os a vedeti
Dan Dumitru: Dana trage practic
Dan Dumitru: deja e posibil sa inceapa o excursie dupa Paste
Pop Adrian: legal...sa facem legal...asta o conduc pas cu pas...
fulgerul: ce tot spune Adi cu 1%?
Pop Adrian: de-aia o sa cautam o firma de turism din Ploiesti
Pop Adrian: deci...daca este asa...ramane ca Mircea sa se cupleze la ENERGIA RA
Pop Adrian: sa citeasca ce-am discutat acolo...si este batuta-n cuie.
Pop Adrian: ma bucur
Dan Dumitru: de acord Valentin?
Pop Adrian: Mircea....eu, dupa atatia ani de cautari....de scris si de insomnii....
fulgerul: da-mi un link sa vad ce ati pus voi la cale
Pop Adrian: am gasit ca ma voi asocia cu oricine pe pamant, dar in acest fel. el are 99 % si eu 1 %.
Dan Dumitru: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=127
Pop Adrian: asa ca daca sunteti doi...cu atat mai bine...
Dan Dumitru: exact
Pop Adrian:

Dana Anitescu appears to be offline and will receive your messages after signing in.

Dana Anitescu: buna ziua
Dana Anitescu is typing a message.
Pop Adrian: Buna...discutam cu Dan si cu Mirca din KuweitBookmark
Dana Anitescu: No, thank you.
Yahoo! Messenger: Dana Anitescu has declined to join.
Dan Dumitru: unde-s doi uniti in bine se razbeste mai usor
fulgerul: asa este
Pop Adrian: Dana Anitescu: buna ziua
Pop Adrian: Buna...discutam cu Dan si cu Mirca din Kuweit
Pop Adrian: sti p invizibil
Dana Anitescu: va urez o sfanta sarbatoare a Pastelui plina de Lumina si realizari minunate
Pop Adrian: sa nu mai stai asa..sa ne vedem..sa te vezi
Pop Adrian: si tie, Paste fericit
Dana Anitescu: de abia am intrat.......
Dana Anitescu has joined the conference.

Pop Adrian: ok. suntem 4
Pop Adrian: tocmai discutam de tine Dana
Dan Dumitru: am gandit firma impreuna de ceva vreme
fulgerul: Dan deci ramane sa vad ce ati scris voi acolo si iti scriu
Dan Dumitru: f bine
Pop Adrian: este bine Mircea
fulgerul: care 4?
Pop Adrian: este cel mai corect asa...sa fi in cunostinta de cauza
Pop Adrian: si iubita lui Dan, Dana...
fulgerul: scuze
Dan Dumitru: am investit deja energii in idea firmei
Pop Adrian: cu ea fac o firma in S 99, in domeniul turismului.
Dan Dumitru: mai trebuie sa incepem practic sa o realizam
Dan Dumitru: deci daca vi suntem de la inceput
Pop Adrian: Pop Adrian: accepta conferinta
Dana Anitescu: am mai vb cu o firma de transport si-mi ia bani mai putini
Pop Adrian: e bine...
Pop Adrian: dar sa faci printr-o firma, sa fie legal
Pop Adrian: scrie pe conferinta
Dana Anitescu: pai prin firma e
Pop Adrian: ca suntem 4 acolo, cutine
Dana Anitescu: e transportator cu atestat
fulgerul: facem de toate, face turism/turism medical
Dana Anitescu: dupa paste o sa caut si alte firme
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=149
Pop Adrian: Dana Anitescu: pai prin firma e
Pop Adrian: ca suntem 4 acolo, cutine
Dana Anitescu: e transportator cu atestat
Dana Anitescu: ac imi ia 25 lei de persoana
Pop Adrian: foarte bine Dana. sa respectam clientii..de-aia zic sa facem cu acte
Pop Adrian: sa te uiti Mircea la proiectele la care lucerz zilnic
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=813
Pop Adrian: uite Mircea proiectele nostre
Dana Anitescu: nici nu ma pot deplasa fara acte,si pt mine e f imp ca ac prima excursie sa decurga f bine,de aici va fi baza pt altele
Dana Anitescu: o sa fac foto,filmulete,le pun pe un cd si merg cu laptop-ul la unele scoli unde am deja cunostinte
Dana Anitescu: fireste,cu programele de excursie
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1899
Pop Adrian: Dana, sa te cuplezi si tu aici...
Dana Anitescu: e f interesant
Dana Anitescu: o solutie ar fi si terapia cu animale,in speta cu cai
fulgerul: Danutz, eu as mai avea ceva de spus, cautam o solutie sa-i sustinem ideile lui Mitica, una dintre ele e vindecarea cancerului
Dana Anitescu: ma refer la copii cu autism
Dan Dumitru: eu sunt alaturi de Mitica , vezi bine
Dan Dumitru: da
Dan Dumitru: cu cai stii bine ca am vb
Dan Dumitru: Dana vrea mult
Dan Dumitru: hipoterapie
Dan Dumitru: noi o sa facem la Costinesti
Dana Anitescu: in occident hipoterapia e recunoscuta medical,in romania ar fi ceva cu totul ou su cu priza la mai toate categ de varsta
Pop Adrian: stiu...
Pop Adrian: incepem cu ei..ca asa cam sunt si eu acum....merg decat pe o singura Frecventa Romania
Pop Adrian: ca si copiii autisti
Dana Anitescu: am dus copii cu handicap psihic la hipo si au fost ff incantati,linistiti,s-au simtit f bine,padagogii mi-au spus ca au fost f linistiti
Pop Adrian: da, si un mic delfianriu pentru ei...si mici ateliere..defapt, o s avedeti ca de ceva timp gandesc la niste gradinite....cu ateliere si sali unde se face cercetare primara...sa vada copiii de mici asta
Dan Dumitru: da, e bine asa
Dan Dumitru: de mici copii stiu cel mai bine ce vor
Dan Dumitru: intuiesc
Pop Adrian: inscrie-te Dana la echipa care se va forma pe forum si scrie ideea asta cu calutii...
Dana Anitescu: amnimalele,caii,delfinii,cainii si chiar pisicile au campuri de energie f speciale care vindeca,alina ,reechilibreaza
Dana Anitescu: o stiu di propria experienta...si Dan
Pop Adrian: da, scrie acolo, innscrie-te alaturi de primii trei si crie ideea asta, ca-i minunata
Dana Anitescu: ok
Pop Adrian: ok. merci
Dana Anitescu: u.inteleg,unde se va forma ac echipa
Pop Adrian: tu, esti facuta pentru asta....
Dana Anitescu:
Pop Adrian: peste tot Dana..peste tot se vor forma..o sa vezi.
Pop Adrian: acum, am inceput ieri la Craiova
Dana Anitescu: da,mi-ar place sa fie si o societate pt ocrotirea animalelor brutalizate,e ingrozitor cum sunt chinuite unele animale
Pop Adrian: si de copiii si de animale o sa ne ocupam...
Pop Adrian: pas cu pas...
Dana Anitescu: sa facem si una de asta...va rog
Pop Adrian: normal. este natural asa.
Dana Anitescu: noi toti,fie animale,oameni ,natura in ansamblul ei formam o UNITATE
Dana Anitescu: cand partea sufera,sufera tot INTREGUL. e o holograma gigantica macrocosmica
Pop Adrian: si macro si micro cosmosul
Dana Anitescu: sigur
Dana Anitescu: "ce e sus e si jos" cum spunea Hermes Trismegistos
Dana Anitescu: am terminat ce am avut de comunicat
Dan Dumitru: oki, Valentin , dl Adrian eu o sa ma retrag de pe chat
Dan Dumitru: e f bine ce am discutat
Dana Anitescu: va urez succes
Dan Dumitru: cand te hotarasti Valentin sa ne spui
fulgerul: ok, o zi buna tuturor
fulgerul: si sarbatori cu bine
Dan Dumitru: numai bine
Pop Adrian: ok. o zi Minunata la toti...
Dana Anitescu: numai bine
fulgerul:
Dana Anitescu:
fulgerul has left the conference.

Pop Adrian: pa. sa ramai Mircea pe vizibil...sa
Pop Adrian: putem comunica
Pop Adrian: pa
Dana Anitescu has left the conference.
Bookmark

Sat Apr 03, 2010

maria

Este-basescu-condus-de-fortele-oculte-de-sub-pamant?
http://2blackjack1.wordpress.com/2010/12/06/este-basescu-condus-de-fortele-oculte-de-sub-pamant/

Tue Dec 07, 2010

ioana

Permisul auto, de Dan Puric
Permisul auto, de Dan Puric

Dumnezeu, iubindu-mă, mă tot pune la felurite încercări ca să nu mă
plictisesc.

Aşa a fost şi cu şoferia. Ne-am luat şi noi maşină.

Atunci mi-a zis soţia că ar fi bine să-mi iau permis şi eu, că cine
ştie, s-ar putea să fie nevoie vreodată să şofez.

Pentru mine, lucrul astă a venit prea tarziu, şi m-am dus la prima
lecţie de şoferie cu emoţii de liceean, la un PECO, unde trebuia să mă
întâlnesc cu instructorul.

Tremuram rău pe marginea trotuarului, ca la bacalaureat, şi îl
aşteptam. Cel mai bun lucru era că omul nu mă cunoştea.

A venit cu o Dacia de pe vremea lui Ceauşescu, căreia, când i-a pus o
frână, chiar în faţa mea, i-au sărit şuruburile pe jos. Le-a adunat
tacticos şi le-a pus la locul lor, ignorându-mă.

Era mecanicul absolut, la întâlnirea cu imbecilul absolut.

Locul mortului.

Nea Ilie era plin de vaselină şi avea un fes slinos pe cap. M-a citit
din prima, şi-a dat seama cu cine are de-a face.

Daca m-ar fi cunoscut, mi-ar fi spus: <Vai>

Când mi-a zis, fără să se uite la mine: , am îngheţat.

<Fii>

Absolut genial!

Apoi îmi spune scurt: <Treci>

Eu, speriat: <Las>.

El:

Şi atunci m-am gândit să strig şi eu la poporul român:

<Popor>

Era o adevarată resuscitare, domnule!

Şi îmi tot repeta: <Hai>

Ceea ce a urmat a fost incredibil. M-a scos direct în trafic.

Şi eu trebuia să am mâna pe volan, pe chei, pe schimbătorul de
viteze, trebuia să mă uit în cele două oglinzi, dar şi în ochii lui.

<Unde>

Şi m-a ţinut aşa, de îngheţam şi transpiram tot, doua zile la rând! Nu
mai eram sănătos! Nici un rol, în viaţa mea, nu m-a solicitat atât de
mult, şi nu m-a adus într-o asemenea stare.

În a treia zi s-a liniştit de tot.

Stătea bătrânul cu o mână pe volan şi cu fesul pe ochi.

Dormea, domnule!

<nseamn>, mi-am zis.

Crucea Sfântului Andrei.

Nu l-aţi văzut pe Puric, disperatul, între Maestrul său care dormea şi
traficul din Bucureşti.

Si, târându-mă încet-încet, am trecut pe lângă un cimitir. Atunci
Maestrul a deschis ochii:

Mie mi-a îngheţat coloana vertebrală.

<n>

<Pai>

<Cum>

<Tot>

Omul ăsta m-a creştinat pe mine, teologul lui peşte.

Avea dreptate! Când vezi Crucea Sfântului Andrei, te uiţi în dreapta
şi nu crezi nici măcar în ăla de-ţi face semn cu steagul, că e ţara
plină de proşti.

Vei învaţa să conduci când vei şti să te fereşti de proşti, nu când
vei şti legea!!!"

Mon Jan 17, 2011

DJ Somnorila

http://www.youtube.com/watch?v=M31GyrvB4CQ&feature=related