PDA

Arată versiune īntreagă : Romania, te iubesc! De-asta vreau sa te trezesc!

Enciu Stefan
27.10.2011, 22:13
Romania, te iubesc! De-asta vreau sa te trezesc!
----- Original Message -----
From: herrilmar vonbartosh
To: herrvonbartosh@yahoo.com
Sent: Thursday, June 23, 2011 10:43 PM
Subject: Romania, te iubesc! De-asta vreau sa te trezesc! Stiai ca unii zic ca Tu ai fi buricul lumii...

Imi cer scuze cu umilinta celor deja "treziti"! Si sper sa fim in curand cat mai multi! Daca ne ajutam cu un gand bun, vom face minuni!

Un link interesant:

http://www.conspir.info/2011/06/soarele-negru-si-misterele-nazismului.html

Cu mici corectii... Ce-ati zice daca ati afla ca Hiperboreea pomenita in site este de fapt Dacia de altadata, iar mare parte din evenimentele biblice s-au desfasurat aici, unde se vorbea limba oro-manisa, numita azi "latina", inaintea venirii romanilor? Aveti idee cine a avut interes sa falsifice istoria la varianta pe care am invatat-o noi si se invata in continuare si ce miza uriasa e in joc?
Daca am reusit sa va pun pe ganduri, sunt multumit! Data viitoare, la stiri, va veti gandi: "ce vor astia sa ma faca sa cred si in ce scop?"

Pentru lamuriri suplimentare - "Dacia Secreta", de Adrian Bucurescu (in attachements), sau "Tainele tablitelor de la Sinaia", de acelasi autor.

O seara frumoasa!

Mon Jul 04, 2011 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Reply with quote
Subiect: Fwd: Fw: Secretele UM 0110 (III). Revista oficiala a veteranilor SRI confirma infiltrarea Budapestei la nivel inalt in Executivul de la Bucuresti: agentul de influenta Alin Teodorescu si spionul Rudas Erno »
Către:

---------- Forwarded message ----------
From:
Date: 2011/8/3
Subject: Fw: Secretele UM 0110 (III). Revista oficiala a veteranilor SRI confirma infiltrarea Budapestei la nivel inalt in Executivul de la Bucuresti: agentul de influenta Alin Teodorescu si spionul Rudas Erno »

Secretele UM 0110 (III). Revista oficiala a veteranilor SRI confirma infiltrarea Budapestei la nivel inalt in Executivul de la Bucuresti: agentul de influenta Alin Teodorescu si spionul Rudas Erno »
http://www.ziaristionline.ro/