Adrian Pop
27.10.2011, 20:30
http://www.andyszekely.ro/#more-3391
----- Original Message -----
From: adi pop
To: contact@andyszekely.ro
Cc: Pop Adrian
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:21 PM
Subject: Re: Legea admiratiei
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
From: Andy Szekely
To: adipop@popservice.ro
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:12 PM
Subject: Legea admiratiei
Legea admiratiei
In ultimii ani, de la aparitia filmului ”The Secret”, tot mai multa lume vorbeste despre Legea Atractiei.
In ultimele luni am vorbit chiar cu câtiva pasionati de aceasta lege si m-a surprins verva cu care sustin ca Legea atractiei e raspunsul la … orice.
Simplu spus, Legea atractiei spune ca ceea ce gândesti preponderent, cu emotia aferenta, tinde sa devina realitatea ta.
In sens popular, aceasta lege se traduce la majoritatea oamenilor cam asa:
Daca îmi doresc o masina noua si ma gândesc intens la ea, … o sa atrag o masina noua…
Daca îmi doresc o relatie de cuplu fericita si ma gândesc intens la partenerul ideal, îl voi atrage în viata mea…
Si tot asa…
Dupa parerea mea, aceasta lege e foarte importanta si utila, atâta vreme cât e aplicata de oameni care au ”curatat” emotiile negative din repertoriul trairilor zilnice.
Altfel, legea atractiei suna fals… si produce rezultate nedorite !
» citeste tot articolul...
--------------------------------------------------------------------------------
AS training & Coaching
Str. Brazilia nr. 19A
Bucuresti, Romania
Daca doresti sa te dezabonezi de la newsletter, apasa o data pe link-ul de mai jos.
Click here to unsubscribe
From: adi pop
To: contact@andyszekely.ro
Cc: Pop Adrian
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:21 PM
Subject: Re: Legea admiratiei
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
From: Andy Szekely
To: adipop@popservice.ro
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:12 PM
Subject: Legea admiratiei
Legea admiratiei
In ultimii ani, de la aparitia filmului ”The Secret”, tot mai multa lume vorbeste despre Legea Atractiei.
In ultimele luni am vorbit chiar cu câtiva pasionati de aceasta lege si m-a surprins verva cu care sustin ca Legea atractiei e raspunsul la … orice.
Simplu spus, Legea atractiei spune ca ceea ce gândesti preponderent, cu emotia aferenta, tinde sa devina realitatea ta.
In sens popular, aceasta lege se traduce la majoritatea oamenilor cam asa:
Daca îmi doresc o masina noua si ma gândesc intens la ea, … o sa atrag o masina noua…
Daca îmi doresc o relatie de cuplu fericita si ma gândesc intens la partenerul ideal, îl voi atrage în viata mea…
Si tot asa…
Dupa parerea mea, aceasta lege e foarte importanta si utila, atâta vreme cât e aplicata de oameni care au ”curatat” emotiile negative din repertoriul trairilor zilnice.
Altfel, legea atractiei suna fals… si produce rezultate nedorite !
» citeste tot articolul...
--------------------------------------------------------------------------------
AS training & Coaching
Str. Brazilia nr. 19A
Bucuresti, Romania
Daca doresti sa te dezabonezi de la newsletter, apasa o data pe link-ul de mai jos.
Click here to unsubscribe