PDA

Arată versiune întreagă : AS training & Coaching - Andy Szekely

Adrian Pop
27.10.2011, 20:30
http://www.andyszekely.ro/#more-3391

----- Original Message -----
From: adi pop
To: contact@andyszekely.ro
Cc: Pop Adrian
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:21 PM
Subject: Re: Legea admiratiei

http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
From: Andy Szekely
To: adipop@popservice.ro
Sent: Thursday, October 27, 2011 7:12 PM
Subject: Legea admiratiei

Legea admiratiei
In ultimii ani, de la aparitia filmului ”The Secret”, tot mai multa lume vorbeste despre Legea Atractiei.

In ultimele luni am vorbit chiar cu câtiva pasionati de aceasta lege si m-a surprins verva cu care sustin ca Legea atractiei e raspunsul la … orice.

Simplu spus, Legea atractiei spune ca ceea ce gândesti preponderent, cu emotia aferenta, tinde sa devina realitatea ta.

In sens popular, aceasta lege se traduce la majoritatea oamenilor cam asa:

Daca îmi doresc o masina noua si ma gândesc intens la ea, … o sa atrag o masina noua…

Daca îmi doresc o relatie de cuplu fericita si ma gândesc intens la partenerul ideal, îl voi atrage în viata mea…

Si tot asa…

Dupa parerea mea, aceasta lege e foarte importanta si utila, atâta vreme cât e aplicata de oameni care au ”curatat” emotiile negative din repertoriul trairilor zilnice.

Altfel, legea atractiei suna fals… si produce rezultate nedorite !

» citeste tot articolul...

--------------------------------------------------------------------------------

AS training & Coaching
Str. Brazilia nr. 19A
Bucuresti, Romania

Daca doresti sa te dezabonezi de la newsletter, apasa o data pe link-ul de mai jos.
Click here to unsubscribe

Adrian Pop
17.11.2011, 17:02
From: Andy Szekely
To: adipop@popservice.ro
Sent: Thursday, November 17, 2011 4:19 AM
Subject: Transmitem in direct, din Bucuresti, acum

Bine te regasesc,

Astazi ma poti vedea in direct:

Incepand cu ora 14 sunt pe scena in Bucuresti, impreuna cu doi antreprenori pur sange...

De fapt, ei reprezinta pentru mine doi prieteni, doi oameni de echipa si doi mentori de la care am invatat in ultimele doua saptamani mai multe decat dintr-un MBA.

Daca vrei sa ne vezi live, intra pe siteul:

www.BTclub.ro

(vizionarea este gratuita)

E un eveniment de 4 ore care contine prezentarile noastre si interviuri pe care le voi lua "la cald" celor doi antreprenori.

Toate astea la: www.btclub.ro

Inspiratie!

Andy

P.S.

Dupa ce intri pe site, poti trimite intrebari sau comentarii pe temele prezentate

la adresa alina@astraining.ro

Noi le vom centraliza si in urmatoarele zile vom da raspunsuri la ele.

Sa iti fie de folos !

--------------------------------------------------------------------------------

AS training & Coaching
Str. Brazilia nr. 19A
Bucuresti, Romania