Adrian Pop
19.03.2013, 11:52
Sansa mare de-a deveni Om 0,000...110 - Sorin Gaina
Buna ziua
,,
tanasescu.dragos: Ieri cand am citit despre sotia dlui Sorin, mi-a venit ideea sa ii puna unde sta dansa o poza cu dansa unde este fericita, voioasa, plina de energie (SANATOASA).
zalmoxa_adipop: da
,,
Dragos este parte la SOLUTIA de re-ASEZARE fata de STAREA DE SANATATE pentru SIMONA.
(In timpul sarbatorilor de iarna eu ii transmisesem un mesaj pe mess, cu rugamintea sa evidentieze el o postare -Discutii Libere intre tine zalmoxa_adipop si Sorin.)
,,Erorile de cale se re-formuleaza” (cum spuneti voi, SE REPARA – daca reusesti -- daca primesti favoarea de a ti le identifica, cat de cat.)
In acest caz ne aflam in fata unei situatii ,,de plata” fata de o a-batere de la CALE. Sorin a fost facut sa fie altceva decat conducator de tir. Sa isi faca ,,profesiunea” de credinta, pentru care s-a instruit.
mirelamoisa.iasi: Astazi
– tema pentru Sorin !!!
Alege / cumpara un ghiveci cu cea mai frumoasa floare (si rosie, sau galbena ?) care ii iese in cale, in piata din Craiova. I-L OFERA Simonei – pentru a avea grija de ea.
(Celelalte fapte, actul de semanare langa radacina FLORII a catorva seminte, de … gandul bun, se vor ridica la inaltimea importantei momentului)
Si, ... fotografii anterioare asezate langa / printre floare, dupa cum a gandit Dragos, pentru START-ul BUN de re-FORMULARE.
Cu tot sufletul
Acum spun doar ,,DOAMNE, IARTA NE-CREDINTEI MELE !"
AIBI MILA DE FIECARE DIN NOI
SI,
INMOAIE DRAMELE SUFERINZILOR ACESTOR TIMPURI.
Pop Adrian: Buna
Pop Adrian: posteaza pe forum asta....la Sorin
mirelamoisa.iasi: Tu esti Autoritate, iar asta -- ceea ce am postat eu, este PAS-ul (lege / traditie). Se cere sustinut, in prima faza de autoritatea ta. Transmite-i te rog lui Dragos - in mod special. Va intelege.
MirsuCatalin
21.03.2013, 03:18
Daca aveti nevoie , si eu ma pot interesa la Uniklinik Freiburg.
Sanatate si fericire.
Adrian Pop
14.04.2013, 14:04
----- Forwarded Message -----
From: Zamfir Catalin <biz_craiova@yahoo.com>
To: Gaina Sorin <soringainac@yahoo.com>
Sent: Saturday, April 13, 2013 4:37 PM
Subject: Re: Comisia de Agricultura Forta Civica
Multumesc.
Trimis de pe iPad-ul meu
Pe 13.04.2013, la 16:25, Gaina Sorin <soringainac@yahoo.com> a scris:
Le-am parcurs in intregime.Materialele sunt destul de bine concepute,dar fiecare idee necesita un mic grup de ginditori,pe subdimeniile respective,care sa armonizeze toate solutiile cu legislatia romaneasca si evident cea europena.Din experienta mea de peste 10 ani de cautari de solutii ptr lumea satului,acei oameni in primul rind trebuie sa gindeasca ca si PATRIOTI SI SA NU SE UITE PREA MULT IN BUNATATEA CELOR DE AFAR.TREBUIE SA CREEM SOLUTII REALISTE,CIT MAI APROPIATE DE SIMPLITATEA IN MATERIALIZAREA LOR.Restul este un intreg studiu.Ar fi NEMAIPOMENIT ca acest partid sa se concentreze pe redresarea tarii si capitalizarea populatiei din mediul rural,ptr crearea de microferme rentabile,dar fara obositoarele solutii PNADR.Pot detalia cind voi veni in iunie ,in tara,in doemeniile pe care le stapinesc-ferme horticole,agricole si ciupercarii .
From: Cornul Abundentei <office@cab.ro>
To: 'Gaina Sorin' <soringainac@yahoo.com>
Sent: Friday, April 12, 2013 2:29 PM
Subject: Comisia de Agricultura Forta Civica
La Forta Civica se incepe lucrul la imbunatatirea legislatiei.. daca ai timp sa imi dai o parere despre documentele atasate…
Catalin