PDA

Arată versiune întreagă : Despre sarmizegetusa regia - capitala daciei...

Adrian Pop
26.10.2011, 23:35
DESPRE SARMIZEGETUSA REGIA - CAPITALA DACIEI...
Posted by: "Lenuta Onofras" lenuta_onofras@yahoo.com lenuta_onofras
Fri May 21, 2010 12:19 pm (PDT)

Dragi prieteni, asa cum v-am spus, am adunat materiale trimise de voi pe grup, le-am sortat si am alcatuit patru fisiere. Acestea le voi copia pe CD-uri si le voi darui maine si poimaine la Ezotericfest, in functie de oportunitati. Am niste cunostinte, cadre didactice si le voi da lor cu precadere, avand in vedere ca ei formeaza viitorul poporului nostru si poate la orele de dirigentie sau alte activitati, gasesc ragazul sa le spuna cate ceva despre stramosii nostri daci si despre tara lor si a noastra. Macar atat sa facem si noi...
Daca doriti sa va copiati materialele culese de mine, le gasiti in link-ul de mai jos, care este valabil 10 zile, incepand de astazi.

Cu iubire infinita si profunda recunostinta, va imbratisez pe toti !
Lenuta.

CU IUBIRE INFINITA, DE DAT MAI DEPARTE, PE CD SAU E-MAIL !

Fisierele care ti-au fost transferate sunt
1.- SARMIZEGETUSA REGIA - CAPITALA DACIEI.zip, 2.- NOI NU SUNTEM URMASII ROMEI.zip, 3.- ISTORIA DACILOR.zip, 4.- DACII DE IERI SI DE ASTAZI PLUS DIVERSE.zip

Click pe linkul de mai jos pentru a le downloada (sau click dreapta+save as): Click on the link below to download the files:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-21may-47bbe3f5775a5436.zip
(81.9Mb )

Fisierele vor fi sterse automat dupa 10 zile. The files will be deleted automaticaly after 10 days.

Transfer.ro este un serviciu profesional securizat care permite transferul de fisiere mari (pana la 1GB) catre orice destinatar(adresa de e-mail).
Pentru sugestii,probleme sau feedback ne puteti contacta la simina@transfer.ro sau telefonic Luni-Vineri intre orele 10-18 la 031-710.10.73
Transfer.ro este un serviciu al WebMaker Studio | Termeni si Conditii | Intrebari/contact