PDA

Arată versiune întreagă : Parteneri potentiali

Adrian Pop
26.10.2011, 23:26
Parteneri potentiali
de postat

Tue May 25, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
ZAMFIR_CATALIN

Reply with quote
Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Wed, 3/10/10, DUMITRU DAN <dan_dana2005> wrote:

From: DUMITRU DAN <dan_dana2005>
Subject: RE: Contact
To: "Dr.Wahidullah Zahed" <zaaztc>
Date: Wednesday, March 10, 2010, 10:10 AM

Thank you very much!
I hope soon some romanian companies will start business in Afghanistan .

I will keep you in touch and if one of the romanian companies will need a representativ here to manage his business…. we can do this for them, be couse we are here and we know how Afghanistan it is. I been here for about 4 years and half and I can see how the economy is growing up. It is a good time to invest in Afghanistan .

Respectfully,
Dumitru Dan

--- On Wed, 3/10/10, Dr.Wahidullah Zahed <zaaztc> wrote:

From: Dr.Wahidullah Zahed <zaaztc>
To: "'DUMITRU DAN'" <dan_dana2005>
Date: Wednesday, March 10, 2010, 7:39 AM

Hello Sir,

Please find attached file for list of some Companies working in Afghanistan .

Thanks

From: DUMITRU DAN [mailto:dan_dana2005@yahoo.com]
Sent: Wednesday, March 10, 2010 9:41 AM
To: Info@zaaztc.com
Cc: zaaztc@gmail.com
Subject: Contact

To Mr. Wahid Zahed,

Sir,

my name is Dumitru Dan and we been talk at Ayande Sazan Workshop on 08 March 2010 about possibility and oportunity to make bussiness with some romanian bussiness men.

I been told them that I will have soon some informations and contacts of different afghany companies or international companies wich have bussiness in Afghanistan.

You told me that you are interested in this and you can provide me many companies informations and also a website with afghany companies.

Thank you very much!

Respectfully,

Dumitru Dan

--------------------------------------------------------------------------------

Internal Virus Database is out-of-date.
Checked by AVG.
Version: 7.5.524 / Virus Database: 270.7.5/1701 - Release Date: 9/30/2008 7:08 PM

Last edited by Adrian Pop on Fri Mar 12, 2010; edited 1 time in total
Fri Mar 12, 2010

Adrian Pop

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Wed, 3/10/10, Dr.Wahidullah Zahed <zaaztc> wrote:

From: Dr.Wahidullah Zahed <zaaztc>
Date: Wednesday, March 10, 2010, 7:41 AM

And also please send them the following link for companies .

http://www.list-company.com/company/list/i-r500100/Business-Afghanistan-Asia.shtml

Thanks

Sent: Wednesday, March 10, 2010 9:41 AM
To: Info@zaaztc.com
Cc: zaaztc@gmail.com
Subject: Contact

To Mr. Wahid Zahed,

Sir,

my name is Dumitru Dan and we been talk at Ayande Sazan Workshop on 08 March 2010 about possibility and oportunity to make bussiness with some romanian bussiness men.

I been told them that I will have soon some informations and contacts of different afghany companies or international companies wich have bussiness in Afghanistan.

You told me that you are interested in this and you can provide me many companies informations and also a website with afghany companies.

Thank you very much!

Respectfully,

Dumitru Dan

--------------------------------------------------------------------------------

Checked by AVG.
Version: 7.5.524 / Virus Database: 270.7.5/1701 - Release Date: 9/30/2008 7:08 PM

Fri Mar 12, 2010

Adrian Pop

Hi Ahmad,
thank you for the answer!
My phone no is: 0799 730 627

My email signature it's in romanian language and it can means: "Only better!" or "Only well to you!" or " Only good for you!".

The website is mine and it is about free energy and renevable energy. I am in the process to start a company with a good businessman and a good man from Romania, Mrs. Adrian Pop. Like we been talk about at the airport, and we been talk a lot about, renevable energy business it can be a very good business also in Afghanistan.

I wish the same all the best and I hope soon we will start to make conections with at leat one company from Romania.

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Fri, 3/12/10, Quick Action L.S.S.C <ahmad> wrote:

From: Quick Action L.S.S.C <ahmad>
Subject: Re: Contact
To: "DUMITRU DAN" <dan_dana2005>
Cc: ah.khalid_rasouli@hotmail.com
Date: Friday, March 12, 2010, 1:31 PM

On Thu, 11 Mar 2010 09:21:11 -0800 (PST), DUMITRU DAN
<dan_dana2005> wrote:
> Hi Ahmad,
> my name is Dumitru Dan and you gave me your visit card and now I send
you
> a contact email. We been talk few hours at Airport on 09 March 2010
about
> possibility and oportunity to make bussiness with some romanian
bussiness
> men.
> I been told them that I will have soon some informations and contacts of
> different afghany companies or international companies wich have
bussiness
> in Afghanistan.
> I hope soon some romanian companies will start business in Afghanistan .
>
> I will keep you in touch and if one of the romanian companies will need
a
> representative here to manage its business…. we can do this for them, be
> couse we are here and we know how Afghanistan it is. I been here for
about
> 4 years and half and I can see how the economy is growing up. It is a
> time to invest in Afghanistan .
> Thank you very much!
>
> Keep in touch!
> Dumitru Dan
>
>
>
>
>
>

Hi Dumitru Dan

Thanks I hope you are doing well,I got your email and for sure I can do
that and I am sure we can have a good business future in Afghanistan,I am
still waiting to get the Contract Officer for Dyncorp and Please send me
your mobile number aswell,thanks I am looking forward to hear from you,Take
care

--
Ahmad Khalid Rasouli
President & CEO
Quick Action L.S.S.C
Kabul - Afghanistan
Email:ahmad@quick-actions.com
Cell#: + 93 (0) 799 215 451
+ 93 (0) 700 652 611

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.435 / Virus Database: 271.1.1/2736 - Release Date: 03/11/10 07:33:00

Fri Mar 12, 2010

Dan Dumitru

Afaceri in Afghanistan
Va salut!
Am primit raspuns si de la Mr. Dawood Jabarkhyl, un om de afaceri destul de puternic aici. Are companie care are sediu in Dubai si legaturi de afaceri la Londra, Geneva, Dubai si Afghanistan. Iata firmele dlui:

http://www.tanweerinvestments.com/home.aspx

http://www.gkssecurity.com/index.htm

Azi m-a sunat Ahmad si mi-a propus o intalnire de afaceri la un restaurant cunoscut aici in Kabul. S-a oferit sa fie pe cheltuiala lui...a trebuit sa-l refuz pentru ca nu pot sa plec unde vreau. A ramas sa gasim o solutie convenabila pt amandoi sa ne intaltim intr-un loc unde avem amandoi acces si cand ne vom potrivi ca timp.

Lucrurile se misca destul de repede.

Ati zis ca pot discuta aici ca si reprezentant pentru firmele dumneavoastra. Va rog sa luati in considerare faptul ca in momentul in care voi prezenta lucrurile astfel ei vor verifica aceasta, adica vor trimite email sau vor telefona sa intrebe daca este asa. Va rog de aceea sa discutati cu persoanele care sunt la administrare sa stie aceasta. Nu cred ca va fi o impresie prea buna sa afle ca nu stiu de mine.

O sa fac o scrisoare de intentie si o sa v-o trimit sa o ajustam. Apoi o sa trimit la cat mai multe firme si companii de aici. Daca si Catalin este de acord pot fi reprezentat si pentru el, chiar daca nu are website-ul in engleza momentan. Ca semnatura la scrisoarea de intentie ar putea fi asa:

Dumitru Dan,
Companies representativ:
http://www.ruris.ro/index_en.html
http://www.bender.ro/
http://www.popservice.ro/
http://cab.ro/

Va rog sa-mi spuneti daca sunteti de acord. Urmeaza ca in momentul in care se realizeaza o legatura de afaceri cu contract sa stabilim si beneficiile noastre ca intermediari. Astfel vom obtine banii sa demaram firma noastra SC. Energia RA . Binenteles ca putem continua si cu aceasta activitate de intermediere atat cu firmele acestea cat si cu altele asa cum am discutat, in orice domeniu unde se pot stabilii relatii de afaceri.

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Sat, 3/13/10, dj@tanweerinvestments.com <dj> wrote:

From: dj@tanweerinvestments.com <dj>
Subject: RE: To Mr. Dawood Jabarkhyl,
Cc: info@gkssecurity.com, info@tanweerinvestments.com
Date: Saturday, March 13, 2010, 9:01 AM

Pleasure to see your email. Thank you very much. We would like to do business. Please let us know when they are coming.

Thank you,

Dawood Jabarkhyl

Chairman
Tanweer Investments

-------- Original Message --------
Subject: To Mr. Dawood Jabarkhyl,
Date: Thu, March 11, 2010 10:14 am
To: dj@tanweerinvestments.com
Cc: info@gkssecurity.com, info@tanweerinvestments.com

Sir,

my name is Dumitru Dan and you gave me your visit card and now I send you a contact email. I told you very short at Airport on 09 March 2010 about possibility and oportunity to make bussiness with some romanian bussiness men.

I been told them that I will have soon some informations and contacts of different afghany companies or international companies wich have bussiness in Afghanistan .

I hope soon some romanian companies will start business in Afghanistan .

I will keep you in touch and if one of the romanian companies will need a representative here to manage its business…. we can do this for them, be couse we are here and we know how Afghanistan it is. I been here for about 4 years and half and I can see how the economy is growing up. It is a good time to invest in Afghanistan .

Thank you very much!

Respectfully,

Dumitru Dan

Last edited by Dan Dumitru on Mon Apr 05, 2010; edited 1 time in total
Sat Mar 13, 2010

Dan Dumitru

Mihaela Dubai
Subject: RE: Propunere
To: "Mihaela BANDUR" <mbandur>
Date: Thursday, March 25, 2010, 1:37 PM

Buna Mihaela,
Multumesc mult!

O zi minunata!

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Thu, 3/25/10, Mihaela BANDUR <mbandur> wrote:

From: Mihaela BANDUR <mbandur>
Date: Thursday, March 25, 2010, 1:29 PM

DAN,

Te pun in legatura cu cineva.

Numai bine,

Mihaela BANDUR
Recruitment Manager

MPH Consulting Services
Tel: +971 4 447 46 77 ext. 220
Mob: +971 50 650 32 75
Email: mbandur@mphglobal.net
Web: www.mphglobal.net

Please note that our office has moved to :

Jumeirah Lakes Tower

Indigo Icon Tower Suite 704

Dubai , UAE

"Thank you for recommending the services of MPH Consulting Services to oil and gas professionals."

Sent: Thursday, March 25, 2010 3:27 PM
To: Mihaela BANDUR

Buna Mihaela,

Multumesc de raspuns, nu e cu intarziere, fiecare le stim pe ale noastre. Sunt interesat daca ai pe altcineva acolo, asa cum ai zis, care ar dori sa se ocupe de aceasta. Sa-i dai te rog adresa mea de mail impreuna cu scrisoarea aceasta de contact pe care o folosesc momentan sa contactez diverse firme:

Dear Sir / Madam,

My name is Dan Dumitru and I am from Romania . I contact you with the intention to find ways of cooperation with Romanian companies in any field of activity. I know people who own various companies in Romania , in several industries, the companies that are interested to expand their business and collaborate with companies from your country. In turn these people have links with many other companies in various fields of activity and they can make links of collaboration in this way with them.

At the moment I have links with these companies:

Respectfully,

Dan Dumitru

Numai bine!

Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Thu, 3/25/10, Mihaela BANDUR <mbandur> wrote:

From: Mihaela BANDUR <mbandur>
Date: Thursday, March 25, 2010, 8:15 AM

Servus,

Scuze de intarziere, am fost plecata in Franta.

Ideea este f buna insa nu cred ca poti cont ape mine intrucat in trei luni voi parasi Dubaiul, ma mut la Paris .

Daca intr-adevar vrei sa continui te pot recomanda altcuiva.

Spor la treaba!

Mihaela BANDUR
Recruitment Manager

MPH Consulting Services
Tel: +971 4 447 46 77 ext. 220
Mob: +971 50 650 32 75
Email: mbandur@mphglobal.net
Web: www.mphglobal.net

Please note that our office has moved to :

Jumeirah Lakes Tower

Indigo Icon Tower Suite 704

Dubai , UAE

"Thank you for recommending the services of MPH Consulting Services to oil and gas professionals."

Sent: Monday, March 22, 2010 7:49 PM
To: Mihaela Bandur
Subject: Propunere

Buna Mihaela,

te deranjez cu o propunere de afaceri. Uite cunosc anumiti oameni de afaceri seriosi cu care discut de ceva vreme. Cu unul dintre ei dl Adrian Pop am inceput colaborare si vrem sa facem o firma impreuna, mai exact ma ajuta sa fac firma. Mai multe informatii aici, daca ai timp sa te uiti:

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=127

Am discutat cu el sa incerc sa facem ceva legaturi de afaceri intre firme romanesti, printre care ale dlui, familiei dlui si prietenilor dlui, si firme din afara tarii de unde pot eu. Incerc aici in Afghanistan, in Nepal printr-un prieten nepalez mai istet cu care lucrez aici si m-am gandit si in Dubai ca tot am trecut pe acolo de multe ori si trec. M-am gandit la tine pentru ca pe tine te cunosc si stiu ca lucrezi acolo.

Ideea este urmatoarea: putem sa gasim firme care vor realiza colaborari si afaceri impreuna, noi fiind intermediari. Fiecare dintre noi va castiga un anumit procent din contractele ce se vor realiza pentru ca am inlesnit legaturile de afaceri. Totul vom face legal cu acte si conditii de colaborare. Munca ta va fi sa gasesti firme si companii din Dubai interesate de afaceri cu firme si companii romanesti din toate domeniile. Oamenii de afaceri din tara, daca de exemplu firmele lor nu se incadreaza in domeniu unei companii interesate, vor cauta firme in tara pentru ca fiecare cunoaste si are legaturi cu diverse firme din toate domeniile. Va fi un proces destul de lung si greu pana sa reusim sa facem 1,2,3 legaturi insa odata reusita una poate sa fie destul de avantajoasa pentru fiecare din noi.

Te rog sa te gandesti si sa-mi spui daca esti de acord si iti voi da mai multe informatii.

Numai bine!

Dumitru Dan,
www.energielibera.net

Last edited by Dan Dumitru on Mon Apr 05, 2010; edited 1 time in total
Thu Mar 25, 2010

Dan Dumitru

Afaceri in Afghanistan
Va trimit traducerea la raspunsul pentru scrisoarea de contact cu explicatii:

Stimat Domn,

Pentru moment, am conexiuni cu unele companii romanesti. Eu lucrez în Afganistan si ei m-au facut reprezentantul lor. Acum incerc sa fac conexiuni intre firme romanesti si afgane. În timp domeniul de activitate poate fi foarte variat, de asemenea, în constructie. Voi încerca sa gaseasc mai multe companii care sunt interesate sa faca afaceri aici.

In acest moment sunt in legatura cu aceste firme :

Scurta prezentare: S.C. RURIS IMPEX S.R.L este producator de motoutilaje ce acopera o gama intreaga de lucrari necesare in microagricultura. Ne-am propus sa venim in sprijinul utilizatorului cu un pachet complet de produse si servicii de calitate care sa stea in slujba acestuia.Astfel, incepind cu anul 2006 am intregit sortimentul de utilaje si am dezvoltat o retea de distributie si puncte service ce acopera 95% din zonele tarii

Scurta prezentare: POP SERVICE ELECTRONIC HQ este societate cu răspundere limitată cu capital privat înfiinţată în anul 1992. Am început activitatea cu cercetare, proiectare şi producţia de dispozitive de protecţie pentru motoare. Am dezvoltat gama de produse ajungând în anul 2002, la un număr de şapte dispozitive, proiecte proprii, legate de protecţia motoarelor, protecţia transformatoarelor, protecţii termice, monitorizarea parametrilor instalaţiilor cu transmiterea la distanţă a datelor.

Compania romaneasca este reprezentanta firmei Bender care este liderul mondial in producerea aparatelor si sistemelor integrate pentru functionarea in siguranta a instalatiilor electrice si Furnizor de echipamente pentru principalii integratori de sistem ABB, SIEMENS, AEG, ALCATEL...

Produsele BENDER rezolva cu succes probleme grave ce pot aparea in sectoare (domenii) cum ar fi :

Sectorul energetic (productie, exploatare, transport);
Sectorul extractiv (minier, petrolier, platforme maritime);
Industria transporturilor (CFR transport si semnalizare, metrou, troleibuze, transport naval);
Cladiri industriale (industria grea, industria usoara, cladiri de birouri, mari magazine);
Aeroporturi;
Spitale - pentru acest sector grupul BENDER are solutii complete pentru protectia aparatelor, personalului de exploatare si a pacientilor.

Numele meu este Zamfir Catalin, am 33 ani, casatorit, 2 copii. Locuiesc in Craiova, un oras din Sudul Romaniei cu 300.000 locuitori. Din 1999 ma ocup de SC PREVIOUS PRODCOM SRL impreuna cu sotia. Acum avem 2 magazine in oras si facem distributie de papetarie la companii din zona. Cifra de afaceri pe ultimul an a fost peste 300.000 eur. Avem peste 10 angajati. Suntem interesati sa dezvoltam un parteneriat in Romania fie ca distribuitori pentru produsele dumneavoastra, fie chiar sa facem impreuna o fabrica in Romania.

Cu respect,

Dan Dumitru

Email: dan_dana2005@yahoo.com

Tel: +93 0799 730 627

www.energielibera.net

--- On Mon, 4/5/10, DUMITRU DAN <dan_dana2005> wrote:

Subject: Re:
To: "M.Khalid Mokhtar" <kcc_khalid>
Date: Monday, April 5, 2010, 9:58 PM

Dear Sir,
For the moment I have conections with some romanian companies. I work in Afghanistan and they made me their representative. Now I try to make conections between romanian and afghan companies. In time the field of activities can be varios, in contruction also. I will try to find many companies which are interested to do business here.

Short presentation: S.C. RURIS IMPEX S.R.L is a Romanian farm equipment producer, which covers the whole area of works necessary in micro-agriculture. Our goal is to sustain the farmers with an entire range of products and services, making their work easier and more efficient. Starting 2006 we enlarged our array of equipment and we developed a network of partners and service points which covers 95% of Romania 's surface.

Short presentation: POP SERVICE ELECTRONIC HQ is a limited liability company with private capital founded in 1992. We started with research, design and production of motor protection devices. We developed the product range in 2002 bringing to seven the number of devices, their projects related to motor protection, transformer protection, thermal protection, monitoring of plant parameters with remote data transmission.
The Romanian company is representative of Bender Company which is the world leader in production of equipment and integrated systems for safe operation of electrical installations and equipment provider for the major system integrators ABB, Siemens, AEG, Alcatel ...
BENDER products successfully address serious problems that may arise in the sectors (areas) such as:
• Energy sector (manufacturing, mining, transportation);
• Extractive sector (mining, petroleum, offshore);
• The transport industry (railway signaling and transportation, subway, trolley, shipping);
• Industrial buildings (heavy industry, light industry, office buildings, large stores);
• Airports;
• Hospitals - for the industry group has BENDER solutions to protect devices, operating staff and patients.

http://www.cab.ro/

Short presentation: My name is Catalin Zamfir, I have 33 years, married, 2 children. I live in Craiova , a city in southern Romania with 300.000 inhabitants. Since 1999 I create the company SC PREVIOUS PRODCOM SRL with my wife. Now we have 2 stores in town and make distribution of supplies to companies in the area. Turnover last year was 300,000 EUR. We have over 10 employees. We are interested in developing a partnership in Romania either as a distributor for your products or even to help us make a factory in Romania .

Respectfully,

Dan Dumitru

Phone: +93 0799 730 627

www.energielibera.net

--- On Mon, 4/5/10, M.Khalid Mokhtar <kcc_khalid> wrote:

From: M.Khalid Mokhtar <kcc_khalid>
Subject:
To: dan_dana2005@yahoo.com
Date: Monday, April 5, 2010, 9:56 AM

Dear sir
Good morning, I hope you are doing well. Can you give us more information about you and your company. We are ready to co-operate with Romanian companies but which kind of activitis. Our bussines is build, design and selling of constructon machinaries and constructions materials.

Kind regards

=========================

Dr.Mohammad Khalid MOKHTAR
KCC
Admin Finance
E-mail: kcc_khalid@yahoo.com
Phone: 0093 700 520 700
0093 786 503 020

Mon Apr 05, 2010

Dan Dumitru

Anca Egipt
Buna Anca!
Uite iti trimit o scrisoare de contact pe care o folosesc acum. Momentan sunt cateva firme care sunt de acord sa le reprezint. Asta poti sa verifici daca le trimit un mail sau le dai telefon. In afara de aceste afaceri poate fi orice alt gen afacere. Important este sa gasesti acolo legaturile iar eu impreuna cu persoanele de la aceste firme vom gasi firme din orice domeniu. uite scrisoare in romana si in engleza:

Stimat Domn/Doamna,

Ma numesc Dan Dumitru si sunt din Romania. Va contactez cu intentia de a gasi modaliti de colaborare cu firme romanesti din orice domeniu de activitate. Cunosc persoane care detin diverse firme in Romania, in mai multe domenii de activitate, firme care sunt interesate sa isi extinda activitatea si sa colaboreze cu firme din tara dumneavostra. La randul lor aceste persoane au legaturi cu multe alte firme din diverse domenii si pot face legaturi de colaborare in acest fel cu ele.

In acest moment sunt in legatura cu aceste firme :

Cu respect,

Dan Dumitru

Dear Sir / Madam,

My name is Dan Dumitru and I am from Romania . I contact you with the intention to find ways of cooperation with Romanian companies in any field of activity. I know people who own various companies in Romania , in several industries, the companies that are interested to expand their business and collaborate with companies from your country. In turn these people have links with many other companies in various fields of activity and they can make links of collaboration in this way with them.

Respectfully,

Dan Dumitru

Dupa cum ti-am zis ideea de baza e sa reusim sa facem legaturi de afaceri intre diverse firme.

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Sat, 4/3/10, rusu anca <anckutza2001> wrote:

From: rusu anca <anckutza2001>
Subject: Re: Propunere
Date: Saturday, April 3, 2010, 12:14 AM

Da-mi te rog un exemplu de astfel de business, sa-mi fac o parere.La mine merge din pacate doar cu exemple, cu teoria stau cam prost:)))

--- On Tue, 3/23/10, DUMITRU DAN <dan_dana2005> wrote:

Subject: Propunere
To: "Anca" <anckutza2001>
Date: Tuesday, March 23, 2010, 2:53 PM

Buna Anca,
te deranjez cu o propunere de afaceri. Uite cunosc anumiti oameni de afaceri seriosi cu care discut de ceva vreme. Cu unul dintre ei dl Adrian Pop am inceput colaborare si vream sa facem o firma impreuna, mai exact ma ajuta sa fac firma. Mai multe informatii aici, daca ai timp sa te uiti:

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=127

Am discutat cu el sa incerc sa facem ceva legaturi de afaceri intre firme romanesti, printre care ale dlui, familiei dlui si prietenilor dlui, si firme din afara tarii de unde pot eu. Incerc aici in Afghanistan, in Nepal printr-un prieten nepalez mai istet cu care lucrez aici si m-am gandit si in Egipt pentru ca tu esti acolo si ai putea sa te ocupi de asta. M-am gandit la tine pentru ca pe tine te cunosc si stiu ca lucrezi acolo.

Ideea este urmatoarea: putem sa gasim firme care vor realiza colaborari si afaceri impreuna, noi fiind intermediari. Fiecare dintre noi va castiga un anumit procent din contractele ce se vor realiza pentru ca am inlesnit legaturile de afaceri. Totul vom face legal cu acte si conditii de colaborare. Munca ta va fi sa gasesti firme si companii din Egipt interesate de afaceri cu firme si companii romanesti din toate domeniile. Oamenii de afaceri din tara, daca de exemplu firmele lor nu se incadreaza in domeniu unei companii interesate, vor cauta firme in tara pentru ca fiecare cunoaste si are legaturi cu diverse firme din toate domeniile. Va fi un proces destul de lung si greu pana sa reusim sa facem 1,2,3 legaturi insa odata reusita una poate sa fie destul de avantajoasa pentru fiecare din noi.

Te rog sa te gandesti si sa-mi spui daca esti de acord si iti voi da mai multe informatii.

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

Mon Apr 05, 2010

Adrian Pop

Mircea - Kuweit
----- Original Message -----
From: adipop
To: DUMITRU DAN ; fulgerul@yahoo.com
Sent: Wednesday, April 07, 2010 9:17 AM
Subject: Re: O mie de Li :)

Show Recent Messages (F3)

Dan Dumitru appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to Dan Dumitru's mobile device.
Send an SMS Message (Ctrl+T)

Dan Dumitru: o zi buna
Dan Dumitru: plec la treaba
Pop Adrian: BUna
Pop Adrian: succes
Pop Adrian: astept raspunsul la experimentul de ieri
Pop Adrian: azi se face numaratoarea si graficele.
Dan Dumitru: si eu sunt nerabdator...
Dan Dumitru: nb
Pop Adrian: ok. pa
Pop Adrian: Salut Valentin!
Pana acum a iesit decizia noastra de a realiza firma si cateva idei de inceput pentru activitate, la inceput. Acum incercam sa facem acei bani din zero. Incercam orice posibilitate la care ne gandim ca ar putea merge avand in vedere situatia: eu aici, dl Adrian acolo. Eu am inteles ca avand 99% din firma trebuie sa si fac munca de 99%.

Pop Adrian: nu asa
Pop Adrian: facem fiecare tot ce putem Dane. Eu merg pe mai multe cai, in schimb, in speranta ca una se duce mai bine si ajuta pe celelalte
Pop Adrian: Toate ideile sunt importante
Pop Adrian: uite la mine in familie, asa am facut si firma Ruris este departe, pe urma a lui Mihaita , PSE si asta cu ce fac eu cu tinerii...

----- Original Message -----
From: DUMITRU DAN
To: fulgerul@yahoo.com
Sent: Wednesday, April 07, 2010 8:54 AM

Salut Valentin!
Pana acum a iesit decizia noastra de a realiza firma si cateva idei de inceput pentru activitate, la inceput. Acum incercam sa facem acei bani din zero. Incercam orice posibilitate la care ne gandim ca ar putea merge avand in vedere situatia: eu aici, dl Adrian acolo. Eu am inteles ca avand 99% din firma trebuie sa si fac munca de 99%. Daca vi si tu alaturi o sa avem amandoi 99%, insa suntmai multe sanse de reusita, ca unde-s doi puterea creste. In acelasi timp cautam si asteptam sa apara persoane care sa devina asociatii/partenerii in tara si sa se ocupe de activitatile firmei acolo coordonati de dl Adrian direct. Noi vom face aceasta de la distanta si tot ce putem. Cam atat momentan....

Nu stiu ce ar trebi sa faci......e decizia ta ce vei face.....daca vi alaturi de noi se schimba intrebarea: ce ar trebui sa facem? Atunci vom decide impreuna ce anume plecand din acel moment.

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Wed, 4/7/10, fulgerul@yahoo.com <fulgerul> wrote:

From: fulgerul@yahoo.com <fulgerul>
Date: Wednesday, April 7, 2010, 12:54 AM

Am inteles, asa plecasem si eu cu Adi pe idea "bani din 0" cu multi ani in urma.
Tu incerci in Afghanistan sa legi niste capete, a iesit ceva pana acum? eu ce ar trebuis a fac?

--- On Tue, 4/6/10, DUMITRU DAN <dan_dana2005> wrote:

To: fulgerul@yahoo.com
Date: Tuesday, April 6, 2010, 7:32 PM

Salut Valentin!
Sper sa te refaci cu sanatatea, e f importanta. Imi pare rau ca nu spui cand ai probleme...daia sunt prietenii sa se ajute la nevoie. Puteam sa incercam sa te ajutam si noi cu orice putem.

Dl Adrian si cu mine am discutat de ceva vreme si ne-am decis sa realizam firma aceasta SC Energia Ra SRL tocmai pentru ca stii bine si eu sunt pasionat de sursele alternative si energia libera si gandesc ca si tine. Primii pasi au fost facuti adica discutiile de inceput, armonizarea intre mine si dl Adrian si decizia noastra constienta de a realiza aceasta firma pornind de la o baza puternica bazata pe bun simt si respect si plecand la drum cu zero bani. Stii bine ca toate acestea fac parte dintr-un proces normal de colaboarare intre doi parteneri care se decis sa plece la drum lung si ca inceputul in orice este forte important, pe ce energii este realizat. Consider ca tu poti veni alaturi oricand mai ales ca acesti pasi nu mai trebuie facuti intre noi acum atat intre mine si tine cat si intre tine si dl Adrian. Ne cunoastem destul de bine fiecare intre noi si exista increderea dintre noi.

Noi acum incercam sa facem acei bani de la zero incercand diverse metode. Incercam orice activitate putem in functie de posibilitati si situatie. Momentan incercam sa creem legaturi de afaceri aici la mine intre firme romanesti si afghane. Incepem cu firmele dl Adrian si familiei dlui cum e si normal. In momentul in care apar rezultate de aici sau din orice alte activitati pe care le vom incerca, banii care apar ii vom folosi sa realizam efectiv firma noastra. In acest timp ne gandim si la ce activitati putem desfasura cu firma pentru inceput. Noi ne-am gandit ca am putea incepe cu aducerea de panouri solare de la chinezi pentru ca sunt ieftine si acum au si calitate si randament bun. Binenteles orice idee este binevenita si stii bine ca putem incerca multe idei asa cum am discutat noi. In momentul in care firma va functiona vom face mai multe activitati, iclusiv cercetare in domeniul asta. Vom pune in aplicare multe din ideile ce le-am discutat.

Noi putem intr-o anumita masura sa dirijam firma si de la distanta, tu de acolo, eu de aici si dl Adrian de acasa. Important este sa gasim persoana sau persoanele care vor fi colaboratorii nostri in tara, care sa se ocupe efectiv de firma si activitatile ei in tara. Cand o sa fim si noi prezenti acolo ne vom implica mult mai direct.

Acestia sunt pasii pe care i-am facut pana acum, deci am facut cativa Li din calatoria de 1000 de Li. Multe le poti citi pe forum acolo.

Turism spiritual-istoric a inceput iubita mea Dana impreuna cu dl Adrian. Tot un fel de vindecare este vorba, dar mai subtila, prin regasirea radacinilor, vindecare sufleteasca prin turism spiritual-istoric.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=149&sid=1725c57d94ca027ede117d1e5497c9f4

Ti-am zis, eu pe 25 aprilie sunt acasa si stau pana pe 18 mai. Sa-mi zici te rog si tu cand vei putea ca astfel sa imi organizez urmatoarea vacanta in functie de a ta sau tu in functie de a mea....vedem ce se poate.

Sa ai grija de tine si de sanatate!

Numai bine!
Dumitru Dan,
www.energielibera.net

--- On Tue, 4/6/10, fulgerul@yahoo.com <fulgerul> wrote:

From: fulgerul@yahoo.com <fulgerul>
Subject: O mie de Li :)
Date: Tuesday, April 6, 2010, 6:46 AM

Salut Danutz,

A trecut ceva timp de cand nu am mai comunicat pe mess sau prin e-mail, asa cum am spus cand am vb. cu tine si cu Adi sunt f. ocupat in ultima perioada, dar asta nu insemana ca am renutat la discutiile noastre sau ma-m retras.
Am avut probleme si cu sanatatea, Mitica ma certat ca nu ia-m spus, dar asa sunt eu de felul meu imi plake sa ajut pe altii cat si cand pot dar cand am eu nevoie uit si caut sa ma ajut singur.
Scurt si la subiect:
1. Si tu si Adi imi propuneti sa vin alaturi de voi, eu orcum sunt cu sufletul, fizic atat eu cat si tu nu avem cum sa fim in acest moment dar avem alte posibilitati de a actiona in plan fizic ca sa materializam ceva impreuna, intrebarea mea este pe ce va bazati, cu ce anume vreti sa inepeti prima data, O calatorie de o mie de Li, chinezul spune ca va incepe intotdeauna cu primul pas, sa-l facem impreuna dar in ce directie?
Mie nu-mi iese din cap sursele alternative de energie, daca aveti ceva mai bun in acest moment, las la o parte sursele dar orce as face si as incepe cu cineva tot la prima dragoste am sa ma intorc, adica la surse alternative :)
2.In afara de surse la ce ma mai trage ata mai tare e sa fac un turism medical, aici sunt multe de spus si de facut, dar vorba chinezului cu primul pas.

Sper sa fii sanatos acolo unde esti si ne vedem cu bine, fatza in fatza avem o sansa in plus sa iasa ceva din toate discutiile noastre.

O zi buna,
Valentin,

Checked by AVG.

Wed Apr 07, 2010

Dan Dumitru

Anca Egipt
Dan Dumitru: buna Anca
Dan Dumitru: te-ai mai gandit la ce ti-am propus?
Dan Dumitru: ti-am trimis mai multe info, sper ca ai primit...
Anca Egipt: buna dan
Anca Egipt: m-am tot gandit sincera sa fiu si nu stiu ce sa-ti zic
Dan Dumitru: inteleg, tu decizi
Anca Egipt: unu la mana cred ca te-as incurca ptr ca sunt cu bebe
Anca Egipt: nu pot face chiar nimic de el
Dan Dumitru: inteleg
Anca Egipt: un profit anume nu lipseste nimanui, iti dai seama
Dan Dumitru: mai, pai multe poti face de la computer pt inceput
Dan Dumitru: ideea e sa gasesti firme interesate
Anca Egipt: iar 2 la mana nu stiu cu ce se mananca treburile astea din ce zici tu pare a fi alergatura
Dan Dumitru: in agricultura si domeniile de acolo pt inceput
Anca Egipt: aha
Dan Dumitru: nu e
Dan Dumitru: initial sunt doar contactele
Dan Dumitru: apoi intermedierea si contractul intre firmele respective
Dan Dumitru: poti face de acasa de la birou asta
Dan Dumitru: eu asa fac
Anca Egipt: nici nu stiu cum as putea sa ma exprim in fata lor ce sa le zic
Anca Egipt: cum sa pun problema
Dan Dumitru: uita-te cum am facut eu acele scrisori de contact
Dan Dumitru: spui ca esti in legatura cu rime roamesti interesate de afaceri
Dan Dumitru: legaturi de afaceri
Anca Egipt: pai si daca ei decid sa ia legatura direct unde e munca ta?
Dan Dumitru: fi atenta
Dan Dumitru: daca te decizi
Anca Egipt: tu le dai idee iar ei vor merge direct la sursa asa ca profit din parti
Dan Dumitru: te pun in legatura cu patronii firmelor
Dan Dumitru: nu e chiar asa
Dan Dumitru: la inceput facem astfel
Dan Dumitru: ca sa ai siguranta
Dan Dumitru: e normal ce zici
Anca Egipt: pai asta ziceam ca tre sa inteleg innainte de a-mi deschide gura sa nu ma fac de panarama
Dan Dumitru: corect
Dan Dumitru: gandeste-te si cand te decizi te pun in legatura cu ei
Dan Dumitru: apoi vei face intelegere cu ei
Dan Dumitru: ca sa fi reprezentanta pt firmele lor acolo
Anca Egipt: ok
Dan Dumitru: sa cauti legaturi de afaceri tp ei
Anca Egipt: voi mai reciti scrisorile
Dan Dumitru: oki
Dan Dumitru: uite iti trimit acum una care am mai modelat-o un pic
You have sent 1 file to Anca Egipt.
Letter of intent ccompleta.doc

Dan Dumitru: eu am facut-o pt aici in afganistan la mine
Dan Dumitru: te poti inspira si o modelezi pt acolo unde esti
Anca Egipt: o sa incerc
Anca Egipt: si zici ca le iei adresele de pe net?
Dan Dumitru: la firme da
Anca Egipt: si le trimiti dupa care iti raspund?
Dan Dumitru: eu aici am mai contactat si direct
Dan Dumitru: patroni de firme'
Anca Egipt: si merge treaba?
Dan Dumitru: da
Dan Dumitru: sunt la inceput
Anca Egipt: deci sunt interesati
Anca Egipt: si dupa ce ei accepta mai departe ce faci?
Dan Dumitru: inca nu a iesit nici un cantrat dar sunt sigur ca va veni si asta
Anca Egipt: ii pui in contact direct cu firma?
Dan Dumitru: firmele din romania imi ofera un comsion
Dan Dumitru: intre 1 si 5% din valoarea contractului
Anca Egipt: pai si tu cum stii ca ei au incheiat un contract?
Dan Dumitru: depinde de marimea lui
Dan Dumitru: ii cunosc pe patronii romani
Anca Egipt: nu il pot incheie pe la spatele tau, sa nu mai plateasca comision?
Dan Dumitru: nu sunt astfel
Dan Dumitru: sunt omeni corecti
Dan Dumitru: o sa-i intrb si asta
Dan Dumitru: daia zic sa discuti direct
Dan Dumitru: ca eventual sa faci totul pe hartie
Anca Egipt: pai cred ca am sa incerc , nu am nimic de pierdut
Anca Egipt: banuiesc.....
Dan Dumitru: exact
Anca Egipt: ok, voi incepe sa caut cateva firme
Dan Dumitru: uite iti dau adresa de contact
Anca Egipt: deci zici sa incep la capitolul agricultura?
Dan Dumitru: sa discuti mai intai in Ro
Dan Dumitru: pai firma ruris face utilaje agricole
Dan Dumitru: celelalte diverse
Dan Dumitru: cauti in functie de domeniu
Anca Egipt: ok, da-mi ce stii tu si apoi eu imi fac o idee
Dan Dumitru: sunt acolo in doc firmele
Dan Dumitru: astea de inceput
Dan Dumitru: daca merge treaba vor aparea si altele
Dan Dumitru: adipop@popservice.ro
Dan Dumitru: Pop Adrian
Dan Dumitru: ID mess: zalmoxa_adipop
Dan Dumitru: discuti mai multe cu dl Adrian cand il prinzi pe mess
Dan Dumitru: sau pe mail
Anca Egipt is typing a message.
Dan Dumitru: zalmoxa_adipop@yahoo.com
Dan Dumitru: si adresa asta
Dan Dumitru: biz.craiova@gmail.com
Dan Dumitru: uite Anca inca o adreasa a unui patron
Dan Dumitru: Catalin Zamfir
Dan Dumitru: mess: biz_craiova
Anca Egipt: mi le mai dai o data maine ca azi nu stiu ce am facut cu ele unde le-am salvat
Anca Egipt: acum nu am timp
Dan Dumitru: oki, nici o problema

Sat Apr 10, 2010

Dan Dumitru

Afaceri in Afghanistan
Dear Mr. Akbar Ahmadzai,
like I said in the previous e-mail, I am in contact with some romanian companies. They want to make business with afghan companies in different areas of activity. For the moment I have contact only with these romanian companies, but I hope in the near future I will have more conections. These companies maded me their representative here to intermediate their business and cordonate their activities when the business will start between romanian an afghan companies.

I will apreciate very much if you can help me to find afghan companies that are interested in this proposal. Also for the future in many others area of activity.

Respectfully,
Dan Dumitru
www.energielibera.net

--- On Sun, 4/11/10, afghanistan@pdtglobal.org <afghanistan> wrote:

From: afghanistan@pdtglobal.org <afghanistan>
Subject: RE: Contact update
Date: Sunday, April 11, 2010, 11:46 AM

Dear Dan Dumitru,

Thank you very much for contacting PDT Afghanistan. Peace Dividend Trust is
a non-profit organization dedicated to making peace and humanitarian
operations more efficient, effective and equitable, delivering a stronger
peace and a larger peace dividend. Its operations in Afghanistan help
Afghan businesses grow by working with international and national buyers
located in Afghanistan to increase local procurement and support the Afghan
private sector.

Please do not hesitate to contact me if you have any question.

Best Regards,
Akbar Ahmadzai

Original Message:
-----------------
From: DUMITRU DAN dan_dana2005@yahoo.com
Date: Fri, 9 Apr 2010 00:34:17 -0700 (PDT)
To: afghanistan@pdtglobal.org
Subject: Contact update

Dear Sir / Madam,

My name is Dan Dumitru and I am from Romania. I contact you with the
intention to find ways of cooperation with Romanian companies in any field
of activity. I know people who own various companies in Romania, in several
industries, the companies that are interested to expand their business and
collaborate with companies from your country. In turn these people have
links with many other companies in various fields of activity and they can
make links of collaboration in this way with them.
Â
Â
For the moment I have conections with some romanian companies. I work in
Afghanistan and they made me their representative. Now I try to make
conections between romanian and afghan companies. In time the field of
activities can be varios, in contruction also. I will try to find many
companies which are interested to do business here.

Â
Short presentation: S.C. RURIS IMPEX S.R.L is a Romanian farm equipment
producer, which covers the whole area of works necessary in
micro-agriculture. Our goal is to sustain the farmers with an entire range
of products and services, making their work easier and more efficient.
Starting 2006 we enlarged our array of equipment and we developed a network
of partners and service points which covers 95% of Romania's surface.
Â
Short presentation: POP SERVICE ELECTRONIC HQ is a limited liability
company with private capital founded in 1992. We started with research,
design and production of motor protection devices. We developed the product
range in 2002 bringing to seven the number of devices, their projects
related to motor protection, transformer protection, thermal protection,
monitoring of plant parameters with remote data transmission.
The Romanian company is representative of Bender Company which is the world
leader in production of equipment and integrated systems for safe operation
of electrical installations and equipment provider for the major system
integrators ABB, Siemens, AEG, Alcatel ...
BENDER products successfully address serious problems that may arise in the
sectors (areas) such as:
• Energy sector (manufacturing, mining, transportation);
• Extractive sector (mining, petroleum, offshore);
• The transport industry (railway signaling and transportation, subway,
trolley, shipping);
• Industrial buildings (heavy industry, light industry, office buildings,
large stores);
• Airports;
• Hospitals - for the industry group has BENDER solutions to protect
devices, operating staff and patients.

http://www.cab.ro/
Short presentation: My name is Catalin Zamfir, I have 33 years, married, 2
children. I live in Craiova, a city in southern Romania with 300.000
inhabitants. Since 1999 I create the company SC PREVIOUS PRODCOM SRL with
my wife. Now we have 2 stores in town and make distribution of supplies to
companies in the area. Turnover last year was 300,000 EUR. We have over 10
employees. We are interested in developing a partnership in Romania either
as a distributor for your products or even to help us make a factory in
Romania.
Â
Respectfully,
Dan Dumitru
www.energielibera.net

Sun Apr 11, 2010

Dan Dumitru

Anca Egipt
Dan Dumitru: Dan Dumitru: adipop@popservice.ro
Dan Dumitru: Pop Adrian
Dan Dumitru: ID mess: zalmoxa_adipop
Dan Dumitru: discuti mai multe cu dl Adrian cand il prinzi pe mess
Dan Dumitru: sau pe mail
Dan Dumitru: zalmoxa_adipop@yahoo.com
Dan Dumitru: si adresa asta
Dan Dumitru: biz.craiova@gmail.com
Dan Dumitru: uite Anca inca o adreasa a unui patron
Dan Dumitru: Catalin Zamfir
Dan Dumitru: mess: biz_craiova
Anca Egipt: mi le mai dai o data maine ca azi nu stiu ce am facut cu ele unde le-am salvat
Dan Dumitru: buna
Dan Dumitru: ziceai sa-ti dai din nou adresele
Anca Egipt: buna dan
Anca Egipt: scuze am fost putin ocupata ieri si azi
Anca Egipt: le salvez
Dan Dumitru: nici o problema
Anca Egipt: merci
Dan Dumitru: cu drag
Anca Egipt: maine am mai mult timp, in cazul in care nu plange prea tare micutul ca avem programat un vaccin
Dan Dumitru: uf
Dan Dumitru: sa ai grija cu el la vaccinuri, ce fel sunt'
Dan Dumitru: ai vazut ce chestii se spun de vaccinuri
Dan Dumitru: ma retarg ca e tarziu la mine
Dan Dumitru: tinem leagatura
Dan Dumitru: noapte buna '
Dan Dumitru: pa pa
Anca Egipt is typing a message.
Anca Egipt: noapte buna

Tue Apr 13, 2010

Dan Dumitru

Petre Savescu
Dan Dumitru: salut Petre
Dan Dumitru: ce mai faci?
Petre Savescu: salut
Petre Savescu: cautam poze cu cenusa, vulcanul activ + Katia
Petre Savescu: uita-te rogu-te, pe http://geology.com/articles/volcanic-ash.shtml
Petre Savescu: si pe altele de profil
Petre Savescu: vrea sa vada dl dr repede
Petre Savescu: am vorbit cu adi
Petre Savescu: te rog
Dan Dumitru: oki, incerc
Petre Savescu: stiu ca tu poti cauta in mai multe limbi
Dan Dumitru: netu meu e slab, dar ajut cu ce pot
Petre Savescu: ok
Dan Dumitru: http://metoffice.com/aviation/vaac/index.html
Petre Savescu: e vorba de KATLA
Dan Dumitru: http://scienceblips.dailyradar.com/story/nasa-langley-advanced-satellite-aviation-weather/
Dan Dumitru: http://earthobservatory.nasa.gov/NaturalHazards/view.php?id=43676
Dan Dumitru: http://news.nationalgeographic.com/news/2010/04/100415-volcanic-ash-cancels-flights-airports-airline-europe-iceland-volcano/
Dan Dumitru: http://www.realitatea.net/norul-de-cenusa-vulcanica-va-acoperi-intreaga-romanie_709449.html
Dan Dumitru: http://www.nasa.gov/topics/earth/features/iceland-volcano-plume.html
Dan Dumitru: http://www.nasa.gov/topics/earth/features/iceland-volcano-plume.html
Dan Dumitru: http://www.maplandia.com/sudan/kordufan/katla/
A problem occurred while transferring the file "726px-Volcanic_system_of_Iceland-Map-fr.svg.png". The transfer has been stopped.

Dan Dumitru: http://ava.jpl.nasa.gov/volcano.asp?vnum=1702-03=
Dan Dumitru: http://article.wn.com/view/2010/04/17/In_pictures_Satellite_images_of_Icelands_erupting_ Eyjafjalla/
Dan Dumitru: http://www.universetoday.com/2010/04/15/spectacular-footage-satellite-images-of-eyjafjallajokull-volcano-in-iceland/
Petre Savescu: m-ai spart Dane, nici n-apuc sa le citesc(vad) pe toate si alta...alta
Petre Savescu: super tare
Dan Dumitru: ma juta o buna prietena
Dan Dumitru: eu am net slab'
Dan Dumitru: cer si eu ajutor la cine poate
Dan Dumitru:
Petre Savescu: felicitari
Petre Savescu: si ptr prietenii tai
Petre Savescu: sunt super
Dan Dumitru: Adriana o cheama, are problema grave de sanatate insa e o fata de nota 10
Petre Savescu: ajut-o cu rugaciunea si gandurile bune
Petre Savescu: uite o s-o trec si eu in rugaciunile mele zilnice
Dan Dumitru: multuemesc
Dan Dumitru: ea a incercat sa gaseasca solutii
Dan Dumitru: ar fi una cu celulele stem dar nu a gasit ajutor mare inca'
Petre Savescu: cu multa placere
Petre Savescu: ce problema are?
Petre Savescu: daca poti sa-mi scrii
Dan Dumitru: va dau sa discutati direct cu ea?
Dan Dumitru: e deschisa
Petre Savescu: nu acum, te rog
Petre Savescu: si spune-mi tu, te rog
Petre Savescu: asa e mai frumos
Dan Dumitru: oki, uitasem
Dan Dumitru: obisnuita
Petre Savescu: poti sa-i dai adresele mele de e-mail si ii scriu/raspund bineinteles
Dan Dumitru: Adriana Enescu
Dan Dumitru: keep_hitting_23@yahoo.com
Petre Savescu: acum imi scriu mai multi si stii cum e adi...
Dan Dumitru: keep_hitting_23
Dan Dumitru: iID mess
Petre Savescu: la mine e normal spt2000ro
Petre Savescu: am vazut ca deja a intrat pe lista de prieteni
Petre Savescu: e ok
Petre Savescu: multam fain
Petre Savescu: e fain si site-ul tau
Petre Savescu: imi placwe mult
Dan Dumitru: sper sa gasim cumva posibilitati sa o ajutam
Dan Dumitru: e o fiinta f inteligenta
Dan Dumitru: multumesc
Petre Savescu: conteaza f mult inteligenta
Petre Savescu: daca vrea bunul Dumnezeu totul e posibil
Petre Savescu: eu zic sa-i spunem si lui adi sa-i scrie dr-lui LN
Dan Dumitru: asa cred si eu
Petre Savescu: are "alta intrare"
Dan Dumitru: dar nu baga in sac, trebuie sa facem si noi ceva
Petre Savescu: si ii mai scriem si noi
Petre Savescu: asa e
Petre Savescu: ii zicem si jennycai
Petre Savescu: ingerashii ei chiar m-au ajutat
Dan Dumitru: da, mai multi uniti mai multe forte
Dan Dumitru: cred
Dan Dumitru: eu cred in ei
Petre Savescu: e in lista noastra de prieteni
Dan Dumitru: multumesc
Petre Savescu: cu ajutor neconditionat cum frumos scriati voi
Dan Dumitru: nu e usor
Dan Dumitru: dar daca vrem se poate
Petre Savescu: cred ca Totul e posibil
Petre Savescu: fiecare cu ce stie
Petre Savescu: mai bine
Petre Savescu: daca merita
Dan Dumitru: da, uniti totul e posibil
Dan Dumitru: dar nu torul este permis
Petre Savescu: Sf Apostol Pavel...
Petre Savescu: spunea asta
Dan Dumitru: parca
Dan Dumitru: dar asa este
Petre Savescu: "Totul ne este ingaduit, dar nu totul ne este ed folos"
Dan Dumitru: si asa
Dan Dumitru: nu totul este permis cred ca s refera la faptul ca putem face rau din nestiinta, incostienta, etc
Petre Savescu: da, cred ca si la vicii
Petre Savescu:
Dan Dumitru: nimeni nu ne opreste sa fumam, bem, etc
Dan Dumitru: dar este bine?
Petre Savescu: asa e...
Petre Savescu: eu chiar ma gandesc sa fac o propunere dlui dr sa atacam niste alcaloizi din tutun, niste micotoxine din alimente, niste compusi care pot deteriora alte alimente...
Petre Savescu: dupa HIV, tumori, ...
Dan Dumitru: ar fi f bine
Dan Dumitru: dar viciile gasesc alte metode
Dan Dumitru: nu asta e calea
Dan Dumitru: omenii trebie sa-si trezeasca cosntiinta
Petre Savescu: este cel mai indicat
Petre Savescu: o constiinta treaza inseamna un evoluat
Dan Dumitru: Adriana Valeni: te intreaba de ce nu-i mai scrii
Dan Dumitru: te intreab pe tine
Dan Dumitru: prins cu altii,
Dan Dumitru: scuze Petre
Dan Dumitru: mai zi-mi situ cate ceva daca vrei
Petre Savescu: nu-i problema
Petre Savescu: ii scriam Adrianei
Dan Dumitru: da, e o fiinta deosebita
Petre Savescu: este ...super
Petre Savescu: imi place ca este ca un generator de buna dispozitie
Dan Dumitru: chiar ea in situaita ei
Dan Dumitru: altii ar fi fost deprimati
Dan Dumitru: si credema are sitatie grava
Petre Savescu: dar ce boala are?
Dan Dumitru: noi nea-m vazut de cateva ori
Petre Savescu: sau alta problema?
Dan Dumitru: intreab-a pe ea ca nu mai stiu denumirea
Dan Dumitru: alta
Petre Savescu: imi pare rau
Petre Savescu: mi-e putin...
Dan Dumitru: de la nastere, o probelma,o complicatie, o greseala madicala
Petre Savescu: nu pot acum
Petre Savescu: poate mai incolo
Petre Savescu: probleme cu inima?
Dan Dumitru: a plecat
Dan Dumitru: cred ca tia- placut de ea
Petre Savescu: da, mi-a placut, e deosebita
Petre Savescu: mi-a trimis si 2 poze
Dan Dumitru: este
Petre Savescu: daca vrei ti le inaintez
Dan Dumitru: am multe poze de la ea
Dan Dumitru: si cu ea
Petre Savescu: desi...cred ca s-au dus pe grup din pacate
Dan Dumitru:
Petre Savescu: acum s-a dus la culcare
Petre Savescu: era obosita
Petre Savescu: azi a fost cu tricicleta la cumparaturi
Dan Dumitru: da, eu vb mult cu ea
Dan Dumitru: zilnic aproape
Dan Dumitru: suntem f buni prieteni
Petre Savescu: mi-a zis...eu credeam ca-i prietena ta...
Petre Savescu: si ea mi-a zis ca are iubit, acolo, la Ploiesti
Dan Dumitru: nu
Dan Dumitru: este ceva platonic intre noi
Petre Savescu: e deosebita , intr-adevar
Petre Savescu: tu esti casatorit/
Petre Savescu: ?
Petre Savescu: scuze
Dan Dumitru: in acte nu
Dan Dumitru: nu enici o problema
Petre Savescu: dar stai in Afganistan?
Dan Dumitru: am o realtie de peste 11 ani
Dan Dumitru: aici daor cu munca
Petre Savescu: in ce domeniu lucrezi?
Petre Savescu: daca nu-s indiscret
Dan Dumitru: lucrez intr-un program de politie afghan
Dan Dumitru: pe parte de securitate
Petre Savescu: interesant, esti incadrat la noi ?
Dan Dumitru: nu securitate cum e la noi
Petre Savescu: te intrebam ptr ca poate reusim sa facem ceva impreuna...
Dan Dumitru: protectie mai exact
Petre Savescu: eu am lucrat pe chimie, pe chimie alimentara
Dan Dumitru: un fel de protectie vip
Dan Dumitru: a, sigur incercam
Petre Savescu: aha
Petre Savescu: interesant
Dan Dumitru: sa vedem ce putem
Petre Savescu: pai trebuie neaparat sa vedem ce puncte comune
Petre Savescu: eu sport n-am mai facut demult
Petre Savescu: decat de intretinere...
Petre Savescu: ca sa nu iau proportii
Dan Dumitru: eu sunt perseverent al asta
Petre Savescu: te cred...e si profesia
Petre Savescu: am facut si eu cativa ani
Dan Dumitru: oarecum
Dan Dumitru: nu suntem obligati dar...
Petre Savescu: cand eram ofiter de serviciu trebuia sa asiguram si protectia unor valori Otopeni-craiova...Platina
Petre Savescu: si atunci faceam full contact
Dan Dumitru: fain
Petre Savescu: si aveam si pistol ...si trageri...si mai multe
Dan Dumitru: da, stiu cum e
Dan Dumitru: aici sitemul e mai militarizat
Dan Dumitru: din cauza conditiilot
Petre Savescu: dar pe urma am vazut ca de fapt de multe ori pregatindu-ma in aceasta atrageam altceva si mai mult energii joase...
Petre Savescu: asta e mai bine probabil
Petre Savescu: dar trebuie sa ai mare grija
Petre Savescu: dar s-au mai linistit pe acolo?
Petre Savescu: asta-i bine
Dan Dumitru: aici un de sunt nu s-au mai intamplat ce ceva vreme mare lucru
Dan Dumitru: dar in alte zone....
Petre Savescu: am avut un coleg militar care a fost o buna perioada sef de stat major pe detasamentul de la Craiova
Petre Savescu: Simion Costel
Petre Savescu: nu stiu daca-l stii
Petre Savescu: lt col
Petre Savescu: in armata
Dan Dumitru: in tara am lucrat la firme private'nu am fost in sistem
Petre Savescu: acum s-a dus la Bucuresti e profesor la academia trupelor Terestre
Petre Savescu: poate ca-i mai bine asa
Dan Dumitru: da, e libertate mai mare
Petre Savescu: si ed unde esti de loc?
Dan Dumitru: Cocorastii Colt
Dan Dumitru: o comuna langa Ploiesti
Petre Savescu: si Costi (cel de care am scris) era mai mult anti... si de asta i-a cazut in dizgratie generealului palsoiu
Petre Savescu: eu m-am nascut la Sibiu si am venit cam pe la 3ani si 5 luni in Craiova
Petre Savescu: pe langa adriana?
Petre Savescu: ca mi-a scris ca e din Valenii de Munte
Dan Dumitru: e in alta directie
Dan Dumitru: ea e mai spre multe
Petre Savescu: zona e super frumoasa...
Dan Dumitru: eu mai spre Buc
Petre Savescu: eu iubesc enorm muntele
Dan Dumitru: si eu
Dan Dumitru: am umblat ani de zile pe bucegi
Petre Savescu: da, frumos
Petre Savescu: cand poti sa vii pe acasa
Dan Dumitru: acum pe 25 vin
Dan Dumitru: pana pe 18 mi
Dan Dumitru: mai
Dan Dumitru: vin si la Craiova cu siganta
Petre Savescu: poate ajungi si pe la Craiova si ne intalnim..
Petre Savescu: mi-ar place
Dan Dumitru: sigur
Dan Dumitru: si mie
Petre Savescu: eu acum sunt in Universitatea din Craiova
Petre Savescu: conf univ dr
Petre Savescu: adica predau la industrie alimentara
Dan Dumitru: da, frumos
Petre Savescu: iti scriu acestea ptr ca putem sa facem si prelucrare
Dan Dumitru: si pe mine ma preocupa 'hrana sanatoasa
Petre Savescu: produse alimentare
Dan Dumitru: ar fi bine
Petre Savescu: poate gasim pe vreunul cu bani care sa aiba incredere in tine si facem ceva pe ind alimentara
Petre Savescu: sau pe agric
Petre Savescu: cu cofinantare pe fonduri struct
Dan Dumitru: da, sper si eu
Petre Savescu: sau chiar pe energie libera
Dan Dumitru: orice solutie e binevenita
Petre Savescu: ca e tare ...si ed viitor
Dan Dumitru: este
Petre Savescu: tu ai caluti acolo?
Petre Savescu: am vazut poza ta
Petre Savescu: frumos cal
Dan Dumitru: poza mea
Dan Dumitru: calul unei cunostinte
Dan Dumitru: o sa avem si noi cai
Dan Dumitru: iubitei mele ii plac enorm
Dan Dumitru: si mie la fel
Dan Dumitru: e o iapa
Dan Dumitru: frisiana
Dan Dumitru: Ilona o cheama
Dan Dumitru: a fost campiona in Olanda
Petre Savescu: Frumos
Dan Dumitru: a iesti din 50 de cai alesi
Petre Savescu: Frumoasa iapa
Dan Dumitru: e o feblete
Petre Savescu: super
Dan Dumitru: eu am 191 cm
Petre Savescu: oho
Dan Dumitru: ea e mai inalta ca mine
Petre Savescu: eu 183
Petre Savescu: am vazut ...de asta am si scris oho
Dan Dumitru: da, o minune
Petre Savescu: ai facut lupte?
Dan Dumitru: peste 700 kg
Petre Savescu: super
Dan Dumitru: am factut 2 ani shorin ruy
Dan Dumitru: apoi 1 an si ceva box
Dan Dumitru: iar appi vreo 3, 4 aiki-do
Petre Savescu: e prima data cand aud de shorin ruy
Dan Dumitru: plus cativa ani am mers pe bicileta
Dan Dumitru: naveta plus drumetii
Petre Savescu: aiki-do mi-ar place sa fac
Petre Savescu: super sa folosesti energia adversarului
Dan Dumitru: da , eu vreau sa reiau cand ma intorc in tara de tot
Dan Dumitru: cea mai frumoasa arta martiala
Dan Dumitru: nonviolenta
Dan Dumitru: activa
Petre Savescu: ar fi bine daca ai relua...ptr tine
Dan Dumitru: aici nu am cum
Dan Dumitru: trag de fiare si alerg
Petre Savescu: eu am facut kung fu (scoala Toa) si taek wan-do
Petre Savescu: oho
Dan Dumitru: fain
Petre Savescu: eu mai fac doar intinderi si intretinere
Dan Dumitru: imi place sa fiu activ
Dan Dumitru: sa arat bine
Petre Savescu: e important
Dan Dumitru: exact, si pt sanatate
Petre Savescu: am vazut ca deja dl dr a inceput sa actioneze asupra vulc
Petre Savescu: imi trimisa si Adi
Petre Savescu: mai inainte
Petre Savescu: mi-a trimis dl dr un mesaj pe la 22.23 unde-mi scria ca va actiona -ca raspuns la mesajul meu (de fapt la ultima fraza)
Petre Savescu: era vorba de mesajul "Interesant interviul"- ti l-am trmis si tie
Dan Dumitru: super, fiecare decalsam diverse lucruri in alti oameni
Petre Savescu: dupa ce l-ati rugat tu si jennica i-am scris si eu sa-l rog
Petre Savescu: si i-a placut ultima fraza...si s-a hotarat...
Petre Savescu: In final, o rugaminte pentru dl dr Liviu N.:
stiu ca este un om deosebit de atent (si prudent) la tot ceea ce -l inconjoara, stiu ca stie ca un dezechilibru al mediului poate avea consecinte dezastruoase asupra vietii in general pe o perioada mai mare sau mai mica, stiu ca nu este ajutat (asa cum si-ar dori si mai ales asa cum ar trebui) dar il rog pe aceasta cale sa intervina in masura in care i s-a dat sa intervina in linistirea vulcanului si in modificarea traiectoriei si disiparea norului respectiv de cenusa... nu stiu cu ce am putea noi sa-l ajutam pe dl dr (poate sa cautam site-uri cu imagini din satelit unde apar date despre acest nor de cenusa)...
...daca temperatura la sol creste, directia vantului se poate schimba si in plus, norul poate cobora mult...daca coboara sub 2000
Petre Savescu: pot aparea ploile acide si contaminare (in nor fiind peste 60% SiO2 si multe metale grele...) daca se produc si alte fenomene simultan, accidente ecologice si ...nu mai continui...
Dan Dumitru: da, exact a fost ceva care a decalnsat o decizie
Petre Savescu: cred ca Dumnezeu...
Petre Savescu: acum scrie ca lucreaza mult la ridicarea norului
Dan Dumitru: super
Petre Savescu: cand vrea Domnul...
Dan Dumitru: asa e
Petre Savescu: probabil ca-i si dansul f obosit...si de asta...nu s-a hotarat mai devreme
Petre Savescu: plus ca e f greu pe afara printre straini...
Dan Dumitru: e posibil
Petre Savescu: fiecare le stie pe ale lui
Dan Dumitru: stiu cum e
Petre Savescu: nu trebuie sa-l judecam
Petre Savescu: sunt sigur ca are suflet bun
Petre Savescu: cred ca stii
Petre Savescu: ca am fost si eu pe afara...dar n-am stat asa de mult niciodata
Dan Dumitru: nici pe departe, de ce sa judecam?
Petre Savescu: e greu...
Dan Dumitru: sa ne vedem de noi in primul rand
Dan Dumitru: daia zic, stiu cum e pe afara
Petre Savescu: fiecare sis stie mai bine grijile si ...
Petre Savescu: ai fost in multe tari?
Dan Dumitru: cateva
Dan Dumitru: am lucrat in Franta, Iraq si Afghanistan
Petre Savescu: eu mai mult in cele germanice
Dan Dumitru: si de trecut am trecut prin multe
Petre Savescu: uite ce-mi trimisa nepotu-meu
Petre Savescu: http://www.youtube.com/results?search_query=Codul+lui+Oreste+-+12%2F09%2F2009+-+Taina+mostenirii+geto-dacice+01%2F11+&aq=f
Petre Savescu: zice ca sunt frumoase...luate pe rand
Petre Savescu: cred
Petre Savescu: e normal sa treci prin multe tari
Dan Dumitru: da, in unele am stat cetava zile in altele mai mult
Dan Dumitru: http://2012en.wordpress.com/2010/03/30/arata-ca-iti-pasa-denmark-is-a-big-shame/#comment-3370
Dan Dumitru: ce nemernici
Dan Dumitru: ca si cei din japonia cu delfinii
Petre Savescu: eu am semnat acolo cand am primit-o prima data
Dan Dumitru: mamiferele astea ne sunt superioare din anumite puncte de vedre
Dan Dumitru: au caapcitatea craniana mai mare decat a noastra raportat la organism
Dan Dumitru: si respiratia lor este voluntara
Petre Savescu: asa e...
Petre Savescu: suntem departe de a ne numi fiinte superioare
Petre Savescu: ele sunt fiinte inteligente
Dan Dumitru: sunt
Dan Dumitru: fiintele superiore se diferentiaza prin atitudine si actiuni
Petre Savescu: asa e...prin tot
Petre Savescu: prin iubire...cum scria Montesque "Numai Fiintele Superioare stiu sa Iubeasca cu Adevarat, celelalte iau Nevoia drept Sentiment"
D