Adrian Pop
26.10.2011, 00:08
Timpul poate sa fie luat ca aliat....
Asta daca nu-l ardem inutil....in actiuni sterile.
Si eu discut in exclusivitate cu cei cu care fac firme in care ei vor avea 99 %.
----- Original Message -----
From: Mariean Viorel Nicolae
To: adi pop
Sent: Monday, March 29, 2010 8:37 PM
Subject: Re: despre...
intru ceva mai rar cu toate ca am calculatorul in atelier
cu munca e mai greu caci are prostul obicei de a consuma mult timp
Īn data de 29 martie 2010, 15:32, adi pop <adipop> a scris:
Buna ziua,
Comunicam pe mess :
zalmoxa_adipop
Sau pe forum.
http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
Asta pana da DUMNEZEU sa ne intalnim.
Cele bune,
adi
To: adipop@popservice.ro
Sent: Monday, March 29, 2010 3:23 PM
Subject: despre...
Ma numesc Mariean , am niste probleme cu normalul si paranormalul plasate in timp mai indepartat decat doctrinele actuale .Cunosc pe cineva din Husi pe nume Vulpe Lucia pe care am intalnit-o la Unitech Bucuresti , si am regasit-o printre numele de pe forumul "Calea lui Zalmoxe" As dori sa reiau legatura cu persoana daca isi aduce aminte niste cursuri de vara de la Bucuresti unde cu nevinovata si placuta multumire taraneasca mai produceam cate o stare de disconfort intestinal domnlui Prof. Doctor Maruta (om erudit dar deloc inzestrat) Mi-ar placea sa vorbim si despre Zal dar asta nu se poate face prin internet , prin telefon sau intr-o carciuma oarecare .. adica ori bei o cana de vin in curte , ori nu bei nimic
Cu multumiri
Mariean Nicolae ,
taran roman de la Magura Buzaului
Asta daca nu-l ardem inutil....in actiuni sterile.
Si eu discut in exclusivitate cu cei cu care fac firme in care ei vor avea 99 %.
To: adi pop
Sent: Monday, March 29, 2010 8:37 PM
Subject: Re: despre...
intru ceva mai rar cu toate ca am calculatorul in atelier
cu munca e mai greu caci are prostul obicei de a consuma mult timp
Īn data de 29 martie 2010, 15:32, adi pop <adipop> a scris:
Buna ziua,
Comunicam pe mess :
zalmoxa_adipop
Sau pe forum.
http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
Asta pana da DUMNEZEU sa ne intalnim.
Cele bune,
adi
To: adipop@popservice.ro
Sent: Monday, March 29, 2010 3:23 PM
Subject: despre...
Ma numesc Mariean , am niste probleme cu normalul si paranormalul plasate in timp mai indepartat decat doctrinele actuale .Cunosc pe cineva din Husi pe nume Vulpe Lucia pe care am intalnit-o la Unitech Bucuresti , si am regasit-o printre numele de pe forumul "Calea lui Zalmoxe" As dori sa reiau legatura cu persoana daca isi aduce aminte niste cursuri de vara de la Bucuresti unde cu nevinovata si placuta multumire taraneasca mai produceam cate o stare de disconfort intestinal domnlui Prof. Doctor Maruta (om erudit dar deloc inzestrat) Mi-ar placea sa vorbim si despre Zal dar asta nu se poate face prin internet , prin telefon sau intr-o carciuma oarecare .. adica ori bei o cana de vin in curte , ori nu bei nimic
Cu multumiri
Mariean Nicolae ,
taran roman de la Magura Buzaului