PDA

Arată versiune întreagă : Ganditorii Romani !

Adrian Pop
25.10.2011, 23:49
Ganditorii Romani !
----- Original Message -----
From: adi pop
To: Liviu NUTEANU ; LiviusN@mail.com ; Oana Garceag ; Hopartean Corneliu ; nicolaenacioiu@yahoo.com ; Mariana Ene ; dungureanu@rdscv.ro ; Vlad Teodorescu ; catalin_ruris@yahoo.com ; eu_sunt9910@yahoo.com ; revansa1@yahoo.com ; Godeanu Emil ; apatrutz@yahoo.com ; Petre Savescu ; sanda romosan ; adrian popa ; naidin cornel ; Bogdan Stanoiu ; Radu_necea@yahoo.com ; D.nul Adi Pop ; enciudoru@yahoo.com ; bussinespartener@yahoo.com ; Jenny Thesweet ; vovan323@yahoo.fr ; roxana.margineanu@gmail.com ; lucian.pricina@mmediu.ro ; alinaileanapopescu@gmail.com ; gelu_stefanescu@yahoo.com ; ipiturescu@yahoo.com ; Ioana Alex ; scoalaignat@yahoo.com ; mihaelahq@yahoo.com ; Florin Mihai Fluturel ; officergc@rdscv.ro ; officergc_rgc@yahoo.com ; bender ; Dana Anitescu ; gigeapetre@yahoo.com ; Adrian Pintea ; ancutzza_coolgirl@yahoo.com ; Pavel madalina ; Dana05tomescu@yahoo.co.uk ; Danae05tomescu@k.ro ; Irinelpopa_2005@yahoo.com ; Florentinabalasa76@yahoo.com ; minifilip@yahoo.com ; anamaria_oancea@yahoo.com ; avramoiu.ioan@yahoo.com ; ankmrg@yahoo.com ; elena_mardale@yahoo.com ; mcclau13@yahoo.com ; andreea2uta@yahoo.com ; jianu_mihail@yahoo.com ; nutaele@yahoo.com ; julia.stancu@yahoo.com ; dia_seg@yahoo.com ; tony74mst@yahoo.com ; rena_banescu@yahoo.com ; rujangheorghe@yahoo.com ; gabivelica@yahoo.com ; inash65@yahoo.com ; gabriela_hgm@yahoo.com ; babolea_oana_bianca@yahoo.com ; giuca_mihaela@yahoo.com ; ionica_ramona@yahoo.com ; gabriel_anghel@yahoo.com ; denisa_deny@yahoo.com ; vio33viorica@yahoo.com ; oana.preoteasa@yahoo.com ; raoul31roro@yahoo.com ; mia77dor@yahoo.com ; Serbu_mirela@yahoo.com ; pascueugenia@yahoo.com ; brainstorming71@yahoo.com ; adrianarotaru@yahoo.com ; corneliunovac@yahoo.com ; preotesescu gabriel ; Gabriel Vladut ; Dorin NUTEANU ; doinap ; research@popservice.ro ; flori@popservice.ro ; Jean Mugurel Petrescu ; laura.olteanu@ipacv.ro ; gabriela.canureci@ipacv.ro ; mironovalexandru@gmail.com ; cdonoaica@yahoo.com ; Eugen Pavel ; florin@complexity.ro ; Lucian Iordanescu ; eugen sbora ; dan slavila ; sabin gutan ; Cristina Stroe ; Cornul Abundentei ; Virgiliu Stroescu ; GOIA ELENA ; rrcvest@ispt.ro ; Parvuloiu Constantin ; danmirahorian@yahoo.com ; herrilmar vonbartosh ; rpopa@pdx.edu ; sarbatoare@hotmail.com
Sent: Saturday, April 10, 2010 8:16 AM
Subject: A venit Timpul sa ne prezentam cu totii !

A venit Timpul sa ne prezentam. Sa pregatim terenul pentru a fi cunoscuti in LUME. Ca si realizarile Domnului doctor Liviu Nuteanu. Este un inceput extrem de important. O sa demonstram cu totii ca se poate....

O sa va rog pe toti din echipa de lucru din Craiova ( nucleul ) si pe toti cei care doresc sa faca parte din grupul nostru, atat din tara cat si din strainatate, sa trimita un link cu CV la care sa adauge realizarile pe are le are si mai ales ce-si doreste sa exploreze. Cred ca si o poza este util sa avem, de la fiecare.

Toti cei care ni se vor alatura de-acum incolo, vor fi rugati sa faca acelasi lucru. Asa este logic. Sistemul acesta NOU ne va arata ce sa facem. Este simplu ....daca suntem atenti si comunicam eficient cu el. Sper ca noii veniti invata si ei sa fie deschisi in comunicare si sa se implice la propriu, serios. Conduita Frumoasa a grupuplui ii va ajuta in acest sens.

Acum suntem putini, dar extrapolata aceasta initiativa la nivel de tara si de ce nu, peste tot in lume, devenim o forta serioasa.

Propun ca nucleului de cercetatori de la Craiova sa-i spunem cumva, sa-i dam un nume....denumire ce se va pastra in Timp.

" Ganditorii Romani " - asa propun.

Va rog sa veniti si cu alte idei pentru acest nume, pe care le vom analiza cu totii si... hotaram. Nici n-as dori sa facem o organizatie cu statut, cu limitari de tot felul...cu secrete sau prostii de acest gen, sau sa formam o secta sau ceva de genul acesta....Daca tot o gandim, s-o gandim serios. Cei care doresc sa vina alaturi de noi, sunt bineveniti si...ne vom apuca imediat de lucru. Simplu. Eficient. O sa fim foarte pragmatici, pentru ca avem nevoie de bani. De foarte multi bani. Necesari reconstructiei tarii.

Daca este inteles conceptul de MUNCA CINSTITA si sunt analizate profund consecintele acesteia, reconstructia economica a tarii de care tot spun spun, are la BAZA, Moralitatea. Altfel ce ( re )construim ?

Ideile care nu sunt puse in practica, nu au cine stie ce valoare. Am ramane filosofi de doi bani....Daca nu armonizam Spiritul cu Materia, esuam imediat. In ceea ce ma priveste, nu-mi permit asa ceva. Nu am Timp de nimicuri. Sunt disponibil, din necesitate, dar nu oricum....

Fiecare este liber sa faca ce vrea, cum vrea, cand vrea, de unde vrea.

Sunt sigur ca Omenia si Bunul Simt al fiecaruia dintre noi, ne va calauzi pasii. Invatam unii de la altii sa traim cu totii Frumos, Sanatos si decent.

O sa va rog sa intelegeti importanta comunicarii in mod public. Chiar daca se intelege mai greu acest concept acum, in Timp sunt sigur ca-mi veti da dreptate, observand atent realizarile acestui grup de ganditori Romani.

Asta inseamna siguranta....Analizati profund ceea ce scriu aici.

Multumesc pentru intelegere !

adi