Adrian Pop
25.10.2011, 23:31
Biolaser tumoral si viral, de la distanta.
Show Recent Messages (F3)
Pop Adrian: ce faci Mosule ?
Pop Adrian: imi facu o vizita la firma Domnul Emil Godeanu.
patrut andrei: Nu ma innebuni !...
patrut andrei: Si... ce impresie ti-a facut ?
Pop Adrian: minunata
Pop Adrian: om de treaba
Pop Adrian: Sambata ma duc sa vedem laboratorul lui si-i spusai ca poate cumparam noi diferenta de aparatura de care avem nevoie
patrut andrei: are entuziasmul de altadata...
Pop Adrian: avem numitor comun, pe Domnul Stamate
patrut andrei: Da ?
Pop Adrian: A fost unul din etaloanele de bunatate si de blandete ale Vietii lui
patrut andrei: Ce, a lucrat cu Stamate ?
Pop Adrian: da
patrut andrei: Daa?
Pop Adrian: si eu am fost baiatul Domnului Stamate
patrut andrei: Extraordinar !
Pop Adrian: extraordinar, sa stii.
Pop Adrian: Om de treaba, deschis si cu minte limpede.
patrut andrei: Il cunosc pe Emil de o caruta de ani. Ne-am ajutat reciproc intr-o multime de situatii...
patrut andrei: I-ai spus ca ma cunosti ?
Pop Adrian: nu, dar o sa-i fac o vizita cu Petre si cu Naidin, Sambata
Pop Adrian: trebuia sa vina si Corneliu
Pop Adrian: vino si tu
patrut andrei: Nu pot ajunge, ca am treaba multa la acest sfarsit de saptamana.
Pop Adrian: inteleg
Pop Adrian: imi spuse ca avem si laborant serios, dar i-am spus ca doresc sa discut cu el
Pop Adrian: sa vad ce si cum. Sa nu se supere dar .....doresc sa fie totul impecabil.
patrut andrei: Poate relansati, prin acest proiect, afacerea lui Emil. A bagat o multime de bani in ea si multa speranta !
Pop Adrian: cica, poate sa distrugem si SIDA cu ce dotari are el
Pop Adrian: azinoapte n-am dormit, gandindu-ma la ce doreau rusii sa lucrez la Moscova
Pop Adrian: Biolasere
patrut andrei: Da, la el se afla unul dintre cele mai inovative echipamente la ora actuala in lume: un aparat de tratament prin biorezonanta !
Pop Adrian: si mi-a trecut prin cap sa ne apucam sa facem biolasere de la distanta, tumorale si virale.
Pop Adrian: ce zici ?
patrut andrei: Fii, te rog, mai explicit.
Pop Adrian: imi spuse ca sotia lui este doctor oftalmolog f bun. Om, ce sa mai...si ca ar fi bine sa se ocupe Doamna dr. de mine.
patrut andrei: Un fel de biolaser, utilizand energia psi ?
Pop Adrian: a citit tot ce i-am dat din discutiile cu Domnul dr. Nuteanu
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: Biolaser tumoral si viral, de la distanta...
patrut andrei: O tinerica foarte de treaba.
Pop Adrian: nu intelegi ca asta doreau rusii facem la Moscova...
Pop Adrian: au stat aia la mine o saptamana....
Pop Adrian: am inteles.....
patrut andrei: Da, domnule, inteleg. Stai, ca o sa mai discut cu cineva aspectul asta al problemei.
Pop Adrian: Dragos Ungureanu i-a spus de mine.....
Pop Adrian: de multi multi ani
patrut andrei: Cui ? Lui Emil ?
Pop Adrian: DA. Imi spuse ca Doamna Godeanu cunoste un calugar de la o Manastire, care reuseste de la distanta sa distruga tumori.
Pop Adrian: Ii spusai ca am facut de nu stii cate ori asta...si i-am spus si Domnului dr. Nuteanu. Daca afla din alta parte, ce-i spuneam ? Mi-erea nu stiu cum sa nu-i spun asta, mai ales ca au venit la mine, zeci, sute de oameni cu probleme de sanatate...care s-au facut sanatosi dupa ce discutam cu ei.
patrut andrei: Si eu i-am zis, de vreo doua ori, ca m-am justificat ca nu am timp sa ma intalnesc cu el, pentru ca veneam la tine. Dar fara amanunte...
Pop Adrian: Dragos coordona un sistem paranormal.
Pop Adrian: si am fost rugat eu sa ma ocup, nu ti-am spus ?
Pop Adrian: mai ales cand au napadit smecherii de rusi peste noi cu asa ceva.
Pop Adrian: aia ma chemau la Moscova la cel mai mare institut de paranormali din Rusia
Pop Adrian: aha
Pop Adrian: Si fi atent Mosule...
Pop Adrian: cand il vazui pe Emil, parca a fost o revedere. Incredibil...ASA CUM A FOST CU VLAD la prima intalnire la Bucuresti. Dragos m-a dus la el acasa.
Pop Adrian: IDENTIC
Pop Adrian: II SI SPUSAI ASTA lui Emil. Avem legaturi pe alta parte....
Show Recent Messages (F3)
Pop Adrian: ce faci Mosule ?
Pop Adrian: imi facu o vizita la firma Domnul Emil Godeanu.
patrut andrei: Nu ma innebuni !...
patrut andrei: Si... ce impresie ti-a facut ?
Pop Adrian: minunata
Pop Adrian: om de treaba
Pop Adrian: Sambata ma duc sa vedem laboratorul lui si-i spusai ca poate cumparam noi diferenta de aparatura de care avem nevoie
patrut andrei: are entuziasmul de altadata...
Pop Adrian: avem numitor comun, pe Domnul Stamate
patrut andrei: Da ?
Pop Adrian: A fost unul din etaloanele de bunatate si de blandete ale Vietii lui
patrut andrei: Ce, a lucrat cu Stamate ?
patrut andrei: Daa?
Pop Adrian: si eu am fost baiatul Domnului Stamate
patrut andrei: Extraordinar !
Pop Adrian: extraordinar, sa stii.
Pop Adrian: Om de treaba, deschis si cu minte limpede.
patrut andrei: Il cunosc pe Emil de o caruta de ani. Ne-am ajutat reciproc intr-o multime de situatii...
patrut andrei: I-ai spus ca ma cunosti ?
Pop Adrian: nu, dar o sa-i fac o vizita cu Petre si cu Naidin, Sambata
Pop Adrian: trebuia sa vina si Corneliu
Pop Adrian: vino si tu
patrut andrei: Nu pot ajunge, ca am treaba multa la acest sfarsit de saptamana.
Pop Adrian: inteleg
Pop Adrian: imi spuse ca avem si laborant serios, dar i-am spus ca doresc sa discut cu el
Pop Adrian: sa vad ce si cum. Sa nu se supere dar .....doresc sa fie totul impecabil.
patrut andrei: Poate relansati, prin acest proiect, afacerea lui Emil. A bagat o multime de bani in ea si multa speranta !
Pop Adrian: cica, poate sa distrugem si SIDA cu ce dotari are el
Pop Adrian: azinoapte n-am dormit, gandindu-ma la ce doreau rusii sa lucrez la Moscova
Pop Adrian: Biolasere
patrut andrei: Da, la el se afla unul dintre cele mai inovative echipamente la ora actuala in lume: un aparat de tratament prin biorezonanta !
Pop Adrian: si mi-a trecut prin cap sa ne apucam sa facem biolasere de la distanta, tumorale si virale.
Pop Adrian: ce zici ?
patrut andrei: Fii, te rog, mai explicit.
Pop Adrian: imi spuse ca sotia lui este doctor oftalmolog f bun. Om, ce sa mai...si ca ar fi bine sa se ocupe Doamna dr. de mine.
patrut andrei: Un fel de biolaser, utilizand energia psi ?
Pop Adrian: a citit tot ce i-am dat din discutiile cu Domnul dr. Nuteanu
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: Biolaser tumoral si viral, de la distanta...
patrut andrei: O tinerica foarte de treaba.
Pop Adrian: nu intelegi ca asta doreau rusii facem la Moscova...
Pop Adrian: au stat aia la mine o saptamana....
Pop Adrian: am inteles.....
patrut andrei: Da, domnule, inteleg. Stai, ca o sa mai discut cu cineva aspectul asta al problemei.
Pop Adrian: Dragos Ungureanu i-a spus de mine.....
Pop Adrian: de multi multi ani
patrut andrei: Cui ? Lui Emil ?
Pop Adrian: DA. Imi spuse ca Doamna Godeanu cunoste un calugar de la o Manastire, care reuseste de la distanta sa distruga tumori.
Pop Adrian: Ii spusai ca am facut de nu stii cate ori asta...si i-am spus si Domnului dr. Nuteanu. Daca afla din alta parte, ce-i spuneam ? Mi-erea nu stiu cum sa nu-i spun asta, mai ales ca au venit la mine, zeci, sute de oameni cu probleme de sanatate...care s-au facut sanatosi dupa ce discutam cu ei.
patrut andrei: Si eu i-am zis, de vreo doua ori, ca m-am justificat ca nu am timp sa ma intalnesc cu el, pentru ca veneam la tine. Dar fara amanunte...
Pop Adrian: Dragos coordona un sistem paranormal.
Pop Adrian: si am fost rugat eu sa ma ocup, nu ti-am spus ?
Pop Adrian: mai ales cand au napadit smecherii de rusi peste noi cu asa ceva.
Pop Adrian: aia ma chemau la Moscova la cel mai mare institut de paranormali din Rusia
Pop Adrian: aha
Pop Adrian: Si fi atent Mosule...
Pop Adrian: cand il vazui pe Emil, parca a fost o revedere. Incredibil...ASA CUM A FOST CU VLAD la prima intalnire la Bucuresti. Dragos m-a dus la el acasa.
Pop Adrian: IDENTIC
Pop Adrian: II SI SPUSAI ASTA lui Emil. Avem legaturi pe alta parte....