PDA

Arată versiune întreagă : Cautari....

Adrian Pop
25.10.2011, 23:13
Cautari....
Show Recent Messages (F3)

patrut andrei is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.

Pop Adrian: Buna
patrut andrei: Nici nu am apucat bine sa dau drumul la cqalculator, ca ai si aparut !...
Pop Adrian: eu...
Pop Adrian: tot timpul sunt pe metereze
patrut andrei: Toata admiratia !
Pop Adrian: du-te baaa
Pop Adrian: Sarut mana prietene.

Cornele, ti-am spus acum cateva luni ca m-am apucat de ceva serios, asa cum ai lucrat defapt tu tot timpul....
----- Original Message -----
From: naidin cornel
To: adipop@popservice.ro
Sent: Tuesday, March 02, 2010 8:57 AM
Subject: multumire

Salut Adi.
Am citit cu mare atentie tot ce mi-ai trimis.
Cred ca as putea sa lucrez cu voi in doua directii:
-experientele dr. Nuteanu;
-institutul de ecologie aplicata Marioara Godeanu.

Pop Adrian: cu Cornel am fost prin pesteri. cu el am fost cand mi-am rupt clavicula si-am cazut in capul lui.
patrut andrei: Este craiovean ?
Pop Adrian: Pe Petre Savescu il cunosc bine si cred ca ne-am completa in studierea modificarilor realizate in urma tratamentelor bio si bineinteles a caracteristicilor nutritionale si sau fiziologice ale unor preparate naturiste si/sau naturale. pe de alta parte de anul acesta vreau sa reiau studiile asupra soiei si sa finalizez cercetarile cu brevetarea si producerea de soiuri de soia cu caracteristici nutritionale benefice.
Cu doamna Godeanu am discutat la telefon acum vreo 10 zile si ne-am dat o intalnire prin aprilie la bucuresti. Din pacate dansa a facut o operatie si este in refacere...
repet sunt alaturi de tine si astept propuneri concrete de colaborare..
Numai bine.
Cornel Naidin
Pop Adrian: da ma
Pop Adrian: Stiu ca te cunosti cu Petre.
Amandoi sunteti inzestrati de natura cu capacitati aparte. Am incredere in amandoi, cunoscandu-ne de multi, multi ani.

Si-asa vreau sa mergem sa cautam ceva prin Muntii aia unde era sa ramanem pe-acolo, prin Pestera de la Valea de Pesti, cand am cazut in capul tau si mi-am rupt clavicula. Este un camp energetic aparte in acele locuri. O sa amergem spre Herculane....Iti povestesc eu ce-am gasit pe-acolo acum 2 ierni.

Acum am venit de la Camkera de Comert si Industrie.
Pop Adrian: acolo, prin Pestera de la Valea de Pesti, cand am cazut in capul tau si mi-am rupt clavicula. Este un camp energetic aparte in acele locuri. O sa amergem spre Herculane....Iti povestesc eu ce-am gasit pe-acolo acum 2 ierni.

Stiu ca ai capacitatea de-a carta orice pestera de la distanta.
BUZZ!!!
Pop Adrian: ba, tu-ti dai seama ce adunam aici ?
Pop Adrian: Mo Patrut ?
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=124&sid=f39ab40eea6c88a15b9b505dd7393f6d
Pop Adrian: Mos patrut, ai citit ce-am scris aseara si azidimineata de la 4
patrut andrei: Tinere, cum il chema pe nepotul domnei Godeanu de la Craiova ?
patrut andrei: Cumva Emil GODEANU ?
BUZZ!!!
Pop Adrian: Poate mergem impreuna la Doamna Godeanu, ca si Corneliu i-a promis ca merge la Bucuresti la Domnia sa. Vreau s-o cunosc personal.

Nu ai vrea sa facem amandoi un institut de cercetare in domeniul studiilor facute de tine ? Stiu ca ai avut rezultate deosebite la plante, mai ales ca ai facut studii folosind forte PSI. Mi-ai adus la firma o gramada de poze....

Si daca n-am terminat-o acolo in pestera aia , eu zic sa-l facem acest institut amandoi.
Te gandesti tu la numele lui.

Pop Adrian: da
Pop Adrian: am discutat si aidimineata cu sotia lui
patrut andrei: Citesc acum ce ai scris aseara si azi-noapte...
patrut andrei: Cu sotia cui ?
Pop Adrian: esti buun amagitorule de broscute...
Pop Adrian: a lyu Emil
Pop Adrian: el pleca la Calafat ca si- dat drummul la o alta Clinica acolo.
patrut andrei: Pai, ce treaba ai cu... sotia lui ?
patrut andrei: Unde are clinica ? In spate la piata mare ?
Pop Adrian: Stiu ca te cunosti cu Petre.
Amandoi sunteti inzestrati de natura cu capacitati aparte. Amandoi sunteti Doctori in cercetare. Am incredere in amandoi, cunoscandu-ne de multi, multi ani.
Pop Adrian: am auzit
Pop Adrian: am mai discutat odata cu el dar mi s-a parut f rece
Pop Adrian: acum, era altfel
Pop Adrian: a discutat Dragos cu el....si i-o fi spus sa nu traga concluzii fara sa stie....
patrut andrei: Mai, eu ma cunosc de multi ani cu unul Emil Godeanu, suntem prieteni, are laboratoare si mo clinica privata in Craiova.
Pop Adrian:

liviusn appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to liviusn's mobile device.
Send an SMS Message (Ctrl+T)

liviusn: Buna Ziua.
liviusn: Sunt la spital.
Pop Adrian: Buna ziua
Pop Adrian: inteleg
Pop Adrian: discut cu un alt cerctator doctor acum
Pop Adrian: cel cu care mergeam prin pesteri
liviusn: Mi s-a pus in vedere sa nu pomenesc de bioenergie sau PSI la Londra.
Pop Adrian: are capacitata sa carteze de la distanta de sute de metri, o pestera intreaga
Pop Adrian: inteleg.
liviusn: Altfel trebuie sa plec de aici.
Pop Adrian: este vorba de reactia sistemului
Pop Adrian: inteleg
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: nu pomenim.
Pop Adrian: am fost la Camera de comert si mi s-a spus cum putem sa facem firma noastra
Pop Ad
patrut andrei: Tinere, tot nu-mi mi-ai spus cum il cheama pe nepotul domnei Godeanu...
Pop Adrian: liviusn: Luam legătura după amiaza.
Pop Adrian: asa i s-a intampla unei dotor Janine Fontaine din Paris.
liviusn: Cu bine. La revedere.
Pop Adrian: dupa ce-a fost in Filipine, de cateva ori, sa-i vada pe aia care faceau operatii cu mana....
Pop Adrian: sa nu fiti trist
Pop Adrian: ca m-am gandit la ceva dimineata
Pop Adrian: facem laboratorul, sa aiba posibilitata
Pop Adrian: sa si inregistreze cum dispar celulele maligne...dupa care chemam un post de televiziune...
Pop Adrian: si cu el incheiam contractul sa difuzeze in toata lumea , numai prin el
Pop Adrian: si nu cerem bani, ci cota part din vanzarile filmelor vandute la celelalte televiziuni nale lumii...
Pop Adrian: gasim noi soultii.
Pop Adrian: dar, eu zic,s a mergem mai dparte cu ce-am inceput. Sa facem treaba cu pozele
Pop Adrian: Pop Adrian: ca m-am gandit la ceva dimineata
Pop Adrian: facem laboratorul, sa aiba posibilitata
Pop Adrian: sa si inregistreze cum dispar celulele maligne...dupa care chemam un post de televiziune...
Pop Adrian: si cu el incheiam contractul sa difuzeze in toata lumea , numai prin el
Pop Adrian: si nu cerem bani, ci cota part din vanzarile filmelor vandute la celelalte televiziuni nale lumii...
Pop Adrian: gasim noi soultii.
Pop Adrian: dar, eu zic,s a mergem mai dparte cu ce-am inceput. Sa facem treaba cu pozele si filmele de care am discutat de 2 zile
Pop Adrian: in paralel cu filmul de la Londra
BUZZ!!!
Pop Adrian: vezi tataie reacti ?
Pop Adrian: reactie
Pop Adrian: mrgem mai dparte
patrut andrei: Vad, tinere !... Sa-i dam bataie. Ieri am luat legatura la Cantacuzino, cu sefa laboratorului de imunologie, in legatura cu problema noastra. Sunt cam reticenti.
Pop Adrian: normal
Pop Adrian: incerc cu Emil Godanu
Pop Adrian: ca este inginer ca noi
Pop Adrian: si nu este inhibat ca nu se poate
Pop Adrian: nu stii ce greu spargi un nod gordian
patrut andrei: Il cunosc foarte bine pe Emil. Trebuie sa muncesti un pic sa-l convingi... Este un tip cu picioarele pe pamant.
Pop Adrian: baaa. a fost extraordinar de edeschis....
Pop Adrian: ii dadui azidimineata dacat catva randuri...din ce-am scris
Pop Adrian: oricum , fac labotratorul la mine la firma. ca verau sa pregatim si tineri
Pop Adrian: Pop Adrian: baaa. a fost extraordinar de edeschis....
Pop Adrian: ii dadui azidimineata dacat catva randuri...din ce-am scris
Pop Adrian: oricum , fac labotratorul la mine la firma. ca verau sa pregatim si tineri
Zamfir Catalin: mergeti cu mine la doamna cu probleme..?
Pop Adrian: inlocuieste la S 99
Zamfir Catalin: ok
Pop Adrian: acum cateva minute Florin zisa ca Nicoletei, dupa 2 operatii de cancer si cateva serii de citostatice....
Pop Adrian: de care m-am ocupat ori de cate ori ne intalneam, aduandu-i energiile imprastiate, ii spusera doctorii ca nu mai are prob;eme. mai verifica si maine...si gata...este sanatoasa.
Pop Adrian: Pop Adrian: dar, eu zic,s a mergem mai dparte cu ce-am inceput. Sa facem treaba cu pozele si filmele de care am discutat de 2 zile
Pop Adrian: in paralel cu filmul de la Londra
Pop Adrian: Imi pare rau, dar asta o sa ne mobilizeze si mai mult.
Pop Adrian: Sucecs in tot ce faceti.
patrut andrei: Daca tot ai discutat cu Emil, eu iti propun sa facem laboratorul la el. Are toate amenajarile si avizele si, ce este foarte important, o mare parte din dotari. Nu stiu daca are dotari complete si pe bacteriologie si microbiologie.
Pop Adrian: Ok. dar, sa nu depind de ifose
Pop Adrian: de prostie, de-aia zic
Pop Adrian: de obicei, mi-am facut eu singur
Pop Adrian: daca este deschis si de inscrie pe forum, cu tioate ca mi-a zis ca putems a punem orice pe forum,s ainvete Tinerii...ok
Pop Adrian: atunci este bine
Pop Adrian: Zamfir Catalin: ok
Pop Adrian: acum cateva minute Florin zisa ca Nicoletei, dupa 2 operatii de cancer si cateva serii de citostatice....
Pop Adrian: de care m-am ocupat ori de cate ori ne intalneam, aduandu-i energiile imprastiate, ii spusera doctorii ca nu mai are prob;eme. mai verifica si maine...si gata...este sanatoasa.
Pop Adrian: fusai loa camera de comert
Pop Adrian: ne trebuie un adminsitrator la fiecare firma
Pop Adrian: ICSF -Dr ...se va numi firma....ca sa punem numele institutului ulterior
patrut andrei: El nu prea le are cu... internetul si cu forumurile. Si, cel mai important, nu este un caracter cu...fumuri ! Este un tip extraordinar de loial si corect.
Pop Adrian: m-as bucura
Pop Adrian: Pop Adrian: ne trebuie un adminsitrator la fiecare firma
Pop Adrian: ICSF -Dr ...se va numi firma....ca sa punem numele institutului ulteriir
Zamfir Catalin: da
Zamfir Catalin: de obicei se pune unul din actionari
Zamfir Catalin: cel ce are majoritatea
Zamfir Catalin: asta pana gasim pe altcineva capabil..
Pop Adrian: nu ba..mai ales daca sunt in strainatate
Pop Adrian: astelalte, dar....
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=122
patrut andrei: Auzi, ca sa se simplifice lucrurile, si in spiritul celor initiate de tine, sugerez sa se abordeze si ideea de a se pune un administrator o persoana juridica, adica acea firma prin care sa se administreze toate celelalte firme din sistem, ca sa se evite incurcaturile generate de lipsa de experienta.
Pop Adrian: esti destept
Pop Adrian: sarut mana
Pop Adrian: esti bun
Pop Adrian: fi atent,s a nu dau de acte ca am luat-o...nu le sufar
Pop Adrian: Bineinteles ca o ajutam pe Doamna Godanu, bininteles ca ajutam pe Domnul dr. Nutescu si alti cercetatori. De-aia sunt eu garant moral, ca doresc sa fim deschisi si oameni de treaba unii cu altii. Cum am putea sa fim altfel, daca asa ne este caracterul.
Eu ma retrag din orice firma astfel infiintata, in care oamenii sunt inchisi, secretosi, rau voitori...De ce sa ma amestec.....

Ca sa nu sa nu spun Cornele, ca fiecare dintre voi, aveti DREPTUL sa faceti ce firmke vreti cu cine vreti, cand vreti, cum este normal.

Eu voi face de acum incolo, numai asa cum am gandit acum.

Rugamintea mea este sa vezi ce inseamna Sistemul Mosu S 99.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=122
Pop Adrian: Mos Patrut sa faca asta
Pop Adrian: daca vrei, pe langa altele. ca nu ma pricep
patrut andrei: Auzi, mai lasa chestia cu flatarile, nu-mi trebuie. Nu asa am discutat noi ca va functiona cel mai bine sistemul ? Cei care au idei sa se ocupe cu imlementarea lor iar problemele finaciar-contabile si de administrare, care consuma foarte multe resurse si energii la orice antreprenor si, in general, la orice persoana juridica, sa fie preluate de acea firma specializata in contabilitate si administrare.
Pop Adrian: ba da, dar am uitat
Pop Adrian: si nu ma pricep
Pop Adrian: Pop Adrian: esti destept
Pop Adrian: sarut mana
Pop Adrian: esti bun
Pop Adrian: fi atent,s a nu dau de acte ca am luat-o...nu le sufar
Pop Adrian: discutai ca toate firmele sa aiba si selectia fortelor de munca si turism
Pop Adrian: cod 7810,7820,7830
Pop Adrian: cod turism 7911,7912,7990
Pop Adrian: ideea este mare, mare
Pop Adrian: sa fie preluate de acea firma specializata in contabilitate si administrare.
Pop Adrian: hais a facem Mos patrut sa faca asta
Pop Adrian: deocamdata
Pop Adrian: Zamfir Catalin: da
Zamfir Catalin: acum tr sa si gasim acea firma
Pop Adrian: o facem
Pop Adrian: o fac cu andrei daca vrea
Pop Adrian: tot asa
Pop Adrian: Mos Patrut
Pop Adrian: Pop Adrian: Mos Patrut
Zamfir Catalin: vad ca nu a raspuns nimeni la mailurile trimise sapt trecuta in urma zilelor Marin Sorescu
Pop Adrian: Am vorbit cu Doamna Godeanu
Pop Adrian: vrea sa public ce-a facut eu
Pop Adrian: ....e
Pop Adrian: Mironov. Inchis de tot
Pop Adrian: trebuie sa ne ocupam si de Cultura
Pop Adrian: ca n-are cine
Pop Adrian: cica vrea sa publice in revista As, tata experienta mea, in sinteza
Pop Adrian: cui ?
Pop Adrian: Pop Adrian: cica vrea sa publice in revista As, toata experienta mea, in sinteza
Pop Adrian: cui ?
Zamfir Catalin: da...tr discutat cu dansa..sa inteleaga..
Zamfir Catalin: sau sa gaseasca pe careva care sa scrie dar dupa ca dam acceptul... sa nu scrie bazaconii
Pop Adrian: nu, ca voi scrie dirtect
Zamfir Catalin: putem promova conceptele de cinste, omenie, bani curati... cu implicatii asupra sanatatii si viitorului fiecaruia
Pop Adrian: dar....
Pop Adrian: sunt probleme inca cu ochii. se aburesc imediat
Pop Adrian: cica sa iau pe careva sa scrie si sa citeasca
Pop Adrian: nu este nevoie acum
Pop Adrian: asta ma determina sa fac sinteza la sinteza