PDA

Arată versiune întreagă : Post Eu cer cu respect Sprijin....nu sa ne confruntam....

Adrian Pop
22.10.2011, 02:07
Post Eu cer cu respect Sprijin....nu sa ne confruntam....

----- Original Message -----
From: adi pop
To: Lucian Iordanescu
Sent: Sunday, November 29, 2009 12:18 AM
Subject: Re: Fw: Va salut si va cer sprijin.

Domnule Lucian,

Este o onoare mare pentru mine sa comunicam.

De multi ani ma ocup de asta, dar la nivel local, la Craiova.
Acum, daca tot este s-o gandim....pai, s-o extrapolam la nivelul cel mai mare.

Multi ani Frumosi inainte...Multa Sanatate si Fericire. Si zile pline....

Am citit CV-ul foarte detaliat al Dumneavostra.
Si m-a bucurat deschiderea de care dati dovada. Sunt putini oameni care au ajuns la nivel de cunaostere ridicat ...si raman deschisi....

Cu tot respectul de care dau dovada, va spun altceva.
Nu stiu ei, cu cine au de-a face...Credeti-ma ca nu este pura fantezie....sau utopie. Nu-mi permit asta.
Cine sta pe loc de nimicuri....

Dar nu de ei stau eu...., ci de greselile mele...acolo, mi-as permite sa-mi folosesc profund TOT Timpul disponibil....sa nu le repet...
Si mai mult de-atat, stiu ca au si ei valori autentice, acei Uriasi in Gandire....Pentru nimic in lume aceste Personalitati multinationale ce se gases rar, imprastiati peste tot in lume, nu fac altceva decat sa se sprijine neconditionat si altruist.
Eu pe ei ii caut si le cer cu respect sprijin.

Multumesc pentru informatii.
Nu vreau sa par lipsit de modestie...sau de bun simt, dar.....de cand ma stiu de mic, mi-a placut sa arunc manusa celor care cred ca stiu...celor care cred ca fac jocurile.....

Eu, stiu de data aceasta....

Stiu ca nu de la acesti oameni au plecat aceste greseli grave, care au facut ca societatea aceasta sa arata cum arata, ci la ce-am emanat eu...din ignoranta.

Eu nu doresc sa ma confrunt cu nimeni, nici in idei, nici in concepte, nici in altceva, pentru simplu motiv ca ei vor pierde....Doresc sa ne unim cu totii fortele, sa gasim impreuna solutii ca omul sa iasa din starea actuala de animal, de om masina, de om copil....astfel incat el sa redevina OM.

Cu mult respect si Prietenie,
adi

PS. Nu din orgoliu am iesit la JOC, ci din Necesitate, draga Domnule.....
ID : Zalmoxa_adipop

From: Lucian Iordanescu
To: adi pop
Sent: Saturday, November 28, 2009 9:17 PM

Stimate domnule Adi Pop,
Cele doua scrisori ale dumneavoastra, m-au bucurat foarte mult si mi-au descretit fruntea, vazand cat entuziasm doriti sa investiti intr-o actiune care urmareste doar binele si fericirea oamenilor. Ceea ce am sa va scriu in continuare nu are rostul sa va descurajeze ci doar sa va prezinte o realitate pe care sigur nu o cunoasteti. Am o experienta de viata temeinic fundamentata, avand in vedere ca peste 3 luni impliesc 70 (saptezeci) de ani. De-alungul anilor am parcurs 5 facultati. Pe primele doua, psihologia si energetica le-am studiat la Universitatea Lomonosov din Moscova, iar una in Germania; si cu asta inchei vorbirea despre mine. Ceea ce rezulta din descriptia dumneavoastra este ca, nu stiti cu cine vreti sa va luati la tranta si care sunt scopurile adversarului dumneavoastra. Mai inainte de a intra in detaliile proiectului dumneavoastra referitor, in special, la modalitatile de a influenta mentalul colectiv, va rog insistent sa cititi doua carti (de fapt trei - una fiind in doua volume) ale lui David Icke: "Secretul Suprem" vol. I si II pe care vi le trimit in atasament si cealalta se numeste: "Copiii matricei", pe care sper s-o mai gasiti in librarii. Cand va veti dumeri cine sunt Iluminatii si cei care formeaza Clubul de la Bilderberg etc., inclusiv scopurile acestora consider ca va veti reconsidera potentialul de care dispuneti pentru a se opune altui potential.
Cu stima,
Prof.Dr. psiholog - parapsiholog, Lucian Iordanescu

--- On Sat, 11/28/09, adi pop <adipop> wrote:

From: adi pop <adipop>
Subject: Fw: Va salut si va cer sprijin.
To: kunyla@yahoo.com
Date: Saturday, November 28, 2009, 7:46 PM

Buna ziua,

Cautand de ani buni solutii de redresare economica a Romaniei, oltenilor le-a venit ideea de-a pune pe un forum liber, tot ce consideram ca este mai bun in Neamul nostru, astfel incat Tinerii Romani sa aiba cat mai multe modele de lucru, de urmat.

http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php

Extrapoland ideile la nivel Planetar, am initiat un program amplu pentru Renasterea Societatii Umane.

Proiectul - OMU - Renasterea Societatii Umane.

Etapa 1.
Proiectul – "OM – O societate fireasca "

Etapa 2.
Proiectul – "IOM - O societate functionala"

Etapa 3.
Proiectul – "IO OM - O societate implinita "

Etapa 4.
Proiectul – "OMU - (Re)nasterea Societatii"

Proiectul OMU, prin cele 4 etape ale sale, se autofinanteaza 100 %. Suntem perfect constienti de faptul ca modul de obtinere a banilor de catre fiecare om al acestei planete, are consecinte directe asupra Vietii lui sanatoase si fericite.

Scopul nostru este acela de a " Modela omul, in OM "

In cadrul acestui program sunt demarate pana in prezent urmatoarele proiecte:

A. Sa pregatim viitorul ROMANIEI si al PLANETEI impreuna !

Acest Proiect are ca scop sprijinirea Tinerilor in dezvoltarea afacerilor, incepand de la a fi voluntari si terminand cu a avea fiecare firma proprie in domeniul dorit de ei.

Selectam cate 10 Tineri voluntari, cu varsta pana la 21 de ani, din cat mai multe localitati din Romania si ulterior din Europa. Dorim sa comunicam cu ei pe internet, pentru a dezvolta in urmatorii doi-trei ani afaceri zonale in diverse domenii de activitate, la care Munca Cinstita si OMENIA sunt ridicate la rang de Lege. Consideram ca fiecare localitate din Romania, din Europa si din intreaga lume, are nevoie de astfel de Tineri educati la un asemenea standard de BUN SIMT.

Inscrie-te si depune CV-ul tau !
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=27

Derularea acestui prim Proiect, a inceput de putin Timp din Craiova, pe princilpiul propagarii undelor. Toate celelalte Proiecte majore care au fost concepute in ultimii 14 ani, depind de reusita Proiectului SFATUL BATRANILOR, pentru ca toate acestea vor avea nevoie de Tinerii voluntari selectati prin aceasta actiune.

Am definitivat afisele si le-am imprastiat pe o raza de maxim 15 Km, in jurul Craiovei. Concluziile ce-au rezultat din primele actiuni, au aratat ca singura sansa ca sistemul cel NOU sa se dezvolte, este de-a discuta direct cu tinerii intalniti. Ajustam sistemul si trecem la urmatoarea unda, pana la 30 de Km de la punctul de initializare. Si asa mai departe, pana ce acoperim toata Romania, Europa si de ce nu, intreaga lume. Pe masura dezvoltarii actiunii noastre, vom traduce aceste afise in limbile tarilor respective. In momentul cand Tinerii voluntari vor intelege pe deplin aceasta actiune initializata de noi, vor face acealsi lucru din locul in care care isi desfasoara activitatea.

Pentru ca ceea ce gandim si facem noi acum reprezinta noutate absoluta la nivel planetar, invatam unii de la altii din mers. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l facem, este acela ca la fiecare pas al acestei actiuni odata finalizat, vom sintetiza concluziile si vom ajusta continuu NOUL sistem de selectie a valorilor Tinere autentice. Cizelarea ideilor si conceptelor rezultate din sintezele respective, va fi facuta prin punerea lor in practica in Societatea Comerciala - Mosu Tudor SA - firma care se va infiinta si care-si va desfasura activitatea in cat mai multe domenii de activitate.

In acest fel, incercam sa creem un sistem viu, care va creste odata cu experienta cumulata de noi toti.

Sistemul educational trebuie schimbat fundamental, cat de repede posibil, astfel incat pregatirea copiilor si a tinerilor, sa fie facuta mai mult in Timpul unor excursii in Natura si in locuri in care se desfasoara cercetare aplicativa in diverse domenii, datorita faptului ca implementarea informationala in acest mod, depaseste de zeci, de sute de ori, sistemul actual.

Proiectul SFATUL BATRANILOR va pregati viitorii profesori ai Universitatii Zalmoxiana. Acestia trebuie sa invete, SINGURI, sa transforme Oferta lor, in Arta. Numai prin comparatie poate sa invete un copil sau un tanar, CEVA.

Vom finaliza in curand acest site - www.sfatulbatranilor.ro

Ne propunem sa sintetizam energiile creatoare de la Marii Ganditori, Iluminati, Intelepti, Oameni care au avut, au sau vor avea ceva de spus..., de genul : Legile de conduita morala, invataturi, concepte sau idei....Acestia, prin experienta lor de Viata, au trasat, traseaza sau vor trasa linii directoare de conduita ale Societatii. Sinteza noastra are rolul de-a culege tot ce-i mai bun de la ei, de la noi toti.... si de la cei care vor fi dupa noi, concentrand Energiile punctiform, pentru a creea NOUA Societate Umana OMU in cel mai scurt Timp, in care toti oamenii Planetei vor traii decent.

B. Ne-am propus sa lucram pana vom finaliza cat se poate de rapid si acest Proiect extrem de important pentru omenire. Dorim ca in Romania, Sarmizegetusa Regia (cetatea dacilor ce reprezintă Capitala Spirituală a Romanilor) sa devina Capitala Pacii Mondiale.

C. Proiectul PICIUMANI - Copii Romani cu varsta de 8 ani alaturi de copii straini, in urmatorii 11 ani, merg anual in tabere de explorari si aventuri in alte 10 tari, de pe toate continentele.

D . Proiectul SHE - se ocupa de cercetare fundamentala in domeniile : Sanatatii, Hranei si Energiile viitorului, studiind APA, Hidrogenul si Electronul.

E. Proiectul MOSUL PRIMARIILOR - Proiect prin care dorim sa ne anuntam prezenta in fiecare localitate din Romania.

F. Proiectul SAT DACIC MARGA.

G. Proiectul ORASUL SANATATII - VEGA - VALERIU POPA

H. Proiectul STATIUNEA MONTANA DARIUS

Toate aceste proiecte se vor realiza in zona Topolinita, Izverna, Baia de Arama, Herculane, Mehadia, pe o suprafata de 500 KMp.

Noi, cei care am conceput aceste Proiecte aparent utopice pentru necunoscatori, credem in ele cu Adevarat. Nu ne facem mari iluzii ca suntem luati in seama imediat, dar....in Timp, ABSOLUT toate Proiectele noastre vor avea un impact major asupra oamenilor.

Trimitem acest mesaj la mii, zeci de mii de oameni obisnuiti, cu speranta in Suflet ca, unind idealismul copilaresc al Marilor Ganditori cu Intelepciunea Popoarelor, ne vor deveni aliati de nadejde.

Absolut toate persoanele normale, care doresc sa participe voluntar, fara secrete, fara grandomanie si eficient, la dezvoltarea Proiectului OMU - Renasterea Societatii Umane, sunt binevenite.

O zi plina,
ing. Adrian Pop
Sent: Saturday, November 28, 2009 10:43 AM
Subject: Va salut si va cer sprijin.

Buna ziua Domnule Lucian Iordanescu,

De ani buni studiez tot felul de fenomene putin cunoscute de publicul larg si pe cele mai multe le pun in planul fizic.

Ve cer sprijinul in a face si altceva.... util semenilor nostri.

O zi plina,
ing. Adrian Pop - Craiova

Sun Nov 29, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Reply with quote Edit/Delete this post
Post SECRETUL SUPREM - David Icke
SECRETUL SUPREM
David Icke

Dedicaţie
Lindei, pentru sprijinul necondiţionat pe care mi l-a acordat. Este o doamnă uimitoare.
Lui Alice, „surioara” mea, pentru angajamentul şi ajutorul pe care mi l-a acordat când aveam mai multă nevoie.
Lui Royal, pentru tot ce face în America.
Doresc de asemenea să-i mulţumesc lui Brian Desborough şi lui Ivan Fraser pentru că au citit manuscrisul şi mi-au oferit informaţii suplimentare şi pentru că s-au oferit să facă indexul cărţii; lui Jean, pentru redactarea cărţii; lui Gary, pentru indexare; şi lui Sam, pentru punere în pagină şi ilustraţii.

Cuprins
Trăim într-o lume liberă?
Introducere
Zile de cumpănă
Capitolul 1
Au aterizat marţienii?
Capitolul 2
„Nu spune nimic despre reptile”
Capitolul 3
Frăţia Babiloniană
Capitolul 4
Sorii lui Dumnezeu
Capitolul 5
Cuceriţi de cruce
Capitolul 6
Rule Britannia
Capitolul 7
Cavalerii Soarelui
Capitolul 8
Aceeaşi faţă, o altă mască
Capitolul 9
Ţinutul „celor liberi”
Ilustraţii
Capitolul 10
Bani din nimic
Capitolul 11
Babilonul global
Capitolul 12
Soarele negru
Capitolul 13
Reţeaua astăzi
Capitolul 14
Aflat sub influenţă
Capitolul 15
Copiii lui Satan
Capitolul 16
Unde au dispărut toţi copiii?
Capitolul 17
Limbajul secret
Capitolul 18
Toate forţele reginei şi toţi oamenii reginei
Capitolul 19
Zeiţa şi regele
Capitolul 20
Emiterea vrăjii
Capitolul 21
Ruperea vrăjii
Bibliografie
Index
Indexul ilustraţiilor

Chiar sunt nebun?
Vor fi mulţi cei care mă vor considera „nebun” pentru cele scrise în această carte. Iată care este răspunsul meu în faţa acestor sceptici:
Puternicul stejar de astăzi este ghinda de ieri căzută la pământ.

Trăim într-o lume liberă?
„Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene? Sunt oare copiii mei urmaşii primei rase interplanetare? A fost creat oare creuzetul societăţii interplanetare pe planeta noastră, aşa cum Statele Unite au devenit acum 190 de ani creuzetul tuturor naţiunilor pământului?
Sau, poate, acest gând este o intuiţie a viitorului? Îmi exprim dreptul şi privilegiul de a avea astfel de gânduri şi de a pune asemenea întrebări fără teama de a fi aruncat în închisoare de o agenţie administrativă a societăţii… În faţa atotputernicei cenzuri ştiinţifice, atât de rigidă, de doctrinară, de autosuficientă, dispusă chiar la crimă, pare o prostie să încerci să publici asemenea gânduri. Un om cu planuri diabolice ar putea face orice folosindu-se de ele. Şi totuşi, fiecare om are dreptul să greşească, iar acest drept trebuie ocrotit. Nimeni nu ar trebui să se teamă să intre în pădure pentru că în copaci există pisici sălbatice. Orice om ar trebui să aibă dreptul de a face orice speculaţii doreşte. De întrebările născute din aceste speculaţii se tem atât de tare cei care controlează cunoaşterea acceptată… Odată cu intrarea noastră în era cosmică va trebui totuşi să insistăm asupra dreptului nostru de a pune întrebări noi, chiar şi prosteşti uneori, fără teama de a fi acuzaţi”.
Citat din cartea omului de ştiinţă Wilhelm Reich, Contact cu spaţiul cosmic. Reich a murit într-o închisoare din Statele Unite, la data de 3 noiembrie 1957.

Introducere
Zile de cumpănă
Ne aflăm în pragul unei incredibile schimbări globale, la o răscruce de drumuri în care deciziile noastre vor influenţa multă vreme de acum înainte destinul planetei pământ. Avem astăzi posibilitatea să descuiem porţile închisorii mentale şi psihice în care a fost întemniţată de mii de ani rasa umană. La fel de bine, le putem permite gardienilor care deţin controlul să îşi ducă la bun sfârşit planurile de menţinere în sclavie şi de îndoctrinare mentală, emoţională, spirituală şi fizică a tuturor bărbaţilor, femeilor şi copiilor de pe această planetă, prin instaurarea unui guvern mondial, a unei armate, a unei bănci centrale şi a unei monede unice, precum şi prin implantarea de microcipuri în trupul fiecărui individ în parte.
Ştiu că sună fantastic, dar dacă rasa umană şi-ar ridica ochii de pe ecranele televizoarelor unde rulează ultimul episod al telenovelei preferate sau ultimul show de divertisment, privind în jur cu luciditate, şi-ar da seama că toate aceste lucruri nu sunt doar posibile – ci chiar se petrec. Cu fiecare oră care trece, puterea ocultă preia din ce în ce mai strâns controlul asupra politicii globale, asupra afacerilor, băncilor, armatei şi mas-mediei. Se vorbeşte tot mai des de implantarea de microcipuri la nivelul populaţiei, şi probabil procesul a început deja. Ori de câte ori un plan ascuns este pe punctul de a fi implementat, există o perioadă în care informaţiile ascunse trebuie să iasă la suprafaţă, pentru a putea susţine ultimul asalt asupra realităţii fizice. Acesta este procesul la care asistăm la ora actuală, odată cu toată această explozie de fuziuni între imperiile bancare şi de afaceri globale, precum şi cu accelerarea vitezei procesului de centralizare a puterii politice şi economice în mâna unor instituţii precum Uniunea Europeană, Naţiunile Unite, Organizaţia Mondială a Comerţului, Acordul Multilateral pentru Investiţii, precum şi a altor instituţii de globalizare, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional şi summit-urile G-7/G-8. În spatele acestui proces continuu şi bine coordonat al globalizării se ascunde un trib alcătuit din câteva familii cu sânge pur, a căror linie genealogică poate fi trasată până în antichitatea Orientului Mijlociu şi a Orientului Îndepărtat. Ele au venit din aceste regiuni şi au devenit regii, nobilimea şi preoţimea naţiunilor europene în formare, extinzându-şi apoi puterea în întreaga lume, îndeosebi prin intermediul „Marelui” Imperiu Britanic. Folosindu-se de acest instrument, tribul şi-a putut extinde puterea în toate ţările pe care le-a ocupat Imperiul Britanic, dar şi alte ţări europene, inclusiv în Statele Unite, de unde continuă să regizeze acest spectacol până în zilele noastre. Statele Unite au fost conduse până în prezent de 40 de preşedinţi, din care 33 au fost legaţi genetic de numai doi oameni: regele Angliei Alfred cel Mare şi Carol cel Mare, faimosul rege al Franţei care a trăit în secolul IX. În toată această perioadă istorică, agenda politică a acestor familii a continuat să fie implementată în lume, ajungându-se astăzi în situaţia în care controlul global centralizat a devenit posibil.
Dacă doriţi să ştiţi cum va arăta viaţa noastră dacă nu ne vom trezi rapid, priviţi Germania nazistă. Aceea este lumea care ne aşteaptă pe toţi dacă planul pe care eu îl numesc Agenda Frăţiei va reuşi până în anul 2012. În special anul 2012 pare crucial, din motive pe care le voi explica în continuare. Oamenii nu au nici o idee de prăpastia care îi aşteaptă sau despre natura lumii în care vor trăi copiii lor; cei mai mulţi dintre ei nici nu doresc să afle mai multe amănunte, căci nu le pasă. Preferă să ignore realitatea evidentă, negând adevărul care încearcă să le deschidă ochii. Personal, mă simt ca o vacă ce aleargă pe câmp, strigându-le suratelor ei: „Hei, ştiţi camionul acela care încarcă în fiecare lună o parte dintre noi? Ei bine, prietenele noastre nu sunt duse pe un alt câmp, aşa cum credeam noi. Oamenii le împuşcă în cap, le golesc sângele, le taie şi fac pachete de carne din ele. Apoi alţii le cumpără şi le mănâncă!” Imaginaţi-vă reacţia celorlalte vaci: „Eşti nebună, soro! Nimeni nu ar putea face aşa ceva. De altfel, avem acţiuni la acea companie de transport şi luăm nişte dividende frumoase. Aşa că tacă-ţi gura, nu ne mai speria de pomană”.
Agenda pe care o expun în această carte se derulează de mii de ani şi a ajuns în momentul de faţă aproape de finalizare, căci oamenii au renunţat să mai gândească şi să îşi mai asume responsabilităţile care le revin. Ei preferă să facă ce cred că le serveşte interesele de moment, decât să se gândească la consecinţele faptelor lor pentru existenţa rasei umane. Se spune chiar că ignoranţa echivalează cu fericirea. Acest lucru este adevărat, dar numai pe termen scurt. Te poţi simţi foarte fericit dacă nu ştii că vine o tornadă, căci nu trebuie să faci nimic pentru a preîntâmpina pagubele. În timp ce tu îţi ţii capul în nisip, fundul îţi rămâne însă în aer, şi tornada continuă să se apropie!
Dacă ţi-ai ridica ochii şi ai privi în zare, ai putea evita foarte uşor dezastrul. Ignoranţa şi negarea nu pot avea decât o singură consecinţă: furtuna te va lovi în plin, şi se ştie că aceste tornade lovesc întotdeauna pe neaşteptate şi atunci când omul este mai puţin pregătit pentru ele, efectele lor fiind dezastruoase. Aşa cum spuneam: ignoranţa echivalează cu fericirea, dar numai pe termen scurt. Noi ne creăm propria realitate, prin gândurile şi faptele noastre. Orice acţiune şi orice inacţiune au anumite consecinţe. Cine renunţă să mai gândească şi să îşi mai asume responsabilităţi, renunţă practic la viaţa sa. Dacă un număr suficient de mare de oameni procedează în acest fel, ei renunţă practic la întreaga lume în care trăiesc, şi exact acest lucru se întâmplat de-a lungul întregii istorii a omului. Aşa s-a ajuns ca un număr restrâns de oameni să controleze destinele marii majorităţi. Singura diferenţă faţă de trecut este că la ora actuală, acest număr restrâns de oameni a ajuns să manipuleze întreaga planetă, prin globalizarea afacerilor, a sistemului bancar şi a comunicaţiilor. Pârghiile acestui mecanism de control au fost întotdeauna aceleaşi: ţinerea oamenilor într-o stare de ignoranţă, de teamă şi de conflict interior. „Divide, condu şi cucereşte, păstrând cea mai importantă parte a cunoaşterii pentru tine” (vezi figura 1). Aşa cum vom arăta în această carte, cei care s-au folosit de aceste metode pentru a controla de mii de ani umanitatea sunt membrii aceleiaşi forţe, ai aceluiaşi trib restrâns, ai cărui membri se încrucişează numai între ei, urmând o agendă pe termen lung, care este pe punctul de a ajunge la apogeu. Statul fascist global este aproape definitivat.
Figura 1
Cunoaştere
Ignoranţă
Cunoaşterea se află în mâinile celor puţini, iar ceilalţi sunt menţinuţi în ignoranţă. Aceasta este structura clasică a manipulării şi controlului.
Şi totuşi, lucrurile nu trebuie să stea neapărat în acest fel. Adevărata putere se află în mâinile celor mulţi, nu a celor puţini. De fapt, fiecare individ conţine în el o putere infinită. Motivul pentru care suntem controlaţi nu se datorează faptului că nu am avea puterea de a ne decide singuri destinul, ci faptului că renunţăm cu atâta uşurinţă la ea, în fiecare clipă a vieţii noastre. Dacă se întâmplă ceva ce nu ne convine, ne grăbim să dăm vina pe altcineva. Dacă există vreo problemă în lume, ne spunem întotdeauna în sinea noastră: „Ce au de gând să facă pentru a o rezolva?”. Ei sunt cei care au creat în mod secret problema pentru ca noi să gândim în acest fel, iar ei să răspundă aşteptării noastre şi să vină cu o „soluţie” – care este de fiecare dată aceeaşi: mai multă putere centralizată şi mai puţină libertate pentru noi. Dacă doreşti să dai mai multă putere pe mâna poliţiei, armatei şi agenţiilor de securitate, făcându-i chiar pe oameni să cearcă acest lucru, tot ce ai de făcut este să creezi mai multe crime, mai multă violenţă şi mai mult terorism. Restul va veni de la sine. Dacă oamenii se tem să nu fie tâlhăriţi, jefuiţi sau bombardaţi, îţi vor preda de bunăvoie libertatea lor, cerându-ţi să îi aperi de răul pe care l-ai creat singur, făcându-i să se teamă de el. Bomba din Oklahoma este un exemplu clasic de acest fel, pe care l-am explicat detaliat în cartea mea, Şi adevărul vă va face liberi. Personal, am numit această tehnică simplă de manipulare şi control: crearea problemei – reacţie – soluţie. Tot ce trebuie să faci este să creezi problema, să încurajezi astfel o reacţie de tip: „Cineva trebuie să facă ceva”, iar apoi să oferi o soluţie. Sinteza acestei tehnici este motoul francmason: Ordo Ab Chao – „ordine din haos”. Creează haosul, iar apoi oferă calea de restabilire a ordinii. Ordinea ta, fireşte!
Masele sunt manipulate la ora actuală printr-o sumedenie de metode de control mental şi emoţional. Numai aşa pot fi ţinute în frâu. Un număr restrâns de oameni nu poate controla miliarde de oameni prin metode fizice, la fel cum animalele dintr-o fermă nu pot fi ţinute fizic sub control decât dacă sunt implicaţi un număr mare de oameni. Doi porci au scăpat dintr-un abator din Marea Britanie şi au reuşit să evite capturarea o perioadă atât de lungă de timp, în pofida tuturor eforturilor făcute pentru a-i prinde, încât au ajuns adevărate celebrităţi naţionale. Pe scurt, controlul fizic asupra populaţiei globale nu poate funcţiona. De altfel, el nici nu este necesar, dacă îi poţi face pe oameni să gândească şi să simtă ce vrei tu, astfel încât să „ia deciziile” pe care doreşti tu să le ia şi să-ţi ceară să introduci legile pe care doreşti tu să le introduci. Există un aforism străvechi care spune că dacă doreşti ca cineva să facă ceva, fă-l să creadă că ideea îi aparţine. Umanitatea este supusă unui program de control al minţii, nefiind decât cu puţin mai conştientă decât un zombi. Vi se pare că exagerez? Deloc. Eu definesc controlul minţii printr-un act de manipulare mentală prin care faci pe cineva să creadă şi să acţioneze aşa cum doreşti tu. Dacă acceptăm această definiţie, nu se mai pune întrebarea cât de mulţi oameni sunt supuşi acestei manipulări, ci cât de puţini sunt cei care au reuşit să scape de ea. Practic, toţi oamenii sunt supuşi într-o măsură mai mică sau mai mare acestui proces de manipulare. De pildă, atunci când te laşi convins de o reclamă să cumperi ceva de care nu ai cu adevărat nevoie, te laşi manipulat printr-o tehnică de control al minţii. Dacă te uiţi la ştiri sau citeşti în ziare o poveste distorsionată care îţi influenţează percepţia despre o persoană sau un eveniment, eşti manipulat printr-o tehnică de control al minţii. Priviţi felul în care sunt antrenaţi soldaţii în armată. Aceasta este cea mai pură formă de control al minţii. Încă din prima zi li se spune că trebuie să execute ordinele superiorilor lor fără să le pună în discuţie. Dacă cineva îmbrăcat într-o uniformă cu gradaţii îţi spune că trebuie să omori alte persoane, despre care nu ştii absolut nimic şi pe care nu le-ai întâlnit niciodată, eşti nevoit să tragi fără nici o ezitare. Aceasta este mentalitatea de tip: „Să trăiţi!”, care a invadat, din păcate, inclusiv mediul social dinafara armatei: „Păi, ştiu că nu e bine, dar şeful mi-a spus că trebuie să fac acest lucru şi nu am de ales”. Nu ai de ales? Nu există aşa ceva. Orice om are libertatea de a alege ce doreşte şi ce nu doreşte să facă. Nu există însă: „Nu am de ales”! Această invenţie este doar o altă tehnică de control al minţii.
Lista tehnicilor de control al minţii este nesfârşită. Ei doresc să vă controleze mintea, căci în acest fel vă pot controla pe voi. Reacţia corectă ar fi să ne luăm înapoi minţile, să gândim singuri şi să le permitem şi celorlalţi să facă acelaşi lucru, fără teama de a fi ridiculizaţi şi fără a-i condamna pentru crima de a fi diferiţi. Dacă nu vom face acest lucru, Agenda de care vorbesc (şi pe care o voi descrie amănunţit în continuare) va fi implementată. În schimb, dacă ne vom redobândi controlul asupra minţilor noastre şi vom atinge o stare de suveranitate mentală, Agenda nu va putea fi implementată, căci îi va lipsi însuşi fundamentul pe care poate exista. Am făcut cercetări în peste 20 de ţări şi am constatat că acelaşi proces se află în plină desfăşurare pretutindeni. Politici şi structuri identice sunt implementate în toată lumea, în conformitate cu Agenda Globală. Din fericire, putem observa simultan şi o trezire globală, căci tot mai mulţi oameni aud alarma trezirii spirituale şi renasc din transa mentală şi emoţională în care s-au complăcut atâta vreme. Ce forţă va învinge în aceşti primi 12 ani ai Mileniului? Nu depinde decât de noi. Noi suntem cei care ne creăm propria realitate prin gândurile şi prin faptele noastre. Dacă ne vom schimba gândurile şi faptele, vom schimba întreaga lume. Asta-i tot!
În cartea de faţă îmi propun să trasez istoria tribului restrâns care guvernează lumea la ora actuală şi să arăt care este adevărata natură a Agendei Globale. Doresc să subliniez că nu voi expune aici decât o Agendă, un plan, nu o conspiraţie. Conspiraţia se naşte din manipularea oamenilor pentru implementarea acestei Agende. Există trei tipuri principale de conspiraţii: cele de eliminare a oamenilor şi organizaţiilor care reprezintă o ameninţare la adresa Agendei (cum ar fi asasinarea Prinţesei de Wales, Diana), cele pentru plasarea anumitor oameni în poziţii cheie, cu scopul de a pune în aplicare planurile Agendei (cum ar fi George Bush, Henry Kissinger, Tony Blair, etc.), şi cele care pun la cale evenimente care silesc opinia publică să ceară ea însăşi implementarea Agendei, prin mecanismul de creare a problemelor - reacţie - găsirea soluţiilor (diferite războaie, atacuri teroriste, colapsuri economice, etc.). Prin aceste trei instrumente, o sumedenie de evenimente şi manipulări aparent fără legătură unele cu altele devin aspecte ale aceleiaşi conspiraţii, de introducere a aceleiaşi Agende. Ori de câte ori veţi citi un ziar sau veţi da drumul la televizor în anii care vor urma, ascultând discursul unui lider politic sau al unui om de afaceri de anvergură, veţi regăsi în el informaţiile din această carte. Puteţi face deja acest lucru, dacă aţi înţeles mecanismul de funcţionare. Citiţi cărţile mele anterioare, precum Şi adevărul vă va face liberi, Eu sunt eu; eu sunt liber, Revolta roboţilor, sau priviţi caseta video intitulată Întoarcerea valului, consultaţi inclusiv operele scrise de alţi autori de-a lungul ultimelor decenii, şi veţi constata că ceea ce am prezis noi se petrece deja. Informaţiile noastre nu sunt de natură profetică. Ele nu înseamnă altceva decât o cunoaştere a Agendei. Întrebarea pe care ne-am pus-o mai devreme rămâne: va fi creat statul fascist global în următorii ani? Nu putem răspunde la această întrebare decât tot printr-o întrebare: se vor trezi oamenii, sau vor rămâne ei în stadiul de turmă de oi?
Totul depinde de răspunsul la această întrebare.

Avertisment
Cartea de faţă prezintă o cantitate uriaşă de informaţii care pun la grea încercare prejudecăţile lumii în care trăim. Vă avertizez să nu continuaţi cu lectura dacă sunteţi dependent de sistemul actual de convingeri, sau dacă nu credeţi că puteţi face faţă din punct de vedere emoţional adevărului referitor la ceea ce se întâmplă în această lume.
Dacă preferaţi însă să continuaţi, vă reamintesc că nu trebuie să vă fie teamă de nimic. Viaţa este veşnică şi orice experienţă este doar o încercare pe calea către iluminare. Din perspectiva nivelului suprem de percepţie nu există bine şi rău, ci doar conştiinţa care face alegeri pentru a experimenta tot ce poate fi experimentat. Evenimentele uimitoare pe care le revelează această carte se apropie de final, iar lumina conştiinţei răsare în sfârşit, fiind pe cale să provoace cea mai mare transformare a conştiinţei planetare de 26.000 de ani încoace. În pofida aparenţelor, este o perioadă incitantă şi ideală pentru a trăi pe acest pământ.
David Icke

Capitolul 1
Au aterizat marţienii?
Aş fi putut scrie această carte în două maniere diferite. De pildă, aş fi putut ascunde anumite informaţii care sunt extrem de greu de acceptat, deşi adevărate. Aceasta ar fi fost calea uşoară, care mi-ar fi permis să rămân pe o poziţie confortabilă, transmiţând doar acele informaţii care nu lezează convingerile marii majorităţi a oamenilor.
A doua posibilitate era de a-mi trata cititorii ca pe nişte fiinţe umane mature, multidimensionale şi plenar conectate la lumea în care trăiesc, transmiţându-le toate informaţiile relevante, inclusiv unele care le vor arunca în aer întregul sistem de valori. Aşa cum am făcut întotdeauna, am ales cea de-a doua cale. Scopul meu nu este acela de a tria informaţiile de dragul cititorilor. Consider că ei pot face singuri acest lucru. Ar fi o aroganţă din partea mea să cred că trebuie să ascund anumite informaţii pentru că oamenii „nu sunt pregătiţi pentru ele”. Cine sunt eu să decid acest lucru? Şi cum aş putea să aflu dacă „sunt pregătiţi sau nu”, în măsura în care oamenii nu cunosc aceste informaţii, luând singuri decizia de a crede sau nu în ele? Unii prieteni m-au sfătuit să le ofer cititorilor informaţiile de bază, dar „pentru numele lui Dumnezeu, nu le spune nimic despre reptile”. Veţi afla în curând la ce se referă aceştia. Deşi le înţeleg temerile, prefer să fiu sincer până la capăt. Am optat aşadar pentru a spune tot ce ştiu, fără să mă limitez la informaţiile „suportabile”. Aşa sunt construit! Desigur, cartea va atrage critici şi va fi ridiculizată de mulţi oameni a căror viziune nu depăşeşte mărimea unui bob de mazăre, ca să nu mai vorbim de cei care ştiu că aceste informaţii sunt adevărate, dar nu doresc ca ele să ajungă la urechile marelui public. Şi de dacă? Personal, nu-mi pasă ce zic oamenii! După cum spunea Gandhi: „Chiar dacă te afli în minoritate, chiar dacă eşti absolut singur, adevărul rămâne adevăr”. De aceea, m-am decis să vă prezint întreaga poveste, complet netrunchiată.
Pe scurt, o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică continuă), un fel de rasă în interiorul rasei, a fost creată în Antichitate în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând întregul glob. Unul din instrumentele majore prin care a operat ea a fost crearea unor şcoli ale misterelor şi a unor societăţi secrete, pentru a-şi implementa cu ajutorul lor Agenda. Simultan, a creat instituţii precum religiile, care au ţinut într-o închisoare mentală şi emoţională masele largi, asmuţindu-le unele împotriva celorlalte prin tot felul de conflicte şi războaie. Ierarhia acestui trib închis nu este exclusiv masculină, o parte din poziţiile cheie fiind deţinute de femei. Totuşi, marea majoritate a poziţiilor cheie este deţinută de bărbaţi, motiv pentru care mă voi referi la acest grup sub numele de Frăţia. Dat fiind rolul excepţional pe care l-a jucat Babilonul antic în toată această poveste, am preferat să o numesc chiar: Frăţia Babilonului. În aceeaşi terminologie, am să numesc planul lor milenar de creare a „Marii Opere”: Agenda Frăţiei. Puterea de control pe care a atins-o la ora actuală Frăţia nu ar fi putut fi dobândită în câţiva ani, nici măcar în câteva decenii sau secole. Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mas-media – nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început. Agenda Frăţiei este un plan multimilenar, care a fost îndeplinit gradat, etapă cu etapă, pentru preluarea centralizată a controlului la nivel planetar.
Ierarhia genealogică aflată la vârful piramidei controlului şi oprimării umanităţii a trecut ştafeta din mână în mână, de-a lungul generaţiilor care s-au succedat, în special de la tată la fiu. Copiii acestor familii, aleşi să preia şi să ducă mai departe ştafeta, sunt educaţi încă de la naştere pentru a înţelege Agenda şi metodele de manipulare, pentru a transpune „Marea Operă” în realitate. Continuarea Agendei devine principala lor misiune în viaţă, care le este îndoctrinată de la cea mai fragedă vârstă. Când le vine rândul să intre în ierarhia Frăţiei şi să transfere mai departe ştafeta unei noi generaţii, ei sunt deja oameni profund dezechilibraţi, datorită modului în care au fost educaţi de mici. Sunt oameni cu o inteligenţă foarte ascuţită, dar complet lipsiţi de compasiune şi cu convingerea arogantă că au dreptul să conducă lumea şi să controleze masele ignorante pe care le consideră inferioare. Copiii Frăţiei care reprezintă o ameninţare pentru planurile acesteia (pe care le resping sau le încalcă) sunt trecuţi pe linie moartă sau chiar eliminaţi, astfel încât la nivelele superioare ale piramidei (şi implicit la cunoaşterea secretă care li se revelează acolo) să nu aibă acces decât cei absolut „siguri”. Câteva din aceste linii genealogice sunt cunoscute şi pot fi numite deschis, căci acţionează la vedere. Una dintre ele este casa regală de Windsor. Altele sunt: clanul Rothschild, toate familiile regale şi aristocratice din Europa, clanul Rockefeller, precum şi întregul Establishment de pe coasta de est a Statelor Unite care produce preşedinţi, mari oameni de afaceri, bancheri şi administratori. Adevărata cabală, cea care ocupă vârful ierarhiei şi care guvernează rasa umană din umbră, rămâne însă necunoscută marelui public. Este inevitabil ca un grup suficient de dezechilibrat pentru a încerca să obţină controlul asupra planetei să conţină diferite facţiuni care se luptă între ele pentru a pune mâna pe pârghiile supreme ale puterii. Frăţia nu face excepţie de la această regulă. Conflictele şi competiţia internă din această structură de putere sunt uriaşe. Cineva i-a descris pe aceşti oameni ca pe o bandă de tâlhari care pun la cale spargerea unei bănci, dar care se ceartă apoi asupra prăzii. Acest tablou mi se pare o descriere excelentă a Frăţiei. De-a lungul istoriei, diferite facţiuni din interiorul acesteia au declanşat războaie unele împotriva altora, încercând să cucerească puterea absolută. În final, ele îşi dau însă din nou mâna, sub imperiul dorinţei de a-şi duce la bun sfârşit marele plan, iar în momentele cheie îşi unesc toate eforturile pentru a face faţă provocărilor cu care se confruntă Agenda.
Dacă vă întrebaţi care este momentul în care a început toată această poveste a manipulării umanităţii şi a liniilor genealogice care orchestrează Marea Operă, ar trebui să ne întoarcem probabil în timp cu sute de mii de ani. Cu cât am studiat mai mult această problemă de-a lungul anilor, cu atât mai evident mi-a devenit faptul că originea liniilor genealogice şi a planului de preluare a controlului planetar nu are legătură cu planeta noastră, ci cu una sau mai multe rase provenite din alte sfere sau dimensiuni ale evoluţiei. Altfel spus, este vorba de extratereştri. Dacă mai aveţi încă îndoieli în privinţa existenţei vieţii extraterestre, vă supun atenţiei câteva cifre simple. Soarele nostru nu este decât una din cele circa 100 de miliarde de stele din această galaxie. Sir Francis Crick, laureatul premiului Nobel, afirmă că în universul nostru există aproximativ 100 de miliarde de galaxii, din care numai în galaxia noastră există cel puţin un milion de planete care pot susţine viaţa în forma pe care o cunoaştem noi. Gândiţi-vă la ce număr am ajunge dacă am extrapola aceste date la scara întregului univers, ca să nu mai vorbim de celelalte dimensiuni ale existenţei, aflate în altă gamă de frecvenţă decât cea percepută de simţurile noastre. Dacă am naviga cu viteza luminii (300.000 de kilometri pe secundă), ne-ar trebui 4,3 ani ca să ajungem până la steaua cea mai apropiată de sistemul nostru solar. Această cifră spune multe despre nivelul de îndoctrinare a oamenilor, cărora li s-a băgat în cap că viaţa extraterestră este o prostie, în timp ce ideea că viaţa a apărut exclusiv pe această planetă minusculă din univers este considerată o idee credibilă! Este suficient să examinăm structurile complexe care existau pretutindeni în lume în antichitate pentru a ne convinge că încă din acele vremuri pe pământ se afla o rasă avansată. Ni se spune pe toate canalele că în acele vremuri nu existau pe planeta noastră decât rase primitive (prin comparaţie cu umanitatea modernă şi cu nivelul tehnologic actual), dar această afirmaţie este de-a dreptul ridicolă. La fel ca în toate domeniile ştiinţei oficiale, estabilshment-ul istoricilor şi arheologilor inventează propriile sale teorii, le consideră fapte incontestabile şi ignoră dovezile copleşitoare care atestă că aceste teorii sunt greşite. Scopul acestor „oameni de ştiinţă” nu este de a educa, ci de a îndoctrina. Toţi cei care nu se conformează liniei oficial acceptate a istoriei sunt izolaţi de restul istoricilor şi arheologilor, care fie ştiu că slujbele, reputaţia şi fondurile pe care le primesc depind de susţinerea versiunii oficiale, fie pur şi simplu nu văd mai departe de lungul nasului. Acelaşi lucru este valabil în privinţa tuturor profesiunilor „intelectuale” şi educaţionale.
Pe întreaga planetă există structuri uluitoare clădite cu mii de ani în urmă, care nu ar fi putut fi create decât cu o tehnologie cel puţin egală cu a noastră (de multe ori superioară). La Baalbek, o localitate situată la nord-est de Beirut, în Liban, trei blocuri masive din piatră, fiecare cântărind 800 de tone (!), au fost mutate cu cel puţin 600 de metri şi poziţionate vertical, la baza unui zid stâncos. Povestea s-a petrecut cu câteva mii de ani înainte de Christos! Un alt bloc de piatră din apropiere cântăreşte aproximativ 1000 de tone (greutatea a trei avioane cu reacţie). Cum a fost posibil ca nişte greutăţi atât de mari să poată fi mutate în acele vremuri îndepărtate? Istoricii oficiali nu doresc să răspundă la asemenea întrebări, ştiind unde ar conduce răspunsurile. Cărui constructor modern i s-ar putea cere să facă aşa ceva? „Să fac CE!? ar striga el. Eşti nebun”. În Peru există misterioasele Linii Nazca. Oamenii acelor timpuri au înlăturat pământul colorat de la suprafaţă, scoţând la iveală un strat de pământ alb. Prin această metodă incredibilă au creat imagini uriaşe de animale, peşti, insecte şi păsări. Unele sunt atât de mari încât nu pot fi văzute în întregime decât de la 330 de metri altitudine! În mod evident, cunoaşterea care a permis construirea minunilor de la Nazca, Baalbek, Marea Piramidă de la Gizeh şi alte asemenea structuri uimitoare nu putea proveni decât de la o rasă avansată, care trăia în acele vremuri în mijlocul unei populaţii mult mai primitive. Textele din Vechiul Testament şi din alte lucrări, precum şi întreaga tradiţie orală a antichităţii, descriu această rasă sub denumirea de „zei”. Aud tot timpul diferiţi credincioşi creştini negând că Biblia pomeneşte ceva de „zei”. În realitate, Vechiul Testament abundă de asemenea referiri. Cuvântul „Dumnezeu” folosit frecvent în acest text este o traducere a unor expresii care însemnau „zei”, la plural (de pildă, Elohim şi Adonai). Nu este deloc greu de înţeles că fiinţele care puteau realiza opere tehnologice de o asemenea amploare erau privite în acele timpuri drept „zei” de către oamenii care nu puteau înţelege această cunoaştere avansată. Prin anii 30 (în secolul nostru), aviatorii americani şi australieni au aterizat în nişte zone îndepărtate din Noua Guinee pentru a aproviziona trupele din zonă. Băştinaşii, care nu văzuseră în viaţa lor un avion, au crezut că aceştia erau zei şi au făcut din ei nucleul unei noi religii. Cu atât mai dramatic trebuie să fi fost acest fenomen în lumea antică invadată de fiinţe venite din alte sisteme stelare sau dimensiuni, care au coborât pe pământ în navele lor infinit mai avansate decât tot ce există la ora actuală (cel puţin, conform versiunii oficiale!). Un influx tehnologic provenit din afara planetei sau dintr-o altă sursă ar fi singura explicaţie a marii majorităţi a „misterelor” pe care istoricii oficiali le tratează astăzi printr-o tăcere asurzitoare. Numai în acest fel pot fi explicate incredibilele trăsături ale construcţiilor antice, dar şi misterul inexplicabil al unor civilizaţii precum cea egipteană şi cea sumeriană (ţinutul Shinar de care vorbeşte Biblia), care au apărut la apogeul înfloririi lor şi abia ulterior au început să decadă, deşi cursul normal al evoluţiei ar fi fost să înceapă de pe un nivel inferior şi să avanseze lent, printr-un proces de învăţare şi acumulare de experienţe. Nu putem avea nici o îndoială că în acele vremuri s-a produs o infuzie de tehnologie avansată, care mai târziu s-a pierdut. În toate culturile lumii există texte şi legende străvechi care descriu „zeii” ce au adus cu ei această cunoaştere avansată. De pildă, numai în acest fel poate fi explicat misterul fenomenalelor cunoştinţe de astronomie pe care le deţineau popoarele din antichitate. Există nenumărate legende în întreaga lume care vorbesc de o Epocă de Aur a umanităţii, distrusă de un cataclism şi urmată de o „cădere a omului”. Iată cum a descris lumea de dinainte de „cădere” poetul grec Hesiod:
Oamenii trăiau la fel ca şi Zeii, fără vicii sau pasiuni, fără conflicte şi fără să muncească din greu. Trăind în armonie cu fiinţele divine (extratereştrii?), ei îşi duceau zilele în linişte şi pace, într-o societate fără inegalităţi, uniţi prin iubire şi respect reciproc. Pământul era mai frumos atunci decât astăzi, producând în mod spontan o mare varietate de fructe. Oamenii şi animalele vorbeau aceeaşi limbă şi conversau unii cu ceilalţi (în mod telepatic). Nu sufereau de bolile bătrâneţii, iar trecerea în lumile vieţii superioare se făcea lin şi fără durere, ca şi cum ar fi adormit.
Oricât de utopică ar părea această imagine, există nenumărate texte în toate culturile antichităţii care descriu lumea din acele vremuri îndepărtate în termeni similari. Noi nu vom putea recrea lumea de atunci decât dacă ne vom schimba felul de a gândi şi de a simţi. Cele mai explicite relatări privind rasa avansată se găsesc pe câteva zeci de mii de tăbliţe din lut descoperite în anul 1850 la circa 400 de kilometri de Bagdad, în Irak, de Sir Austen Henry Layard, un arheolog britanic care făcea săpături în ruinele Ninivei, capitala Asiriei. Locul este situat în apropiere de oraşul irakian modern Mosul. Au urmat apoi şi alte descoperiri în această regiune, care corespunde Mesopotamiei de altădată. Sursa primordială a acestei cunoaşteri nu erau asirienii, ci sumerienii, o populaţie despre care se crede că a trăit în această regiune între anii 4000 şi 2000 î.Ch. De aceea, mă voi referi în continuare la aceste tăbliţe din lut ca la Textele sau Tăbliţele Sumeriene. Deşi sunt considerate una din cele mai mari descoperiri arheologice din toate timpurile, la 150 de ani după scoaterea lor la lumină acestea continuă să fie ignorate de istoria şi de sistemele de educaţie convenţionale. De ce oare? Pentru un motiv cât se poate de simplu: demolează versiunea oficială asupra evenimentelor istorice. Cel mai faimos traducător al acestor tăbliţe este savantul şi autorul Zecharia Sitchin, un istoric care cunoaşte sumeriana, aramaica, ebraica şi alte limbi antice din Orientul Apropiat şi Mijlociu. Acesta a studiat cu atenţie şi a tradus Tăbliţele Sumeriene, ajungând la concluzia că ele descriu extratereştri. Alţi cercetători afirmă că Sitchin s-a folosit de o variantă ulterioară a limbii sumeriene pentru a traduce una anterioară (mai veche), aşa că traducerea lui nu este corectă în proporţie de 100%. După părerea mea, principalele lui ipoteze sunt corecte, fiind sprijinite de numeroase alte dovezi şi relatări, dar mă îndoiesc că toate detaliile pe care le oferă sunt autentice. Am convingerea că o bună parte din interpretările lui Sitchin sunt îndoielnice, deşi sunt absolut de acord cu concluziile sale generale. Conform traducerii sale (confirmate de cele ale altor traducători), tăbliţele afirmă că civilizaţia sumeriană, din care derivă numeroase tendinţe ale societăţii moderne, a fost „un dar al zeilor”. Nu este vorba de nişte zei mitologici, ci de fiinţe concrete, care trăiau printre oamenii acelor timpuri. Tăbliţele îi numesc pe aceşti zei AN.UNNAK.KI (Cei care au venit din cer pe pământ) şi DIN.GIR (Cei Puri, coborâţi din rachetele lor zburătoare). Numele Sumerului era KLEN.GIR (Ţara Domnului Rachetelor Zburătoare, sau Ţara Celor care Privesc, conform traducerii lui Sitchin). Străvechiul text cunoscut sub numele de Cartea lui Enoh îi numeşte şi el pe zei „Privitorii”, la fel ca şi vechii egipteni. Expresia egipteană care îi desemnează pe zei este Neturu, care se traduce chiar prin „Privitorii”. Textele egiptene afirmă şi ele că zeii au venit în vasele lor celeste.
Tăbliţele afirmă că Anunnaki au venit de pe o planetă numită Nibiru, (Planeta Încrucişării), despre care Zecharia Sitchin crede că are o orbită eliptică de 3600 de ani, care începe undeva între Jupiter şi Marte şi se extinde foarte departe în spaţiul cosmic, dincolo de Pluto. Ştiinţa modernă a identificat un corp ceresc pe care l-a numit Planeta X, situată dincolo de Pluto şi despre care se crede că face parte din sistemul nostru solar. Pe de altă parte, o orbită eliptică ar fi extrem de instabilă şi greu de susţinut. Savanţii pe care i-am consultat şi în care am încredere cred că Sitchin s-a înşelat în privinţa teoriei sale despre Nibiru, deşi principalele teme susţinute de el pe marginea zeilor Anunnaki sunt corecte. Tăbliţele Sumeriene traduse de Sitchin descriu cum planeta Nibiru aproape că a provocat la începutul formării sistemului nostru solar distrugerea unei planete care exista cândva între Jupiter şi Marte. Sumerienii numeau această planetă Tiamat şi i-au dat porecla de „Monstrul Apelor”. Ei susţin că centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter (numită astăzi Marea Brăţară a Benzilor) a apărut ca urmare a unei coliziuni între una din lunile lui Nibiru şi Tiamat. Textele continuă afirmând că rămăşiţele planetei Tiamat au fost aruncate pe o altă orbită, devenind în final planeta Pământ (vezi Figura 2). Numele sumerian al Terrei înseamnă „Cea Despicată”, căci coliziunea a produs o gaură mare în planeta originală. Este interesant de remarcat că dacă scoatem apa din Oceanul Pacific, ceea ce rămâne este o gaură imensă.
Figura 2
Sistemul solar şi locaţia centurii de asteroizi dintre Marte şi Jupiter. Deşi amănuntele diferă de la un text la altul, numeroase relatări din vechime sau mai moderne susţin că această centură reprezintă rămăşiţele unei planete (sau chiar o parte din ea).
Tăbliţele sunt relatări scrise ale unor tradiţii orale care vin dintr-o perioadă incredibil de veche, aşa că este greu de ştiut ce amănunte au fost adăugate sau omise. În plus, interpretarea lor trebuie să ţină cont de simbolismul specific limbajului vremii, care nu trebuie confundat cu adevărul literal. Personal, am anumite îndoieli legate de scenariul Nibiru-Tiamat, şi mai ales de perioada care i se atribuie. Există însă numeroase amănunte în aceste tăbliţe care pot fi dovedite la ora actuală, printre care se numără şi cunoştinţele de astronomie ale sumerienilor. Tăbliţele prezintă sistemul solar şi planetele sale, precizând corect poziţiile, orbitele şi mărimea acestora, lucru cu atât mai uimitor cu cât în prezent aceste date nu sunt cunoscute decât de 150 de ani, de când au fost descoperite anumite planete. De pildă, tăbliţele descriu natura şi culoarea planetelor Neptun şi Uranus într-o manieră care nu a putut fi confirmată decât în ultimii ani! Mai mult, imaginea lor i-a luat prin surprindere pe experţii moderni, care se aşteptau la altceva; şi totuşi, sumerienii ştiau cu câteva mii de ani înainte de Christos aceste lucruri pe care ştiinţa modernă „avansată” nu le-a descoperit decât foarte recent.
Încă şi mai uimitoare este descrierea creării lui homo sapiens de către Tăbliţele Sumeriene. Sitchin afirmă că Anunnaki au venit pe pământ cu circa 450.000 de ani în urmă, căutând aur într-o regiune din ceea ce numim astăzi continentul african. Principalele mine erau situate în actualul Zimbabwe, o zonă pe care sumerienii o numeau AB.ZU (depozitul adânc). Într-adevăr, anumite studii făcute de Corporaţia Anglo-Americană au scos la iveală dovezi impresionante ale unor săpături făcute în minele de aur în urmă cu cel puţin 60.000 de ani (mai probabil 100.000 de ani). Aurul extras de Anunnaki era trimis pe planeta de origine cu navele lor de la bazele situate în Orientul Mijlociu. După părerea mea, această poveste cu minele de aur trebuie să aibă şi alte explicaţii, fiind greu de crezut că acesta a fost singurul motiv pentru care Anunnaki au venit pe pământ (în caz că aveau într-adevăr nevoie de un motiv special). La început, continuă Sitchin, extracţia minereului de aur se făcea de către muncitori din rândurile Anunnaki, dar după o revoltă a minerilor, elita regală a zeilor a decis să creeze o rasă de sclavi care să facă această muncă. Tăbliţele descriu felul în care au fost combinate într-o eprubetă genele Anunnaki cu cele ale oamenilor pentru a crea astfel o rasă umană „actualizată” capabilă să facă munca de care aveau nevoie Anunnaki. Ideea unor copii creaţi în eprubetă trebuie să fi părut ridicolă în anul 1850, când au fost descoperite tăbliţele, dar la ora actuală ea a devenit realitate. Noile descoperiri ştiinţifice nu fac decât să confirme continuu subiectele descrise în Tăbliţele Sumeriene. Spre exemplu, cu circa 200.000 de ani în urmă s-a produs o perfecţionare bruscă şi inexplicabilă a formei fizice umane. Ştiinţa oficială păstrează tăcerea în jurul acestui subiect, singurul răspuns pe care s-a dovedit capabilă să-l ofere fiind: „veriga lipsă”. Există totuşi fapte istorice greu de contestat, care merită să fie clarificate. Peste noapte, forma fizică umană anterioară, cunoscută sub numele de homo erectus, s-a transformat în homo sapiens. Încă de la început, noii homo sapiens au fost capabili să vorbească într-un limbaj complex, iar mărimea creierului uman a crescut considerabil. Şi totuşi, un biolog de talia lui Thomas Huxley afirmă că astfel de schimbări nu se pot produce decât o dată la câteva zeci de milioane de ani. Homo erectus a apărut în Africa, acum 1,5 milioane de ani. Timp de mai bine de un milion de ani, forma fizică a oamenilor a rămas neschimbată, pentru ca, peste noapte, să apară homo sapiens. Cu circa 35.000 de ani în urmă s-a produs o nouă perfecţionare la fel de bruscă, în urma căreia a apărut homo sapiens sapiens, forma fizică pe care o avem şi astăzi. Tăbliţele Sumeriene dau numele celor doi oameni implicaţi în crearea noii rase de sclavi. Aceştia au fost un savant-şef pe nume Enki, Domnul Pământului (Ki = pământ) şi Ninkharsag, cunoscută şi sub numele de Ninti (Doamna Vieţii), din cauza cunoştinţelor ei avansate de medicină. Mai târziu i s-a spus Mammi, de unde provine şi cuvântul „mamă”. Ninkharsag este simbolizată în ilustraţiile mesopotamiene de o unealtă cu care se tăia cordonul ombilical. Aceasta seamănă cu o potcoavă şi era folosită în antichitatea îndepărtată. Ninkharsag a devenit mai târziu zeiţa-mamă în diferite religii, fiind cunoscută sub nume precum Regina Semiramida, Isis, Barati, Diana, Maria, şi multe altele, care au apărut în toată lumea din aceeaşi legendă primordială. Este ilustrată de multe ori ca o femeie gravidă. Iată cum descriu Tăbliţele Sumeriene crearea rasei de sclavi de către zeiţa-mamă:
Ei s-au închinat şi au rugat-o pe zeiţă,
Moaşa zeilor, înţeleapta născătoare [spunându-i]:
„Dă viaţă unei creaturi! Creează o rasă de lucrători!
Creează un lucrător primitiv, care să ducă jugul!
Lasă-l să ducă jugul lui Enlil
Şi să facă munca zeilor!
Enlil era comandantul Anunnaki, iar Enki era fratele său vitreg. Enki şi Ninkharsag au încercat multe variante până să descopere amestecul potrivit de gene. Ei au creat oameni cu tot felul de defecte şi hibrizi pe jumătate oameni, pe jumătate animale – tot felul de lucruri oribile, asemănătoare cu cele despre care circulă zvonuri că ar fi experimentate în bazele subterane extraterestre răspândite astăzi în lume. Nu este exclus ca însăşi povestea lui Frankenstein, monstrul uman creat în laborator, să fi fost inspirată de aceste evenimente, dar fiind că ea a fost scrisă de Mary Shelley, soţia marelui poet. Cei doi soţi erau iniţiaţi de rang înalt ai unei societăţi secrete aparţinând acestei reţele mondiale care controlează întreaga cunoaştere ezoterică de mii de ani. Tăbliţele mai afirmă că Enki şi Ninkharsag au descoperit în cele din urmă proporţia genetică justă, în urma căreia s-a născut primul homo sapiens, o fiinţă pe care sumerienii o numeau LU.LU (Cel născut dintr-un amestec). Numele biblic al acestui prim om este Adam. LU.LU era un amestec hibrid născut din fuziunea genelor lui homo erectus şi ale „zeilor”. Scopul experimentului de acum 2-300.000 de ani a fost să creeze un sclav, un fel de albină lucrătoare umană. A fost creată de asemenea şi o variantă feminină. Cuvântul sumerian pentru om era LU, iar rădăcina sa însemna sclav sau servitor, fiind folosită şi cu referire la animalele domestice. De altfel, aceasta a fost condiţia rasei umane începând din acele timpuri şi până astăzi. Cei care conduc planeta de mii de ani, la început deschis, iar la ora actuală sub acoperire, sunt Anunnaki. Traducerea greşită a Bibliei şi interpretarea literală a limbajului simbolic folosit în aceasta a condus la pierderea semnificaţiei originale a textului şi la povestea fantasmagorică a Genezei, aşa cum o cunoaştem astăzi. Geneza şi Exodul au fost scrise de clasa preoţească ebraică, cunoscută şi sub numele de leviţi, după ce aceştia au fost duşi în Babilon, în jurul anului 586 î.Ch. Babilonul se afla în fostul Sumer, aşa că babilonienii, şi implicit leviţii, cunoşteau vechile legende sumeriene. Leviţii nu au făcut altceva decât să sintetizeze aceste legende, dând astfel naştere primelor cărţi ale Vechiului Testament (Geneza şi Exodul). Sursa celor două texte este evidentă. Tăbliţele Sumeriene vorbesc de E.DIN (Sălaşul Celor Drepţi). Cuvântul este legat de numele sumerian al zeilor lor, DIN.GIR (Cei Drepţi din Rachete). În timp ce sumerienii vorbeau de Edin, Geneza vorbeşte de Grădina Edenului (Grădina lui Eden). Aici trăiau zeii, Anunnaki. Aceleaşi Tăbliţe Sumeriene vorbesc de regele Sargon cel Bătrân, care a fost descoperit pe vremea când era doar un bebeluş plutind pe râu într-un coş de răchită, după care a fost crescut de familia regală. Exodul vorbeşte de Moise, care a fost găsit de o prinţesă pe vremea când era copil, tot într-un coş plutind pe un râu, după care a fost crescut de familia regală egipteană. Iar lista acestor „coincidenţe” continuă la nesfârşit.
Vechiul testament este un exemplu clasic de reciclare religioasă a vechilor legende, care a dat naştere tuturor religiilor de mai târziu. De aceea, pentru a înţelege semnificaţia primordială a Genezei şi a legendei lui Adam, trebuie să ne raportăm la vechile poveşti sumeriene, pentru a afla cum s-a născut întreaga poveste. Geneza afirmă că „Dumnezeu” (zeii) l-a creat pe primul om, Adam, dintr-o mână de ţărână, după care a creat-o pe Eva dintr-o coastă a lui Adam. Zecharia Sitchin afirmă că traducerea expresiei „mână de ţărână” s-a făcut din cuvântul ebraic tit (biata mamă), derivat la rândul lui din cuvântul sumerian TI.IT, care înseamnă „ce conţine viaţa”. În realitate, Adam nu a fost creat dintr-un pumn de ţărână, ci din ceva ce conţine viaţa, adică din nişte celule vii. Termenul sumerian TI înseamnă atât coastă cât şi viaţă, iar traducătorii au făcut o nouă greşeală dându-i prima semnificaţie. La rândul ei, Eva (Cea care are viaţă) nu a fost creată dintr-o coastă, ci din acelaşi principiu care conţine viaţa: celulele vii. Potrivit sumerienilor, ovulul uman necesar pentru crearea lui Lulu/Adam a provenit de la o femeie din Abzu, în Africa, iar descoperirile cele mai recente din domeniul antropologiei atestă că homo sapiens a apărut pentru prima oară în Africa. În anii 80, Douglas Wallace de la Emory University din Georgia a comparat ADN-ul (matricea vieţii fizice) a 800 de femei şi a tras concluzia că acesta provine de la un singur strămoş de sex feminin. La rândul lui, după ce a examinat ADN-ul a 21 de femei cu structuri genetice diferite din diferite regiuni ale lumii, Wesley Brown de la Universitatea din Michigan a conchis că acesta provine de la o sursă unică, ce a trăit în Africa, acum 180-300.000 de ani. Acelaşi experiment a fost făcut de Rebecca Cann de la Universitatea din California, care a comparat ADN-ul a 147 de femei de origini rasiale şi geografice diferite, descoperind că moştenirea lor genetică este comună şi provine de la un singur strămoş care a trăit acum 150-300.000 de ani. Un alt studiu efectuat pe 150 de femei americane din linii genetice provenite din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, inclusiv aborigene din Australia şi Noua Guinee, a tras concluzia că toate aveau acelaşi strămoş comun de sex feminin, care a trăit în Africa, cu 140-290.000 de ani în urmă. Personal, cred că rasa umană s-a născut din mai multe surse, nu doar din Anunnaki.
Tăbliţele Sumeriene şi legendele akkadiene ulterioare prezintă numele şi ierarhia zeilor Anunnaki. Ei îl numesc pe „Tatăl” zeilor AN, cuvânt care înseamnă cer. „Tatăl nostru care eşti în ceruri”? AN sau Anu la akkadieni stătea cea mai mare parte a timpului în cer, împreună cu soţia sa, Antu, şi nu vizita decât rareori planeta, pe care ei o numeau E.RI.DU (Casa din clădirea îndepărtată), cuvânt din care s-a născut mai târziu earth (n.n. „pământ” în limba engleză). Cel puţin aceasta este traducerea lui Zecharia Sitchin. Textul nu poate fi înţeles decât în sensul că Anu stătea cea mai mare parte a timpului în munţii înalţi din Orientul Apropiat, acolo unde se crede că exista „Grădina Edenului” sau reşedinţa zeilor, de unde nu făcea decât rareori vizite în câmpiile din Sumer. Unul din oraşele sumeriene se numea chiar Eridu. Tăbliţele afirmă că Anu şi-a trimis doi fii să guverneze pământul. Aceştia au fost Enki, cel despre care Tăbliţele afirmă că l-a creat pe homo sapiens, şi fratele vitreg al acestuia, Enlil. Cei doi aveau să devină mai târziu mari rivali, încercând să câştige controlul suprem asupra planetei. Enki, primul născut al lui Anu, îi era subordonat lui Enlil, din cauza obsesiei pentru puritate genetică a Anunnaki. Mama lui Enlil era sora vitregă a lui Anu, lucru care făcea ca Enlil să aibă gene mai apropiate de ale lui Anu decât Enki. Tăbliţele ulterioare descriu cum Anunnaki au creat linii genealogice care să guverneze umanitatea în numele lor. După părerea mea, acestea sunt familiile care continuă să controleze planeta până în zilele noastre. Tăbliţele Sumeriene descriu felul în care Anunnaki au creat regalitatea (pe care o numesc chiar Guvernarea lui Anu, conducătorul zeilor). Toate familiile Frăţiei sunt obsedate de puritatea sângelui şi a liniilor genealogice, încrucişându-se între ele fără să ţină cont de iubire. Familiile regale şi aristocratice din Europa sunt un exemplu perfect în această direcţie, la fel ca şi cele de pe coasta de est a Statelor Unite. Ele fac parte din acelaşi trib şi sunt înrudite genetic. Aşa se explică de ce familiile Frăţiei au fost obsedate dintotdeauna de încrucişarea genetică, exact cum sunt descrişi Anunnaki în Tăbliţele Sumeriene. Ele nu se încrucişează între ele din snobism, ci pentru a menţine o structură genetică ce le conferă anumite capacităţi, în special aceea de a construi nave cosmice şi de a se manifesta în alte forme. Voi oferi mai multe detalii ceva mai târziu.
Tăbliţele Sumeriene descriu felul în care oamenii au primit capacitatea de a procrea de la Enki, lucru care a condus la o adevărată explozie a populaţiei umane, care ameninţa să-i copleşească de tot pe Anunnaki, al căror număr nu a fost niciodată foarte mare. Anunnaki aveau numeroase conflicte şi războaie între ei, purtate cu arme de înaltă tehnologie. Facţiunile lui Enlil şi Enki se luptau pentru a obţine controlul. Majoritatea cercetătorilor sunt de acord că Enki era de partea umanităţii, dar după părerea mea ceea ce îşi doreau ambele grupări era să obţină controlul asupra planetei. Războaiele fratricide ale zeilor pentru supremaţie sunt descrise în traducerea lui Sitchin, dar şi în alte texte străvechi, precum Vedele indiene. Legendele sumeriene povestesc că fiii zeilor Anunnaki erau implicaţi tot timpul în aceste războaie. Este vorba de urmaşii lui Enki şi Enlil, cei doi fraţi vitregi care au devenit rivali. Este posibil ca una din bătăliile pe care le-au purtat între ei să fi fost cea care a distrus oraşele biblice Sodoma şi Gomora, localizate cel mai probabil în sudul Mării Moarte, unde nivelul radioactivităţii rămâne până astăzi cu mult peste media obişnuită. Biblia descrie momentul în care soţia lui Lot s-a uitat în spate şi a fost transformată într-un stâlp de sare. Făcând referire la textul sumerian original, Sitchin afirmă că pasajul trebuie tradus altfel: soţia lui Lot a fost transformată în vapori, imagine mai veridică în cazul unei explozii nucleare!
Toate culturile antice ale lumii conţin referiri la Marele Potop. Tăbliţele Sumeriene nu fac excepţie. Sitchin afirmă că acestea povestesc felul în care Anunnaki au părăsit planeta în navele lor zburătoare, în timp ce pământul se acoperea de ape, ştergând de pe suprafaţa sa cea mai mare parte a umanităţii. Este incontestabil faptul că între anii 11.000 şi 4.000 î.Ch., pe pământ s-a produs o catastrofă greu de imaginat (sau, mai degrabă, un lanţ de catastrofe). Dovezile geologice şi biologice care susţin această teză sunt copleşitoare. Lor li se adaugă nenumăratele legende şi tradiţii care descriu aceste evenimente şi care provin din Europa, Scandinavia, Rusia, Africa, continentul american, Australia, Noua Zeelandă, Asia, China, Japonia şi Orientul Mijlociu. Practic, de pretutindeni. Unele din aceste relatări descriu şi o căldură foarte mare, care a adus apa mării în stadiu de fierbere, în timp ce altele vorbesc despre munţi în flăcări, dispariţia soarelui şi a lunii şi întunericul care a urmat, despre ploi de sânge, gheaţă şi pietre, despre alunecări de teren, prăbuşirea cerului, înălţarea şi scufundarea pământului, dispariţia unui continent uriaş şi o glaciaţiune. Practic toate descriu însă marele potop, un val uriaş de apă care a măturat întregul pământ. Imaginile uriaşului val mareic produs de impactul cu cometa din filmul Deep Impact vă poate ajuta să vă faceţi o idee despre ceea ce trebuie să se fi petrecut pe pământ în acele timpuri. Anumite texte chineze străvechi descriu felul în care pilonii pe care se sprijină cerul s-au prăbuşit, iar soarele, luna şi stelele s-au apropiat de pământ, undeva în nord-vest, unde cerul s-a înclinat. Pământul s-a dezechilibrat şi s-a scufundat în partea de sud-est, ceea ce a determinat o inundare a acestei zone cu apa mărilor şi oceanelor venită dinspre nord-vest. În America, legendele indienilor Pawnee descriu un fenomen asemănător petrecut într-o perioadă în care steaua nordului şi steaua sudului şi-au inversat poziţiile, vizitându-se reciproc. Tradiţiile din America de Nord vorbesc de apariţia unor nori uriaşi şi de un val de căldură atât de mare încât apa râurilor şi oceanelor a început să fiarbă. Eschimoşii din Groenlanda le-au povestit misionarilor că cu mult timp în urmă pământul s-a răsturnat. Legendele peruviene susţin că Anzii s-au format într-o perioadă când cerul s-a războit cu pământul. Miturile braziliene descriu o explozie a cerului, din care pe pământ au căzut bucăţi mari, care au ucis pe toată lumea, în timp ce pământul şi cerul îşi inversau locurile. În sfârşit, indienii hopi din America de Nord povestesc în legendele lor că: „Pământul s-a zguduit şi a fost acoperit de ape, cu excepţia unui mic teritoriu”.
Toate aceste relatări sunt strâns asociate cu legendele despre Atlantida şi Mu (Lemuria), două continente imense, unul situat în zona Oceanului Atlantic, iar celălalt în locul actual al Oceanului Pacific. Mulţi oameni susţin că aceste continente erau guvernate de rase foarte avansate. Se crede că ele s-au scufundat în mare în circumstanţele descrise mai sus, lăsând în urma lor numai câteva insuliţe, precum Insulele Azore, rămăşiţe ale gloriei lor de altădată. Atlantida a fost descrisă de Platon (427-347 î.Ch.), un filozof din Grecia Antică şi iniţiat de rang înalt al unei societăţi secrete (sau şcoli a misterelor). Aceste societăţi au existat dintotdeauna pe pământ, transmiţând o cunoaştere foarte înaltă unui grup restrâns de oameni, dar negând-o maselor largi. Istoria oficială contestă afirmaţia lui Platon cum că acest continent ar fi existat, sub pretextul anumitor discrepanţe istorice din relatarea sa, dar există dovezi geologice care susţin această teză. Insulele Azore, despre care se crede că sunt o rămăşiţă a continentului Atlantidei, sunt situate la mijlocul crestei atlantice, un lanţ muntos care face legătura cu o linie de fractură ce înconjoară întreaga planetă (vezi Figura 3), pe o distanţă de 72.000 de kilometri. Regiunea mijlocie a crestei atlantice este una dintre cele mai predispuse zone terestre către cutremure şi erupţii vulcanice. Patru plăci tectonice imense: cea eurasiatică, cea africană, cea nord-americană şi cea caraibiană, se întâlnesc şi se suprapun aici, făcând ca regiunea să fie extrem de instabilă din punct de vedere geologic. În perioada despre care Platon sugerează că a marcat sfârşitul Atlantidei, atât în Insulele Azore cât şi în Insulele Canare (nume care vine de la canis – câine, şi nu de la canar!) s-a desfăşurat o activitate vulcanică extrem de intensă. Lava se dezintegrează în apa mării în circa 15.000 de ani, dar încă mai poate fi găsită pe fundul mării din jurul Insulelor Azore, lucru care confirmă alte descoperiri geologice recente. De pildă, nisipul prelevat de la adâncimi de 3-6 kilometri atestă că actualul fund al mării trebuie să fi fost situat deasupra nivelului apelor, relativ recent din punct de vedere geologic. Oceanograful Maurice Ewing scrie în revista National Geographic că: „Fie pământul s-a scufundat cu câţiva kilometri, fie nu putem decât să tragem o concluzie uimitoare”.
Figura 3:
Creasta atlantică mediană este centrul unei activităţi vulcanice şi a unor cutremure de mare intensitate. Aceasta este regiunea în care se crede că a localizat Platon Atlantida.
Dovezile geologice şi biologice sugerează de asemenea că activitatea vulcanică ce a provocat scufundarea pământului în regiunea Insulelor Azore s-a petrecut în acelaşi timp cu scufundarea unei mase de pământ cunoscută sub numele de Apalahia, care făcea legătura între ceea ce numim astăzi Europa, America de Nord, Islanda şi Groenlanda. Chiar şi nivelul la care s-au scufundat cele două porţiuni de pământ este asemănător. Există dovezi similare care susţin teoria potrivit căreia continentul Mu sau Lemuria s-a scufundat pe fundul Oceanului Pacific. Aşa-zisul Triunghi al Bermudelor, situat între Insulele Bermude, sudul Floridei şi un punct situat lângă Insulele Antile, a fost de multă vreme asociat cu Atlantida. Legendele privind dispariţia unor nave şi avioane în această regiune sunt extrem de numeroase. Lângă Bimini, un loc situat în interiorul triunghiului, au fost localizate sub apele de lângă Bahama Banks clădiri scufundate, ziduri, drumuri şi cercuri din blocuri de piatră asemănătoare celor de la Stonehenge, ba chiar şi piramide. Să vă mai prezint câteva fapte pe care marea majoritate a oamenilor nu le cunosc: Munţii Himalaya, Anzii şi Alpii nu au atins actuala lor înălţime decât acum 11.000 de ani. Lacul Titicaca, situat la graniţa dintre Peru şi Bolivia, este lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine din lume, respectiv de 4200 de metri. Cu numai 11.000 de ani în urmă, întreaga regiune era situată la nivelul mării! De ce se găsesc atât de multe fosile de peşti şi de alte animale marine în regiunile muntoase? Pentru că munţii respectivi au fost situaţi cândva la nivelul mării, într-o perioadă destul de recentă din punct de vedere geologic. Toate acestea sunt dovezi copleşitoare care atestă că pământul a suferit în perioada respectivă o transformare geologică masivă. Dezbaterile aprinse (şi nu de puţine ori ostile) se nasc numai în privinţa datei şi a cauzelor care au provocat aceste schimbări. Cu siguranţă, ele au afectat întregul sistem solar, căci toate planetele prezintă dovezi ale unor cataclisme care le-au afectat suprafaţa, atmosfera, viteza şi unghiul orbitei sau rotaţiei în jurul soarelui. Aşa cum spuneam mai devreme, consider că principalele teme abordate în Tăbliţele Sumeriene sunt autentice, dar nu cred că toate detaliile descrise în acestea se verifică, dacă nu pentru alt motiv, măcar din cauza imensei perioade de timp care s-a scurs de la sosirea zeilor Anunnaki, acum 450.000 de ani, în timp ce relatările scrise nu datează decât de câteva mii de ani. Cu siguranţă, în jurul anului 11.000 î.Ch. pe pământ s-a produs un cataclism major, care a distrus civilizaţiile extrem de avansate din punct de vedere tehnologic care existau la acea vreme (perioadă cunoscută sub numele de Epoca de Aur), iar acea dată (situată acum aproximativ 13.000 de ani) are o mare relevanţă pentru epoca pe care o trăim în prezent. Aşa cum planetele sistemului solar se rotesc în jurul soarelui, întregul sistem solar se roteşte în jurul centrului galaxiei, sau cel puţin al acestei părţi din galaxie. Acest „soare central” sau galactic este cunoscut în anumite tradiţii sub numele de „Soarele Negru”. Perioada de revoluţie a sistemului nostru solar în jurul soarelui central este de 26.000 de ani şi este numită în cultura indiană yuga. Unii cercetători cred că timp de 13.000 de ani (jumătate dintr-o yuga), pământul se apropie de Soarele Negru, în timp ce vreme de alţi 13.000 de ani el se îndreaptă în direcţia opusă. De aceea, aceste cicluri sunt extrem de diferite între ele, planeta fiind scăldată într-o lumină pozitivă timp de 13.000 de ani, pentru a se scufunda apoi în întuneric în următoarea perioadă de 13.000 de ani. Acest proces afectează întreaga energie în care trăim cu toţii. Interesant este faptul că Epoca de Aur pare să se fi încheiat acum 13.000 de ani, în urma cataclismului de care am vorbit mai sus şi a conflictelor care au urmat, ceea ce explică schimbările accelerate care se produc la ora actuală, dar mai ales trezirea spirituală globală şi uimitoarele evenimente care ne aşteaptă în anii ce urmează. Aceasta este perioada de tranziţie în care pământul se întoarce din nou cu faţa spre lumină. Am ajuns aşadar la concluzia că acum 13.000 de ani s-a produs un cataclism fantastic, care a pus capăt c

Sun Nov 29, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Post Daca am fi decat noi doi....
To: adi pop ; Lucian Iordanescu
Sent: Sunday, November 29, 2009 7:47 AM
Subject: Daca am fi decat noi doi....

Domnule Lucian,

Daca am fi decat noi doi, niste oameni seriosi si cumsecade, care observa cat de cat obiectiv, ca lumea in care traim nu este ce ne-ar place Sufletului nostru....ce-ar trebui sa facem ?

Sa ne plecam capul si sa ne resemnam...?, sau sa cautam continuu solutii, astfel incat noi doi, ca buni prieteni, alaturi de familiile nostre si alaturi de semenii nostri, sa traim decent.

Zile pline si Minunate,
adi

PS
Sa nu va suparati ca pun aceste mesaje pe un forum liber, dar am speranta ca in acest fel....Tinerii pot invata enorm, prin comparatie.

Marchidan21

Reply with quote
Adi, dacă vrei, te rog să trimiţi un mass-e@mail cu ataşamentul cu cartea în două volume.

Armonie!

Marian

Sun Nov 29, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Marchidan21 wrote:
Adi, dacă vrei, te rog să trimiţi un mass-e@mail cu ataşamentul cu cartea în două volume.

Armonie!

Marian

Cum sa nu.
adi

Adrian Pop

Post Asa este corect Petre
To: Petre Savescu ; Lucian Iordanescu ; D.nul Adi Pop ; apatrutz@yahoo.com ; Cristian Anghelina ; eu_sunt9910@yahoo.com ; Cornul Abundentei ; Pavel madalina ; dungureanu@rdscv.ro ; Vlad Teodorescu ; Vlad Popa ; sanda romosan ; SANDU OPREA ; viacob@yahoo.com ; laruca_m@yahoo.com ; bebu.bianka@gmail.com ; iliebezna@yahoo.co.uk ; constantin.buzatu@cez.ro ; nana_miruna@yahoo.com ; oanna666@yahoo.com ; petrughicu@yahoo.com ; scoalaignat@yahoo.com ; dan_miculeasa@yahoo.com ; office@printex.ro ; luifelmar@yahoo.com ; "marcel" ; priboi_ionel@yahoo.com ; gelu_stefanescu@yahoo.com ; trusca_bebe@yahoo.com ; adipop@popservice.ro ; doinap@popservice.ro ; marogel_ioan@yahoo.com ; Cristian Anghelina ; flori@popservice.ro ; Radu_necea@yahoo.com ; stefan@popservice.ro ; transport@agroindustriale.ro ; gabrielboldea@yahoo.com ; mihalcea_olga@yahoo.ro ; gabrielboldeaq@yahoo.com ; ccraiova14@yahoo.com ; mihaelahq2005@yahoo.com ; irimescu_cristian@yahoo.com ; crisstina.mirela@yahoo.com ; Nicu Dumitrescu ; gab iu ; adrian scheul ; florin@complexity.ro ; Virgiliu Stroescu ; "Ion Ispas" ; cristina firu ; Nicu Dumitrescu ; popescu nela ; sabin gutan ; office.publicis@gmail.com ; Ioana Alex ; Lucia Vulpe ; florispirituale@hotmail.com ; Marchidan21@yahoo.com ; Marchidan21@gmail.com ; Jean Mugurel Petrescu ; asii.romani@yahoo.com ; Gerlinde Brasoveanu ; Radu Mocanu ; officergc@rdscv.ro ; talk2nicu@yahoo.com ; Octavian Sarbatoare ; contact@asiiromani.eu ; cdonoaica@7lcp.com ; herrilmar vonbartosh ; lenuta_onofras@yahoo.com ; paulcitroenc8@yahoo.com ; Cristina Stroe
Sent: Sunday, November 29, 2009 6:51 PM
Subject: Re: Fw: Fw: Va salut si va cer sprijin. - asa este corect Petre

Buna,

Corect este asa Petre. Pacatul nu este al celor care nu stiu...ci al celor care stiu....si nu fac nimic in a fi mai bine.

Incepand de ACUM, indiferent ce faceti voi oameni buni ( ma refer la mine, la cele 50 de persoane de care spui tu aici si la toti ceilalti... ), EU, Petre Savescu, imi aleg un SCOP NOBIL, la care voi lucra NECONDITIONAT, ALTRUIST si PANA LA CAPAT.

Nu se mai poate ca de-acum incolo sa-mi mai fie indiferent ce se intampla cu Neamul meu, cu semenii mei, cu mine....

O sa observi ceva Petre. Cu cat Scopul de care spun sa ti-L definesti clar, este mai Frumos si mai util oamenilor, la care vei lucra cum am spus, cu atat vei fi mai Fericit....

adi
From: Petre Savescu
To: spt2000ro
Sent: Sunday, November 29, 2009 5:43 PM
Subject: Fwd: Fw: Fw: Va salut si va cer sprijin.

Buna seara,

acest mesaj este retransmis acum spre o lista de peste 50 de adrese de e-mail, adrese ale persoanelor pe care le cunosc si le respect in mod deosebit pentru inteligenta si principiile de viata care le anima existenta.

Domnul Adi Pop, un om pregatit pentru o astfel de misiune uriasa, un om cu gandire milenara dar cu inima mereu tanara s-a hotarat sa lupte pentru o idee valoroasa, aceea de a reda romanilor locul lor binemeritat in aceasta lume. Eu consider ca trebuie sprijinit pentru acest urias proiect!

Va rog sa cititi cu atentie atat dialogul de mai jos cat si continuarea acestui mesaj, sa-l contactati pe dl ing Adi Pop ( ID : Zalmoxa_adipop), sa va uitati pe topicul discutiilor, sa va inscrieti cu comentarii, sugestii, idei, initiative, proiecte , CV-uri - pe forumul de discutii extrem de serios de la

O seara cat mai placuta tuturor!

Cu mult respect,
Petre Savescu

---------- Mesaj redirecţionat ----------
De la: adi pop <adipop>
Data: 29 noiembrie 2009, 01:53
Subiect: Fw: Fw: Va salut si va cer sprijin.
Către: apatrutz@yahoo.com, Cristian Anghelina <satraiti2000>, eu_sunt9910@yahoo.com, Cornul Abundentei <administrator>, Pavel madalina <sarmizegetusa_om>, Petre Savescu <psavescu>

To: Lucian Iordanescu
Sent: Sunday, November 29, 2009 12:18 AM

Domnule Lucian,

Este o onoare mare pentru mine sa comunicam.

De multi ani ma ocup de asta, dar la nivel local, la Craiova.
Acum, daca tot este s-o gandim....pai, s-o extrapolam la nivelul cel mai mare.

Multi ani Frumosi inainte...Multa Sanatate si Fericire. Si zile pline....

Am citit CV-ul foarte detaliat al Dumneavostra.
Si m-a bucurat deschiderea de care dati dovada. Sunt putini oameni care au ajuns la nivel de cunaostere ridicat ...si raman deschisi....

Cu tot respectul de care dau dovada, va spun altceva.
Nu stiu ei, cu cine au de-a face...Credeti-ma ca nu este pura fantezie....sau utopie. Nu-mi permit asta.
Cine sta pe loc de nimicuri....

Dar nu de ei stau eu...., ci de greselile mele...acolo, mi-as permite sa-mi folosesc profund TOT Timpul disponibil....sa nu le repet...
Si mai mult de-atat, stiu ca au si ei valori autentice, acei Uriasi in Gandire....Pentru nimic in lume aceste Personalitati multinationale ce se gases rar, imprastiati peste tot in lume, nu fac altceva decat sa se sprijine neconditionat si altruist.
Eu pe ei ii caut si le cer cu respect sprijin.

Multumesc pentru informatii.
Nu vreau sa par lipsit de modestie...sau de bun simt, dar.....de cand ma stiu de mic, mi-a placut sa arunc manusa celor care cred ca stiu...celor care cred ca fac jocurile.....

Eu, stiu de data aceasta....

Stiu ca nu de la acesti oameni au plecat aceste greseli grave, care au facut ca societatea aceasta sa arata cum arata, ci la ce-am emanat eu...din ignoranta.

Eu nu doresc sa ma confrunt cu nimeni, nici in idei, nici in concepte, nici in altceva, pentru simplu motiv ca ei vor pierde....Doresc sa ne unim cu totii fortele, sa gasim impreuna solutii ca omul sa iasa din starea actuala de animal, de om masina, de om copil....astfel incat el sa redevina OM.

Cu mult respect si Prietenie,
adi

PS. Nu din orgoliu am iesit la JOC, ci din Necesitate, draga Domnule.....
ID : Zalmoxa_adipop

From: Lucian Iordanescu
Sent: Saturday, November 28, 2009 9:17 PM

Stimate domnule Adi Pop,
Cele doua scrisori ale dumneavoastra, m-au bucurat foarte mult si mi-au descretit fruntea, vazand cat entuziasm doriti sa investiti intr-o actiune care urmareste doar binele si fericirea oamenilor. Ceea ce am sa va scriu in continuare nu are rostul sa va descurajeze ci doar sa va prezinte o realitate pe care sigur nu o cunoasteti. Am o experienta de viata temeinic fundamentata, avand in vedere ca peste 3 luni impliesc 70 (saptezeci) de ani. De-alungul anilor am parcurs 5 facultati. Pe primele doua, psihologia si energetica le-am studiat la Universitatea Lomonosov din Moscova, iar una in Germania; si cu asta inchei vorbirea despre mine. Ceea ce rezulta din descriptia dumneavoastra este ca, nu stiti cu cine vreti sa va luati la tranta si care sunt scopurile adversarului dumneavoastra. Mai inainte de a intra in detaliile proiectului dumneavoastra referitor, in special, la modalitatile de a influenta mentalul colectiv, va rog insistent sa cititi doua carti (de fapt trei - una fiind in doua volume) ale lui David Icke: "Secretul Suprem" vol. I si II pe care vi le trimit in atasament si cealalta se numeste: "Copiii matricei", pe care sper s-o mai gasiti in librarii. Cand va veti dumeri cine sunt Iluminatii si cei care formeaza Clubul de la Bilderberg etc., inclusiv scopurile acestora consider ca va veti reconsidera potentialul de care dispuneti pentru a se opune altui potential.
Cu stima,
Prof.Dr. psiholog - parapsiholog, Lucian Iordanescu

--- On Sat, 11/28/09, adi pop <adipop> wrote:

Subject: Fw: Va salut si va cer sprijin.
Date: Saturday, November 28, 2009, 7:46 PM

Buna ziua,

Cautand de ani buni solutii de redresare economica a Romaniei, oltenilor le-a venit ideea de-a pune pe un forum liber, tot ce consideram ca este mai bun in Neamul nostru, astfel incat Tinerii Romani sa aiba cat mai multe modele de lucru, de urmat.

Extrapoland ideile la nivel Planetar, am initiat un program amplu pentru Renasterea Societatii Umane.

Proiectul - OMU - Renasterea Societatii Umane.

Etapa 1.
Proiectul – "OM – O societate fireasca "

Etapa 2.
Proiectul – "IOM - O societate functionala"

Etapa 3.
Proiectul – "IO OM - O societate implinita "

Etapa 4.
Proiectul – "OMU - (Re)nasterea Societatii"

Proiectul OMU, prin cele 4 etape ale sale, se autofinanteaza 100 %. Suntem perfect constienti de faptul ca modul de obtinere a banilor de catre fiecare om al acestei planete, are consecinte directe asupra Vietii lui sanatoase si fericite.

Scopul nostru este acela de a " Modela omul, in OM "

In cadrul acestui program sunt demarate pana in prezent urmatoarele proiecte:

A. Sa pregatim viitorul ROMANIEI si al PLANETEI impreuna !

Acest Proiect are ca scop sprijinirea Tinerilor in dezvoltarea afacerilor, incepand de la a fi voluntari si terminand cu a avea fiecare firma proprie in domeniul dorit de ei.

Selectam cate 10 Tineri voluntari, cu varsta pana la 21 de ani, din cat mai multe localitati din Romania si ulterior din Europa. Dorim sa comunicam cu ei pe internet, pentru a dezvolta in urmatorii doi-trei ani afaceri zonale in diverse domenii de activitate, la care Munca Cinstita si OMENIA sunt ridicate la rang de Lege. Consideram ca fiecare localitate din Romania, din Europa si din intreaga lume, are nevoie de astfel de Tineri educati la un asemenea standard de BUN SIMT.

Inscrie-te si depune CV-ul tau !
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=27

Derularea acestui prim Proiect, a inceput de putin Timp din Craiova, pe princilpiul propagarii undelor. Toate celelalte Proiecte majore care au fost concepute in ultimii 14 ani, depind de reusita Proiectului SFATUL BATRANILOR, pentru ca toate acestea vor avea nevoie de Tinerii voluntari selectati prin aceasta actiune.

Am definitivat afisele si le-am imprastiat pe o raza de maxim 15 Km, in jurul Craiovei. Concluziile ce-au rezultat din primele actiuni, au aratat ca singura sansa ca sistemul cel NOU sa se dezvolte, este de-a discuta direct cu tinerii intalniti. Ajustam sistemul si trecem la urmatoarea unda, pana la 30 de Km de la punctul de initializare. Si asa mai departe, pana ce acoperim toata Romania, Europa si de ce nu, intreaga lume. Pe masura dezvoltarii actiunii noastre, vom traduce aceste afise in limbile tarilor respective. In momentul cand Tinerii voluntari vor intelege pe deplin aceasta actiune initializata de noi, vor face acealsi lucru din locul in care care isi desfasoara activitatea.

Pentru ca ceea ce gandim si facem noi acum reprezinta noutate absoluta la nivel planetar, invatam unii de la altii din mers. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l facem, este acela ca la fiecare pas al acestei actiuni odata finalizat, vom sintetiza concluziile si vom ajusta continuu NOUL sistem de selectie a valorilor Tinere autentice. Cizelarea ideilor si conceptelor rezultate din sintezele respective, va fi facuta prin punerea lor in practica in Societatea Comerciala - Mosu Tudor SA - firma care se va infiinta si care-si va desfasura activitatea in cat mai multe domenii de activitate.

In acest fel, incercam sa creem un sistem viu, care va creste odata cu experienta cumulata de noi toti.

Sistemul educational trebuie schimbat fundamental, cat de repede posibil, astfel incat pregatirea copiilor si a tinerilor, sa fie facuta mai mult in Timpul unor excursii in Natura si in locuri in care se desfasoara cercetare aplicativa in diverse domenii, datorita faptului ca implementarea informationala in acest mod, depaseste de zeci, de sute de ori, sistemul actual.

Proiectul SFATUL BATRANILOR va pregati viitorii profesori ai Universitatii Zalmoxiana. Acestia trebuie sa invete, SINGURI, sa transforme Oferta lor, in Arta. Numai prin comparatie poate sa invete un copil sau un tanar, CEVA.

Vom finaliza in curand acest site - www.sfatulbatranilor.ro

Ne propunem sa sintetizam energiile creatoare de la Marii Ganditori, Iluminati, Intelepti, Oameni care au avut, au sau vor avea ceva de spus..., de genul : Legile de conduita morala, invataturi, concepte sau idei....Acestia, prin experienta lor de Viata, au trasat, traseaza sau vor trasa linii directoare de conduita ale Societatii. Sinteza noastra are rolul de-a culege tot ce-i mai bun de la ei, de la noi toti.... si de la cei care vor fi dupa noi, concentrand Energiile punctiform, pentru a creea NOUA Societate Umana OMU in cel mai scurt Timp, in care toti oamenii Planetei vor traii decent.

B. Ne-am propus sa lucram pana vom finaliza cat se poate de rapid si acest Proiect extrem de important pentru omenire. Dorim ca in Romania, Sarmizegetusa Regia (cetatea dacilor ce reprezintă Capitala Spirituală a Romanilor) sa devina Capitala Pacii Mondiale.

C. Proiectul PICIUMANI - Copii Romani cu varsta de 8 ani alaturi de copii straini, in urmatorii 11 ani, merg anual in tabere de explorari si aventuri in alte 10 tari, de pe toate continentele.

D . Proiectul SHE - se ocupa de cercetare fundamentala in domeniile : Sanatatii, Hranei si Energiile viitorului, studiind APA, Hidrogenul si Electronul.

E. Proiectul MOSUL PRIMARIILOR - Proiect prin care dorim sa ne anuntam prezenta in fiecare localitate din Romania.

F. Proiectul SAT DACIC MARGA.

G. Proiectul ORASUL SANATATII - VEGA - VALERIU POPA

H. Proiectul STATIUNEA MONTANA DARIUS

Toate aceste proiecte se vor realiza in zona Topolinita, Izverna, Baia de Arama, Herculane, Mehadia, pe o suprafata de 500 KMp.

Noi, cei care am conceput aceste Proiecte aparent utopice pentru necunoscatori, credem in ele cu Adevarat. Nu ne facem mari iluzii ca suntem luati in seama imediat, dar....in Timp, ABSOLUT toate Proiectele noastre vor avea un impact major asupra oamenilor.

Trimitem acest mesaj la mii, zeci de mii de oameni obisnuiti, cu speranta in Suflet ca, unind idealismul copilaresc al Marilor Ganditori cu Intelepciunea Popoarelor, ne vor deveni aliati de nadejde.

Absolut toate persoanele normale, care doresc sa participe voluntar, fara secrete, fara grandomanie si eficient, la dezvoltarea Proiectului OMU - Renasterea Societatii Umane, sunt binevenite.

O zi plina,
ing. Adrian Pop
Sent: Saturday, November 28, 2009 10:43 AM
Subject: Va salut si va cer sprijin.

Buna ziua Domnule Lucian Iordanescu,

De ani buni studiez tot felul de fenomene putin cunoscute de publicul larg si pe cele mai multe le pun in planul fizic.

Ve cer sprijinul in a face si altceva.... util semenilor nostri.

O zi plina,
ing. Adrian Pop - Craiova

Adrian Pop

adi
From: sanda romosan
Sent: Saturday, December 12, 2009 8:34 PM
Subject: Re: Colaborare

poti sa incarci cu energie pozitiva orice lucru... cu conditia sa fie tridimensional si palpabil
poti sa ii dai si o tema...

--------------------------------------------------------------------------------
From: sanda romosan <sanda_romosan>
To: adi pop <adipop>
Sent: Sat, December 12, 2009 8:32:01 PM

eu nu as accepta ca acest oras sa se faca cu astfel de bani
nu e vorba de vibratia joasa a lor ci de faptul ca provin de la oameni de vibratie joasa.
daca ei i-ar dona unei manastiri sa zicem de exemplu, iar de acolo s-ar trimite mai departe... de ce nu..
Apropo.... si banii se pot purifica.... ca si apa....
nu sunt decat un mijloc.... un instrument...

--------------------------------------------------------------------------------
To: sanda romosan <sanda_romosan>
Sent: Sat, December 12, 2009 8:25:20 PM

Crezi tu ca orasul Vega, daca s-ar face cu banii lui Patriciu si-ai lui Ovidiu Vantu, se va face careva bine ?

O mizerie...se schimba cu o mizerie....altfel nu rezoneaza intre ele...

adi
From: sanda romosan
Sent: Saturday, December 12, 2009 8:19 PM

Adi,
hrana hranei noastre se refera mai degraba la energia subtile primita prin mancarea sa zicem a telinei de exemplu. In procesul de masticatie se disting doua aspecte: cel de material si anume telina cu fibrele ei si cel subtil adica energia care o asimilam prin masticarea telinei, vibratia telinei, are culoare galbuie.... ia adu-ti aminte la ce ajuta telina...
Banul este un mijloc de plata si nimic mai mult, nu fa o inteaga filozofie din ceea ce nu exista.

Asa este cladita si structurata omenirea de cand lumea, dai bani primesti ceva, dai obiecte, faci troc, energia circula, totul e numai schimb de energie.
Banul e o masura, inventata de oameni, ca timpul si spatiul si.... de ce nu ... bunul simt ... tot o idee nastrusnica a vre-unui individ care avea insomnii....

Sanda

To: energochiropractor@yahoo.com; nicolaenacioiu@yahoo.com; badilami@rdslink.ro; rpopa@pdx.edu; dan slavila <danslavila>; adipop <adipop>; Radu-Gherghe Budei <radubudei>; Petre Savescu <psavescu>; apatrutz@yahoo.com; herrilmar vonbartosh <herrvonbartosh>; sabin gutan <sabin_gutan>; Pavel madalina <sarmizegetusa_om>; Vlad Popa <vlad_popa1971>; Ioana Alex <ioanaalex68>; Lucian Iordanescu <kunyla>; D.nul Adi Pop <zalmoxa_adipop>; Cristian Anghelina <satraiti2000>; eu_sunt9910@yahoo.com; Cornul Abundentei <administrator>; dungureanu@rdscv.ro; Vlad Teodorescu <biotron>; sanda romosan <sanda_romosan>; SANDU OPREA <oprea_sandu>; viacob@yahoo.com; laruca_m@yahoo.com; bebu.bianka@gmail.com; iliebezna@yahoo.co.uk; constantin.buzatu@cez.ro; nana_miruna@yahoo.com; oanna666@yahoo.com; petrughicu@yahoo.com; scoalaignat@yahoo.com; dan_miculeasa@yahoo.com; office@printex.ro; luifelmar@yahoo.com; marcel <preda>; priboi_ionel@yahoo.com; gelu_stefanescu@yahoo.com; trusca_bebe@yahoo.com; doinap <doinap>; marogel_ioan@yahoo.com; Cristian Anghelina <alphatech10>; flori@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; stefan@popservice.ro; transport@agroindustriale.ro; gabrielboldea@yahoo.com; mihalcea_olga@yahoo.ro; gabrielboldeaq@yahoo.com; ccraiova14@yahoo.com; mihaelahq2005@yahoo.com; irimescu_cristian@yahoo.com; crisstina.mirela@yahoo.com; Nicu Dumitrescu <mnm>; gab iu <iuliana_cristina381>; adrian scheul <adrian>; florin@complexity.ro; Virgiliu Stroescu <virgiliu>; cristina firu <cristina>; popescu nela <nelaalen2002>; office.publicis@gmail.com; Lucia Vulpe <luciavulpe>; florispirituale@hotmail.com; Marchidan21@yahoo.com; Marchidan21@gmail.com; Jean Mugurel Petrescu <yo7aoz>; asii.romani@yahoo.com; Gerlinde Brasoveanu <gold_ghirlande>; Radu Mocanu <rmocanu99>; officergc@rdscv.ro; talk2nicu@yahoo.com; contact@asiiromani.eu; cdonoaica@7lcp.com; lenuta_onofras@yahoo.com; paulcitroenc8@yahoo.com; Cristina Stroe <cristina_ruris>; eugen sbora <sboraeugen>; Eugen Pavel <eugen>; Ion Ispas <karmaispas>; octavianarhip@yahoo.com; sarbatoare@hotmail.com; ZABORILA Rodica <rodica>
Sent: Sat, December 12, 2009 5:36:00 PM
Subject: Colaborare

Buna seara Domnule Sandu Brandusa,

Imi place ce aud de la Dumneavostra, acum, la emisiunea Taifasuri....de la ora 16h50 min.

De ceva ani studiez tot felul de lucruri noi....tragand concluziile.....pe care ulterior le pun in practica.
Alaturi de alti cercetatori seriosi, ma ocup de Sanatate, Hrana si Energiile viitorului, prin studiul profund al APEI, Hidrogenului si Electronului. Rezultatele sunt de exceptie.

Sunt extraordinar de uimit de profunzimea Ganditorilor Romani, nu multi...dar suficienti pentru a revolutiona complet stiinta la nivel planetar, in domeniile sus amintite.. Si totul, am observat, are legatura cu Sufletul nostru pus in tot ce facem, in dragostea noastra fata de Pamantul nostru si fata de semenii nostri.

In discutiile pe care le-am avut cu Domnul Dr. Stroescu Virgiliu, am incercat sa explic importanta pe care o are Munca Cinstita, asupra modului de a ne hrani. Exte extraordinar de importrant din ce bani ( ma refer la modul de obtinere a lor ), cumparam telina de care spuneti Dumnavostra, sau Domnul doctor.

Va spun drept ca pana in acest moment nu m-am gandit la hrana, hranei noastre. Este noutate pentru mine acest concept incredibil de Adevarat. O sa-l analizez profund.

Mi-ar face placere sa comunicam, astfel incat stiinta Romaneasca sa ajute si mai departe, omenirea. Cum a facut-o si pana acum....

O seara placuta,
ing. Adrian Pop

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.427 / Virus Database: 270.14.104/2560 - Release Date: 12/12/09 07:38:00

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.427 / Virus Database: 270.14.104/2560 - Release Date: 12/12/09 07:38:00

Sat Dec 12, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

[quote author=Tayka link=topic=2711.msg46155#msg46155 date=1260966179]
DECE AM PUNE BOTUL ACUM?
Pentru că pare a fii diferit de conducerea bazată pe tovărăşia-tâlhărească practicată dea-lungul vremii,şi pentru că e o chemare liberă
pe care tu ca un bun fost securist( profesionist) n-ai cum să o înţelegi,şi eu am descoperit-o (asa cum ţi-am mai spus)pe străzile TIMIŞOAREI la revoluţie E un sentiment nobil greu de explicat-pur şi simplu atunci accepţi orice pentru schimbare-Ştii ce cred eu că sa greşit atunci la Revoluţie?-sa cerut(cerşit) libertatea dela comunişti în loc să ne eliberăm total de ei. Nu săi împuşcăm(că împuşcam jumătate din ţară)dar trebuiau stigmatizaţi,însemnaţi.Numai asa scăpam de ei:Proclamaţia dela Timişoara art.8-
De aceia eu cred că această soluţie propusă de Adipop nu e proletară ci democrată.Să fie într-un ceas bun- (am zis)

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2711.0.html

Sa fie intr-un ceas bun. Si ca sa fim siguri de asta, va rog frumos sa veniti alaturi de noi. Nu vreau sa ma confrunt cu nimeni niciodata, ci sa colaboram. Este enorm de facut...Practic trebuie refacuta toata Econimia Romaniei. Si daca tot o facem, s-o facem bine. Cel mai bine cu putinta, avand la baza Munca Cinstita.

adi