PDA

Arată versiune întreagă : Primarie Herculane

Dragos
17.10.2012, 01:53
Adrian Pop

Primarie Herculane
----- Original Message -----
From: adipop
To: primaria@baile-herculane.ro ; administrator@cab.ro
Sent: Sunday, July 11, 2010 1:19 AM
Subject: In atentia Domnului Primar Nicusor Vasilescu

In atentia Domnului Primar Nicusor Vasilescu,

Am avut sansa sa vad emisiunea Doamnei Adriana Stoicescu - Puterea exemplului. V-am ascultat cu atentie si pe Dumneavostra si pe Domnul Viceprimar. Mi-a placut ce v-ati propus. Mi-a placut ideea ca orasul Herculane sa redevina Perla Romaniei si de ce nu a Europei.

Toata tineretea mea am batut cu piciorul toti Muntii din zona Herculanelor si mai ales Pesterile, asa ca am ramas indragostit de zona. Bunicii mei erau de la Siroca, de peste Munte. Cunosc toate trecerile peste Munti in zona, pe care nici padurarii cred ca nu le-au aflat.

Lucrez de ceva timp la niste proiecte majore in domeniul sanatatii si cel al turismului, care includ : Orasul Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Izverna, Ciresu si Marga ( langa Pestera Topilnite ).

Daca sunteti interesati de acestea, cu cea mai mare placere comunicam si incercam sa punem in practica proiecte importante. Va spun de la inceput, ca tot ce voi face o fac fara nici o pretentie de nici un fel. Sunt om de afaceri si familiile mele ( a mea si a copiilor mei ) traiesc decent. Fiecare dintre noi avem cate o firma la Craiova.

O zi Minunata,

ing. Adria Pop

Herculane

primar

6000 locuitori - 2000 acum

primarul de la Herculane

5 ani sa se refaca orasul. Perla Romaniei si ppoate a Europei,.

Centrul orasului 1914 - stil baroc

apele termominerale
- gastrice
colecistite
oftalmologice
apa termala
sulf
reumatismul

viceprimarul
medic

viitporul zonei

30 de sate -