PDA

Arată versiune întreagă : Detoxifiere

Dragos
17.10.2012, 01:52
Adrian Pop

DETOXIFIERE
ADI,

In ritmul alert in care traim si ne alimentam pe fuga mancand total gresit si nerespectand nici orele fixe si nici cantitatile trebuie avut in seama din cand in cand sa facem cate un post negru de eliminare a toxinelor.

Este bine sa se tina si zile de post negru ( o zi cel putin pe saptamana sau doua-trei zile la rand pe luna) eu recomand doua zile PE LUNA una dupa alta sa se tina acest asa numit post negru. ( practic in postul negru nu se consuma nimic nici macar apa insa trebuie totusi baut acest suc pentru a antrena toxinele sa iasa afara din corp). De fapt tinta noastra nu e sa tinem toxinele in corp fara sa bem nici macar apa ci sa le eliminam.

NU SE MANANCA NIMIC IN ACESTE DOUA ZILE
Se bea NUMAI acest lichid care este necesar organismului ca sa antreneze toxinele ce trebuiesc eliminate. In zilele de post nu e bine sa se stea la pat. Activitatea trebuie sa fie cea normala.

Am citat una din retetele lui Valeriu Popa. Ti-am trimis-o si tie si cred ca ai pus-o si pe forum.

compozitia: sucul se face din:

1,500 kg apa potabila
0,500 kg suc de mere
0,100 kg miere de albine
si
0,200 kg suc de la o lamaie mare

se face sucul si se bea TOATA ziua de la 7:20 la orele 20:00

Sanda

URMEAZA INCA DOUA E-MAILURI CU CE TREBUIE MANCAT PENTRU DETOXIFIERE

--------------------------------------------------------------------------------

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.437 / Virus Database: 271.1.1/2922 - Release Date: 06/06/10 18:35:00

Tue Jun 08, 2010

Adrian Pop

Cura detoxifiere

Ciorba de varza pentru eliminartea toxinelor si purificarea sangelui.
Este folosita in spitalele din SUA pentru pacientii supraponderali care trebuie sa sufere o operatie pe cord. Este foarte eficienta in eliminarea grasimilor din corp, a toxinelor si dupa trei zile - perioada care intr-adevar e critica pentru acomodarea corpului cu acest tip de alimentare .. corpul incepe sa se obisnuiasca deja cu starea de bine... o sa vezi... curaj...

Ciorba- mod de preparare
Se face intr-o oala de 5-6 litri,
Compozitia: o varza normala, 4 cepe albe taiata marunt , 2 ardei, 6 tije telina ( numai tije nu si frunze) si bulion dupa gust. Se pun toate in oala, se fierb si se adauga la sfarsit bulion dupa gust si un cubulet, doua maxim de galina.
Se mananca la fiecare pranz una, doua farfurii fara nimic altceva, fara smantana sau lapte . E admisa o feliuta de paine

Lichide ce se pot bea: apa. ceai, sucuri naturale: fara cafea, fara alcool. fara spritz fara sifon, fara bere SKOL fara alcool.

Ziua 1: dimineata - fructe : un mar, o portocala, un kiwi... sau salata din ele atat.; Ceai, suc natural, apa insa fara lapte
amiazi: ciorba de mai sus, una sau doua farfurii.... fara paine

seara: fructe ( fara banana) orice fel de fruncte, poate fi compot fara zahar

seara se mananca la orele 18:00

Ziua 2: dimineata salata de morcov ras cu patrunjel ras cu telina rasa si sfecla cruda ( nu multa) rasa, se amesteca se pune un pic de lamaie cu ulei- presat la rece si se mananca asa cu o felie mica paine

amiazi: ciorba magnifica de varza - se admite o feliuta paine

seara : spanac fiert cu legume fierte - fara sare sau alt adaus

Ziua 3: dimineata Fructe ca in ziua 1
amiazi ciorba de varza
seara : legume ca in ziua 2; salata de legume fierte sau crude cu 1 ou fiert in ea sau langa ea o feliuta paine

Ziua 4: 1 kg lapte cu 2 banane
amiazi : ciorba de varza o feliuta paine

Insa seara 300 gr peste cu verdeata in jur ( brocolli, spanac, morcov fiert...) cu mujdei daca se accepta sau lamaie FARA PAINE

Ziua 4 dimineata orez fiert cu spanac sau legume fierte alaturi
amiazi: ciorba de varza
seara pui gol cu o rosie stropita cu ulei, putina paine

Ziua 5 branza de vaci
amiazi: ciorba de varza
seara: pui sau vita pe gratar ( 2 bucati) cu adaus de legume fierte) FARA PAINE

Ziua 6: 2 oua fierte tari cu rosie sau ardei o feliuta paine

Amiazi: ciorba de varza

Seara: o felie paine prajita cu branza de vaci

Ziua 7: se mananca ce se doreste: insa nu prajeli, atentie sa nu se faca soc la dulciuri, alcoolul interzis cu desavarsire, cafea interzis.

Se repeta aceasta cura de dezintoxicare dupa ce s-au luat doua zile de pauza.

In acele doua zile nu se mananca prajeli si carne porc.

Dupa doua zile pauza se reia cura. INCA o saptamana.

Dupa doua saptamani sangele e purificat si ai slabit si cel putin 7 kile.

Succes.
Sa spui cand te apuci sa trimit suplimentul energetic de la distanta

In mod normal paine nu se mananca deloc. Am intercalat cate o feliuta ca sa nu se lesine pe strada de foame pentru ca ciorba de varza arde grasimile in plus din roganism si cu cat mananci mai multa ciorba cu atat grasimile se elimina mai mult. Si la urma urmei... e chiar buna...

Am avut pacienti care au facut cura acum a doua oara, asa de bine s-au simtit dupa prima abordare.
Urmeaza si ce vei manca dupa aceasta cura.

Sanda

--------------------------------------------------------------------------------

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.437 / Virus Database: 271.1.1/2922 - Release Date: 06/06/10 18:35:00

Tue Jun 08, 2010

Enciu Doru

Interesanta treaba .o sa o pun pe maicamea sa incerce dar nu prea sunt de acord cu lactatele pt ca din cate am citit eu branza de vaca este dupa ou cel mai gras aliment,,dar 7 kg este destul de bine .... sunt curios daca o sa mearga

Wed Jun 09, 2010

ZAMFIR_CATALIN

Doru...nu stiu daca tu mai ai ce sa scazi in greutate... e pt cei ca mine...cu ceva zeci de kg peste...