PDA

Arată versiune īntreagă : DUMNEZEU da dreptul la Viata. PUNCT.

Adrian Pop
19.10.2011, 03:18
DUMNEZEU da dreptul la Viata. PUNCT.
Ani intregi am incercat sa-mi definesc ce inseamna DUMNEZEU.

Stiu ca tot ce-au gandit, gandesc si vor gandii oamenii de-acum incolo, reprezinta o parte infinitezimala din DUMNEZEU.

Daca este sa vorbim de Spirit, hai s-o facem....

Mon Jun 01, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
Post Re: DUMNEZEU da dreptul la Viata. PUNCT.
Impletirea armonioasa dintre Materie si Spirit, duce la progres. Restul sunt vorbe...

adi

Mon Jun 01, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
DEM

Reply with quote
Ani intregi am incercat sa-mi definesc ce inseamna DUMNEZEU.
Stiu ca tot ce-au gandit, gandesc si vor gandii oamenii de-acum incolo, reprezinta o parte infinitezimala din DUMNEZEU.
Daca este sa vorbim de Spirit, hai s-o facem....
Impletirea armonioasa dintre Materie si Spirit, duce la progres. Restul sunt vorbe...
adi[/quote:]
Adi,
Tu ai īnceput cu o īntrebare fundamentală.
Eu am īncercat să īnţeleg ce este viaţa şi abia peste nişte ani am auzit de Dumnezeu. Că există sau nu, este prea puţin important īnsă de faptele sale nu avem cum să ne īndoim. Nu īl mai caut pe DUMNEZEU pentru că este peste tot, iar legile lui, īnainte de a fi morale au fost existenţiale, referindu-mă la cele patru Legi ale Termodinamicii.

Nici acum nu am priceput prea multe şi mă iau de piept cu oricine cred că ştie ceea ce eu nu ştiu, īncercānd să aflu mereu alte detalii despre rostul omului. Nu am fost creaţi din capriciul cuiva sau pentru că aşa au ieşit zarurile. Creatorul nu a făcut nimic fără rost, īn Natură ca şi īn īntregul Univers toate sunt legate de toate.

Omul se defineşte prin două verbe, A FI şi A FACE. Componenta spirituală şi materială, cele două care dau esenţa omului, PROGRESUL.
NOI SUNTEM FAPTELE NOASTRE
Suntem oameni doar īn măsura īn care ne acceptăm condiţia aceasta de a progresa prin orice mijloace.
Iar prima condiţie a progresului este aceea de LIBERTATE.

Cum folosim īnsă libertatea ori cāt de mult ne-ar trebui recunoscută este o altă discuţie.

Mulţumesc Adi pentru că mi-ai īndeplinit dorinţa de a avea propriul FORUM, unde LIBERTATEA şi DEMNITATEA UMANĂ să fie cu adevărat respectate ca drepturi fundamentale

Mon Jun 01, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote
Este meritul in exclusivitate a lui Catalin Costache, care ne-a urmarit mesajele cu interes si ne-a sarit in ajutor.

Eu stiu ca suntem pe drumul cel bun...

Referitor la moderatorul sau moderatorii formumului, eu propuns sa nu existe si fiecare sa spune ce-o vrea cum vrea...

Fara nici o restrictie...

Daca cineva foloseste cuvinte obscene....nu-i numai vina lui....pentru ca si noi l-am determinat...Daca dam de tembeli, iar nu-i problema, ca si noi TOT de atatea ori am luat-o pe campii...

Cum nimic nu este intamplator, sa lasam Natura sa se manifeste LIBER.

M-am gandit mult la aceasta propunere azinoapte. Daca a fost sa fie alba...baremi sa fie cu folos...

adi

DEM

Reply with quote
Salut Adi,
Felicitări şi mulţumiri lui Cătălin pentru această realizare.
Este un tānăr care se manifestă prin fapte iar faptele īl vor ridica la nivelul calităţilor sale pe care, iată, ca un tānăr adevărat le concretizează.
Īntr-adevăr suntem pe drumul cel bun pentru că noi l-am ales şi īl dorim cāt mai folosit de aceia care ne īmpărtăşesc valorile pentru care ne străduim. Orice creaţie se naşte din iubire şi credinţă, prin urmare trebuie protejată şi ajutată să se dezvolte.
Experienţa altor forumuri a arătat că excesele, fie de pudoare sau dimpotrivă libertinism, au generat ieşiri īn decor din varii motive. Ai dreptate cu moderatorii, democraţia nu este cea mai fericită optiune dar este singura care are un feed back real.
Nu putem fi utopici şi să ne īnchipuim ceva fără restricţii, dar dacă tot sunt necesare să le facem suportabile.
Propun ca moderarea să fie făcută de către forumişti, prin bifarea unor căsuţe care să aprecieze calitatea, conţinutul ca interes, limbajul, eleganţa.....pānă la eliminarea postării respective. Să zicem patru căsuţe din care una să solicite ştergerea postării ori mutarea acesteia la .....periferie. Acest sistem trebuie discutat atunci cānd vom fi minim 100 şi cu argumente īnţelepte.
Să nu uităm cuvintele lui Paracellsus, "Dacă vrei pace, pregăteşte-te continuu pentru război" sau romānescul proverb "Frica păzeşte bostănăria".......iar īn cazul unui forum trebuie să se ştie că valoarea trebuie apărată direct proporţional cu mărimea ei. Īn acest caz, aceia care au alte gānduri decāt cele de om civilizat vor fi separaţi de forum prin mijloace paşnice şi fără compromisuri.
Īn acest caz, nu unul dintre noi vom stabili asta ci majoritatea prin acordarea unor bife īn căsuţele despre care vorbem mai sus.

Mon Jun 01, 2009 View user's profile Send private message
Catalin Costache

Reply with quote

DEM wrote:
Salut Adi,
Felicitări şi mulţumiri lui Cătălin pentru această realizare.
Este un tānăr care se manifestă prin fapte iar faptele īl vor ridica la nivelul calităţilor sale pe care, iată, ca un tānăr adevărat le concretizează.
Īntr-adevăr suntem pe drumul cel bun pentru că noi l-am ales şi īl dorim cāt mai folosit de aceia care ne īmpărtăşesc valorile pentru care ne străduim. Orice creaţie se naşte din iubire şi credinţă, prin urmare trebuie protejată şi ajutată să se dezvolte.
Experienţa altor forumuri a arătat că excesele, fie de pudoare sau dimpotrivă libertinism, au generat ieşiri īn decor din varii motive. Ai dreptate cu moderatorii, democraţia nu este cea mai fericită optiune dar este singura care are un feed back real.
Nu putem fi utopici şi să ne īnchipuim ceva fără restricţii, dar dacă tot sunt necesare să le facem suportabile.
Propun ca moderarea să fie făcută de către forumişti, prin bifarea unor căsuţe care să aprecieze calitatea, conţinutul ca interes, limbajul, eleganţa.....pānă la eliminarea postării respective. Să zicem patru căsuţe din care una să solicite ştergerea postării ori mutarea acesteia la .....periferie. Acest sistem trebuie discutat atunci cānd vom fi minim 100 şi cu argumente īnţelepte.
Să nu uităm cuvintele lui Paracellsus, "Dacă vrei pace, pregăteşte-te continuu pentru război" sau romānescul proverb "Frica păzeşte bostănăria".......iar īn cazul unui forum trebuie să se ştie că valoarea trebuie apărată direct proporţional cu mărimea ei. Īn acest caz, aceia care au alte gānduri decāt cele de om civilizat vor fi separaţi de forum prin mijloace paşnice şi fără compromisuri.
Īn acest caz, nu unul dintre noi vom stabili asta ci majoritatea prin acordarea unor bife īn căsuţele despre care vorbem mai sus.

Forumul acesta este realizarea Dvs si a d-lui Adi.
Eu nu am fost decat mana care a dat cateva click-uri !
Totusi va multumesc pt cinstea de a imi adresa aceste cuvinte frumoase !

Last edited by Catalin Costache on Sat Jun 06, 2009; edited 1 time in total
adipop

Reply with quote
Buna Dane,

Orice creatie, relatie, idee, concept, este ca un copil mic, pe care trebuie sa-l alaptam, sa-l schimbam, sa-l protejam si sa-l iubim nespus. Stiu ca dezvoltarea lui depinde de valoara intrinseca a Sufletului depus.

O sa-mi perimt pe acest forum sa scriu decat aici, ca sa se inteleaga bine prima Lege Zalmoxiana.

Ea va sta la baza actiunii noastre ca la Samizegetusa Regia, sa fie ( re)semnata Pacea Mondiala....

O sa-mi rezerv dreptul, cu tot respectul de care dau dovada si fara sa jignesc pe nimeni, ca tot ce consider ca este important din mesajele mele extra, sa le postez aici. Incerc prin aceasta actiune a mea ca Filosofia Zalmoxiana, cea care MI s-a dezvaluit in miile de nopti nedormite si a zecilor de mii de pagini scrise, sa fie inteleasa punct cu punct...si de ce nu, sintetizata cu ajutorul Sufletului si Mintii voastre , astfel incat Ea sa ( re)devina BAZA a activitatilor umane, asa cum a fost odata....

Cred ca valoarea forumului, dupa ce ne consultam cu cei 100-1.000-10.000 de Sufletisti ai Neamului nostru, este aparata insasi prin Libertatea Adevarului exprimat.

adi

adipop

Reply with quote
Last message received on 01.06.2009 at 21:20

http://www.forumcrestin.com/index.php?topic=4409.350

Pas cu pas, incerc sa aduc informatia, catre un singur punct, catre un forum ROMANESC in care se va pune BAZA de temelie a (re)constructiei Morale si Economice a Romaniei. Imi doresc ca absolut toata informatie sa fie lasata LIBERA.

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=17#17

Acest lucru nu inseamna ca nu voi sta pe alte forumuri in speranta de-a ADUNA valori autentice Romanesti.

Imi doresc din tot Sufletul sa gasim si sa formam URIASII GANDIRII ROMANSTI, necesari (re)facerii societatii Romanesti cat si a societatii actuale de pe Terra.

adi

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

adi

[quote author=debora m link=topic=4409.msg504345#msg504345 date=1243841629]
Ce religie aparati Dvs.!? Noi aparam Slava Creatorului si a Creatiei Lui. Daca nu acceptati acest lucru nu stiu ce mai cautati pe acest forum ? Nu aveti decat sa cautati slava lui Zamolxis, dar faceti-o in alta parte, nu pe acest forum !

DUMNEZEU exista, este prima Lege Universala, care mi-a fost dat s-o stiu.
Poate ca este si singura, ca nu stiu...dar sunt extrem de atent sa aflu Adevarul.

adi

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

adipop wrote:

adi

[quote author=debora m link=topic=4409.msg504432#msg504432 date=1243857064]
Nu mai spuneti ! Chiar asa ? Cu numerologia nu aveti decat sa cantati la alta masa, nu stiu ce cautati pe la crestini !

Asculta-i poezia Mosului scrisa in tineretea lui si spusa la intalnirea cu Dl Capra, in care spune el...de-oi invata sa CANT...
El, Prietenul meu de Suflet, ACUM este capabil sa " cante" la toate mesele de pe pamant.... chiar daca o face si pentru cei ce n-aud......

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

adipop wrote:

adipop wrote:

quote]

[quote author=noiembrie link=topic=4409.msg504502#msg504502 date=1243865449]
istoria Neamului nostru nu are nicio relevanta, atata timp cat in Romania exista coruptie, minciuna, depravare etc., chiar mai mult decat la alte neamuri.

Istoria Nemaului are relevanta...

Ca este asa cum este acum la noi in tara, se datoreaza iresponsabilitatii noastre....

adi

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

adipop wrote:

adipop wrote:

adipop wrote:

adi

[quote author=invisible_eva link=topic=4409.msg504589#msg504589 date=1243875778]
si uite unde se afla inteleptul.

Este greu de sesizat asa ceva...nu va faceti nici o problema, ca nu-l vedeti chiar daca se afla in fata dumneavostra....

adi

adipop

Reply with quote

http://forum.drumulinvingatorilor.ro/index.php?board=86.0

[quote author=Lucian Cozma link=topic=138.msg2449#msg2449 date=1243878731]
In momentul de fata caut sa scap de atacurile la care sunt supus incepand din decembrie 2008 si se-o mai fi vom mai vedea...
Pentru anul 2009 nu mi-am propus decat sa scap de aceste atacuri si "sa ma trag" pe o pozitie mai sigura, care sa fie pe lumea asta nu pe "lumea-cealalta" ; pe langa asta mai vreau sa scot inca patru carti pana la finele anului, sa prezint modelul demonstrativ al motorului magnetic si sa arat cum poate fi facuta apa "sa explodeze" (tot pe YouTube) fara ca in urma acestui eveniment sa ramana reziduuri pe peretii recipientului in care s-a produs explozia si fara ca in atmosfera sa se imprastie altceva decat... aburi. Cam atat. Prima si cea mai importanta etapa este sa scap din situatia in care ma aflu in clipa de fata, iar in chestia asta doar eu "ma pot ajuta".
Nu sunt geniu, nici vreun nemaipomenit inventator si nici macar inginer nu sunt (inca), dar am avut si am acces la surse de documentare la care putini oameni au avut vreodata acces ; am incercat (si incerc) din proprie initiativa sa scot la lumina cate ceva fara ca prin asta sa starnesc cine-stie-ce razboi si fara sa ma sinucid cu astfel de initiative.
Fac un fel de "echilibristica" si nu am voie sa gresesc catusi de putin ; asa ca nu ma amestec direct in nimic si nici nu-i amestec pe altii in treburile mele. Intaiul deziderat al meu in clipa de fata este sa scap cu bine din situatia in care ma aflu in acest moment, deocamdata nici nu-mi permit sa-mi doresc mai mult... Acest curs al lucrurilor mi-a taiat cheful de stiinta si tehnica si mi-a indreptat atentia si eforturile catre chestiuni mai stringente care tin mai curand de... instinctul de conservare.
Ramane de vazut cum va evolua situatia si cat de bine sau de repede voi scapa "basma-curata". Deocamdata publicul larg trebuie sa stie CA ASEMENEA TEHNOLOGII EXISTA SI SUNT CHIAR... VECHI ! Asta este prima etapa, in rest vom mai vedea...
Motorul cu apa (80% apa) a fost inventat de Traian Vuia in anii'40 si pus la punct de Nicolae Moraru pana in 1960, aplicat in cadrul "instalatiei electronice de aparare antiaeriana si antisatelit" cu incepere din martie 1963 (pentru arzatorului sursei de aburi de inalta presiune) si apoi, de prin 1969, metoda s-a aplicat si in cadrul "vehicolului destinat interventiei rapide in spatiu", aparatul lui Coanda sustinut de patru ejectoare discoidale.
Motorul magnetic a fost inventat si experimentat prima oara prin 1973-1974, perfectionat succesiv in 1976, 1983, 1985 si finalmente in 1989-1992 ; in 1976 si 1984 a fost testat pe automobil - TV si respectiv Dacia 1300.

Am reamintit aceste date tocmai pentru a sublinia inca o data CA SUNT DEFAPT INVENTII SI REALIZARI VECHI, AVAND "VARSTA" DE CEL PUTIN CATEVA ZECI DE ANI. Problema care s-a pus si se pune este tocmai aceea a declasificarii iar subsemnatul incearca sa ia lucrurile usurel, pentru a nu starni cine-stie-ce. Abia daca am publicat si eu in nov. anul trecut o banala carte "de popularizare" si mi-am ridicat in cap niste probleme din care ma zbat acum sa scap.
Asa ca.., lucrurile astea trebuiesc abordate cu multa prudenta. Deocamdata nu ma voi asocia cu nimeni pentru ca nu as face decat sa agravez lucrurile in felul asta. Voi incerca sa public lucrari cu date tehnice si informatii istorice cat mai exacte si chiar sa prezint pe YouTube unele dispozitive demonstrative.

Asa Sa dea Dumnezeu !

Inteleg perfect. Sunt alaturi de Dumneavostra cu un gand bun, deocamdata.

Am trecut pe sub " iad " acum 2-3 ani, ca sa stiu ce inseamna sa ai cu adevarat probleme...Sper ca din tot ce-am cumulat, macar cateva procente care mai sunt..., sa fie puse in slujba Neamului nostru. Neconditionat, neinteresat material si nelimitat in Timp.

adi

adipop

Reply with quote

Quote:

DEM wrote:

adipop wrote:
Mi-a placut ideea aceasta, la inceputurile privatizarii mele, in 1990....
Daca tot trebuie sa discutam despre Materie, hai s-o facem.
Impletirea armonioasa dintre Spirit si Materie, duce la progres. Restul sunt vorbe...
adi

Adi,
Subiectul tău are o puternică notă personală.
Producţia reprezintă materia īn perpetuă evoluţie cu tendinţă spre diversitate. Statistic vorbind, din 1000 de farfurii identice este foarte probabil ca un procent infim să poarte amprenta hazardului, a ieşirii din comun. Cānd este vorba despre oameni care construiesc aceleaşi produse, amprenta originalităţii este mai mare pentru ca īn final, piaţa să decidă care dintre produse este cel mai apreciat.
Deodată avem reunite amprenta spirituală a creatorului şi nevoia oamenilor pentru un anumit stil sau marcă.
Dar māncarea noastră cea de toate zilele de ce să nu fie şi de calitate dar şi din belşug, .....dar asta este o altă discuţie.

Ar fi totuşi observaţia privind, cāt armonic şi cāt conflict participă la producţia mondială de ......cucuruz Very Happy

Am dorit sa scot ijn evidenta un loc unde se poate discuta despre partea Materiala, adica despre tot ce s-a produs, se produce si se va produce de acum incolo, pentru un trai decent pe pamant.

Eu o sa iau aceste mesaje si le postez intr-un singur loc, tot pe acest forum, ca sa fie cat mai multa informatie concentrata, in vederea scopului major de a fii Pace pe Pamant.

Daca DUMNEZEU da dreptul la Viata, noi oamenii de ce ne ocupam de acest lucru...?

Fara Pace, despre ce parte Spirituala sau parte Materiala sa discutam...?

adi

adipop

Reply with quote
...
Dane,
Inseamna ca este altul...
Urban-Orban...
Ma bucur daca face ceva Util societatii. O sa ma uit si eu....

Indreptarea noastra, Dane...asta-i unul din scopurile noastre, a fiecaruia dintre noi...nu a altora...

Si la Pavel, sunt cativa buni...nu uita ca am dat de sandu, noi de noi, Lucian Cozma imi place...si cred ca or mai fi si altii...

adi

----- Original Message -----
From: Dumitru Pănculescu
To: Adi Pop
Sent: Monday, June 01, 2009 9:48 PM
Subject: RE: Sclavi la multinationale !!!

Adi,
Am fost pe site-ul lui Iulian Orban.
Omul acesta face ceva şi cum suma calităţilor şi defectelor deobicei dă o constantă, cred că ....există o explicaţie.

Acest senator chiar face ceva.

Avem o singură viaţă şi este păcat să o irosim cu īndreptarea altora. Adu-ţi aminte de ......"precum şi noi iertăm greşiţilor noştri". Pe forumul lui Guru Coruţ au scris mulţi oameni de paie, aplaudaci sau zăvozi zgomotoşi.
Nu uita că amestecarea ideilor se face atunci cānd minţile sunt mai īnfierbāntate.
"Omul cuminte nu joacă la orice scripcar"
Dem

From: Cristian Anghelina
Sent: Monday, June 01, 2009 8:06 PM
Subject: Fw: Sclavi la multinationale !!!

-interesant....si de la urban....

http://www.urbannews.ro/mecanismele_fraudei/?page=1

adi

adipop

Reply with quote

http://forum.realitatea.net/showthread.php?p=610417&posted=1#post610417

medeea
Utilizator īnregistrat Join Date: Jan 2008

--------------------------------------------------------------------------------

Am primit un material minunat in aceasta dimineata pe care prin bunavointa autorului il reproduc aici pentru ca sa va bucurati ca Romania are inca Oameni.
Lectura placuta.

"Urmare a unei atitudini fireşti, chiar de simpatie īntre mine şi cāţiva alţti membri ai Forumului, am stabilit să ne īntālnim pentru a cunoaşte nişte alţi OAMENI.
Am plecat, unul din Ploieşti iar un altul din Craiova şi ne-am īntālnit la intrarea īn Piteşti. Ne-am recunoscut fără probleme deşi nu ne-am văzut niciodată şi după stabilirea ad-hoc a unui plan de călătorie am trecut la fapte. Primul vizitat a fost profesorul Dan Slăvilă, un fizician care a pus īn aplicare īntr-o structură originală principii vechi de termodinamică, altfel spus un dispozitiv care produce lucru mecanic prin simpla diferenţă de temperatură. Ne-a făcut demonstraţia pe covorul din sufragerie, unde o construcţie ciudată ce nu seamănă a nimic, era legată la un recipient. A īncălzit aparatul iar după circa 5 min, printr-un singur impuls acesta a īnceput să funcţioneze, mutānd cca 1litru de apă, pānă să-şi termine căldura acumulată de la rezistenţa de 100W. Randamentul la prima vedere este fantastic, dar īn realitate de aprox 30%. Enorm īn condiţiile īn care este extrem de simplu, compact şi ”merge” doar prin diferenţa de temperatură (diferenţa entropică). Desigur nimeni nu poate crede, dar cu toate acestea, realitatea nu poate fi contrazisă.
Tot īn Piteşti, l-am vizitat pe unul dintre cei mai mari oameni de cultură pe care īi are Romānia īn acest moment, profesorul TUDOR DIACONU, un adevărat TITAN īn domeniul culturii şi cercetării ştiinţifice istorice şi lingvistice. Ascultāndu-l vorbind īmi venea să mă ciupesc pentru a verifica dacă nu cumva visez. Parcă īl aveam īn faţa mea pe inegalabilul PETRE ŢUŢEA, care printre glume şi autoironii transmitea un volum de īnformaţie aşa de bogat īncāt nu te puteai sătura de farmecul lumii pe care o descria. Şi vorbea doar despre o realitate pe care noi profanii o considerăm anostă. Nu a vrut să plecăm pănă ce nu māncăm toate fursecurile şi brānzoaicele cucare Doamna sa ne-a tratat. Trebuie să ştiţi că īn ultimii 30 de ani nu am māncat o aşa minunăţie de fursecuri cu cremă īn care savoarea şi echilibrul gusturilor era imposibil de adevărat.
Ne-am urcat īn elegantele SUV-uri gāndindu-mă la “Povestea lui Harap Alb” care īn drumul său īi lua cu el pe cei care aveau să īl ajute mai tārziu, plecānd spre munte acolo unde civilizaţia nu a stricat prea mult, acasă la un alt prieten al lui Adrian Pop, un cercetător al proprietăţilor apei şi nu numai. Diferenţa dintre apa plată cumpărată la bidon şi apa băută acolo este precum diferenţa gustului īngheţatei de acum 50 de ani cu cea de acum. Cafeaua de o calitate excelentă nu a mai avut acelaşi efect pentru că starea de bine, de reconfortare, era asigurată de acel pahar cu apă. Ar fi multe de spus despre cātă inteligenţă şi comunicare cu Natura am găsit la noul meu prieten, Pavel.
Nu voi continua deoarece ar fi prea multe de spus, dar nu īnchei fără a vă spune că l-am cunoscut pe omul care a fost modelul personajului “Americanul” din cărţile Maestrului Coruţ, la fel de pitoresc, ce trăieşte īntr-un mic colţ de rai. A transformat coclaul, mediul oarecare, aducāndu-l la forma īn care omul se integrează perfect. Ne-a apucat seara, a trebuit să ne despărţim, fiecare plecānd la grijile lui, fiecare cu responsabilităţi sale. Īn drum spre Ploieşti, m-am rătăcit īn Piteşti dar nu am putut să nu remarc civilizaţia argeşenilor, curăţenia dar mai ales bunul simţ al autorităţilor. Mă simţeam īntr-un loc parcă diferit de Romānia.
Mi-am revenit odată ce am trecut de Găieşti, găurile şi petecele de asfalt punāndu-mi la grea caznă suspensia maşinii ca şi bezna īn care se află localităţile şi drumul.
A fost o zi memorabilă, am cunoscut VALORI UMANE dar mai presus de acestea am redescoperit ceea ce credeam că a dispărut, omenia şi naturaleţea oamenilor cu o pregătire cu mult peste medie care mi-au arătat că adevărata Romānie nu este cea a bogaţilor fără creier şi suflet ci a milioanelor de oameni simpli, de a căror modestie profită o anumită categorie de indivizi (nu pot fi romāni chiar dacă aşa ar părea).
Īi mulţumesc lui Adrian Pop pentru faptul de a fi fost un om de cuvānt dar mai ales pentru că m-a ajutat să īmi recapăt speranţa că valorile intelectualităţii romāneşti sunt la locul lor, tinerii sunt minunaţi iar singurele pierderi au fost doar cei 20 de ani şi cāteva sute de miliarde.
Sufletul Ţării īnsă nu a fost afectat, spiritul romānesc este pretutindeni aşteptānd clipa renaşterii naţionale.
Dem"

Tue Jun 02, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Draga Adi,

Excursia la care m-ai invitat sa particip a fost
pentru mine si o LECTIE DE VIATA.
FELICITARI !
Mi-am amintit de expresia unui prieten simpatic "Danute
vei vedea ca si la noi ploaia o sa cada ca in toata lumea"
(de sus in jos)
Nu este nevoie de lupa ca sa vad ca ai reusit sa creezi
o mica oaza de normalitate intr-un desert in care ploaia
(apa) cade de jos in sus. M-am simtit onorat si in acelas
timp foarte mic cand "MOSU", cu glas soptit mi-a recitat o
poezie celebra in limba germana si franceza. Este superb
sa auzi asa ceva intr-un grup de cercetatori veritabili
care discuta despre enrgie, oscilatii, motoare, etc..

Cu bine,
dan

Tue Jun 02, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Re: Răspuns: Justin Capra
« Răspunde #31 : Mai 31, 2009, 12:38:19 am »Citat Modifică Elimină Citat din: Nicolae Florina din Mai 30, 2009, 01:16:27 am
Multumim pentru invitatie Domnule Pop,
Voi ajunge maine la Filipesti impreuna cu un grup de prieteni. Intre timp am descoperit linkul acesta, unde sunt prezentate ultimele realizari ale celor doi inventatori
http://www.youtube.com/watch?v=PxdwyamC6iw

toate cele bune

A fost o intalnire extraordinara la D-ul Justin Capra acasa. Cei doi Mari Romani, de-o modestie cum rar se intalneste la oameni, s-au intalnit prima data. Cateva ore, in care cei doi au discutat, au trecut intr-o Clipa. Nici n-am stiut cand a trecut Timpul asa de repede, fapt subliniat de toti cei prezenti....Noroc ca s-a filmat toata discutia, pentru a revedea acele clipe minunate.

Un deliciu....cum rar se poate vedea intr-o Viata de om.

Mosu a explicat simplitatea cumplita a alfabetului Romanesc, despre istoria falsificata a omenirii, despre religiile pamantului....Si toate astea, printre versuri spuse in limba germana, franceza, italiana, engleza, rusa....Bineinteles ca a fost completat de celalalt Titan si de toti cei prezenti acolo.

Fiecare spunea numai ce li se dezvaluise in Viata...Totul era natural...Toate erau cercetari fundamentale.

Dupa ce-am vazut atelierul de lucru, descoperitorii prezenti acolo, au discutat cu D-ul Capra despre inventiile pe care putem sa le punem urgent pe piata. Una dintre ele este aceasta.

http://www.youtube.com/watch?v=PxdwyamC6iw

Aceasta inventie majora, fructificata cum trebuie, poate aduce sume imense Romaniei.

S-a discutat despre masinile viitorului, despre vehicule cu 2-3 roti alimentate cu apa, despre dispozitive care reduc greutatea corpurilor materiale, ajungandu-se astfel la levitatie, despre fizica viitorului, despre energii de tot felul...dar, ce nu s-a discutat.

Cei doi Titani au devenit membrii de onoare ai Fundatiei Pancuantic.

Cand sa plecam, Dl Capra ne-a facut invitatia sa ramanem pana dimineata, pentru ca mai aveam enorm de mult sa ne spunem...

Asta a fost....

adi

adipop

Reply with quote

Buna Sandule,

Nu facem pasul inapoi...ca n-avem cum.
Odata cand iti vine o astfel de idee, trebuie stiut ca se si poate realiza...Astfel, de ce ar fi venit ?

O sa discutam despre asta, pas cu pas...Si crede-ma ca am ceva experienta....cunoscuta de cativa.

adi

From: SANDU OPREA
To: Dumitru Pănculescu ; zalmoxa@popservice.ro ; adi pop
Sent: Tuesday, June 02, 2009 3:35 AM
Subject: Re: Armata rusa isi transforma inamicii in zombie

Adi,

Dem are dreptate. Arsenalul militar neconventional al marilor puteri este impresionant. Noi venim cu ideea de PACE MONDIALA, dar nesustinuta in mod corespunzator, va esua lamentabil. Ideea lui Dem de a ne informa este foarte buna. Haideti sa vedem cine ne sunt adversarii, de ce arme dispun, pentru a ne face a strategie. Eu NU spun sa facem pasul inapoi. Sa-l facem inainte, dar gandit, pentru a limita pierderile la maxim. De orice natura vor fi ele.

Sandu

--- On Mon, 6/1/09, adi pop <adipop> wrote:

From: adi pop <adipop>
To: "Dumitru Pănculescu" <danpanculescu>, zalmoxa@popservice.ro
Date: Monday, June 1, 2009, 10:10 PM

Dane,

Este o rectie fireasca a sistemului existent, care-si doreste sa-si arate coltiii.
In momentul cand venim noi cu ideea de Pace Mondiala, ce crezi ca va mai face sistemul...?

Ce nu stiu rusii, americanii si evreii...si nici macar n-au idee...ca noi l-am creeat si pe celalalt...gresind flagrant. ACUM, ca ne recunostem gresala, ne cerem scuze....si-o refacem...

adi

Dane si voi toti care o sa cititi aceste randuri, sa nu va faceti probleme ca sunt fraze neacoperite de studii si de observatii profunde, pe care mi le-am permis sa le fac....
Cum spunea Mosu la D-l Capra acasa, cand l-am intrebat prin ce ne deosebim ca Neam de celelalte...si el spune, ca prin PROFUNZIME.

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

Buna Sandule,

Nu facem pasul inapoi...ca n-avem cum.
Odata cand iti vine o astfel de idee, trebuie stiut ca se si poate realiza...Astfel, de ce ar fi venit ?

O sa discutam despre asta, pas cu pas...Si crede-ma ca am ceva experienta....cunoscuta de cativa.

adi

Sent: Tuesday, June 02, 2009 3:35 AM

Adi,

Dem are dreptate. Arsenalul militar neconventional al marilor puteri este impresionant. Noi venim cu ideea de PACE MONDIALA, dar nesustinuta in mod corespunzator, va esua lamentabil. Ideea lui Dem de a ne informa este foarte buna. Haideti sa vedem cine ne sunt adversarii, de ce arme dispun, pentru a ne face a strategie. Eu NU spun sa facem pasul inapoi. Sa-l facem inainte, dar gandit, pentru a limita pierderile la maxim. De orice natura vor fi ele.

Sandu

--- On Mon, 6/1/09, adi pop <adipop> wrote:

To: "Dumitru Pănculescu" <danpanculescu>, zalmoxa@popservice.ro
Date: Monday, June 1, 2009, 10:10 PM

Dane,

Este o rectie fireasca a sistemului existent, care-si doreste sa-si arate coltiii.
In momentul cand venim noi cu ideea de Pace Mondiala, ce crezi ca va mai face sistemul...?

Ce nu stiu rusii, americanii si evreii...si nici macar n-au idee...ca noi l-am creeat si pe celalalt...gresind flagrant. ACUM, ca ne recunostem gresala, ne cerem scuze....si-o refacem...

adi

Dane si voi toti care o sa cititi aceste randuri, sa nu va faceti probleme ca sunt fraze neacoperite de studii si de observatii profunde, pe care mi le-am permis sa le fac....
Cum spunea Mosu la D-l Capra acasa, cand l-am intrebat prin ce ne deosebim ca Neam de celelalte...si el spune, ca prin PROFUNZIME.

Excat ce-ti spuneam...
Stati linistiti....stiu bine cu ce se manaca asta...si asa cum spuneam mai inainte, ca si altii stiu, ca stiu....

Am spus ca dau catre Fundatia Pancuantic manuscrisele mele....
Pas cu pas....pentru ca este foarta multa informatie destul de greu de asimilat.

Problema este una singura, tineti minte ce va spun acum, ca astia care stiu, ca stiu....isi fac mari probleme ca vom reusi....Nu de alta, dar isi pierd painea si suprematia economica prost inteleasa...

adi
Sent: Tuesday, June 02, 2009 3:39 AM

Ar mai fi ceva. Apararea impotriva armamentului psihotronic ar fi accesibila celor cu creiere antrenate. Accentul ar trebui pus pe tipurile de arme care nu exista in presa scrisa. Cele care sunt date publicitatii sunt deja depasite moral.

Sandu

adipop

Reply with quote

Multumesc Adi.
O sa ma uit...

uita-te si tu aici, printre bancurile bune pe care mi le trimiti...
adi

Nu ziceai tu de niste teren cu livada, in deriva...?

From: transport
To: adi pop
Sent: Tuesday, June 02, 2009 8:50 AM
Subject: Re: Dictionar al inventatorilor romāni contemporani

Buna dimineata, stimate domn, va rog daca puteti, as va uitati pe acest site, este al unui om din craiova, Jan galgescu, probabil ca IL cunoasteti, Dar cred ca el chiar merita as apara in acest dictionar al inventatorilor romani, cred ca munca lui in domeniul sanatati AR avea mullt mai multe avantaje daca se gaseste cineva care as ii faca o promovare mai buna. Luati legatura cu dansul. Parerea mea este ca chiar este unul din cercetatori de baza din Romania, Dar care fara suport is fara ajutor va ramane in stadiul actual, nereusind as isi duca la bun sfarsit unele dintre cele mai bune ideei.
http://www.epsicom.com/cercetare.php

Va multumesc,
Cu stima,
Adrian Stoian

adipop

Reply with quote

Buna Dem si buna Sandule,

Vom putea dovedi gandirea profunda a noastra...si vorba Mosului, ca ne diferentiem de celelalte Neamuri, printr-o gandire PROFUNDA...

adi
To: Sandu Oprea ; Adi Pop ; Florina-Valentina Nicolae ; Vlad
Sent: Tuesday, June 02, 2009 9:29 AM
Subject: RE: Armata rusa isi transforma inamicii in zombie

Bună dimineaţa Sandu,

Īn acest plan, putem face multe īmpreună dar şi mai multe pot face specialiştii dintre noi.
Īn cāteva săptămāni, am cunoscut datorită lui Adi, foarte mulţi experţi, unii chiar de geniu - īn afara celor consacraţi.
Mai mult, a reieşit īn evidenţă că toţii oamenii cu minţi sclipitoare şi cu suflete de patrioţi au fost mai mult sau mai puţin delicat, marginalizaţi social, dar mai ales profesional.
Maniera proletcultistă a regimurilor de după 45 este īncă o permanenţă a Statului Romān care se vede tot mai clar ca fiind aservit unor interese străine de cele romāneşti.

Referitor la armele neconvenţionale, īn special psihotronice, orice medic ceva mai bine pregătit, cu tehnologia actuală puţin modificată poate creea arme sau contramăsuri psihotronice. Mai concret, aparatul nostru pe care īl doreşti īn Canada, cu mici modificări poate permite supravieţuirea unei familii īn caz de război bacteriologic, prin distrugerea totală a microorganismelor din aer. Testele simple arată că īntr-o cameră de cca 100mc unde se găsesc culturi de diferite bacterii acestea sunt ucise īn maximum 2 ore, īn condiţiile īn care acest lucru se datorează exclusiv ozonului (bun, cel liber), fără ventilator sau filtre cu un consum de aprox 12W(o variantă veche, aflată acum la muzeu).

Pacea Mondială se impune nu prin forţa armelor ci aşa ca şi pānă acum prin "Echilibrul Terorii". Armele tind să-şi piardă sensul de mijloace de confruntare īn direcţia constrāngerii adversarului să ofere de bună voie obiectivele vizate de acestea. "La raison du plus fort" şi afirmaţia lui Paracellsus, sunt mai actuale decāt oricānd.

Se pare că războiul convenţional a devenit un act formal īn care mor de cāteva sute de ori mai mulţi soldaţi decāt civilii pe şosele, īn aer sau atentate teroriste, Armata necesitānd o "recondiţionare" īn sens de ştiinţific.

Am convingerea că īn caz de nevoie, vom putea dovedi capacitatea şi potenţialului ştiinţific romānesc.

adipop

Reply with quote

Re: Principiul celor 15 secunde !
« Reply #403 on: Today at 10:07 PM » Quote Modify

--------------------------------------------------------------------------------
Quote from: Iedidia on Today at 08:26 PM

Chiar ca as fi curios cum veti lucra cinstit!
Cu darile impuse de stat, cum veti putea razbate lucrind cinstit.
Din cite firme am cunoscut si cunosc, nici un patron nu lucreaza cinstit.
Se fac vinovati de evaziune fiscala, inseala, exploateaza angajatii, una le trece in cartea de munca si alta le ofera ches.
Basca ca nu se mai satura de acumulat averi.
Reinvestirea beneficiului este calculat tot pentru a putea ulterior sa si-l insuseasca, pentru ca reinvestirea se face in imobile, terenuri, care dupa 5 ani le cumpara de la societate, trecind investitia dintr-un buzunar in altul.
Cheltuielile de productie sunt tinute pe doua evidente contabile, una reala, iar cealalta fictiva.
Se maresc cheltuielile de productie, ca la balanta de sfirsit de luna si de an, beneficiul sa fie minim, pentru ca sa nu aiba ce plati impozit la bugetul de stat.
Apoi, reintroduc cantitatile de materiale consumate fictiv, in evidenta, prin reducerea consumului de materii prime introduse in procesul de fabricatie.
Si tot asa, luna de luna si an de an.
Si toti sunt mari stabi, primari, prefecti, presedinti de camere de comert, fosti securisti si propagandisti, directori si citi altii.
Si chiar daca d-l Dem are o impresie proprie despre mine, eu oricum sunt scirbit de mizeriile astea, pentru ca le-am trait ani de zile, fara sa am puterea sa fac ceva pentru binele oamenilor.
Cind au realizat ca sunt un pericol, m-au dat pe liber.

Daca noi doi am face o firma, cum am lucra ?
Exista posibilitatea sa lucram cinstit 100 % ?
Eu cred ca da. Cine ne-ar putea opri sa avem demnitate de Om ?

adi

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

Se fac vinovati de evaziune fiscala, inseala, exploateaza angajatii, una le trece in cartea de munca si alta le ofera ches.
Reinvestirea beneficiului este calculat tot pentru a putea ulterior sa si-l insuseasca, pentru ca reinvestirea se face in imobile, terenuri, care dupa 5 ani le cumpara de la societate, trecind investitia dintr-un buzunar in altul.
Cheltuielile de productie sunt tinute pe doua evidente contabile, una reala, iar cealalta fictiva.
Se maresc cheltuielile de productie, ca la balanta de sfirsit de luna si de an, beneficiul sa fie minim, pentru ca sa nu aiba ce plati impozit la bugetul de stat.
Apoi, reintroduc cantitatile de materiale consumate fictiv, in evidenta, prin reducerea consumului de materii prime introduse in procesul de fabricatie.
Si toti sunt mari stabi, primari, prefecti, presedinti de camere de comert, fosti securisti si propagandisti, directori si citi altii.
Si chiar daca d-l Dem are o impresie proprie despre mine, eu oricum sunt scirbit de mizeriile astea, pentru ca le-am trait ani de zile, fara sa am puterea sa fac ceva pentru binele oamenilor.

adi

[quote author=noiembrie link=topic=4409.msg505182#msg505182 date=1243969880]
da, exista aceasta posibilitate, dar va fi ceva de subzistenta, afacerea nu va inflori spectaculos.

Daca vreti, urmariti evolutia celor propuse de noi pe forumul :

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=47#47

Cine vrea sa ni se alature, s-o faca. Suntem bucurosi. Romania nu este a noastra, ci a tuturor Roamanilor. Stiu ca suntem pe punctul de-a pune Baza, pe infiintarea unor firme Romansti puternice, din punct de vedere financiar.

O sa stau mai mult pe acest forum nou, al Dlui Catalin Costache, unde se garanteaza Libertate totala de exprimare....
Daca doriti, continuam discutiile acolo.

adi

adipop

Reply with quote

adipop wrote:

adipop wrote:

adi

[quote author=noiembrie link=topic=4409.msg505182#msg505182 date=1243969880]
da, exista aceasta posibilitate, dar va fi ceva de subzistenta, afacerea nu va inflori spectaculos.

Daca vreti, urmariti evolutia celor propuse de noi pe forumul :

http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=47#47

Cine vrea sa ni se alature, s-o faca. Suntem bucurosi. Romania nu este a noastra, ci a tuturor Roamanilor. Stiu ca suntem pe punctul de-a pune Baza, pe infiintarea unor firme Romansti puternice, din punct de vedere financiar.

O sa stau mai mult pe acest forum nou, al Dlui Catalin Costache, unde se garanteaza Libertate totala de exprimare....
Daca doriti, continuam discutiile acolo.

adi

[quote author=Iedidia link=topic=4409.msg505184#msg505184 date=1243969991]
Nimeni nu ne poate opri sa avem demnitatea de om.
Dar cind vom face balanta luna de luna si vom constata ca lucrind cinstit, intram in faliment, ce veti hotari?
Dumneavoastra ca investitor, iar eu sa zicem, ca economist.

Scuzati-mi mesajul anterior, dar este realist si nu l-am postat din rautate.

Gandim si mai profund ceea ce avem de facut.
Nu " realismul " ma deranjeaza....ci faptul ca Romanii nu sunt capabili sa gaseasca solutii...Si fiind slabi, nu fac altceva decat sa constate.... si....sa se lase tarati in mizerii de tot felul.

Ce demnitate explicam ca avem, Copiilor nostri...?

adi

adipop

Reply with quote
quote]

Cred ca mailul este de la Familia Mosului...
Numai ca mi-au scris pe-o adresa de la firma si Doina n-a trecut si adresa lor, asa ca maine le spun ce si cum...
Important este ca ne-a scris de-acasa si poate sa vada si el ce gandim noi despre unul dintre cei mai mari Titani al gandiri Romanesti.

Cand o vedea Mosu ce se spune despre el, intinereste cu 1000 de ani....

adi
From: bender
To: Pop Adrian
Sent: Wednesday, June 03, 2009 2:24 AM
Subject: Fw: Buna seara!

Subject: Buna seara!

Acesta este mailul meu. Puteti sa imi trimiteti adresele forumurilor unde sunt dezbatute cartile tatei. Va multumesc! Tata a spus ca astazi s-a simtit grozav si va multumeste foarte mult.

adipop

Reply with quote
[quote]

Buna Sandule,

Stiu ca de data aceasta " semnintele" puse cu discernamant, pe-un teren de mult pregatit, va face ca Romania sa se dezvolte din toate punctele de vedere....

adi

To: Adi Pop ; Florina-Valentina Nicolae ; Vlad ; Dumitru Pănculescu
Sent: Tuesday, June 02, 2009 4:46 PM

Buna Dem,

Este evident pentru toata lumea (care vrea sa vada), ca razboaiele din ziua de azi nu se mai duc ca in trecut. Intr-o tara pe care vor s-o ocupe, acum trimit mai intai specialistii in manipulare si dezinformare, economistii, si politicienii, si de cele mai multe ori reusesc sa-si impune vointa fara sa se traga un singur glont. Eu ma refeream la altceva. Noi ar trebui sa cunoastem INFORMATIA REALA. Daca stim armele de care dispune adversarul, stim de ce, si cum sa ne ferim. Sa-ti dau un exemplu: in perioada in care am fost liderul Partidului Vietii Romanesti, mi-au fost induse inclusiv ganduri de sinucidere. Si eu sunt caracterizat de un optimism fantastic. In acele momente, daca nu stiam cum sa elimin informatia negativa din creier, acum poate nu mai discutam.

Si eu sunt convins că īn caz de nevoie, vom putea dovedi capacitatea şi potenţialul ştiinţific romānesc. Avem foarte multi specialisti de valoare, pentru care celelalte state ar plati miliarde sa-i aiba. Si ceea ce faceti tu, doamna Nicolae si Adi, este fantastic: ati reusit sa-i strangeti la un loc, si sa colaboreze (tu si doamna Nicolae la Fundatia Pancuantic, iar Adi la Scoala Zalmoxiana). Acesti ROMANI reprezinta o forta fantastica, si renasterea Romaniei poate incepe doar de la ei.

Sandu

adipop

Reply with quote

Bai baiatule,

Vad cu mare surprindere, extraordinar de placuta, ca esti " bunisor "...Continua ....si ofera-ti DARUL pana la capat de-a deveni BUN, lucru numai de DUMNEZEU si de tine stiut...

Se vede de la o posta ce sansa ti-ai daruit in Viata, sprijinandu-l pe Mosu....

Fara consilier, nimic nu faci in viata ! Poti cel mult, sa-i pomenesti in discutii pe ceilalti " Uriasi" in gandire...Atat.

In Sic Cogito ( asa cuGET eu ), Hasdeu spune ce Cale a urmat...Fara un GET alaturi, unde te duci domne'...? Este Fantastic. De-aia l-a pomenit Mosu ca fiind unul din cei trei Uriasi in gandire ai Neamului Romanesc.

Cantemir, Hasdeu si Eminescu. Profunzimea lor este de neegalat de nimeni pe pamant. Suntem din acest motiv onorati si obligati in acelasi Timp, sa gandim....

Asa cum ti-am spus pe mess, sa consideram amandoi ca plecam din zero si sa facem CEVA. Nu ce stim ACUM in Clipa T0 este important, cat relatia creata intre noi intr-o Clipa.... Sufletul imens, de care-mi spuneai acum cateva zile, pe care ni l-a dat DUMNEZEU, se merita sa-l punem la picioarele semenilor nostri...

Copiii merita enorm...asa ca au inca nevoie de Modele Frumoase de lucru...
In cautarile mele, am fost profund mahnit cand am observat acum multi-multi ani, ca sunt singur printre copiii de pe pamant. Cui sa-i spui asta...?

Mi s-a tot spus sa public cele scrise...Cui ?

Armonizarea Spiritului cu Materia, reprezinta Calea comuna ce duce spre succes. Acel CEVA comun, trebuie sa tina cont de Legea aceasta.

Si cand te gandesti ca toate pleaca de la incalcarea primei Legi Zalmoxiene...
DUMNEZEU da dreptul la Viata. Punct.

..........
adi

From: Vlad Popa
To: Adi Pop ; Florina-Valentina Nicolae ; Dumitru Pănculescu ; SANDU OPREA
Sent: Tuesday, June 02, 2009 7:37 PM

Oameni buni,

Va salut cu respect si, cerandu-mi scuze pentru umila-mi inerventie, doresc sa va aduc in atentie o situatie proiectata firesc, prin prisma “gnozei dualiste taranesti” - cea a Fartatului si Nefartatului.
Este ca deja simtiti racoarea binefacatoare a limpezimii?
Revenind astfel la subiect, intelegem rapid ca daca “cineva” a creat un arsenal al fortei, distrugator, acela nu poate sa fie decat ucenicul , calfa sau maestrul Nefartatului, cel care copiaza natang Opera Fartatului. Asta inseamna, dincolo de zambetul involuntar indus, ca deasupra inventiilor diabolice, capabile sa „guverneze” lumea, stau, (ne)descoperite/asteptand descoperirea, adevaratele „aparate” ale Fartatului, mereu Invingator, caci Lumea a facut-o El, delimitand, cu doar umbra Cuvantului Sau, partea intunecata…

Cocluzie: toti aveti dreptate, Pacea cu arma in mana (simbolizand acel „Shalom!” strigat in subliminalul stirilor de prime time) fiind doar o forma usor asimilabila a razboiului interior, provocat circular inchis de amintirea infaptuirii tradarii pentru cei 30 de arginti.
PACEA pe care o prevad, departe de armonizarea fortelor contrare fiind, este tocmai sublimarea fortei brute (nedefinibile teoretic) in IUBIRE, prin perceperea Timpului ca taumaturg esential si oarecum autorizat in cadrul stramt si claustrofob al custii spatiale in care si din care indraznim sa cu-GET-am catre Dumnezeu…

Toate cele bune,
Vlad

DEM

Reply with quote
[quote:="Elevul"]
Forumul acesta este realizarea Dvs si a d-lui Adi.
Eu nu am fost decat mana care a dat cateva click-uri !
Totusi va multumesc pt cinstea de a imi adresa aceste cuvinte frumoase ![/quote:]

Cătălin,
Īţi face onoare modestia īnsă adevărul este că fapta este īn īntregime a ta.
Mulţi oameni fac sex mental īnsă numai unii pot da naştere unei idei pe care ulterior să o aducă pe lume asemeni unui prunc.
Faptele oamenilor īi fac pe oameni să trăiască īn ochii celorlalţi iar nemurirea este doar a celor care s-au dăruit semenilor lor prin fapte de toate felurile de la cele artistice sau tehnice, pānă la sacrificiul de sine īn folosul Ţării.

Acest forum este fapta concretă care dă consistenţă demersului nostru, şi cu cāt participăm mai mulţi cu atāt ne vom identifica mai bine, īn sensul de firesc, normal, romānesc.
Am convingerea că īn timp acest site va deveni unul dintre cele mai populate medii virtuale, pentru că va fi prietenos, decent şi interesant.
Am lămurit problema cu "The One", īncă o dată MULŢUMESC!

Wed Jun 03, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote

Sarut mana, ma bucur. Sa-i spuneti Mosului ca mi-este dor de el...
Si sa se apuce sa "respire "...adica sa se apuce de scris...ca-l manac.

Spuneti Doamnei Marta sa-mi transmita cate carti de-ale Mosului mai are acasa si care este pretul lor...si sper sa recuperam cartile date aluia din Craiova la Casa Armatei, abuzand de legatura dintre mine si Mos. A fost neserios ca nu a mai dat nici un ban....

adi
From: Ioana Alex
To: adipop@popservice.ro
Sent: Wednesday, June 03, 2009 11:48 AM
Subject: Buna ziua!

Am vazut materialele, sunt super! Multumim! Vorbim! O zi buna!

Adrian Pop
19.10.2011, 03:19
DUMNEZEU da dreptul la Viata. PUNCT.

adipop wrote:

Sarut mana, ma bucur. Sa-i spuneti Mosului ca mi-este dor de el...
Si sa se apuce sa "respire "...adica sa se apuce de scris...ca-l manac.

Spuneti Doamnei Marta sa-mi transmita cate carti de-ale Mosului mai are acasa si care este pretul lor...si sper sa recuperam cartile date aluia din Craiova la Casa Armatei, abuzand de legatura dintre mine si Mos. A fost neserios ca nu a mai dat nici un ban....

adi
From: Ioana Alex
Sent: Wednesday, June 03, 2009 11:48 AM
Subject: Buna ziua!

Am vazut materialele, sunt super! Multumim! Vorbim! O zi buna!

Sarut mana Doamna,

Foarte bine. Daca nu va descurcati, o s-o intreb pe Cristina ce si cum, ca ea se ocupa de importuri si exporturi la Ruris.

adi
From: Florina-Valentina Nicolae
To: SANDU OPREA
Cc: danpanculescu@hotmail.com ; adipop@popservice.ro
Sent: Wednesday, June 03, 2009 8:52 AM
Subject: Re: Opinii

Buna ziua,

Raspund cu o intarziere de cateva ore datorita faptului ca aici a fost furtuna si nu am avut internet.

Pregatesc doua aparate pentru Canada (m-am gandit ca pentru orice eventualitate este mai bine sa fie doua aparate).
Am retinut ideile din mailul dvs si avem in curs de pregatire planul de lucru, pe care il vom finaliza in cateva zile.
In alta ordine de idei, ma duc la vama sa vad care sunt conditiile de livrare. Voi analiza posibilitatea de a le trimite din partea fundatiei daca va fi mai simplu din punct de vedere al formalitatilor vamale. Ceea ce nu stiu in acest moment este modalitatea de plata, astfel incat totul sa fie legal in ambele parti. Studiem problema si vorbim mai tarziu

O zi buna,
Valentina Nicolae

Wed Jun 03, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Ok

Discutam pe forumul asta si-n particular.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=66#66

Spune-mi despre tine...orice. Sa am informatii cat mai complete, ca sa stiu cum sa pornesc cu tine la drum....NOU.

Ce-ti doresti sa faci in Viata ?
Cum te vezi cand esti batran ?
Cum iti faci o firma, daca n-ai nici un ban ? Si-n ce domeniu ?

Vezi ca o sa ma ocup putin de voi, sa aveti parte de-o piata constanta. N-o sa fie prea usor alaturi de mine, iti spun de-acum...dar, o sa vezi in Timp, rezultatele.

adi
From: Tudorache Mihai
Sent: Wednesday, June 03, 2009 5:55 PM
Subject: konexarte

Buna ziua,
Asa cum am vorbit azi dimineata va trimit mail-ul meu personal pe care putem tine legatura.
mihaifv@yahoo.com
Id-ul meu pe www.forum.konexarte.eu este mihaifv.
La revedere!

Wed Jun 03, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Sarut mana Doamna,

Doina spune ca cel mai comod este sa trimiteti aparatele ca persoana fizica. Transportul este acelasi. Spune ca este destul de scump. Poate mai scump decat aparatele.
Pe internet la Posta Romana, este un formular care trebuie completata destinatia si greutatea, plus alte date...
Plata se poate face cu Western Union si este la orice banca si orice posta. Vi se trimite un cod si cu el ridicati banii imediat, de oriunde.

ca idee...

adi

From: Florina-Valentina Nicolae
To: adipop ; SANDU OPREA ; danpanculescu@hotmail.com
Sent: Wednesday, June 03, 2009 7:58 PM

Multumesc foarte mult pentru ajutor Domnule Pop.

Este bine sa avem informatii din mai multe surse pentru ca sa luam decizia corecta.
Voi intreba si eu care sunt formalitatile din punctul de vedere al fundatiei, avand in vedere specificul acesteia de a primi sponsorizari si de a face donatii in scopul promovarii Cercetarii Romanesti.
Unul dintre aparate este in teste, iar la al doilea se lucreaza. Daca primesc confirmarea D-nului Sandu ca este bine sa trimit doua aparate voi urgenta terminarea celui de-al doilea aparat.

Ca modalitate de plata ma gandesc ca aceasta va fi sub forma de sponsorizare catre fundatie.

Valentina

2009/6/3 adipop <adipop>

Sarut mana Doamna,

Foarte bine. Daca nu va descurcati, o s-o intreb pe Cristina ce si cum, ca ea se ocupa de importuri si exporturi la Ruris.

adi

adipop

Reply with quote

Asa gandeam odata.

Ideea de baza de la care s-a plecat, era aceea ca Romania are nevoie de mii, de zeci de mii de firme cu capital privat, in care Oamenii lucreaza cinstit si eficient.

S.C.Zalmoxa

1. Agentia de turism si explorare Sarmizegetusa
2. Reteaua de sanatate Zalmoxa
3. Reteaua de magazine Zalmoxa
4. Reteaua de transport Zalmoxa
5. Reteaua agricola Zalmoxa
6. Reteaua de constructii Zalmoxa
7. Reteaua de import-export Zalmoxa
8. Reteaua de mass media Zalmoxa
9. Banca Zalmoxa
10. Reteaua de productie si servicii Zalmoxa

Asociatia Umanitara Zalmoxa

1.Reteaua de invatamant Zalmoxa
1.1 Infiintarea Scolii ZALMOXIANA--Scoala Bunului Simt Romanesc
2.Reteaua de sanatate Zalmoxa
2.1 Infiintarea Clinicilor Zalmoxa
3 .Reteaua de cercetare Zalmoxa
3.1 Infiintarea Asociatiei Exploratorilor Stiintelor de Frontiera, Zalmoxa
4.Reteaua de inajutorare Zalmoxa
4.1 Pentru copii, batrani, Bisericä, cultura, arta, sport, sisteme ecologice
5.Sistem propriu de functionare
6.Cont personal Zalmoxa pentru infiintarea de Societatii Comerciale noi, necesare cursantilor Scolii si Universitatii Zalmoxiana.

Reprezentarea profitului societati Zalmoxa

1.10% - ajutor pentru copii
2.10% - ajutor pentru batrani
3.10% - ajutor pentru biserica
4.10% - ajutor pentru sistemul ecologic
5.10% - ajotor pentru dezvoltara artelor
6.10% - ajutor pentru sistemul de educatie
7.10% - ajutor pentru sistemul de sanatate
8.10% - ajutor pentru sistemul de cercetare
9.10% - infiintarea unui cont propriu cu scopul de a imprumuta bani fara dobanda celor care termina cursurile Scolii si ai Universitatii Zalmoxiana.
10.10% - ajutorul pentru sistemul de dezvoltre propriu al activitatii propriu-zise

Fonduri pentru aceasta Asociatie umanitara Zalmoxa, sunt DONATE de catre S.C Zalmoxa in procent de 100 %

Thu Jun 04, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
Da! Insa cand vrei sa scrii de Dumnezeu si de suflet, cand cauti a lamuri legamantul intre cei plecati deja si cei ramasi inca, o! atunci cei fćrć suflet si fćrć Dumnezeu, cei cu Nana īti aratć dintii si īti cer titluri...
Deci sć le dau si eu pe ale mele.
Dar ce sć le spui? Sć le spui cć-s profesor de universitate? Nu-i mare treabć! Cāti profesori universitari īn Europa īntreagć nu sunt ca un fel de imperceptibili microbi, prin care ofticeazć si studiul si studentul ! Sć le spui cć sunt membru al Academiei si chiar al mai multor Academii? Iarasi nu-i mare treabć! Toate Academiile din lume, dacć le iei cu toptanul, stau pe loc si nu vor sa se miste; iar luate in amanunt, ele adapostesc, vesnic in sanul lor multe venerabile mustre de rugina intelectuala puse la pastrare de vremea rea. Sa le spui ca muncesc fara intrerupere de treizeci si mai bine de ani la ogorul stiintei si al literaturii? Ca am dat la lumina vre-o douazeci si atatea volume? Ca am fost mult laudat de cutare si cutare, si inca cutare? Ca am fost de atatea ori premiat? Ca ... tot nu-i mare treaba ! O munca oricat de indelungata poate sa fie stearpa sau mincinoasa; volumele, oricat de numeroase, pot fi un namol de secaturi, fara trai, dupa gustul momentului; laudele cat de zgomotoase pot fi cersite, mijlocite sau cumpatate, premiile pot fi cardasia.

Ce sa le spui dara?

Voi zice numai atata ca: in istorie, in filologie, in orice sfera a cunostintei, eu am fost totdeauna sceptic, respingand autoritarismul de sus ca si popularitatea de jos si croindu-mi pretutindenea singur, prin propriile mele cercetari dupa izvoare, o cale noua, buna sau rea, cum ma taia capul, dar din inima curata, fara frica de nimeni, fara folos personal, fara fatarnicie, fara reclama.

B.P. HASDEU - Sic Cogito - asa cuGET eu !

Citeam odata, zilnic. Dimineata si seara...
Cu mult inaintea Zalmoxei. Ma pregateam psihic, pentru ce va urma....

DACA - Rudyard Kipling

De poti fi calm cand toti se pierd cu firea
In jurul tau si spun ca-i vina TA
de crezi in tine chiar cand omenirea
nu crede,dar sa crezi ar vrea
Daca de asteptare nu ostenesti nicicand,
nici de minciuna goala nu-ti clatini gandul drept;
daca privit cu ura,nu te razbuni urand
si totusi nu-ti pui masca de sfant sau de intelept;
daca astepti,dar nu cu sufletu la gura
si nu dezminti minciuni mintind,ci drept;
de nu raspunzi la ura tot cu ura,
dar nici prea bun sa pari nici prea-ntelept;
sau cand hulit de oameni tu nu cu razbunare
sa vrei a le raspunde,dar nici cu rugaminti;
de poti visa,dar nu-ti poti face visul astru;
de poti gandi,dar nu-ti poti face gandul tel;
de poti sa nu cazi prada disperarii
succesul si dezastrul privindu-le la fel;
de rabzi s-auzi cuvantul candva rostit de tine
rastalmacit de oameni,murdar si prefacut;
de rabzi vazandu-ti idealul distrus si din nimic
sa-l recladesti cu ardoarea fierbinte din trecut;
de poti risca pe-o carte intreaga ta avere
si tot ce-ai strans o viata sa pierzi intr-un minut
si-atunci fara a scoate o vorba de durere
sa-ncepi agoniseala cu calm de la inceput;
de poti ramane TU in marea gloata.
Cu regi tot tu,dar nu strain de ea;
dusman,om drag,ramai sa nu te poata;
de toti sa-ti pese dar de nimeni prea;
de poti prin clipa cea neiertatoare
sa treci si s-o intreci gonind mereu;
daca ajungi sa umpli minutul trecator
cu saizeci de clipe de vesnicii mereu
vei fi pe-ntreg Pamantul deplin stapanitor,
si mai presus de toate,un OM,iubitul meu.

================================================== ==================================================

INVATA

Invata de la apa sa ai statornic drum
Invata de la flacari ca toate-s numai scrum
Invata de la umbra sa treci si sa veghezi
Invata de la stanca cum neclintit sa sezi
Invata de la soare cum trebuie s-apui
Invata de la vantul ce-adie pe poteci
Cum trebuie prin lume linistit sa treci
Invata de la toate caci toate-s sunt surori
Cum treci frumos prin viata
Cum poti frumos sa mori
Invata de la vierme ca nimeni nu-i uitat.
Invata de la nufar sa fi mereu curat.
Invata de la flacari ce-avem de ars in noi
Invata de la apa sa nu dai inapoi.
Invata de la umbra sa fi smerit cu ea
Invata de la stanca sa-nfrunti durerea grea
Invata de la soare ca vremea sa-ti cunosti.
Invata de la stele ca-n cer sunt multe osti.
Invata de la greier ca singur esti,sa canti.
Invata de la luna sa nu te inspaimanti.
Invata de la vulturi cand umerii ti-s grei
Si du-te la furnica si vezi povarea ei
Invata de la floare sa fi gingas ca ea
Invata de la miel sa ai blandetea sa.
Invata de la pasari sa fi mereu in zbor
Invata de la toate ca totu-i trecator.
Ia seama,fiu al jerfei prin lumea-n care treci.
Sa-nveti din tot ce piere,cum sa traiesti in veci.

Thu Jun 04, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Dragii Moşului "Bună seara"

Īmpreună cu Dl Adi Pop, am decis naşterea acestui forum care se vrea al tuturor romānilor cu suflet de romān, care au ceva de spus īn favoarea Ţării Lor. Mai mult, am insistat să se adauge şi alte domenii, cāt mai multe domenii prin intermediul cărora fiecare cetăţean, cult sau cu mai puţină pregătire, tānăr sau aşa mai īn vārstă cum sunt eu, aliniat politic sau independent,....să se poată exprima fără teama de a fi pus la zid.

FĂRĂ PROPAGANDĂ!

Am observat pe alte forumuri, cu cāt sunt mai multe subiecte cu atāt mai diluate sunt discuţiile. Nu oricine este capabil să urmărească firul de discuţie pe care l-a deschis şi de care este responsabil.
Cu cāt ai deschis mai multe subiecte cu atāt eşti mai prins pe forum şi-ţi blochezi timpul cu discuţiile de foarte multe ori sterile.
Īn rest tot ce aţi spus mi se potriveşte ca o mānuşă.

Da, este corect.

Este bine totusi ca se deschid si alte subiecte, ca nu trebuie sa avem limite in sensul acesta. Nu-i obligatoriu sa intram unde nu consideram ca se merita ACUM. Toate sistemele sunt inlantuite, numai ca exista prioritati si scurtaturi....
adi

Fri Jun 05, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
adipop wrote:

Dragii Moşului "Bună seara"

Īmpreună cu Dl Adi Pop, am decis naşterea acestui forum care se vrea al tuturor romānilor cu suflet de romān, care au ceva de spus īn favoarea Ţării Lor. Mai mult, am insistat să se adauge şi alte domenii, cāt mai multe domenii prin intermediul cărora fiecare cetăţean, cult sau cu mai puţină pregătire, tānăr sau aşa mai īn vārstă cum sunt eu, aliniat politic sau independent,....să se poată exprima fără teama de a fi pus la zid.

FĂRĂ PROPAGANDĂ!

Am observat pe alte forumuri, cu cāt sunt mai multe subiecte cu atāt mai diluate sunt discuţiile. Nu oricine este capabil să urmărească firul de discuţie pe care l-a deschis şi de care este responsabil.
Cu cāt ai deschis mai multe subiecte cu atāt eşti mai prins pe forum şi-ţi blochezi timpul cu discuţiile de foarte multe ori sterile.

Da, este corect.

Este bine totusi ca se deschid si alte subiecte, ca nu trebuie sa avem limite in sensul acesta. Nu-i obligatoriu sa intram unde nu consideram ca se merita ACUM. Toate sistemele sunt inlantuite, numai ca exista prioritati si scurtaturi....
adi

Traian wrote:

Ma īntreb(cu oarecare teamă) cīt va dura ,pīnă vor apare "trompetele de serviciu"care vor duce subiectele (pe care,noi,le cosiderăm importante) īn derizoriu,cu discuţii sterile ,asta cu ajutorul propagandei fiecărui partid,la care este arondat (cotizant)...?!sper,ca cei puşi să modereze discuţiile,de aici,să-şi facă treaba,şi să menţină orinea discutiilo...!Cer (sper) mprea mult...?!

Eu as lasa totul liber.... Dar punctiform. Sa nu va suparati daca o sa ma gasiti 99,99 % din Timp, in acest loc pe forum. Incerc sa sintetizam informatie pe care o s-o punem ca o picatura chinezeasca, exact acolo unde este nevoie.
Sau sa gasim Punctul pe I, asa cum il numeam eu cu ani in urma, ca esenta a sintezei....
adi

Fri Jun 05, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Re: De ce nu iubesc Politica şi nu mă iubesc Politicienii
Traian wrote:
Domnule Pănculescu,
Vă repet!
Tot ce spuneţi mi se potriveşte ca o mānuşă!
Fiţi, vă rog, foarte atent la tot ce vă scriu şi cum observaţi o greşală de concepţie, fireşte, după părerea dv., nu ezitaţi să mi-o arătaţi, să mi-o reproşaţi imediat. Numai aşa vom realiza ceea ce considerăm că este corect să se facă pentru cei pe care-i iubim.
Noi iubim oamenii! Nu iubim lichelele lumii! Iubirea, această caracteristică, ne uneşte şi ne īnmulţeşte.

Nu ca repros trebuie spus....
Ii spuneam unui colonel acum multi ani, cand mi-a facut o vizita la sediul Zalmoxei, la sugestia lui Catalin Costache. I-am spus atat de simplu, pe nume prima fraza: Costele, crezi ca vom ajunge in Viata sa ne spunem Adevarul ?

Din pacate, n-am ajuns la un astfel de nivel de Noblete....Si cred ca vina o port eu, pentru ca este unul din cei mai mari psihologi ai armatei. N-am fost capabil sa-l ajut, sa devina " liber " ca mine....

As dori sa stiti, ca nu din mandrie sau orgoliu nemasurat incerc sa postez intr-un singur loc informatie. Numai ca asa cred eu ca este corect. Nici macar nu trebuie gandit, ca eu as cuteza cumva sa cred, ca subiectele mele sunt importante...Nici pe departe...Nu-mi permit luxul de-a fi tampit....

Sunt atent la ce se intampla, cu scopul clar de-a sintetiza si-a pune punctul pe I, in actiunile necesare (re)constructiei economice a Romaniei.

adi

adipop

Reply with quote

Buna Sandule,

De ce nu esti si tu pe forum....?
Asa se strang mai multe informatii si sinteza lor, ne arata Calea mai exact...
http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php

Cele bune,
adi
To: Dumitru Pănculescu
Cc: Adi Pop ; Florina-Valentina Nicolae ; Vlad
Sent: Friday, June 05, 2009 4:32 PM
Subject: RE: Opinii

Buna Dem,

Ai dreptate, si tocmai din aceasta cauza in ceea ce ma priveste nu s-a modificat nimic.
Vom continua totul asa cum am inceput, si va tin la curent cu noutatile. Eu sunt convins ca in relatiile umane ar trebui sa primeze sinceritatea, si din aceasta cauza va voi trimite exact informatiile de care avem nevoie pentru a realiza ceea ce ne-am propus. V-am trimis link-urile respective doar pentru a incerca sa explic lipsa de comunicare din partea partenerului american.

Ma bucur ca nu m-ai inteles gresit.

O seara buna in continuare,
Sandu

adipop

Reply with quote

O sa te tin si eu la curent cu ce discutam pe-aci...pe-acasa, despre aparatele lui Dan.
Mergem mai departe....

adi

To: apatrutz@yahoo.com ; Cristian Anghelina ; pancuantic@itcnet.ro ; Dumitru panculescu ; D.nul Adi Pop ; sandy greenpeace ; dan slavila ; Vlad Teodorescu ; dungureanu@rdscv.ro ; MICHAEL ALEXANDRU-SCHMIDT ; michaelschmidt@clicknet.ro ; talk2nicu@yahoo.com ; adi pop
Sent: Friday, June 05, 2009 4:40 PM

Buna Adi,

M-am uitat la video clipul respectiv, si intr-adevar este impresionant. Dar sa stii ca eu nu m-am indoit nici o clipa de utilitatea aparatului. Din aceasta cauza mi-am inceput e-mail-ul cu ceva de genul: OK, trimiteti-mi aparatul asa cum am convenit. Am inceput sa construiesc ceva in urma unor analize, si nu ma opresc din drum. Sunt convins ca putem finaliza ceea ce am inceput.

O seara buna in continuare,
Sandu

--- On Fri, 6/5/09, adi pop <adipop> wrote:

To: "SANDU OPREA" <oprea_sandu>, apatrutz@yahoo.com, "Cristian Anghelina" <satraiti2000>, pancuantic@itcnet.ro, "Dumitru panculescu" <danpanculescu>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop>, "sandy greenpeace" <greener_peacer>, "dan slavila" <danslavila>, "Vlad Teodorescu" <biotron>, dungureanu@rdscv.ro, "MICHAEL ALEXANDRU-SCHMIDT" <alexandruschmidt_michael>, michaelschmidt@clicknet.ro, talk2nicu@yahoo.com
Date: Friday, June 5, 2009, 10:51 AM

Sandule sa te uiti aici.

http://www.youtube.com/watch?v=5zid-MfgcjQ

Imi place mult.
Andrei mi-a dat ieri telefon si mi-a spus ca o sa facem niste teste in laboratoarele unora de la armata, cu inventiile lui Dan

O zi buna,
adi

adipop

Reply with quote

Bine Dane,

Trimit mesajul catre ceilalti doi colaboratori ai mei si discutam. Ma bucur ca esti deschis fata de echipa noastra.

O seara placuta,
adi
From: dan slavila
Sent: Friday, June 05, 2009 6:55 PM
Subject: Panou

Draga Adi,

Sunt de acord, pentru colaborarea cu Domnul Dem.
Eu am testat o solutie pentru constructia unui panou solar
la pret minim. Este vorba de tot sistemul (panou, grup de alimentare,
acumulator). Sistemul poate fi construit integral de noi(daca vrem sa fie
competitiv ca pret). Am gasit si furnizorii de componente adecvati.
Pentru informatii suplimentare raman la dispozitia voastra.
Daca va intereseaza am si un generator de inalta tensiune de mare
randament(foarte competitiv).
Colaborarea cu Domnul Catalin merge conform planului(am discutat la telefon).
Nu sunt probleme.
In circa 10 zile va fi gata varianta rotativa(sunt ocupat cu aceasta problema).
Nu trebuie sa-ti faci griji totul este OK. Multumesc pentru amabilitatea cu ajutorul.

Cu bine,
dan

DEM

Reply with quote
Draga Adi,
Nu sunt probleme.
Nu trebuie sa-ti faci griji totul este OK. Multumesc pentru amabilitatea cu ajutorul.
Cu bine,
dan[/quote:]

Domnule profesor,
Suntem cred de vārstă apropiată şi de fapt nu vārsta trebuie să impună respectul īntre oameni ci faptele pe care şi le acordă reciproc. L-am rugat pe Adi să vă propună colaborarea mea īn vederea susţinerii copiilor pe care īi stimulaţi, pentru pasiunile lor native, adevărata vocaţie a unui dascăl.
Am un respect deosebit pentru oamenii care cresc OAMENI, pentru modelele de orice fel care protejează sub cupola lor tinerele vlăstare care, la rāndu-le vor deveni, o parte dintre ei, alte modele ce vor duce spiritul romānesc mai departe.

Marii oameni de cultură au avut şansa unor modele pe care īn momentele de greu şi le-au adus īn faţa ochilor printre lacrimile de suferinţă. Nu există genii sau oameni mari fără să fi lăcrimat de durere sufletească. Atunci i-au ajutat modelul moral din trecutul lor, care le-au transmis pe lāngă cunoaştere un pic de spiritualitate.

Pentru ceea ce faceţi cu acei copii, cred că este bine să derulăm un program simplu dar puternic prin mesaj, de integrare a viselor tinerilor cu experienţa unor profesionişti. Iată despre ce este vorba:

Fundaţia Pancuantic va finanţa un proiect de realizare a unei instalaţii de purificare a aerului, oferindu-vă licenţa de utilizare, schemele şi materialele necesare construcţiei a cel puţin 10 aparate. Vom premia primele trei, cu diplome şi recompense băneşti.
Adi mi-a trimis nişte adrese şi am văzut realizările copiilor. Şi noi am fost cāndva copii, iar unii am fost chiar ajutaţi sau măcar am primit o vorbă bună pentru pasiunile noastre. Este timpul să īntoarcem darurile primite sau poate doar visate.

Dacă sunteţi de acord, din cāteva panouri solare miniatură, un convertor DC/DC, un sistem de pompaj electronic, un convertor EHD şi o cutie, poate fi construit un purificator de aer alimentat cu energie solară care poate avea o mulţime de utilizări. Vă putem da schemele de principiu sau vă putem adapta schemele cu care sunt obişnuiţi copii, importantă este stimularea creativităţii acestora.

Vă aştept pe PM(adresa vă este cunoscută) şi vom stabili cele necesare pentru ca īn maxim 1săptămānă să puteţi īncepe.
Dvs. veţi coordona, pancuantic va sponsoriza competiţia şi vom cāştiga īmpreună o frumoasă experienţă pedagogică.
Acest gest īl facem doar pentru īncrederea care aţi demonstrat-o īn acei copii.
Cu stimă,
Dem

Fri Jun 05, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote
DEM wrote:

adipop wrote:

Draga Adi,
Nu sunt probleme.
Cu bine,
dan

Domnule profesor,
Suntem cred de vārstă apropiată şi de fapt nu vārsta trebuie să impună respectul īntre oameni ci faptele pe care şi le acordă reciproc. L-am rugat pe Adi să vă propună colaborarea mea īn vederea susţinerii copiilor pe care īi stimulaţi, pentru pasiunile lor native, adevărata vocaţie a unui dascăl.
Am un respect deosebit pentru oamenii care cresc OAMENI, pentru modelele de orice fel care protejează sub cupola lor tinerele vlăstare care, la rāndu-le vor deveni, o parte dintre ei, alte modele ce vor duce spiritul romānesc mai departe.

Marii oameni de cultură au avut şansa unor modele pe care īn momentele de greu şi le-au adus īn faţa ochilor printre lacrimile de suferinţă. Nu există genii sau oameni mari fără să fi lăcrimat de durere sufletească. Atunci i-au ajutat modelul moral din trecutul lor, care le-au transmis pe lāngă cunoaştere un pic de spiritualitate.

Pentru ceea ce faceţi cu acei copii, cred că este bine să derulăm un program simplu dar puternic prin mesaj, de integrare a viselor tinerilor cu experienţa unor profesionişti. Iată despre ce este vorba:

Fundaţia Pancuantic va finanţa un proiect de realizare a unei instalaţii de purificare a aerului, oferindu-vă licenţa de utilizare, schemele şi materialele necesare construcţiei a cel puţin 10 aparate. Vom premia primele trei, cu diplome şi recompense băneşti.
Adi mi-a trimis nişte adrese şi am văzut realizările copiilor. Şi noi am fost cāndva copii, iar unii am fost chiar ajutaţi sau măcar am primit o vorbă bună pentru pasiunile noastre. Este timpul să īntoarcem darurile primite sau poate doar visate.

Dacă sunteţi de acord, din cāteva panouri solare miniatură, un convertor DC/DC, un sistem de pompaj electronic, un convertor EHD şi o cutie, poate fi construit un purificator de aer alimentat cu energie solară care poate avea o mulţime de utilizări. Vă putem da schemele de principiu sau vă putem adapta schemele cu care sunt obişnuiţi copii, importantă este stimularea creativităţii acestora.

Vă aştept pe PM(adresa vă este cunoscută) şi vom stabili cele necesare pentru ca īn maxim 1săptămānă să puteţi īncepe.
Dvs. veţi coordona, pancuantic va sponsoriza competiţia şi vom cāştiga īmpreună o frumoasă experienţă pedagogică.
Cu stimă,
Dem

adipop

Reply with quote
DEM wrote:

adipop wrote:

Draga Adi,
Nu sunt probleme.
Cu bine,
dan

Domnule profesor,

Cu stimă,
Dem

Ma bucur sincer baieti. O singura intalnire a noastra la Pitesti, cu o luna in urma, vad ca ne-a mobilizat extraordinar. Avem numitor comun cu siguranta: Sufletul si profunzimea gandirii. Cu multa bunavointa, putem sa facem enorm pentru tara aceasta. Acum suntem putini ca numar, dar in Timp scurt o sa fim zeci, sute, mii de Romani de bun simt, asa ca noi. Ne-am dedicat Viata explorarilor si mai ales educatiei tinerilor.

Cum spuneam, Romania are nevoie de mii de zeci de mii de firme, in care Tinerii vor muncii cinstit...Nu este o consecinta nici a capitalismului si nici a socialismului, ci reprezinta o necesitate...

Daca societatea este asa cum o vedem pe geam, raspunderea o purtam decat noi....

adi

adipop

Reply with quote

Buna Sandule,

Inteleg. Incercam sa comunicam pe forum despre Zalmoxieni.
Eu am inserat cate ceva, in acest sens....Poate ca impreuna o sa definim mai clar cativa pasi, astfel ca tinerii sa stie concret ce sa faca pentru a deveni oameni capabili.

Pe la firma Zalmoxa si pe la Scoala Zalmoxiana din Craiova s-au perindat cel putin 10-15.000 de tineri, in decurs de 11-12 ani. Am stat cu fiecare in parte de vorba, mai mult sau mai putin Timp, despre bunul simt Romanesc si mai ales cum sa-ti faci o firma fara sa ai bani de plecare. 80 % din ei, nu mai venau a doua zi. 18-19 % veneau si stateau pe capul meu, fara sa inteleaga mare lucru....1-1,5 % au reusit sa ramana o perioada mai lunga de Timp si parca-parca dadeau semne ca inteleg cate ceva. Din cei 0,5 % care au ramas cu anii alaturi de mine, cativa au devenit buni.
Depinde de ei sa devina extrem de buni....Gradul de Noblete, adica de bun simt, numai ei si-l pot atribui...
Asa pot deveni profesorii Universitatii Zalmoxiana. Altfel nu.

Despre capabilitatea lor, pot spune ca Madalina Pavel, cea mai buna dintre ei, a reusit numai in 3 luni, in anul 2006, la varsta de 24 de ani, sa realizeze un profit de peste un milion de dolari.

Sper ca toate planurile de afaceri la care am lucrat cu acesti Tineri, sa fie transpuse in planul fizic de acestia. Este vorba de planuri pe perioade mari de Timp, de milioane, zeci sau chiar sute de milioane de Euro. Daca nu vor face acest lucru, nici unul dintre noi n-avem nici o valoare ....si-am pierdut Timpul inutil la fel ca mare majoritate a celorlalti. Toti care au ramas o perioada mai mare de Timp alaturi de mine, au firmele lor particulare, familiile lor, copiii lor... constientizeaza ce inseamna sa faci o plotogarie sau sa spui o minciuna aparent banala, si mai ales ce inseamna loialitatea si respectul fata de Cuvantul dat....

Sunt extraordinar de mandru de ei, chiar daca sunt inca la inceput de drum...

Unii exporta acum produsele concepute de ei.

Cele bune,
adi
To: Florina-Valentina Nicolae ; Vlad Teodorescu ; Vlad Popa ; adi pop ; Dumitru panculescu ; Cristian Anghelina ; pancuantic@itcnet.ro ; sanda romosan ; eu_sunt9910@yahoo.com ; dan slavila ; dungureanu@rdscv.ro ; Ion Ispas ; michaelschmidt@clicknet.ro ; talk2nicu@yahoo.com ; sandy greenpeace ; Radu_necea@yahoo.com ; flori@popservice.ro ; eugen sbora ; cristina firu ; apatrutz@yahoo.com ; office.publicis@gmail.com ; crisstina.mirela@yahoo.com ; liliana_varban@yahoo.com ; Tudorache Mihai ; D.nul Adi Pop ; adrian scheul
Sent: Saturday, June 06, 2009 6:26 AM
Subject: Re: Buna Sandule - de ce nu esti si tu pe forum ?

Buna Adi,

Nu stiu daca ai observat, dar si pe celalalt forum am fost foarte rar, si cu mesaje clare si cat mai scurte. Intru in fiecare zi pe forum, citesc toate mesajele, dar intervin doar daca este cazul. Eu sunt omul faptelor concrete, si mai putin al vorbelor. Vorbesc daca este cazul, daca sunt intrebat (exemplul cel mai concludent este campania electorala din 2000), dar atat. Imi place ca pentru familia si prietenii mei sa fiu un exemplu concret de om definit de verbul "a face". In acelasi timp, daca "eu fac", si ei trebuie "sa faca", si in acest fel (fara vorbe) impun un anumit fel de viata.

Referitor la forumul Calea lui Zalmoxe, inca nu am observat subiecte legate de Calea de urmat pentru a redeveni Zalmoxieni, precum strabunii nostri geto-daci. Dar pentru ca am deschis eu subiectul aici, in cel mult doua zile o sa-l deschid si pe forum. Tu ai avut o Scoala Zalmoxiana, ai documente, incearca sa le spui participantilor ce crezi ca ar trebui sa stie - nu tot - si faceti impreuna primii pasi.

Mai bine ma opresc acum, si redeschid discutia pe forum. Eu ma consider Zalmoxian (prin convingere), si as fi fantastic de bucuros sa constat ca nu sunt singurul. Pana acum am fost foarte dezamagit sa gasesc doar "zalmoxieni" care se mandreau doar cu numele, si atat.

O zi buna in continuare,
Sandu

--- On Fri, 6/5/09, adi pop <adipop> wrote:

Date: Friday, June 5, 2009, 9:08 PM

Buna Sandule,

De ce nu esti si tu pe forum....?
Asa se strang mai multe informatii si sinteza lor, ne arata Calea mai exact...

Cele bune,
adi

Sat Jun 06, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Buna Dane,
Intr-adevar Sanda nu se dezminte....O sa cautam mai departe ceva de lucru pentru fata asta.

Este o idee buna, sa punem pe forum, "idei de afaceri ".
Azi nu stiu ce s-a intamplat dar nu am putut sa intru pe forum. Sa fim atenti sa nu fie ceva probleme....

Referitor la ce ai propus, este o idee buna. Trebuie preluata de cine cauta ceva de lucru. Suntem prea plini si ne vin informatii de peste tot....Putem sa gandim un astfel de birou de evaluare...

Cele bune,
adi
Sent: Saturday, June 06, 2009 7:21 PM
Subject: RE: acs

Salut Adi,

Cu Mulţumiri Sandei, evident este o bună translatoare, a tradus repede şi bine un material destul de tehnic.

Acum, aceia de la AirFantastick, ar trebui să o plătească pentru reclamă.
Şi chiar bine pentru că produsul lor are nevoie de multă reclamă pentru a convinge clienţii să devină dependenţi de consumabilele "de aur", cheia fiecărei afaceri de succes.
Īmprimantele sunt un astfel de exemplu, o cumperi cu circa 30 de euro şi plăteşti lunar īncărcarea cartuşului cu īncă 15, adică tipărirea este mai scumpă de 5 de ori decāt aparatul, evident a afacere foarte bună pentru comercianţi.

Sunt multe firme care produc ionizatoare sau purificatoare de aer. Categoric este mare nevoie de asemenea aparate īnsă pānă acum nu cunosc pe cineva să se declare mulţumit de ele, deşi unele rezultate chiar se obţin īn primele luni. Motivul īl reprezintă capacitatea mică şi costurile de īntreţinere mari. Aceliaşi situaţie la hotele de bucătărie, majoritatea sunt folosite ca ....mobilier sau lampă.

Desigur, nu am cum pot fi absolut obiectiv, asemenea comentarii ar trebui scrise de un utilizator neutru. Ceea ce se va şi īntāmpla īn curānd.

Ce părere ai Adi, dacă am infiinţa un birou de evaluare a produselor electrocasnice, care prin analizele efectuate vor publica sistematic rapoarte puse pe internet pentru informarea consumatorilor. Atunci, poate multe mizerii electrocasnice vor rămāne la comercianţi, īn rafturi fiind prezentate doar produsele care prezintă o minimă calitate şi garanţie īn utilizare.

Iată cum poate apărea o nouă rubrică. Idei de afaceri.
Dem

Sat Jun 06, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Care forum ?

Uite-l pe-al nostru.

Hai sa comunicam pe forumuri, in speranta ca invatam unii de la altii...

adi
From: Andy Szekely
Sent: Sunday, June 07, 2009 11:00 PM
Subject: [BOOTCAMP 09] 2 noi resurse video disponibile

Salut,

Inainte sa iti spun despre cele 2 resurse video

pe care le-am dat spre vizualizare acum cateva ore,

vreau sa te invit sa citesti un mesaj

adaugat pe forum de catre un bootcamper care a participat

de 3 ori la aceasta tabara:

[daca doresti sa jungi direct la resurse, ele se gasesc la finalul emailului]

De la Zoica (mesaj lasat pe forum la sectiunea: Despre Bootcamp)

In 2007 a inceput Calatoria mea, cu neincredere si cu o teama

imensa de a vorbi cand de fata erau doua sau mai multe persoane.

Fiecare zi traita in Camp are o poveste minunata, insa prima zi

in care am recunoscut un AHA!, a fost ziua in care am descoperit

"Vizualizarea". Era un exercitiu extrem de simplu si usor de

facut. Am inteles in timpul exercitiului - si am luat cu mine

acea intelegere pentru totdeauna - ca orice vad clar in mintea

mea cand "vizualizez" se poate materializa. Ma simteam de parca

aflasem secretul vietii vesnice ...la Sibiel.

A urmat Reconnection ca un regal cu artificii si am crezut ca

mai mult de atat nu se poate.

In 2008, in vara, a venit timpul sa aflu puterea observarii

detasate. O stare extrem de sanatoasa de a fi! Si tot acolo,

la Sambata, am primit un dar unic partea lui Andy - patru

cuvinte pe care mi le reamintesc ori de cate ori acum ma pregatesc

sa apar in fata cursantilor mei (da, in 2007 mi-era teama sa deschid

gura cand erau de fata doua persoane, iar acum sunt trainer!).

Acum stiu ca asta inseamna dezvoltare personala.

Si sunt tare curioasa sa aflu ce urmeaza in vara lui 2009!

Acum filmele de care iti vorbeam:

Afla din acest video care este convingerea esentiala

care sta la baza tuturor BOOT Camp-urilor.

Descoperi care este ingredientul esential in persuasiune.

Eviti sa pierzi ocaziile in care nu tii cont de acest ingredient.

click aici pentru film

Afla din acest video care este cea mai puternica

lege din persuasiune si aplicatiile ei

in viata de zi cu zi.

click aici pentru film

Inspiratie!

Andy

Mon Jun 08, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
Da, orice profesor daca nu este in acelasi Timp si elev, se plafoneaza...Ca
si elevul, daca nu este in acelasi Timp si profesor, nu intelege mare
lucru...

adi
From: <pancuantic>
To: "adi pop" <adipop>
Sent: Monday, June 08, 2009 3:20 PM
Subject: Re: Colaborare 001

> asa este, dar au STIUT sau daca nu au stiut au INVATAT (la canal,
> lalopata,
> la...) cum sa devina asa.
>
> asta trebuie sa invetam cu totii, ca MUNCA este sensul nostru de a fi si
> ca
> arta consta din a face multe din putin si nu invers. altfel vom fi
> responsabili de pervertirea sufletelor copiilor.
>
> socot ca este mult mai productiv sa le dau uneltele sa ii invat sa creeze
> si
> sa-si produca singuri obiectele viselor lor decat sa le dau bani si
> diplome.
> copilul urmeaza modelul mentorului sau, asa ca primii care ar trebui sa
> invete asta ar fi profesorii.
>
> fascinant subiect.
>
> vorbim
>
>
>
> On Mon, 8 Jun 2009 13:11:49 +0300, adi pop wrote
>> Buna,
>>
>> Da, dar ei sunt PLINI....
>>
>> adi
>> ----- Original Message -----
>> From: <pancuantic>
>> To: "adi pop" <adipop>
>> Cc: <danpanculescu>
>> Sent: Monday, June 08, 2009 12:07 PM
>> Subject: Re: Colaborare 001
>>
>> > Buna ziua,
>> >
>> > La toate concursurile la care am participat cu copiii (si nu au fost
>> > putine), am platit taxa de participare. Din banii acestia se achitau
>> > cheltuielile legate de organizare si se ofereau o parte din premii.
> Uneori
>> > ne bucuram si de ajutorul sponsorilor (este drept conditia era ca
> pupilele
>> > lor sa obtina premii, de preferat premiul cel mare, drept pentru care
>> > se
>> > intampla sa preferam sa renuntam la mediatizarea cu surle si trambite
>> > in
>> > favoarea calitatii premiantilor).
>> >
>> > Sa nu uitam preceptele biblice: "cere si ti se va da", "bate si ti se
>> > va
>> > deschide", dar sa avem grije ce anume cerem si la ce usa batem.
>> > Si poate ar fi bine sa luam exemplul Titanilor nostri care au venit cu
>> > mainile pline de daruri la noi,fara sa ne ceara NIMIC in schimb.

Mon Jun 08, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
http://www.youtube.com/watch?v=gsY3Cp3X0-Y

Fri Jun 19, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Marchidan21

Reply with quote

Fri Jun 19, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
DEM

Reply with quote
Marchidan21 wrote:
Dumnezeu este viaţă, (virgulă)...

Nimeni nu l-a văzut pe Dumnezeu. Nici nu avea cum.

Nimeni nu ştie ce este viaţa, exceptānd comparaţia cu "moartea" īnsă inclusiv aceasta este doar o expresie socială.

Aşa cum nu cunoaştem principalele īntrebări fundamentale, este firesc să spui: "Dumnezeu, este viaţa, punct!" fără grija, ba chiar cu certitudinea că nimeni nu va risca să te contrazică.

Şi fiindcă ai lansat provocarea, ai argumente să mergi mai departe.......?

Dem Laughing

Fri Jun 19, 2009 View user's profile Send private message
Marchidan21

Reply with quote
DEM wrote:

Marchidan21 wrote:

Dem Laughing

Toţi īl vedem pe Dumnezeu. Zilnic. Īn fiecare clipă.
Gīndiţivă la asta.

Fri Jun 19, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
florina

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

DEM wrote:

Marchidan21 wrote:

Dem Laughing

Gīndiţivă la asta.

cum???

Catalin Costache

Reply with quote

Dem Laughing

Gīndiţivă la asta.

cum???
Orice gand, idee,fapta infaptuita...simplul fapt ca trecem strada...

Fri Jun 19, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
florina

Reply with quote
Elevul wrote:

Dem Laughing

Gīndiţivă la asta.

cum???
Orice gand, idee,fapta infaptuita...simplul fapt ca trecem strada...

intreb in continuare: cum???

Marchidan21

Reply with quote
Şi īl auzim cu urechile, şi īl gustăm cu limba şi īl mirosim cu nasul şi īl pipăim cu degetele numai că nu ştim că este el.
Dumnezeu nu este un concept abstact. E şi abstract dar nu numai abstract.
Nu vedeţi pădurea din cauza copacilor.
Gīndiţivă la asta: Dumnezeu este īntreg. Dumnezeu este complet, corect şi se autodefineşte. Dumnezeu e viu şi trăieşte.

Sat Jun 20, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Sandu

Reply with quote
Marchidan21 wrote:
Cu ochii desigur.
Şi īl auzim cu urechile, şi īl gustăm cu limba şi īl mirosim cu nasul şi īl pipăim cu degetele numai că nu ştim că este el.
Gīndiţivă la asta: Dumnezeu este īntreg. Dumnezeu este complet, corect şi se autodefineşte. Dumnezeu e viu şi trăieşte.

Marchidan21, esti exact ca furnica din padurea de care pomenesti, care incearca sa defineasca Universul. Afirmatia "Dumnezeu e viu si traieste", vrea sa sustina ideea precum ca "Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui". Imi permit sa dau un citat din Creanga de aur scrisa de M. Sadoveanu, un citat care cred ca este mult mai aproape de realitate: "...Mi-ati vorbit de mult de legea noua catra care noroadele se indreapta; dar subt cuvintele ei proaspete eu vad aceleasi semne vechi, caci Domnul Dumnezeu are o mie de nume si o mie de forme. Poate ochii oamenilor de rand au nevoie de altceva si sufletul lor doreste alt joc de culori, dar cel ales trebuie sa ramaie intr-acelasi loc al sau, indreptat cu toata puterea spiritului spre intelepciunea cea mai presus de toate. Cel pe care il servim e Unul, nascut din El-insusi; si din acest Unul toate au iesit si el e in toate si le invaluie pe toate. Nimene dintre muritori nu l-a vazut decat in valuri si vanturi, si-n raza care strapunge moartea, trezind coltul grauntelui. Pentru oamenii de rand e trebuinta sa se gaseasca cea mai potrivita alcatuire ca sa se teama si sa nu se manance unii pe altii ca fiarele. Dar pentru noi ceea ce e vesnic nu se poate clati."

Sandu

Sat Jun 20, 2009 View user's profile Send private message
Marchidan21

Reply with quote
Cuvintele sunt cīt se poate de adevărate... pentru vremea lor.
Īntre timp omenirea a crescut. Am acumulat informaţii. Am īnvăţat. Am testat limitele spaţiului şi timpului. Am măsurat Universul şi am spart Atomul. Avem chiar prea multe informaţii despre Dumnezeu şi de aceea este greu să-l mai vedem. Se face un enorm exces de imaginaţie. Problema nu este că avem prea puţine date ci că avem prea multe informaţii şi lipseşte discernămīntul īn sortarea şi folosirea lor.

Nu avem nevoie de imaginaţie īn căutarea Domnului. Imaginaţia e creaţie. Nu īnţelegeţi că nu e nevoie să-l creem pe Dumnezeu? EL/EA există deja. Dacă vrem să-l găsim trebuie mai īntīi să vedem ceea ce există deja. Dumnezeu e creator de oameni nu creaţia oamenilor.

E vremea ca omenirea să lase visele şi să se trezească. E vremea ca omenirea să se maturizeze.
Am īncredere că am evoluat suficient de mult īncīt să putem īnţelege fiecare dintre noi natura lui Dumnezeu, exact aşa cum este El/EA, fără intermediari, fără poveşti, fără parabole, fără zei, fără lideri, fără uriaşi īn gīndire, numai OAMENI.

Acesta este traseul firesc īn evoluţia speciei umane şi transformarea are loc aici şi acum.
Treziţivă la realitate. Visele sunt pentru copii.
Deschideţi ochii şi vedeţi lumea exact aşa cum e.
Gīndiţi liber de orice constrīngeri şi veţi afla adevărul, iar adevărul vă va elibera.

IO OM

TU?

Sat Jun 20, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
Marchidan21 wrote:
Īntre timp omenirea a crescut. Am acumulat informaţii. Am īnvăţat. Am testat limitele spaţiului şi timpului. Am măsurat Universul şi am spart Atomul. Avem chiar prea multe informaţii despre Dumnezeu şi de aceea este greu să-l mai vedem. Se face un enorm exces de imaginaţie. Problema nu este că avem prea puţine date ci că avem prea multe informaţii şi lipseşte discernămīntul īn sortarea şi folosirea lor.

Nu avem nevoie de imaginaţie īn căutarea Domnului. Imaginaţia e creaţie. Nu īnţelegeţi că nu e nevoie să-l creem pe Dumnezeu? EL/EA există deja. Dacă vrem să-l găsim trebuie mai īntīi să vedem ceea ce există deja. Dumnezeu e creator de oameni nu creaţia oamenilor.

E vremea ca omenirea să lase visele şi să se trezească. E vremea ca omenirea să se maturizeze.
Am īncredere că am evoluat suficient de mult īncīt să putem īnţelege fiecare dintre noi natura lui Dumnezeu, exact aşa cum este El/EA, fără intermediari, fără poveşti, fără parabole, fără zei, fără lideri, fără uriaşi īn gīndire, numai OAMENI.

Acesta este traseul firesc īn evoluţia speciei umane şi transformarea are loc aici şi acum.
Deschideţi ochii şi vedeţi realitatea exact aşa cum e.
Gīndiţi liber de orice constrīngeri şi veţi afla adevărul, iar adevărul vă va elibera.

IO OM

TU?

Să nu cumva să credem noi că-L definim pe DUMNEZEU.

Mi-am permis odată să-mi dau şi eu cu părerea, īn acest sens, aşa că am spus :

Tot ce-au gandit, gandesc şi vor gandi oamenii despre DUMNEZEU, reprezintă o parte infinitezimală din DUMNEZEU.

Şi pentru că nu poate fi definit corect, spunem simplu ca DUMNEZEU este DUMNEZEU. Aşa am fi mai aproape de Adevăr. Bineanţeles că a fos, este si va fi in TOT..... si-L percepem īn TOT, cu tot ce-avem.

adi

Sat Jun 20, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
adipop wrote:

Marchidan21 wrote:

Deschideţi ochii şi vedeţi realitatea exact aşa cum e.

IO OM

TU?

Tot ce-au gandit, gandesc şi vor gandi oamenii despre DUMNEZEU, reprezintă o parte infinitezimală din DUMNEZEU.

Şi pentru că nu poate fi definit corect, spunem simplu ca DUMNEZEU este DUMNEZEU. Aşa am fi mai aproape de Adevăr. Bineanţeles că a fos, este si va fi in TOT..... si-L percepem īn TOT, cu tot ce-avem.

adi

Da spune asta ţaţei Gherghina din Pocraca....

adi

Adrian Pop
19.10.2011, 03:20
Ţaţa Gherghina nu citeşte forumul ăsta.
Pentru ea se vor găsi vorbe potrivite.

De fapt, cred că Ţaţa Gherghina ştie deja cine este Dumnezeu şi nu va avea nicio surpriză dacă īi vom dezvălui acest lucru cu alte cuvinte.
Very Happy

Oamenii elevaţi, cu o cultură bogată au şanse mai mici să vadă realitatea pentru că s-au acoperit de iluzii la care nu pot renunţa.

Fericiţi cei săraci cu duhul că a lor va fi īmpărăţia cerurilor: cei simpli şi echilibraţi vor īnţelege mai uşor.

Dar cei simpli nu vor reuşi niciodată să desopere un model flosofic sau matematic al lui Dumnezeu şi a codului de legi Zamolxiene. Asta numai Moşu o poate face sau alţii ca el.

Last edited by Marchidan21 on Sat Jun 20, 2009; edited 2 times in total
Marchidan21

Reply with quote
adipop wrote:

adi

Nu-l definim.
Am zis: Dumnezeu e complet, corect şi se autodefineşte.
Am zis: Dumnezeu este viaţă, virgulă...
Acum īnţelegi ce este cu virgula?

Noi nu definim nimic, dar putem descrie principiile fundamentale īntr-un model dinamic, viu, care creşte şi se reproduce.
Aşa l-am descoperit pe Dumnezeu şi īn modelul Universului Viu, fractal, īn care părţile reproduc īntregul la diferite scări.

florina

Reply with quote
Marchidan21 wrote:
Cu ochii desigur.

din ceea ce spui ti inteleg ca orbul este vaduvit... nu-l va vedea; surdul la fel... la fel cel care nu miroase...

asa ca intreb in contiunuare: cum???

Marchidan21

Reply with quote
florina wrote:

din ceea ce spui ti inteleg ca orbul este vaduvit... nu-l va vedea; surdul la fel... la fel cel care nu miroase...

Ce superbă capcană de gīndire mi-ai īntins.
Mulţumesc pentru provocare.
Ia să vedem ce putem scoate de aici...

Şerpii "văd" īn infraroşu, liliecii "aud" īn ultrasunete, păsările zoară, peştii "respiră" apă, asta īnseamnă că sunt mai avantajaţi?

Nu trebuie să le plīngem de milă orbilor pentru că ei compensează prin auz şi alte simţuri. De fapt poate avea auzul atīt de bun īncīt mi-ar putea plīnge de milă că nu-l aud pe Dumnezeu la fel de clar precum el.
Un observator astronomic sau un microscop electronic sunt atīt de fine īncīt pot cumula o mulţime de date dar la ce le foloseşte?

De fapt, fiecare fiinţă are o anuită capacitate de a primi stimuli externi şi trece automat la filtrări de ordine de mărime diferite cīnd este suprastimulat sau substimulat. Suprastimularea simţurilor duce la amorţirea organelor de simţ şi chiar la durere. Substimularea simţurilor duce la ascuţirea organelor de simţ şi īn cazuri limită la halucinaţii (auto-stimulare).
Atunci cīnd un om pierde legătura cu realitatea lumii īnconjuratoare este substimulat şi face apel la fantezie pentru a acoperi aceste lipsuri şi īn loc să-l "vadă" pe Dumnezeu exact aşa cum e īşi foloseşte imaginaţia şi īl descrie īn toate felurile posibile.
De acesta vă īndemn: priviţi lumea exact aşa cum e şi veţi "vedea". (indiciu suplimentar: īnvăţăturile VEDA hinduse)

Renunţaţi la gīnduri preconcepute şi veţi īnţelege.

florina

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

florina wrote:

Ce superbă capcană de gīndire mi-ai īntins.
Mulţumesc pentru provocare.
Ia să vedem ce putem scoate de aici...

Şerpii "văd" īn infraroşu, liliecii "aud" īn ultrasunete, păsările zoară, peştii "respiră" apă, asta īnseamnă că sunt mai avantajaţi?

Nu trebuie să le plīngem de milă orbilor pentru că ei compensează prin auz şi alte simţuri. De fapt poate avea auzul atīt de bun īncīt mi-ar putea plīnge de milă că nu-l aud pe Dumnezeu la fel de clar precum el.
Un observator astronomic sau un microscop electronic sunt atīt de fine īncīt pot cumula o mulţime de date dar la ce le foloseşte?

De fapt, fiecare fiinţă are o anuită capacitate de a primi stimuli externi şi trece automat la filtrări de ordine de mărime diferite cīnd este suprastimulat sau substimulat. Suprastimularea simţurilor duce la amorţirea organelor de simţ şi chiar la durere. Substimularea simţurilor duce la ascuţirea organelor de simţ şi īn cazuri limită la halucinaţii (auto-stimulare).
Atunci cīnd un om pierde legătura cu realitatea lumii īnconjuratoare este substimulat şi face apel la fantezie pentru a acoperi aceste lipsuri şi īn loc să-l "vadă" pe Dumnezeu exact aşa cum e īşi foloseşte imaginaţia şi īl descrie īn toate felurile posibile.
De acesta vă īndemn: priviţi lumea exact aşa cum e şi veţi "vedea". (indiciu suplimentar: īnvăţăturile VEDA hinduse)

Renunţaţi la gīnduri preconcepute şi veţi īnţelege.

cu placere Smile, mai am Smile

nedumerirea-mi este tot in crestere... din pacate Sad

din cele spuse de tine as putea sa trag concluzia ca numai... ne-simtitii nu-l vad pe Dumnezeu?
ne-ganditorii nu gandesc si ne-intelegatorii nu inteleg? Rolling Eyes cam greu de acceptat toate acestea atata timp cat Dumnezeu e in toate, in cele ce ce sunt si-n cele ce maine vor creste sub soare... (cam asta era sensul poeziei...)

p.s. inca odata bine ai venit Smile

Marchidan21

Reply with quote
florina wrote:

din cele spuse de tine as putea sa trag concluzia ca numai... ne-simtitii nu-l vad pe Dumnezeu?
ne-ganditorii nu gandesc si ne-intelegatorii nu inteleg? Rolling Eyes cam greu de acceptat toate acestea atata timp cat Dumnezeu e in toate, in cele ce ce sunt si-n cele ce maine vor creste sub soare... (cam asta era sensul poeziei...)

Numai cine nu ştie cine este Dumnezeu nu-l poate recunoaşte atunci cīnd īl vede.
D'asta insist să căutaţi să-l descoperiţi pe Dumnezeu mai īntīi.

Dacă un artist vede planurile unui avion crede că e o operă abstractă. Nu va recunoaşte ce priveşte.
La fel, cine priveşte un copac nu va vede furnica de pe creangă şi nici pădurea din spate.

Deci, imediat ce deschizi ochii īl vezi dar nu-l recunoşti pentru că nu ştii cine este.

adipop

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

florina wrote:

Numai cine nu ştie cine este Dumnezeu nu-l poate recunoaşte atunci cīnd īl vede.

Dacă un artist vede planurile unui avion crede că e o operă abstractă. Nu va recunoaşte ce priveşte.
La fel, cine priveşte un copac nu va vede furnica de pe creangă şi nici pădurea din spate.

Deci, imediat ce deschizi ochii īl vezi dar nu-l recunoşti pentru că nu ştii cine este.

Să īnţeleg că eşti printre puţinii Oameni care L-ai văzut Pe DUMNEZEU. Şi insişti să-L vedem şi noi. Ok. Foarte bine.

Pe tine te ajută mult faptul că L-ai văzut ?

adi

Sat Jun 20, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Marchidan21

Reply with quote
adipop wrote:

Să īnţeleg că eşti printre puţinii Oameni care L-ai văzut Pe DUMNEZEU. Şi insişti să-L vedem şi noi. Ok. Foarte bine.

adi

Deja m-ai etichetat?
Laughing
Nici măcar nu pot răspunde la acestă īntrebare, atīt este de rău intenţionată. Orice aş zice va fi interpretat negativ şi respins.

Am zis: Deci, imediat ce deschizi ochii īl vezi dar nu-l recunoşti pentru că nu ştii cine este.
Deci e clar că toţi īl vedem (īntre toţi eşti şi tu Adi) dar e greu de recunoscut pentru că religiile ne-au dat definiţii strict spirituale.
Nu este vorba de vreo capacitate extrasenzorială, mistică sau alte vrăjeli: deschide ochii, fizic.

P.S. Unele mesaje se transmit pe messenger altele prin viu grai.

florina

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

pai... si cine stie? Question

Marchidan21

Reply with quote
florina wrote:

Marchidan21 wrote:

Bisericile ar trebui să ştie doar au miliarde de fanatici care le urmează Wink
Ce zici de asta?
Ai īntrebat preoţii dacă ştiu măcar despre ce vorbesc?
Şi dacă ştiu despre ce vorbesc de ce fiecare religie şi sectă spune altceva? Laughing

Şi dacă le conteşti credinţele de ce se supără? De ce lovesc? De ce trimit fanatici sinucigaşi? De ce te ignoră zicīnd că eşti prost şi nu īnţelegi?
Greşala nerecunoscută naşte minciună, supărare şi durere.

Dumnezeu este iubire.
Dacă Dumnezeu este iubire atunci religiile ar trebui să fie ca nişte părinţi pentru sufletele rătăcite, să nu se supere pe greşiţi, să īndrume şi să īndrepte, să aducă fericire, şi preoţii să rīdă alături de noi.

Nu există nimic mai preţios decīt viaţa.
O viaţă de OM este la fel de valoroasă cīt toată materia din Univers.

florina

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

florina wrote:

Marchidan21 wrote:

Ce zici de asta?
Şi dacă ştiu despre ce vorbesc de ce fiecare religie şi sectă spune altceva? Laughing

oauuuuuuuuu
deja m-ai omorat Rolling Eyes

pai biserica este o biata institutie, iar preotul un biet om
in multimea de popi, cati Preoti ai intalnit in viata ta?

Marchidan21

Reply with quote
florina wrote:

Marchidan21 wrote:

florina wrote:

Marchidan21 wrote:

Ce zici de asta?

oauuuuuuuuu
deja m-ai omorat Rolling Eyes

pai biserica este o biata institutie, iar preotul un biet om
in multimea de popi, cati Preoti ai intalnit in viata ta?

Prea puţini.
Unu a fost popa ăl bătrīn de la Uieşti, Giurgiu unde mă jucam prin altar şi trăgeam clopotele īn timpul slujbelor de mă dădeau afară şi mă trimeteau la joacă prin cimitir. Bunicu a fost Dascăl la biserică.
Altu e un fost vecin de bloc, popă standard: şi bun cu oamenii şi doritor de bani.
Şi al treilea e un popă nemaipomenit de la Cuca Măcăii, Argeş sau Vīlcea că nici acum nu ştiu de ce judeţ ţine, un om care chiar ştia să rīdă īn timpul slujbelor şi era o plăcere să vorbeşti cu el.
Deci numai oameni simpli.

florina

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

Prea puţini.
Unu a fost popa ăl bătrīn de la Uieşti, Giurgiu unde mă jucam prin altar şi trăgeam clopotele īn timpul slujbelor de mă dădeau afară şi mă trimeteau la joacă prin cimitir. Bunicu a fost Dascăl la biserică.
Altu e un fost vecin de bloc, popă standard: şi bun cu oamenii şi doritor de bani.
Şi al treilea e un popă nemaipomenit de la Cuca Măcăii, Argeş sau Vīlcea că nici acum nu ştiu de ce judeţ ţine, un om care chiar ştia să rīdă īn timpul slujbelor şi era o plăcere să vorbeşti cu el.
Deci numai oameni simpli.

nu exista oameni simpli si oameni... complicati, ci doar oameni.
am cunoscut cel putin un Preot, langa Ploiesti, la Jercalai, Parintele Visarion. atatea adevaruri poti afla de la aceasta categorie de oameni...

p.s. preotul din Arges este cumva Parintele Tiberiu Visan?

Last edited by florina on Sat Jun 20, 2009; edited 1 time in total
Marchidan21

Reply with quote
florina wrote:

p.s. preotul din Arges este cumva Parintele Tiberiu Visan?

Nu mai ştiu Confused
Era preotul din sat şi s-a īntīmplat la nunta vărului meu deci fuse chef mare şi nu-mi mai aduc aminte detaliile.

adipop

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

adipop wrote:

adi

Deja m-ai etichetat?
Laughing
Nici măcar nu pot răspunde la acestă īntrebare, atīt este de rău intenţionată. Orice aş zice va fi interpretat negativ şi respins.

Am zis: Deci, imediat ce deschizi ochii īl vezi dar nu-l recunoşti pentru că nu ştii cine este.
Deci e clar că toţi īl vedem (īntre toţi eşti şi tu Adi) dar e greu de recunoscut pentru că religiile ne-au dat definiţii strict spirituale.
Nu este vorba de vreo capacitate extrasenzorială, mistică sau alte vrăjeli: deschide ochii, fizic.

P.S. Unele mesaje se transmit pe messenger altele prin viu grai.

Deci ce ţi-ai propus să faci ?
adi

Marchidan21

Reply with quote
adipop wrote:

Deci ce ţi-ai propus să faci ?
adi

Să vorbesc desigur.
Prin viu grai.
Cīnd va veni momentul voi şti dar pīnă atunci īnvăţ... şi īntre timp mă bucur de tot ceea ce pot īnvăţa Smile

Sun Jun 21, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Sandu

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

Deschideţi ochii şi vedeţi lumea exact aşa cum e.

IO OM

TU?

Destul de orgolios mesajul tau, Marchidan21. Din incheierea "IO OM", ar trebui sa intelegem ca tu esti Hermes (Ianus), mijlocitor intre oameni si zei (Dumnezeu)? Sau esti Saturn (Omul-mare), divinitatea suprema?

Revenind cu picioarele pe pamant, a fi OM inseamna mult mai mult decat A FI. Intr-adevar, am spart Atomul dar NU am masurat Universul. Folosind telescoapele de mare putere, "am vazut" o infima parte din Univers. Universul nu este ce "vedem" sau simtim. Inca nu avem suficiente informatii sa putem defini Universul sau Divinitatea. Da, Dumnezeu este creator de oameni, dar nu numai. Este Creatorul a tot ceea ce exista. Din aceasta cauza, noi "creatia" nu putem defini Creatorul. Creatorul nu este partinic, nu vorbeste prin alesi. Vorbeste prin tot ceea ce ne inconjoara. Trebuie doar sa vrem sa intelegem.

Sunt de acord cu tine: hai sa lasam visele, povestile, si pretentiile de atotstiutori. Hai sa incercam sa fim OAMENI (acum ti-am raspuns si la ultima intrebare din mesaj: eu inca nu sunt OM, dar aspir si lupt pentru aceasta).

Sandu

Sun Jun 21, 2009 View user's profile Send private message
Marchidan21

Reply with quote
Sandu wrote:

Destul de orgolios mesajul tau, Marchidan21. Din incheierea "IO OM", ar trebui sa intelegem ca tu esti Hermes (Ianus), mijlocitor intre oameni si zei (Dumnezeu)? Sau esti Saturn (Omul-mare), divinitatea suprema?

Revenind cu picioarele pe pamant, a fi OM inseamna mult mai mult decat A FI. Intr-adevar, am spart Atomul dar NU am masurat Universul. Folosind telescoapele de mare putere, "am vazut" o infima parte din Univers. Universul nu este ce "vedem" sau simtim. Inca nu avem suficiente informatii sa putem defini Universul sau Divinitatea. Da, Dumnezeu este creator de oameni, dar nu numai. Este Creatorul a tot ceea ce exista. Din aceasta cauza, noi "creatia" nu putem defini Creatorul. Creatorul nu este partinic, nu vorbeste prin alesi. Vorbeste prin tot ceea ce ne inconjoara. Trebuie doar sa vrem sa intelegem.

Sunt de acord cu tine: hai sa lasam visele, povestile, si pretentiile de atotstiutori. Hai sa incercam sa fim OAMENI (acum ti-am raspuns si la ultima intrebare din mesaj: eu inca nu sunt OM, dar aspir si lupt pentru aceasta).

Sandu

Este vorba aici numai de o problemă de definiţii. Atribuim semnificaţii diferite aceloraşi cuvinte.
Pentru mine OM este cel care caută să se apropie de Dumnezeu, pe toate planurile: fizic, spiritual, comportamental şi artistic.
Nimeni nu poate fi perfect īn viaţă pentru simplu motiv că perfecţiunea, aşa cum am fost īnvăţaţi să credem că este ea , nu există. Deci pentru o fiinţă fie, perfecţiunea are o cantitate de imperfecţiune... nu ştiu cum să mă exprim mai clar.
Aşadar OM este cel care cunoaşte legea zamolxiană, IO, şi īncearcă să trăiască după ea.
Desigur, īn ochii lumii nimeni nu poate fi numit cu adevărat OM decīt după moarte atunci cīnd īi po fi cīntărite toate faptele şi consecinţele lor. Şi chiar şi atunci OM-ul este imperfect. Numai Dumnezeu e perfect īn imperfecţiunea lui Wink

Şi totuşi, am măsurat universul de la un cap la altul, avem chiar prea multe informaţii pentru a defini Universul şi Dininitatea lui. Şi nu uita "Creatorul nu este partinic, nu vorbeste prin alesi. Vorbeste prin tot ceea ce ne inconjoara. Trebuie doar sa vrem sa intelegem. "
Deschide ochii şi vei vedea ce am văzut şi eu.

Last edited by Marchidan21 on Mon Jun 22, 2009; edited 2 times in total
Mon Jun 22, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

Sandu wrote:

Sandu

Este vorba aici numai de o problemă de definiţii. Atribuim semnificaţii diferite aceloraşi cuvinte.
Pentru mine OM este cel care caută să se apropie de Dumnezeu, pe toate planurile: fizic, spiritual, comportamental şi artistic.
Nimeni nu poate fi perfect īn viaţă pentru simplu motiv că perfecţiunea, aşa cum am fost īnvăţaţi să credem că este ea , nu există. Deci pentru o fiinţă fie, perfecţiunea are o cantitate de imperfecţiune... nu ştiu cum să mă exprim mai clar.
Aşadar OM este cel care cunoaşte legea zamolxiană, IO, şi īncearcă să trăiască după ea.
Desigur, īn ochii lumii nimeni nu poate fi numit cu adevărat OM decīt după moarte atunci cīnd īi po fi cīntărite toate faptele şi consecinţele lor. Şi chiar şi atunci OM-ul este imperfect. Numai Dumnezeu e perfect īn imperfecţiunea lui Wink

Şi totuşi, am măsurat universul de la un cap la altul, avem chir prea multe informaţii pentru a defini Universul şi Dininitatea lui. Şi nu uita "Creatorul nu este partinic, nu vorbeste prin alesi. Vorbeste prin tot ceea ce ne inconjoara. Trebuie doar sa vrem sa intelegem. "

OM

O = 15
M = 13

Īn alfabetul Romanesc fiecărei litere īi corespunde un număr.

Īn numerologie,

OM = 1+5+1+3 = 10 - unu īntreg

Este vorba de casta IO, condusă de AVII. IO Matei Basarab, IO Mircea voievod, IO Dimitrie
Cantemir...

Suntem singurii de pe Pămant care avem īn alfabet

a
ă bucurie
a ( ī ) triesteţe

adi

Mon Jun 22, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Marchidan21

Reply with quote
Mersi. Niciodată nu m-am priceput la numerologie. Prea multe posibilităţi de interpretare dacă nu am baza corectă.

Last edited by Marchidan21 on Tue Jun 23, 2009; edited 2 times in total
Mon Jun 22, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Sandu

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

Şi totuşi, am măsurat universul de la un cap la altul, avem chiar prea multe informaţii pentru a defini Universul şi Dininitatea lui. Şi nu uita "Creatorul nu este partinic, nu vorbeste prin alesi. Vorbeste prin tot ceea ce ne inconjoara. Trebuie doar sa vrem sa intelegem. "

Am inteles imperfectiunea... perfectiunii, nu trebuie sa cauti alte cuvinte. Ce nu inteleg, este siguranta ta cand afirmi: "Numai Dumnezeu e perfect...", sau "Si totusi, am masurat Universul de la un cap la altul..." Afirmatiile respective implica o relatie directa si intima cu Divinitatea. Ma bucur pentru tine ca ai "vazut", dar daca stii ceva, de ce nu incerci sa fii concret? Hai sa nu mai generalizam, sa nu mai filozofam, si sa spunem lucrurilor pe nume. Finalitatea discutiei dintre noi ar trebui sa fie cateva invataminte din care sa invatam cu totii, dar se pare ca pana acum a fost perioada de "tatonare". Eu cel putin, am ochii deschisi, am "vazut" si eu, dar in nici un caz nu pot sa afirm ca am destule informatii pentru a defini Universul sau Divinitatea. Considera-ma te rog, al doilea "Elev" al acestui forum, si impartaseste-ti prea-plinul informatiilor.

Sandu

Mon Jun 22, 2009 View user's profile Send private message
florina

Reply with quote
adipop wrote:

OM

O = 15
M = 13

Īn numerologie,

Este vorba de casta IO, condusă de AVII. IO Matei Basarab, IO Mircea voievod, IO Dimitrie
Cantemir...

a
ă bucurie
a ( ī ) triesteţe

adi

si ce-i cu asta? te-ar intreba un profan Rolling Eyes Question Question

adipop

Reply with quote
florina wrote:

adipop wrote:

OM

O = 15
M = 13

Īn numerologie,

Cantemir...

a
ă bucurie
a ( ī ) triesteţe

adi

O mică parte din ce ne defineşte ca Neam....printre alte Neamuri.
adi

Mon Jun 22, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Sandu

Reply with quote
adipop wrote:

florina wrote:

adipop wrote:

OM

O = 15
M = 13

Īn numerologie,

Cantemir...

a
ă bucurie
a ( ī ) triesteţe

adi

adi

Da Adi, noi avem o comoara inestimabile ascunsa in alfabet si/sau in cuvinte. Pentru profani (de exemplu) numele Caraiman nu inseamna nimic sau aproape nimic. Pentru ceilalti... Stramosii, atunci cand s-au gandit sa ne transmita informatiile (noua, copiilor), le-au ascuns in cuvinte si povesti, si asa s-au transmis din generatie in generatie. Problema noastra este sa le gasim sensul adevarat, si sa le dam din nou Forta initiala. Dar sa nu uitam ca valoarea si forta unui cuvant (nume, cifra), este data de OM. Daca eu imi iau numele de IO SANDU, asta nu inseamna ca sunt Sfant, Zeu, sau urmas al domnitorilor Romani. Personalitatea umana este deosebit de complexa si nu poate fi definita de jocuri numerologice sau din alfabetul romanesc. Calitatea sau valoarea fiecarui om ar trebui sa fie data printre altele, de faptele sale, nu de vorbe.

Sandu

Marchidan21

Reply with quote
Sandu wrote:

Marchidan21 wrote:

Desigur, īn ochii lumii nimeni nu poate fi numit cu adevărat OM decīt după moarte atunci cīnd īi pot fi cīntărite toate faptele şi consecinţele lor. Şi chiar şi atunci OM-ul este imperfect. Numai Dumnezeu e perfect īn imperfecţiunea lui Wink

Am inteles imperfectiunea... perfectiunii, nu trebuie sa cauti alte cuvinte. Ce nu inteleg, este siguranta ta cand afirmi: "Numai Dumnezeu e perfect...", sau "Si totusi, am masurat Universul de la un cap la altul..." Afirmatiile respective implica o relatie directa si intima cu Divinitatea. Ma bucur pentru tine ca ai "vazut", dar daca stii ceva, de ce nu incerci sa fii concret? Hai sa nu mai generalizam, sa nu mai filozofam, si sa spunem lucrurilor pe nume. Finalitatea discutiei dintre noi ar trebui sa fie cateva invataminte din care sa invatam cu totii, dar se pare ca pana acum a fost perioada de "tatonare". Eu cel putin, am ochii deschisi, am "vazut" si eu, dar in nici un caz nu pot sa afirm ca am destule informatii pentru a defini Universul sau Divinitatea. Considera-ma te rog, al doilea "Elev" al acestui forum, si impartaseste-ti prea-plinul informatiilor.

Sandu

Eu am să scriu tot ce pot şi cum pot pe topicul Povestea Vieţii.
Din păcate nu există cuvinte care să descrie corect şi complet ceea ce vreau să transit aşa că va trebui ca fiecare să regīndească tot ce am spus şi astfel să descope singur ceea ce e descoperit.
Cīt despre relaţia intimă cu Divinitatea, ce aş putea să zic... Că nu cred īn spiritisme? Că religiile fac exces de imaginaţie?
Că orice fenomen virtual trebuie susţinut practic? Că suflet fără trup nu există? Că trup fără suflet nu există? Că modelul teoretic pe care l-am descoperit e viu, creşte şi nu va fi niciodată descris complet dacīt dacă reconstitui Universul īn īntregimea lui? Că o ştiinţă suficient de avansată nu poate fi deosebită de religie? Că dacă īncerci să explici unui om ceva ce īi depăşeşte capacitatea de īnţelegere promovezi incultura? Ce aş putea să zic? Fiecare are calea lui şi chiar dacă m-aş duce la Stockolm să le explic Modelul Universului Viu nu vor īnţelege pentru că nu vor să īnţeleagă. De fapt nici măcar nu voi putea intra pentru că nu am diplomele pe care le ubesc atīt de mult Laughing
Tot ce pot face e să īmprăştii seminţele cunaşterii iar cine vrea cu adevărat să ştie le va cultiva şi va descoperi singur tot ceea ce e de descoperit. Acesta este calea.

Vă aştept pe topicul Povestea Vieţii, http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=52
Mărchidanu Marian

Tue Jun 23, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Istra

Reply with quote
Sandu wrote:

Da Adi, noi avem o comoara inestimabile ascunsa in alfabet si/sau in cuvinte. Pentru profani (de exemplu) numele Caraiman nu inseamna nimic sau aproape nimic. Pentru ceilalti... Stramosii, atunci cand s-au gandit sa ne transmita informatiile (noua, copiilor), le-au ascuns in cuvinte si povesti, si asa s-au transmis din generatie in generatie. Problema noastra este sa le gasim sensul adevarat, si sa le dam din nou Forta initiala. Dar sa nu uitam ca valoarea si forta unui cuvant (nume, cifra), este data de OM. Daca eu imi iau numele de IO SANDU, asta nu inseamna ca sunt Sfant, Zeu, sau urmas al domnitorilor Romani. Personalitatea umana este deosebit de complexa si nu poate fi definita de jocuri numerologice sau din alfabetul romanesc. Calitatea sau valoarea fiecarui om ar trebui sa fie data printre altele, de faptele sale, nu de vorbe.

Sandu

E puţină vreme de cānd am īnceput să aflu...să aflu...fel de fel. Cānd mi s-a spus prima oară că "stejar" ar fi de la "stă jar", m-am crucit. Cu două māini. Neavānd mai multe. Laughing Īntre timp, s-au īntāmplat diverse. Printre altele, am citit, plus am fost ajutată să-mi las Mintea deschisă să accepte ceea ce spune Simţirea. A, nuuu, nu reuşesc să fiu, īncă, la nivelul la care spera Prietenul care m-a "crescut" să ajung deja! Rolling Eyes Dar...mă mai "joc" cu...desfăcutul de cuvinte. Chiar acum, de foarte curānd, am īncercat cu Caraiman. "Traducerea", după mintea mea toantă, ar fi "ca Soarele este Omul"(sau...Omu...).
Nu reuşesc să merg īn profunzime, cu adevărat. Īmi zic că, şi dacă e să fie numai pentru antrenamentul gāndirii, tot e bine. Numai că...sunt tot mai dese momentele īn care creierul meu refuză să se odihnească şi se īnvārte, se īnvārte... Laughing

Tue Jun 23, 2009 View user's profile Send private message
florina

Reply with quote
adipop wrote:

florina wrote:

adipop wrote:

OM

O = 15
M = 13

Īn numerologie,

Cantemir...

a
ă bucurie
a ( ī ) triesteţe

adi

adi

tot e putin Adi,
hai sa detaliem si pentru necunoscatori

Tue Jun 23, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote

adipop wrote:
Buna Dane,

Orice creatie, relatie, idee, concept, este ca un copil mic, pe care trebuie sa-l alaptam, sa-l schimbam, sa-l protejam si sa-l iubim nespus. Stiu ca dezvoltarea lui depinde de valoara intrinseca a Sufletului depus.

O sa-mi perimt pe acest forum sa scriu decat aici, ca sa se inteleaga bine prima Lege Zalmoxiana.

Ea va sta la baza actiunii noastre ca la Samizegetusa Regia, sa fie ( re)semnata Pacea Mondiala....

O sa-mi rezerv dreptul, cu tot respectul de care dau dovada si fara sa jignesc pe nimeni, ca tot ce consider ca este important din mesajele mele extra, sa le postez aici. Incerc prin aceasta actiune a mea ca Filosofia Zalmoxiana, cea care MI s-a dezvaluit in miile de nopti nedormite si a zecilor de mii de pagini scrise, sa fie inteleasa punct cu punct...si de ce nu, sintetizata cu ajutorul Sufletului si Mintii voastre , astfel incat Ea sa ( re)devina BAZA a activitatilor umane, asa cum a fost odata....

Cred ca valoarea forumului, dupa ce ne consultam cu cei 100-1.000-10.000 de Sufletisti ai Neamului nostru, este aparata insasi prin Libertatea Adevarului exprimat.

adi

Acum avem la ce lucra.
Proiectul OMU, renaşterea societăţii.

Este meritul tuturor forumiştilor de pānă acum, care s-au implicat Sufleteşte şi care au comunicat unii cu alţii, cu bunele şi cu relele fiecăruia.

Mi-aş permite să sugerez celor care doresc să participe la discuţiile acestea, să īncercăm să analizăm punctiform ce se īnţelege din prima Lege Zalmoxiană şi ce rezultă din ea, ca idei necesare proiectului OMU. Īncercăm prin aceste analize să definim din ce īn ce mai bine, cum va arăta noua Societate OM.

DUMNEZEU dă dreptul la Viaţă. PUNCT.

adi

Fri Aug 14, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Traian

Reply with quote

adipop wrote:

Acum avem la ce lucra.

Este meritul tuturor forumiştilor de pānă acum, care s-au implicat Sufleteşte şi care au comunicat unii cu alţii, cu bunele şi cu relele fiecăruia.

Mi-aş permite să sugerez celor care doresc să participe la discuţiile acestea, să īncercăm să analizăm punctiform ce se īnţelege din prima Lege Zalmoxiană şi ce rezultă din ea, ca idei necesare proiectului OMU. Īncercăm prin aceste analize să definim din ce īn ce mai bine, cum va arăta noua Societate OM.

adi

Afirmaţia „DUMNEZEU dă dreptul la viaţă!” este o credinţă, este o speranţă. Nu este un adevăr!
Nici măcar Adevăratul Creator, Iehova, nu dă dreptul la viaţă, cum speraţi dv. credincioşii, darămite un alt Dumnezeu mai nou, creat de mintea omului (Exodul 20:3-5).
Vreţi să-i faceţi pe oameni să vină la o nouă religie.
O altă religie, o altă minciună!
Vreţi o nouă societate umană?
Descoperiţi Adevărul Creaţiei, desfiinţaţi minciunile cu care sunt conduse societăţile, scoateţi din şcoli toate filozofiile care sunt minciuni benefice numai pentru lideri, nu pentru popor. PUNCT! Deocamdată.

Fri Aug 14, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote
Sandu wrote:

adipop wrote:

florina wrote:

adipop wrote:

OM

O = 15
M = 13

Īn numerologie,

Cantemir...

a
ă bucurie
a ( ī ) triesteţe

adi

adi

Sandu

N-ampcai să citec, dar mă bucur mult că ai revenit pe forum.
adi

Adrian Pop
19.10.2011, 03:21
Īntr-o echipă, cel mai slab pregătit dă tonusul echipei
Īntr-o echipă, cel mai slab pregătit dă tonusul echipei !
adi

Fri Aug 14, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

Traian wrote:

adipop wrote:

Acum avem la ce lucra.

adi

Afirmaţia „DUMNEZEU dă dreptul la viaţă!” este o credinţă, este o speranţă. Nu este un adevăr!

R adi : Pentru mine este o certitudine.

Nici măcar Adevăratul Creator, Iehova, nu dă dreptul la viaţă, cum speraţi dv. credincioşii, darămite un alt Dumnezeu mai nou, creat de mintea omului (Exodul 20:3-5).

Radi : Noi omenii ne asumam responsabilitata Vieţii cuiva ?

R adi : Păi asta-i ideea, ce este nevoie de religie, dacă este unul singur.

R adi: Da, cum ?

Descoperiţi Adevărul Creaţiei, desfiinţaţi minciunile cu care sunt conduse societăţile, scoateţi din şcoli toate filozofiile care sunt minciuni benefice numai pentru lideri, nu pentru popor. PUNCT! Deocamdată.

Radi : Şi ce le spunem copiilor ?

adi

Marchidan21

Reply with quote
adipop wrote:

DUMNEZEU dă dreptul la Viaţă. Punct.

adi

Să vedem dacă am īnţeles ceva de la Traian şi Adi...

DUMNEZEU este viaţă, virgulă...

CREATORUL dă dreptul la Viaţă. Punct.

Deci Creatorul, l-a creeat pe Dumnezeu, Universul Viu, iar noi suntem părţi din Dumnezeu.

Spune Traiane, īn cele din urmă am īnţeles ce vrei să ne zici?

Īnă conform modelului meu Universul Viu este corect, complet şi se autodefineşte, adică este ĪNTREG, deci perfect.
Asta īnseamnă că TOTUL există īn Univers/Dumnezeu şi Dumnezeu/Universul există īn toţi şi nimic nu există īn afara Lui.

Doar NIMICUL există/ nu există īn afara lui Dumnezeu, deci CREATORUL este NIMICUL?!?
Dumnezeu/Universul s-a născut din NIMIC? Dumnezeu/Universul a fost creeat din nimic de către NIMIC?
Iehova= Nimic?

Ceva e putred aici. Te rog să-mi arăţi de unde īncep erorile că eu sīnt īn ceaţă...
Dar argumentat!

Fri Aug 14, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Marchidan21

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

adipop wrote:

adi

Deci Creatorul, l-a creeat pe Dumnezeu, Universul Viu, iar noi suntem părţi din Dumnezeu.

Īnă conform modelului meu Universul Viu este corect, complet şi se autodefineşte, adică este ĪNTREG, deci perfect.
Asta īnseamnă că TOTUL există īn Univers/Dumnezeu şi Dumnezeu/Universul există īn toţi şi nimic nu există īn afara Lui.

Doar NIMICUL există/ nu există īn afara lui Dumnezeu, deci CREATORUL este NIMICUL?!?
Dumnezeu/Universul s-a născut din NIMIC? Dumnezeu/Universul a fost creeat din nimic de către NIMIC?
Iehova= Nimic?

Ceva e putred aici. Te rog să-mi arăţi de unde īncep erorile că eu sīnt īn ceaţă...
Dar argumentat!

Deci dacă EU creez ceva, cum ar fi un personaj īntr-un joc pe net sau o maşină, eu sīnt Creeatorul lor, deci eu le-am dat dreptul la viaţă.
Intru īn maşină, īntorc cheia īn contact, apăs acceleraţia şi maşina merge. Maşina are viaţă de la mine. Dar maşina poate fi condusă şi de alţii, deci poate avea viaţă şi de la ei.
Deci nu EU dau viaţă. Eu, ca Creator dau doar dreptul la viaţă. Punct.

Mai departe...
Eu, precum maşina, sīnt făcut din materie şi energie luată din Pămīnt şi Soare deci din Univers/Dumnezeu.
Mai mult, tot ceea ce sīnt, de la cea mai mică particulă de materie pīnă la ultima experienţă pesonală care mi-au determinat creşterea fizică şi personalitatea psihică sunt luate din mediul īnconjurător şi din reacţiile cu mediul, adică din hrană, apă, aer, cărţi, dicuţiile cu voi, etc, adică din Oameni/Pămānit/Cer, adică din Univers/Dumnezeu.
Deci dacă tot ceea ce m-a determina să fiu eu este luat/dăruit de la Univers/Dumnezeu, atunci eu sīnt creeat īn fiecare moment T0 de Dumnezeu.
Deci Universul/Dumnezeu este creatorul meu şi a tot ceea ce există (inclusiv al lui, deci Universul/Dumnezeu = Creatorul Iehova, ce zici Traiane?) şi dacă e creatorul meu şi a tot ceea ce există, atunci conform demonstraţiei anterioare:
Dumnezeu dă dreptul la viaţă. Punct.
dar asta nu exclude:
Dumnezeu este viaţă, virgulă...
(Am demonstat că Universul poate fi descris īn totalitatea lui ca o undă staţionară, deci un suflet, deci e viu, adică Universul Viu = Dumnezeu, deci Dumnezeu e viu, şi din cauză că e viu creşte īn complexitate şi se reproduce fractal īn părţile lui, lucru demonstat de fizicieni prin aşazisul Big Bang, teorie corectată de mine prin modelul universului care creşte īn rezoluţie nu īn volum; deci Dumnezeu fiind viaţă, creşte şi se reproduce, şi tot aşa, virgulă)

Hihihi, amīndoi avem dreptate.

Traiane tu ai dreptate?

Fri Aug 14, 2009 View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote
Marchidan21 wrote:

Marchidan21 wrote:

adipop wrote:

adi

Iehova= Nimic?

Dar argumentat!

Deci dacă EU creez ceva, cum ar fi un personaj īntr-un joc pe net sau o maşină, eu sīnt Creeatorul lor, deci eu le-am dat dreptul la viaţă.
Intru īn maşină, īntorc cheia īn contact, apăs acceleraţia şi maşina merge. Maşina are viaţă de la mine. Dar maşina poate fi condusă şi de alţii, deci poate avea viaţă şi de la ei.
Deci nu EU dau viaţă. Eu, ca Creator dau doar dreptul la viaţă. Punct.

Mai departe...
Eu, precum maşina, sīnt făcut din materie şi energie luată din Pămīnt şi Soare deci din Univers/Dumnezeu.
Mai mult, tot ceea ce sīnt, de la cea mai mică particulă de materie pīnă la ultima experienţă pesonală care mi-au determinat creşterea fizică şi personalitatea psihică sunt luate din mediul īnconjurător şi din reacţiile cu mediul, adică din hrană, apă, aer, cărţi, dicuţiile cu voi, etc, adică din Oameni/Pămānit/Cer, adică din Univers/Dumnezeu.
Deci dacă tot ceea ce m-a determina să fiu eu este luat/dăruit de la Univers/Dumnezeu, atunci eu sīnt creeat īn fiecare moment T0 de Dumnezeu.
Deci Universul/Dumnezeu este creatorul meu şi a tot ceea ce există (inclusiv al lui, deci Universul/Dumnezeu = Creatorul Iehova, ce zici Traiane?) şi dacă e creatorul meu şi a tot ceea ce există, atunci conform demonstraţiei anterioare:
Dumnezeu dă dreptul la viaţă. Punct.
dar asta nu exclude:
Dumnezeu este viaţă, virgulă...
(Am demonstat că Universul poate fi descris īn totalitatea lui ca o undă staţionară, deci un suflet, deci e viu, adică Universul Viu = Dumnezeu, deci Dumnezeu e viu, şi din cauză că e viu creşte īn complexitate şi se reproduce fractal īn părţile lui, lucru demonstat de fizicieni prin aşazisul Big Bang, teorie corectată de mine prin modelul universului care creşte īn rezoluţie nu īn volum; deci Dumnezeu fiind viaţă, creşte şi se reproduce, şi tot aşa, virgulă)

Hihihi, amīndoi avem dreptate.

Traiane tu ai dreptate?

Acum să analizăm CONSECINŢELE afirmaţiei :

Eu cred că se va cutremura lumea din ce rezultă īn urma analizei serioase a acestei propoziţii, bineīnţeles dacă ar fi Adevărată.

Eu spun că DA, că este prima Lege Zalmoxiană, dar nu vreau să influenţez pe nimeni.

adi

Traian

Reply with quote

adipop wrote:

Traian wrote:

adipop wrote:

Acum avem la ce lucra.

adi

R adi : Pentru mine este o certitudine.
Radi : Noi omenii ne asumam responsabilitata Vieţii cuiva ?
R adi : Păi asta-i ideea, ce este nevoie de religie, dacă este unul singur.
R adi: Da, cum ?

Adi

Certitudinea dv. c㠄DUMNEZEU dă dreptul la viaţă!” elimină din start discuţiile cu mine şi cei ca mine care nu credem, pur şi simplu, īn certitudinea cuiva, a dv. sau a altuia.
Īntrebaţi dacă noi oamenii ne asumăm responsabilitatea vieţii cuiva.
Nici măcar chirurgul care m-a despicat de la gāt pānă la buric, nu şi-a asumat responsabilitatea vieţii mele, a pacientului. Chirurgul a īncercat, ca un mecanic auto, să mă repare. Mi-a schimbat valva mitrală originală de la pompa de sānge, cu una mecanică din metal inert, creată de om. M-a cusut pe unde m-a tăiat şi a aşteptat să vadă dacă trăiesc, dacă mă trezesc la viaţă.
M-am trezit datorită Creatorului Iehova, pe care, după ce I-am mulţumit, īnainte de operaţie, pentru viaţa frumoasă pe care mi-a dat-o, L-am rugat: Dacă mai am ceva de făcut şi mă trezeşti la viaţă, arată-mi, Te rog, dacă transfuzia de sānge este aprobată de Tine şi poate fi practicată la oameni.
M-am trezit la viaţă după operaţie şi m-am simţit foarte bine fără nicio transfuzie de sānge. I-am mulţumit pentru că mi-a arătat că nu este nevoie de transfuzia de sānge pe care o practică medicii pentru a salva vieţile oamenilor. La scurt timp după mulţumirea mea, adusă Lui, mi-au apărut nişte dureri cumplite īn piept.
Mi s-a explicat, cu detaliile cerute de mine, că durerile sunt provocate de o hemoragie internă şi trebuie să īmi facă transfuzie de sānge. Transfuzia fiind necesară pentru a īnlocui sāngele meu cu timp de coagulare, intenţionat mărit de ei, cu sānge cu timp normal de coagulare. Această īnlocuire de sānge fiind necesară pentru a putea interveni şi elimina sāngele din spaţiul toracic.
I-am mulţumit Tatălui meu că mi-a arătat adevărul despre transfuzia de sānge. Mi-a arătat că transfuzia de sānge poate fi practicată, īn ciuda faptului, că este īncă considerată de către unii credincioşi, prohibită.
Răspunsul pe care-l daţi, R adi : Păi asta-i ideea, ce este nevoie de religie, dacă este unul singur. nu-l īnţeleg; mi se pare fără cap fără picioare.
La īntrebarea mea „Vreţi o nouă societate umană?” mi-aţi răspuns:
R adi: Da, şi m-aţi īntrebat: cum ?
Păi răspunsul vi l-am dat, dacă nu-l īnţelegeţi nu-i vina mea. Este vina dv. şi a apropiaţilor dv. care vă credeţi infailibili.
Ce īnţelegeţi dv. toţi, din ceea ce vă scriu, nu ştiu. Nu ştiu ce īnţelegeţi pentru că nu mă īntrebaţi şi nici nu-mi arătaţi ce ştiu greşit. Toţi īmi arătaţi ce grozăvii mari credeţi că ştiţi dv.
Cānd aţi vorbit despre Şcoala Zalmoxiană aţi semănat confuzie īntre cea cunoscută de Moise şi cea īnfiinţată la Craiova de dv.
Şcoala Zalmoxiană de la Craiova nu are nicio importanţă pentru romāni şi cu atāt mai puţin pentru omenire.
Faceţi cunoscut Adevărul despre Şcoala Zalmoxiană de pe vremea Dacilor, la īnfiinţarea căreia a participat şi Moise, cel care a scos neamul lui, evreesc, din robia egipteană. Cel care a scris Legea evreilor după care, aceştia, se conduc şi astăzi, īn Statul lor Israel. Moise este unul dintre cei care au comunicat cu Creatorul pentru a-şi ajuta neamul şi omenirea.
Biblia, care cuprinde Scripturile celor care au fost inspiraţi de Iehova, care au comunicat cu Creatorul Iehova, este o dovadă indubitabilă a existenţei Creatorului Pămāntului şi cerului şi a tot ce este sub soare.
Religiile sunt dovada existenţei dumnezeilor de tot felul, creaţi de om, creaţi de Diavolul din om. Aşa că nu mai īnfiinţaţi dv., zalmoxienii de la Craiova, o nouă religie, că sunt destule. Şi de altfel s-a scris: „Dumnezeii care n-au făcut cerurile şi Pămāntul vor pieri de pe Pămānt şi de sub ceruri.” (Ieremia 10:11)
„Şi ce le spunem copiilor?” Mi-a scăpat răspunsul la această īntrebare. Vi-l dau dacă nu sunteţi capabili să-l găsiţi singuri

Fri Aug 14, 2009 View user's profile Send private message
ioom
Guest

Reply with quote

adipop wrote:

adi

Numai Adevărul!

Sat Nov 21, 2009
Adrian Pop

Reply with quote Edit/Delete this post
Stiu Sanda. Sa nu cumva sa crezi ca-mi scapa prea multe....Stiu foarte bine cine este Domnul Lucian Iordanescu. Am scris mult despre Domnia sa, acum 8-9 ani, chiar daca nu am discutat niciodata.

Mi-am asumat responsabilitatea cu multi ani inainte, de a ma ocupa de Regia de Reconstructie a Romaniei....

Merci.
adi

From: sanda romosan
To: adi pop
Sent: Sunday, November 29, 2009 7:42 PM
Subject: Re: cele 7 nivele de evolutie ale spiritului

Adi DRAGA,

ti l-am trimis ca sa vezi cu cine discuti. Tipul e genial. Tu l-ai contactat , tu discuti cu Domnia Sa pe e-mail si nu stii de fapt cine este... sau stii?

De aceea ti-am trimis materialul, sa il citesti. Este opera Domniei Sale nicidecum a mea si eu nu plagiez MUNCA ALTORA.

Prof. Dr. psiholog - parap holog, Lucian Iordănescu Master of Metaphysics, Guvernatorul Societăţii Romāne de Studii Metafizice TIPUL ESTE GENIAL. SI ESTE ROMAN... DAC... De-al Nostru. Pe mine m-a terminat cu explicatia cu EGREGORII.

Sanda

To: sanda romosan <sanda_romosan>; Gerlinde Brasoveanu <gold_ghirlande>
Sent: Sun, November 29, 2009 1:50:59 PM
Subject: Re: cele 7 nivele de evolutie ale spiritului

Pune-l pe forum Sanda...
adi
From: sanda romosan
To: adipop@popservice.ro ; Zalmoxa ; nicole.romosan@yahoo.com ; gold_ghirlande@yahoo.com
Sent: Sunday, November 29, 2009 11:10 AM
Subject: cele 7 nivele de evolutie ale spiritului

Uitati-va va rog peste acest document. Ma intereseaza parerea voastra
Sanda

Sun Nov 29, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Reply with quote Edit/Delete this post
greener_peacer appears to be offline and will receive your messages after signing in.

greener_peacer: ai votat?
greener_peacer:
greener_peacer: sper sa iasa Basescu
greener_peacer: cu 52%
You have invited greener_peacer to play Chess.
You can wait for a response or Cancel (Alt+Shift+C) the invitation.

greener_peacer: asa zice astralul...
Pop Adrian: E
Pop Adrian: amandoim au mintit
Pop Adrian: numai ca jocul era facut de mult
greener_peacer: nu inteleg
greener_peacer: cum adica era facut de mult
greener_peacer: eu am accesat in astral
greener_peacer: mi-a aparut 52 basescu
greener_peacer: saptamana trecuta
Pop Adrian: nu
greener_peacer: pai daca castiga geoana
greener_peacer: o sa ne vanda rusilor
greener_peacer: si da ardealul
Pop Adrian: ca amandoi au mintit
greener_peacer: ungurilor
Pop Adrian: dar, DUMNEZEU hotaraste
Pop Adrian: e
greener_peacer: bine ar fii
greener_peacer: pana la dumneziu
Pop Adrian: toata tara este in mana rusilor
greener_peacer: Dumnezeu
Pop Adrian: si...de ce crezi ca ma zbat eu pe-aici
greener_peacer: vai de mine
Pop Adrian: o sa le trimit la cei trei mesajul nostru, sa ia ceva bun de la noi...
Zamfir Catalin: ok
Pop Adrian: sau sa ia numai ce-i bun...
Pop Adrian: nu qawscund Cataline, ca tot ce-am scris noi acolo, este bun
Pop Adrian: si cu ei sau fara ei, se vor face acele obiective
Pop Adrian: dar, sa ia ce-i bun, ce cred ei ca este bun
Pop Adrian: dar, or sa auda toti rusii de Romania
Pop Adrian: o sa vezi
greener_peacer: incep sa ma sperii
greener_peacer: de viitor
Pop Adrian: stai linistita
greener_peacer: geoana asta e imatur
Pop Adrian: nu le are pe toate, dar acum, ca este Presedintele Romanilor, il ajut
Pop Adrian: asta este.
greener_peacer: nu pot sa cred ce se intamPLA
greener_peacer: nu ca as tine cu celalalt
Pop Adrian: amandoi au mintit
greener_peacer: dar este mult mnai matur si mai plauzibil
Pop Adrian: nu trebuia sa minta Geoana
Pop Adrian: asta cu Vantu
greener_peacer: da dar nu stiu ce se intampla cu oamenii
Pop Adrian: Adrian Costea si Vantu sunt extremd e pregatiti. dar, sa dea DUMNEZEU sa nu fie cu Neamul nostru, ca direct cu mine se vor confrunta
greener_peacer: parca nu mai gandesc
greener_peacer: oricum daca a castigat psd-ul
greener_peacer: ne-am intors inapoi
Pop Adrian: Pop Adrian: Adrian Costea si Vantu sunt extremd e pregatiti. dar, sa dea DUMNEZEU sa nu fie cu Neamul nostru, ca direct cu mine se vor confrunta
Zamfir Catalin: tati a plecat sa-l culce pe bebe.
Pop Adrian: inteleg
Pop Adrian: ok,
Pop Adrian: tu sa citesti...sa devii Barbat serios. asta nu se face decat invatand cat mai bine
greener_peacer: va9i de cei care au murit
Pop Adrian: ...
greener_peacer: nu o sa fie cu Neamul nostru
greener_peacer: o sa vezi
greener_peacer: mai e un pic
Pop Adrian: o sa fie
greener_peacer: si ardealul va fi dat ungurilor
Pop Adrian: tatal lui geaoana a fost coleg cu tata la Baneasa
greener_peacer: o sa vezi
Pop Adrian: si...am fost crescuti in acelasi spirit patriotic
greener_peacer: tu pe el l-ai votat?
Pop Adrian: numai ca eu, nu am abdicat de la linia corecta. asa m-a crescut tata. sa fiu mandru de nume, de neam si sa nu abdic de la adevar
greener_peacer: uita-te la o poza de a lui
greener_peacer: e reptila
Pop Adrian: prima data. cxand am venit aseara in tara, mi-a spus Stefi ce s-a intamplatg la ultima intalnire dintre cei doi...si ca amintit Geoana cu Vantu...
Pop Adrian: eu n-am vazut, dar pt nimic in lume nu pot s aaleg un mincinos
Pop Adrian: o sa-l ajut...cum spsai ca este Presedintele nostru, dar..daca o sa invete asa cum ma chinui cu Mike, cu Vlad, cu cei din echipa mea de cercetare, sa inteleaga corect sistemele...
greener_peacer: al vostru
greener_peacer: al meu nu e
Pop Adrian: vrei nu vrei, ce nu vezi ca este Presedintele Romaniei
greener_peacer: are pe frunte triunghiul pe invers
greener_peacer: stai un pic
greener_peacer: treb sa ma duc jos
Pop Adrian: Stefan Radu: adi
Stefan Radu: doar motorul
Stefan Radu: aTAT
Stefan Radu: adi
Stefan Radu: esti baiat destept
Stefan Radu: dar...eu nu-s
Stefan Radu: si..ne oprim
Pop Adrian: VNNVVCDFFCC
Pop Adrian: nu cred ca pana acum a reusit careva sa ma induplece sa abdic de la linia dreapta
Pop Adrian: Pop Adrian: nu cred ca pana acum a reusit careva sa ma induplece sa abdic de la linia dreapta
Pop Adrian: ba, parisul este paris
Pop Adrian: dar am fost impresionat de Luvru
patrut andrei: Da ? Nu l-ai mai vazut pana acum?
Pop Adrian: trebuie ca si noi, la Casa Poporului sa facem cel mai mare muzeu al lumii.
Pop Adrian: dar am fost impresionat de Luvru
patrut andrei: Da ? Nu l-ai mai vazut pana acum?
Pop Adrian: trebuie ca si noi, la Casa Poporului sa facem cel mai mare muzeu al lumii.
patrut andrei: Este! Dar nu este promovat ca atare.
Pop Adrian: vedem
Pop Adrian: sa vedem ce trebuie sa facem ca Romania sa-si revina dpdv economic
patrut andrei: Asa etse prima oara...
Pop Adrian: Stefan Radu: adi
Stefan Radu: nu ma intere
Stefan Radu: nimic
Stefan Radu: decat...motorul
Stefan Radu: :L
Stefan Radu: iartq-ma
Stefan Radu: pt asta
Pop Adrian: pretuim valorile, adevaratele valori !...
Pop Adrian: eu, ii astepts a aisa si ei la JOC
Pop Adrian: stiu asta
patrut andrei: Mai greu. Trebuie creat cadrul potrivit.
Pop Adrian: dar, atat Timp cand in noi exista flacara asta a demnitatii , inseamna ca sunt si ei acolo, in Sufletul nostru
Pop Adrian: ce nevoie am eu de un cadru...
Pop Adrian: ori sunt om, ori nu
patrut andrei: Sper sa pot sa iti fac si tie si lui Nae rost de cate un exemplar.
Pop Adrian: eu simt asta in mine Andrei, nu am nevoied e a mi se spune, de a se stii de altii. eu stiu, si este suficient
Pop Adrian: eu nu mai citesc asa mult andrei.
Pop Adrian: stau pe net, cat se mai poate, ca este lumina puternica...
Pop Adrian: dar, simt. Enorm
greener_peacer: are drepate domnul Patrut
greener_peacer: insa treb ridicata vibratia acestui Neam
greener_peacer: vibram tare jos
greener_peacer: de aia patim ce patim
greener_peacer: demnitate?
greener_peacer: ce cuvant e asta?
Pop Adrian: neimplicarea Sanda, asta este marea nostra problema...si faptul ca nu ne unim
greener_peacer: nu vezi cine conduce tara acum?
Pop Adrian: dar, simt. Enorm
patrut andrei: Tinere, cunosc romani. adevarat ROMANI, care au trait si si-au sacrificat cei mai frumosi ani din viata pe-afara, "acoperiti" si care acum nu mai au curajul sa mai plece nici macar in vizita pe la prietenii pe care si i-au facut pe unde si-au rezolvat treburile, din cauza unor nemernici, care si-au cladit cariera pe "turnarea" unor adevarati patrioti...
patrut andrei: Nu mai citesti tu, dar macar sa ai cunostinrta de adevaratele valori pe care le pastram ascunse, din inconstienta si/sau falsa modestie.
Pop Adrian: in Sufletul lor, stiu care este Adevarul
patrut andrei: Ca sa le le ridici "mingea la fileu" altora...
Pop Adrian: mie-mi pare rau ca nu ies la joc, astfel inbcat toata experienta lor de Viata, sa fie transferata Tinerilor
Pop
Pop Adrian: eu, am dat cu multi de pamant ca au capul sub masa....
patrut andrei: Degeana stiu doar in sufletul lor...
patrut andrei: Degeaba stiu doar in sufletul lor...
Pop Adrian: cum asa
Pop Adrian: eu dorfesc sa discut cu ei, personal
Pop Adrian: sa vada ca nu este nimic initil din ce-au facut
greener_peacer: nici macar in suflet nu mai stiu ce au
greener_peacer: durere si suferinta
greener_peacer: poporul asta nu o sa vada lumina niciodata
greener_peacer: acolo in Akasha zac toate info si acestea trebuie accesate
greener_peacer: extinderea constientei pana peste cauzal
greener_peacer: nu sunt in stare de asa ceva
greener_peacer: sunt prea materialisti si legati de pamant
Pop Adrian: Pop Adrian: neimplicarea Sanda, asta este marea nostra problema...si faptul ca nu ne unim
greener_peacer: nu vezi cine conduce tara acum?
Pop Adrian: eu...nu
Pop Adrian: eu sunt pe metereze, cu ce mai am...
patrut andrei: Sunt atat de dezamagiti si unii, chiar ingrijorati de soarta lor...
Pop Adrian: e...
Pop Adrian: sa scoata capul la lumina de sub masa
Pop Adrian: vorba lui taica-meu, ca de dus tot te duci, dar sa ai demnitate....
patrut andrei: Tinere, te rog...
Pop Adrian: spun corect
patrut andrei: Poate, la timpul potrivit, daca vom reusi sa-i mai convingem sa-si mai serveasca inca o data tara...
Pop Adrian: am avut acum 11-12 ani o intalnire cu unii....si asa le-am spus. un general chiar s-a suparat, dar a doua zi a venit si m-a luat de gat, spuand ca am avut dreptate in
Pop Adrian: o schimb eu, Sanda
Pop Adrian: ce stau de nimicuri ?
greener_peacer: zic de coloana vertebrala
greener_peacer: nu mai exista la acest popor
Pop Adrian: la unii da, la mine exista
greener_peacer: iar cei tineri de azi nu sunt interesati decat de bani
Pop Adrian: ii crestem altfel acum
Pop Adrian: in demnitate
greener_peacer: eu nu imi pierd Timpul cu ei
greener_peacer: eu trebuie sa imi invat lectia de viata
greener_peacer: ca daca nu vin data viitoare si daca nu e invatata mai am una in plus in spinare
greener_peacer: asa zice V Popa
greener_peacer: de aia am venit pe pamant
greener_peacer: sa imi cunosc invatatura
Pop Adrian: patrut andrei: Gata, ma retrag. Cred ca am vorbit prea mult in seara asta...
Pop Adrian: ai facut ce trebuia Andrei. ce stiam bine amandoi...
Pop Adrian: dar, capul sus....pana la capat
Pop Adrian: e bine
patrut andrei: Multumesc de incurajari...
patrut andrei: Te voi asculta.
Pop Adrian: eu stiu ca la nivel superior, demnitatea este admirata de TOTI
patrut andrei: O seara placuta va urez la toti !
Pop Adrian: cum ii admir si eu pe ceilalti...si acum, cine-i mai rapid la minte
patrut andrei: Pa !
Pop Adrian: ok. pa nb
Pop Adrian: actioneaza
Pop Adrian: nu sta de mine...
Pop Adrian: eu nu insemn mare lucru, dar impreuna..da. suntem o mare forta in gandirea Romaneasca
greener_peacer: restul....sa si le cunoasca singuri
Pop Adrian: patrut andrei: Asa si fac. O sa mai auzim unii de altii...
patrut andrei: Tinem aproape !
patrut andrei: Pa !
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: sper...pa. te pup. sa pupi fetita
Pop Adrian: pa nb
greener_peacer: Doamne ajuta Romania
greener_peacer: ca acum chiar are nevoie!
Pop Adrian: da.
greener_peacer: pa
Pop Adrian: pa plec de la Sebi
Pop Adrian: pa