PDA

Arată versiune întreagă : Iosif Mircea - Un Suflet de Roman curat.

Adrian Pop
01.08.2012, 18:56
Pop Adrian: papu_at: CV-UL ? OK ....daca aveti rabdare vi-l expun imediat ...este f simplu : 54 de ani ;casatorit ; 4 copii minunati ; aschietor metalic de meserie ,apoi sef formatie paza militarizata ; participant la* revolutie * fara a pretinde favoruri personale ; membru fondator PRM de la infiintare si pana mor ; nationalist pana la sacrificiul suprem ; gata sa schimb actuala clasa politica cu una noua ...cu un suflu nou ,tineresac
Pop Adrian: sper ca reluam mai calm acum...
Pop Adrian: Buna ziua !
papu_at: BUNA ZIUA !
Pop Adrian: ce faceti ?
Pop Adrian: CV - Adrian Pop
Nascut la 21.11.1958 - Craiova
Sunt casatorit. Sotia, cei doi copii ai nostri, familiile lor si culminand cu nepotelul, sunt minunati.
Facultatea electromecanica.
Alte cursuri post universitare in tara si in strainatate.
Presedintele firmei Pop Service Electronic HQ
Presedintele firmei Zalmoxa
adipop@popservice.ro;
zalmoxa_adipop@yahoo.com;
ID : zalmoxa_adipop
tel : 0251 183627
Pop Adrian: aici sunt date despre mine...
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/20-CV-Adrian-Pop
papu_at: ok....eu nu v-am cerut referinte...un om ce vrea sa faca ceva pentru tara lui ,nu poate fi animat decat de ganduri bune si nu are de ce sa-si falsifice datele personale
Pop Adrian: este conduita pe forum, pt ca...sunt multi tineri de care ma ocup sa-i invat sa faca afaceri cinstite
papu_at: acestea sunt fapte ce-mi intaresc convingerea ca sunteti un bun roman
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4660-George-Popescu-un-OM-serios-!/page2
Pop Adrian: am dat explicatii aici, de ce fac ce fac pe acest forum....
Pop Adrian: http://www.facebook.com/groups/rorespons/permalink/252431428193153/#!/groups/rorespons/
Pop Adrian: George Popescu a trimis un fişier.
SUSŢINEM COLABORAREA CU” SFATUL BĂTRÂNILOR”
Nu am să motivez de ce şi nici să descriu eu aici ce este acest fenomen al ”Sfatului Bătrânilor”, eu am înţeles, sunt sigur că şi voi veţi înţelege.
Am avut o convorbire directă cu domnul Pop Adrian, membru fondator şi unul dintre susţinătorii cei mai activi ai ”Sfatului Bătrânilor”, cu acordul ambelor părţi am convenit publicarea convorbirii atât pe forumul” Sfatul Bătrânilor” http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4660-George-Popescu-un-OM-serios -!
Pop Adrian: O s discutam dee principiile Dumneavostra, de care am spus aseara, ca acum ne-am cunoscut....
Pop Adrian: o sa plec peste un sfert de ora, dar....ma intorc si le discutam, pas cu pas...cu argumente
papu_at: ok....e bine venita lamurirea anumitor date din pers noastra
papu_at: ok ...
Pop Adrian: la ce tin eu f f mult
Pop Adrian: la transparenta dicutiilor.
papu_at: sunt f f transparent...nu-mi plc falsii si asta face din principiile morale la care eu tin extrem de mult
Pop Adrian: Pop Adrian Primul pas - CV-ul este important din cateva puncte de vedere : SIMPLITATE, in primul rand...Luma afla in cateva secunde cine esti, in mare bineinteles. DESCHIDERE - ce este de ascuns din ceea ce am facut, din ceea ce vrem sa facem. CONDUITA - in haosul societatii umane, trebuie sa facem putina ordine. LOGICA - cei ce se aseamana se aduna, pe activitati de lucru....
acum 37 minute · Îmi place
Pop Adrian
Pasul doi - acceptarea, ca aproape tot ce se discuta pe net, sa fi public pentru ca : minciuna, secretomania...ce duc catre sentimentul de frica, trebuie sa dispara. NU suntem o secta, sau o organizatie secreta, nu avem nimic de-a face cu s...Vezi mai mult
acum 25 minute · Îmi place
Pop Adrian: azi le-am explicat celor noi, cu care m-am intalnit de 2 zile.
Pop Adrian: am pus cateva argumente...
Pop Adrian: doar cateva...
papu_at: eu sunt total de acord cu ele...subscriu si sustin fara rezerve
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: Nu stiu daca v-ati inscris pe forumul nostru
Pop Adrian: am vazut ca aveti 4 copii MINUNATI
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: cu ce se ocupa fiecare ?
papu_at: da...m-am inscris imediat
Pop Adrian: ai mei, au firmele lor, facute din Timpul Liceului...
Pop Adrian: fiecare, si fata si baiatul...si-au ales domeniul lor...
Pop Adrian: ma bucur.
Pop Adrian: care-i numele tau ?
Pop Adrian: ca nu stiu
Pop Adrian: avem aceiasi varsta
Pop Adrian: adi este numele meu mic
papu_at: copiii mei....primul 32 de ani ....masterat management economic in PORTO ...al doilea ....ce gaseste prin Italia ....fata ,cu sotul ei sunt alaturi de mine in Atena ,lucreaza la un hotel ....si ultimul cel mai mic ...tot cu mine in Atena ....are 26 deani ...si peste doi ani termina facultatea de inginerie ( electrician ) in constructie
papu_at: IOSIF este numele meu mic
Pop Adrian: Ok Iosif.
Pop Adrian: Ai o Minunatie de copii. Nu stiam ca esti la Atena.
Pop Adrian: f bine
Pop Adrian: ai mei sunt in tara.
papu_at: multumesc
Pop Adrian: Iosif, esti evreu ?
Pop Adrian: dupa nume...
Pop Adrian: eu am fost crescut de evrei.
papu_at: nuuuuu....sunt crestin ortodox de rit vechi
Pop Adrian: Domnul Stamate Sergiu....si Dl Dietmar Schneider
Pop Adrian: OK
Pop Adrian: si a mica, este nepotica ....
Pop Adrian: sa-ti traiasca.
Pop Adrian: Iosif si mai cum ?
papu_at: multumesc mult...la fel si dv-tra
Pop Adrian: trebuie sa trec numele tau, unde o sa postam discutiile comu8ne.
papu_at: MIRCEA
Pop Adrian: Vom incerca sa facem afaceri impreuna, ca eu asta-i invat pe tineri
Pop Adrian: dar, eu pun Munca Cinstita, Omenia si Bunul Simt...ca fiind LEGI in Scoala de afaceri online Zalmoxa.
Pop Adrian: Iosif Mircea
Pop Adrian: merci
Pop Adrian: eu am nepotelul, care reprezinta prioritate absoluta.
Pop Adrian: Noi Romanii, datorita Sufletului nostru curat, dam totul copiilor si nepotilor.
Pop Adrian: pentru ei facem totul..
Pop Adrian: Sebisor are aproape 6 ani
papu_at: suntem la varsta cand ne bucuram de nepoteii nostri ...parca intinerim alaturi de ei
Pop Adrian: Asa este
Pop Adrian: mor daca nu-l vad o zi...
Pop Adrian: acum este la mare si parca suntem fara aer, ca nu-l vedem...
papu_at: sunt la fel....imi lipseste mult nepotica mea de aproape 5 anisori ...ANAMARIA
Pop Adrian: trebuie sa plec la maica-mea....discutam pe seara....
papu_at: CU MULTA PLACERE
papu_at: aveti o mama...din pacate eu nu o mai am...am pierdut-o si tare mult imi mai lipseste
Pop Adrian: a mea a facut o operatie si acum stau zilnic cu dansa, ziua si seara...
Pop Adrian: o scot la plimbare..
papu_at is typing...
Pop Adrian: plec pa

Adrian Pop
01.08.2012, 23:36
ieri am fost la Munte..
Pop Adrian: cu dansa
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4677-Iosif-Mircea-Un-Suflet-de-Roman-curat?p=13136#post13136
Pop Adrian: te-am trecut aici
Pop Adrian: plec. pa
papu_at: imi inchipui cat de fericita a fost
papu_at: pa
Pop Adrian: da
Pop Adrian: pa
Pop Adrian: am revenit
papu_at: ok
Pop Adrian: care sunt principiile pe care vrei sa le pastram impreuna.
Pop Adrian: ?
papu_at: le-am spus aseara dar nu ma deranjeaza sa le repet deci :1-spirituale----un om fara credinta in DUYMNEZEU ...nu este om ...cel ce-mi loveste in credinta stramoseasca loveste in ceia ce eu pretuiesc cel mai mult
Pop Adrian: le reluam
Pop Adrian: 1. Corect
papu_at: 2-morala----orice om ce nu se conduce dupa reguli minime alew moralei,inseamna ca nu traieste intr-o societate civilizata spre care cu totii tindem
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/26-Preot-Duhovnoic-Gusoi-Ion-Ioachim
Pop Adrian: uite...Preotul si maica Stareta de la Carcea, sunt prietenii mei, ai familiilor mele.
Pop Adrian: Si pentru ei am deschis acest topic.
Pop Adrian: Plus de asta Iosif, eu...din cauza vederii..de 10 ani citesc aproape zilnic doar din Vietile Sfiintilor...
Pop Adrian: ma ajuta sa ma linsitesc si sa ma reculeg dupa o zi infernala de lucru...printre semeni...
papu_at: 3-ideologica----eu ma conduc dupa o anumita ideologie politica...in care cred ,ii sunt fidel si asa voi fi pana la moarte...urasc traseistii politici...pe cei ce isi schimba ideologia in functie de interesele personale sau de grup...deci nimeni sa nu loveasca in ceia ce eu pretuesc cel mai mult...cinste ,onestitate in politica
papu_at: astea sunt cele trei la care eu tin mai mult decat as tine la mine
Pop Adrian: 2. Scoala infiintata de mine acum 16-17 ani, Scoala Zalmoxiana si cea de acum 3 ani, Scoala de afaceri online Zalmoxa, se mai numesc si Scolile Bunului Simt, cele ale Omeniei
Pop Adrian: 3. L-am ajutat pe Pavel Corut sa infiinteze la Craiova partidul lui - PVR-ul. I-am spus a fie atent la ce bani introduce in partid...si...nu a tinut cont si i-am spus si peste cati ani il va desfiinta....
Pop Adrian: asa ca nu mai am treaba cu partidele. Sfatul Batranilor are alta menire....
Pop Adrian: eu, spun DA sau NU, despre cineva...dupa discernamant propriu....
papu_at: deci ,nu vad diferente de opinii...atata vreme cat cele trei princiupii ale mele vor fi respectate voi fi sclavul oricaror actiuni in favoarea statului de drept care este Romania
Pop Adrian: Clasa politica Romaneqasca trebuie schimbata pas cu pas, cu tineri care invata Omenia si Bunul simt. si asta se invata lundu-si alaturi consilieri intelepti.
Pop Adrian: OK
Pop Adrian: deci ne-am inteles. Avem puncte de vedere asemanatoare, normale, Omenesti...
papu_at: sigur ...sunt de acord ...numai si numai in respectul valorilor reale trebuie sa invatam noilwe generatii
Pop Adrian: ACUM...CA TOT AM CUNOSCUT ALT GRUP DE ROMANI CARE VOR SA FACA CEVA - ce inseamna din punctul meu de vedere un Roman Responsabil ?
papu_at: ??
Pop Adrian: Pop Adrian
Ce inseamna sa fim Romani Responsabili ?
Ce atribute sa aiba astfel de oameni ?
Îmi placeNu-mi mai place · ·Nu mai urmări mesajulUrmăreşte postarea · acum 2 secundeLasă un comentariu.....
Pop Adrian: http://www.facebook.com/groups/rorespons/permalink/252419511527678/#!/groups/rorespons/252479958188300/?notif_t=group_comment_reply
Pop Adrian: uite, aici am intrat si-am pus aceste intrebari...
Pop Adrian: daca vrei ca si tu s aintri acolo si sa dsicutam public astea, m-as bucura
Pop Adrian: dar, inainte de asta, te-as riga sa postezi la tine, discutia de panaa cum, de cand am revenit la calc.
papu_at: din punctul meu de vedere ....sa isi asume responsabilitatea tuturor faptelor comise cu sau fara voia lui dar in limitele celor trei principii expuse de mine
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4677-Iosif-Mircea-Un-Suflet-de-Roman-curat
Pop Adrian: Corect
Pop Adrian: vrei sa postezi aici discutia ?
Pop Adrian: eu nu pot sa fac asta pentru toti cei cu care comunic, fizic vorbind...
Pop Adrian: pentru ca sunt zeci de pers. zilnic...
Pop Adrian: dupa care, iti propun sa purtam discutia pe FB
Pop Adrian: sa antrenam si pe altii...
papu_at: din pacate si spre rusinea mea ,nu am prea mari cunostinte in ale calculatoarelor...voi incerca cu toate ca nu ii vad sensul ...cele spuse de mine sunt spuse si atat ...nu voi nega cele spuse
Pop Adrian: tinerii de care ma ocup...citesc si invata....
Pop Adrian: pentru ei o fac
Pop Adrian: uite, postez eu...pana inveti...
papu_at: da ...am inteles....voi incerca
Pop Adrian: merci.
papu_at: nu-mi ramane decat sa va multumesc
Pop Adrian: iei tot mesajul cu copy...si-l postezi dupa mesajele de la link-ul tau
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4677-Iosif-Mircea-Un-Suflet-de-Roman-curat
Pop Adrian: apwesi aici
papu_at: aha
Pop Adrian: Răspuns la subiect Rezultate 1 la 1 din 1
Pop Adrian: apesi pe urma aici...si te duce la sfarsitul tuturor mesajelor de la link-ul tau
Pop Adrian: dai paste acolo si salvezi dupa.
Pop Adrian: este simplu
Pop Adrian: jurje_ioana: buna seara
jurje_ioana: scrisai astazi la 2 SB uri
jurje_ioana: imi pare rau
jurje_ioana: nu stiam
Pop Adrian: ei
Pop Adrian: cum asa
Pop Adrian: nu-i nici o problema
Pop Adrian: incerc sa pastram o ordine minima. atat
jurje_ioana: da, asa o sa fac si eu
Pop Adrian: toate criteriile si SB-urile vor fi schimbate cand sunteti 100 de tienri care aveti infiintate propriile vosstre firme private.
jurje_ioana is typing...
Pop Adrian: atunci, si numai atunci, criteriile de selectie a nou venitilor din Scoala, sunt gandite corect de voi.
Pop Adrian: doar atunci...
Pop Adrian: Iosif, daca nu te descurci..o s-o fac eu
papu_at is typing...
papu_at: te vrog pt moment sa o faci ...voi fi recunoscator
Pop Adrian: sa te invete unul din copiii tai...
Pop Adrian: postez eu acum

Adrian Pop
01.08.2012, 23:51
Show Recent Messages (F3)
Pop Adrian: gata
papu_at: multumesc mult
Pop Adrian: pt putin
Pop Adrian: o sa te rog acum sa intram pe FB si sa incepem sa comentam cele 2 intrebari postate de mine acolo
Pop Adrian: asta daca vrei
Pop Adrian: Pop Adrian
Ce inseamna sa fim Romani Responsabili ?
Ce atribute sa aiba astfel de oameni ?
Pop Adrian: http://www.facebook.com/groups/rorespons/permalink/252419511527678/#!/groups/rorespons/252479958188300/?notif_t=group_comment_reply
papu_at is typing...
papu_at: o voi face cu placere ,,,,acum sunt intr-o conv cu familia din tara
Pop Adrian: astept
Pop Adrian: Iulia
Pop Adrian: zilnic, fara graba, se raspunde doar la un Criteriu de selectie in Scoala
Pop Adrian: daca ai Timp, intra pe FB sa comentam cele 2 intrebari pe care le pun eu acolo, la Roman Responsabil
Pop Adrian: Sunt 100 % constient de faptul ca lumea nu stie ce inseamna, in clar
Pop Adrian: discut cu o tanara care a intrat aseara in Scoala de afaceri online Zalmoxa
Pop Adrian: Ioana
Pop Adrian: Pop Adrian: scuze
Pop Adrian: Ioana
Pop Adrian: da la tine
jurje_ioana:
jurje_ioana is typing...
jurje_ioana: intru acum
Pop Adrian: Este important
papu_at has signed out. (8/1/2012 10:50 PM)
Pop Adrian: sa postezi te rog discutia asta la locatia ta, dupa CV-ul tau, sa o vada cei din scoala...
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4673-CV-Ioana-Rodica-Jurje