PDA

Arată versiune īntreagă : Societatea Limba Noastra cea Romana - Valentina Butnaru - Chisinau

Adrian Pop
02.07.2012, 20:44
Show Recent Messages (F3)
Play our new game Gourmet Ranch. Grow crops & animals, bake tasty dishes & serve or trade them with friends. Click to play.
Pop Adrian: Sarut mana !
valibut: Buna seara
Pop Adrian: ma bucur ca va cunosc !
valibut: Ma bucur si eu.
valibut: Va felicit pentru efortul neordinar.
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
Pop Adrian: |Multumesc
Pop Adrian: La inceput a fost Necesitate
Pop Adrian: acum...s-a ajuns la Credinta !
Pop Adrian: pe scurt, ma ocup de modelarea tinerilor
valibut: Stiu ca nu e simplu, dar cred ca e mai greu sa-ti gasesti Chemarea.
valibut: Odta gasita, nu ai de ales, asta trebuie sa faci.
Pop Adrian: Corect
valibut: Eu conduc, la Chisinau, Societatea Limba Noastra cea Romana.
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: succes
valibut: In 1990,cand s-a fondat Societatea, nu aveam de unde sa stiu cate lucruri noi va trebui sa fac.
valibut: Acum mai simplu. Stiu ca nu exista nimic ce n-ar trebui sa fac...
Pop Adrian: aveti un link sa pot sa vad ?
valibut: Din pacate, nu,
Pop Adrian: nu-i problema
Pop Adrian: v-ati uitat cat de cat pe forumul nostru ?
valibut: munca noastra s-a risipit intr-o sumedenie de actiuni si de activitati, dar inca n-am gasit timpul potrivit sa sistematizez si sa ordonez totul.
valibut: Da, am vazut ce mi-ati trimis,
Pop Adrian: am inteles....
valibut: dar inca n-am stat pe indelete, desigur.
Pop Adrian: sunt in discutii cu mai multe persoane de la Chisinau
valibut: Oricum, stiu ca pot reveni oricand am timp sau daca ma intereseaza ceva anume.
Pop Adrian: lucram chair la un Proiect Romano-Roman
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/3709-Primul-proiect-important-ROMANO-ROMAN
Pop Adrian: daca nu va deranjeaza, in Timp, cand aveti placerea, o sa va rog sa postati un Cv pe forumul nostru si sa incercam impreuna sa fasim solutii de mai bine pentru Romani
valibut: Eu tin legatura si cu Valentin Berca, si chiar am remarcat intentiile comune pe care le aveti...
Pop Adrian: Valentin Berca ?
valibut: Da, stiu despre Proiectul Romano-Roman, il cunosc si pe Valeriu Ciubotaru...
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: idee numelui i-a venit lui
valibut: Pot sa va pun in legatura cu niste tineri extraordinari
valibut: stabiliti la Londra
Pop Adrian: MULTUMESC
Pop Adrian: eu cred ca partea materiala, are o importanta deosebita in tot ce facem...
Pop Adrian: daca obtinem banii necesari Vietii de zi cu zi in mod cinstit...tot sistemul se schimba
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/22-Inscrieri-la-Scoala-online-Zalmoxa-1/page10
Alexandra Nartea: am postat discutia
Pop Adrian: da-mi link-ul
Alexandra Nartea: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4383-Cv-Nartea-Alexandra
Pop Adrian: perfect
Pop Adrian: cum stai cu Timpul liber ?
Pop Adrian: acum 2 ore am fost contactat de Alexandra
Pop Adrian: si am indrumat-o s ainceapa Scoala de afaceri online Zalmoxa
valibut: Eu trebuie sa ies.
valibut: Revenim?
valibut: Va doresc o seara buna si mult succes in toate.
Pop Adrian: cum stai cu Timpul liber ?
Alexandra Nartea: bine .. acum cat este vacanta ca daca incepe scoala ... nu am timp de nimic ....
Alexandra Nartea: ma pregatesc pt arhitectura
Alexandra Nartea: am pregatire in fiecare saptamana ..
Alexandra Nartea: multe teme la anul am bacul
Pop Adrian: inteleg
Pop Adrian: pana cand incepi, m-as bucura sa comunicam cu totii...
Alexandra Nartea is typing...
Alexandra Nartea: da
Pop Adrian: stiu ca cei care raman alaturi de mine, uita de propriile lor limite...si devin capabili sa-si duca scopurile la bun sfarsit
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: de cate ori ne vedem pe mes...si suntem discponibili, comunicam
Pop Adrian: maine o sa plec cateva zile din tara, ...
Pop Adrian: dar, sper ca maine sa mai schimbam cateva cuvinte
Pop Adrian: o seara placuta
valibut is typing...
valibut: Cu bine.
Pop Adrian: Alexandra Nartea: e foarte bine
Last message received on 7/2/2012 at 7:06 PM
Pop Adrian: sa te uiti in mare la ce este pe forum
Pop Adrian: tot ce discutam sa vada si parintii tai, pentru ca asa este normal.
Pop Adrian: cele bune.
Pop Adrian: la revedere
Pop Adrian: sa-l ajuti pe tatal tau s afaca acelasi lucru, cand intra pe forum
Pop Adrian: adica CV.ul...
Pop Adrian: c u ce se ocupa ?
Alexandra Nartea: are un magazin
Pop Adrian: este bine
Pop Adrian: ca ai crescut intr-un mediu de afaceri
Pop Adrian: Alexandra Nartea: da
Alexandra Nartea: dar credeti ca arhitectura ma va ajuta pe viitor aici in tara ???
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/21-PROIECTE-LA-CARE-LUCRAM
Pop Adrian: SIGUR
Pop Adrian: ca Romania Mare trebuie refacuta din temelii
Pop Adrian: uita-te la ce proiecte lucram...sa vezi ca este de lucru
Pop Adrian: sa nu va suparati ca va trimit discutia cu Alexandra, dar asa procedez cu toata lumea...
Pop Adrian: important etse sa urnim sistemul odata...si sa ne apucam serios de treaba
Pop Adrian: Tu Alexandra trebuie sa retii cateva lucruri simple
Pop Adrian: 1
Pop Adrian: cand deschizi calc. deschizi si mess-ul si forumul
Pop Adrian: in acest fel, ii vezi pe cei care din scoala comunica intre ei
Pop Adrian: continui cand crezi criteriile de selectie...
Pop Adrian: ele te ajuta sa-ti definesti ce vrei
Alexandra Nartea: nu inteleg
Pop Adrian: aproapw tot ce discutam, postezi la tine dupa CV
Alexandra Nartea: ce trebuie sa scriu acolo?
Alexandra Nartea: la criterii
Alexandra Nartea: un exemplu ....
Pop Adrian: in acest fel toti din scoala stiu care este nivelul discutiilro noastre si stiu unde sa intervina sa te ajute
Pop Adrian: atat
Pop Adrian: uita ce au facut ceilalti din scoala la criteriul 2
Pop Adrian: la 3..etc
Pop Adrian: este simplu
Pop Adrian: Alexandra Nartea: as putea sa scriu ca ar trebui noi tinerii sa fim ajutati mai mult pt ca aceasta tara sa se dezvolte din toate punctele de vedere ..
Pop Adrian: cum sa nu
Pop Adrian: ai dreptul sa scrii tot ce vrei, cand vrei...unde vrei ...pe acest forum
Pop Adrian: nu se sterge nimic...
Pop Adrian: din peste o mie de persoane care au scris pe forumul cel vechi si pe cel nou, am rigat administratorii , tineri din scoala, sa stearga doar ce-a scris un tip ce era bolnav la cap...si-a scris ceva urat despre unul din tinerele pe care le-am modelat in Scoala Zalmoxiana
Pop Adrian: www.zalmoxa.ro (http://www.zalmoxa.ro)
Pop Adrian: deci..esti libera sa scrii ce vrei...
Pop Adrian: fara rezerve
Pop Adrian: MODELAREA MODELATORILOR.
Scopul nostru este acela de a - Modela omul, in OM.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ela-omul-in-OM
Toata (http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ela-omul-in-OMToata) munca noastra de pe acest forum, daca se concretizeaza prin a " modela " macar un " tanar modelator ", consider ca scopul nostru este atins. In acest fel continuitatea se creeaza si Neamul nostru are sansa de a-si reveni la normalitate.
Pop Adrian: Cum spuneam :
Daca logica nu e, nimic nu e !

Ne diferentiem unii de altii prin Sufletul pus pres in fata celor care dorm si-al celor care maniputeaza oamenii. Acest Suflet curat nu ne lasa sa intelegem totul pe dos si tot El ne ajuta sa " modelam " semenii, spunadu-le Adevarul asa cum il stim.

Adrian Pop
02.07.2012, 21:58
-------- Original Message --------

Subject:
Fwd: Re: Fwd: Fwd: Fw: Romania in imagini

Date:
Mon, 02 Jul 2012 20:55:48 +0300

From:
adi pop <adipop@popservice.ro>

To:
valibut@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, oana_popa_84@yahoo.com, nartea.alexandra@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com

DA.

Daca punctam continuu in ceea ce ne propunem sa facem, reusim sa creem astfel masa critica necesara formarii energiei de forma capabila sa ne unseasca Neamul si o sa invatam sa nu ne mai batem joc de Timp.

adi

Subject:
Re: Fwd: Fwd: Fw: Romania in imagini

Date:
Mon, 2 Jul 2012 08:33:34 -0700 (PDT)

From:
Valentina Butnaru <valibut@yahoo.com> (valibut@yahoo.com)

Reply-To:
Valentina Butnaru <valibut@yahoo.com> (valibut@yahoo.com)

To:
Adi Pop <adipop@popservice.ro> (adipop@popservice.ro)

Mult succes in continuare.
Sunt sigura, strop cu strop, picatura cu picatura, impreuna,
putem aseza multe lucruri la locul lor.

Valentina Butnaru

From: Adi Pop <adipop@popservice.ro> (adipop@popservice.ro)
To: lenuta_onofras@yahoo.com; ninabeciu@yahoo.com; banceanuvasile@yahoo.com; n.dabija@yahoo.com; vladbesleaga@gmail.com; iontmadan@yahoo.com; ibratu_romar@yahoo.com; cristian.zainescu@gmail.com; vpavlicenco@yahoo.com; artima@mdl.net; anatolrevenco@yahoo.com; revin@mtc.md; andrei_apostol@mail.ru; pnr.moldova@gmail.com; rusu51@mail.ru; ppdd_diaspora@yahoo.com; m.popescu@sbcglobal.net; butnaru.val@gmail.com; valibut@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; unirefdrm@yahoo.com; palade.gheorghe@yahoo.com; asociatia.tighina@yahoo.com; dumitru_ilinca@yahoo.it; traianvasilcau@gmail.com; litera@litera.ro; ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk; bagiu@live.com; iuliad@mail.ru; afanasiu@yahoo.com; bolboceanu.ludmila@yahoo.com; balaccitatyana@gmail.com; mariutadanioan1974@yahoo.it; mihai_ciubotaru2003@yahoo.com; eugeniaduca@yahoo.com; impressar@gmail.com; Timotei.Turcan@micb.md; oleg@brega.org; ob@curaj.net; ghenadie@brega.org
Sent: Friday, June 29, 2012 10:50 AM
Subject: Fwd: Fwd: Fw: Romania in imagini

Subject:
Fwd: Fw: Romania in imagini

Date:
Fri, 29 Jun 2012 10:43:32 +0300

From:
Adi Pop <adipop@popservice.ro> (adipop@popservice.ro)

To:
danilacosmin@hatmail.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, ghekl_ciubotaru@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, contact@consiliul-unirii.ro, pascal1964eduardbc@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, spt2000ro@yahoo.com, scurtcircuitoltean@gmail.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, ioanlung2006@yahoo.com, sboraeugen@yahoo.com, victor.roncea@gmail.com, mnm.nicu@gmail.com, dragos.ungureanu@retrasib.ro, ogarceag@gmail.com, floriancarlan@gmail.com

MULTUMESC !!!!

" A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort īntins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii."
Doar cu astfel de Romani seriosi, ce au caractere extrem de frumoase si de puternice, se poate reconstrui Romania din toate punctele de vedere.

O zi Minunata,
adi

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4345-http-www-patrimoniuromanesc-ro?p=12245#post12245

Subject:
Fw: Romania in imagini

Date:
Thu, 28 Jun 2012 23:11:50 -0700 (PDT)

From:
Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com> (alecu_ioan@yahoo.com)

Reply-To:
Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com> (alecu_ioan@yahoo.com)

To:
adi pop <adipop@popservice.ro> (adipop@popservice.ro)

Buna Dimineata !

O zi minunata .

Ioan.

----- Forwarded Message -----
From: "nicolaerolea@clicknet.ro" <nicolaerolea@clicknet.ro> (nicolaerolea@clicknet.ro)
To: undisclosed-recipients@yahoo.com
Sent: Thursday, June 28, 2012 11:14 PM
Subject: Fw: Romania in imagini

http://www.patrimoniuromanesc.ro/ (http://www.patrimoniuromanesc.ro/)

Este īn limbile romānă şi engleză, are 882 de imagini, īmpărţite īn 43 de galerii, care se īncarcă individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cīteva secunde la fiecare galerie, cānd se īncarcă prima dată. Conţine poze din toate sit-urile romāneşti declarate patrimoniu UNESCO. A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort īntins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii. Jos, sub fotografii, īn stānga săgeţilor de īnainte şi īnapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate! Fiecare poză poate fi mărită cu clic dreapta şi "zoom in".
Fotografiile sunt superbe.

VA RUGĂM SĂ PARTICIPAŢI LA POPULARIZAREA DEMERSULUI PUBLICISTIC ŞI FOTOGRAFIC GĂSIT ĪN LINK-UL DE MAI JOS PRIN EXPEDIEREA LUI CĂTRE PRIETENII ŞI APROPIAŢII DVS.