PDA

Arată versiune întreagă : Uniune a celor de pe forum

Adrian Pop
18.10.2011, 20:20
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=28

Unii dintre noi avem deja o mica sau mai mare firma, o fundatie,etc
Va propun sa demaram o actiune benefica pentru toata lumea, prin crearea unor linkuri de reciprocitate la nivel de situri si/sau reclama.
In acest fel, atunci cand vorbim despre ce producem/comercializam , ii promovam si pe ceilalti.
Daca ideea vi se pare inutila, va rog sa treceti peste ea Smile

Mon Jun 08, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
florina

Reply with quote
Post Re: Uniune a celor de pe forum

Elevul wrote:
Va propun sa demaram o actiune benefica pentru toata lumea, prin crearea unor linkuri de reciprocitate la nivel de situri si/sau reclama.
In acest fel, atunci cand vorbim despre ce producem/comercializam , ii promovam si pe ceilalti.

ideea este foarte bine venita. ne putem gandi chiar la un concept unitar de promovare prin acordarea unor servicii complementare care sa includa produse/servicii de la mai multe firme.
in plus, ma gandesc ca ar putea sa existe o solutie de a ne promova mentorii spirituali si chiar de a face ceva banuti pentru ei prin publicarea lucrarilor lor pe net, banuti care in momentul de fata nu cred ca le prisosesc.
lucrez la actualizarea paginii fundatiei, unde includ deja sectiunea membrilor de onoare si m-am gandit sa leg pasajele de prezentare a celor doi membrii de onoare pe care ii avem, la produsele/lucrarile Domniilor lor. Am vorbit deja cu unul dintre ei si este de acord cu acest lucru, s-a oferit chiar ca un procent de 1% din eventualele incasari sa le doneze fundatiei.

Mon Jun 08, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote

florina wrote:

Elevul wrote:

ideea este foarte bine venita. ne putem gandi chiar la un concept unitar de promovare prin acordarea unor servicii complementare care sa includa produse/servicii de la mai multe firme.
in plus, ma gandesc ca ar putea sa existe o solutie de a ne promova mentorii spirituali si chiar de a face ceva banuti pentru ei prin publicarea lucrarilor lor pe net, banuti care in momentul de fata nu cred ca le prisosesc.
lucrez la actualizarea paginii fundatiei, unde includ deja sectiunea membrilor de onoare si m-am gandit sa leg pasajele de prezentare a celor doi membrii de onoare pe care ii avem, la produsele/lucrarile Domniilor lor. Am vorbit deja cu unul dintre ei si este de acord cu acest lucru, s-a oferit chiar ca un procent de 1% din eventualele incasari sa le doneze fundatiei.

Este o idee buna.

Eu as veni cu alta idee. Fara sa ne afectam afacerile in care lucram cu totii, sa demaram intre noi mici afaceri din care sa avem profit. Decat Timpul trebuie reimpartit pe prioritati. Simplu. O parte din pofit , comform Legii, sa-l donam Fundatiei Pancuantic.

Afacerile acestea sa fie vazute de toata lumea. Sa fie transparanta si partea economica, ca ce mare secret divulgam....Oamenii trebuie sa capete incredere in ce facem, existand posibilitatea ca la nucleele mici formate, sa li se alature si altii.

Vom completa forumul pas cu pas, cu sectoarele de activitate in care am demarat.

adi

Mon Jun 08, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
florina

Reply with quote

adipop wrote:

Eu as veni cu alta idee. Fara sa ne afectam afacerile in care lucram cu totii, sa demaram intre noi mici afaceri din care sa avem profit. Decat Timpul trebuie reimpartit pe prioritati. Simplu. O parte din pofit , comform Legii, sa-l donam Fundatiei Pancuantic.

Afacerile acestea sa fie vazute de toata lumea. Sa fie transparanta si partea economica, ca ce mare secret divulgam....Oamenii trebuie sa capete incredere in ce facem, existand posibilitatea ca la nucleele mici formate, sa li se alature si altii.

Vom completa forumul pas cu pas, cu sectoarele de activitate in care am demarat.

adi

Se pot stabili parteneriate de bun simt, care sa functioneze bine indiferent de distanta fizica dintre noi si de preocuparile zilnice.
Fundatia Pancuantic are deja in pregatire pe pagina de internet o sectiune dedicata parteneriatelor, sectiune in care promovam activitatea partenerilor nostri.
Din experienta pe care am acumulat-o, reiese necesitatea (re)educarii consumatorilor. Ca in toate domeniile si aici trebuie pus accentul pe educatie.

Tue Jun 09, 2009 View user's profile Send private message
DEM

Reply with quote

Elevul wrote:
Daca ideea vi se pare inutila, va rog sa treceti peste ea :)

Bună dimineaţa,
Dimpotrivă, este o idee excelentă şi chiar foarte posibilă şi profitabilă.
Mai mult chiar, ne putem face servicii reciproce privind consilieri de specialitate sau răspunsuri la întrebări privind aspecte diverse, aici sau în privat.

Dacă am privi mercantilismul ca opusul generozităţii, am vedea cât ne mult ne privăm ca persoane şi societate de şansa de a face bine, dezinteresat, celor din jurul nostru şi pe această cale cât de mult am câştiga indirect.

Poate în acest mod conştientizăm că BANUL nu este altceva decât un mijloc economic şi nicicum un scop, un deziderat, un ţel în viaţă. Oamenii nefericiţi sunt ca pondere nu în rândul celor săraci, ci dimpotrivă, al acelora care îşi consumă viaţa în acumulări de valori materiale în scopul de a conta oarecum în ochii celorlalţi.

În acest sens, propun să splităm acest subiect pe domenii social economice(industrie, comerţ, agricultură, consiliere juridică, economică ...diverse, care ulterior pot fi grupate corespunzător).

Am putea da şansa celor generoşi de a putea să ajute, sau măcar să îşi dea o părere, pe cei care nu au posibilitatea de a fi informaţi sau de a primi o vorbă bună. Şi sunt convinşi că din aceştia sunt destui printre noi.
Dem

Wed Jun 10, 2009 View user's profile Send private message
DEM

Reply with quote

Elevul wrote:

O INIŢIATIVĂ FOARTE BUNĂ CE RISCĂ SĂ TREACĂ NEOBSERVATĂ

Să nu avem nevoie de nimic, nici să oferim nici să cerem, este greu de crezut.
Explicaţia este una singură, suntem prea puţini şi de curând ai acestui forum dar cu siguranţă vom putea face multe împreună.
Deocamdată lipseşte doar încrederea.
Din păcate de prea multe ori înşelată pe forumuri ce se doreau "serioase şi importante". dar cum speranţa moare ultima nu încetaţi să credeţi că fiecare îşi găseşte locul iar după aceea luptă pentru păstrarea lui.
Asta este viaţa, iar noi încă suntem în căutarea drumului nostru.........

Oferiţi încredere şi veţi primi încredere, suntem liberi încă şi trebuie să ne conservăm această libertate de a decide împreună ce este benefic tuturor.
Dem

Sun Jun 21, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote

DEM wrote:

Elevul wrote:

O INIŢIATIVĂ FOARTE BUNĂ CE RISCĂ SĂ TREACĂ NEOBSERVATĂ

Să nu avem nevoie de nimic, nici să oferim nici să cerem, este greu de crezut.
Explicaţia este una singură, suntem prea puţini şi de curând ai acestui forum dar cu siguranţă vom putea face multe împreună.
Deocamdată lipseşte doar încrederea.
Din păcate de prea multe ori înşelată pe forumuri ce se doreau "serioase şi importante". dar cum speranţa moare ultima nu încetaţi să credeţi că fiecare îşi găseşte locul iar după aceea luptă pentru păstrarea lui.
Asta este viaţa, iar noi încă suntem în căutarea drumului nostru.........

Oferiţi încredere şi veţi primi încredere, suntem liberi încă şi trebuie să ne conservăm această libertate de a decide împreună ce este benefic tuturor.
Dem

E bine Dane ce spui, dar eu m-aş opri aici : Oferiţi încredere !
Rămanem liberi prin Adevăr. Decidem împreună, cum este normal...

adi

Sun Jun 21, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
biz_craiova
Guest

Reply with quote
Post legat de uniunea celor de pe forum
Eu am o firma distributie articole de papetarie si birou, jocuri si jucarii. Am experienta de 10 ani in comert si distributie. Daca gasim o forma concreta de functionare pot colabora cu toti cei interesati oferind produsele mele si o parte convenita din castig sa fie donata.

Mon Aug 31, 2009
adipop

Reply with quote
Post Re: legat de uniunea celor de pe forum

biz_craiova wrote:
Eu am o firma distributie articole de papetarie si birou, jocuri si jucarii. Am experienta de 10 ani in comert si distributie. Daca gasim o forma concreta de functionare pot colabora cu toti cei interesati oferind produsele mele si o parte convenita din castig sa fie donata.

Trimite Cătăline oferta ta la firma Ruris. Săptămânal. O să discut cu ei. Ei sunt în plină dezvoltare şi au nevoie de tot felul de articole de papetărie şi birou.
www.ruris.ro
Ai mei dau acum şi vor da comenzi firmei Konexarte, pentru articole de făcut reclamă. Aşa este normal.

adi

Adrian Pop
18.10.2011, 20:22
VORBE.

adi