PDA

Arată versiune întreagă : Eduard Pascal - un OM interesant

Adrian Pop
12.06.2012, 23:27
Stimate domnule Eduard Pascal,

Am batut cu ani in urma, la pas, Doljul, localitate cu localitate, timp de un an si jumatate. Zi de zi. Impreuna cu tinerii firmei Zalmoxa am stat de vorba cu localnicii, cu copiii si cu nepotii lor. 1 % din acestia daca au acces la net acum si tot este bine. Important este ca lumea sa stie ca problemele lor, mari, mici, sunt vazute de toti ceilalti, si ca exista Romani capabili sa explice logic ce trebuie facut si sa-i ajute la propriu, neconditioant, continuu si intr-un mod total altruist.

In zecile de mii de pagini scrise, in mii de nopti albe, am cautat solutii de mai bine pentru noi toti, pe care le-am cizelat punandu-le in practica, discutand in ultimii 16-17 ani, cu 15-20.000 de tineri.

Acum stiu, ca stiu primii pasi....pentru redresarea Morala si Economica a Romaniei.

Avem 2 probleme fundamentale in neamul nostru :
1. Nu ne unim.
2. Ne batem joc de Timp, sau pe romaneste...ardem gazul inutil.

Trebuie inceput Om cu Om, idee cu idee ...si ban curat cu ban curat, in cat mai multe domenii de activitate.

In timp, SFATUL BATRANILOR din ROMANIA MARE o sa aiba si rolul de a garanta din punct de vedere moral, calitatile viitorilor guvernanti.

Sunt om de afaceri, modelat in tinerete de unul dintre cei mai mai oameni de afaceri din lume. Domnul Schneider Dietmar a fost unul dintre cei 5 patroni ai firmei Martin Engineering, concern ce se afla pe locul 6 la nivel mondial in 1995. Am avut consilieri mult mai destepti decat mine, pe care-i voi respecta toata viata. Ca respect pentru acestia, modelez acum tineri, continuu si intr-un mod total altruist.

Consider ca este singura sansa a noastra, actionand constant in :
1. Educatie
2. Sanatate = Hrana
3. Inventica

M-as bucura sa ne gandim impreuna la afaceri comune prospere. Va garantez ca partea mea de profit o sa fie donata 100 % catre tinerii din Scoala de afaceri online Zalmoxa, catre copii si batrani, catre biserica si sanatate....catre cine are nevoie de sprijin.

ID zalmoxa_adipop
www.sfatlbatranului.ro

Toate cele bune,
Adrian Pop

On 6/12/2012 8:15 PM, eduard pascal wrote:
Stimate domnule Adi Pop,

Ideea este nu de a infiinta site-uri unde fiecare om sa-si posteze greutatile si necazurile de zi cu zi. Va asigur ca nici macar 10% din populatia rurala a Romaniei nu are acces la Internet. Spun asta caci am lucrat ani buni in presa scrisa si audio-vizuala din Bacau si Bucuresti. Cunosc care este situatia la tara. Este una groaznica, credeti-ma. Si va asigur ca nimeni nu va face nimic in a indrepta lucrurile. Ideea salvatoare este aceea a identificarii solutiilor ce pot propasi inainte acest neam batjocorit si de comunisti dar si de politicienii post-decembristi, indiferent de coloratura politica si de a promova oameni cu adevarate calitati si pregatiri in domeniile respective.
In primul rand consider ca, pentru a reveni la normal, Romania va trebui sa redevina regat. Regele doar domneste, nu guverneaza. Insa Regele nu va mai fi exponentul vreunui partid politic (asa cum au facut toti presedintii din Decembrie '89 incoace).
Guvernul numit va trebui sa fie compus din tehnocrati, oameni de o reala valoare atat profesionala cat si morala. Alaturi de tehnocrati vor trebui sa se alature oameni simpli din popor (agricultori, in cazul Ministerului Agriculturii), oameni care stiu si cunosc sa munceasca pamantul.
Mediul bancar precum si mediul de afaceri vor trebui cooptati, fara coloratura politica, pentru ca sa se ajunga la un consens national in favoarea tarii.
Sunt multe de spus insa va trebui ca Consiliul Director al Dvs sa identifice persoanele competente din fiecare judet pentru a se implementa acest deziderat. Ca om de afaceri va spun cu mana pe inima ca intampin mari greutati in a gasi fondurile necesare desfasurarii activitatii firmei pe care o conduc. Saracirea populatiei este evidenta si va spun ca puterea de cumparare a romanului de rand s-a diminuat drastic in comparatie cu anul 2008, fapt ce s-a vazut si in activitatea firmei mele.
Ma opresc aici.
Daca doriti sa discutam pe aceasta tema si daca considerati ca va pot face un serviciu, va rog sa ma contactati.
Cu deosebit respect,
Eduard Pascal, Bacau. 0746977583, 0755696938

From: adi pop <adipop@popservice.ro>
To: eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com>; moisa.emilia@gmail.com; ioanaalex68@yahoo.com; pentrubunulsimt@hotmail.com; alecu_ioan@yahoo.com; pnr.moldova@gmail.com; sav.revelatie@yahoo.com; ghekl_ciubotaru@yahoo.com; radu777s@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; cusnir.marcel@yahoo.com; lascu.sergiu@gmail.com; cebanudumitru92@gmail.com; igor_pletosu13@yahoo.com; bozianu_mihai@yahoo.com; paulpurea22@yahoo.com; geostroe@gmail.com; gabrielvartopeanu@yahoo.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; contact@consiliul-unirii.ro; TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com; eu_sunt9910@yahoo.com; ana_mariavegaart@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; valeria.dicu@yahoo.com; popa.alina_gratiela@yahoo.com; tedi.buliga@gmail.com; popa_valentin92@yahoo.com; grosusergiu@gmail.com; spaikforever@gmail.com; administrator@cab.ro; enciudoru@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; office_konexarte@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; mihaeladraghici@hotmail.com; florin@popservice.ro; nea_florin@yahoo.com; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; gabi@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; cristina_ruris@yahoo.com; catalin_ruris@yahoo.com
Sent: Tuesday, June 12, 2012 2:25 PM
Subject: Va asteptam sa va inscrieti pe forumul nostru, care in Timp....stiu bine asta, o sa devina cel mai serios forum din Romania.

MULTUMESC.

Tocmai am terminat discutia telefonica cu Domnul dr. Paul Purea referitor la numarul membrilor judeteni, ce vor face parte din SFATUL BATRANILOR din ROMANIA MARE.
O sa mai cautam impreuna si solutii viabile ca in cele 25-30.000 de localitati Romanesti de-o parte si de alta a Prutului, sa aiba site-uri care sa contina si o Carte de Oaspeti sau un forum, unde fiecare om simplu sa poata posta problemele cu care se confrunta.

Acum cateva luni am scris acest material.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2739-Actiuni-necesare-rapiditatii-reconstructiei-Morale-si-Economice-a-ROMANIEI

DOAMNE AJUTA !

ID zalmoxa_adipop

Va asteptam sa va inscrieti pe forumul nostru, care in Timp....stiu bine asta, o sa devina cel mai serios forum din Romania.

O zi plina,
Adrian Pop

On 6/12/2012 1:52 PM, eduard pascal wrote:
Felicitari pentru initiativa! Fie ca munca Dvs sa prinda radacini si sa dea roade. Ziua renasterii nationale e aproape si vreau sa cred ca in curand se va face si UNIREA. Mi-as dori din inima sa vad ca aceasta tara este condusa de un SFAT al BATRANILOR, fie ei si cu patru clase. Cu totii am avea ce invata caci un batran nu va face niciodata nimic rau impotriva celorlalti. Nu-i permite constiinta, va asigur de asta. Inca de pe vremea Dacilor si pana la mijlocul anilor '70, in unele zone rurale ale tarii, s-a pastrat Sfatul Batranilor. Ar fi cazul sa-l reinfiintam dar la nivel national. Ar fi singura modalitate sa ne salvam atat spiritual cat si economic.
Dumnezeu sa ne ajute!
Cu deosebit respect,
Eduard Pascal, Bacau. 0746977583

From: Adi Pop <adipop@popservice.ro> (adipop@popservice.ro)
To: Mariana Vass - Sfatul Batranilor <TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com> (TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com); moisa.emilia@gmail.com; ioanaalex68@yahoo.com; pentrubunulsimt@hotmail.com; alecu_ioan@yahoo.com; pnr.moldova@gmail.com; sav.revelatie@yahoo.com; ghekl_ciubotaru@yahoo.com; radu777s@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; cusnir.marcel@yahoo.com; lascu.sergiu@gmail.com; cebanudumitru92@gmail.com; igor_pletosu13@yahoo.com; bozianu_mihai@yahoo.com; paulpurea22@yahoo.com; geostroe@gmail.com; gabrielvartopeanu@yahoo.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com; eu_sunt9910@yahoo.com; ana_mariavegaart@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; valeria.dicu@yahoo.com; popa.alina_gratiela@yahoo.com; tedi.buliga@gmail.com; popa_valentin92@yahoo.com; grosusergiu@gmail.com; spaikforever@gmail.com; administrator@cab.ro; enciudoru@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; office_konexarte@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; mihaeladraghici@hotmail.com; florin@popservice.ro; nea_florin@yahoo.com; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; gabi@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; cristina_ruris@yahoo.com; nicolaenacioiu@yahoo.com; bel_briio@yahoo.com; nicolaerolea@clicknet.ro; spt2000ro@yahoo.com; scurtcircuitoltean@gmail.com; preoteasa_marinela@yahoo.com; sales@popservice.ro; spt2000ro@yahoo.com; herrvonbartosh@yahoo.com; andrei.patrut@yahoo.com; ioanlung2006@yahoo.com; sboraeugen@yahoo.com; victor.roncea@gmail.com; tdstanciu@yahoo.com; catalin_ruris@yahoo.com; research@popservice.ro; ddd@dandiaconescu.ro; fcondurateanu@yahoo.com; fcondurateanu@gmail.com; florin.condurateanu@gmail.com; birou@eduarddumitrascu.ro; sorinovidiubalan@gmail.com; ppdd_dj@yahoo.com; ppdd_bz@yahoo.com; ppddsacalaz@yahoo.ro; tineretppddtm@ymail.com; mirceadruc@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; herrvonbartosh@yahoo.com; andrei.patrut@yahoo.com; ioanlung2006@yahoo.com; sboraeugen@yahoo.com; mnm.nicu@gmail.com; dragos.ungureanu@retrasib.ro; ogarceag@gmail.com; floriancarlan@gmail.com; ilieilascu@personal.ro; preoteasa_marinela@yahoo.com; lenuta_onofras@yahoo.com; ninabeciu@yahoo.com; banceanuvasile@yahoo.com; n.dabija@yahoo.com; vladbesleaga@gmail.com; iontmadan@yahoo.com; ibratu_romar@yahoo.com; cristian.zainescu@gmail.com; vpavlicenco@yahoo.com; artima@mdl.net; anatolrevenco@yahoo.com; revin@mtc.md; andrei_apostol@mail.ru; pnr.moldova@gmail.com; rusu51@mail.ru; ppdd_diaspora@yahoo.com; m.popescu@sbcglobal.net; butnaru.val@gmail.com; valibut@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; unirefdrm@yahoo.com; palade.gheorghe@yahoo.com; asociatia.tighina@yahoo.com; dumitru_ilinca@yahoo.it; traianvasilcau@gmail.com; litera@litera.ro; ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk; bagiu@live.com; iuliad@mail.ru; afanasiu@yahoo.com; bolboceanu.ludmila@yahoo.com; balaccitatyana@gmail.com; mariutadanioan1974@yahoo.it; mihai_ciubotaru2003@yahoo.com; eugeniaduca@yahoo.com; impressar@gmail.com; Timotei.Turcan@micb.md; oleg@brega.org; ob@curaj.net; ghenadie@brega.org; nicutarna@gmail.com; ldumbraveanu_7@yahoo.com; ion_maldarescu@yahoo.fr; Dembitchi@yahoo.es; Iurie_moisei@mail.ru; patriciugheorghiu@gmail.com; tanase@timpul.mdl.net; tanika.esanu@mail.ru; basarabia_pro@yahoo.com; teocamelia@yahoo.com; dorikkas@yahoo.com; asoc_refugiatii_bbh@yahoo.com; virgilciuca2002@yahoo.com; nsavescu@me.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; vasile.turcan@gmail.com; sci_fi_ro@yahoo.com; iulianmoldovanu@yahoo.com; iondumbraveanu@gmail.com; albinadumbraveanu@gmail.com; nicupopa@aol.com; tvalica@hotmail.com; dwight0614@att.net; vera_patton@sbcglobal.net; Ndrusu@roadrunner.com; mirceatalos@yahoo.com; anisorbarbu@gmail.com; barbuanisor@yahoo.com; prosha555@hotmail.com; andrei555@gmail.com; firica_popa@yahoo.com; inc777_11@yahoo.com; vasile_tudose2001@yahoo.com; ivan.dicusar@yahoo.com; Harcton@mail.ru; lilisiev@web.de; petru@catricio.com; ana.calistru@gmx.de; culturabass@gmail.com; danielro72@gmail.com; jordanbarby@gmail.com; galusvalenta@yahoo.com; zahariuc_paul@yahoo.ro; costins.blog@googlemail.com; grigorevulpe@gmail.com; vigudumitru@yahoo.ca; longvibe@yahoo.com; pangavrilan@gmail.com; ioan_rosca@yahoo.com; puscasuvlad@ymail.com; v_buzdugan@mail.md; ileana_faur@yahoo.com; geoboge@yahoo.com; cocoromtour@yahoo.com; ionel_linca@yahoo.com; grigoreionash@mail.ru; mircea.ivanoiu@gmail.com; victor_furnica@mail.ru; puschabecker@yahoo.fr; liviupetrina@yahoo.com; botan_valeriu@yahoo.com; antikommunistkommunistofob@yahoo.com; mihaistan9@yahoo.com; stoica_popa@hks13.harvard.edu; mcogrup@rambler.ru; mcomaneci@gmail.com; gioteava@hotmail.it; mirceavalentina@ymail.com; remus_tanasa@yahoo.com; moiseev.alexandrin@gmail.com; paulmircea_iordache@yahoo.com; italia.nouadreapta@yahoo.it; vpatrichi@yahoo.com; ovid.creanga@gmail.com; arturdumitrascu@yahoo.com; silvia.2k3@yahoo.com; valentinaserpoianu@yahoo.com; daniel.cantoreanu@gmail.com; mai_serv@yahoo.com; leuc@b.astral.ro; leuc@upcmail.ro; fratiigolescu@yahoo.com; petruaros@yahoo.com; elena_condreigeea@yahoo.com; max_casian@yahoo.com; florea.vitalie@yahoo.es; alehandru@yahoo.com; svetlananeaga@yahoo.com; alexneaga@yahoo.com; romalpc@yahoo.com; cuvintul@gmail.com; petru.bet@gmail.com; cotruta.constantin@yahoo.com; tancabes@yahoo.com; iacob.cazacu@gmail.com; gicamanoli@yahoo.com; dana_balan2003@yahoo.com; mihai@totpal.ro; obama@mail.md; stefan.tiron@yahoo.com; malai.iulian@gmail.com; rancid.iodine@gmail.com; iondariester@gmail.com; igor_margine@yahoo.it; eurodent-bp@yahoo.com; valentin.berca@romaniamagnifica.ro; vmacovei2002@yahoo.com; morosanv@yahoo.com; ioanpp@gmail.com; smaranda_livescu@yahoo.com; vasile_similovici@mail.ru; alexei.lupu@mail.ru; ppp1993@gmail.com; ogoranu@gmail.com; tatal_nostru2006@yahoo.com; gabidragan2002@yahoo.com; echiosa@mail.ru; ro_ultras@yahoo.com; maricelrimbu@yahoo.com; tchitoroga@yahoo.com; vloslex@gmail.com; romanciucarcadie@yahoo.com; ion.dascalescu@yahoo.com; petro79@hotmail.es; Fanitei@comcast.net; a.cujba@mail.ru; lisnic.v@gmail.com; sergiu_petrovici@mail.md; plumcom@gmail.com; eduard.roman@mail.ru; DACIALAN@aol.com; zubresti@aol.com; raischi.liviu@gmail.com; ArcChirSoft@usa.com; tamara_grati@mail.ru; subudai_bagadur@yahoo.com; apostolvaleriu@yahoo.com; oulivescu@yahoo.com; planetamarvel@yahoo.com; gheorgheneagu@yahoo.com; nelu525@gmail.com; valentinmihaiilie@yahoo.com; mihailrusnac@gmail.com; dumitru_rinciog@yahoo.fr; dascalutraian@yahoo.com; doamnab@yahoo.com; serafimer@yahoo.com; contact@pro-diaspora.com; v.plesco@gmail.com; itriboi@yahoo.com; csic_md@yahoo.com; ss.gabriel@ymail.com; hropaciov_bogdan@yahoo.com; Patrenichi_dorin@mail.ru; diambartsev@gmail.com; viormur@yahoo.com; eugenia.bulat@gmail.com; nonaardeleanu@yahoo.com; ilarion66@list.ru; evelina.negara@yahoo.com; dorindusciac@yahoo.com; zinagane@yahoo.com; valergane@yahoo.com; qwidium@yahoo.com; amursa@gmail.com; ioanakemecsei@gmail.com; valone72@hotmail.com; sebyvlad@yahoo.com; razvanlaurm@yahoo.com; ionmarincas63@yahoo.com; damian21_2012@libero.it; unirea@unirea-pres.ro; karenina08@yahoo.com; bogdan.stanculeanu@gmail.com; croitorsergyu@rambler.ru; Hropaciov_iulia@yahoo.com; floriancarlan@gmail.com; floriancarlan@yahoo.com; gherghina@rogers.com; secgenmarc@gmail.com; ofensiva.romania@gmail.com; liviusor_67@yahoo.it; gionascu@yahoo.com; liviu@autotrasportilll.it; cornel.stinan@yahoo.com; iorgu.iordache10@yahoo.it; ady_bazavan@yahoo.com; cristimariusturcu@yahoo.com; smile_and_receive@yahoo.com; pascal1964eduardbc@yahoo.com; raimondflorin@yahoo.co.uk; low4you2007@yahoo.com; d_ilie_cristian@yahoo.com; alexandru.budisteanu@gmail.com; pretorianu24@yahoo.com; ance.ph@romconvert.ro; devadan@yahoo.com; matei_tei@yahoo.com; mariusconst2002@hotmail.com; usharh_budisteanu.ileana@spiruharet.ro; monica20647@yahoo.com; ursutatiana96@yahoo.com; urs-valea@yandex.ru; victor.aurelius@mail.ru; efrosmihai@mail.ru; profconsor@rambler.ru; verobatca@yahoo.com; leca@mail.md; costisonea@yahoo.com; mariusdumitrescu75@yahoo.com; motoc.radu@yahoo.com; cristivici@yahoo.com; L.Gheorghian@gmx.de; chomutescu@yahoo.com; Alexandru Iavorschi <alexandru.iavorschi@gmail.com> (alexandru.iavorschi@gmail.com); Aurelian Rus <aurelianrus459@yahoo.com> (aurelianrus459@yahoo.com); Asociatia JUNACT <junact_org@yahoo.com> (junact_org@yahoo.com); Alexandru Oleinic <demvot@gmail.com> (demvot@gmail.com); "alexandrustan51@yahoo.com" <alexandrustan51@yahoo.com> (alexandrustan51@yahoo.com); Liliana Pagu <afr@opensys.ro> (afr@opensys.ro); A. Gribincea <griarg@yahoo.com> (griarg@yahoo.com); A.Golea <news@amg.md> (news@amg.md); Adela <adelarai@acasa.ro> (adelarai@acasa.ro); Lucia Balmos <valcondra04@yahoo.com> (valcondra04@yahoo.com); "balacciv@mail.md" <balacciv@mail.md> (balacciv@mail.md); Andrei Badin <andreibadin@gmx.ch> (andreibadin@gmx.ch); Badea Constantin <badea.constantin@xnet.ro> (badea.constantin@xnet.ro)
Sent: Tuesday, June 12, 2012 11:36 AM
Subject: Domnul Remus Constantin Raclau a facut o sinteza la cele scrise pe forumul nostru. Este in exclusivitate meritul lui.

DOAMNE AJUTA !

Domnul Remus Constantin Raclau a facut o sinteza la cele scrise pe
forumul nostru. Este in exclusivitate meritul lui.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/26-Preot-Duhovnoic-Gusoi-Ion-Ioachim

Eu ma ocup de 16-17 ani doar de " modelarea " Tinerilor, asumandu-mi
responsabilitatea de a redresa ROMANIA MARE, atat din punct de vedere
Moral cat si Economic.

MULTUMESC !

O zi Minunata,
Adrian Pop

On 6/12/2012 11:00 AM, Mariana Vass - Sfatul Batranilor wrote:
> The following message was sent to you via the Sfatul Batranilor Contact Us form by Mariana Vass ( mailto:TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com ).
>
> --------------------------------
>
> Doamne ajuta!
> M-am bucurat citind cele scrise de dumneavoastra. Felicitari! Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute, pe fiecare in parte, sa facem Sfanta Sa Voie!
> Cu drag,
> Mariana Vass
>
> --------------------------------
>
> Referring Page:
> IP Address: 188.241.105.246
> User Name: Neînregistrat
> User ID: 0
> Email: TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com

Adrian Pop
13.06.2012, 17:37
Stimate domnule Eduard Pascal,

Si eu as fi onorat sa comunicam eficient si sa cautam impreuna solutii de mai bine pentru noi toti.
O sa incercam inainte sa facem cativa pasi logici, conduita ce ajuta la ordonarea noilor echipe pluridisciplinare necesare redresarii Morale si Economice ale Romaniei.

O sa va rog sa postati un CV pe forum si sa incercam sa comunicam pe messenger, pentru ca este mai rapid.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4140-Eduard-Pascal-un-OM-interesant

Azi am lucrat la acest material, in ideea de a-l trimite la cat mai multe persoane, cu speranta ca ni se vor alatura din ce in ce mai muulti Romani Adevarati. Sistemul nou creat ne va arata care-s pasii logici....
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4146-La-SFAT-cu-ROMANII-STRATEGIA-ROMANIEI-pe-urmatoarea-mare-perioada-de-TIMP-lideri

Zile Minunate,
Adrian Pop

----- Original Message -----
From: eduard pascal (pascal1964eduardbc@yahoo.com)
To: adi pop (adipop@popservice.ro)
Sent: Wednesday, June 13, 2012 4:43 AM
Subject: Re: Va asteptam sa va inscrieti pe forumul nostru, care in Timp....stiu bine asta, o sa devina cel mai serios forum din Romania.

Stimate domnule Adi Pop,
Sunt de-a dreptul impresionat. Ar fi o placere si o onoare ca sa va cunosc.
Astept cu nerabfare o prima intrevedere cu Dvs.
Cu deosebit respect,
Eduard Pascal, Bacau.

Adrian Pop
14.06.2012, 12:19
-------- Original Message --------
Subject: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4156-Sistemul-de-site-uri-www-OM-pentru-cele-30-000-de-localitati-Romanesti?p=11648#post11648
Date: Thu, 14 Jun 2012 11:20:32 +0300
From: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
To: pascal1964eduardbc@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, ghekl_ciubotaru@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, contact@consiliul-unirii.ro, pascal1964eduardbc@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com

Buna ziua,

Va rog insistati...Nu este complicat.

Facem ceva pasi....
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4156-Sistemul-de-site-uri-www-OM-pentru-cele-30-000-de-localitati-Romanesti?p=11648#post11648

Cu respect,
Adrian Pop

-------- Original Message --------
Subject: Re: Ce nume sa poarte site-urile din cele 30.000 de localitati Romanesti ?
Date: Thu, 14 Jun 2012 00:26:05 -0700 (PDT)
From: eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com>
Reply-To: eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com>
To: adi pop <adipop@popservice.ro>

Buna ziua,
Am incercat sa ma loghez pe site/forum si nu am reusit. Or fi probleme tehnice? O sa mai incerc.
Cu stima,
Pascal

From: adi pop <adipop@popservice.ro>
To: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>; paulpurea22@yahoo.com; pnr.moldova@gmail.com; sav.revelatie@yahoo.com; ddd@dandiaconescu.ro; ppdd_diaspora@yahoo.com; fcondurateanu@yahoo.com; fcondurateanu@gmail.com; florin.condurateanu@gmail.com; birou@eduarddumitrascu.ro; sorinovidiubalan@gmail.com; ppdd_dj@yahoo.com; ppdd_bz@yahoo.com; ppddsacalaz@yahoo.ro; tineretppddtm@ymail.com; moisa.emilia@gmail.com; ioanaalex68@yahoo.com; pentrubunulsimt@hotmail.com; alecu_ioan@yahoo.com; eu_sunt9910@yahoo.com; ana_mariavegaart@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; valeria.dicu@yahoo.com; popa.alina_gratiela@yahoo.com; tedi.buliga@gmail.com; popa_valentin92@yahoo.com; grosusergiu@gmail.com; spaikforever@gmail.com; administrator@cab.ro; enciudoru@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; office_konexarte@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; mihaeladraghici@hotmail.com; florin@popservice.ro; nea_florin@yahoo.com; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; gabi@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; cristina_ruris@yahoo.com; catalin_ruris@yahoo.com; research@popservice.ro; nicolaenacioiu@yahoo.com; bel_briio@yahoo.com; nicolaerolea@clicknet.ro; victor.roncea@gmail.com; satraiti2000@yahoo.com; spt2000ro@yahoo.com; nelaalen2002@yahoo.com; preoteasa_marinela@yahoo.com; virgiliu.stroescu@gmail.com; doinap@popservice.ro; cristina.stroe@ruris.ro; catalin.stroe@ruris.ro; ghekl_ciubotaru@yahoo.com; radu777s@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; cusnir.marcel@yahoo.com; lascu.sergiu@gmail.com; cebanudumitru92@gmail.com; gabrielvartopeanu@yahoo.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; contact@consiliul-unirii.ro; TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com; pascal1964eduardbc@yahoo.com; igor_pletosu13@yahoo.com; bozianu_mihai@yahoo.com
Sent: Wednesday, June 13, 2012 9:49 PM
Subject: Re: Ce nume sa poarte site-urile din cele 30.000 de localitati Romanesti ?

O sa asteptam ideile mai multor Romani carora le pasa de Tara si de Neamul acesta. Doar in acest mod se pot alege in timp, adevaratii liderii nativi locali....

Cine o prinde, o prinde....

Restul sunt vorbe.....

On 6/13/2012 9:36 PM, Geo Stroe wrote:
> BUNA INTREBARE.
>
> REDACOROMÂNIZAREA SE IMPUNE.
>
> În data de 13 iunie 2012, 21:31, adi pop <adipop@popservice.ro> a scris:
>
>
> http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4148-La-SFAT-cu-ROMANII-STRATEGIA-ROMANIEI-MARI-pe-urmatoarea-mare-perioada-de-TIMP-lideri
>
> Cum ar trebui sa arate ca design, ce sa contina si ce sa scoata in evidenta aceste site-uri din cele 30.000 de localitati Romanesti ?
> Ce nume distinct sa poarte acest sistem NOU de site-uri, unde localnicii pot comunica liber si eficient ?
>
>
>
>
>
>
>
> --
> GeoStroe
>
> 0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com
> Fundația Academia DacoRomână ”TDC” - FADRTDC
> Partidul României Europene - P.R.E.
> SC.Tempus DacoRomânia ComTerra SRL - Editura DacoRomână ”TDC”
> www.tempusdacoromania.ro
> www.academiadacoromana.ro
> www.partidulromanieieuropene.ro
>

Adrian Pop
14.06.2012, 17:10
Show Recent Messages (F3)
pascal1964eduardbc: Buna seara din nou, deranjez?
Pop Adrian: Buna seara !
Pop Adrian: cum asa...
pascal1964eduardbc: Intrebam doar, asa se cade
Pop Adrian: nu asa...
Pop Adrian: nu formalitatile ajuta...
pascal1964eduardbc: ok, am inteles
Pop Adrian: eu sunt un om simplu...dar, pragmatic si realist....
pascal1964eduardbc: sa stiti ca si io ma trag din popor asa ca...lasam formalitatile atunci
Pop Adrian: si...idealist, cum imi spunea unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din lume, care mi-a fost consilier...
Pop Adrian: perfect....
pascal1964eduardbc: pai a fi idealist e o virtute domnul meu
Pop Adrian: o sa ne cunoastem....si-o sa vedeti ca cei care ajung la simplitate, gandesc mult mai profund fata de multi altii...
pascal1964eduardbc: din pacate nu multi se pot lauda cu un ideal in RO de azi...
Pop Adrian: asa imi spunea cand eram in Weiesbaden, in 1985
pascal1964eduardbc: ehe...am trecut pe acolo
Pop Adrian: dupa 89 mi=a spus ca sunt cel mai pragmatic om intalnit...
pascal1964eduardbc: in 96, 97, 98
Pop Adrian: trebuie ajutati...
pascal1964eduardbc: corect
Pop Adrian: Alecu Ioan: Domnule Adi,
Alecu Ioan: Astazi a trecut pe la birou la mine , Cistigatorul Premiului Ruris,
Alecu Ioan: Un .....OM extraordinar.
Alecu Ioan: Cred ca va o sa primiti un telefon de la Dinsul -pentru orice posibilitate, are telefonul...
Alecu Ioan: cu stima -Ioan.
Pop Adrian: MULTUMESC Domnule Ioan. M-as bucura mult daca domnul de care spuneti ar veni alaturi de noi....
Pop Adrian: Ideea Dumneavoastra este laudabila. Sunt onorat ca va cunosc si ca sunteti la fel ca si mine. Noi ne gandim mai mult la semeni, decat la noi insine. Ca sa nu spun de modul cum ne comportam cu Prietenii, pentru ca atunci...uitam complet de noi.
Alecu Ioan: Sunt onorat-Ioan
Alecu Ioan is typing...
pascal1964eduardbc: pot sa va pun o intrebare?
pascal1964eduardbc: alecu ion de la IS?
Pop Adrian: Domnul Ioan etse unul dintre Oamenii cei mai seriosi pe care i-am intalnit pana acum.
Pop Adrian: este membru in SFATUL BATRANILOR din ROMANIA
pascal1964eduardbc: vorbim de acelasi Alecu Ioan de la hidrotehnica?
Pop Adrian: d|a
Pop Adrian: DA
pascal1964eduardbc: extraordinar
pascal1964eduardbc: e o capacitate omul ala
pascal1964eduardbc: este fantastic
Pop Adrian: Acum il astept pe Nacioiu- va sevi masa de sera la mine- este drept -Cazona....friptura , piine si vin.
Alecu Ioan is typing...
Alecu Ioan: Va astept .....cu telefonul , pentru astfel nu avem cum.
Alecu Ioan: Ioan
Pop Adrian: Suntem Prieteni
pascal1964eduardbc: va rog sa-i transmiteti toate cele bune
Pop Adrian: cu mare placere
pascal1964eduardbc: acum cateva zile m-am trezit cu un bip si cand sa sun nu incarcasem cartela
Pop Adrian: ii trimit acum ce discutam...
pascal1964eduardbc: abia ieri am incarcat-o
pascal1964eduardbc: uituc, deh
Pop Adrian: nu-i problema...
Pop Adrian: ati reusit sa va inscrieti pe forum
pascal1964eduardbc: cu parere de rau nu
pascal1964eduardbc: am tras azi ca un erou cubanez
Pop Adrian: incercam sa facem putina ordine in haosul Romanesc...
pascal1964eduardbc: stiu si ader la idee
Pop Adrian: ok...cand puteti...
pascal1964eduardbc: pai pana in WE nu am cum, maine plec la Campina sa vad o locatie
Pop Adrian: vedeti ca sunteti pe invizibil
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: cand puteti...
pascal1964eduardbc: eu, firma mea, suntem singurii fabricanti de microhidrocentrale individuale din RO
pascal1964eduardbc: ma duc sa vad un amplasament pt o pensiune in PH
Pop Adrian: foarte interesant
Pop Adrian: SUCCES
pascal1964eduardbc: sa fie, multumesc
Pop Adrian: Mi-a spus cat de cat de asa ceva Domnul Ioan...
Pop Adrian: ce mica este lumea....
pascal1964eduardbc: asa ca abia pe duminica daca voi reusi sa ma inscriu pe forum
Pop Adrian: O sa-i cunaosteti pe cei din vechea mea echipa de cercetare...
pascal1964eduardbc: pai avem un proiect comun, adica doar ideea a fost a mea, proiectul ii apartine
Pop Adrian: Pe Mike, Pe Vlad, Dragos..Nicu...
pascal1964eduardbc: ?
pascal1964eduardbc: nu prea cred ca-i stiu
Pop Adrian: eu, imi doresc sa sprijinim inventica Romaneasca
Pop Adrian: Nicolae Nancioiu, este un alt consilier al meu pe parte tehnica...
pascal1964eduardbc: de dumnealui am auzit
Pop Adrian: pas cu pas...valori autentice Romanesti...se vor uni si vor ajuta Neamul acesta...
Pop Adrian: sunt convins ca ati auzit si de Nae...
pascal1964eduardbc: dar io ma invart in asociatia lui Iustin Capra, Marian Velcea, Valentina, Panculescu, poate ca ii stiti
Pop Adrian: aseara cum ii spusai Domnului Ioan ca mi-a dat tel. si m-a pus in legatura cu Domnul Capra
Pop Adrian: ii cunosc f bine si pe cei trei....
pascal1964eduardbc: eu datorita lui am ajuns unde am ajuns, el a fost motorul de propulsie pt mine
Pop Adrian: cui ?
Pop Adrian: ca nu am inteles perfect
pascal1964eduardbc: am participat la targuri si saloane...medalii, diplome...o activitate destul de laborioasa
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/52-Sufletul-AVII-lor
Pop Adrian: aici sunt cei din vechea garda, cum le spun eu...
Pop Adrian: cercetatori de prima marime...
pascal1964eduardbc: ei...eu sunt mic domnule Adi
pascal1964eduardbc: nici nu ma pot compara cu ei
Pop Adrian: ei...cum asa....
Pop Adrian: Eu ma uit altfel....la Oameni...
Pop Adrian: ma uit la Omenia lor...
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4122-Cupa-RURIS-Targul-de-Inventica-2012
pascal1964eduardbc: asta asa e
pascal1964eduardbc: in ziua de azi e greu sa fii OM
Pop Adrian: de-aia-i modelez pe tineri...
Pop Adrian: din om in OM
Pop Adrian: fac asta de 16-17 ani in exclusivitate
pascal1964eduardbc: daca a dat rezultate nu pot decat sa ma bucur
pascal1964eduardbc: vreau sa va intreb ceva, cu ce va ocupati?
Pop Adrian: Ma ocup de trategiile firmelor familiilor mele
Pop Adrian: sotia si cei doi copii
pascal1964eduardbc: Nu stiu de ce dar cred ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap
pascal1964eduardbc: tare as vrea sa ma vad cu Dvs
pascal1964eduardbc: am nevoie de sfaturi bune
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/20-CV-Adrian-Pop
Pop Adrian: o sa vina Timpul....sa ne vedem
Pop Adrian: mi-arface placere...
pascal1964eduardbc: cu siguranta
pascal1964eduardbc: sunteti din Bucuresti?
Pop Adrian: darprin acest procedeu de a comunica pe mess si pe net, in grup....ajuta cel mai mult...
Pop Adrian: Craiova
Pop Adrian: v-am dat CV-ul acum
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/20-CV-Adrian-Pop
pascal1964eduardbc: aha, scz
Pop Adrian: nu-i problema...
pascal1964eduardbc: ok
Pop Adrian: v-am trimis un email acum
pascal1964eduardbc: multumesc frumos
Pop Adrian: cautam solutii pentru ideea de site-uri www.OM (http://www.OM)-...
Pop Adrian: pentru putin. v-am adaugat in banca de date
pascal1964eduardbc: multam' fain
Pop Adrian: cand trimit emailuri, trimit la mai multi odata...la cei din banca de date...
Pop Adrian: ok
pascal1964eduardbc is typing...
pascal1964eduardbc: aha, am inteles

Adrian Pop
14.06.2012, 23:47
Show Recent Messages (F3)
pascal1964eduardbc: uau
Pop Adrian: ...
pascal1964eduardbc: uau uau
pascal1964eduardbc: cred ca e prea mult...
Pop Adrian: Domnule Dan,
Oamenii simplii din Romania, Oamenii cu Sufletul curat si-au facut datoria cu siguranta si au votat cu PPDD. Grav este ca si hotii si nemernicii si-au facut-o....
Adrian Pop
Pop Adrian: ce ?
pascal1964eduardbc: hm
Pop Adrian: Domnule Dan,
Oamenii simplii din Romania, Oamenii cu Sufletul curat si-au facut datoria cu siguranta si au votat cu PPDD. Grav este ca si hotii, nemernicii si cei fara de DUMNEZEU, si-au facut-o....
Adrian Pop
Pop Adrian: am completat...
pascal1964eduardbc: Da. Dar DD nu este un om curat
Pop Adrian: eu il ajut pe Domnul dr. Paul Purea.
Pop Adrian: DD inca nu stie...
pascal1964eduardbc: nu il cunosc, imi pare rau...
Pop Adrian: s-a furat atat de mult, cum nu a mai vazut Neamul nostru
Pop Adrian: otv
pascal1964eduardbc: din pacate inca se mai fura
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/196-Dr-Paul-Purea-un-OM
Pop Adrian: trebuie refacut totul de la capat
pascal1964eduardbc: sa speram ca vom gasi OAMENI adevarati
Pop Adrian: pas c u pas
pascal1964eduardbc: incet dar sigur
Pop Adrian: Om cu Om, idee cu idee si..ban curat cu ban curat...
Pop Adrian: DA
pascal1964eduardbc: tare o sa fie greu...cu atatia sacali...
Pop Adrian: sa avem noi o logica buna...si totul se va repara...
pascal1964eduardbc: da, dar pana la Dumnezeu...ne mananca sfintii
Pop Adrian: DD munceste mult.
Pop Adrian: enorm de mult
Pop Adrian: Il admir pentru asta, dar cum i-am spus la Craiova..este nevoie de strategie....
Pop Adrian: doar Ganditorii o pot face...
pascal1964eduardbc: am fost la eu acum o luna si am vorbit despre proiectele mele
pascal1964eduardbc: m-a introdus un bun amic
Pop Adrian: f bine...
pascal1964eduardbc: am avut impresia ca e mai mititel dar e inalt
Pop Adrian: a slabit mult...in aceste 3 luni de stat pe teren...il admir pentru asta
pascal1964eduardbc: da, am sesizat, e slab cu draci
Pop Adrian: dar, eu discut des cu Domnul dr. Paul Purea...
Pop Adrian: Pe Domnul dr Paul Purea l-am invitat sa faca parte din SB
pascal1964eduardbc: dumneavoastra stiti mai bine, eu nu il cunosc
Pop Adrian: ma intereseaza mai putin un partid...
Pop Adrian: l-am ajutat pe Pavel Corut sa infiinteze la Craiova PVR-ul...
Pop Adrian: asa ca acum sunt satul de asta...
pascal1964eduardbc: ar fi bine ca in acest proiect sa nu fie politicul
pascal1964eduardbc: eu asa consider
pascal1964eduardbc: daca politicul intervine...s-a dus totul pe apa sambetei
Pop Adrian: Domnul Valeri Ciubotaru, Prietenul meu de la Chisnau, membru SB este liderul unui partid.
Pop Adrian: Domnul Geo Stroe este si el liderul unui partid
Pop Adrian: dar, le-am spus la toti trei...ca nu sunt interesat de politica...
pascal1964eduardbc: bine ar fi sa fie asa
Pop Adrian: asa este
pascal1964eduardbc: atunci ...va fi bine
pascal1964eduardbc: am incredere in oameni iar in Moldova sunt oameni de caracter
Pop Adrian: am vazut
Pop Adrian: ii caut pe cei mai buni...
pascal1964eduardbc: asa sa faceti, minoritatea va trebui sa se impuna majoritatii
Last message received on 6/14 at 8:47 PM
Pop Adrian: da...

Adrian Pop
20.06.2012, 15:16
Re: Adrian Pop - CraiovaWednesday, June 20, 2012 2:13 PM

From:
"Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Add sender to Contacts (http://us.lrd.yahoo.com/_ylc=X3oDMTBsdTZpcnZpBF9TAzM5ODMwMTAyNwRhYwNhZGRBQ g--/SIG=1t5c6666a/EXP=1341400466/**http%3A//address.mail.yahoo.com/yab%3Fv=YM%26A=m%26simp=1%26e=zalmoxa_adipop%2540y ahoo.com%26fn=Pop%26ln=Adrian%26.done=http%253A%25 2F%252Fus.mc1200.mail.yahoo.com%252Fmc%252FshowMes sage%253FsMid%253D0%2526fid%253DSent%2526filterBy% 253D%2526.rand%253D285627533%2526midIndex%253D0%25 26mid%253D2_0_0_2_592469_AIJVimIAAAqHT%25252BGwdwT 2JG%25252BZ%25252Fdg%2526f%253D1%2526fromId%253Dza lmoxa_adipop%252540yahoo.com%2526m%253D2_0_0_2_592 469_AIJVimIAAAqHT%25252BGwdwT2JG%25252BZ%25252Fdg% 25252C2_0_0_2_592071_AIJVimIAAWrvT%25252BGYwg7rlRV uh1w%25252C2_0_0_2_591705_AIJVimIAAH6qT97RfwpmPwg2 nxw%25252C2_0_0_2_591279_ACTjimIAAUw2T9ZS2QvJ%2525 2Fyi2wU0%25252C2_0_0_2_590852_ACPjimIAABC2T9ZSdwky jx70w28%25252C2_0_0_2_590418_ACPjimIAAB1cT9ZSDQkkI iPuP3Q%25252C%2526sort%253Ddate%2526order%253Ddown %2526startMid%253D0%2526hash%253Dd8f0e325d5a472615 92e36153548a3d2%2526.jsrand%253D2696880%2526acrumb %253DbSvArh2bZ0a%2526enc%253Dauto)

To:
"eduard pascal" <pascal1964eduardbc@yahoo.com>

Cc:
ecodiamondsrl@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, ghekl_ciubotaru@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, pascal1964eduardbc@yahoo.com, silvia_tatu1@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, oana_popa_84@yahoo.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro, tehnic@ruris.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, victor.roncea@gmail.com, satraiti2000@yahoo.com, spt2000ro@yahoo.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, contact@consiliul-unirii.ro, TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com... more

Draga Domnule Edi,

Bineinteles ca m-am gandit azi si la MICROHIDROTURBINELE INDIVIDUALE de 10 kW, 220V, 50 Hz stabilizat, concepute si fabricate de Dumneavoastra. Consider ca faceti parte din echipa noastra de inovatori.

Am mare incredere in capacitatea inovativa a Romanilor, pe baza careia Romania poate sa fie reconstruita. Logica trebuie sa functioneze impecabilsi-atunci totul se poate.

Am discutat acum la telefon despre energie verde si cu Nae - Domnul Nancioiu Nicolae si cu Domnul Alacu Ioan.

O sa cautam solutii referitoare la piata, pentru toate sistemele concepute de persoanele active de pe acest forum. Ma gandesc sa folosim si sisteme burter, inclusiv sisteme virtuale....

Cat despre cei cu "gulere albe" sau "Baietii destepti"...nu-mi fac probleme, pentru ca vom concepe sisteme individuale ce nu depind de ei.

Cu respect,
Adrian Pop

--- On Wed, 6/20/12, eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com> wrote:

Subject: Re: Adrian Pop - Craiova
To: "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Date: Wednesday, June 20, 2012, 1:08 PM

Draga domnule Adi,
De ani buni impartasesc aceleasi idei ale Dumneavoastra si a multor romani cinstiti care muncesc. Doar materia cenusie si inteligenta creatoare ne-a mai ramas. In rest...tot au furat cei care s-au perindat la putere. La ora actuala suntem singurii producatori de MICROHIDROTURBINE INDIVIDUALE din Romania. Potentialul intern al raurilor din RO se ridica la cca 30 TerraWatti. Insa cei cu "gulere albe" sau "Baietii destepti" din energetica romaneasca au interesul de a nu face cunoscut acest lucru. Ei bine, firma mea (SC ELPA CONSULTING Srl Bacau) ofera tuturor romanilor posibilitatea de a deveni independenti energetic prin instalarea unei microhidroturbine de 10 kW (putere care este mai mult decat suficienta) pentru case rezidentiale, case de vacanta, pensiuni, stane izolate, iluminat public stradal etc la un pret mai mult decat modic. Produsele noastre sunt la jumatatea celor din import, la aceeasi calitate. Visul meu este ca romanul de rand, amarat si impovarat de dari, sa-si produca singur energia electrica, adica 220V, 50 Hz stabilizat, 10 kW.
Cu deosebit respect,
Edi Pascal, Bacau
0746977583

From: Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
To: ecodiamondsrl@yahoo.com
Cc: moisa.emilia@gmail.com; ioanaalex68@yahoo.com; pentrubunulsimt@hotmail.com; alecu_ioan@yahoo.com; pnr.moldova@gmail.com; sav.revelatie@yahoo.com; ghekl_ciubotaru@yahoo.com; radu777s@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; cusnir.marcel@yahoo.com; lascu.sergiu@gmail.com; cebanudumitru92@gmail.com; igor_pletosu13@yahoo.com; bozianu_mihai@yahoo.com; paulpurea22@yahoo.com; geostroe@gmail.com; gabrielvartopeanu@yahoo.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; contact@consiliul-unirii.ro; pascal1964eduardbc@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com; eu_sunt9910@yahoo.com; ana_mariavegaart@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; valeria.dicu@yahoo.com; popa.alina_gratiela@yahoo.com; tedi.buliga@gmail.com; popa_valentin92@yahoo.com; grosusergiu@gmail.com; spaikforever@gmail.com; administrator@cab.ro; enciudoru@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; office_konexarte@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; mihaeladraghici@hotmail.com; florin@popservice.ro; nea_florin@yahoo.com; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; gabi@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; cristina_ruris@yahoo.com; catalin_ruris@yahoo.com; research@popservice.ro; doinap@popservice.ro
Sent: Wednesday, June 20, 2012 12:32 PM
Subject: Adrian Pop - Craiova

Buna ziua,

In cateva minute, in discutia telefonica pe care am avut-o putin mai inainte cu Domnul Dumitru Butan, ne-am armonizat ideile.

I-am propus sa faca parte dintre membrii SFATULUI BATRANILOR din ROMANIA MARE, fiind convins total ca are calitati certe de OM, de ROMAN ADEVARAT.

Asa cum am convenit, ROMANIA, cu o mana mica de OAMENI seriosi, de Ganditori cum ii numeste Mosu, poate sa fie reconstruita din temelii.... pe BAZE NOI....unde Munca Cinstita, Omenia si Bunul Simt sunt LEGI.

Am discutat si despre proiecte legate de " autonomie energetica la sate ". Inventiile si inovatiile Domniei sale existente in domeniile obtinerii energeiei electrice si termice pe baza de biomasa, cat si realizarile recente in domeniul acesta ale echipei noastre de cercetare ( Case autonome din punct de vedere energetic - Alecu Ioan ), vor ajuta ca acest proiect sa fie realizat in Timpi optimi.

Asa cum am convenit, o sa actionam cu totii in cele trei domenii importante reconstructiei ROMANIEI, atat din punct de vedere Moral cat si Economic.

1.- EDUCATIE
2.- SANATTE = HRANA
3.- INVENTICA

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4221-Dumitru-Butan-un-OM
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2261-Membrii-quot-SFATULUI-BATRANILOR-quot-din-Romania
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2247-Scopul-%C3%AEnfiin%C5%A3%C4%83rii-%E2%80%9ESFATULUI-B%C4%82TR%C3%82NILOR%E2%80%9D
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2668-Principii-valorice-de-apartenenta-la-Sfatul-Batr%C3%A2nilor

DOAMNE AJUTA !

Cu un deosebit respect,
adi

PS Trimit acest mesaj Mambrilor SB din ROMANIA MARE, cursantilor Scolii de afaceri online Zalmoxa, Prietenilor si celor din familia mea.

Adrian Pop
20.06.2012, 15:36
Re: Adrian Pop - CraiovaWednesday, June 20, 2012 2:13 PM

From:
Add sender to Contacts (http://us.lrd.yahoo.com/_ylc=X3oDMTBsdTZpcnZpBF9TAzM5ODMwMTAyNwRhYwNhZGRBQ g--/SIG=1t5c6666a/EXP=1341400466/**http%3A//address.mail.yahoo.com/yab%3Fv=YM%26A=m%26simp=1%26e=zalmoxa_adipop%2540y ahoo.com%26fn=Pop%26ln=Adrian%26.done=http%253A%25 2F%252Fus.mc1200.mail.yahoo.com%252Fmc%252FshowMes sage%253FsMid%253D0%2526fid%253DSent%2526filterBy% 253D%2526.rand%253D285627533%2526midIndex%253D0%25 26mid%253D2_0_0_2_592469_AIJVimIAAAqHT%25252BGwdwT 2JG%25252BZ%25252Fdg%2526f%253D1%2526fromId%253Dza lmoxa_adipop%252540yahoo.com%2526m%253D2_0_0_2_592 469_AIJVimIAAAqHT%25252BGwdwT2JG%25252BZ%25252Fdg% 25252C2_0_0_2_592071_AIJVimIAAWrvT%25252BGYwg7rlRV uh1w%25252C2_0_0_2_591705_AIJVimIAAH6qT97RfwpmPwg2 nxw%25252C2_0_0_2_591279_ACTjimIAAUw2T9ZS2QvJ%2525 2Fyi2wU0%25252C2_0_0_2_590852_ACPjimIAABC2T9ZSdwky jx70w28%25252C2_0_0_2_590418_ACPjimIAAB1cT9ZSDQkkI iPuP3Q%25252C%2526sort%253Ddate%2526order%253Ddown %2526startMid%253D0%2526hash%253Dd8f0e325d5a472615 92e36153548a3d2%2526.jsrand%253D2696880%2526acrumb %253DbSvArh2bZ0a%2526enc%253Dauto)

To:

Cc:
ecodiamondsrl@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, ghekl_ciubotaru@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, pascal1964eduardbc@yahoo.com, silvia_tatu1@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, oana_popa_84@yahoo.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro, tehnic@ruris.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, victor.roncea@gmail.com, satraiti2000@yahoo.com, spt2000ro@yahoo.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, contact@consiliul-unirii.ro, TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com... more

Draga Domnule Edi,

Bineinteles ca m-am gandit azi si la MICROHIDROTURBINELE INDIVIDUALE de 10 kW, 220V, 50 Hz stabilizat, concepute si fabricate de Dumneavoastra. Consider ca faceti parte din echipa noastra de inovatori.

Am mare incredere in capacitatea inovativa a Romanilor, pe baza careia Romania poate sa fie reconstruita. Logica trebuie sa functioneze impecabilsi-atunci totul se poate.

Am discutat acum la telefon despre energie verde si cu Nae - Domnul Nancioiu Nicolae si cu Domnul Alacu Ioan.

O sa cautam solutii referitoare la piata, pentru toate sistemele concepute de persoanele active de pe acest forum. Ma gandesc sa folosim si sisteme burter, inclusiv sisteme virtuale....

Cat despre cei cu "gulere albe" sau "Baietii destepti"...nu-mi fac probleme, pentru ca vom concepe sisteme individuale ce nu depind de ei.

Cu respect,
Adrian Pop

--- On Wed, 6/20/12, eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com> wrote:

Date: Wednesday, June 20, 2012, 1:08 PM

Draga domnule Adi,
De ani buni impartasesc aceleasi idei ale Dumneavoastra si a multor romani cinstiti care muncesc. Doar materia cenusie si inteligenta creatoare ne-a mai ramas. In rest...tot au furat cei care s-au perindat la putere. La ora actuala suntem singurii producatori de MICROHIDROTURBINE INDIVIDUALE din Romania. Potentialul intern al raurilor din RO se ridica la cca 30 TerraWatti. Insa cei cu "gulere albe" sau "Baietii destepti" din energetica romaneasca au interesul de a nu face cunoscut acest lucru. Ei bine, firma mea (SC ELPA CONSULTING Srl Bacau) ofera tuturor romanilor posibilitatea de a deveni independenti energetic prin instalarea unei microhidroturbine de 10 kW (putere care este mai mult decat suficienta) pentru case rezidentiale, case de vacanta, pensiuni, stane izolate, iluminat public stradal etc la un pret mai mult decat modic. Produsele noastre sunt la jumatatea celor din import, la aceeasi calitate. Visul meu este ca romanul de rand, amarat si impovarat de dari, sa-si produca singur energia electrica, adica 220V, 50 Hz stabilizat, 10 kW.
Cu deosebit respect,
Edi Pascal, Bacau
0746977583

Cc: moisa.emilia@gmail.com; ioanaalex68@yahoo.com; pentrubunulsimt@hotmail.com; alecu_ioan@yahoo.com; pnr.moldova@gmail.com; sav.revelatie@yahoo.com; ghekl_ciubotaru@yahoo.com; radu777s@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; cusnir.marcel@yahoo.com; lascu.sergiu@gmail.com; cebanudumitru92@gmail.com; igor_pletosu13@yahoo.com; bozianu_mihai@yahoo.com; paulpurea22@yahoo.com; geostroe@gmail.com; gabrielvartopeanu@yahoo.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; contact@consiliul-unirii.ro; pascal1964eduardbc@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com; eu_sunt9910@yahoo.com; ana_mariavegaart@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; valeria.dicu@yahoo.com; popa.alina_gratiela@yahoo.com; tedi.buliga@gmail.com; popa_valentin92@yahoo.com; grosusergiu@gmail.com; spaikforever@gmail.com; administrator@cab.ro; enciudoru@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; office_konexarte@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; mihaeladraghici@hotmail.com; florin@popservice.ro; nea_florin@yahoo.com; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; gabi@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; cristina_ruris@yahoo.com; catalin_ruris@yahoo.com; research@popservice.ro; doinap@popservice.ro

Buna ziua,

In cateva minute, in discutia telefonica pe care am avut-o putin mai inainte cu Domnul Dumitru Butan, ne-am armonizat ideile.

I-am propus sa faca parte dintre membrii SFATULUI BATRANILOR din ROMANIA MARE, fiind convins total ca are calitati certe de OM, de ROMAN ADEVARAT.

Asa cum am convenit, ROMANIA, cu o mana mica de OAMENI seriosi, de Ganditori cum ii numeste Mosu, poate sa fie reconstruita din temelii.... pe BAZE NOI....unde Munca Cinstita, Omenia si Bunul Simt sunt LEGI.

Am discutat si despre proiecte legate de " autonomie energetica la sate ". Inventiile si inovatiile Domniei sale existente in domeniile obtinerii energeiei electrice si termice pe baza de biomasa, cat si realizarile recente in domeniul acesta ale echipei noastre de cercetare ( Case autonome din punct de vedere energetic - Alecu Ioan ), vor ajuta ca acest proiect sa fie realizat in Timpi optimi.

Asa cum am convenit, o sa actionam cu totii in cele trei domenii importante reconstructiei ROMANIEI, atat din punct de vedere Moral cat si Economic.

1.- EDUCATIE
2.- SANATTE = HRANA
3.- INVENTICA

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2261-Membrii-quot-SFATULUI-BATRANILOR-quot-din-Romania
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2247-Scopul-%C3%AEnfiin%C5%A3%C4%83rii-%E2%80%9ESFATULUI-B%C4%82TR%C3%82NILOR%E2%80%9D
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2668-Principii-valorice-de-apartenenta-la-Sfatul-Batr%C3%A2nilor

DOAMNE AJUTA !

Cu un deosebit respect,
adi

PS Trimit acest mesaj Mambrilor SB din ROMANIA MARE, cursantilor Scolii de afaceri online Zalmoxa, Prietenilor si celor din familia mea.

Adrian Pop
21.06.2012, 14:00
Re: Adrian Pop - CraiovaThursday, June 21, 2012 12:58 PM

From:
Add sender to Contacts (http://us.lrd.yahoo.com/_ylc=X3oDMTBsdTZpcnZpBF9TAzM5ODMwMTAyNwRhYwNhZGRBQ g--/SIG=1tc4ms6dt/EXP=1341482328/**http%3A//address.mail.yahoo.com/yab%3Fv=YM%26A=m%26simp=1%26e=zalmoxa_adipop%2540y ahoo.com%26fn=Pop%26ln=Adrian%26.done=http%253A%25 2F%252Fus.mc1200.mail.yahoo.com%252Fmc%252FshowMes sage%253FsMid%253D0%2526fid%253DSent%2526filterBy% 253D%2526.rand%253D1841711910%2526midIndex%253D0%2 526mid%253D2_0_0_2_596804_AIRVimIAAG6MT%25252BLwNA KkpiPQD%25252F4%2526f%253D1%2526fromId%253Dzalmoxa _adipop%252540yahoo.com%2526m%253D2_0_0_2_596804_A IRVimIAAG6MT%25252BLwNAKkpiPQD%25252F4%25252C2_0_0 _2_596269_AIFVimIAAK1ST%25252BLg3QQEFmHhhxU%25252C 2_0_0_2_595820_AIRVimIAAOA4T%25252BLgpgABp26aoNg%2 5252C2_0_0_2_595287_AIVVimIAACqyT%25252BLgSgHsXz3N SPU%25252C2_0_0_2_594762_AIRVimIAAWTpT%25252BLRdgn YCAiozp8%25252C2_0_0_2_594351_AIBVimIAAQ49T%25252B IUaQkXejQmQsc%25252C%2526sort%253Ddate%2526order%2 53Ddown%2526startMid%253D0%2526hash%253D6d4eff5439 3a78416345275e148a7268%2526.jsrand%253D3737553%252 6acrumb%253Dk7P0H0mBxCR%2526enc%253Dauto)

To:

Cc:
moisa.emilia@gmail.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, virgiliu.stroescu@gmail.com, mery@bucura.ro, dungureanu@rdscv.ro, talk2nicu@yahoo.com, adi_cruceanu@yahoo.com, biotron.cercetare@yahoo.com, lucian.pricina@mmediu.ro, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, ecodiamondsrl@yahoo.com, ghekl_ciubotaru@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, pascal1964eduardbc@yahoo.com, silvia_tatu1@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, oana_popa_84@yahoo.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro, tehnic@ruris.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, victor.roncea@gmail.com, satraiti2000@yahoo.com, spt2000ro@yahoo.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, contact@consiliul-unirii.ro, TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com... more

Buna ziua Domnule Edi,

Multumesc mult pentru informatiie oferite.
Un randament de ardere superior este realizat de Domnii Aurel si Iuliean Hornet
http://www.ecohornet.ro/
Putem sa le propunem o colaborare cu noi.

Stiu ca Domnul Alecu Ioan a lucrat si in domeniul materialelor de constructii. Domnia sa si cu Domnul Nicolae Nancioiu, sunt partenerii mei de afaceri cat si consultanti in domeniul tehnic.

Mi-ar face placere ca Dumneavoastra si cu Domnul Dumitru Butan sa veniti alaturi de noi, incercand sa colaboram eficient. O parte din surplusul actiunilor comune poate sa devina factor important de investitii in ajutorul dat inventicii Romanesti, de genul:
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4122-Cupa-RURIS-Targul-de-Inventica-2012

Azi o sa am o intalnire importanta de afaceri.
De la ce are nevoie piata trebuie sa plecam in actiunile noastre, fara sa incalcam regulile de buna supravietuire cu toti ceilalti, motiv pentru care, in parmenenta, atunci cand discut despre afaceri, pun in primul rand problema Moralitatii...si pe urma cea legata de partea Economica.

Daca doriti, o sa va rog sa-mi trimiteti date despre sistemul hidroenergetic pe care firma Dumneavoastra il scoate pe piata. Incerc sa pun in discutie azi gasirea de piata externa a catorva produse concepute de echipa noastra. Poate o sa fie nevoie sa-l imbunatatim, sa-l legam de alte sisteme energetice verzi, astfel incat cele doua proiecte la care lucram sa devina prioritate de actiune :
1. Casa autonoma din punct de vedere energetic, cat si al hranei ( 8 milioane de case sunt numai in Romania )
- energie electrica
- energie termica
- obtinere apa din atmosfera.
- sera
Tocmai am primit acest material de la Domnul Dr Virgiliu Stroescu
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4245-Educatie-in-alimentatia-romanilor-dupa-ultimile-Cercetari-Stiintifice-Moderne
2. Sate Romanesti autonome din punct de vedere energetic.

Referitor la biomasa stiu ca exista si salcii Romanesti, adaptate complet la solul nostru. Sunt zone in tara unde plantatii intensive de astfel de plante, ajuta solul. O sa analizam cat mai multe informatii, pana ce o sa devenim competitori seriosi pe piata.

O zi plina,
Adrian Pop

--- On Thu, 6/21/12, eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com> wrote:

Date: Thursday, June 21, 2012, 10:55 AM

Buna ziua domnule Adi Pop,
Idea cu folosirea biomasei pentru obtinerea energiei electrice si nu numai (biogaz, biodiesel) este de mare viitor. Insa in cazul folosirii biomasei ca si combustibil - in cazul centralelor electrice are un mare inconvenient - cenusa rezultata. Pentru o centrala termica de mici dimensiuni cu o ardere "totala", gazificare, de cca 95% nu e o problema. Insa, pentru centralele medii si mari, care sa ofere ACM(apa calda menajera) si electricitate...este o mare provocare. Cenusa rezultata este in cantitati mari, este periculoasa pentru om daca este inhalata, are o greutate specifica mica iar particulele extrem de fine pot fi purtate usor de vant. Daca se depoziteaza si se combina cu diversi lianti se pot obtine elemente de constructii, (ex.boltari), extrem de fiabili si rezistenti.
E.P.
To: Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com>
Cc: moisa.emilia@gmail.com; ioanaalex68@yahoo.com; pentrubunulsimt@hotmail.com; alecu_ioan@yahoo.com; pnr.moldova@gmail.com; sav.revelatie@yahoo.com; ecodiamondsrl@yahoo.com; ghekl_ciubotaru@yahoo.com; radu777s@yahoo.com; lascusergiu@gmail.com; cusnir.marcel@yahoo.com; lascu.sergiu@gmail.com; cebanudumitru92@gmail.com; igor_pletosu13@yahoo.com; bozianu_mihai@yahoo.com; pascal1964eduardbc@yahoo.com; silvia_tatu1@yahoo.com; paulpurea22@yahoo.com; geostroe@gmail.com; eu_sunt9910@yahoo.com; ana_mariavegaart@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; valeria.dicu@yahoo.com; popa.alina_gratiela@yahoo.com; tedi.buliga@gmail.com; popa_valentin92@yahoo.com; grosusergiu@gmail.com; spaikforever@gmail.com; oana_popa_84@yahoo.com; administrator@cab.ro; enciudoru@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; office_konexarte@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; mihaeladraghici@hotmail.com; florin@popservice.ro; nea_florin@yahoo.com; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; gabi@popservice.ro; Radu_necea@yahoo.com; cristina_ruris@yahoo.com; catalin_ruris@yahoo.com; research@popservice.ro; doinap@popservice.ro; tehnic@ruris.ro; nicolaenacioiu@yahoo.com; bel_briio@yahoo.com; nicolaerolea@clicknet.ro; victor.roncea@gmail.com; satraiti2000@yahoo.com; spt2000ro@yahoo.com; ddd@dandiaconescu.ro; dungureanu@rdscv.ro; talk2nicu@yahoo.com; adi_cruceanu@yahoo.com; biotron.cercetare@yahoo.com; lucian.pricina@mmediu.ro; mery@bucura.ro; gabrielvartopeanu@yahoo.com; gheorghegavrilacopil@yahoo.com; senatorfunar@yahoo.com; contact@consiliul-unirii.ro; TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com
Sent: Wednesday, June 20, 2012 9:20 PM

Domnule Ioan,

MULTUMESC.

Echipele noastre de cercetare existente pana in acest moment trebuie marite si multiplicate continuu. Speram ca in urmatorii 10 ani sa devenim atat de capabili sa putem sa ajutam Romanii nostri, sa aiba venituri lunare comparabile cu cele ale occidentalilor.

De Moralitatea si de profesionalismul celor din SB poate sa depinda acest parametru important. Polarizarea inventicii Romanesti trebuie sa fie in permanenta in atentia noastra.

Va multumesc si pentru datele pertinente pe care mi le-ati spus la telefon, referitoare la sistemele energetice ce au la baza biomasa. Nae a venit si el cu informatii importante pe aceasta tema. Mi-a atras atentia la anumiti parametrii pe care trebuie sa-i avem in vedere, atunci cand incepem implementarea acestui sistem in Romania Mare.

Sunt convins ca Domnul Constantin Butan detine informatii de ultima ora in domeniu. Le vom discuta peste cateva zile, cand o sa fie mai liber, asa cum am discutat la telefon.

Implementarea unor astfel de sisteme Economice in Romania, reprezinta o prioritate.

Voi discuta aceste probleme cu cei ce-au mai ramas din " vechea garda ", cu MIke, Vlad, Dragos, Lucian si Nicu.

O seara placuta,
adi

--- On Wed, 6/20/12, Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com> wrote:

From: Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com>
Date: Wednesday, June 20, 2012, 7:26 PM

Domnule Adrian,
Multumesc pentru incredere. ramane asa cu a hotarit Domnia Voastra.
Cred ca poate fi o reusita acest program , mai ales ca Domnul Dumitru Butan are si un nume predestinat pentru aceasta misiune: Butan este un gaz combustibil ,iar ,....Dumitru este numele unui Sfint de origine militara. Daca am toate datele necesare va pot ajuta sa va ginditi la o..... Strategie Energetica ....care sa poate deveni o solutie viabila-n toata aceasta lucrare, datele tehnice, oferite de domnul Butan sunt foarte importante.
De asemenea, trebuie sa antrenati Cursanti Scolii Zalmoxiene in dezvoltarea acestei solutii. Problematica Strategiei Energetice ....si transformarea ei intr-o realitate economico-energetica locala,
in lumea noastra este o adevarata provocare, pina si pentru un stat national ..... dar un Om cu puterea Dumneavoastra, ajutat de cei din Scoala Zalmoxiana, aceasta problema deosebit de spinoasa , este un prilej pentru a demonstra ....ca se poate si in Romania. Din cite imi amintesc ...noi am mai avut un dialog pe aceasta tematica si cred ca acum este timpul sa o gestionati cu mai cu multa rabdare ...si impreuna cu tinerii cursanti, pentru care ..... aceasta tematica plina de suspans a analizelor social-economice si tehnico-politice ..... poate fi un prilej de pregatire si dezvoltare personala a celor care indraznesc sa se afirme intr-o lume in plina prefacere si a schimbarilor culturii valorilor, moment al timpurilor cind o solutie revolutionara , poate sa transforme o natiune .
Ioan.

Buna ziua,

1.- EDUCATIE
2.- SANATTE = HRANA
3.- INVENTICA

DOAMNE AJUTA !

Cu un deosebit respect,
adi

ReplyReply AllMove...Inbox

Adrian Pop
21.06.2012, 14:56
Flag this message[ No Subject ]Thursday, June 21, 2012 1:55 PM

From:
This sender is DomainKeys verified (http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/classic/context/context-07.html) "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Add sender to Contacts (http://us.lrd.yahoo.com/_ylc=X3oDMTBsdTZpcnZpBF9TAzM5ODMwMTAyNwRhYwNhZGRBQ g--/SIG=1vv7m9obn/EXP=1341485770/**http%3A//address.mail.yahoo.com/yab%3Fv=YM%26A=m%26simp=1%26e=zalmoxa_adipop%2540y ahoo.com%26fn=Pop%26ln=Adrian%26.done=http%253A%25 2F%252Fus.mc1200.mail.yahoo.com%252Fmc%252FshowMes sage%253FsMid%253D6%2526filterBy%253D%2526.rand%25 3D1421056780%2526midIndex%253D6%2526mid%253D2_0_0_ 1_49020623_AI1VimIAAObdT%25252BL9ngwwlTK%25252Bv2Y %2526fromId%253Dzalmoxa_adipop%252540yahoo.com%252 6m%253D2_0_0_1_49025687_AI1VimIAAM7QT%25252BL9oApP dSIHxmU%25252C2_0_0_1_49024714_AI1VimIAAM7QT%25252 BL9oAhcCyIHxmU%25252C2_0_0_1_49023742_AIxVimIAAHaC T%25252BL9nw8LYkmtG7c%25252C2_0_0_1_49022772_AI1Vi mIAANPTT%25252BL9nwnNmUmtG7c%25252C2_0_0_1_4902180 1_AIxVimIAAGyVT%25252BL9nwamukmtG7c%25252C2_0_0_1_ 49020623_AI1VimIAAObdT%25252BL9ngwwlTK%25252Bv2Y%2 5252C2_0_0_1_49019297_AI1VimIAANy%25252BT%25252BL9 agEEtRb3GZU%25252C2_0_0_1_49017951_AI9VimIAACLpT%2 5252BL8xAyDrRpmVdc%25252C2_0_0_1_49016980_AI1VimIA AIkZT%25252BL5DwvUpEB7hwA%25252C2_0_0_1_49016007_A IxVimIAAB2HT%25252BL5DA2B3XO0omU%25252C2_0_0_1_490 15035_AI5VimIAAGA6T%25252BL5DAv2F3O0omU%25252C%252 6sort%253Ddate%2526order%253Ddown%2526startMid%253 D0%2526hash%253D4cab01e82c1f77657a1a5b7cfcda2ede%2 526.jsrand%253D827747%2526acrumb%253Dk7P0H0mBxCR%2 526enc%253Dauto)

To:
pascal1964eduardbc@yahoo.com

Cc:
moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, ecodiamondsrl@yahoo.com, ghekl_ciubotaru@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, pascal1964eduardbc@yahoo.com, silvia_tatu1@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, oana_popa_84@yahoo.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro, tehnic@ruris.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, victor.roncea@gmail.com, satraiti2000@yahoo.com, spt2000ro@yahoo.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, contact@consiliul-unirii.ro, TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, virgiliu.stroescu@gmail.com, mery@bucura.ro, dungureanu@rdscv.ro, talk2nicu@yahoo.com, adi_cruceanu@yahoo.com, biotron.cercetare@yahoo.com, lucian.pricina@mmediu.ro... more

Domnule Edi,

MULTUMESC !

L-am rugat acum pe Nae sa discute la telefon cu Domnul dr.ing. Petre Savescu, pentru ca anul trecut acesta mi-a spus de existenta unei specii Romanesti de salcie, ce are o eficacitate deosebita in marirea masei lemnoase.

Am uitat cum se numeste.

O sa tinem cont de cat mai multe informatii stranse in domeniu. O sa analizam plantarea si exploatarea masei lemnoase pe diferite suprafete de teren (1,2,5,10,100 ha ), investitii, resurse umane, dezvoltare sistem, profit, etc...

Cele bune,
adi

--- On Thu, 6/21/12, eduard pascal <pascal1964eduardbc@yahoo.com> wrote:

Date: Thursday, June 21, 2012, 1:06 PM

Buna ziua domnule Adi,
Despre instalatiile Hornet am auzit, cunosc, am citit pe net. Bravo domnului Hornet si echipei sale!
Despre microhidroturbinele noastre gasiti amanunte pe site-ul firmei www.elpaconsulting.ro
Salcia energetica este originara din nordul Europei insa a fost aclimatizata si la noi cu succes. Astfel au ajuns sa se faca peleti in cateva judete iar pretul este un real concurent la peletii obtinuti din lemn de conifere la un randament mult mai mare.
Cu stima,
Pascal