PDA

Arată versiune īntreagă : Staţiunea Montană DARIUS !

Banu Ionut
17.10.2011, 23:41
Author Message
Adrian Pop

Staţiunea Montană DARIUS !
Mi-ar place să discutăm pe forum despre o nouă staţiune montană, 'STAŢIUNEA DARIUS', făcută de la A la Z de noi, īn Romānia. Să visăm Frumos, Frumos....şi să punem Mintea la contribiţie printr-un impuls de-o Clipă, chiar de ni s-o mai sparge-odată Inima-n noi, printr-un NOU tremurat de Suflet.

adi

Fri Sep 11, 2009

ZAMFIR_CATALIN

Eu imi doresc sa realizez o astfel de statiune. Cam in 20 ani de aici inainte (bazandu-ma doar pe sursele financiare proprii).
De ce?
- Deoarece dupa multi ani de munca alergand in toate partile o sa vreau sa ma mai "asez".
- Deoarece doresc sa am in acea statiune alaturi de mine multi prieteni cu casele lor.
- Deoarece doresc sa recompensez angajatii care au fost alaturi de mine oferindu-le un loc unde sa-si petreaca vacantele sau unde sa locuiasca.
- Deoarece doresc sa las in urma mea un lucru frumos.
- Deoarece pamantul in zonele turistice actuale este scump, iar dezvoltarea lor este haotica fara logica.
- Deoarece avem in ROMANIA multe zone extraordinar de frumoase si de benefice care nu sunt folosite.

Fri Sep 11, 2009

Adrian Pop

ZAMFIR_CATALIN wrote:
Eu imi doresc sa realizez o astfel de statiune. Cam in 20 ani de aici inainte (bazandu-ma doar pe sursele financiare proprii).
De ce?
- Deoarece dupa multi ani de munca alergand in toate partile o sa vreau sa ma mai "asez".
- Deoarece doresc sa am in acea statiune alaturi de mine multi prieteni cu casele lor.
- Deoarece doresc sa recompensez angajatii care au fost alaturi de mine oferindu-le un loc unde sa-si petreaca vacantele sau unde sa locuiasca.
- Deoarece doresc sa las in urma mea un lucru frumos.
- Deoarece pamantul in zonele turistice actuale este scump, iar dezvoltarea lor este haotica fara logica.
- Deoarece avem in ROMANIA multe zone extraordinar de frumoase si de benefice care nu sunt folosite.

Ştiu Cătăline. La tine m-am gāndit şi la numele BĂIEŢELULUI tău.
Lucrurile acestea le-am mai discutat cu mulţi ani īnainte. N-am uitat nimic.

adi

Banu Ionut
24.07.2014, 23:10
Se incepuse la un momnet dat acest proiect nu mai este in actualitate dar pentru cei interesti in colaborare pentru deschiderea si inceperea unei astfel de activitati este binevenita incercand sa facem echipa si sa avem o statiune montana in aceasta scoala pentru noi si pentru cei care vor veni dupa noi .

Alina Bratu
09.04.2017, 14:50
Turismul viitorului va fi turismul ....de explorari.