Adrian Pop
01.06.2012, 18:22
-------- Original Message --------
Subject:
Seminarii de dezvoltare personala si motivationale
Date:
Fri, 1 Jun 2012 14:27:54 +0300
From:
Ioana Antonescu <seminar.motivational@gmail.com>
To:
undisclosed-recipients:;
Centrul nostru a lansat de curand o serie de seminarii motivationale si de dezvoltare personala. Acestea sunt adresate persoanelor care sunt gata sa evolueze pe o scara de valori reala, atat din punctul de vedere al dezvoltarii lor cat si din punct de vedere profesional, intr-o societate aflata inca in tranzitie.
Ne-am gandit sa va oferim aceste seminarii la preturi promotionale, in timpul liber de care dispuneti.
Am fi onorati atat de participarea dumneavoastra, cat si de transmiterea unei pareri pertinente in ceea ce priveste dorinta de a participa la anumite cursuri care sa va satisfaca nevoile si interesele.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
--
Centrul de dezvoltare personala "Invata sa inveti"
E-mail: seminar.motovational@gmail.com; invata_sa_inveti@yahoo.ro
Tel: 0742.391.009; 0767.444.839
Website: http://allmediagroup.ro/cursulvietii.ro/
Persoana de contact: Ioana Antonescu
Subject:
Seminarii de dezvoltare personala si motivationale
Date:
Fri, 1 Jun 2012 14:27:54 +0300
From:
Ioana Antonescu <seminar.motivational@gmail.com>
To:
undisclosed-recipients:;
Centrul nostru a lansat de curand o serie de seminarii motivationale si de dezvoltare personala. Acestea sunt adresate persoanelor care sunt gata sa evolueze pe o scara de valori reala, atat din punctul de vedere al dezvoltarii lor cat si din punct de vedere profesional, intr-o societate aflata inca in tranzitie.
Ne-am gandit sa va oferim aceste seminarii la preturi promotionale, in timpul liber de care dispuneti.
Am fi onorati atat de participarea dumneavoastra, cat si de transmiterea unei pareri pertinente in ceea ce priveste dorinta de a participa la anumite cursuri care sa va satisfaca nevoile si interesele.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
--
Centrul de dezvoltare personala "Invata sa inveti"
E-mail: seminar.motovational@gmail.com; invata_sa_inveti@yahoo.ro
Tel: 0742.391.009; 0767.444.839
Website: http://allmediagroup.ro/cursulvietii.ro/
Persoana de contact: Ioana Antonescu