Adrian Pop
27.04.2012, 11:48
Show Recent Messages (F3)
Pop Adrian: Buna Dimineata !
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/175-Mesaj-c%C4%83tre-un-t%C3%A2n%C4%83r-de-viitor
Alina Purcaru: buna dimineata, am citit raspunsul dumneavoastra la email si acum citesc pe forum
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/3651-Caut-TINERI-extrem-de-inteligenti-si-de-dinamici
Pop Adrian: si asta este important.
Alina Purcaru: da, de ieri citesc cam tot ce scrie pe forum
Pop Adrian: interesant
Pop Adrian: si ce vi se pare interesant acolo ?
Alina Purcaru: se pare ca la dumneavoastra in companie chiar functioneaza : - CREDINTA
- Dragoste de Neam si de Tara
- Cinste si corectitudine
- Demnitate
- Loialitate
- Credibilitate
- Claritate în gandire si in comunicare publica
- Modestie
- Altruism
- Intuitie
- Caracter frumos si puternic
- Capabilitate
- Continuitate
Alina Purcaru: ceea ce la alte companii este doar un mit
Alina Purcaru: sau , ma rog, o minciuna
Pop Adrian: De-aia ne-am si dezvoltat
Pop Adrian: numai ca eu fac asta pentru ROMANIA de 16-17 ani....
Pop Adrian: stand de vorba cu 15-20.000 de tineri
Alina Purcaru: v-as intreba: in schimbul a ceea ce faceti dumneavoastra pentru Romania, Romania ce face pentru dumneavoastra? , nu ca as vrea sa intorc pe invers discursul lui Kennedy. dar asteptarile dumneavoastra de la tara sunt pe masura?
Pop Adrian: Nu contaza....ci cati Tineri sunt acum pe picioarele lor, fiind extrem de seriosi....si avand firme la fel de prospere
Pop Adrian: Eu simt Pamantul, Natura...Neamul....
Pop Adrian: am zeci de mii de pagini scrise despre lumea reala, aproape nevazuta de 99,99..99 % din semeni
Alina Purcaru: sotul meu spune ca va cunoaste firma inca de la inceputuri, cand aveati o agentie de expolari extrasenzoriale, sau cam asa ceva, trecea des pe langa firma dumneavoastra de pe Calea Severinului si spune ca trebuie sa fiti un om deosebit de ceilalti. nimeni cu asemenea caracteristici nu intra de obicei in lumea comerciala pentru ca ar fi marginalizat. si totusi dumneavoastra ati reusit !
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: trebuia luat d peste tot infomatii si puse in planul fizic
Pop Adrian: Am reusit, dar...90 % din tot c-am facut, am dat Tinerilor de care m-am ocupat sa-i MODELEZ in sensul BUNULUI SIMT
Pop Adrian: Cheia sistemului este de-a transforma in ARTA - oferta ta
Alina Purcaru: planul fizic si cel spiritual credeti ca se intrepatrund ? atunci, cum va explicati negura in care se zbate cel putin societatea roamneasca acum ?
Pop Adrian: si atunci ai acces la Subconstient, Constient
Pop Adrian: Nu acolo trebuie privit, ci in ce facem amandoi zilnic...
Alina Purcaru: acesti tineri pe care i-ati pregatit intr-o Lumina a cinstei, nu exista pericolul ca ei sa se abata de la corectitudine, avand in vedere ca lumea comerciala si pur materialista in care traim este bazata cel putin pe coruptie? Nu va suparati ca va pun aceste intrebari, dar lucrati dupa un model deosebit decat tot ce am intalnit pana acum
Pop Adrian: fiecare-si duce crucea...si ae liber arbitru in fiecare Clipa T0
Pop Adrian: cea c fac are rolul de-a reconstrui din puncty de vedere Moral si Economic Romania.
Pop Adrian: o sa va rog sa va incrieti pe forum si sa depuneti un CV, dupa care discutiile le postam acolo....
Pop Adrian: Fiecare Clipa o apreciem astfel facand
Alina Purcaru: sigur, am vazut ca asa se procedeaza, voi pune cv-ul si aceasta conversatie pe forum. sotul meu intreaba daca isi poate depune si el cv-ul, desi poate il considerati batran
Alina Purcaru: este deja inscris pe forum
Pop Adrian: Cu cea ma mare placere o sa purtam discutii impreuna....
Pop Adrian: scopul este acela de-a trai decent, in armonie cu natura
Pop Adrian: decent inseamna bani suficienti
Alina Purcaru: Ce poate fi mai frumos ? pentru mine Natura=Dumnezeu
Pop Adrian: modul de obtinere a lor tin de fericirea si Sanatatea noastra...dar...sunt prea putini care stiu c aceasta noua paradigma Zalmoxiana....asa cum era ea odata conceputa, aici langa Craiova, la Brasta, unde a fost prima Universitate a Terrei, Universitatea Zalmoxiana.
Pop Adrian: Ma bucur ca spuneti asta
Alina Purcaru: ok, va las acum, ma pregatesc sa plec la serviciu. m-am bucurat sa avem acest dialog interesant.
Pop Adrian: si eu.
Pop Adrian: O zi buna
Alina Purcaru: probabil sotul meu va dori sa vorbeasca si el cu dumneavoastra, dupa ce vine de afara, sper ca veti avea timp si pentru el. id-ul lui este getic2001. va doresc o zi buna si placuta. ne auzim curand. la revedere !
Pop Adrian: de afara ?
Pop Adrian: o sa-i trc ID-ul
Alina Purcaru: ma conduce la autobuz cand plec la serviciu impreuna cu bebelusul
Pop Adrian: sa va traiasca...
Alina Purcaru: multumesc la fel, am vazut ca si dvs aveti un nepotel
Pop Adrian: Sa fie Sanatos si fericit in Viata...si sa va bucurati de el, de nepoti si de stranepoti...
Pop Adrian: DA. el este TOTUL pentru mine....
Alina Purcaru is typing...
Alina Purcaru: sa fie pentru viata pentru toti ! o zi buna !
Alina Purcaru has signed out. (4/27/2012 10:49 AM)
Pop Adrian: Buna Dimineata !
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/175-Mesaj-c%C4%83tre-un-t%C3%A2n%C4%83r-de-viitor
Alina Purcaru: buna dimineata, am citit raspunsul dumneavoastra la email si acum citesc pe forum
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/3651-Caut-TINERI-extrem-de-inteligenti-si-de-dinamici
Pop Adrian: si asta este important.
Alina Purcaru: da, de ieri citesc cam tot ce scrie pe forum
Pop Adrian: interesant
Pop Adrian: si ce vi se pare interesant acolo ?
Alina Purcaru: se pare ca la dumneavoastra in companie chiar functioneaza : - CREDINTA
- Dragoste de Neam si de Tara
- Cinste si corectitudine
- Demnitate
- Loialitate
- Credibilitate
- Claritate în gandire si in comunicare publica
- Modestie
- Altruism
- Intuitie
- Caracter frumos si puternic
- Capabilitate
- Continuitate
Alina Purcaru: ceea ce la alte companii este doar un mit
Alina Purcaru: sau , ma rog, o minciuna
Pop Adrian: De-aia ne-am si dezvoltat
Pop Adrian: numai ca eu fac asta pentru ROMANIA de 16-17 ani....
Pop Adrian: stand de vorba cu 15-20.000 de tineri
Alina Purcaru: v-as intreba: in schimbul a ceea ce faceti dumneavoastra pentru Romania, Romania ce face pentru dumneavoastra? , nu ca as vrea sa intorc pe invers discursul lui Kennedy. dar asteptarile dumneavoastra de la tara sunt pe masura?
Pop Adrian: Nu contaza....ci cati Tineri sunt acum pe picioarele lor, fiind extrem de seriosi....si avand firme la fel de prospere
Pop Adrian: Eu simt Pamantul, Natura...Neamul....
Pop Adrian: am zeci de mii de pagini scrise despre lumea reala, aproape nevazuta de 99,99..99 % din semeni
Alina Purcaru: sotul meu spune ca va cunoaste firma inca de la inceputuri, cand aveati o agentie de expolari extrasenzoriale, sau cam asa ceva, trecea des pe langa firma dumneavoastra de pe Calea Severinului si spune ca trebuie sa fiti un om deosebit de ceilalti. nimeni cu asemenea caracteristici nu intra de obicei in lumea comerciala pentru ca ar fi marginalizat. si totusi dumneavoastra ati reusit !
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: trebuia luat d peste tot infomatii si puse in planul fizic
Pop Adrian: Am reusit, dar...90 % din tot c-am facut, am dat Tinerilor de care m-am ocupat sa-i MODELEZ in sensul BUNULUI SIMT
Pop Adrian: Cheia sistemului este de-a transforma in ARTA - oferta ta
Alina Purcaru: planul fizic si cel spiritual credeti ca se intrepatrund ? atunci, cum va explicati negura in care se zbate cel putin societatea roamneasca acum ?
Pop Adrian: si atunci ai acces la Subconstient, Constient
Pop Adrian: Nu acolo trebuie privit, ci in ce facem amandoi zilnic...
Alina Purcaru: acesti tineri pe care i-ati pregatit intr-o Lumina a cinstei, nu exista pericolul ca ei sa se abata de la corectitudine, avand in vedere ca lumea comerciala si pur materialista in care traim este bazata cel putin pe coruptie? Nu va suparati ca va pun aceste intrebari, dar lucrati dupa un model deosebit decat tot ce am intalnit pana acum
Pop Adrian: fiecare-si duce crucea...si ae liber arbitru in fiecare Clipa T0
Pop Adrian: cea c fac are rolul de-a reconstrui din puncty de vedere Moral si Economic Romania.
Pop Adrian: o sa va rog sa va incrieti pe forum si sa depuneti un CV, dupa care discutiile le postam acolo....
Pop Adrian: Fiecare Clipa o apreciem astfel facand
Alina Purcaru: sigur, am vazut ca asa se procedeaza, voi pune cv-ul si aceasta conversatie pe forum. sotul meu intreaba daca isi poate depune si el cv-ul, desi poate il considerati batran
Alina Purcaru: este deja inscris pe forum
Pop Adrian: Cu cea ma mare placere o sa purtam discutii impreuna....
Pop Adrian: scopul este acela de-a trai decent, in armonie cu natura
Pop Adrian: decent inseamna bani suficienti
Alina Purcaru: Ce poate fi mai frumos ? pentru mine Natura=Dumnezeu
Pop Adrian: modul de obtinere a lor tin de fericirea si Sanatatea noastra...dar...sunt prea putini care stiu c aceasta noua paradigma Zalmoxiana....asa cum era ea odata conceputa, aici langa Craiova, la Brasta, unde a fost prima Universitate a Terrei, Universitatea Zalmoxiana.
Pop Adrian: Ma bucur ca spuneti asta
Alina Purcaru: ok, va las acum, ma pregatesc sa plec la serviciu. m-am bucurat sa avem acest dialog interesant.
Pop Adrian: si eu.
Pop Adrian: O zi buna
Alina Purcaru: probabil sotul meu va dori sa vorbeasca si el cu dumneavoastra, dupa ce vine de afara, sper ca veti avea timp si pentru el. id-ul lui este getic2001. va doresc o zi buna si placuta. ne auzim curand. la revedere !
Pop Adrian: de afara ?
Pop Adrian: o sa-i trc ID-ul
Alina Purcaru: ma conduce la autobuz cand plec la serviciu impreuna cu bebelusul
Pop Adrian: sa va traiasca...
Alina Purcaru: multumesc la fel, am vazut ca si dvs aveti un nepotel
Pop Adrian: Sa fie Sanatos si fericit in Viata...si sa va bucurati de el, de nepoti si de stranepoti...
Pop Adrian: DA. el este TOTUL pentru mine....
Alina Purcaru is typing...
Alina Purcaru: sa fie pentru viata pentru toti ! o zi buna !
Alina Purcaru has signed out. (4/27/2012 10:49 AM)