PDA

Arată versiune întreagă : Cristian Dobre, noul preşedinte al Camerei de Comerţ Dolj

Adrian Pop
12.04.2012, 10:45
Cristian Dobre, noul preşedinte al Camerei de Comerţ Dolj
Economie - Ramona Olaru
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Managerul Poly*start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseară, cu majoritate de voturi, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj în cadrul Adunării Generale a membrilor CCI Dolj. 51 de reprezentanţi ai mediului de afaceri local l-au votat pe Dobre şi doar doi s-au opus. Cristian Dobre are 41 de ani şi conduce grupul de firme Polystart din Craiova. El a fost catalogat de către Gabriel Vlăduţ, un om de afaceri craiovean prezent la eveniment, drept „o persoană puternică, neangajată politic şi cunoscută pentru rezultatele sale“. În discursul de după vot, Dobre a declarat că vrea să schimbe mentalitatea despre olteni şi să ofere mediului de afaceri local recunoaşterea pe care o merită. „Cred că putem să schimbăm mentalitatea, eticheta care ni s-a pus nouă, oltenilor, că suntem individualişti, dezorganizaţi, şi să ne implicăm cu toţii. Să vedem că succesul celorlalţi este şi succesul nostru. Am o viziune frumoasă, de viitor. Eu cred că putem transforma Craiova şi Doljul într-o regiune puternică, cu companii competitive la nivel naţional“, a spus el.

Un nou colegiu de conducere

Tot aseară au fost aleşi şi reprezentanţii Colegiului de Conducere al Camerei: Cristian Dobre, ca împuternicit pentru Proiect SA, Iulian Cosmin Răduţoiu (Reloc SA), Constantin Răducănoiu (Parc Turism), Gianluca Mantovani (Maglierie Cristian Impex), Gabriel Vlăduţ (IPA SA), Gabi Toader (LERO Advanced Consulting), Cătălin Stroe (Ruris Impex), Victor Popescu (Civitas PSG), Lucian Căpitănescu (Erpia), Radu Neagoe (BRD - sucursala Dolj), Adrian Johan (Netrom), Cătălin Adam (SC Pentru Lucrări Drumuri şi Poduri), Virgil Fira (Moviplast), Constantin Popeci (Popeci Utilaj Greu), Marcel Scărlătescu (Redac) şi Ioan Vigaru (până ieri preşedinte al CCI şi reprezentant Mercur SA).