PDA

Arată versiune īntreagă : Sfatul Bătrānilor - 63 - MECANISM al gandirii Umane -05

Enciu Stefan
17.10.2011, 01:59
Sfatul Bătrānilor - 63 - MECANISM al gandirii Umane -05
Bine ati venit la o alta lectie de viata.

Am cunoscut Oameni ale caror sfaturi au insemnat enorm de mult pentru formarea mea ca Om. La randul meu am sfatuit multi tineri si acum, cu o parte dintre acestia, ma mandresc.

Să nu uităm niciodată Scopul nostru principal din Viată, care nu este altul decāt acela de-a trăi cu toţii Frumos, Fericiti si Sanatosi.

Este Lege sa nu te indoiesti...

Numai asa Energia de forma poate fi transformata 100 % in Materie ( in planul fizic ).

adi

Banu Ionut
09.12.2011, 11:06
Concentrandu-te pe ceea ce-ti propui energia pe care o emani in planul fizic ,te va conduce la rezultatul scontat depund efort si suflet 100 % altfel energia de forma se schimba si te conduce in alte planuri .

Paul
18.01.2012, 22:05
adica sa nu ai nici o urma de indoiala
de acord

Dragos
31.01.2012, 00:20
Atragi ceea ce gandesti. Daca crezi cu adevarat ca vei obtine ceva, chiar vei obtine! Daca te indoiesti de acel lucru, indoielile te vor distrage si te vor conduce pe alte drumuri.

ana_maria
22.05.2012, 14:44
Conform unui studiu,oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca in cazul Viespii uriase (gargaunul),raportul dintre aripi si greutatea sa totala determina aceasta insecta sa fie total inadecvata zborului. Dar el,gargaunul ,nu stie asta....

Dumitrescu Marian
01.07.2013, 22:59
Da , ar fi bine sa nu existe indoieli .
Conform unui studiu,oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca in cazul Viespii uriase (gargaunul),raportul dintre aripi si greutatea sa totala determina aceasta insecta sa fie total inadecvata zborului. Dar el,gargaunul ,nu stie asta....- foarte interesant Oana, din asta e de invatat faptul ca desi altii spun ca nu poti tu trebuie sa le arati ca poti.

Banu Ionut
08.07.2014, 08:15
Stabilindu-ti anumite scopuri pentru realizarea si conducerea lor pana la capat este nevoie de o motivatie si vointa 100% sincera cu noi insine transmitand lucrul acesta in planul fizic prin actiunile si concentrarea pe acel lucru 100% fara a ne impune limite inspirandu-ne de exterior pentru rezultatele bune sau mai putin bune a altora.
Acest lucru se observa prin actiuni zilnice spre ceea ce urmaresti si ,cauti solutii utile in fiecare moment spre a realiza ceea ce ti-ai propus.

Alina Bratu
22.10.2014, 00:47
Adica Credinta.

maria memo
06.04.2017, 21:42
Clar!!Este de ajuns sa te indoiesti 1% si universul te va asculta si de data asta(iti va asculta indoiala).Henry Ford spunea " dacă tu crezi că poți, sau crezi că nu poți, atunci ai dreptate īn ambele cazuri".Asta pentru ca fiecare"da" sau "nu" ,este o creatie.Asa ca depinde ce vrei sa creezi,piedici sau oportunitati.

Robert dragoi
01.07.2017, 01:42
Orice actiune ,pozitiva sau negativa este cumva insotita de coactiunea universului .

Vladucu Loredana
07.09.2018, 10:12
Daca te concentrezi pe ceea ce iti propui , energia pe care o depui in planul fizic , te va conduce la rezultatul final depunand efort si sulfet 100%

Adrian Pop
07.09.2018, 10:42
Daca te concentrezi pe ceea ce iti propui , energia pe care o depui in planul fizic , te va conduce la rezultatul final depunand efort si sulfet 100%

Incearca asta pentru ferma ta - Ferma Mosului

Ionutsteg
24.09.2018, 14:12
Ca sa realizam ceva concret,trebuie sa depunem o energie pozitiva foarte mare si cat mai putin energia negativa(sau deloc),dar sa avem si ambitie.

Adrian Pop
24.09.2018, 15:09
Ca sa realizam ceva concret,trebuie sa depunem o energie pozitiva foarte mare si cat mai putin energia negativa(sau deloc),dar sa avem si ambitie.

consilier bun daca ai....ajungi sa vezi Lumina...

obi
24.09.2018, 23:59
Un bun consilier al meu care a parasit lumea materiala mi-a spus ca; Energia creaza informatia si la randul ei informatia creeaza energie.
Cand lucram in vanzari si pierdeam un client important, sefa mea avea o vorba; Nici un fel de problema, ne da Dumenezeu 2 si mai buni, si uimitor, nu erau 2 erau mai multi!
Indoirea, ezitarea, venirea gandului ca nu se poate, asta este mama esecului, sa nu eziti o secunda ca Dumnezeu si Sfinti nu te vad si nu te aud cand esti in impas sau le ceri ajutorul.
Am facut curatenie in jurul pomilor si i-am ferit pe toti sa nu-i ranesc cu sapa si pe ultimul cel mai frumos l-am atins, l-am ranit, primul gand care mi-am venit a fost ca il pierd dar nu am putut sa accept asta, am prins cu mana toata rana pomisorului am rostit rugacinea Tata nostru, am facut semnul cruci pe rana si din apa si pamantul de la baza lui am facut putin namol pe care l-am aplicat pe rana si am pansat cu o carpa si traieste si este la fel de frumos.

alex_manea
10.11.2023, 12:51
Da. Dupa ce ai stabilit tot planul si crezi in el este foarte greu sa te mai indoiesti. Aceasta indoila poate vebi in urma unei pregatiri superficiale

mihaita_linca
09.01.2024, 13:09
Daca iti cunosti scopul si esti legat de el in fiecare moment, este foarte greu sa te desprinzi si sa te abati de la drum!