PDA

Arată versiune întreagă : Am Vazut TEMPLUL PACII MONDIALE

Adrian Pop
20.05.2023, 02:08
Lucrarea nr 1 - Vizionarii Neamului nostru 2023 - Am Vazut TEMPLUL PACII MONDIALE

Am Vazut TEMPLUL PACEA LUMII

Totul a plecat de la intalnirea de la Bucuresti cu Dul Horatiu Covaci, facilitata de Florian Gheorghe care mi-a trimis cu cateva zile inainte pe whatsapp, niste inventii ale acestui inventator de exceptie al Neamului nostru Nobil.
In primele minute de discutii la un restaurant din Bucuresti i-am spus Dlui Horatiu ca vad o Lumina Violet in zona capului si dupa circa o jumate de ora, ca a aparut o a doua astfel de Lumina Violet, lucru neintalnit pana in acel moment la nimeni.

Mi-a promis ca va face un dispozitiv pentru problemele mele de la ochi, pentru care i-am multumit, cum era normal.

Am discutat de atunci aproape zilnic la telefon. Trimiteam pe whatsapp diverse lucruri pe care le consideram importante, ca sa ne cunoastem mai in profunzime, cu gandul in permanenta la acele doua Flacari Violet de care am scris. Intr-una din discutii imi spune de Tronul Strabunilor de la Hateg. Domnul Gheorghe Funar mi-a spus pentu prima data despe aceasta locatie, la unul din Simpozioanele noastre de la Severin, cand am avut probleme cu vederea. Uitasem de ce mi-a spus si de data aceasta Dul Horatiu ma invita sa mergem la Hateg, lucru care s-a intamplat ieri, pe data de 18.05.2023. Plecasem la Parintele Valerian cu Elena si Catalin Zamfir, fara sa avem in plan sa ajungem la Hateg, dar Catalin spune ca putem pleca de la Manastirea Sfantului Filimon la la ora 12 si vom ajunge la Tronul Strabunilor dupa 4 ore, Elena chiar a insistat mult sa ajungem acolo. Cred ca mai aveam Timp de o ora pana sa ne intalnim cu acest Minunat Parinte Valerian, asa ca am luat legatura cu cei patru Veghetori Zalmoxieni care protejau acel Megalit. Cu 2 seri inainte, pe la ora 1 noaptea eram la bucatarie si am simtit o chemare a cuiva si ma indeamna sa verific pe youtube daca exista informatii despre Tronul Strabunilor si spre surprinderea mea totala, am gasit mai multe mesaje, asa ca am stat cateva ore sa vad despre ce este vorba.
Discutiile cu Veghetorii zonali au fost extrem de interesante. Nu-mi spuneau cum ii cheama si intr-un tarziu, la insistentele mele, unul mi-a spus sa le spun Veghetori IO, asa cum faceam cu ceilalti Veghetori din alte Zone ale Romaniei. Toti sunt identici, lasati de Zalmoxieni sau de Civilizatia IO pe pamant, sa apere Terra. Cu ED am comunicat cel mai mult, cu Prietenul meu din cei 7 Veghetori din zona Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Podul lui DUMNEZEU, Izverna, Topolnita, exact zona unde vom construi Orasul Sanatatii Zalmoxa-Arsenie Boca.

IO imi spune ca le place enorm ce facem in domeniul Pacii dar, ca trebuie sa mai curatam din greselile proprii, pentru ca reactiile sistemului pe global apar din ce in ce mai dur. Asta cu siguranta, pentru ca stiu lectia de cand m-am ocupat de sisteme de sanatate.
La Parintele Valerian, intr-o zona de-o frumusete rara, a fost o incantare a Sufletului pentru ca ne-a propus sa ne citeasca niste molifte de dezlegare, care aveau o vechime mare din cele spuse de dansul. Erau cele folosite cu zeci, poate sute de ani in urma. I-am cerut binecuvantare la toate proiectele noastre de pe forum, ca la intalnirea cu Parintele cu cateva saptamani inainte la Manastirea Sambata de Sus, cea a Sfantului Arsenie Boca. La plecare ne-a dat la toti mai multe Icoane si ne-a invitat sa luam carti cu lucrarile Sfantului Ghelasie, cel care-l trimise-se in aceasta zona, pentru ca Tatal Sfantului a fost Preot. M-am dus la comemorarea Sfantului Ghelasie la Manastirea Sambata de Sus, sa-l intalnesc pe cel care a vorbit atat de frumos despre Sfantul Ghelasie care i-a fost mentor si Prieten in ale Sfinte, lucru pe care i l-am spus Parintelui Valerian.
Nu a vrut sa primeasca nici un ban de la noi, pentru ca asa lucra dansul. Parintele de la Biserica Sfantul Andrei de la Bucuresti face acelasi lucru, nu primeste nici un ban pentru serviciile oferite in dar mirenilor.
Ne-am despartit de Parinte dupa ultima mea intrebare, legata de discutiile pe care le avea zilnic cu Sfantul Ghelasie, pentru ca asa spunea si Sfantul Pantelimon de la Prahova, ca purta discutii zilnic cu Sfantul Arsenie Boca. Acelasi lucru fac si eu cu Sfintii. Ma consult si invat de la Ei si chiar mai mult, am fost ales purtatorul lor de cuvant de catre Sfantul Pantelimon al echipei infiintata de Sfantul Arsenie Boca, Mos Ilie si Mosul meu, Tudor Diaconu. Acum echipa care apara Romania este formata din Mosi si Stramosi, Sfinti si Eroi si numarul lor depaseste 190 de astfel de Buni Romani care au trait pe aceste meleaguri binecuvantate de Maica Domnului.

In drum spre Hateg am rogat-o pe Elena sa scrie ce-i dictez, in Timp ce treceam pe langa Manastirea Albu de Cozia, unul din cele trei puncte ale Edenului Biblic - Manastirea Arnota si Manastirea Stanisoara, unde curgea lapte si miere :

"Plecam spre Tronul Strabunilor unde suntem așteptați de cei patru Veghetori IO. In primul rand au aflat de noi, de acțiunile noastre de Pace. Ne întâlnim cu Domnul Inventator Horațiu și cu domnul profesor Manzala pentru a deschide cu toții la Tronul Străbunilor vortexul de Pace. Am discutat mult cu acesti Veghetori zalmoxieni și mi-au confirmat multe din acțiunile noastre, mai ales că l-au întrebat pe prietenul meu ED cine suntem. Ei m-au chemat alarteieri noapte sa aflu despre Tronul Străbunilor de pe net. Ne-au spun că vom avea ceva obstacole in ceea ce privesc acțiunile noastre de Pace și că trebuie să ne curățăm sufletele și mințile pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne propunem. Am fost la Părintele Valerian la Manastirea Sf Filimon care ne-a făcut Molifta de dezlegare după vechile canoane. Parintele a fost chemat de Sf Ghelasie la Mănăstirea unde a slujit tatăl Sfântului Ghelasie pentru a se sfinți și mântui.
Sa ne ajute Dumnezeu și Maica Domnului sa ajungem la Tronul Străbunilor că să declanșăm Vortexul de Pace la nivel mondial. Doamne ajuta !
Veghetorii IO au confirmat că în zonă Hațeg a fost Cetatea Primordială a geto-dacilor, chiar a tracilor care a fost construită cu o mie de ani înaintea Cetatii Sarmizegetusa. Tot aici a fost o filială a Universității Zamolxiene de langa Craiova și este punctul nodal al tunelurilor altor civilizatii.
Domnul Horațiu a spus că sunt 7 nivele energetice .
IO , Veghetorul, îmi confirmă că Mănăstirea Sănișoară cu Albul de Cozia și Mănăstirea Arnota reprezintă Edenul Biblic, original. Si ce este mai interesant ce imi spune acum, că acest triunghi a fost și va fi Punctul Primirdial al civilizațiilor de pe Terra."

Apropiindu-ne de orasul Calan, le-am povestit Elenei si lui CZ despre Elta Universitate, despre calitatile exceptionale ale lui Ion, cel care coordona activitatea acelora, despre discutiile de la Craiova cu cei pe care i-am invitat in 1993 la Casa Stiintei si tehnicii unde aveam sediul firmei si mai ales despre cele scrise de mine cu un an inainte cu ce se gaseste in zona cetatilor Dacice si despre tunelurile din alte dimensiuni ce legau cele 7 zone in care Salmocsis a ingrapat Legiele Zalmoxiene.

Am ajuns, cum ne planificasem, in jur de ora 16 la Popasul Zimbru unde ne-am inatlnit cu Dul Horatiu. Si de-aici urcand o mica panta am intrat intr-o zona mirifica, alaturi de un ghid cu totul exceptional, care venise la rugamintea noastra de la Alba Iulia.

Ne spune sa fim atenti ca trecem de prima poarta energetica lucru simtit de toti trei. Am spus ca trecem printr-o zona cu o energie extrem de puternica. Elena nu s-a mai plans c-o doare genunchiul. La fel si Dul Horatiu care avea probleme la tendonul de la un picior, inca de la Bucuresti cand ne-am intalnit prima data. L-am rugat pe CZ sa filmeze drumul. Trecem si de poarta doi in drumul nostru spre Megalitul Tronul Strabunilor si ne intalnim cu o familie de Romani din Austria. Doamna ne arata niste poze facute cu putin Timp inainte langa Tron si am vazut cu totii o Lumina Albastra pe care camera a imortalizat-o in acele poze, inclusiv niste lumini din loc in loc, pe care dansa ni le tot arata in acele poze. Domnul Horatiu ne tot spunea sa ne uitam la pomii din zona, pentru ca absolut nici o frunza nu se misca in toti acel pomi. Am urcat si coborat pe un drum serpuit printre acele dealuri pana am ajuns la Tronul Strabunilor. Si acolo s-a intamplat acele fenomene unice traite de mine, de Elena si de CZ. Luasem de pe drum 3 conuri de la un brad, dintre cele doua porti prin care trecusem anterior. A doua zi s-au desfacut complet acele conuri, lucru bizar pentru ca ma ocupi de ceva ani de seminte de con pe care le plantez in sute de ghivece acasa, conuri luate de prin toate tarile pe unde ma duc in vizita.
Suntem rugati de Dul Horatiu sa ne apropiem de megalit, sa punem palmele si noi trei am pus si fruntile, dupa care dansul a inceput o rogaciunea pe care o facea cu grupurile de oameni care veneau in pelegrinaj in zona. Ne-a spus ca anul trecut au fost peste 14.400 de persoane de prin toata lumea la acest megalit care avea o varsta de pana la 65 milioane de ani.
Eu de cum am pus fruntea pe Megalit, am intrat mental in interiorul lui, in urmatoarele secunde.
Dupa acele rugaciuni spuse de Dul Horatiu, la care noi am repetat dupa dansul, ne roaga sa ne departam de Torn si sa ne uitam la soare, care se intrezarea printre nori. Ma rugasem tot drumul sa fim primiti, sa nu ploua sa putem urca pe acel drum forestier. Discul solar se vedea in clar de dupa nori si dupa un astfel de minut in care ne uitam la el, ne pune sa ne uitam la dansul, brusc...si atunci pentru prima data am vazut palcuri imense de lumini albastre exact ca in pozele aratate de doamna intalnita pe drum. Me uitam si la fata Dului Horatiu care nu mai parea umana si toata era perfect albastra. I-am si spus asta, pentru ca eram pur si simplu uimit. Am inceput sa ma uit printre copaci si le aratam celor trei unde sunt Entitatile de Lumina, pentru ca eram inconjurati de acestea intr-un cerc. Un astfel de albastru, putin mai deschis, am intalnit cand am fost pentru prima data la Prislop, la Prietenul meu Sfantul Arsenie Boca. Plecasem de la Craiova si a nins aproape tot drumul, pana la un kilometru de Manastire, cand cerul s-a inseninat brusc si a aparut acel albastru total diferit fata de tot ce vazusem pana in acel moment. Albastru a fost si campul plin de flori, vazut de de mine cand am plecat de la crescatoria de zimbri de la Hateg. Pe-o parte si de alta a potecii pe care mergeam, cat vedeai cu ochii, printre pomi erau flori albastre.

Ne spune dupa acest moment uluitor, despre Tronul mic la care venea Sfantul Arsenie Boca si m-am asezat acolo. Le-am spus ca Sfantul Arsenie Boca, Prietenul meu, venise si el langa noi. I-am facut poze Elenei stand si ea pe acel tron mic si ma roaga Dul Horatiu sa ma duc in spatele Tronului mare sa pun palmele pe el, lucru facut, dar cum spusai si cu fruntea lipita, ca ma interesa zona ochilor. Imi doresc mult sa mi se refaca vederea, sa pot lucra mai departe la proiectele de pe forumul nostru Sfatul Batranilor. Am intrat mental in megalit imediat si am inceput sa cobor niste scari vazute de prima data, de la primul contact cu megalitul. Am observat ca erau doua ramduri de scari si am inceput sa cobor cu viteza mai mare, pentru ca nu se vedea cat era de lung tunelul. Era intunecat. Trebuie sa-l Luminam !!!! Stiu ca am trecut de un prim nivel de tuneluri orizontale, de al doilea nivel de astfel de tuneluri orizontale si am aiuns la nivelul 3, la circa 42 de Km adancime. La fiecare nivel se gaseste cate o fosta civilizatie care a trait pe Terra. Cei care merg cu mine de ani buni prin tara, le spun ce discut cu membrii Sfatului Batranilor cu care ma intalnesc.
Am inceput sa comunic cu cei intalniti la acele 3 niveluri, defapt cu Sfatul Batranilor al acelor civilizatii cum am scris mai sus, care au ajuns acolo pentru greselile facute, pentru razboaiele purtate cu alte civilizatii din Univers, sau intre popoarele lor. Important este ce mi-au spus ca toti au hotarat sa fie in acel loc o ZONA A PACII pe Terra, CA MODEL DE LUCRU pentru Civilizatia noastra. Sper ca noi nu facem aceleasi greseli ca cele care au trait pana acum pe pamant.

Le-am spus celor trei ce-am facut si intuitiv imi vine in minte sa le zic, ca acel tunel coboara pana in centrul Pamantului....si asa cum ma cunosc de bine, ca voi ramane mult in zona aceasta pe care o voi descrie in amanunt cu tot ce MI se dezvaluie.

Dul Horatiu ne spune sa ne uitam din nou la discul solar ascuns printre nori si dupa o perioada putin mai mare de Timp, sa observam din nou toata zona care ne inconjoara...si atunci AM VAZUT :
Entitatile de Lumina de care am spus ca le-am vazut prima data, au inceput sa se mareasca din ce in ce mai mult, culoarea predominanta era galbena, roza, portocalie si intre acele culori ramanand ulterior galbena. La un moment dat s-a format o cupola si un DOM perfect care ne inconjura cu o raza imensa. IO imi spune acum ca in acel moment se intoarceau acasa Entitatile de Lumina. Interesant mesaj trimis acum. Se intorceau inclusiv si Familiile acestor Entitati. Este prima data cand aflu ca Entitatile de Lumina au Familii...ca nu stiam asta.

Catalin ne spune ca vede si el acum acel DOM de lumina galbena.

Domnul Horatiu a fost ghid in aceasta zona a Romaniei si pentru Dragos, Petrica si Florian, membrii echpei noastre de cercetare neconventionala, de cercetare fundamentala, Buni Romani cu mare probitate Morala.

Tinerii mei de la Scoala Zalmoxiana trebuie sa ajunga si ei in zona, inclusiv echipa de cercetare de la Bucium, Prietenii craiovenilor.

ULUITOR

Da, cum spunea Domnul Horatiu, ca ne-au primit Entitatile de Lumina, pentru ca sunt unii care nu sunt acceptati in zona. Ne-a spus la fiecare sa mai venim. Binenintels ca vom reveni in zona ori de cate ori putem si chiar mai mult, pentru ca eu personal voi sta pana voi afla mai multe referitor la ce trebuie facut pentru PACEA Mondiala, marind mental continuu raza Domului de Lumina pana va cuprinde intreaga Planeta si ulterior constelatia IO si a Zalmoxienilor, dar mai ales unde civilizatiile din zona Caii Lactee sunt razboinice.

Civilizatia IO ajunsa pe Terra in aceasta zona unde se afla Tronul Strabunilor, intr-o colaborare cu Zalmoxienii, au definitivat ADN-ul nostru actual.

La plecare ne-a dus in alta zona de unde se vedeau Muntii unde este Cetatea Sarmizegetusa Regia. Nu mai sunt singur acum in camera.... Ne-a aratat si zona unde au fost gasite Bratarile Dacice si aceluia i s-a aratat in acel moment Sfantul Arsenie Boca. Acolo in zona am gasit cimbrisor, planta care mareste cu 25 % viata celulei umane. Ne-a mai spus ca o sa vedem cand revenim in zona, Ingeri de Lumina pur si simplu si ca o sa ne arate si alte lucruri si fenomene, pentru ca el de 10 ani vine constant in zona aceea si astfel i s-au dezvaluit mult mai multe. Langa Tron ne-a spus ca este o groapa in care sa nu intram niciodata pentru ca toti care au facut asta, au avut ceva probleme. Cei care au sapat, chiar au avut probleme si mai grave....

Adevarul este ca oriunde punem degetul pe harta de-o parte si de alta a Prutului, gasim o comoara inestimabila Spirituala sau Materiala, privind evolutia civilizatiilor de pe Terra.

Toate civilizatiile de oriunde in Univers sun coordonate de un SFAT AL BATRANILOR si noua ne este usor sa comunicam cu ei, pentru ca facem parte din SFATUL BATRANILOR DIN ROMANIA.

Pentru a deveni membru din cei 10 membrii al Sfat al Bătrânilor din Romania trebuie să aiba urmatoarele atribute :

1. Oameni cu credinţă în Dumnezeu şi înalte convingeri spirituale, capabili să înţeleagă darul chipului şi asemănării, darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.

2. Oameni de Neam si de Tara iubitori, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale Poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.

3. Oameni capabili să slujească Neamul Românesc cu puterea gândului şi a cuvântului expus public, prin toate mijloacele creative de exprimare şi toate canalele moderne de comunicare.

4. Oameni devotaţi fiinţei umane, învățători care se înnobilează prin voința de a dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.

5. Oameni de caracter, care îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali Neamului Românesc şi principiilor care i-au consacrat.

6. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse, pentru care nu contează cât au realizat, ci piedicile depăşite şi transformate în principii de înţelegere corectă şi acţiune eficientă.

7. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii, dispuşi oricând să contribuie la rezolvarea în comuniune a problemelor care vizează devenirea intregii colectivităţi umane.

8. Oameni modeşti, perseverenţi şi conștiincioși în serviciile aduse, urmărind creșterea calității acestora și nu câștiguri sau avantaje personale.

9. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, fără ură și părtinire, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.

10. Oameni cu „cazier moral” curat şi cu conştiinţa împăcată, neimplicaţi în grupări şi interese ideologice partinice, invulnerabili la presiuni şi atacuri publice.

11. Oameni pentru care „imposibil” nu există, capabili de a găsi mereu soluţii particulare novatoare şi strategii generale de rezolvare creativă a problemelor.

12. Oameni capabili să înţeleagă că aparţin unei comunităţi care depăşeşte graniţele propriei Patrii şi că numai prin inălţarea unui CURCUBEU al spiritului planetar, guvernat de necondiţionată iubire şi armonică înţelepciune vor contribui la continuitatea vieţii pe Pământul-Mamă, în relaţie cu valorile “semenilor întru raţiune” şi cu conservarea nealterată a creaţiei cosmice, prin cunoaşterea Legilor Belagine.

Am inceput demersurile necesare pentru a contura un SFAT AL BATRANILOR la nivel planetar.

Cand am revenit la masina, de cum am trecut de prima poarta, a inceput sa picure si dupa cateva minute, s-a pus o ploaie torentiala. Pe semne ca trebuia sa curete din ale noastre pacate.

In drum spre Hunedoara, la casa Dlui Prof Manzala, am mers cu Dul Horatiu in masina si mi-a aratat terenurile cumparate pentru a construi domurile in care vor fi tratati oameni. M-a aratat o parte din inventiile lui in domeniul medicinii. ULUIT inca odata de ce mi-a aratat. Multi au dorit sa compere aceste inventii dar mi-a spus ca doreste ca totul sa fie al Romanilor.

Acasa la Domnul Manzala, iar s-a intamplat ceva cu totul ULUITOR. Discutand divesre, la un moment dat in vine in minte sa spun ca noi cei 5 de fata, pentru ca Dul Profesor din punct de vedere Sufletesc este curat, sa ne ocupam de reconstructia Romaniei, la care dansul spune ca am putea, dar sa se gandeasca la asta. Oricat Timp are nevoie i-am spus, pentru ca stiam ca i-am aprins o noua flacara in Suflet....si, ca sa fie treaba-treaba, le spun celor de fata, dupa ce iau din buzunar UN LEU, ca de-aici plecam din punct de vedere financiar. Ai mei ma stiau, Elena si CZ dar Dul Profesor si Dul Horatiu mai putin...si le-am spus din nou de Legenda sahului - 1,2,4,8,16,32 ....samd ..... Cu boabe de grau puse pe fiecare patratica a tablei de sah pentru a fi platit batranul care l-a invatat sah pe imparat. Pe ultima patratica ar trebui sa fie 2 la puterea 63 de boabe de grau, adica cat produce planeta Timp de 3.000 de ani.
Aveam in minte si alte Legi dupa care lucram noi, cei de la Scoala Zalmoxiana. Este vorba de Legea Viului din Univers cea a lui Fibonaci - 1,2,3,5,8,13,21...samd....Se formeaza acest sir de numere adunand ultimele doua, pentru a rezulta urmatorul numar. Pe baza acestei Legi am finalizat sigla noastra, pe care o ofer celor din sistemul nostru economic. O s-o folosim pentru dezvoltarea sistemelor la nivel planetar in Sanatate si Hrana. Cat si LEGEA STRABUNA - OM BUN cu OM BUN, Ban Curat cu Ban Curat completata de Prietenul meu cel Bun, Domnul Gen. Dr. Mircea Chelaru, cat si cea a Banilor VII. Oferind acesti bani acestia capata vanelte de Bani INGERESTI.

O sa tinem cont si de Legile cerute direct lui DUMNEZEU, intr-una din miile de nopti albe ale mele.

Legile Omeniei - Legile Zalmoxiene !!!

1. DUMNEZEU da dreptul la viata. PUNCT.

2. In fata lui DUMNEZEU toti OAMENII sunt egali.

3. Templul adevarat al lui DUMNEZEU, este OMUL insusi.

4. OMUL reprezinta apogeul creat in univers, pe care-l implineste, prin dragostea sa.

5. Invata sa faci arta din oferta ta, devenind astfel OM.

6. Fiecare OM si-a creat perechea sau dualul, dupa chipul si asemanarea lui.

7. Pacea universala este generata de pacea interioara activa, a OMULUI.

8. OMULE, invata continuu ce-i binele si adevarul, depasindu-ti limitele autocunoasterii in fiecare Clipa T0.

9. OMULE, cauta si asuma-ti responsabilitatile promise in trecut, in prezent si in viitor, in fata lui DUMNEZEU.

10. Respecta credinta fiecarui OM care duce o viata normala.

Aceste Legi vor fi folosite pentru reconstructia Planetara din punct de vedere material, pentru traiul decent al tuturor oamenilor.

Domnul Profesor Manzala a spus la plecare ca-mi va da raspuns !!!!

Am plecat spre casa, discutand cu Sfantul Arsenie Boca care zambea de acel LEU scos pe masa si pus in cartea Dului Prof Dumitru, Misterele de la Maglavit, carti daruite celor doi noi Prieteni pe care le aveam in masina, fara sa stim la plecare din Craiova ca vom ajunge la Tronul Strabunilor. Insusi IO zambea, ca nu stiu cine m-a indemnat sa scot acel LEU, ca parte materiala din sistem. Le-am spus ca-mi asum responsabilitatea daca nu este curat 100 % acest LEU, bani luati aproape zilnic de la Doinita din geanta pentru a-i oferi celor care au nevoie, pentru ca nu putem pleca la DUM NOU la nivel planetar cu ceva impurtitati Sufletesti si Materiale.

Aceasta-i Calea si Ideea de baza pentru urmatorii pasi privind reconstructia din temelii a Romaniei reintregite, in care Spiritul sa fie egal cu Materia.

Acasa i-am scris Dlui Horatiu ca am ajuns cu bine toti trei si dupa ce-am discutat mai multe minute la telefon, am dorit sa vad cum ii chema pe veghetorii zonali...si spre surprinderea mea totala, din nou ceva ULUITOR - pentru ca scrisesem de Veghetorii Zalmoxieni IO, de cei 11 din zona cu 9 ani in urma. Nu stam in schimb ca 4 dintre acestia erau chiar la Tronul Strabunilor, deci cu o densitate maxima.

" Pe toata Planeta sunt VEGHETORI ai Vieții, lăsați de Zalmoxienii de pe Constelatia Lyra, Steaua Vega.

In România sunt lasati 70 % dintre acestia. Stiu ca au ceva de aparat si mai ales sarcina de a reaprinde Flacara Credintei, Omeniei, Bunului Simt si a Pacii, atunci cand oamenii se desprind grav de armonia naturii.

7 VEGHETORI ED, unde vom construi orașul sanatatii Zalmoxa-Arsenie Boca

5 VEGHETORI ZAL - Retezat

3 VEGHETORI ION - Parâng

3 VEGHETORI SAL lângă Craiova

6 VEGHETORI IOM - Valcea, Sibiu, Fagaras

8 VEGHETORI OM - Rucar-Bran, Caraiman, Rasnov

7 VEGHETORI DAC - Rarau, Ceahlau

11 VEGHETORI IO - Orastie, Arieseni, Pestera Ursilor

Acestia sunt cei 60 de VEGHETORI pe care i-am intalnit sau de care am auzit si cu care pot comunica oricand.

Nu stiam ca ED, Prietenul meu Veghetor Zalmoxian, alaturi ce ceilalti sase din zona Orasului Sanatatii Zalmoxa-Arsenie Boca, au fost mentorii Mosilor, Stramosilor si Eroilor nostri, invatandu-i ce inseamna smerenia, lipsa invidiei si a iubirii partii materiale, cum sa scape de lene, de desfrau, de manie, de indestularea pantecelui si toate celelalte patimi omenesti. Ei si alti Veghetori Zalmoxieni din tara noastra si de pe Terra au facut legatura intre Oameni si DIVINITATE. In Neamul nostru, mai mult chiar, DIVINITATEA s-a adresat direct prin Sfintii sai vazuti si nevazuti, Oamenilor cu Suflet Curat, invatandu-i ce inseamna puterea Credintei prin Cuvant, ce rol are Speranta in Viata noastra, cat si Iubirea neconditionata a semenilor, dar mai ales ce ca facem cu Eternitatea noastra. "

Noaptea, dupa rugaciuni, cu SUFLETUL plin de bucurie, multumind Domnului Horatiu Covaci pentru tot ce-a facut pentru noi, m-am dus din nou in zona Tronului Strabunilor, sub ocrotirea si indrumarea lui DUMNEZEU - DUMNEZEUL PACII, a MAICII DOMNULUI - MAICA PACII, a Sfintelor puteri Ceresti, a Sfintilor Arhangheli si Apostoli, a Sfantului Ioan Botezatorul, a Prietenilor mei de Suflet Sfintii Arsenie Boca, Nil Dorobantu, Ghelasie, Petrache Lupu, Pantelimon, Ilie, a Sfintilor fara de arginiti, a Sfintilor Constantin si Elena, a tuturor Romanilor din Avangarda de sacrificiu si a Prietenilor mei Veghetori Zalmoxieni si am pus noua denumire, cea a ZONEI PACII :

TEMPLUL PACEA LUMII

In concluzie, avem:

- MANASTIREA PACEA LUMII de la Bucium, alaturi de Cetatea AVII-lor a Zalmoxienilor unde au fost instruiti Veghetorii si Casta IO. Intre aceasta Manastire si Manastirea Brancoveni se va construi Orasul Pacii, EDEN.
- TEMPLUL PACEA LUMIIi de la Hateg, supraveghiat si aparat de cei 4 Veghetori Zalmoxieni IO
- SARMISEGETUSA REGIA, unde ne-am propus prin Simpozioanele noastre anuale Obarsia Neamului nostru, Vizionarii Neamului nostru si cel de de Pace sa " RATIFICAM TRATATUL DE PACE " cu cele 202 Natii de pe Terra, pana in anul 2050.

Interesant triunghi s-a format, Triunghiul PACII din Romania, zona coordonata de doua civilizatii diametral opuse planetei noastre, una pacifista a Zalmoxienilor veniti de pe Steaua Vega din Constelatia Lyra, in zona Breasta langa Craiova unde au infiintat Universitatea Zalmoxiana, cea descoperita de Parintele Balasa cu o suta de ani in urma si alta razboinica, civilizatia IO din Constelatia cu acellasi nume, sosita in aceasta zona a Romaniei, la Hateg.

Aceste informatii oferite in aceste 3 zile de Veghetorii IO merita toata atentia noastra, pentru ca acestia isi arata astfel recunostinta pentru faptul ca au fost instruiti pe Terra de cei 7 AVII din Cetatea AVII-lor de la Bucium. Trebuie stiut ca Civilizatia IO are sistemul de sanatate cel mai dezvoltat din toate civilizatiile cunoscute, motiv pentru care sub indrumarea celor 7 Veghetori Zalmoxieni ED, se va construi Orasul Sanatatii Zalmoxa-Arsenie Boca, in zona Herculane, Mehadia, Izverna, Siroca si Baia de Arama, pe o suprafata de cca 600 Kmp.

Avem in Romania patru zone extrem de importante de care a aflat Sfantul nostru Parinte Arsenie Boca, Prietenul meu. El a facut afirmatia ca in scurt Timp toate popoarele lumii isi vor indretpta atentia catre Romania, asa ca avem certitudine ca la noi in tara se va realiza VISUL DE AUR al Omenirii, acela legat de PACE intre toti locuitorii de pe Terra.

Datoria noastra morala este de a pune in practica aceste dezvaluiri oferite-n DAR, acest concept " Leac de impacare a tuturor semenilor ", pentru ca acum stim in clar ce avem de facut.

La baza intregului nou sistem socio-economic capabil de a reorienta logic resursele umane si materiale ale tuturor popoarelor Planetei Albatre, ca acestea sa fie folosite in sensul Vietii Fericite, Sanatoase si decente pentru toti oamenii, sta

EXPOZITIA PACII A PICIUMANILOR

implementand astfel Cultul Angelic al Pacii la nivel de gradinita, concept consolidat la nivelul gimnaziului si liceului printr-o Agentie de Turism de Explorari - Sarmizegetusa Piciumanii Zalmoxieni, prin Clubul Exploratorilor Zalmoxieni cu cele 10 domenii de activitate si prin Clubul Seniorilor, idee sugerata de Domnul inventator Iulian Hornet si Domnul Prof.Dr.Florin Colceag.

DOAMNE AJUTA !

Adrian Pop
20.05.2023, 23:45
https://www.google.com/search?client=avast-a-1&q=prof+dr+ing+manzala&oq=prof+dr+ing+manzala+&aqs=avast..69i57.23514j0j15&ie=UTF-8

Adrian Pop
20.05.2023, 23:51
https://m.facebook.com/watch/?v=226719529435174&paipv=0&eav=AfblEV4A9zdfU2Hu8oSihcPwWZ3zoIv_8VyPuwH8DRJBPa p_1z9TEmdrX9LNBAV8ZSs&_rdr

latan.elena
23.05.2023, 14:01
Tronul StrăbTronul Străbunilor din Hațegunilor din Hațeg

https://povestea-locurilor.ro/wp-content/uploads/2020/08/Tronul-Strabunilor-din-Hateg.jpg

GETĆ
7 5 3 0

Preotul Pelasg

În fiecare an se ţinea în miezul verii hramul hiperboreenilor de la „Tronul strămoşilor”, situat din vremuri imemoriale în partea de nord-est a Hatzegland-ului. Veneau călări pe cai albi şi pe jos, în straie albe, cei mai de seamă reprezentanţi ai agatârşilor, sciţilor, tracilor, geto-dacilor, pelasgilor din Carpaţi, cimerieni de lângă Mare, moesi de dincolo de Istru, precum şi dardani, strămoşi ai troienilor, de lângă Marmara.

În acele zile de post şi sărbătoare, de după secerişul grâului şi de dinainte de culesul strugurilor, preoţii acestor seminţii carpato-danubiano-pontice
cititori în stele
în pietre, în firele de iarbă şi în flori, în copaci şi în nori, priveau şi contemplau stelele în miezonoptici, pomenind pe cel dintâi şi pe cei dintâi dintre pământenii care au păşit întâia dată în urmă cu milenii în Ţara Haţegului – care nu este o ţară, ci un continent!

„Tronul strămoşilor”, aşa cum îl botezaseră înaintaşii lor, de dinainte de creştinism, le era deopotrivă altar de jertfă spirituală, amvon al tăcerii şi depozit-arhivă al tuturor gândurilor, cuvintelor, rugăciunilor şi faptelor virtuoase ale hiperboreenilor, pe care preoţii încercau de fiecare dată, an de an să le descopere, să le citească şi să le desluşească, pentru prezent şi pentru viitorul urmaşilor lor. Marele lor preot, cu plete pe umeri, barbă albă şi veşmânt lung, alb şi curat, primea din mâinile a şapte preoţi pe mâinile sale, tainicele „brăţări getice”, ca pe nişte „cătuşe” de aur ale spiritului strămoşilor şi „mânecuţe” ale închinării „în duh şi adevăr”. Lăsat singur pentru trei ceasuri în cea mai senină şi limpede noapte, pe „Tronul strămoşilor”.

Marele Preot Pelasg, de dinainte de Deceneu şi de după el, se ruga în taină lui Dumnezeu Creatorul pentru întreg poporul hiperboreenilor şi pentru toate neamurile, seminţiile, triburile şi ramurile etnice ale acestora, pentru destinul lor sub soare şi pentru rostul lor sub luna plină şi sub cerul înstelat. În miezul verii celei dintâi de după Naşterea lui Hristos în Betleem, Marelui Preot Pelasg i se descoperi în vedenie, noaptea, la „Tronul strămoşilor”, Constelaţia „România”, după harta incompletă a cerului săpată şi adâncită an de an şi pecetluită pe lespezi de piatră, de fiecare înaintaş al său.

Astfel, el văzu cu ochii minţii pe fondul cerului albastru nocturn, de culoarea cernelii, conturul roşu aprins ca de limbi de foc de Rusalii al României de azi, trasat de sabia de foc a „îngerului păzitor al Geţiei”, înlăuntru hotarelor căreia alţi şapte îngeri îmbrăcaţi în alb, încinşi cu brâie de aur şi având cununi de spini de aur pe cap, fixau, pecetluiau şi rânduiau, o mulţime de stele galbene strălucitoare, mai mari sau mai mici, după numărul, numele şi locul „davelor” sau cetăţilor strămoşeşti, de la nord şi de la sud de Carpaţi, de la nord de Dunăre şi asfinţit de Pontul Euxin; toate stelele având în mijlocul lor Crucea de lumină de pe Caraiman!

Marelui Preot Pelasg i se întipări pentru totdeauna în adâncul sufletului său vedenia despre „Constelaţia România (http://povestea-locurilor.ro/CASSIOPEIA)”; poruncind în zorii acelei zile tuturor însoţitorilor şi slujitorilor săi, să-i adune şi să-i aducă din albiile râurilor din împrejurimi: Sargeţia, Râul Mare, Galbena şi Sibişel, pietre şi pietricele albe, galbene, roz, roşii, maronii şi albastre, cu care el avea să traseze şi să umple în jurul „Tronului străbunilor”, harta „Constelaţia România”, pentru urmaşii urmaşilor lor. Atunci i se descoperi Marelui Preot pELASG şi taina Episcopului răstignit şi nepogorât de pe cruce până la Învierea cea de Apoi.

Sursă: Mitropolia Banatului † DANIIL (https://povestea-locurilor.ro/Users/User/AppData/Local/Temp/Invierea-11-1.pdf).

https://www.youtube.com/watch?v=bCqOtsPrp3M&t=1s[/COLOR]

https://www.youtube.com/watch?v=5FzKf_Mh2I0&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=EMMKcd3dq7I&t=2s

latan.elena
23.05.2023, 14:03
https://www.youtube.com/watch?v=WaX5u9ZNRkE

latan.elena
23.05.2023, 14:04
https://www.youtube.com/watch?v=iQixh5FV4ME

latan.elena
23.05.2023, 14:05
https://www.youtube.com/watch?v=GYgqF5Z9ip8&t=1571s

latan.elena
23.05.2023, 14:06
Videoclipuri

(https://www.google.com/search?q=Tronul+Strabunilor&oq=Tronul+Strabunilor&aqs=chrome..69i57j0i512l3.7983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:aaf7fe99,vid:BdLcW2tSs34)Tronul străbunilor și cetatea medievală a Hațegului

YouTube · Virtual Press1 minut și 49 de secunde

19 iul. 2022

(https://www.youtube.com/watch?v=BdLcW2tSs34)
(https://www.google.com/search?q=Tronul+Strabunilor&oq=Tronul+Strabunilor&aqs=chrome..69i57j0i512l3.7983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:e19c56e8,vid:7Budjrc-HYM)Tronul Străbunilor - enigma din inima Hațegului

YouTube · Lumea Satului TV8 minute și 35 de secunde

28 aug. 2019

(https://www.youtube.com/watch?v=7Budjrc-HYM)

(https://www.google.com/search?q=Tronul+Strabunilor&oq=Tronul+Strabunilor&aqs=chrome..69i57j0i512l3.7983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:c7a1cf93,vid:vKCVkl0UrDk)Pădurea cu mistere. Tronul străbunilor, cetatea regală

YouTube · Virtual Press8 minute și 15 secunde

19 iul. 2022
(https://www.youtube.com/watch?v=vKCVkl0UrDk)

(https://www.google.com/search?tbm=vid&sxsrf=APwXEddcbNbPOUrS9Nb2OGijnEwHLWd_Jg:168483515 3953&q=Tronul+Strabunilor&sa=X&ved=2ahUKEwjbzOyGlIv_AhWSiP0HHZzxD1EQ8ccDegQIDBAH)
Afișează-le pe toate
(https://www.google.com/search?tbm=vid&sxsrf=APwXEddcbNbPOUrS9Nb2OGijnEwHLWd_Jg:168483515 3953&q=Tronul+Strabunilor&sa=X&ved=2ahUKEwjbzOyGlIv_AhWSiP0HHZzxD1EQ8ccDegQIDBAH)

latan.elena
23.05.2023, 14:06
Videoclipuri

(https://www.google.com/search?q=Tronul+Strabunilor&oq=Tronul+Strabunilor&aqs=chrome..69i57j0i512l3.7983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:aaf7fe99,vid:BdLcW2tSs34)Tronul străbunilor și cetatea medievală a Hațegului

YouTube · Virtual Press

19 iul. 2022

(https://www.youtube.com/watch?v=BdLcW2tSs34)
(https://www.google.com/search?q=Tronul+Strabunilor&oq=Tronul+Strabunilor&aqs=chrome..69i57j0i512l3.7983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:e19c56e8,vid:7Budjrc-HYM)Tronul Străbunilor - enigma din inima Hațegului

YouTube · Lumea Satului TV

28 aug. 2019

(https://www.youtube.com/watch?v=7Budjrc-HYM)

(https://www.google.com/search?q=Tronul+Strabunilor&oq=Tronul+Strabunilor&aqs=chrome..69i57j0i512l3.7983j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:c7a1cf93,vid:vKCVkl0UrDk)Pădurea cu mistere. Tronul străbunilor, cetatea regală

YouTube · Virtual Press

19 iul. 2022
(https://www.youtube.com/watch?v=vKCVkl0UrDk)

Afișează-le pe toate

latan.elena
23.05.2023, 14:07
(https://www.replicahd.ro/tronul-strabunilor-noua-atractie-turistica-din-tara/)„Tronul străbunilor”, noua atracţie turistică din Ţara Haţegului

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBwgHBgkIBwgKCgkLDRYPDQwMDRsUFRAWIB0iIiAdHx 8kKDQsJCYxJx8fLT0tMTM9Ojo6Iys9RDUsQzQ5PTUBCgoKDQwN Gg8PGjclHyU1Nzc3NzU3NzUtNy01LTc3NzctNSs3Ly01LS0tLy 81LTUtNjUtNS01NS81NS01LTI1Lf/AABEIACAAIAMBEQACEQEDEQH/xAAaAAADAAMBAAAAAAAAAAAAAAAFBgcCAwQA/8QALxAAAQMDAgQDBwUAAAAAAAAAAQIDBAUGEQAhEjFBUQcTYRU iNXTBwvAkgZGxsv/EABoBAAEFAQAAAAAAAAAAAAAAAAQBAgMFBgD/xAAmEQACAwACAgECBwAAAAAAAAABAgADBAUREiFBExQiMTNRcY Gh/9oADAMBAAIRAxEAPwBsveXcFALcqPWlrYfcKQ2WEDg5nA23HTf fbroe0ss0HF05NZKMn zG0JFw3HEkumvuR1NLCR nbUOWe2urLN8xeRryZGCCvv8AuDZ11XLbtXchT5DUryyD7zYAW k7gggAjb D31G9rI3uEU8Zn2UiysdSj0OpN1elMT2UlKXU5KTzBBII/YjRSsHWZ3TQ1FprJ/KKXi78Lg/MfadQaAvUuOA6Nx7g3w1rNNplPnCoS2mFKdCkpUcFQA6DrptDK vzCOZy22XD6Y7gatmTeFyPO0iM440OFCVEYAA6qJ2GTkjrj101 yLG9QzM64M4W49GVS26Z7HokWAVcSm0 8ocionJx6ZJ0Wq ImU13/cXl/3it4u/CoHzB/ydQ3gdS34D9ZoCsygR6/b9RZcAS l0Fl3G6Dw9 x6jUdVYIhvJ62zaVb4gaj1GbalcV5jagptXlyGSdlJz/fUH6HTFP029w7RRXvz QP8S00 cxUYbUuKsLadHECPr66OUhxMRbU9LlWEUrntuu3A4lt6bCRHbc Km0oQoHHQknmcdsahsqLS0w7qcv4vGeta2K5b7xS1NhrjOLSXU KQokgcyD3x325a6usrF38hTrHfj7E33nZ3t95qTEdbZkpHCtSg cLT0zjt chpbaw0bx3J/bKQw7E5rbtq4KAsoYqERcdSgVtOJUR6kcsHXLWUEds259I78fc/9k=

replicahd.rohttps://www.replicahd.ro › tronul-strabunilor-noua-atr... (https://www.replicahd.ro/tronul-strabunilor-noua-atractie-turistica-din-tara/)
http://www.sfatulbatranilor.ro/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBwgHBgkIBwgKCgkLDRYPDQwMDRsUFRAWIB0iIiAdHx 8kKDQsJCYxJx8fLT0tMTU3Ojo6Iys/RD84QzQ5OjcBCgoKDQwNGg8PGjclHyU3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nz c3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3N//AABEIAFwAXAMBIgACEQEDEQH/xAAbAAADAQEBAQEAAAAAAAAAAAAEBQYDAgcAAf/EADYQAAIBAgUCAwYEBgMBAAAAAAECAwQRAAUSITETQSJRYQYyc YGRoRSx0fAjQlLB4fEVM8I0/8QAGQEAAwEBAQAAAAAAAAAAAAAAAgMEAQAG/8QAJBEAAwABBAEDBQAAAAAAAAAAAAECEQMSITFBBFFhEyIy4fD/2gAMAwEAAhEDEQA/ADqOnMWX5fRKjqJSpkUEabBdbfQ7YOrn6tBNHpdrr0SxPdyFF/I39O OMtWSKvampupOYKXXI19i7HbcnnZvrjdJWrcxaOV5dMIEkgihJ HUK A6rW23JG53B4x5uJdUs9f36DbGWWwIkBop0F4kAMbEnUh2F7/MYTTULCarhlszCleHSHOphtZvQlSN dyMOBVvTvLmkzvItLIYwRezRm2pT21bAgc39Mc5iYGrZauKR1S bLJIjLFZgTqXRbzvqP0xXHpZS5ozLYmgrEzbI4JpJOk1LKsNRF 0RcyoLgWYcWIO3pgWKZqahjpID4DcyOFAJv54/K YzEgL0oy oRRLbUbC5a25O3PfAFVIT4zfS21wOMEokfMe59JWuJHVZH0PcF R3 fyxrR1Ds6uqvoQe8dirW5v Ccmy9agiephLhv u 427nD2YdJlhXSVAs4sbE99sND2ihEbQx/ECMc6SBsbcX5vzgmkz6vpUWH/64k8a/1Ltva 574GrUpo0YSBjFELuoFg3kPrielrUBOkab7EdhjRbReezqQZd7 Pz01ZPT 4wgWRAF0t49LDe1yePIDEPmOV0VRUloqjLqRAAAkqISw/q8Rvb9Mdw111U6tLIDZybj4N6Hfn5YQZpFVVNVqeMFkUISvBtx b0ta3pbATp26zVHYWC2ps4CgzxeHrSGGEje5NlBse218FUdTS0 UDmCVSTE5PSW3UY6QTYEm9lAHoMTcFLTO1DTyU40RoZGDElLgB QLHb5dsNaeIwPJLE8CkxlQSLHf7drc2xBeF9qbQnJT0eYqY6yJ hHaSQq6kAqdhuR6i4xNGWKiEiU6yPBrbpBnI0gm5t6X7Y6gDwU hiBQrfUWU31GwFrnnjnAdYNNmdSfBcXNxijRjHPgdM TKrq3Mp6abEcDj6/PGmWUv4uqjRxsOT5fD9/lgWFHk8RuSx234xQez8HjJB3sx28uMUIYOaWOygCPSqp4RvYW7 Y5qr2Yl9BO4uOf8AOCKZArMzPdrnbyGMplheRCwDNGbXJ 9uDg30aiQ9qa6aCSeIbwjTrbi5Nv1O2JouJApIsCdm/YxSV9PJXU2aZhO6xLrbpaz73rb4bfXEAZmI6aAabkEcDnHSsi7 4Y9RhKA4kGtdvW3b4Y3s2lSjdO4uQHtvhJS1rRIVRoyuq5Xll GHOVRx5nTGZyw0sUFgNxz5 uCaAlh1BOlVnlakbEAU6U6EAkLyWPx3w5WIU6slPE8khXSFLXC r3545wq9np4ZYJK2KM6p3Lm6jY8f8AnDfSNIeScRLID4gRcfXE swu2jdOco njYwpHIxU6iWVGG49TjGpVXqAzJxZVuSb7Y7SWKSYCmWWewt1O b7c3/TGoqXika8aR6xsdV2bz2tbB8jnjwZxUrQkEstz2ub3w6y1DEmn UEBFgew9cYU4ZkUy9IyFdO54HrjaSKe12bSnoOfTBpYMyHKjhA hNyRZfLnnGVc8lNRSmJdcgSyBRzfgYX1mbHK4PxU6SPFcImkje 3OzEDC6tzugq8u60VSxDmxRgQQQeLAf7xpuAesqdOUSrOUJ6ZI UcAm22 PNhJ Hmka5K3I43 nliiz7Mw9B EhjVXdfCiEHUByx77YkLhNXjOm27EYbprgTbyxgFM8RluiRxzG 18V3sVAKjKZJAhK9dguk9gBiIp6euzGDRBBKaaO58CFrDz2x6J 7Pz/wDGZTBT0wCoRrJYbkne/wCWO1GujIadA2VUsrZJTFAy08cYBCSWJawO5I OG8FLI1dDDJUB4SSWcIt7c3vvwRjL2QMlXlM8EzqWjcJYG9x8/hiny2kRqxW3UIhJYm/kMJ BsY2pg1Vkv4etiFGeRpbWLi/bvhRJQzRSLJPPMzaS23hAv/ftitzKaBGQidI3uPEzW9LfnhJ7TVUUkIX8RH4ZeYzwBxx WOawzV0L4GCFpanwxgb77nC/PfbaemlRMtKfg1J6MM0QBO9y5I38wPTntZbX1hZZW09VgpEXjC gHe2xO IOpqKier11JcsEIF2viz0sy8tgukiwzX2tqM6yxsvrI6RoXN1C KQyN/UCSeMT9LUrHqKO40mx1bgn0wo0EtsWuew7 mGppGpYBFPHpl/mBOw8/jbzwzWlewNajpcnNXUSG87NaRxpJXsPIY1yvJK eexoZGVVBBfZR35PJx3lkUVTNDLWLIlDGwUtoNmPOkep wue2PS8lrKaaElqN4nBOlS2rw327f6xLdOVwdMbuyUyj2RrlkB ZypLXJQ2IuBw3y/1inNLDSJHT1cDTPGlgxYk27b4Nqc1dYP4KAG3DvpwBUNPO4kaz XHK8ffCU23yG4mOiWjCSRTiGVkaW12SUlxY87YpvZqWuSNoahy qRKREgUlr3vvbtb/ADgxJI47adKjiw5wPFJqrHnpT4lJDbm1iNwRtfj5Yycgzp7fJv W1bmVRNH4R7tjcnz/MYX5qkcwVzENx23PHb1wfBGs72mhIfVbSG 9v0x ZoKNWWNA4la4B8S6PM34wW0MjK2NItMRLRarX1CxUdzv6euJOa TrTyuL24X4DFhnMKx01U8UxlV7giTxW2t4eP74gUkdCVG62uQc WenpJMVdYeAjUVII5B2w6p4mzSubx3Dj3nHujv mEVNrqJwujYc2P MVWSEU9O2vSj 9qG5A4tgtak1wDPI5qqqeB4YsuhiaONAqNLvpG1/kbYYUebvKSr9LUOdGwGFBq6OQ9KQFV7HVe/ptgmOGmRf4WxB8I2t9e32xC1jwULvKGFTUUrkhwrkgrueR8Plx hLmeYywTpHRRssSxgWTYYJZw7gsAVIt4TYj13wvzejpp6xurEu pLqP4YO2onOnC7OvkoJJKgaSdWoXB1AD6bYwoqmSGqMjE9M76m a4vY4v5sro3BZorm3nhTW0VLTU5WOBDchRqF7YFKl5BxXuT8Eo WcSCaVri24BsvNr/L5Y1lR9SvJVFwgOtVAt8D5YNamj6InF1Ov3RsvbthLVVLxTsoC sOqV8Qvx3x31MPGAaeOxB7RyJGkkjAK5WwW 4xLQUofLamqLC4YKt/iL/n9sUftxAkMUcqDxyP4jYeWESqP E4Gzc/PFun KaFVyzrJo7dVylxwW/pH7OG1FUjqyFwsikARnu1uR9xhfl0KHLUZt pMyMD5bYdUdIjxTszNePUQRYG6 ZAxlVyFM8GaOzWUKSLll7D138xtg2gdup4pDf8AmXQbg3/PAMDOlYEViFBJFuxw0oKJJuprd7R3Nhax It6nCq Q5 BhDTvO3SRS8hFwR344 2Ms1aWCvmjvuDdjfTf5W8rD5YK9nj189MH/WEYaXjOllud98fe0eWUq5gBpdj0luxc3PxxLdY1Noe4/9k=
(https://www.replicahd.ro/tronul-strabunilor-noua-atractie-turistica-din-tara/)
18 mai 2021 — „Tronul străbunilor” străjuie una dintre culmile împădurile din jurul Haţegului. În primăvara târzie din mai 2021, drumul către acest loc te ...

(https://www.trecator.ro/europa/romania/tronul-strabunilor-sau-tronul-lui-dumnezeu/)Tronul Străbunilor sau Tronul lui Dumnezeu - Trecator.ro

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAMAAAB EpIrGAAAAz1BMVEVHcEy06vfH5vK53 lkvudo0fCR2PJXwudBqtq65PFrzO1Zt99Mst6w7vtq0e Z1eqBzupXu lozu6U5/ql7PzX1dTS0NB1x d53veL4viv7fy0ytbI8/1SveWp7Puw7fu77/2ixdpl0fFu2PVbx qI5vxgy wnIiJSveQwMTJ 5PtOt Jy4Pp44vtGsN0sKCgVAQE7ptdKseGi8P177f Q6PyW7f4gDgqF1eNb0PNnk5p1wdqI7f9QcXXV09GRvcRbnalNg o1ZjZhOSUhjsb3puQ1TAAAAInRSTlMATQlAbtgf/v4WlLTj/TQsScy879 f6jnror3zwd2nXXrChaj/GgAAAYtJREFUOI11k9dygzAURMGFZtx7SZPoEqbaEPc4 f9vyhV sTCcgac9s9oRgyA8oYriZiOKqlCN9DnpdpOk2119SFW5uEp2pg mPuRu/NyvyiemZu/1 vzM935y8GNLYY3mSJIXhj0tDGkvPBwEWgGF6HvWXvDBYUBD2 eF8PuQnaKAL/hCN r53Oroh4OYnn1KscQvaGBpOYWbbdpBlqU8xGj2v6IFA01toMyE I/1IQ2n1ewDT9CVkcuNk9xSD0OAFhzASIXTe7pRhZXIM6QgjTIwi Qu7ZFEbK4DYJmIYTSc2ZDHtxZbmgN7h5kMDA uHbwe8Asl1v8TQ4Niyn59ZrD ZZhvJXuuukYoFjfAItlhy8AOo4sGyDBK8syGZZzYa47oBQ4DtH nL4KgEeI8ICR OYDdRWdLCuJ422lUCMJA2T5Q9H5VDjsjpSCqOoAhRQ/0mhx2sopIGdQKkg4zlOqFD1oxsJ7WbGQVwzg Xi4zsb6CkPVlNq37O9lXPc6mFf/dU8VXfX2BWm7/B5HxPP3AivcfAAAAAElFTkSuQmCC

trecator.rohttps://www.trecator.ro › europa › romania › tronul-st.. (https://www.trecator.ro/europa/romania/tronul-strabunilor-sau-tronul-lui-dumnezeu/)

(https://www.trecator.ro/europa/romania/tronul-strabunilor-sau-tronul-lui-dumnezeu/)
Puțini români au auzit de Tronul Străbunilor, un megalit din Țara Hațegului învăluit în mister, și doar câțiva localnici și împătimiți de drumeții și ...

(https://www.edusoft.ro/tronul-strabunilor-megalitul-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-ale-carui-mistere-au-ramas-nedeslusite-pana-azi/)Tronul Străbunilor, megalitul cu o vechime de peste 32 de ...

edusoft.ro
https://www.edusoft.ro › tronul-strabunilor-megalitul-. (https://www.edusoft.ro/tronul-strabunilor-megalitul-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-ale-carui-mistere-au-ramas-nedeslusite-pana-azi/)

(https://www.edusoft.ro/tronul-strabunilor-megalitul-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-ale-carui-mistere-au-ramas-nedeslusite-pana-azi/)
5 mai 2020 — Puțini români au auzit de Tronul Străbunilor, un megalit din Țara Hațegului învăluit în mister, și doar câțiva localnici și împătimiți de ...

(https://www.pressalert.ro/2022/01/tronul-strabunilor-turism-tara-hategului-cetatea-regala/)„Tronul străbunilor”, piatra uriașă înconjurată de legende ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAMAAAB EpIrGAAAAkFBMVEX/////f/87v/7pv/64r//vv/7p7/3xr/3AD/3QD/76X/3gD//fb/4Tb/6Hf//O7/40b/9s7/8rX/4kT/ uT/ Nr/6oL/4TH/8Kz/5Fb/9MD/5Vv/9MT/5mbo6OhSUlJbW1vy8vKampoAAACDg4M/Pz9jY2Ojo6O2trZISEjR0dHf399ubm55eXnDw8MvLy86zDTOAA ABaUlEQVR4AZXPhZaDUAwE0METAnV3d/n/v9s59JXtqazcKsnAAP7F84MwDHwPb0VxIqIkkgQRXqSiZtwyw1 Jn9ZZLpxaJfX9tGLMSp7hQdU4qtXh1GuMa/Wh3sykgQe sCfDXVNNWwDana5It9MG4HGUw mJCfdZn92k0s Y4DDFDft7nCh/Jc9F2M98g4nyAjkQqWkyAA0SZT LTVMQ2MtFX6QGp686BEbFieSPuI/4HeHOiptiZYb3fNEQGKuM8GQync0BRKLsC1R7ABbL0grr5XJz6 0iAnmoAYPsxkKrGAHbLb5jsp6xAJtoHwlvFYVlaH0H8SouL91X qoKWz4WZ7Oi8vgJhUi 8INL31T1y4CGgHaBSP4m5iwWa63AMJgMTER G6hbN3AcuAQM3w5Lh0AVbXxWSAJycXoJGYjvFkviwDIfddPFuU AVXTPMKzZRlgfwUvdg BpI5Xh00Z8PHB8bLbXeb4ly9VmSYpK/935wAAAABJRU5ErkJggg==

pressalert.rohttps://www.pressalert.ro › Ştiri
(https://www.pressalert.ro/2022/01/tronul-strabunilor-turism-tara-hategului-cetatea-regala/)
(https://www.pressalert.ro/2022/01/tronul-strabunilor-turism-tara-hategului-cetatea-regala/)
8 ian. 2022 — La capătul potecii se ivește în fața ochilor „Tronul străbunilor”, o enormă piatră de o formă ciudată, veche de milioane de ani, ...

(https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/)Tronul Străbunilor – Renaşterea

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBwgHBgkIBwgKCgkLDRYPDQwMDRsUFRAWIB0iIiAdHx 8kKDQsJCYxJx8fLT0tMTU9Oi4 Iys1REk4TzQ9Oj0BCgoKDQwNGgMPGi0lHyU3Nzc3Ny4tKysrKz U3Nys3Nzc3KzUrKysrKzc3NTU1Ny03NTctLTUrNy0rNzIrNysr N//AABEIACAAIAMBIgACEQEDEQH/xAAYAAEBAQEBAAAAAAAAAAAAAAAHBggEA//EACYQAAICAQMEAgIDAAAAAAAAAAECAxEEAAUhBhIxYUFRE3EiI 4H/xAAYAQACAwAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBP/EAB0RAAICAgMBAAAAAAAAAAAAAAECAAMEMQUSQSH/2gAMAwEAAhEDEQA/ABACyBeq3auh8/cIHaOKV3ANdoAUEA WPBAI5o Ofka4ehtoh3vqLGw8lisXLsB5auaH7rT2mPFLjiDEnMBjSgFQE 9oA4APAFkCzx8fOst QUdeNUfTL0qBU5h1Azeuj87bULGKVQCbEtVQs33A1wAL93qWrW hsN5cmDN2zdoGkKOVeSQqVeNhYB7RVjkefgaEurNqXZd y8GNwyRta82aIsX/h06MjuzcediKyrqoyxoz16K3A7Z1HiZRV2RGIfsUkhCCCaH0De nxcpIcU7lhETxNEA9qHBWx/IAGzQs16P1rNUE0mNMs0LFZFNgjVBtXVmbt3auPNNjrX8/wATAhvPPawIsmrPo gJvQruvInYiW0hDheGKPTm7LlQ7plbixjgWQsJzH NZEFDgVyeDx9nRJ1fkTZnUWZlZEZQzSdyqSCQvgXXoDXXunVuX nrH eWbIZSG/tYBVYfIVaAN837I AdTssjSuWbyfrwP1oroVHbPGzB7SyjE8E//2Q==

wordpress.comhttps://peurmelestrabunilor.wordpress.com › locuri-sacre
(https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/)

Tronul Străbunilor este un loc încărcat cu o puternică energie care se transmite în timp și în spațiu. Energiile strămoșilor ne ajută să rezistăm vremii și ...

(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/cele-mai-bizare-locuri-cautate-in-tara-hategului-2179743.html)Cele mai bizare locuri căutate în Ţara Haţegului: „Tronul ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAYAAAB zenr0AAAEx0lEQVR4AbyWA5AdYRCEY9u2bdu2bdu2bdu2bdtOz rbZ6Uz9Wznjqau 5LRvPLNxjC0ABUg9kj6OqQWgI3EFRFZkG0luCsNxyW4Cf39/uLq6IoQ2kfiRPZiedCbZ9XSgB4GPjw ePXuOly9f4du37wgICIBSlYgeSkWeEwQj2AZAWx0MJyLdiJuPj y9OnjiFffsO4Pjxk7h/7wGcnV2g1CaihxsT/PjxE35 flDaQ5qSNNEYTkNGkjda5EuXrkCTxi3QqGFTtGzRFseOHoefr5/8mhSL6EPaECxbthLduvbE9 8/EEKWZDvpRLKFeCYTmUR Evgy6rNnzqF9u84oUrgEChcqjuLFSmP16rUICgqSliDjI4uiCP H59vUbGjZognJlK2HypKm4euUaHB2dEEJu5CZZTSyIpHb9 k2MuDmKFimJQgWLiWEGIj2gZEeaRFfDZQReXl7YsWMXU9cGxYq WQoXyVTB48DDs338QX758hZJ096qVa1CvbkOJtkTxMvJ/hw5dxPEQukjKxKSJ4pO 5BMRffz4SZwZ0H8wateujwkTJmPixCmYOmUGmjZpKQZLligrlC 5VHksWL4OHhweUHpEOuoxRctJbpdqXSA3PnT2PDx8 YvPmrciXt5AYLVO6AkqVLMcsNMKDB4 gFETGkHiGWCq5yIPAwEDcuX0XK5avQoP6jaXJihYuKTUvkL8I vTuL9ny9PREMAXgBklhCAdKkFsIITs7O1y4cAkHDxyS8Zo3dwE msSyfPn3Gu7fvQpaglr7GS6qux8 fv3D0yDHMmjkHgwcNQ8 efdGlc3ehT5/ nJhpOMsScQdA6Zveex/APILNm7ZKrdlwpISkvVjR0hy1MtL5HDmW5N/4cQLad8afP39kmEhFfR1YSpjeqciVM78YpzFxpny5yuD/4ozWjER2wKCBQ6F0gsTV24H16zZiwvhJUvP79x/i44ePclzevXuPI0eOsSmbQHOCoyhL7BdLRnnrddgANEEMdO3qd WiZIbK87t65B6Wq jgQjwwk58gxdS2dEEZWVtayLRm9Kksp3LhxE0q19e2DVGSxnGg lBwcHfP36FU ePMWlS5exbt0GSbvBHQCQk7wnch2XLVuBzp26oVbNumKQE4Aih eTqaek3uAN7CZvvsKSYYya1Zo3FKFcwKlWshpo16qJsmYoGdUB bQn6vX78RQ6rLxYG2bTrIRPB3MPtjhjdv3qJihaqGLQGA6QSLF y2V2eYHS8pbtWwLJyenkEcHZmbmRnFgO8GoUWNl2fCD5QDNmD4 LSqdJU Jhbm4RlQM1dXVgNcHkydPEsJb 7t16Qcmb2BNwKclmDOnA7dt3oNRCVwe6SAMePAytBER6gSdZjp OFhSUuXrzMnugozoVoQnlOyZrU0nX f7i4uKJ5s1ZaFgTtNY0TIO8C1arWQvVqtelcuZDrWF5wla7pdB MA9Cf4/PkLOnXsqo2fwKyIU 3bdZK3pMOHjsjv XM5WvnzFUb16rXh5 cP6guJr4sDCchGIrp37z62bNmGlStWY vW7bh39z5f1YKhJJtxzep1WLRwifx/5/89OKDvOm5J7iJiPSD9yBFErBukgD72Qx6mCuTv3GAYymdCUqOP JOcOxOaE4h4AgnpaO 9mUlsAAAAASUVORK5CYII=

adevarul.rohttps://adevarul.ro › Știri locale › Hunedoara

(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/cele-mai-bizare-locuri-cautate-in-tara-hategului-2179743.html)
20 iul. 2022 — Unul dintre acestea este „Tronul străbunilor”, un bolovan uriaş ascuns în mijlocul pădurii de la marginea Haţegului, pe traseul turistic ...

(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/bolovanul-venerat-ca-tronul-strabunilor-invadat-2136399.html)Bolovanul venerat ca Tronul străbunilor, invadat de ...

https://adevarul.ro › Știri locale › Hunedoara

(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/bolovanul-venerat-ca-tronul-strabunilor-invadat-2136399.html)
3 dec. 2021 — Bolovanul din pădurea Haţegului, denumit „tronul străbunilor” a fost loc de pelerinaj de 1 Decembrie. Oamenii s-au rugat şi au încins hore ...

latan.elena
23.05.2023, 14:09
(https://www.replicahd.ro/tronul-strabunilor-noua-atractie-turistica-din-tara/)„Tronul străbunilor”, noua atracţie turistică din Ţara Haţegului

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBwgHBgkIBwgKCgkLDRYPDQwMDRsUFRAWIB0iIiAdHx 8kKDQsJCYxJx8fLT0tMTM9Ojo6Iys9RDUsQzQ5PTUBCgoKDQwN Gg8PGjclHyU1Nzc3NzU3NzUtNy01LTc3NzctNSs3Ly01LS0tLy 81LTUtNjUtNS01NS81NS01LTI1Lf/AABEIACAAIAMBEQACEQEDEQH/xAAaAAADAAMBAAAAAAAAAAAAAAAFBgcCAwQA/8QALxAAAQMDAgQDBwUAAAAAAAAAAQIDBAUGEQAhEjFBUQcTYRU iNXTBwvAkgZGxsv/EABoBAAEFAQAAAAAAAAAAAAAAAAQBAgMFBgD/xAAmEQACAwACAgECBwAAAAAAAAABAgADBAUREiFBExQiMTNRcY Gh/9oADAMBAAIRAxEAPwBsveXcFALcqPWlrYfcKQ2WEDg5nA23HTf fbroe0ss0HF05NZKMn zG0JFw3HEkumvuR1NLCR nbUOWe2urLN8xeRryZGCCvv8AuDZ11XLbtXchT5DUryyD7zYAW k7gggAjb D31G9rI3uEU8Zn2UiysdSj0OpN1elMT2UlKXU5KTzBBII/YjRSsHWZ3TQ1FprJ/KKXi78Lg/MfadQaAvUuOA6Nx7g3w1rNNplPnCoS2mFKdCkpUcFQA6DrptDK vzCOZy22XD6Y7gatmTeFyPO0iM440OFCVEYAA6qJ2GTkjrj101 yLG9QzM64M4W49GVS26Z7HokWAVcSm0 8ocionJx6ZJ0Wq ImU13/cXl/3it4u/CoHzB/ydQ3gdS34D9ZoCsygR6/b9RZcAS l0Fl3G6Dw9 x6jUdVYIhvJ62zaVb4gaj1GbalcV5jagptXlyGSdlJz/fUH6HTFP029w7RRXvz QP8S00 cxUYbUuKsLadHECPr66OUhxMRbU9LlWEUrntuu3A4lt6bCRHbc Km0oQoHHQknmcdsahsqLS0w7qcv4vGeta2K5b7xS1NhrjOLSXU KQokgcyD3x325a6usrF38hTrHfj7E33nZ3t95qTEdbZkpHCtSg cLT0zjt chpbaw0bx3J/bKQw7E5rbtq4KAsoYqERcdSgVtOJUR6kcsHXLWUEds259I78fc/9k=

replicahd.rohttps://www.replicahd.ro › tronul-strabunilor-noua-atr...

18 mai 2021 — „Tronul străbunilor” străjuie una dintre culmile împădurile din jurul Haţegului. În primăvara târzie din mai 2021, drumul către acest loc te ...

(https://www.trecator.ro/europa/romania/tronul-strabunilor-sau-tronul-lui-dumnezeu/)Tronul Străbunilor sau Tronul lui Dumnezeu - Trecator.ro

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAMAAAB EpIrGAAAAz1BMVEVHcEy06vfH5vK53 lkvudo0fCR2PJXwudBqtq65PFrzO1Zt99Mst6w7vtq0e Z1eqBzupXu lozu6U5/ql7PzX1dTS0NB1x d53veL4viv7fy0ytbI8/1SveWp7Puw7fu77/2ixdpl0fFu2PVbx qI5vxgy wnIiJSveQwMTJ 5PtOt Jy4Pp44vtGsN0sKCgVAQE7ptdKseGi8P177f Q6PyW7f4gDgqF1eNb0PNnk5p1wdqI7f9QcXXV09GRvcRbnalNg o1ZjZhOSUhjsb3puQ1TAAAAInRSTlMATQlAbtgf/v4WlLTj/TQsScy879 f6jnror3zwd2nXXrChaj/GgAAAYtJREFUOI11k9dygzAURMGFZtx7SZPoEqbaEPc4 f9vyhV sTCcgac9s9oRgyA8oYriZiOKqlCN9DnpdpOk2119SFW5uEp2pg mPuRu/NyvyiemZu/1 vzM935y8GNLYY3mSJIXhj0tDGkvPBwEWgGF6HvWXvDBYUBD2 eF8PuQnaKAL/hCN r53Oroh4OYnn1KscQvaGBpOYWbbdpBlqU8xGj2v6IFA01toMyE I/1IQ2n1ewDT9CVkcuNk9xSD0OAFhzASIXTe7pRhZXIM6QgjTIwi Qu7ZFEbK4DYJmIYTSc2ZDHtxZbmgN7h5kMDA uHbwe8Asl1v8TQ4Niyn59ZrD ZZhvJXuuukYoFjfAItlhy8AOo4sGyDBK8syGZZzYa47oBQ4DtH nL4KgEeI8ICR OYDdRWdLCuJ422lUCMJA2T5Q9H5VDjsjpSCqOoAhRQ/0mhx2sopIGdQKkg4zlOqFD1oxsJ7WbGQVwzg Xi4zsb6CkPVlNq37O9lXPc6mFf/dU8VXfX2BWm7/B5HxPP3AivcfAAAAAElFTkSuQmCC

trecator.rohttps://www.trecator.ro › europa › romania › tronul-st...

(https://www.trecator.ro/europa/romania/tronul-strabunilor-sau-tronul-lui-dumnezeu/)
Puțini români au auzit de Tronul Străbunilor, un megalit din Țara Hațegului învăluit în mister, și doar câțiva localnici și împătimiți de drumeții și ...

(https://www.edusoft.ro/tronul-strabunilor-megalitul-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-ale-carui-mistere-au-ramas-nedeslusite-pana-azi/)Tronul Străbunilor, megalitul cu o vechime de peste 32 de ...

edusoft.ro
https://www.edusoft.ro › tronul-strabunilor-megalitul-...
(https://www.edusoft.ro/tronul-strabunilor-megalitul-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-ale-carui-mistere-au-ramas-nedeslusite-pana-azi/)

5 mai 2020 — Puțini români au auzit de Tronul Străbunilor, un megalit din Țara Hațegului învăluit în mister, și doar câțiva localnici și împătimiți de ...

(https://www.pressalert.ro/2022/01/tronul-strabunilor-turism-tara-hategului-cetatea-regala/)„Tronul străbunilor”, piatra uriașă înconjurată de legende ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAMAAAB EpIrGAAAAkFBMVEX/////f/87v/7pv/64r//vv/7p7/3xr/3AD/3QD/76X/3gD//fb/4Tb/6Hf//O7/40b/9s7/8rX/4kT/ uT/ Nr/6oL/4TH/8Kz/5Fb/9MD/5Vv/9MT/5mbo6OhSUlJbW1vy8vKampoAAACDg4M/Pz9jY2Ojo6O2trZISEjR0dHf399ubm55eXnDw8MvLy86zDTOAA ABaUlEQVR4AZXPhZaDUAwE0METAnV3d/n/v9s59JXtqazcKsnAAP7F84MwDHwPb0VxIqIkkgQRXqSiZtwyw1 Jn9ZZLpxaJfX9tGLMSp7hQdU4qtXh1GuMa/Wh3sykgQe sCfDXVNNWwDana5It9MG4HGUw mJCfdZn92k0s Y4DDFDft7nCh/Jc9F2M98g4nyAjkQqWkyAA0SZT LTVMQ2MtFX6QGp686BEbFieSPuI/4HeHOiptiZYb3fNEQGKuM8GQync0BRKLsC1R7ABbL0grr5XJz6 0iAnmoAYPsxkKrGAHbLb5jsp6xAJtoHwlvFYVlaH0H8SouL91X qoKWz4WZ7Oi8vgJhUi 8INL31T1y4CGgHaBSP4m5iwWa63AMJgMTER G6hbN3AcuAQM3w5Lh0AVbXxWSAJycXoJGYjvFkviwDIfddPFuU AVXTPMKzZRlgfwUvdg BpI5Xh00Z8PHB8bLbXeb4ly9VmSYpK/935wAAAABJRU5ErkJggg==

pressalert.rohttps://www.pressalert.ro › Ştiri

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBwgHBgkIBwgKCgkLDRYPDQwMDRsUFRAWIB0iIiAdHx 8kKDQsJCYxJx8fLT0tMTU3Ojo6Iys/RD84QzQ5OjcBCgoKDQwNGg8PGjclHyU3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nz c3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3Nzc3N//AABEIAFwAXAMBIgACEQEDEQH/xAAaAAACAwEBAAAAAAAAAAAAAAAEBQIDBgEA/8QANBAAAgECBAUBBgYCAwEAAAAAAQIDBBEABRIhEyIxQVFhBhQ ycYGRIzNCobHxUvCCwdEH/8QAGgEAAwEBAQEAAAAAAAAAAAAAAQIDAAQFBv/EACURAAICAgIBBAIDAAAAAAAAAAABAhEDIRJBMSJRcYHw8QQTF P/aAAwDAQACEQMRAD8AfVubTHK6qJ4TG8lKY4XihLFSRb4R6Ebeh wbmCRy0klRSEmMR2k0g3fa2 ruMZ/Naim92qI69ZUVWjjjkp qXa17XF7/LbA2fLSP7O1hhla7x6G4ri1iQLEed l8fMR5T4xfuUs0DyRNPA0RjjVUAj08 va5H3tv4wjzD3pnmy2BaZVlKNIs7tLfU52t0AN26d779DiWXzG oSlr5YYxJW1XECKOZ0WNgoO3 Nj/QxFqUHPHrHFKscSRqsjH8oqH1XA77r9DgxrHN7/Eaw qo5XzBHkrauVqaFHAcaEAYtqWygA3VV2N g6d5ZbIpmrUch0jqFKiMcoQILDRY9jew89cchccWY 8GRp3BQs/S1l236bH/Ri3JozHVzmZbCedihXc3FlsSOlwpP1wjba2w2VVlVBCOHHSu0O pXMgYaXJI2F7WvvzDobHpi7LZzmmUJU2REYqrpEwAVtK6r bNfpj2a0/AZH4iwpxUkUuNLEAjYAb9AdulrbWOB8pmiNVmeUsjCYyy1MahD UZCrn1KkdPUfSn ZSVdrs3IJp4jMgXiJIuo7JJdmsetiL9r4LWNUmfTMoLAbfESCN ubfsMI8oSjy6Wp/HUQzIEWJoyLjQAQT5JDHfff6YLXMYI42jicNEUUOVY722uNh/V8Rl/Gk5cY PgK2Z/2hMkOW0sFbSQe91EssYmBuIlDEjSeu40jr09cMf/nEiSezzQzoGanqZI7sL7GzeD/lgfPUkqckijDCpmp6kyhkj08NDf1I8X8nGbyOj4kNQRmU9Nac8 iNseVd o/0Y9PHiTx8JAlo1Oe01CyrIahUVJ4mVZHuDzLtcAk3/ANtgmsEVRlbQfmPJFbhcEuiEnqQCDtt0O1/BxVWUVJNC9UYqdaeEEgTG4QBhzG3UtbwbA4rrKZTSSPJTSREx8 vuu7sG5uVlF httv4G PPjVRSfhihFRTwkUScdDJFKF4JASMDQVsF3J5Sdh59DiMMxf2w roQ8SQQUiSLI406V5iTYebb/LHFdTRRjM9axxmMtFZrMGbYm/a9r SDtiunOWz1OZmBdUoEccgYNuo6DUxA7nYE7Hphox43y3 0YPo6qhpoeMYDJKIg5BJ3ZhYKT02Zhv6YKMHEnSmjrI5pI4y5r Y1Ucwb5bG4Hob2PXehBQV1TzyzGCGp4pjBDXffa1twpsRv137Y KoszjGaccC4AlJcCwZdRBHrYn1w39kbpR0ai32mmgq8mjqmVdV LNEW4YuVdXBtbxqCXv2HywozisSWs/CAkaOWY 8adirSMQq97WbcYhmRgpsymnilKRzx2ngjF01baSBcAG3UfL6q Z6heMVRW2Is1u2O6E3KCKQh2ek11DpHF8bNtc98HjLnp0Gqcyy Na6FbDT/t8TyWjUg1Dpd5TYbbAX/r7YNrWCpNIQPy2JW5BIAwxatCjOBTiilgUxLIQGUxhgdul/wCumEWTiOKOoSoGpuNtz9tK4lJUCprZQ6aWuQyg/Dt 4wDxY45p JI1zJfl37Af9YKhaqyLRspZYoqGoN1mVY2Kg3bUbX73/fFWamWPKhMlRHTrJEhaXpGq2BIBHWwviulQNLNDNWI2pW1tCxd E3YdtydjYD N8D1EEMHs2A87zR8MK1OIC5ZdgOTlYi1ibkEb482MfUr9yPyH5 xFE9DUwZdz64xwtyFkK9COnXSvTyPGyjLqmnk9opZJKSSA06I5 KGy3Cj41IvcC4uTgrMqepno6b3OOeTQqlI4RwnSx2Nm6HqfTYY W1E00MWaSvaIztpjbWvEVmuvNvsRcbWuMWxK4ONhGOV0qcKKcG S7PxX/ABjsWOogfO/T5/RgkkorJJ2jUXLCNQ11U2Ubeen8 mB4IERqiVpGMZkGhSLaQCdhb6HHgy6pHLKzlbmFFsFv5wY45S3 J6ZSEGyuqI0A3Vrk2GrqflgeKJ3BYkkk82DuCQqLrSNFXlB279 gO Lo4Il0ujrw xvcnbHSkW8DKmjVY4AxNwL2v67Yoza8lHLw9MZlIj4h Kxa/8XxKKeM6RwyD8INuo74Fz2RUWEMioiPqVmUm3/Ed8MMZXOUjg9qaeKBWEUgAAJvtbCfOGUVfIxUaf0H1ODMxrjL7 UU izqjx7338AYozbevmuurm2Nv8AobDFUvBF9m0yeUSy0k8q/gyFppo0YHSGS66gv67m9jbphfPTZtJkEj1OTT1UjM2mB2JIUML E237dfni5K GGmimpqmWspYNIHDkZTe5NyNIGrcgm1 l/OAq auzLIlbJ5Kl5aqYCSETAyhVZjzG9 w7jvjgpOSio0k/si6eg4R1/DheloIkBZY3BJVtGnrYHYBv29MJcvDCoWKqUyiqn4qq3NypzBv q2GVbmTGmihRUiVY2DqsrGRdI7vtuT keT4whydGFfVHUXMCEoQTy3IsPly4bHF8JWDo1T1a8XQyuYlPM QDpBJ3F/riemrqaJ5qdWFLGSeQaSQOvU/ dsEJSLqienQR64rFiLXv/XTDahpVgyj8Rwqvzgk4slpI7EqRnpFcSrw4EjTu7nmfb7 MFwVUigNI1gdlQqOn/mO5zWQDL0V54A50EtE1yd n7D74zUmYquqRyhDA3c3Nx4sNsMrA0PKzN7auAihu9hzfTGbzP Mi6LKZOIV2QNYD6HFVCsdW7SS8RVBGhhuLeLYj7RxxwzLAskb3 3BLFiL9e21t8MlbA3oUQ6nrqKFHG9Sv4ltyxYX3wfmQ41UXjHE Ftyo1WPzGAsqK1eZQb6OGpKC2 ykg2wbVM9NMVIK6gH7jqMUb3RPoFyTM1qYHgduFOW1BozpDLtc Hrvtgr3uU5TTrNUzcBJLItMwDrzdvXfbAFHEtd7TSaYUYKTyps pI2v6 fpiWYu9PQCNFMckdSdMiE3U27Ht5xppSnfb2QNNV1AmEiRw16U saXUyo ksXAbr13I389ML6KOCmzDM6cSW1SKyMWurrYkbjre98EHMKYRP BT11RWT6VjmLPeKLZCdOo6mN13NreLd6KDIJ0kniKuUE4N02R1 HQg23ucQ40mmFq0NajO66KenipaiKaGNVRkK6SW2FifHxdOmHd TUVHuq67MSgLhgQB5A8ja18KaXL5KYzztEY4mW1yy7C/Xz37YJJaniiWolDwxiwEh1EeN 49b9sGG0dGNvjbKqqRJKdLhFA/wAj2 /TGfr1Mil4nhMcRKllPcdRv/GNTVV35dNTvGbtYqqnm2v1GEtfQV2ZSBEy9SVPxuQoH1PXDaXk dsT0ldHTh2ZnQ/FZBb9umAamrWpnaSKKTZSgL2DMPXGiX2RqiweuzJIzcXigh1kD 0ZrEfbDGl9lctglErmeUhbDjSAKPJIHzwyyQTsHGTBspyeOhyI ZnIIxUlddiCSU7L89z0GLpopswjgmejZCIgtiunoT2NjhyIo4o l4KHhRrsI9RCj7YgJ0YkiPUL9dzjnlJ3aKRxpKiqm9jsvocujj gq6uOuO9RMsg0TE9drXA3Nrfvj0XsTlbgrVVNTOpfUIy4CqTt1 Aw kjWJ4GA1M36mNyNu2L5WIeGFeVdyxtct6XPb5YaeRr1E3jhHdC DPKCmpFgkjp0EnvNNAsjNdguokjp4G/m98aJqOFTvAtibdCbYR 0Ueugq1dmYQR8aO/6XBSx e5H1OG9RK4FPPe5ljDFSBYH f3wjyaQIySdHpqKnCc8a6DtyC2BHyeicRstDHKE2UuNVuvnB5l YBHNiWGo3GOGqkjldVta1 /kDBtl6BPc2QlUj0ra1kFrn7Y41PIzBVVkHaym49b9MNBM/CWTUbkgWubYhOzKJLuzWfTubbH5YFGsWTUSgEsQL/rcgXx2KkhjuV4byEbte/e2DnPOwsLC1vviDHRMEAFifHocag2CSwyTKEOkrfayk9/GOTZZWsVMIjiW3w2A7nBMk0gaMajzdcBPWTAizWuL4Pg1Wf/Z (https://www.pressalert.ro/2022/01/tronul-strabunilor-turism-tara-hategului-cetatea-regala/)
8 ian. 2022 — La capătul potecii se ivește în fața ochilor „Tronul străbunilor”, o enormă piatră de o formă ciudată, veche de milioane de ani, ...

(https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/)Tronul Străbunilor – Renaşterea

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBwgHBgkIBwgKCgkLDRYPDQwMDRsUFRAWIB0iIiAdHx 8kKDQsJCYxJx8fLT0tMTU9Oi4 Iys1REk4TzQ9Oj0BCgoKDQwNGgMPGi0lHyU3Nzc3Ny4tKysrKz U3Nys3Nzc3KzUrKysrKzc3NTU1Ny03NTctLTUrNy0rNzIrNysr N//AABEIACAAIAMBIgACEQEDEQH/xAAYAAEBAQEBAAAAAAAAAAAAAAAHBggEA//EACYQAAICAQMEAgIDAAAAAAAAAAECAxEEAAUhBhIxYUFRE3EiI 4H/xAAYAQACAwAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBP/EAB0RAAICAgMBAAAAAAAAAAAAAAECAAMEMQUSQSH/2gAMAwEAAhEDEQA/ABACyBeq3auh8/cIHaOKV3ANdoAUEA WPBAI5o Ofka4ehtoh3vqLGw8lisXLsB5auaH7rT2mPFLjiDEnMBjSgFQE 9oA4APAFkCzx8fOst QUdeNUfTL0qBU5h1Azeuj87bULGKVQCbEtVQs33A1wAL93qWrW hsN5cmDN2zdoGkKOVeSQqVeNhYB7RVjkefgaEurNqXZd y8GNwyRta82aIsX/h06MjuzcediKyrqoyxoz16K3A7Z1HiZRV2RGIfsUkhCCCaH0De nxcpIcU7lhETxNEA9qHBWx/IAGzQs16P1rNUE0mNMs0LFZFNgjVBtXVmbt3auPNNjrX8/wATAhvPPawIsmrPo gJvQruvInYiW0hDheGKPTm7LlQ7plbixjgWQsJzH NZEFDgVyeDx9nRJ1fkTZnUWZlZEZQzSdyqSCQvgXXoDXXunVuX nrH eWbIZSG/tYBVYfIVaAN837I AdTssjSuWbyfrwP1oroVHbPGzB7SyjE8E//2Q==

wordpress.comhttps://peurmelestrabunilor.wordpress.com › locuri-sacre (https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/)

(https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/)
Tronul Străbunilor este un loc încărcat cu o puternică energie care se transmite în timp și în spațiu. Energiile strămoșilor ne ajută să rezistăm vremii și ...

(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/cele-mai-bizare-locuri-cautate-in-tara-hategului-2179743.html)Cele mai bizare locuri căutate în Ţara Haţegului: „Tronul ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAYAAAB zenr0AAAEx0lEQVR4AbyWA5AdYRCEY9u2bdu2bdu2bdu2bdtOz rbZ6Uz9Wznjqau 5LRvPLNxjC0ABUg9kj6OqQWgI3EFRFZkG0luCsNxyW4Cf39/uLq6IoQ2kfiRPZiedCbZ9XSgB4GPjw ePXuOly9f4du37wgICIBSlYgeSkWeEwQj2AZAWx0MJyLdiJuPj y9OnjiFffsO4Pjxk7h/7wGcnV2g1CaihxsT/PjxE35 flDaQ5qSNNEYTkNGkjda5EuXrkCTxi3QqGFTtGzRFseOHoefr5/8mhSL6EPaECxbthLduvbE9 8/EEKWZDvpRLKFeCYTmUR Evgy6rNnzqF9u84oUrgEChcqjuLFSmP16rUICgqSliDjI4uiCP H59vUbGjZognJlK2HypKm4euUaHB2dEEJu5CZZTSyIpHb9 k2MuDmKFimJQgWLiWEGIj2gZEeaRFfDZQReXl7YsWMXU9cGxYq WQoXyVTB48DDs338QX758hZJ096qVa1CvbkOJtkTxMvJ/hw5dxPEQukjKxKSJ4pO 5BMRffz4SZwZ0H8wateujwkTJmPixCmYOmUGmjZpKQZLligrlC 5VHksWL4OHhweUHpEOuoxRctJbpdqXSA3PnT2PDx8 YvPmrciXt5AYLVO6AkqVLMcsNMKDB4 gFETGkHiGWCq5yIPAwEDcuX0XK5avQoP6jaXJihYuKTUvkL8I vTuL9ny9PREMAXgBklhCAdKkFsIITs7O1y4cAkHDxyS8Zo3dwE msSyfPn3Gu7fvQpaglr7GS6qux8 fv3D0yDHMmjkHgwcNQ8 efdGlc3ehT5/ nJhpOMsScQdA6Zveex/APILNm7ZKrdlwpISkvVjR0hy1MtL5HDmW5N/4cQLad8afP39kmEhFfR1YSpjeqciVM78YpzFxpny5yuD/4ozWjER2wKCBQ6F0gsTV24H16zZiwvhJUvP79x/i44ePclzevXuPI0eOsSmbQHOCoyhL7BdLRnnrddgANEEMdO3qd WiZIbK87t65B6Wq jgQjwwk58gxdS2dEEZWVtayLRm9Kksp3LhxE0q19e2DVGSxnGg lBwcHfP36FU ePMWlS5exbt0GSbvBHQCQk7wnch2XLVuBzp26oVbNumKQE4Aih eTqaek3uAN7CZvvsKSYYya1Zo3FKFcwKlWshpo16qJsmYoGdUB bQn6vX78RQ6rLxYG2bTrIRPB3MPtjhjdv3qJihaqGLQGA6QSLF y2V2eYHS8pbtWwLJyenkEcHZmbmRnFgO8GoUWNl2fCD5QDNmD4 LSqdJU Jhbm4RlQM1dXVgNcHkydPEsJb 7t16Qcmb2BNwKclmDOnA7dt3oNRCVwe6SAMePAytBER6gSdZjp OFhSUuXrzMnugozoVoQnlOyZrU0nX f7i4uKJ5s1ZaFgTtNY0TIO8C1arWQvVqtelcuZDrWF5wla7pdB MA9Cf4/PkLOnXsqo2fwKyIU 3bdZK3pMOHjsjv XM5WvnzFUb16rXh5 cP6guJr4sDCchGIrp37z62bNmGlStWY vW7bh39z5f1YKhJJtxzep1WLRwifx/5/89OKDvOm5J7iJiPSD9yBFErBukgD72Qx6mCuTv3GAYymdCUqOP JOcOxOaE4h4AgnpaO 9mUlsAAAAASUVORK5CYII=

adevarul.rohttps://adevarul.ro › Știri locale › Hunedoara (https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/cele-mai-bizare-locuri-cautate-in-tara-hategului-2179743.html)

20 iul. 2022 — Unul dintre acestea este „Tronul străbunilor”, un bolovan uriaş ascuns în mijlocul pădurii de la marginea Haţegului, pe traseul turistic ...

(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/bolovanul-venerat-ca-tronul-strabunilor-invadat-2136399.html)Bolovanul venerat ca Tronul străbunilor, invadat de ...

https://adevarul.ro › Știri locale › Hunedoara
(https://adevarul.ro/stiri-locale/hunedoara/bolovanul-venerat-ca-tronul-strabunilor-invadat-2136399.html)
3 dec. 2021 — Bolovanul din pădurea Haţegului, denumit „tronul străbunilor” a fost loc de pelerinaj de 1 Decembrie. Oamenii s-au rugat şi au încins hore ...

latan.elena
23.05.2023, 14:24
TRONUL STRABUNILOR YouTube

https://www.youtube.com/results?search_query=Tronul+str%C4%83bunilor+

latan.elena
23.05.2023, 14:34
Adevărul (https://www.facebook.com/Adevarul?__cft__[0]=AZVT7jaT_JAJR8rCjbDU50Fl6dqjJlPIlJa_Nh_YplAMMhmlI xEKubqjJ9Wlo7n5MSAjRNmohqAdvTPwEJ6mQ-ty5sVoxCFKqJ66NICVGY6hoTpA4aT6vnOb992Bh0OGPHE&__tn__=-UC%2CP-R)

Profesorul Ioan Romeo Mânzală a făcut parte din echipa de experţi care a analizat una dintre cele mai vechi şi sacre construcţii ale planetei, Tronul Străbunilor, cunoscut şi ca Tronul lui Dumnezeu.

ADEVARUL.RO
Profesorul care a făcut cunoscut Tronul Străbunilor, misterioasa construcţie din Ţara Haţegului cu o vechime de peste 32 de milioane de ani
Ioan Romeo Mânzală, profesor la Universitatea din Cluj, doctor inginer, expert în construcţii hidroenergetice, inventator şi autor a numeroase studii de specialitate, a făcut parte din echipa de experţi care a analizat una dintre cele mai vechi şi sacre construcţii ale planetei, Tronul Str....

(https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadevarul.ro%2Flocale%2Fgalat i%2Fprofesorul-afacut-cunoscut-tronul-strabunilor-misterioasa-constructie-Tara-hateguluicu-vechime-32-milioane-ani-1_5d5d49e0892c0bb0c6c606bf%2Findex.html%3Ffbclid%3 DIwAR0_pGJdtCX6cw4o6Y7f9IyXkwOrR5_fYYyf6Q7g3kIkJ9b swAFRQJ20fcc&h=AT0PGfM19SYKLPiySQkRF3-OUuSl2laaAJDxbR-mI5jiooEAXBguaDKIR8HMY4kpJOvJCvOmiaxj4ZxxQpwxMNyCO 4HhiOCtJH9B77nNBaUG-hC9FFDTyzbnNa3JdSwVPWSp&__tn__=%2CmH-R&c[0]=AT3bDFpQdX7mAzRaUEejSbrciFpupqy4d2fx4Lfh-jN9nHwGRw43rDXpdAuLE3fZpRW2tTNZFO9tvp5wnxgIkWjuMvd D1GU6Jq8xcpALuOynat_BQH6OBMMNTqGCC9m2u1PKMeECizB71 9-gT_FzHk20Py_kig)

latan.elena
23.05.2023, 14:36
Videoclipuri

(https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&oq=Profesor+Romeo+Manzala&aqs=chrome..69i57.11068j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:dd7eccb8,vid:uHrZeJjUd98)LIVE - România insultată!!! Andrei Barbu cu prof. Ioan Romeo ...

(https://www.youtube.com/watch?v=uHrZeJjUd98)
YouTube · Alba CarolinaTV1 oră, 55 de minute, 41 de secunde

2 dec. 2022

(https://www.youtube.com/watch?v=uHrZeJjUd98)

„Comuna Mânzăleşti a fost, este şi va rămâne în sufletul meu ...

Facebook · Mânzăleşti, mărturii în Timp şi Spaţiu1 oră, 17 minute, 49 de secunde

29 dec. 2021

(https://www.facebook.com/100023171407027/videos/comuna-m%C3%A2nz%C4%83le%C5%9Fti-a-fost-este-%C5%9Fi-va-r%C4%83m%C3%A2ne-%C3%AEn-sufletul-meuun-interviu-cu-profeso/650822062756632/)

TRONUL STRĂBUNILOR DIN HAŢEG | TRONUL ...

Facebook · Televiziunea Brașovului1 oră, 12 minute, 20 de secunde

23 sept. 2021

(https://m.facebook.com/268052514044153/videos/226719529435174/)

latan.elena
23.05.2023, 14:37
(https://adevarul.ro/tag/ioan%20romeo%20manzala)ioan romeo manzala - ultimele știri | adevarul.ro

adevarul.rohttps://adevarul.ro › tag › ioan romeo manzala
(https://adevarul.ro/tag/ioan%20romeo%20manzala)

Ioan Romeo Mânzală, profesor la Universitatea din Cluj, doctor inginer, expert în construcţii hidroenergetice, inventator şi autor a numeroase studii de ...

(https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/profesorul-care-a-facut-cunoscut-tronul-1965428.html)Profesorul care a făcut cunoscut Tronul Străbunilor ... - Adevarul

https://adevarul.ro › Știri locale › Galaţi

(https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/profesorul-care-a-facut-cunoscut-tronul-1965428.html)
22 aug. 2019 — Ioan Romeo Mânzală, profesor la Universitatea din Cluj, doctor inginer, expert în construcţii hidroenergetice, inventator şi autor a ...

Profesorul care a facut cunoscut Tronul Strabunilor ... - Scribd

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAYAAAB zenr0AAADzklEQVR4AWIgFjDz8Arwm1tHiYXHz5HOrzij0Ahgv RqgK4li6F/reG3btm3btm27tm13bdu2a9vTZucWU8x7U95zUmaSzHs3N/lqoY2OqAsw/Iy/4X/wga qpFCxXsNWteYusWh46Gy8mIwKYvDFM3i2yIlLV65cudqUWWqNj 6gn85MpG55FDMQqVPLyteu2qLdl3wde4GbHNKmPlgkNN7SiQXr m1OG0nmIhiIWYBUpepXmrLg32HAvOG6T5cU3a5n2FHvz6S3FJy ZSWlkZZSBV/DoyOoQsfv9AG9wvU6oS2rAjEROx835yVfIKpHf0ICaO8QBEsBM fE0uErt3BSsiKQg3vnrGOfYeWEN5be9OqX7 JbXqThBpbUQ8OI mqb0lQLRzpw Sbd/v6LUoRUysJbvwAapGsuuw4mJ6pNnqWWN3nHM/oUJL4NEB4XT3NtXfMlXj xILc3H6TTCY2No7andHL5VJsyW03Waiy2a955JB31PGZytm3wu CgVoHH7IbM7crUoepYRSLr3v GRBU7eW8uYIuMTCHjxz4 aHtNg iGnpHAskWl9UpuE1FQC/CKjqb3YasMMLEFIiVwsa3Fci/TvP6UIsYiBumaKYoXcKkgny6GbumFOlqMY6fffYeE00sha6STy 1QYYcqug38wAZ/TSWc8DrqcxfIthyK3CEOE5gME84DT6apsUqwDkVmGS8RxcxXZS KAA6IHtmgHjv0ywdoQ/5FoDcKoxTnsNgPYt0EWLhpY fjDNP/vigMKlA/N5fh09E5FYsAAbxgbTmxJ wCAyhXH6YESz4REQqEVJgXgGrJZc6etLuC9dosYMHtTyulev/fUQu4I05gKDxr4BPwoLbaGMbUsLHgCAuCaU2LI5h/EL9eIhPTqbGnDbkCZFkIwytSO/ E0X1g61y8U5PxAJErMlRDaYQ8aRYYvY/kUTA5c/fCjQHsLSgGIzomMQkAqISEqgxT4p5w6jlCa30VgMSU1KwFxT6a gKiY6ShxB1GvHHs9f4zg8UFtxXO3lJnnL5xT3kcA9heczpt9b5 MSYJAQFKKkD7hOp7RK1DyaZZOEinD4uKo0xn9XP9HrgKtZNPFQ L6RUZQF3Knzq/e0zMkL/JB1wkwrZ3J5/Z5SMsd4siDQIgcP9kpW0KW03SldMnr4TCbJOF4UFBAVTSExsWC 6bDGdb fGX0oLu5Z3UTOgY9fu0CuRmCmCwB1Qf8MjSP32Q8gvfy0v7gcT LJmTzO1ptev/bQJnu4L12/7HL10Lqngo6phgds0CqdA1C4R0zYZK55T 3XMAqCJKU6Vi8 QAAAAASUVORK5CYII=

scribd.comhttps://ro.scribd.com › document › locale-galati-profesor...
(https://ro.scribd.com/document/457498040/locale-galati-profesorul-afacut-cunoscut-tronul-strabunilor-misterioasa-constructie-Tara-hateguluicu-vechime-32-milioane-ani-1-5d5d49e0892c0bb0c6c606)

Ioan Romeo Manzala, profesor la Universitatea din Cluj, doctor inginer, expert in constructii hidroenergetice, inventator si autor a numeroase studii de ...

Evaluare: 5 · ‎Un vot

Se întâmplă în România. Oamenii vin în pelerinaj la o stâncă ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAYAAAB zenr0AAAFb0lEQVR4Aa3XA4ws2xaH8W/tqvZ45hjPtm3btv1i 8V4ujFu7Gvbtu3Dsad6urpqr/tP0p1c9fFKfoPW/loFY8A8xuu3AV Tz8sVcq1MS0fim3iSUzGmhQCC9Md7tsn35PeSy6VymTwqq1Kei oggVZmQHbJVhiSJgEOQUXmP/Bz4q3xFdklV8SYnHbBVviG/lx/Juw2aXYJ1CGwSXNKc8JoS zLwB/m1vF9GJCjipAO Jr SH8h7pZVj1iawQcq6bBBCCZMGHwF Kb XL8qrpaYI5IQC6rJD9shemZTUMaIUPVEAC3hNXmPwTeCP8kN5n 4zKCQVk8qQ8KI/KtHTbGBkBYUNEEgm0CaGLTTh8FPiN/EE I7v1KtTkuAL2yenyL/mPwdUJrE6T rNUeJiqympSV11NGjxFnSUSi1jD4LXAt Sf8hN5h4wpwo41YEXulCvlBnk64JtrJK5FmKbCITksMzIr86Rk BBwMSGVMPii/k7/JZ2WrIipHC0n1XS6BTHjhnM67ATBcEAfAXyD2ACYtea2MG7wae JNcJE8rIhu08UoZMHWcMSKBghIjxRmhpIqTSsRYIyHBCUCKY1A JsCXBP5jiO4E3yjlyuywopABcIUcPaBBxoJR QE2qApARyCXgVKQhCYhbk7KZ4q8HpmSHvEGukickU4gDKGRwQB ATxwQihgu9Z59LBzCp9a6tSAqUYhCAcYdPAbvl9XKJ3CEL0lWI BwZMiVEgIEYJOIjRHxN6cV3pEERxBDHESqzu8Gbgx/Jn a68XUYkDAzIMDYIrJKwjH5LJpsYuThgQi9Q1zNPwgIp8zKHvi2 yQSBiCTAqn5G/yG/kk7IrZcBoIdawuEhCF t9 AoiRgJSEog4Rgmsk6D7UMF793VMtgJ1IgkYUJc3yqTskEZ6Gu8 bAja/xkoR8KDFagbVp8iHNqinBkZvYoASMBx3MBfgBT Pe1L5ity4TpgeoRwF3iZv2UV3MiN5a4G1OgQrE2el7sxUnEbpv DqPjEjiRuw9y/63pUmJ/scwWpQkAODSkSflarlc7kuB78qTJTYLjBl81OFbCYyOU1THSYb bOOsBnmvC/haMd2FyFfZ2nZo7EWiKS4qjRWkSMRAIeAmsyc1ykdwiT8taCrx aGg4AVdnq8AZgOIFNSYNBNCNLncWqkQB54hiIk2DQD5AKTlUAd gAT8l1concJfNSiKfAPtkMOEAu8/KMjEqa4tWqe6XlzvbciW0YKxyhShRwHACXRII4RGBZbpMr5er hkheuCHiXJlWcf8Ot8hqhKkSe0sV/2wgNmql09pw3tBxahF2FCXDHqng9MclgCd4BhyQm WcF2x8XnFTfK7kLaI7rPQC7lwn2dbBvg32oaCYSsQmtHhFEpwR Ik2PBJwXTFcWDR4CLpdL5ClpD9wZfZWVvISaFkuBKHmCZ2sWNn KzPEIsAZPgUJGAiOECgEsmVmubD3e1EKLewMmNRhDHi7TEpm8K w8t1A1Ww3GknQNhiK0cqdZRMBJxcCBUtbkXrlIrpUnZfWFCw8M iLAH L28U2bl3ABn7mua7asF9leNdjB25JHdK5HxokuJYeDSfsGzPlf ulAXpHOs5QypNea28VcZlm0ElS61crhhzCshCoIZTBKeCA0SHJ eDuFxxJPdR71se9JdyUw7Kv93vBsWK4jLYjhzQ6nRDZ1i0ZKvG I5Q77gevkUrlLDkmHE5hUZuVCuU W5Z4IG69tl609nZKuQcRoRI9TeVyM8ABwtVwlD8ta/xN sgE1KRyyKK/tlM0AmLsBBca 4Nwc4RLgZpmWrrgWP7UnpybANvmu/EE25VK53OGxU3lyekyn59Y7PTeYjqf49Px5seRunY8RgnAAAAA ASUVORK5CYII=

playtech.rohttps://playtech.ro › stiri › se-intampla-in-romania-oa...

(https://playtech.ro/stiri/se-intampla-in-romania-oamenii-vin-in-pelerinaj-la-o-stanca-bizara-din-padurea-hategului-306230)

2 apr. 2021 — Profesorul Ioan Romeo Mânzală denumește această stâncă un monument geologic al naturii. L-a cercetat de mult timp, atât de mult încât i-a ...

(https://www.carolinatv.ro/opinii-de-la-macelarie-lademocratie-prof-ioan-romeo-manzala/)OPINII: De la măcelărie la…democrație. Prof. Ioan Romeo ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAMAAAB EpIrGAAAC91BMVEVHcEz8 /r29O/bsmv8/Pzq1a/y4MH19PLw4cfeq0/VnDX05srgs2bbnzfbpUjjvmnhvn/drFbkvnrgtVbfskr9/Pzd3dz7 /v9/f37 /v /v76 fbfpjzn0Ynpz6PjyJPVp1Xg4eJ7fH/g4Mzt7e2Oj4/x8fHFxcenpqDn5t/79urrxYPp4tHgrkvbq1bu7OnR0dCVlpjU1MrDw8Pn5 jAvru8vL3m4NPuyIXYoDyzl2imgD2tkmLfwoPNpU60oXvesV7z 5Mr/// 5uruenqDNzbrMzM709PTIycrg4Nf//v7ty43Q0dLU1dbj5OXXvpLIsonp5 HktFmtra qqqzHx7Xg4ODz8/Ha29z6 vrS0tPb29zd3dj17N3rt1vf2tLv6uLlypXv4MTo1KrnuWWcnaC 1trfDv7D4 fn29fDww3PuuVjYxKLr0KLw1J3p1rTdy6zr27vep0ftxXfV1Mr////8/Pzz8u/q6urm5ubs7On0skLvx33m17zz2arqw3r16NHj2sr35rzo6Onr6 vU09Lw8PH53aPwsEL64bDvvGL19fTlv3LpvWfY2Nn8/Pv /v7z8/P19fX19vfy8vL19fT3uEb22JjzvlT3ylPkqD7s0JrKysunp6bh 4dnw8PDq6uv7 /r5ym/2w2Xv4MX88t7lqDro0qXjslu/wMHt7e3i4tb09PXi4uP547vlrUW0tbarrK3IycmwsLLS0tOoqa zp6en7uET305L515jzzof8/Pzx8fLkwoHqs1HLzMv /v7t69/V1dbMycXo5d 9r5ftul3pqjz36dD39/bg4N/g4eL /v7Z2tvauHvDw8X9/f3o6Ojtwlq6urzv7/D7 /vr6 zp6erluW 8vb79/f3p6erJycny8vPc0b3Vql/RxK7dvIPusky3tqTn5 f5 fb39/jItY7Ew8H5 fTp6eq0saXNy8jk2b/ky5z39/ff3 C5urzl18HJwKiolW 3uLnY2drs1o xsrPIyMr4 Pj70UrDuKBuT7 yAAAA/XRSTlMAFC3aDoR4JWLv/1jN//fztf/L/fkLRhEIHgUb/8ihz/84/2w6/TKPy102xnn340Jd/o/9kP//iLb/4//32vzz8W8CjP z/0v/pAKr/v// Pnz6bL/z/ P4U2B/81G8///9fup29// v Z2vn4//7// n5xv//nf/H5f//yuf/////hP/u9P Z///// rjUv//v9nPtFb/q/X8/7pz/8Hx0nXb4dr//5Dlmt3n9cv//r7jvfHt6bX/t///Oqvr8OIn26//sf/t/0zhZ6/F 9OF953/r4ia8cD72cT70WT/////9/d2a8D/36ug2ePN/2Lzzff///Xz/5tuGP faIB7XwAAAtlJREFUeAGNy1OY5FAUReF9biWVRlJImpWxbaOts W3btm3btm3bNtu28aUHL8P/eS38GeHvmI77c8ZTtnitw 8IQppeDx5/ZC2ZJVmxIwAEe9Kkc/74yV4It0uwJcr4rAV5KVuGLiYkL/cCmmIxCc5E/irRIxDKaHusIZPdy21Pt6CpQt88KEfEoCgKFEBn9jbKMjS1lUA 5Gy8nXedgIgoxIT/FSQoRNApFKyCKkBvSGXCQiSBD9re5U5DX1T4OWCQqIRGRkYjQj Fnu3pNSJEiWvHzp4kVPAAgzX3Q1a6J2G427Wbii0 sAqKKbKIpFAUyCqxhna2vLig 6NVBhM0yyfU61gmo0FX9MfB8AW9SSJsDIWRkMgjGAGWrlSmsGM jx/Jpa5HCkCyCOKmeWR7hAvin6SE5OwNrfkb5GkIhKfWeYZgOMfY3 ffRox1KevjJzul4 AhHF5Xt mRNkd3HcPx9QBQ6MTJ/qdmnjo9tsqQXLVRu8Dx0pYWZ5zPtmCC78hljmXIYUfVOudcZh6 o2v78juIqWbbtqm/z8MbltuqrNRPFsu4j3YVMRtfvlqsJItelpVjaCLxf5V8TKjou or7Nx1gbWvDo2os t8QvMWa7FSZnPBDJsCEDSjwSvAHgA3x1GKz/e5T4fDhuDvHTtEN5x3HfC90zOhygaApYhe2qOOUTQe98jqzdzv 9PfkhZ2eoD6plfg0 cwuawLeoMnsckLhnE4MOGZHriyz355PRAT4AYEAPI7wMOa1bRx 1NZfkF wc3UpGoZuZvct7y7iU01q wMab5nLfrXoN1OP3kuj/5B/nn5CKfXX4xGGXyAvqPGGCQJ24AwLqcaF/Wwa37C1S7YsGqdx xjQOSdoFbubfWSS2YvCl8553OtqLKfWjZTa3bNvalXpyAxrGe3 HsjB83tbk2eoMyupNJJpZMPzU9JSipcJjmvkLw2Z2paCv6GrVL xd7b4L1lCRe UkfEpfgAAAABJRU5ErkJggg==

carolinatv.rohttps://www.carolinatv.ro › opinii-de-la-macelarie-lade...

(https://www.carolinatv.ro/opinii-de-la-macelarie-lademocratie-prof-ioan-romeo-manzala/)
9 dec. 2022 — OPINII: De la măcelărie la…democrație. Prof. Ioan Romeo Mânzală. Published. 5 luni ago. on. decembrie 9, 2022.

(https://www.carolinatv.ro/democratia-o-bataie-de-joc-o-mimare-jenanta-prof-ioan-romeo-manzala/)Democrația: o bătaie de joc, o mimare jenantă. Prof. Ioan ...

https://www.carolinatv.ro › democratia-o-bataie-de-joc...

(https://www.carolinatv.ro/democratia-o-bataie-de-joc-o-mimare-jenanta-prof-ioan-romeo-manzala/)

25 nov. 2022 — Democrația: o bătaie de joc, o mimare jenantă. Prof. Ioan Romeo Mânzală. Published. 6 luni ago. on. noiembrie 25, 2022.

(https://ziare.com/galati/stiri-actualitate/profesorul-care-a-facut-cunoscut-tronul-strabunilor-misterioasa-constructie-din-tara-hategului-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-7783008)Profesorul care a facut cunoscut Tronul Strabunilor ...

http://www.sfatulbatranilor.ro/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACAAAAAgCAMAAAB EpIrGAAAAq1BMVEVHcEzV5efY5e3j7vPq8/by9/n9/v7a6/G62eSUxNeEutF6tc1zscuKvtOu1ODM5u74 vv////9/v mz97P2 T3///v/f/nrazcS0nkYV/fjIzhMjDnBATjyMft29r28fLx5ue ydfOBQW2R0m YmK5CQnTqanFcHHEgoOhAQLKl5eqNTalJyi8d3eJm7kCNYkhUJ amtcxZcqNAYJgAEHRwhq6DlLH39/fj4 NqMdgyAAAAOXRSTlMAdff///76///7/P/8/nT//////vr/////////////////////////////////////////////6HXbcSfwAAACHklEQVR4ASSPxQEEQQgEGXdlPf9AD7ji2YUBKG 2Mdc67EFMuVcg5t5aITnkYY4QQjJ1r24gtl0JaYQNxKNCUcc6I MyJGYgTj5nQHWMGwJGM2zxEwpVwruElFsBVoXTBzLUvn5IZIFv g558lcl7uuv0TOObCVWlIEv/e n5e4z e7ZB87ewfkr2jCj SxSHAYhmLoQGEZy6XEzPYP3P94DWktehyDlL1S2ijxYu9jbUdj 6DbL0QCOjxq4da X0ebFnLvo/7v3723oMHAYJRmEckIp9XmFXoZLH0LsLpfDACuVA3pphw/rexuCcCkbnUvX7QbwIXzAWUgwpeaqc4OlpDW1y2kQWQAwuYwUG 5VCBpqmeZrG9/9mgKZorbOa9JxQSCey3FGB0xvRzw2YaVcdyUVKRG6ewBGp0WzZ dTOw8ZAuDS4tejGtgHO2zIvlu2Gtg7xuJIZhKGhY8u6vhnADbE DZof/GLhBwujC2MuMTDLEh2P4LO4fwsjYNjukkiJgBYv4Bji2GmXwZY G7ElB0lJaXUmrW1CbkiCCVpq9pLTGFJmrMmtXQWQQTygp9qxfe xRVJxfTwMxApIypsUmfuc1HWnyR8GmEVatc 1uZZdf2sPMWM1WpswLtr7yjv15EsnNlpFrgiEgHPANAYmh/c4j9xrMAGEJ4eBIGZ0WNon2C2HDvefS3a Imz88WhYqG3Yj4fj7g7sw7Bvr3/Z9uETIrJQJytYZ1YAAAAASUVORK5CYII=

ziare.comhttps://ziare.com › galati › stiri-actualitate › profesorul...
(https://ziare.com/galati/stiri-actualitate/profesorul-care-a-facut-cunoscut-tronul-strabunilor-misterioasa-constructie-din-tara-hategului-cu-o-vechime-de-peste-32-de-milioane-de-ani-7783008)

22 aug. 2019 — Ioan Romeo Manzala, profesor la Universitatea din Cluj, doctor inginer, expert in constructii hidroenergetice, inventator si autor a ...

(https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/8-11/)8 - Pe Urmele Străbunilor - WordPress.com

wordpress.comhttps://peurmelestrabunilor.wordpress.com › locuri-sacre

(https://peurmelestrabunilor.wordpress.com/locuri-sacre/tronul-strabunilor-renasterea/8-11/)

Ioan Romeo Manzala. Peste ani si ani aici va fi un loc de pelerinaj.Energiile de aici sunt benefice ... Felicitari, domnule profesor! Sunteti extraordinar!

Anunțuri despre rezultatele filtrate

Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe (https://www.google.com/policies/faq)

Navigare în pagini

1
2 (https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&sxsrf=APwXEdfI08C2MOEbgdreCD1BDkSbS--dtA:1684837671294&ei=J5VsZKG1EdqB9u8PneaP0A0&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwjh5Jq3nYv_AhXagP0HHR3zA9oQ8tMDegQIBxAG)
3 (https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&sxsrf=APwXEdfI08C2MOEbgdreCD1BDkSbS--dtA:1684837671294&ei=J5VsZKG1EdqB9u8PneaP0A0&start=20&sa=N&ved=2ahUKEwjh5Jq3nYv_AhXagP0HHR3zA9oQ8tMDegQIBxAI)
4 (https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&sxsrf=APwXEdfI08C2MOEbgdreCD1BDkSbS--dtA:1684837671294&ei=J5VsZKG1EdqB9u8PneaP0A0&start=30&sa=N&ved=2ahUKEwjh5Jq3nYv_AhXagP0HHR3zA9oQ8tMDegQIBxAK)
5 (https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&sxsrf=APwXEdfI08C2MOEbgdreCD1BDkSbS--dtA:1684837671294&ei=J5VsZKG1EdqB9u8PneaP0A0&start=40&sa=N&ved=2ahUKEwjh5Jq3nYv_AhXagP0HHR3zA9oQ8tMDegQIBxAM)
Înainte (https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&sxsrf=APwXEdfI08C2MOEbgdreCD1BDkSbS--dtA:1684837671294&ei=J5VsZKG1EdqB9u8PneaP0A0&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwjh5Jq3nYv_AhXagP0HHR3zA9oQ8NMDegQIBxAO)

https://www.google.com/search?q=Prof...ih=881&dpr=1.1 (https://www.google.com/search?q=Profesor+Romeo+Manzala&sxsrf=APwXEdfI08C2MOEbgdreCD1BDkSbS--dtA:1684837671294&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjh5Jq3nYv_AhXagP0HHR3zA9oQ_AUoAXoECAEQA w&biw=1745&bih=881&dpr=1.1)
(https://adevarul.ro/tag/ioan%20romeo%20manzala)