PDA

Arată versiune întreagă : Doamna Clara Buica - fenomen al naturii

Adrian Pop
04.04.2023, 15:08
Doamna Clara Buica in varsta de 29 de ani are capacitati PSI si bioenergetice de exceptie, fiind mentionata de catre baba Vanga, bulgaroaica, inainte de a trece in alta dimensiune. Despre baba Vanga multi au aflat, fiind vizitata si de Ceausesti si alte personalitati ale lumii si daca ea a facut o astfel de afirmatie despre fetita cu ochi negri care se va naste peste Dunare, care va fi mult mai " puternica" decat ea, informatie ce merita atentie.

M-a vizitat cu tatal ei la Craiova cand avea 8 ani pentru ca-si pierdea cunostinta stand lesinata perioade lungi de Timp si atunci i-am vazut aceste calitati exceptionale. Astfel am invatat-o cativa pasi intr-un domeniu total neconventional pentru a putea sa continuue scoala, fiind eleva in clasa a II-a la Ciuperceni.

Dupa un an Clara a ajuns sa fie vizitata zilnic de mai multe persoane din tara, ce aveau diverse boli grave: cancer, SIDA, paralizii de tot felul, etc. Pur si simplu le atingea cu mainile si acestea se insanatoseau. Rugamintea mea a fost sa nu ceara nimic celor care aveau astfel de probleme de sanatate, ca nu cumva aceste calitati inestimabile sa se piarda. Tinerii mei de la Scoala de afaceri online Zalmoxiana de care ma ocupam i-au dat cutii cu seminte luate din Gradina Botanica din Craiova, pentru a le oferi acelor persoane care veneau la ea acasa si daca se intampla ca apareau iar astfel de probleme de sanatate, sa se uite la florile sadite de ei.

Calitatile Clarei s-au pastrat si chiar s-au amplificat odata cu maturizarea ei si incercam acum s-o aducem in tara din Germania, unde lucreaza impreuna cu sotul ei pentru ca-si doreste sa faca cursuri de infrumusetare pentru a avea salonul propriu de intinerire care sa-i poarte numele si astfel atunci cand se ocupa de clienti, acestia sa se insanatoseasca indiferent de problemele de sanatate pe care le au. Stiu ca poate sa faca asa ceva.

Consider ca poate sa invete, alaturi de echipa noastra de cercetare neconventionala din Craiova, sa transfere Energia cosmotelurica ce trece prin corpul ei pe surpafete din ce in ce mai mari ( zeci de Km2 ) si astfel cei care locuiesc in jurul casei in care va locui sa beneficieze din punct de vedere al sanatatii de aceste calitati. Lucram impreuna la proiectul - Orasul Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca in zona Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Izverna, Siroca ( cca 600 Km2) pentru cei care au probleme de sanatate. Acestia sa fie tratati pe gratis, iar banii necesari proiectului acesta sa fie investiti de la alte proiecte majore ale noastre : Ratificarea tratatului de Pace la Sarmizegetusa Regia, Capitala Spirituala a Romanilor, pana in anul 2050 si construirea Catedralei PACEA LUMII, proiect gandit de catre Sfantul Arsenie Boca, Sfantul Pantelimon si Mos Ilie, la Bucium judetul Brasov.

Sa nu uitam ca in urma cu cca 88 de ani in urma la Maglavit, la cativa Km de Ciupercenii Clarei, la Petrache Lupu, a venit DUMNEZEU TATAL pentru a-l invatat ce sa spuna oamenilor ca acestia sa aiba Credinta, Omenie si Bun Simt. Pana la 200.000 de oameni din Romania si din strainatate veneau zilnic la Petrache Lupu sa fie ajutati si mii de persoane pe le atingea cu mainile, se insanatoseau.

Cautam noi parteneri de afaceri capabili, constiti si responsabili cu care sa finalizam toate proiectele de pe forumul Sfatul Batranilor din Romania.

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/29181-Salon-magic-de-%C3%AEntinerire-Infrumusetare-sport-alimenta%C8%9Bie-CLARA-BUICA

DOAMNE AJUTA !