Adrian Pop
08.03.2012, 06:22
Ce este mai important sa ai 100 de stupi pana la sfarsitul anului sau sa ai 10 stupi si un Tanar alaturi ?
adi
Enciu Stefan
08.03.2012, 23:12
Ce este mai important sa ai 100 de stupi pana la sfarsitul anului sau sa ai 10 stupi si un Tanar alaturi ?
adi
OK sunt de acord cu Dumneavoastra o sa am mai multi tineri langa mine o sa facem Scoala de Apicultura , DAR deocamdata vreau 100 de stupi anul asta vreau sa fac bani sa imi pot cumpara o masina sa pot sa calatoresc sa nu duc lipsa banilor , daca in momentul de fata i-au un tanar langa mine ce apicultura sa invete de la mine , inca nu sunt un exemplu cu 8 stupi , cand avem 100 - 200 de stupi atunci DA acum este de vreme ma bateti la cap de mult sa i-au un tanar langa mine OK am inteles de ACORD dar nu acum sa mai treaca putin timp sa ma pun si eu pe picioare , zilnic ma gandesc la stupii astia cum sa facem zilnic dupa scoala lucrez la lazi sa fac cat de multe pot si imi permit si chiar pun suflet in ceea ce fac , ok o sa i-au un tanar chiar mai multi si o sa-i invat Apicultura dar toate la timpul lor ,Dumneavoastra la varsta de 20 de ani a-ti avut vriun tanar langa Dv sa-l invatati ceea ce stiati in acel moment ? normal ca nu era prea devreme ,eu am inteles ne trebuie credit sa intelegem si sa avem acces la mai mult . In momentul de fata am invatat multe de la Dumneavoasta si va respect si sunt langa DV ,dar va spun cand facem 100 - 200 de stupi voi incepe sa i-au tineri langa mine si sa-i invat Apicultura si sa intre in Scoala sa invete BUNUL SIMT si restul vine de la sine o sa aiba liber albitru sa invete sa faca singuri alegeri .
Enciu Stefan
09.03.2012, 02:23
Gresit....
adi
Eu zic ca nu este gresit .DAR vedem ,cum facem si infiintam si scoala cat de curand dar eu zic ca e devreme ne focalizam mai intai sa ajungem la 100 de stupi sa am radacini mai infipte pe domeniul respectiv si experienta desigur mai multa si INCREDEREA mai mare in ceea ce fac .