PDA

Arată versiune întreagă : Noul drum in cultura !

Adrian Pop
17.04.2021, 20:10
[18:52, 17.04.2021] Adrian Pop: NOUL DRUM IN CULTURA ! - Dul Prof Oprisan mi-a spus ca de doua ori i-a spus " cineva " intr-o diminesata cand s-a sculat, sa scrie neaparat pe hartie acest lucru.
[19:03, 17.04.2021] Adrian Pop: Cunoscandu-l zilele trecute la Academia Romana pe Dul Florian Colceag si urmarind o mica parte din ce-am gasit pe net despre dansul, inclusiv discutiile comune telefonice si pe skype, am inteles ca pe baza intregului NOU sistem EDUCATIV gandit de dansul, Romania poate iesi din impasul moral si economic in care se gaseste. Acest sistem la care a lucrat Dul Profesor ani buni, odata conturat perfect, devine capabil de a schimba paradigma intr-o metadigma, atat de necesara tuturor popoarelor lumii.
[19:05, 17.04.2021] Adrian Pop: Asa ca acest concept " NOUL DRUM IN CULTURA " , poate sa uneasca echipa care va lucra la RRRR - Regia de Reconstructie a Romaniei Reintregite, care are la baza binomul " spate-nspate" format din cei doi Titani ai Neamului nostru, Domnii Florian Colceag si Iulian Hornet.
[19:05, 17.04.2021] Adrian Pop: Asa ca acest concept " NOUL DRUM IN CULTURA " , poate sa uneasca echipa care va lucra la RRRR - Regia de Reconstructie a Romaniei Reintregite.
[19:19, 17.04.2021] Adrian Pop: Echipa craioveana alaturi de Domnii Gen Mircea Chelaru, Geo Stroe, Ivan Birta, Emilian Dobrea, Constantin Pandaru, la care adaugam si echipa intalnita la Bucuresti zilele acestea, pot pune in practica proiectele din intregul concept " Model de Tara " ale Dlui Florian Colceag.
[19:32, 17.04.2021] Adrian Pop: Vom pune " picatura chinezeasca " pe activitatea zilnica a " binomului spate-nspate ", armonizand in egala masura Spiritul si Materia !!!!
[19:36, 17.04.2021] Adrian Pop: Scopul final - Planeta Fericirii !