PDA

Arată versiune întreagă : " Pai ce vina am eu ?"

Adrian Pop
04.03.2012, 09:33
" Pai ce vina am eu ?"

-1-----Ce vina am eu, daca in momentul plecarii noastre din cer am fost trimisi in locu...ri diferite pe pamint,---Ce vina am eu daca locul meu se numeste AFRICA. --
2----Ce vina am eu, daca in ziua sosirii mele am fost primit de un crescator de animale in loc de un ginecolog,---Ce vina am daca sala mea de nastere se numeste camp de refugiati.
--3----Ce vina am eu daca primele sunete pe care le-am auzit, erau cele de bombe, de mitraliere si de pusti,---Daca primul cuvint care l-am invatat a fost : inamic.
--4----Ce vina am daca pentru a-mi potoli setea, trebuie sa fac gauri in pamint, pentru a gasi citeva picaturi de apa,---Ce vina am eu daca pentru a-mi potoli foamea,trebuie sa astept ziua norocoasa, in care dintr-un avion prieten,sunt aruncati niste stiuleti de porumb sau fasole .
--5----Ce vina am daca jucariile mele sunt proiectilele, bombele de mana, minele, ---Ce vina am, daca unicul turnir pe care il cunosc se chiama buncar.
--6----Ce vina am , daca prieteni mei inseparabili se numesc: dizenterie, malarie ,holera ( prieteni care fac orice pentru a nu ma lasa singuri nici macar o zi)---Ce vina am, daca cuvintul "VACCIN" pentru mine exista doar in povesti.
---7--- Ce vina am daca m-au convins ca, daca careva pentru a trai (inamicii) trebuie sa se moara de cealalta parte.---Ce vina am daca in ciuda lipsei de hrana si de apa,in mod egal, am crescut foarte repede, devenind adult doar la 4 ani.

---Ce vina am, daca sunt un copil african.

BLESSING SUNDAY OSUCHUKWU.