Adrian Pop
25.03.2020, 23:10
Băieți, am vrut să vă īmpărtășesc acest moment minunat al existenței noastre. Aceasta este Carol, mama mi-a trimis acest videoclip acum, are ataxie cerebeloasă și nu a mers singură de mulți ani, mama ei a purtat o cască, petice, băț și apă cu plasmă și o privește mergānd singură din nou, fără ajutorul nimănui . Am fost prea emoționat, așa cum sunt recunoscător pentru existența, spre soarta care ne-a oferit această posibilitate. Te iubesc, recunoscator pentru tot si uite ce este posibil? Doar studiați și credeți!
Vă rog să fiți atāt de amabil īncāt să nu divulgați acest videoclip, pentru că īn emoția pe care v-am transmis-o, atunci cānd mama mi-a trimis-o, nu am dreptul să o fotografiez, dar scrie o carte īn care povestește tot tratamentul ei plasmatic. Te iubesc, multumesc pentru tot.zeno
Vă rog să fiți atāt de amabil īncāt să nu divulgați acest videoclip, pentru că īn emoția pe care v-am transmis-o, atunci cānd mama mi-a trimis-o, nu am dreptul să o fotografiez, dar scrie o carte īn care povestește tot tratamentul ei plasmatic. Te iubesc, multumesc pentru tot.zeno