PDA

Arată versiune întreagă : Criterii de eligibilitate - Ca membri în Sfatul Bătrânilor din România

Adrian Pop
25.02.2012, 03:19
Criterii de eligibilitate
Ca membri în Sfatul Bătrânilor din România

Dragi prieteni,
Vă rugăm să citiţi cu îngăduinţă şi amabilitate cele ce urmează şi dacă simţiţi că vă priviţi în oglindă, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă rugăm ca măcar o dată în viaţa să lăsaţi modestia la o parte şi să veniţi alături de o echipă care are nevoie de dumneavoastră. Şi mai presus de noi e NAŢIA ROMÂNĂ care are nevoie să-şi regăsească busola pe care singuri ne-am dereglat-o prin nepăsare, autosuficiență și neimplicare; care are nevoie de lumina inteligenţei domniilor voastre; care are nevoie să-şi redescopere rădăcinile unui trecut glorios şi valorile adevărate, într-un prezent confuz şi disperat.
Ideatorii renaşterii acestei instituţii tradiţionale a neamului românesc – „Sfatul Bătrânilor” - ştiu că există oameni adevăraţi care trăiesc cu modestie şi decenţă printre noi sau aiurea prin lumea largă, închişi în carapacea disperării, marginalizaţi de o societate care promovează cu totul alte valori decât cele umaniste.
Ştiţi la fel de bine ca şi noi că suntem aidoma oricărei mari naţii ale lumii şi cu nimic mai prejos decât niciuna dintre ele.
Avem cu ce ne mândri, avem ce arăta, avem tradiţii, avem cultură, avem valori, avem (încă) resurse.
Ne lipseşte spiritul de unitate şi încrederea în aproapele nostru.
Vrem să corijăm aceste defecte şi să le transformăm în punctele noastre de forţă.
Nu avem nimic împotriva nimănui.
Vrem doar să demonstrăm că suntem un popor cu demnitate.
„Sfatul Bătrânilor” se vrea a fi „Clopotul” redeşteptării mândriei de a fi român.
Veniţi alături de noi să-l facem împreună să răsune!...

ÎN PRINCIPIU pentru a fi alături de noi trebuie să îndepliniţi următoarele criterii:

- Dragoste de neam şi de ţară
- Loialitate
- Onorabilitate
- Disponibilitate
- Credibilitate
- Determinare
- Modestie
- Altruism
- Empatie
- Reputatie buna
- Claritate în gândire şi în comunicare

ÎN PARTICULAR membrii Sfatului Bătrânilor trebuie să fie:

1. Iubitori de NEAM şi ȚARĂ, respectuoşi faţă de toţi semenii.
2. Oameni care se oferă să slujească neamul românesc cu puterea cuvântului făcut public prin toate mijloacele moderne de comunicare.
3. Devotaţi fiinţei umane se autoinnobilează dăruind semenilor, cu altruism, din ştiinţa şi timpul său.
4. Adevăraţi OAMENI DE CARACTER, îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali neamului românesc şi principiilor care i-au consacrat.
5. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse; nu contează cât au realizat, contează doar piedicile depăşite.
6. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii; dispuşi oricând să pună umărul la rezolvarea problemelor.
7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc mereu calitatea ei şi nu câştigul personal.
8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
9. Oameni cu „cazier moral” curat şi conştiinţa împăcată; invulnerabili la atacuri publice.
10. Oameni pentru care „nu se poate”, nu există; oameni care caută mereu soluţii şi sprijin în rezolvarea problemelor.

Calitatea de membru în ”Sfatul Bătrânilor” se obține la cerere sau prin invitație.
Ar fi bine (dar nu si obligatoriu) ca în prealabil (înainte de a efectua cererea printr-un mesaj scris adresat echipei Sfatului Bătrânilor) să aveţi un număr de subiecte/mesaje postate (studii, analize, cercetări, opinii, comentarii), reflectând punctul de vedere, opiniile, concluziile personale, etc.

Adrian Pop
26.02.2012, 01:44
PRINCIPII VALORICE DE APARTENENŢĂ LA “SFATUL BĂTRÂNILOR”Saturday, February 25, 2012 11:11 PMFrom: "adi pop" <adipop@popservice.ro>View contact detailsTo: tdstanciu@yahoo.com, aurel_vlad2000@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, alice_nacioiu@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, administrator@cab.ro, soriniordache.email@yahoo.com, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, spt2000ro@yahoo.com, sanda_romosan@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro... more
Liviu Nuteanu, Traian Stanciulescu si cu mine am format echipa care a stat de vorba cu cele mai mari institutii din lume in ceea ce priveste actiunea fortelor PSI, cat si despre viitorul medicinii - medicina energo-informationala. Datorita limbii fonetice ( 98, 7 % ) si-a grupelor sanguine ( 96,3 % ) specifice Poporului Roman, suntem cei mai capabili oameni din lume in actiunea cu forte PSI.

In ceea ce priveste cadrul conceptual asociat fenomenelor bioenergetice, Traian a elaborat din perspectiva inedita a biofotonicii o complexa teorie explicativa.

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/703-Prof.-Univ.-Dr.-Traian-Stanciulescu

------------------------------------------

Traian mi-a trimis acum cateva minute varianta criteriilor de eligbilitate a membrilor SB
O sa va rog s-o analizam si sa hotaram varianta finala.

PRINCIPII VALORICE DE APARTENENŢĂ LA “SFATUL BĂTRÂNILOR”

1. Oameni cu credinţă în Dumnezeu şi înalte convingeri spirituale, capabili să înţeleagă darul chipului şi asemănării, darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.2. Iubitori de neam şi ţară, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
2. Oameni capabili să slujească neamul românesc cu puterea gândului şi a cuvântului expus public, prin toate mijloacele creative de exprimare şi toate canalele moderne de comunicare.
3. Oameni devotaţi fiinţei umane, învăţători capabili de înnobilare prin puterea de dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.
4. Oameni de caracter, care îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali neamului românesc şi principiilor care i-au consacrat.
5. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse, pentru care nu contează cât au realizat, ci piedicile depăşite şi transformate în principii de înţelegere corectă şi acţiune eficientă.
6. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii, dispuşi oricând să contribuie la rezolvarea în comuniune a problemelor care vizează devenirea intregii colectivităţi umane.7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc cu precădere calitatea efortului implicat şi nu cuantumul câştigului personal.
8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, sine ira et studio, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
9. Oameni cu „cazier moral” curat şi cu conştiinţa împăcată, neimplicaţi în grupări şi interese ideologice partinice, invulnerabili la presiuni şi atacuri publice.
10. Oameni pentru care „imposibil” nu există, capabili de a găsi mereu soluţii particulare novatoare şi strategii generale de rezolvare creativă a problemelor.
12. Oameni capabili să înţeleagă că aparţin unei comunităţi care depăşeşte graniţele propriei patrii şi că numai prin inălţarea unui CURCUBEU al spiritului planetar, guvernat de necondiţionată iubire şi armonică înţelepciune vor contribui la continuitatea vieţii pe Pământul-Mamă, în relaţie cu valorile “semenilor întru raţiune” şi cu conservarea nealterată a creaţiei cosmice, prin cunoaşterea legilor belagine.

========================

Criterii de eligibilitate
Ca membri în Sfatul Bătrânilor din România

Dragi prieteni,
Vă rugăm să citiţi cu îngăduinţă şi amabilitate cele ce urmează şi dacă simţiţi că vă priviţi în oglindă, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă rugăm ca măcar o dată în viaţa să lăsaţi modestia la o parte şi să veniţi alături de o echipă care are nevoie de dumneavoastră. Şi mai presus de noi e NAŢIA ROMÂNĂ care are nevoie să-şi regăsească busola pe care singuri ne-am dereglat-o prin nepăsare, autosuficiență și neimplicare; care are nevoie de lumina inteligenţei domniilor voastre; care are nevoie să-şi redescopere rădăcinile unui trecut glorios şi valorile adevărate, într-un prezent confuz şi disperat.
Ideatorii renaşterii acestei instituţii tradiţionale a neamului românesc – „Sfatul Bătrânilor” - ştiu că există oameni adevăraţi care trăiesc cu modestie şi decenţă printre noi sau aiurea prin lumea largă, închişi în carapacea disperării, marginalizaţi de o societate care promovează cu totul alte valori decât cele umaniste.
Ştiţi la fel de bine ca şi noi că suntem aidoma oricărei mari naţii ale lumii şi cu nimic mai prejos decât niciuna dintre ele.
Avem cu ce ne mândri, avem ce arăta, avem tradiţii, avem cultură, avem valori, avem (încă) resurse.
Vrem să corijăm aceste defecte şi să le transformăm în punctele noastre de forţă.
„Sfatul Bătrânilor” se vrea a fi „Clopotul” redeşteptării mândriei de a fi român.

ÎN PRINCIPIU pentru a fi alături de noi trebuie să îndepliniţi următoarele criterii:

- Loialitate
- Onorabilitate
- Disponibilitate
- Credibilitate
- Determinare
- Modestie
- Altruism
- Empatie
- Reputatie buna

1. Iubitori de NEAM şi ȚARĂ, respectuoşi faţă de toţi semenii.
2. Oameni care se oferă să slujească neamul românesc cu puterea cuvântului făcut public prin toate mijloacele moderne de comunicare.
3. Devotaţi fiinţei umane se autoinnobilează dăruind semenilor, cu altruism, din ştiinţa şi timpul său.
4. Adevăraţi OAMENI DE CARACTER, îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali neamului românesc şi principiilor care i-au consacrat.
5. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse; nu contează cât au realizat, contează doar piedicile depăşite.
6. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii; dispuşi oricând să pună umărul la rezolvarea problemelor.
7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc mereu calitatea ei şi nu câştigul personal.
8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
9. Oameni cu „cazier moral” curat şi conştiinţa împăcată; invulnerabili la atacuri publice.
10. Oameni pentru care „nu se poate”, nu există; oameni care caută mereu soluţii şi sprijin în rezolvarea problemelor.

Calitatea de membru în ”Sfatul Bătrânilor” se obține la cerere sau prin invitație.
Ar fi bine (dar nu si obligatoriu) ca în prealabil (înainte de a efectua cererea printr-un mesaj scris adresat echipei Sfatului Bătrânilor) să aveţi un număr de subiecte/mesaje postate (studii, analize, cercetări, opinii, comentarii), reflectând punctul de vedere, opiniile, concluziile personale, etc.

silviu
26.02.2012, 02:06
Mi se pare absolut corect. De aceea, v-aş fi recunoscător dacă mi-aţi indica dvs. acele subiecte pe care le consideraţi importante şi la care aşteptaţi opinii/cercetări/comentarii. Citesc de aproximativ o săptămână şi mi se par toate importante în felul lor.

Va mulţumesc şi sper să nu consideraţi deplasată această cerere!

Cu prietenie,
Silviu

Adrian Pop
26.02.2012, 03:12
Domnule Silviu,

Inainte de a discuta despre orice subiect, consider ca este nevoie sa ne demonstram faptul ca exista bunavointa comunicarii corecte.

Nu va suparati ca sunt atat de direct, dar comunicarea intre doua persoane se face in cunostinta de cauza. Eu acum cateva minute am vazut ca sunteti pe forum. Lucur care ma bucura. Va intuiesc gradul de capabilitate dar acest lucru nu este suficient pentru ca pe acest forum tot ce se posteaza, este citit de tinerii de care ma ocup sa-i " modelez " in domeniul afacerilor cinstite.

Si cum ii invatam acum asa-i avem pe mai tarziu.....

UN CV al Dumenavoastra este suficient pentru a incepe o comunicare eficienta pentru toata lumea.

adi

silviu
26.02.2012, 03:31
Am postat un subiect cu CV-ul meu la secţiunea respectivă.

Cu prietenie,
Silviu

Adrian Pop
26.02.2012, 03:50

Mi se pare absolut corect. De aceea, v-aş fi recunoscător dacă mi-aţi indica dvs. acele subiecte pe care le consideraţi importante şi la care aşteptaţi opinii/cercetări/comentarii. Citesc de aproximativ o săptămână şi mi se par toate importante în felul lor.

Va mulţumesc şi sper să nu consideraţi deplasată această cerere!

Cu prietenie,
Silviu

-------------------

Mare lucru daca am ajunge impreuna ca in scurt Timp sa reusim sa comunicam si pe e-mail si pe messenger. Am reduce mult din Timpul folosit anapoda si astfel ni l-am lua aliat.
Pe langa faptul ca Romanii nu se unesc mai avem o problema fundamentala, aceea ca ne batem joc de Timp.

Ca unul din initiatorii SB va spun ca sunt extrem de atent la detalii. O fac din respect pentru echipa. Validarea data de mine cu un simplu DA are o anumita responsabilitate direct proportionala cu responsabilitatile asumate de-a lungul Vietii mele. M-as bucura sincer sa candidati pentru a deveni membru SB dar.... cu prietenie va spun ca de-acum incolo incepe Adevarata pregatire pentru a ajunge profesionist in ce domeniu va alegeti sa lucrati.

Cu respect,
adi

Adrian Pop
26.02.2012, 18:59
Show Recent Messages (F3)

Pop Adrian: buna
Pop Adrian: ce faci ?
Eu Sunt -IX-: acum am intrat,am citi mailurile...pe for
Pop Adrian: vazui
Pop Adrian: ma ocup tot de zecile alea de DVD-uri cu Sebi de cand avea cateva luni
Pop Adrian: 2007-2008
Eu Sunt -IX-:
Pop Adrian: trebuie luate idei din ce-a scris Traian
Pop Adrian: asta-i sigur
Eu Sunt -IX-: DA
Eu Sunt -IX-: imi place dar temerea mea este ca (asa cum este acum) e posibil sau nu fie intelele la justa lor valoare de catre cei externi care doresc sa adere la SB
Pop Adrian: 10. Oameni pentru care „imposibil” nu există, capabili de a găsi mereu soluţii particulare novatoare şi strategii generale de rezolvare creativă a problemelor.
12. Oameni capabili să înţeleagă că aparţin unei comunităţi care depăşeşte graniţele propriei patrii şi că numai prin inălţarea unui CURCUBEU al spiritului planetar, guvernat de necondiţionată iubire şi armonică înţelepciune vor contribui la continuitatea vieţii pe Pământul-Mamă, în relaţie cu valorile “semenilor întru raţiune” şi cu conservarea nealterată a creaţiei cosmice, prin cunoaşterea legilor belagine.
Pop Adrian: 12. Oameni capabili să înţeleagă că aparţin unei comunităţi care depăşeşte graniţele propriei patrii şi că numai prin inălţarea unui CURCUBEU al spiritului planetar, guvernat de necondiţionată iubire şi armonică înţelepciune vor contribui la continuitatea vieţii pe Pământul-Mamă, în relaţie cu valorile “semenilor întru raţiune” şi cu conservarea nealterată a creaţiei cosmice, prin cunoaşterea legilor belagine
Pop Adrian: asta mai ales
Eu Sunt -IX-: f bine zis...dar tocamai asta nu va fi inteleasa
Pop Adrian: ce sa facem...
Pop Adrian: ?
Pop Adrian: oricum Traian este AS in cuvinte
Pop Adrian: si stie si ce spune aici
Eu Sunt -IX-: da,stiu
Pop Adrian: eu am mai avut obiectii cu Traian, de multe ori si Liviu zicea ca prima data sa treaca totul pe la adi...
Eu Sunt -IX-: dar trebuie si ceilalti sa inteleaga
Pop Adrian: dar ce poate Traian, este a lui....
Eu Sunt -IX-: fiecare are un Dar
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: 12. Oameni capabili să înţeleagă că aparţin unei comunităţi care depăşeşte graniţele propriei patrii şi că numai prin inălţarea unui CURCUBEU al spiritului planetar, guvernat de necondiţionată iubire şi armonică înţelepciune vor contribui la continuitatea vieţii pe Pământul-Mamă, în relaţie cu valorile “semenilor întru raţiune” şi cu conservarea nealterată a creaţiei cosmice, prin cunoaşterea legilor belagine
Eu Sunt -IX-: sa citeasca si ceilaltri membri SB si sa -si spuna parerea
Pop Adrian: Asta-i pentru Sarmizegetusa - Capitala Pacii Mondiale
Pop Adrian: Pop Adrian: 10. Oameni pentru care „imposibil” nu există, capabili de a găsi mereu soluţii particulare novatoare şi strategii generale de rezolvare creativă a problemelor.
Eu Sunt -IX-: asta imi place..e buna
Pop Adrian: 10. Oameni pentru care „nu se poate”, nu există; oameni care caută mereu soluţii şi sprijin în rezolvarea problemelor.
Pop Adrian: asta-i comparativ
Eu Sunt -IX-: imi place mai mult cuvantul "imposibil" cum este folosit
Pop Adrian: Pop Adrian: Pop Adrian: 10. Oameni pentru care „imposibil” nu există, capabili de a găsi mereu soluţii particulare novatoare şi strategii generale de rezolvare creativă a problemelor.
Pop Adrian: ramane si asta
Eu Sunt -IX-: imi place mai mult a doua
Pop Adrian: mai departe
Eu Sunt -IX-: de la d.Traian
Pop Adrian: normal
Pop Adrian: 9. Oameni cu „cazier moral” curat şi conştiinţa împăcată; invulnerabili la atacuri publice.
Pop Adrian: 9. Oameni cu „cazier moral” curat şi cu conştiinţa împăcată, neimplicaţi în grupări şi interese ideologice partinice, invulnerabili la presiuni şi atacuri publice.
Pop Adrian: si asta este mai buna
Pop Adrian: 9. Oameni cu „cazier moral” curat şi cu conştiinţa împăcată, neimplicaţi în grupări şi interese ideologice partinice, invulnerabili la presiuni şi atacuri publice.
Pop Adrian: neimplicaţi în grupări şi interese ideologice partinice,
Eu Sunt -IX-: cuvintele "constiinta impacata" si "invulnerabili" sunt...puternice
Pop Adrian: asta-i tare
Eu Sunt -IX-: da, e buna asta cu neapartenenta
Pop Adrian: deci tot a lui Traian
Eu Sunt -IX-: da
Eu Sunt -IX-: e mai completa
Pop Adrian: 8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, sine ira et studio, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
Pop Adrian: 8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
Pop Adrian: 8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, sine ira et studio, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
Pop Adrian: tot traian
Eu Sunt -IX-: da,se aseamana mult
Pop Adrian: http://ro.wikipedia.org/wiki/Sine_ira_et_studio
Eu Sunt -IX-: exact aia cautam
Pop Adrian: Sine ira et studio este o expresie latină, care se traduce prin „fără ură și părtinire”.
Eu Sunt -IX-: atunci E BINE dar....nu toti stiu ce inseamna
Pop Adrian: 8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, fără ură și părtinire, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
Eu Sunt -IX-: poate tradusa alaturi..nu stiu cum e mai bine
Pop Adrian: asa
Eu Sunt -IX-: da,e mai bine
Pop Adrian: Pop Adrian: 8. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, fără ură și părtinire, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
Pop Adrian: Asa ramane
Pop Adrian: 7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc mereu calitatea ei şi nu câştigul personal. T
Pop Adrian: 7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc cu precădere calitatea efortului implicat şi nu cuantumul câştigului personal.
Eu Sunt -IX-: "calitatea efortului implicat " imi place
Pop Adrian: 7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc cu precădere calitatea efortului implicat şi nu cuantumul câştigului personal.
Pop Adrian: ramane mesajul lui Remus
Pop Adrian: sa ne mai uitam odata
Pop Adrian: Remus
Eu Sunt -IX-: pai asta este a d.Traian mi se pare
Pop Adrian: asta-i a lui Remus
Eu Sunt -IX-: pai...nu
Pop Adrian: acum vazui
Eu Sunt -IX-: 7. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc mereu calitatea ei şi nu câştigul personal
Pop Adrian: tot Traian
Pop Adrian: OK
Pop Adrian: deci pana aici, cu mica schimbare in limba Romana, totul este a lui Traian
Eu Sunt -IX-: da....nu stiu cu ultima cum ramane
Pop Adrian: 6. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii, dispuşi oricând să contribuie la rezolvarea în comuniune a problemelor care vizează devenirea intregii colectivităţi umane.
Pop Adrian: aia ramane asa cum este
Eu Sunt -IX-: ok
Pop Adrian: dste extrem de important ultumul punct
Eu Sunt -IX-: stiu asta, nu asta contest
Pop Adrian: 6. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii; dispuşi oricând să pună umărul la rezolvarea problemelor.
Pop Adrian: stiu ce spui...dar...asat etse
Pop Adrian: sa se inteleaga, prin studiu
Eu Sunt -IX-: da,normal...atunci e bine
Pop Adrian: tot traian si la 6
Pop Adrian: este extrem de bun Traian
Eu Sunt -IX-: de-adevaratelea...
Pop Adrian: 5. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse, pentru care nu contează cât au realizat, ci piedicile depăşite şi transformate în principii de înţelegere corectă şi acţiune eficientă.
Pop Adrian: 5. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse; nu contează cât au realizat, contează doar piedicile depăşite.
Eu Sunt -IX-: d.Traian
Pop Adrian: CORECT
Pop Adrian: ma gandeam azi noapte cat de simplu am pus eu criteriile si unde am ajuns
Pop Adrian: dar dl Geo m-a facut ca pe dracu pt ele
Eu Sunt -IX-: si cat ati insistat pt ele
Pop Adrian: exprima acelasi lucru..dar asa imbracate de catre ceilalti, arata altfel
Pop Adrian: vom ieisi cu as aceva in lumea intreaga
Pop Adrian: nu trebuie sa uitam si de simplitate....pentru ca pana la urma in Scoala asta se va face, aceste p[rincipii sunt invatate de cat mai de tanar
Pop Adrian: ai cirtit ce-am discutat aseara cu Dragos...
Eu Sunt -IX-: inca nu...ma concentrez pe aceste criterii acum
Pop Adrian: 4. Oameni de caracter, care îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali neamului românesc şi principiilor care i-au consacrat.
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: f bine
Pop Adrian: sper ca sa fii ninteles aseara ce i-am spus
Pop Adrian: 4. Adevăraţi OAMENI DE CARACTER, îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali neamului românesc şi principiilor care i-au consacrat.
Eu Sunt -IX-: se va vedea daca a inteles
Pop Adrian: normal
Eu Sunt -IX-: imi place asta cu " adevarati oameni de caracter"
Pop Adrian: si mie
Eu Sunt -IX-: oricum sunt f asemanatoare
Pop Adrian: ramane ce-a spus Remus
Eu Sunt -IX-: OK
Pop Adrian: 3. Oameni devotaţi fiinţei umane, învăţători capabili de înnobilare prin puterea de dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.
Pop Adrian: 3. Devotaţi fiinţei umane se autoinnobilează dăruind semenilor, cu altruism, din ştiinţa şi timpul său.
Eu Sunt -IX-: prima
Pop Adrian: stai sa citesc si eu
Pop Adrian: 3. Oameni devotaţi fiinţei umane, învăţători capabili de înnobilare prin puterea de a dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.
Pop Adrian: cam complicat
Eu Sunt -IX-: da,dar sunt mai...complexe
Pop Adrian: dar asta este
Pop Adrian: 3. Oameni devotaţi fiinţei umane, învăţători capabili de înnobilare prin puterea de dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.
Pop Adrian: asa ramane
Eu Sunt -IX-: da,mai trebuie pus un "a" si e bine
Pop Adrian: 3. Oameni devotaţi fiinţei umane, învăţători capabili de înnobilare prin puterea de a dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.
Eu Sunt -IX-: OK
Pop Adrian: 2. Oameni capabili să slujească neamul românesc cu puterea gândului şi a cuvântului expus public, prin toate mijloacele creative de exprimare şi toate canalele moderne de comunicare.
Pop Adrian: 2. Oameni care se oferă să slujească neamul românesc cu puterea cuvântului făcut public prin toate mijloacele moderne de comunicare.
Eu Sunt -IX-: asta cu "puterea gandului" e tare de tot
Pop Adrian: ramane asa
Pop Adrian: 1. Oameni cu credinţă în Dumnezeu şi înalte convingeri spirituale, capabili să înţeleagă darul chipului şi asemănării, darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.2. Iubitori de neam şi ţară, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
Pop Adrian: 1. Iubitori de NEAM şi ȚARĂ, respectuoşi faţă de toţi semenii.
Pop Adrian: aic i sunt 2 puncte
Eu Sunt -IX-: vazui
Eu Sunt -IX-: poate punctul 1 al d.Traian sa fie un fel de prezentare..introducere
Pop Adrian: 1. Oameni cu credinţă în Dumnezeu şi înalte convingeri spirituale, capabili să înţeleagă darul chipului şi asemănării, darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.
2. Iubitori neam şi ţară, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
2. Oameni capabili să slujească neamul românesc cu puterea gândului
Eu Sunt -IX-: fara sa fie numerotat
Pop Adrian: asa mi-a trimis aseara
Pop Adrian: si mi-a spus pe emss ca a vrut sa inceapa cu DUMNEZEU si sa sfarseasca asa materialul
Pop Adrian: sa citesti mess-ul postat la el
Pop Adrian: asa sunt 13 puncte
Pop Adrian: asta este
Pop Adrian: analizam acum ce este scris
Pop Adrian: ca nu citii
Pop Adrian: Pop Adrian: 1. Oameni cu credinţă în Dumnezeu şi înalte convingeri spirituale, capabili să înţeleagă darul chipului şi asemănării, darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.
Pop Adrian: Scoate in evidenta ceva important
Eu Sunt -IX-: DA,asta imi place si mie
Pop Adrian: darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.
Eu Sunt -IX-: e important asta
Pop Adrian: daq
Pop Adrian: la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.
Eu Sunt -IX-: participare constienta
Pop Adrian: la împlinirea destinului colectiv al fiinţei umane.
Pop Adrian: este bine cum spune
Pop Adrian: asa ramane
Eu Sunt -IX-: da,f bine+
Pop Adrian: 2. Iubitori neam şi ţară, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
Pop Adrian: 1. Iubitori de NEAM şi ȚARĂ, respectuoşi faţă de toţi semenii.
Eu Sunt -IX-: pai...tot prima
Pop Adrian: Iubitori de NEAM si TARA, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
Pop Adrian: 2. Iubitori de NEAM si TARA, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
Pop Adrian: asa sa fie
Eu Sunt -IX-: da,e bine
Pop Adrian: postez asta pe forum si trebuie facuta sinteza
Pop Adrian: la ce-am discutat
Eu Sunt -IX- is typing...

Adrian Pop
26.02.2012, 19:17
PRINCIPII VALORICE DE APARTENENŢĂ LA “SFATUL BĂTRÂNILOR”

Dragi prieteni,

- Loialitate
- Onorabilitate
- Disponibilitate
- Credibilitate
- Determinare
- Modestie
- Altruism
- Empatie
- Reputatie buna

1. Oameni cu credinţă în Dumnezeu şi înalte convingeri spirituale, capabili să înţeleagă darul chipului şi asemănării, darul liberului arbitru ca premisă a participării conştiente la împlinirea destinului individual şi colectiv al fiinţei umane.
2. Iubitori de neam şi ţară, purtători ai respectului faţă de valorile tradiţionale – materiale şi spirituale ale poporului de la originile sale şi până în prezent –, faţă de toţi semenii care au contribuit la propăşirea şi continuitea lor istorică.
3. Oameni capabili să slujească neamul românesc cu puterea gândului şi a cuvântului expus public, prin toate mijloacele creative de exprimare şi toate canalele moderne de comunicare.
4. Oameni devotaţi fiinţei umane, învăţători capabili de înnobilare prin puterea de dărui cu altruism semenilor ştiinţa şi experienţa propriei lor vieţi.
5. Oameni de caracter, care îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, rămânând loiali neamului românesc şi principiilor care i-au consacrat.
6. Oameni care nu renunţă niciodată să caute drumul optim pentru atingerea ţelurilor propuse, pentru care nu contează cât au realizat, ci piedicile depăşite şi transformate în principii de înţelegere corectă şi acţiune eficientă.
7. Oameni cu accentuat spirit de echipă şi simţ al responsabilităţii, dispuşi oricând să contribuie la rezolvarea în comuniune a problemelor care vizează devenirea intregii colectivităţi umane.
8. Oameni modeşti, perseverenţi şi conştiincioşi în muncă, care urmăresc cu precădere calitatea efortului implicat şi nu cuantumul câştigului personal.
9. Oameni care ştiu să abordeze problemele fără înverşunare, fără ură și părtinire, cu faţa luminată de un zâmbet sincer, oglindă a unui suflet deschis şi prietenos.
10. Oameni cu „cazier moral” curat şi cu conştiinţa împăcată, neimplicaţi în grupări şi interese ideologice partinice, invulnerabili la presiuni şi atacuri publice.
11. Oameni pentru care „imposibil” nu există, capabili de a găsi mereu soluţii particulare novatoare şi strategii generale de rezolvare creativă a problemelor.

zamfir_catalin
06.03.2012, 16:42
Sunt de acord cu toate criteriile de mai sus.
Doresc sa fac parte din SFATUL BATRANILOR.

(sper ca am postat unde trebuie... dupa cateva zile de cautari)

Adrian Pop
06.03.2012, 18:20
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2668-Principii-valorice-de-apartenenta-la-Sfatul-Batr%C3%A2nilor

Scrie-le celorlalti membri SB sa-ti dea validare. Convinge-i.....

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2717-DA-ul-dat-in-cunostinta-de-cauza-de-Adrian-Pop-!

adi