Arată versiune īntreagă : CV - Murărița Ilie
Data nasterii: 04.03.1974 Vulcan HD
Domiciliul actual: CRAIOVA*
Liceu de Informatică Petroșani*
Facultatea de Ştiințe Economice, Universitatea din CRAIOVA - sectia Informatică Economică*
Īn perioada 1997-1998 am ocupat postul de operator calculator la Tipografia Policrom.
Din 1998 sīnt cadru didactic la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova. Īn prezent, am gradul didactic de conferențiar. *
Adrian Pop
28.03.2020, 13:05
Va asteptam pe conferintele noastre pe whatsapp si skype - smerenie -
Urmăresc, īn permanență, discuțiile și postările de pe smerenie și sfatulbatranilor. Din păcate, pregătirea și preocupările mele nu-mi permit intervenții pe temele tratate. Succes!
Putem discuta despre Viitorul Omenirii !!!!
Din 1998 sīnt cadru didactic la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova. Īn prezent, am gradul didactic de conferențiar. *
Bunavointa sa existe.....
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/26716-Principii-de-convietuire-a-tuturor-semenilor-pe-Planeta-PACII?highlight=punct+sprijin
Adrian Pop
28.03.2020, 14:12
Daca va vedeam numele pe conferinta whatsapp - smerenie - nu insistam sa incepem sa comunicam eficient.....
Īmi place tema tratată. Preocuparea mea principală, acum, este că Romānia a ajuns mai rău decīt pe vremea fanarioților (peste 90% din capital a ajuns pe mīna străinilor, aproape jumătate din PIB se duce pe rate și dobīnzi pentru creditele externe etc.). Deși am speranța că Dumnezeu ne păzește, lupta noastră din prezent este pentru supraviețuirea Neamului.
Adrian Pop
28.03.2020, 15:02
Daca va vedeam numele pe conferinta whatsapp - smerenie - nu insistam sa incepem sa comunicam eficient.....
Adrian Pop
28.03.2020, 15:04
Īmi place tema tratată. Preocuparea mea principală, acum, este că Romānia a ajuns mai rău decīt pe vremea fanarioților (peste 90% din capital a ajuns pe mīna străinilor, aproape jumătate din PIB se duce pe rate și dobīnzi pentru creditele externe etc.). Deși am speranța că Dumnezeu ne păzește, lupta noastră din prezent este pentru supraviețuirea Neamului.
Daca sunteti interesat de o colaborare eficienta pe tema Viitorului Romanie si-a Omenirii, sa-mi spuneti va rog, cum sa procedam sa lucram impreuna ?