Adrian Pop
16.10.2011, 19:15
Ar putea sa fie primul pas important...
Show Recent Messages (F3)
Ion Jernovoi: buna seara
Pop Adrian: buna
Ion Jernovoi: Pop Adrian: am zis, ca in doi ani, cel care vrea, devine director de vanzari externe la Ruris...cu un salariu de 10.000 de euro pe luna
Pop Adrian: dar...ala trebuie sa asculte ce-i spun...si sa traga de-i sar capacele. asa cum fac eu cu voi.
Ion Jernovoi: vreau sa ma ajutati cu acest plan
Pop Adrian: ti-am mai zis
Ion Jernovoi: si atit
Ion Jernovoi: eu astept sa incepem
Ion Jernovoi: ce trebuie sa fac?
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3574
Pop Adrian: ce facem cu asta ?
Ion Jernovoi: de ce ma puneti sa aleg?
Pop Adrian: pentru ca inca nu stii ce spui
Pop Adrian: Absolut tot ce este postat ( fiecare mesaj in parte al unora cu sau fara raspunsul meu ) la aceste link-uri, analizati in scris dupa ce va veti inscrie pe forumurile respective, chiar daca eu am fost banat sau dat afara de " oamenii de bine ".
La unele dintre forumuri trebuie sa redeschideti discutiile pe aceste teme, pentru ca au fost sterse discutiile.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3216&start=0
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3567&start=0
Pop Adrian: da
Pop Adrian: ma gandesc sa pun sau sa nu acest |SB pe care doream ieri sa-l postez
Pop Adrian: Beneficianti astfel de o pregatire de exceptie, pentru ca absolut tot ceea ce veti posta pe acele forumuri si pe altele pe care vom intra ulterior, va fi analizat de noi toti pe forumul acesta.
Da
Pop Adrian: Dati-va sansa sa observati realitatea iesind si voi in lume cu curaj. Incerc sa va ajut din nou ca sa iesiti din starea de " mamaliga " in care sunteti cu totii.
adi
Pop Adrian: ma gandsc...
Dobrita Ionut: ...
Dobrita Ionut: eu consider ca ar fi bine sa il postati,pentru a observa reactia celorlalti
Pop Adrian: ...
Pop Adrian: incepe cu asta
Pop Adrian: sa iesi din faza de mamaliga
Pop Adrian: in acelasi timp incepi pregatiurea lui Ionut cel din Bals. Altfel nu vei intelege ce spun eu
Ion Jernovoi: de ce sa-l pregatesc?
Pop Adrian: vreau sa ma ajutati cu acest plan
Pop Adrian: de-aia.
Pop Adrian: daca nu...las-o balta.
Ion Jernovoi: nu ma-ti inteles corect
Ion Jernovoi: ce pregatire sai fac lu Ionut
Ion Jernovoi: ?
Pop Adrian: exact ce fac eu cu tine
Pop Adrian: numai asa intelegi ce fac
Pop Adrian: numa asa afli logica....
Pop Adrian: altfel nu vei deveni profesionist si un alt cioflangar
Pop Adrian: ca toti ceilalti
Pop Adrian: ti-am trimis un email
Ion Jernovoi: eu sunt dispus dar nu inteleg exact la ce va referiti,cu ce pot contribui la cultura lu Ionut
Ion Jernovoi: strict pe Ruris?
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: citeste discutia cu el de azi
Ion Jernovoi: am citit-o
Pop Adrian: n-ai inteles-o....
Ion Jernovoi: ok
Ion Jernovoi: o mai citesc
Pop Adrian: si sa nu mai faci pasi anapoda, ca-ti vei bate joc de Timp
Pop Adrian: ok
Ion Jernovoi: de ce nu explicati mai simplu
Ion Jernovoi: nu am pregatirea care o pretindeti sa o am inca si multe lucruri care mi le spuneti trec pe linga mine pentru ca nu inteleg mesajul
Pop Adrian: si el vrea asta
Pop Adrian: pentru tine am scris-o lui...sa-ti aduc aminte
Pop Adrian: vei intelege epste ani cum luceraza creierula sta si multe altele....
Pop Adrian: de-aia , tot ce te pun s afaci....sa faci. Daca nu intelegi, iti epxplic logica pasilor
Pop Adrian: sa incepi cum ti-am spus
Pop Adrian: intelegi ce ti-am spus ?
Ion Jernovoi: sa nu fiu mamaliga si sal ajut pe Ionut tot ce stiu despre ruris!?
Ion Jernovoi: asa este?
Ion Jernovoi: ca vrea si el pe externe
Pop Adrian: incepe cu mamaliga
Pop Adrian: si-ti iei profesor pe Maria si elev pe Ionut
Pop Adrian: este simplu
Pop Adrian: intelegi acum
Pop Adrian: primul pas este cel mai important.
Pop Adrian: de ce crezi asta ?
Pop Adrian: de ce spun eu aSTA, CA TU CE SA CREZI ...?
Pop Adrian: CA ESTI LA INCEPUT DE DRUM NOU....ADICA ACELA DE-A NU FI TEMBEL.
Ion Jernovoi: tembel
Pop Adrian: ESTE
Pop Adrian: alt TERMEN.
Ion Jernovoi: da
Ion Jernovoi: necunoscut
Ion Jernovoi: bine
Pop Adrian: a fost o capodopera de film....
Ion Jernovoi: deci nehotarirea mea de a face ceva anume si a ma dedica trup si suflet in atingerea telului este caracteristic pentru mamaligari
Ion Jernovoi is typing...
Pop Adrian: un tip, extrem de pregatit...a plecat din lume asta si s-a dus in jungla..sa stea printre Gorile...
Pop Adrian: si au venit unii si le omora as ca el i-a aparat...si l-au inchis, ca fiind nebun...
Pop Adrian: si se da unu cocos , care-si dadea doctoratul in psihologie...sa discute cu profesionistul...
Pop Adrian: ala-i spunea altfel, nu tembel...si-a aflat la sfarsit doctorul...ca asa este, numai ca de data asta a inteles el ca este asa. Nu trebuia sa-i mais spuna nimeni...
Pop Adrian: numai asa a aflat ce sa faca
Pop Adrian: Josua...ii spunea profesionistul...
Pop Adrian: asta =i cuvantul adevarat
Pop Adrian: Mosu pana nu a aflat cum este, degeaba i-a spus Miulescu...n-a facut nimic
Pop Adrian: A constientizat dupa ce-a ascultat 24 de ore discutia de 30 de minute cu el. Continuu....a ascultat-o...sa prindaBookmark
Show Recent Messages (F3)
Ion Jernovoi: buna seara
Pop Adrian: buna
Ion Jernovoi: Pop Adrian: am zis, ca in doi ani, cel care vrea, devine director de vanzari externe la Ruris...cu un salariu de 10.000 de euro pe luna
Pop Adrian: dar...ala trebuie sa asculte ce-i spun...si sa traga de-i sar capacele. asa cum fac eu cu voi.
Ion Jernovoi: vreau sa ma ajutati cu acest plan
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3574
Pop Adrian: ce facem cu asta ?
Ion Jernovoi: de ce ma puneti sa aleg?
Pop Adrian: pentru ca inca nu stii ce spui
Pop Adrian: Absolut tot ce este postat ( fiecare mesaj in parte al unora cu sau fara raspunsul meu ) la aceste link-uri, analizati in scris dupa ce va veti inscrie pe forumurile respective, chiar daca eu am fost banat sau dat afara de " oamenii de bine ".
La unele dintre forumuri trebuie sa redeschideti discutiile pe aceste teme, pentru ca au fost sterse discutiile.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3216&start=0
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3567&start=0
Pop Adrian: da
Pop Adrian: ma gandesc sa pun sau sa nu acest |SB pe care doream ieri sa-l postez
Pop Adrian: Beneficianti astfel de o pregatire de exceptie, pentru ca absolut tot ceea ce veti posta pe acele forumuri si pe altele pe care vom intra ulterior, va fi analizat de noi toti pe forumul acesta.
Da
Pop Adrian: Dati-va sansa sa observati realitatea iesind si voi in lume cu curaj. Incerc sa va ajut din nou ca sa iesiti din starea de " mamaliga " in care sunteti cu totii.
adi
Pop Adrian: ma gandsc...
Dobrita Ionut: ...
Dobrita Ionut: eu consider ca ar fi bine sa il postati,pentru a observa reactia celorlalti
Pop Adrian: ...
Pop Adrian: incepe cu asta
Pop Adrian: sa iesi din faza de mamaliga
Pop Adrian: in acelasi timp incepi pregatiurea lui Ionut cel din Bals. Altfel nu vei intelege ce spun eu
Ion Jernovoi: de ce sa-l pregatesc?
Pop Adrian: vreau sa ma ajutati cu acest plan
Pop Adrian: de-aia.
Pop Adrian: daca nu...las-o balta.
Ion Jernovoi: nu ma-ti inteles corect
Ion Jernovoi: ce pregatire sai fac lu Ionut
Ion Jernovoi: ?
Pop Adrian: exact ce fac eu cu tine
Pop Adrian: numai asa intelegi ce fac
Pop Adrian: numa asa afli logica....
Pop Adrian: altfel nu vei deveni profesionist si un alt cioflangar
Pop Adrian: ca toti ceilalti
Pop Adrian: ti-am trimis un email
Ion Jernovoi: eu sunt dispus dar nu inteleg exact la ce va referiti,cu ce pot contribui la cultura lu Ionut
Ion Jernovoi: strict pe Ruris?
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: citeste discutia cu el de azi
Ion Jernovoi: am citit-o
Pop Adrian: n-ai inteles-o....
Ion Jernovoi: ok
Ion Jernovoi: o mai citesc
Pop Adrian: si sa nu mai faci pasi anapoda, ca-ti vei bate joc de Timp
Pop Adrian: ok
Ion Jernovoi: de ce nu explicati mai simplu
Ion Jernovoi: nu am pregatirea care o pretindeti sa o am inca si multe lucruri care mi le spuneti trec pe linga mine pentru ca nu inteleg mesajul
Pop Adrian: si el vrea asta
Pop Adrian: pentru tine am scris-o lui...sa-ti aduc aminte
Pop Adrian: vei intelege epste ani cum luceraza creierula sta si multe altele....
Pop Adrian: de-aia , tot ce te pun s afaci....sa faci. Daca nu intelegi, iti epxplic logica pasilor
Pop Adrian: sa incepi cum ti-am spus
Pop Adrian: intelegi ce ti-am spus ?
Ion Jernovoi: sa nu fiu mamaliga si sal ajut pe Ionut tot ce stiu despre ruris!?
Ion Jernovoi: ca vrea si el pe externe
Pop Adrian: incepe cu mamaliga
Pop Adrian: si-ti iei profesor pe Maria si elev pe Ionut
Pop Adrian: este simplu
Pop Adrian: intelegi acum
Pop Adrian: primul pas este cel mai important.
Pop Adrian: de ce crezi asta ?
Pop Adrian: de ce spun eu aSTA, CA TU CE SA CREZI ...?
Pop Adrian: CA ESTI LA INCEPUT DE DRUM NOU....ADICA ACELA DE-A NU FI TEMBEL.
Ion Jernovoi: tembel
Pop Adrian: ESTE
Pop Adrian: alt TERMEN.
Ion Jernovoi: da
Ion Jernovoi: necunoscut
Ion Jernovoi: bine
Pop Adrian: a fost o capodopera de film....
Ion Jernovoi: deci nehotarirea mea de a face ceva anume si a ma dedica trup si suflet in atingerea telului este caracteristic pentru mamaligari
Ion Jernovoi is typing...
Pop Adrian: un tip, extrem de pregatit...a plecat din lume asta si s-a dus in jungla..sa stea printre Gorile...
Pop Adrian: si au venit unii si le omora as ca el i-a aparat...si l-au inchis, ca fiind nebun...
Pop Adrian: si se da unu cocos , care-si dadea doctoratul in psihologie...sa discute cu profesionistul...
Pop Adrian: ala-i spunea altfel, nu tembel...si-a aflat la sfarsit doctorul...ca asa este, numai ca de data asta a inteles el ca este asa. Nu trebuia sa-i mais spuna nimeni...
Pop Adrian: numai asa a aflat ce sa faca
Pop Adrian: Josua...ii spunea profesionistul...
Pop Adrian: asta =i cuvantul adevarat
Pop Adrian: Mosu pana nu a aflat cum este, degeaba i-a spus Miulescu...n-a facut nimic
Pop Adrian: A constientizat dupa ce-a ascultat 24 de ore discutia de 30 de minute cu el. Continuu....a ascultat-o...sa prindaBookmark