PDA

Arată versiune întreagă : ← Despre iniţiatorul L.A.S.E.R.Proiect de iniţiativă legislativă

Adrian Pop
10.02.2012, 13:51
Liga Armoniei Sociale si Etnice Romane

← Despre iniţiatorul L.A.S.E.R.Proiect de iniţiativă legislativă

Posted on februarie 7, 2012 by 2011laser

Stimaţi concetăţeni,
Vă invităm să vă spuneţi părerea dacă ar fi util şi dacă aţi fi de acord să semnaţi pentru susţinerea unei iniţiative legislative care are să aibă ca finalitate elaborarea unei legi care să prevadă următoarele aspecte:
-partidele şi persoanele care candidează pentru alegerile parlamentare, prezidenţiale şi locale să-şi înregistreze programele politico-economice la tribunal în scopul de a fi declarate CONTRACTE între cei aleşi şi alegători, după câştigarea alegerilor;
-programele politico-economice să fie aduse la cunoştinţa alegătorilor în primele trei zile ale campaniei electorale;
-aleşii să fie obligaţi să prezinte stadiul îndeplinirii propriilor programe politico-economice, cu o anumită periodicitate (semestrial, sau anual), prin adunări cu alegătorii sau în mass-media;
-alegătorii să aibă dreptul de a-i acţiona în instanţă pe cei aleşi, pentru înşelătorie, şi să solicite demisia celor aleşi, dacă aceştia nu-şi respectă contractele.
Aşteptăm opiniile dumneavoastră cu privire la această iniţiativă menită să contribuie la instaurarea unei democraţii reale în România.

++++++++++++++++++++++++++++

Initiativa LASER demna de atentie
Friday, February 10, 2012 11:48 AM
From:
"adi pop" <adipop@popservice.ro>
View contact details
To:
"kety briio" <bel_briio@yahoo.com>
Cc:
"Miscarea pentru Bunul Simt" <pentrubunulsimt@hotmail.com>, "Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>, "Ioana Alex" <ioanaalex68@yahoo.com>, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, "Enciu Doru" <enciudoru@yahoo.com>, mihaeladraghici@hotmail.com, mihaelahq@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>, "Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>, "Emilia Mirela Moisa" <moisa.emilia@gmail.com>, nicolaenacioiu@yahoo.com, "Elena Armenescu" <armenescu.eliana.elena3@gmail.com>, ninabeciu@yahoo.com, "Banceanu Vasile" <banceanuvasile@yahoo.com>, "Rolea Nicolae" <pulsar@clicknet.ro>, ioanpop@yahoo.com, "Lorin Cantemir" <l_cantemir@yahoo.com>, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, "herrilmar vonbartosh" <herrvonbartosh@yahoo.com>, "Andrei P" <andrei.patrut@yahoo.com>, "Lung Ioan" <ioanlung2006@yahoo.com>, "eugen sbora" <sboraeugen@yahoo.com>, "Dan Florian Samarescu" <DanSamar@gmx.de>, "kety briio" <bel_briio@yahoo.com>, nouarevolutieluminata@gmail.com, centrulnationaldeinventica@gmail.com, mirelapelin@yahoo.com, mirela.pelin@evergreen-clinique.ro, zosimcatalin@gmail.com, "Aurel Vlad"" <aurel_vlad2000@yahoo.com>, ""liviu bozga"" <liviu.bozga@gmail.com>, ""ralucaelisabeta"" <ralucaelisabeta@yahoo.com>, ""Andreea Bozga"" <annddrreea@yahoo.com>, ""Grigore BOZGA"" <g_bozga@chim.upb.ro>
MULTUMESC !!!

----- Original Message -----
From: kety briio
To: undisclosed recipients:
Sent: Friday, February 10, 2012 1:40 AM
Subject: Fw: Initiativa LASER demna de atentie

Liga pentru Armonie Sociala si Etnica in Romania, al carei initiator mi-a fost profesor in tinerete si in a carui probitate si seriozitate am deplina incredere, a lansat o initiativa de mare utilitate, dupa opinia mea, care ar contribui la instaurarea unei democratii REALE.
Textul initiativei pote fi lecturat la linkul de mai jos. Tot acolo puteti comenta, puteti face sugestii, sau formula intrebari

http://2011laser.wordpress.com/2012/02/07/proiect-de-initiativa-legislativa/#more-16
IM
P.S. In masura in care vi se pare demna de a fi sustinuta, va adresez rugamintea sa o semnalati si altor cunoscuti.