Arată versiune întreagă : Asociatia ganditorilor " Consecinte " !
Adrian Pop
15.10.2011, 20:40
Asociatia ganditorilor " Consecinte " !
Asociatia"CONSECINTE". consequences,последс
Cataline, sa facem un new topic la sfarsit, unde scriem :
Asociatia ganditorilor "CONSECINTE", consequences, последствия, conséquences, 后果, folgen, conseguenze, consecuencias, συνέπειες...
Aceasta Asociatie multinationala va fi formata din oameni capabili sa analizeze in Timp real consecintele gandurilor si actiunilor individuale. In fiecare Clipa T0 pot fi observate consecintele gandurilor si actiunilor noastre, determinand semenii pe-o raza de actiune direct proportionala cu stiinta si constiinta individuala.
La baza acestei Asociatii sta filosofia si psihologia " Consonanticii oglinzilor ", stiinta cunoscuta si studiata continuu de Neamul nostru.
Traducere in :
engleza, rusa, franceza, chineza, germana, italiana, spaniola, greaca....
adi
Adrian Pop
15.10.2011, 20:41
Mosu - Tudor Diaconu
- Mosule, vrei sa devii membru al acestei Asociatii - " Consecinte " ?
- DA.
adi
Last edited by Adrian Pop on Mon Aug 23, 2010; edited 1 time in total
Adrian Pop
15.10.2011, 20:41
Re: Asociatia ganditorilor " Consecinte " !
Adrian Pop wrote:
Asociatia ganditorilor "CONSECINTE", consequences, последствия, conséquences, 后果, folgen, conseguenze, consecuencias, συνέπειες...
Aceasta Asociatie multinationala va fi formata din oameni capabili sa analizeze in Timp real consecintele gandurilor si actiunilor individuale. In fiecare Clipa T0 pot fi observate consecintele gandurilor si actiunilor noastre, determinand semenii pe-o raza de actiune direct proportionala cu stiinta si constiinta individuala.
La baza acestei Asociatii sta filosofia si psihologia " Consonanticii oglinzilor ", stiinta cunoscuta si studiata continuu de Neamul nostru.
Traducere in :
adi
Aceasta Asociatie va fi condusa de " Sfatul batranilor " !
adi
Adrian Pop
26.10.2011, 05:14
Buna dimineata Domnule Alexandru,
Cu 6-7 ani in urma, MI s-a conturat bine ideea ca exista o " raza de actiune " a fiecaruia dintre noi, determinand prin gandurile si actiunile noastre proprii pe toti ceilalti. In functie de prifunzimea gandirii, aceasta raza de actiune creste. Sper ca aceasta teorie pe care am intitulat-o " Consonantica oglinzilor " s-o finalizez in Timp util. Conceptul are la baza ideea ca ne regasim oglinditi in semenii cu care intram in contact.
Cand ajungi la concluzia ca cei din jurul tau gresesc, determinandu-i prin propriile tale greseli.....devii din ce in ce mai atent la gandurile si la actiunile tale.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/230-Asociatia-ganditorilor-quot-Consecinte-quot-!
Traducere in :
==============================
Inainte de-a trece efectiv la implementarea DEOUMANISMULUI in lume, pun urmatoatrea intrebare ( nr. 6 ).
Din ce fonduri credeti Dumneavoastra ca vom finanta DEOUMANISMUL ?
Zile pline,
adi
----- Original Message -----
From: Alexandru Oblu
To: adipop@popservice.ro
Sent: Wednesday, October 26, 2011 1:01 AM
Subject: Redirecţionat: Re : Punctul meu forte in Viata este legat de LOIALITATE.
----- Mesaj redirecţionat -----
De la: Alexandru Oblu <deoblu_47@yahoo.com>
Către: "zamolxa_adipop@yahoo.com" <zamolxa_adipop@yahoo.com>
Trimis: Miercuri, 26 Octombrie 2011 0:58:54
Subiect: Re : Punctul meu forte in Viata este legat de LOIALITATE.
Buna seara,d-le Adi Pop.Sorry pentru percutarea usor intarziata la reactie.
Accept si astept includerea in Asociatia Consonantei Oglinzilor;ma onoreaza!
Sunt insa,d-le un handicapat :nu stiu sa comunic cu lumea decat in limba fluida,materna,
a neamului meu.
Daca si asa va trebuiesc pentru a fi bun la ceva - e O.K.!
Multumesc mult pentru <observatiile> finale.FI-R-ATI FERICIT! aloblu
Adrian Pop
10.06.2012, 09:31
Analiza obiectiva a consecintelor gandurilor si actiunilor noastre trebuie sa tina cont de Legea cauzalitatii, de efect-cauza....cauza-efect.
Adrian Pop
10.06.2012, 09:39
Analiza obiectiva a consecintelor gandurilor si actiunilor noastre trebuie sa tina cont de Legea cauzalitatii, de efect-cauza....cauza-efect.
Adrian Pop
24.08.2013, 02:07
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1006078_10200830701222350_340803932_n.jpg
Enciu Stefan
24.02.2014, 02:15
Interesant . Consecintele gandurilor si actiunilor , daca suntem atenti la CONSECINTE nu se vor face greseli nici pe partea Spirituala nici pe ce+a Materiala .
ana_maria
24.02.2014, 22:36
Fiecare Gand insotit de sentimentul din acel moment , are conseciintele de rigoare.
Cand spun fiecare gand ma refer la F I E C A R E G A N D !
Nu se poate alege care ganduri sa aiba conseciinte sau nu, DAR POTI ALEGE CE ANUME SA GANDESTI ...prin asta LE CONTROLEZI!
Nu se pot cunoaste toate conseciintele unui gand deoarece sunt ganduri si...ganduri...si ganduri. Daca te linistesti ( sau incerci asta) ai sa observi ca sunt ganduri peste ganduri, curg non-stop...."vorbesc "intre ele....unele intreaba altele raspund....un amalgam incontrolabil. Acum te intreb eu : cum ai putea sti cu precizie toate conseciintele lor?????
DAR POTI ALEGE CE ANUME SA GANDESTI !
ACEASTA ESTE ( consider eu) LUPTA CU TINE INSUTI ! Desi termenul " lupta " nu-l agreez...totul trebuie sa decurga linistit, armonios deoarece "lupta" duce la incrancenare si stress si noi tocmai de astea doua vrem sa scapam.
Adrian Pop
24.02.2014, 22:59
Fiecare Gand insotit de sentimentul din acel moment , are conseciintele de rigoare.
Cand spun fiecare gand ma refer la F I E C A R E G A N D !
Nu se poate alege care ganduri sa aiba conseciinte sau nu, DAR POTI ALEGE CE ANUME SA GANDESTI ...prin asta LE CONTROLEZI!
Nu se pot cunoaste toate conseciintele unui gand deoarece sunt ganduri si...ganduri...si ganduri. Daca te linistesti ( sau incerci asta) ai sa observi ca sunt ganduri peste ganduri, curg non-stop...."vorbesc "intre ele....unele intreaba altele raspund....un amalgam incontrolabil. Acum te intreb eu : cum ai putea sti cu precizie toate conseciintele lor?????
DAR POTI ALEGE CE ANUME SA GANDESTI !
ACEASTA ESTE ( consider eu) LUPTA CU TINE INSUTI ! Desi termenul " lupta " nu-l agreez...totul trebuie sa decurga linistit, armonios deoarece "lupta" duce la incrancenare si stress si noi tocmai de astea doua vrem sa scapam.
Scopul Nobil ales....te determina ce sa gandesti si cu cine sa comunici eficient. Daca acesta nu este uitat si TE IMPLICI ....el este atins in decursul Vietii.
Atentie la Clipa......ca dam seama de Ea, arzand-o inutil.
Adrian Pop
12.05.2014, 00:24
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ba-langa-tine- (http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/12251-Sfatul-B%C4%83tr%C3%A2nilor-94-Nu-este-niciodata-nimeni-degeaba-langa-tine-)!!!
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1010882_1501984166681954_5090698268795431248_n.jpg
Am observat ca se intampla asa ceva !
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/14571_650418625037427_4015944394462638759_n.jpg
Am observat in Timp un lucru extraordinar ce se desfasoara in fiecare Clipa TO, data de DUMNEZEU. Indiferent ce gandesti sau faci intr-o anumita Clipa a Vietii, indiferent la ce nivel de pregatire te afli, urmatorul pas iti este indrumat catre indeplinirea scopului nobil pentru care ai venit pe lume, cu conditia de a tine cu Adevarat cont de ce vrea Sufletul tau, gandind profund in acest sens.
Virgil Budu
12.05.2014, 01:53
Ce vrea sufletul? Ceea ce simte. Sufletul simte. Dar noi am fost invatati sa gandim, nu sa simtitm; sa dam intaietate gandirii si nu simtirii . Ordinea fireasca este simtire mai intai si apoi gandire. Din aceasta cauza ne este greu sa armonizam simtirea cu gandirea=preconceptii, inchipuiri, asteptari, metode, sisteme.
M-am spovedit o data la Parinte. Am stat la coada (mergea lume multa sa se spovedeasca la el), cand mi-a venit randul am intrat in chilie si m-a intrebat: "De ce ai venit ?"
Virgil Budu
12.05.2014, 02:39
Si atunci, din frica (de ridicol, de necunoscut), am raspuns preconceput (in loc sa spun si sa fac ce simt): "Am venit sa ma spovedesc". Si m-a spovedit.
Adrian Pop
01.07.2015, 20:02
Am observat clar ca asa cum gandesc, cei la care tin cel mai mult....au ganduri asemanatoare. Responsabilitatea de a gandi rational este imensa, deci inlaturarea tuturor gandurilor irationale, prin argumente logice, devine prioritate absoluta.