PDA

Arată versiune întreagă : AZI 22.01.2012 a fost infiintat SFATUL BATRANILOR din Romania.

Adrian Pop
23.01.2012, 16:39
Trei persoane serioase si-au dat acordul verbal pentru infiintarea SFATULUI BATRANILOR din Romania.

DUMNEZEU sa ne ajute !

1. Alecu Ioan - DA
2. Remus Constantin Raclau - DA
3. Adrian Pop - DA

arienne2003
23.01.2012, 16:46
Extraordinar ! Cea mai mare realizare de pana Acum... dar de Acum in colo...

Adrian Pop
23.01.2012, 17:12
De-acum incolo Romanii vor invata sa se uneasca si sa nu-si mai bata joc de Timp. Vom ajuta la constientizarea celorlalti semeni ( Om cu Om ) astfel incat sa ajungem cu totii sa traim in PACE, Fericiti, Sanatosi si decent, in armonie cu NATURA.

Dragos
23.01.2012, 20:57
Ma bucur sa vad ca "a inceput ..."

Felicitari pentru realizare!

Adrian Pop
23.01.2012, 21:10
Multumesc !

DA. A inceput....Este o zi importanta pentru Poporul Roman !

Sa aspiri si tu sa faci parte din Sfatul Batranilor ! Si toti cei din Scoala de afaceri online Zalmoxa aveti posibilitatea ca in Timp sa deveniti profesionisti, daca nu renuntati la ce-ati inceput alaturi de mine. Si nu orice profesionisti....pentru ca voi veti invata si veti intelege sa ramaneti numai in slujba Poporului.

Va puteti consulta in ce problema doriti cu cei din SFATUL BATRANILOR.
Cei doi Domni au Suflet mare si-or sa va ajute neconditionat si altruist, asa cum este normal s-o faca toti cei ce au de partea lor experienta Vietii curate.

adi

Adrian Pop
23.01.2012, 22:29
Cici mi-a telefonat acum si mi-a spus ca a trecut pe la Mos pe-acasa. Si Nae m-a intrebat azi de Mos. Chiar daca nu comunicam pe net Mosu este MENTORUL SFATULUI BATRANILOR.

Munca lui de-o Viata in slujba Poporului Roman merita acest titlu NOBIL.

Cici mi-a spus ca avea lacrimi in ochi cand i-a spus ca o sa mergem impreuna in vara la SFINX in Bucegi. Sus la Babele, cu zeci de ani in urma, i s-a dezvaluit Codul Geto-Dacic al Castei IO pe baza caruia a decriptat Istoria Adevarata cat si Religiile lumii.

Dupa Eminescu, Cantemir si Hasdeu....Mosu - Tudor Diaconu, are cea mai valoroasa opera dintre toti Romanii.

O sa-i rog pe cei doi Domni, membrii fondatori ai SFATULUI BATRANILOR, sa-i valideze prezenta Mosului ca fiind MENTORUL nostru.

Adrian Pop
23.01.2012, 23:23
MENTORUL SFATULUI BATRANILOR - MOSU -Tudor Diaconu -Monday, January 23, 2012 9:21 PMFrom: This sender is DomainKeys verified"Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>Add sender to ContactsTo: alecu_ioan@yahoo.com, remus.c_raclau@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, cucu_paul@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com

AZI 22.01.2012 a fost infiintat SFATUL BATRANILOR din Romania.

Trei persoane serioase si-au dat acordul pentru infiintarea SFATULUI BATRANILOR din Romania.

DUMNEZEU sa ne ajute !

1. Alecu Ioan - DA
2. Remus Constantin Raclau - DA
3. Adrian Pop - DA

Va supun atentiei o noua propunere :

Mosu - Tudor Diaconu, unul din " Uriasii in gandire " ai Romanilor, a carei opera o consider ca fiind pe locul 4 dupa Marele Eminescu, Cantemir si Hasdeu, sa faca parte din SFATUL BATRANILOR ca MENTOR.

Ca Prieten de Suflet al Mosului, cu toata modestia de care-mi tot pomeneste sa tin cont cand discut cu si despre el, stiu ca metru cub de manuscrise al lui poate sa schimbe din temelii Istoria si Religiile lumii, pentru faptul ca toate decriptarile lui au la baza Codul matematic al Castei IO.

In anul 2001 si 2004 Mosu m-a rugat sa merg cu el in America, unde o revista de mare prestigiu privind cultura ( CULTU'LUI RA ), il numeste ca fiind omul cu cea mai vasta cultura din lume.

Va rog sa analizati cu atentie propunerea mea si sa formulati un raspuns, atunci cand considerati de cuvinta.

adi

Adrian Pop
24.01.2012, 00:17
Membrii SFATULUI BATRANILOR din RomaniaMonday, January 23, 2012 10:16 PMFrom: "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>Add sender to ContactsTo: alecu_ioan@yahoo.com, remus.c_raclau@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, cucu_paul@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com
Daca voi primi validarea celor doi parteneri ai mei, Domnii Alecu Ioan si Remus Constantin Raclau referitor la acceptarea Mosului in echipa noastra, asa vom posta un link pe forum, fiind pe prima pozitie continuu.

Membrii SFATULUI BATRANILOR din Romania.

1. Mosu - Tudor Diaconu - Mentor

2. Alecu Ioan
3. Remus Constantin Raclau
4. Adrian Pop

Remus Constantin Raclau
24.01.2012, 01:29
Primul meu vot in calitate de membru al "Sfatului Batranilor":
"DA"
pentru admiterea domnului "Mosu" Tudor Diaconu ca mentor al nostru, pe locul intai in "Sfat"

Adrian Pop
24.01.2012, 02:53
Primul meu vot in calitate de membru al "Sfatului Batranilor":
"DA"
pentru admiterea domnului "Mosu" Tudor Diaconu ca mentor al nostru, pe locul intai in "Sfat"

Mosu merita mult. MULTUMESC !
Am discutat cu el la telefon si cu Doamna Marta, sotia lui.

Sistemul de afaceri S 99 are la baza intalnirea mea cu doua persoane :

Mosu - datorita faptului ca l-au umilit toti netotii. Pentrru asta multe firme nou infiintare in acest Sistem vor avea in nume si ceva legat de Mos...
Dl Schneider - avea 3-4 mii de firme in foarte mult domenii de activitate. Consider ca Romania are nevoie de mii, de zeci de mii de firme cu capital privat unde lumea munceste cinstit.

Adrian Pop
24.01.2012, 11:42
Membrii SFATULUI BATRANILOR din Romania
Tuesday, January 24, 2012 9:32 AM
From:
This sender is DomainKeys verified
"Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
"Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>

Domnule Adi ,
Confirm participarea mea ca membru la Sfatul Batrinilor
Alecu Ioan-DA.

--- On Mon, 1/23/12, Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com> wrote:

From: Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Subject: Membrii SFATULUI BATRANILOR din Romania
To: alecu_ioan@yahoo.com, remus.c_raclau@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, cucu_paul@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com
Date: Monday, January 23, 2012, 10:16 PM

Daca voi primi validarea celor doi parteneri ai mei, Domnii Alecu Ioan si Remus Constantin Raclau referitor la acceptarea Mosului in echipa noastra, asa vom posta un link pe forum, fiind pe prima pozitie continuu.

2. Alecu Ioan
4. Adrian Pop

Adrian Pop
24.01.2012, 12:36

http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/24-Prof.-Dr.-Tudor-Diaconu

2. Alecu Ioan
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/19-Ing.-Ioan-Alecu-un-OM

http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/154-Miscarea-Pentru-Bunul-Simt-MBS

4. Adrian Pop
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php

Adrian Pop
24.01.2012, 14:23
SFATUL BATRANILOR isi propune spre analiza pentru inceput doua teme de lucru
Tuesday, January 24, 2012 12:22 PM
From:
"Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
ioanaalex68@yahoo.com

--- On Tue, 1/24/12, Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com> wrote:

From: Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Subject: SFATUL BATRANILOR isi propune spre analiza pentru inceput doua teme de lucru
To: remus.c_raclau@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice_nacioiu@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, cucu_paul@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com
Date: Tuesday, January 24, 2012, 12:21 PM

Va rog sa analizati aceste propuneri si daca doriti, le dati acceptul sa putem sa incepem sa lucram la ele.

SFATUL BATRANILOR isi propune spre analiza pentru inceput doua teme de lucru :

1.. Lansarea pe internet a temei - " Cum vad eu societatea in care vor trai copiii si nepotii mei ". Informatiile vor fi sintetizate si ulterior vor fi puse in practica ideile cele mai bune ale celor ce se vor implica in aceste discutii.

2. Adoptarea normelor si punerea lor in practica a unui " Cod al Bunului Simţ ".

Adrian Pop
24.01.2012, 16:09
Show Recent Messages (F3)

Pop Adrian: Va rog sa analizati aceste propuneri si daca doriti, le dati acceptul sa putem sa incepem sa lucram la ele.

SFATUL BATRANILOR isi propune spre analiza pentru inceput doua teme de lucru :

1.. Lansarea pe internet a temei - " Cum vad eu societatea in care vor trai copiii si nepotii mei ". Informatiile vor fi sintetizate si ulterior vor fi puse in practica ideile cele mai bune ale celor ce se vor implica in aceste discutii.

2. Adoptarea normelor si punerea lor in practica a unui " Cod al Bunului Simţ ".
Alecu Ioan: Da sunt de acord
Pop Adrian: Foarte bine
Pop Adrian: O sa asteptama amadoi acum sa vedem ce spune si Domnul Remus.
Pop Adrian: este corect sa procedam asa
Pop Adrian: ?
Alecu Ioan is typing...
Alecu Ioan: Cred ca este cea mai corecta abordare
Pop Adrian: si eu cred tot la fel
Pop Adrian: sa vedem ce zice si Domnul Remus
Pop Adrian: Ieri a fost infiintat SFATUL BATRANILOR din Romania !

http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/159-SFATUL-BATRANILOR

Cu respect,
Adrian Pop

Pop Adrian: trimit la sute, la mii de persoane ce facem

Remus Constantin Raclau
24.01.2012, 18:55
Din nou nu pot decat sa fiu de acord si asta inseamna in primul rand sa fiu consecvent cu mine insumi. Am propus aceste teme de dezbatere publica si le voi sustine ori de cate ori voi fi solicitat.
Avem nevoie de "CODUL BUNULUI SIMT".
Avem nevoie de sfatul sincer al tuturor oamenilor curati din tara asta pentru a-l scrie. Va rugam sa ne scrieti cum ati vrea sa traiti pe acest pamant, cum ati vrea sa ne intelegem intre noi, dupa ce reguli si din care motive. Cu cat mai multe pareri cu atat mai legitime vor fi prevederile acestui cod.
Indrazniti sa ganditi pozitiv si efortul nu va va fi in zadar. Chiar daca o sa fie nevoie de o mie de ani, eu traiesc cu speranta si cu convingerea ca intr-un viitor , depinde de noi cat de indepartat, vom trai intr-o societate corecta si civilizata.
Cu stima,
Remus C. Raclau

Adrian Pop
24.01.2012, 19:58
Din nou nu pot decat sa fiu de acord si asta inseamna in primul rand sa fiu consecvent cu mine insumi. Am propus aceste teme de dezbatere publica si le voi sustine ori de cate ori voi fi solicitat.
Avem nevoie de "CODUL BUNULUI SIMT".
Avem nevoie de sfatul sincer al tuturor oamenilor curati din tara asta pentru a-l scrie. Va rugam sa ne scrieti cum ati vrea sa traiti pe acest pamant, cum ati vrea sa ne intelegem intre noi, dupa ce reguli si din care motive. Cu cat mai multe pareri cu atat mai legitime vor fi prevederile acestui cod.
Indrazniti sa ganditi pozitiv si efortul nu va va fi in zadar. Chiar daca o sa fie nevoie de o mie de ani, eu traiesc cu speranta si cu convingerea ca intr-un viitor , depinde de noi cat de indepartat, vom trai intr-o societate corecta si civilizata.
Cu stima,
Remus C. Raclau

Sa incercam sa facem o sinteza a celor scrise mai sus, ca mesajul cu care iesim in lume sa fie scurt dar si explicit in acelasi Timp. Si sa cautam si modul logic de implementare al acestui mesaj in mass-media.

Azi mi-a scris cineva in engleza, nu stiu din ce tara, ca este interesat de ce facem noi pe acest forum. Ca o reactie a Sistemului global SB ( SFATUL BATRANILOR ), acest lucru ne conduce la ideea de a nu pomeni in mesajele noastre cu care iesim in lume de gandirea profunda specifica ganditorilor Romani, odata pentru a nu-i jigni si mai ales pentru a folosi integral Mintea mai multor semeni.

Pentru adoptarea si punerea in practica a normelor "CODULUI BUNULUI SIMT", avem nevoie de sfatul oamenilor interesati de viitorul copiilor si al nepotilor lor. Va rugam sa ne scrieti cum ati vrea sa traiti pe acest pamant, cum ati vrea sa ne intelegem intre noi, dupa ce reguli si din care motive.

Cred ca acesta este primul mesaj al SB-ului cu care o sa iesim in lume.

Dupa ce-l analizati si-l veti valida o sa-l trimitem pe internet la cat mai multi Romani pentru a le afla pararea, dupa care eu cred ca este util sa-l traducem in mai multe limbi de circulatie internationala, sa aflam astfel si ideile lor.

O sa va rog ca atunci cand Timpul va permite si stati pe net, sa putem sa ne vedem activi pe messenger cat si pe forum. In acest fel scurtam Timpii necesari armonizarii comunicarii eficiente.

adi