Arată versiune întreagă : Maria, daca vrei, te angajam pe Arta Zalmoxa, sa postezi din Manuscrisele Mosului
Adrian Pop
20.03.2017, 06:08
Mosu, mi-a spus ca tu poți sa te ocupi de manuscrisele lui, ca tot vrei sa scrii o carte.....
Putem sa-ți oferim pentru început 1.000 lei pe luna. Sa vedem cum facem sa ai carte de munca. Asta daca vrei.....In Timp o sa coordonezi o echipa întreaga care se va ocupa de manuscrisele Moșului.
Madalina si cu mine avem o impresie extrem de buna despre tine, pentru ca te cunoaștem cel mai bine.
La acest nivel trebuie sa-ți iei doctoratul in litere !
Eu zic sa începem, daca vrei....
----------
Am discutat la telefon cu Doamna Marta si i-am spus ce si cum cu Mosu si a zis ca va discuta cu oana, fiica Mosului, privind manuscrisele Mosului. Asteptam sa vedem ce zice ea....
maria memo
20.03.2017, 22:03
Daaaa mi-ar placea foarte mult!!insa nu stiu ce trebuie sa fac,mai exact,imi e putin teama ca nu ma voi descurca.As mai adauga faptul ca as putea sa o fac fara sa fie un lucru contra cost.
Adrian Pop
20.03.2017, 22:07
Daaaa mi-ar placea foarte mult!!insa nu stiu ce trebuie sa fac,mai exact,imi e putin teama ca nu ma voi descurca.As mai adauga faptul ca as putea sa o fac fara sa fie un lucru contra cost.
sa asteptam sa vedem ce zice Oana, fata Mosului....si discutam.
Doctoratul pe care trebuie sa-l iei poate sa fie si-n istorie, mi-a spus Mosu azi noapte.
maria memo
20.03.2017, 22:24
Ok.Sa stiti ca,spre rusinea mea,eu nu am luat bacul.Mi-am dorit enorm de mult sa il iau si chiar l-am dat in fiecare an si am incercat in timp ce munceam.Insa este cea mai mare frustrare a mea faptul ca nu am avut sansa de a face o facultate.Asa ca,sper sa nu va dezamagesc dar,in alta ordine de idei,pentru a lua un doctorat in orice,trebuie sa trec mai intai de bac.De ideea aceasta m-am lovit si cand a fost vorba de a-i ajuta pe cei de la Fundatia Arsenie Boca.
Adrian Pop
20.03.2017, 22:57
Ok.Sa stiti ca,spre rusinea mea,eu nu am luat bacul.Mi-am dorit enorm de mult sa il iau si chiar l-am dat in fiecare an si am incercat in timp ce munceam.Insa este cea mai mare frustrare a mea faptul ca nu am avut sansa de a face o facultate.Asa ca,sper sa nu va dezamagesc dar,in alta ordine de idei,pentru a lua un doctorat in orice,trebuie sa trec mai intai de bac.De ideea aceasta m-am lovit si cand a fost vorba de a-i ajuta pe cei de la Fundatia Arsenie Boca.
Maria, ai prea multe calitati ca sa stam de nimicuri. Stiam, pentru ca v-am spus ca stiu tot ce ganditi...dar, esti tanara si poti orice, mai ales daca ramai alaturi de noi. Daca primim aprobale pt a te ocupa de manuscrisele Mosului, lucru care l-ar bucura enorm, crede-ma ca nu ai cum sa nu-ti iei doctoratul in Istorie.....Crede-ma ca stiu lucruri pe care putini le stiu despre Neamul nostru. Nu ai cum sa nu inveti si tu astfel de lucruri.
Eu am incredere in tine 100 %.
Adrian Pop
20.03.2017, 22:59
Crede-ma ca stiu ce spun si sunt onorat ca Robert ti-a spus de noi si ca tu, prin forte proprii ne-ai impresionat cu calitatile tale, de care ti le-am spus din primele comunicari comune.
maria memo
20.03.2017, 23:01
Va multumesc din tot sufletul pentru cuvinte si pentru incredere.Inseamna foarte mult!Ii multumesc si Mosului si Madalinei si Alinei pentru incurajari.Sunteti niste oameni super!
Adrian Pop
20.03.2017, 23:05
Va multumesc din tot sufletul pentru cuvinte si pentru incredere.Inseamna foarte mult!Ii multumesc si Mosului si Madalinei si Alinei pentru incurajari.Sunteti niste oameni super!
Da, s-a format o echipa...dar indiferent ce facem noi, tu trebuie sa continui ce-ai inceput aici.