PDA

Arată versiune întreagă : Romani liberali, acum e momentul! -- Crin Antonescu

Adrian Pop
19.01.2012, 10:26
Subject: Romani liberali, acum e momentul!
Date: Wed, 18 Jan 2012 23:24:57 +0100 (CET)
From: Crin Antonescu <crin.antonescu@romanialiberala.eu>
To: adipop@popservice.ro

Romania arata ca un stat in deriva. Un stat acefal, neguvernat si fara directie.

Romanii nu mai au astazi incredere in stat.

Statul nu-i mai protejeaza, nu le ofera minime garantii privind nivelul de trai, ci doar o nesfarsita balbaiala si masuri de natura sa le ingradeasca existenta.

O societate care nu-si intrezareste viitorul devine o societate in deriva, condamnata la o perpetua criza, nu economica, nu financiara, ci interioara, de mentalitate si atitudine.

Va invit pe siteul pnl.ro sa lucram impreuna, fara dumneavoastra nu putem face intr-adevar ca Romania si politica romaneasca sa iasa din vechiul joc, din vechile reguli si sa se reformeze cu adevarat.

Va invit sa va exprimati liber pentru ca libertatea in mediul online nu ne-o poate lua absolut nimeni.

Iar daca Romania are o sansa de a-si apara democratia si de a iesi din situatia in care a intrat, ea se datoreaza oamenilor care sunt in strada acum si dumneavoastra cei care va alaturati grupurilor de sustinere de pe facebook, twitter sau alte retele sociale!

impreuna schimbam Romania!

Adrian Pop
19.01.2012, 10:32
Romani liberali, acum e momentul!
Thursday, January 19, 2012 8:28 AM
From:
"adipop" <adipop@popservice.ro>
View contact details
To:
"Crin Antonescu" <crin.antonescu@romanialiberala.eu>, geostroe@gmail.com, armenescu.eliana.elena3@gmail.com, ninabeciu@yahoo.com, tribunabunuluisimt@groups.facebook.com, remus.c_raclau@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice_nacioiu@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, cucu_paul@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, banceanuvasile@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com

Totul pleaca de la bunavointa comunicarii eficiente !

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2062-Romani-liberali-acum-e-momentul!-Crin-Antonescu?p=5560#post5560

O zi buna,
Adrian Pop

On 1/19/2012 12:24 AM, Crin Antonescu wrote:
>
>
> Impreuna schimbam Romania
>
> Romania arata ca un stat in deriva. Un stat acefal, neguvernat si fara directie. Romanii nu mai au astazi incredere in stat. Statul nu-i mai protejeaza, nu le ofera minime garantii privind nivelul de trai, ci doar o nesfarsita balbaiala si masuri de natura sa le ingradeasca existenta. O societate care nu-si intrezareste viitorul devine o societate in deriva, condamnata la o perpetua criza, nu economica, nu financiara, ci interioara, de mentalitate si atitudine. Va invit pe siteul pnl.ro sa lucram impreuna, fara dumneavoastra nu putem face intr-adevar ca Romania si politica romaneasca sa iasa din vechiul joc, din vechile reguli si sa se reformeze cu adevarat. Va invit sa va exprimati liber pentru ca libertatea in mediul online nu ne-o poate lua absolut nimeni. Iar daca Romania are o sansa de a-si apara democratia si de a iesi din situatia in care a intrat, ea se datoreaza oamenilor care sunt in strada acum si dumneavoastra cei care va alaturati grupurilor de sustinere de pe facebook, twitter sau alte retele sociale! impreuna schimbam Romania!
>
> Copyright © 2011 romanialiberala.eu.Toate drepturile rezervate.
>

Adrian Pop
19.01.2012, 12:42
-------- Original Message --------
Subject: Fwd: Re: Romani liberali, acum e momentul!
Date: Thu, 19 Jan 2012 10:41:25 +0200
From: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
To: Banceanu Vasile <banceanuvasile@yahoo.com>, geostroe@gmail.com, armenescu.eliana.elena3@gmail.com, ninabeciu@yahoo.com, banceanuvasile@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, lenuta_onofras@yahoo.com, ogarceag@gmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, samdacul@gmail.com, catalindragomirescu@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, administrator@cab.ro, office_konexarte@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, ioanlung2006@yahoo.com, sboraeugen@yahoo.com, ioanpop@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com, adrianaraluca_2@yahoo.com, marian_stancu85@yahoo.com, bogdanandrei13@yahoo.com, stefanita_olteanu@yahoo.com, ella_visan@yahoo.com, claudiuvasiluta@yahoo.com, ciobanu_mugurel@yahoo.com, ion_e31@yahoo.com, dobrita.ionut88@gmail.com, enciudoru@yahoo.com, cristinaberhencz@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, florin.catalin91@yahoo.com, fworldcontact@yahoo.com, gabrielboldea@yahoo.com, sandusapte@yahoo.fr, vovan323@yahoo.fr, paulcitroenc8@yahoo.com, cstanculet@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com

Inteleg.

Cu ani in urma o Prietena de familie, Maica Stareta de la Manastirea Carcea, mi-a spus asa :
Nene adi, cand vei ajunge sa te comporti ca albina, cea care trece din floare-n floare si ia nectarul fiecareia facand astfel MIERE, atunci ai ceva important de facut. Cu alte cuvinte... capabilitatea de-a lua tot ce este mai bun de la semeni, inseamna enorm de mult...

Eu cred ca persoanle din materialul trimis acum de Dumneavoastra nu au avut niciodata parte de consilier( i ) care sa-i ajute sa intleaga ca nu stiu, ca nu stiu.... si ca aproape tot ce gandesc si fac este un fel de a-si da cu parerea in tot si-n toate, adica esec dupa esec....

Sfatul Batranilor, pe care-l consider extrem de important pentru Viitorul Romaniei cat si a tuturor celorlalte state ce se gasesc ACUM in acelasi haos Moral de nedescris, are si acest rol in ceea ce priveste educarea semenilor.

Eu cer sprijin pentru a-l infiinta cat mai urgent in Romania. Astept sugestii din partea celor ce doresc sa se implice la refacerea Morala si Eonomica a Romaniei si de ce nu si la renasterea Societatii Umane avand la BAZA OMENIA si BUNUL SIMT, pentru ca toate eforturile nostre vor duce catre aceasta. Totul placa de la bunavointa comunicarii eficiente dintre semeni facuta public. Deci Om cu Om, pas cu pas, ban cu ban ( facuti cinstit ) cat si pe relaltii interumane bazate pe ambele compunente egale :
Spirit
Materie

Referitor la partea MATERIALA de care tot pomenesc continuu si pe care mai toti o neglijeaza ( dar de care absolut toti avem nevoie ), sunt dispus sa lucrez total altruist cu orice persoana ce doreste sa faca afaceri cinstite. DUMNEZEU ( ca motivatie ) mi-a dat o anumita capbilitate de intelegere a realitatii si de care eu sunt suficient de multumit....

Cu mare respect,
Adrian Pop